ΒΡΕΦΟΣ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΟΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΒΡΕΦΟΣ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΟΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑ!!!!

Είναι μόλις τριών μηνών και σχεδόν από τη γέννησή του νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Ινδίας εξαιτίας μίας εξαιρετικά σπάνιας πάθησης που του προκαλεί εγκαύματα σε όλο του το σώμα…!!

Η πάθηση του μόλις τριών μηνών Ραχούλ είναι εξαιρετικά σπάνια ως ανύπαρκτη λένε οι ιατροί! Το σώμα του παρουσιάζει το φαινόμενο της αυτανάφλεξης, δηλαδή πιάνει μόνο του φωτιά χωρίς να υπάρχει κάποια προφανή αιτία.

Το βρέφος λαμβάνει θεραπεία σε νοσοκομείο της Τσενάι στην Ινδία με το σωματάκι του να είναι γεμάτο εγκαύματα. Οι γονείς του καθημερινά προσεύχονται για ένα ιατρικό θαύμα ενώ οι επιστήμονες που εξέτασαν το βρέφος λένε ότι πιθανότατα τα εγκαύματα προκαλούνται από εύφλεκτα αέρια ( !!;!! ) τα οποία βγαίνουν από το δέρμα του μικρού Ραχούλ…

vrefos me spania asthenia

Η συγκεκριμένη σπάνια πάθηση φαίνεται πως ταλαιπωρεί το βρέφος από τη γέννησή του αφού τα εγκαύματα στο σώμα του μωρού εμφανίστηκαν πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 9 ημερών. Το φαινόμενο όμως με τα ανεξήγητα εγκαύματα συνεχίστηκε και οι γονείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο άλλες τρεις φορές. Οι γιατροί, μη μπορώντας αρχικά να εξηγήσουν τι συμβαίνει, συμβούλευσαν τους γονείς να κρατούν σε απόσταση από το παιδί εύφλεκτα υλικά και να υπάρχει πάντα κλιματισμός στο χώρο όπου βρίσκεται το μωρό.

Τώρα, κι ενώ το μωρό συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική, οι γιατροί εξετάζουν κατά πόσο τα εγκαύματα συνδέονται με γενετικούς παράγοντες. Εδώ θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Saman Lycan στο άρθρο του <<ΠΟΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ>> για όσους ενδιαφέρονται να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ. Το λέω γιατί θα το ονομάσουν και αυτό σύνδρομο τάδε και θα είναι υπό έρευνα χωρίς όμως να ξέρουν το γιατί αλλά και το πώς να το θεραπεύσουν!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t1DKdwPi62A[/youtube]

Όπως και να έχει ελπίζω το μωρό να γίνει καλά αλλά τέτοιες περιπτώσεις μας κάνουν να σκεφτόμαστε τον άνθρωπο ότι έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα!! Μέχρι την άλλη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση