ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!!!! ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!!!!

ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!

Θυμάστε πριν λίγα χρόνια έναν Κινέζο που έτρωγε ένα μωρό; Όλοι τότε είχαν σπεύσει να πουν ότι πρόκειται για Αστικό μύθο και τι είναι αυτά που λέτε!!!! Αυτό το άρθρο πρώτα θα δικαιώσει όσες ιστοσελίδες τότε είχαν αναρτήσει εκείνο το άρθρο με τον Κινέζο που έτρωγε εκείνο το άτυχο μωρό!!!!

Αμέσως φημισμένες ιστοσελίδες του εξωτερικού ακόμα και ΜΜΕ έτρεξαν να πουν ότι πρόκειται για ψεύτικο μωρό και ότι  ο Κινέζος ήταν καλλιτέχνης, και το μωρό ήταν ψεύτικο και πάει λέγοντας για να μην μακρολογώ…. Μια δημοσίευση που έλαβε η – The Times Seοul επιβεβαίωσε ότι υπάρχει η είδηση για την βρώση ανθρώπινων εμβρύων με αποκρουστικές εικόνες από την σφαγή τους στην Κίνα αλλά και όχι μόνο σε αυτήν την Ασιατική χώρα!!!!

Η δημοσίευση μιλάει για μια πόλη στη νότια επαρχία της Canton (Guangdong Γκάντον), όπου και φτιάχνουν σπεσιαλιτέ με μωρό-έμβρυο και πανάκριβα βοτάνια όπου τα κάνουν όλα μαζί σούπα με την δικαιολογία να αυξήσει τη συνολική υγεία και την αντοχή και τη δύναμη της σεξουαλικής απόδοσης ειδικότερα.

Ένας διευθυντής εργοστασίου όπου είναι θαμώνας στο συγκεκριμένο εστιατόριο, έδωσε συνέντευξη και ο ίδιος κατέθεσε ότι είναι αποτελεσματική αυτή η απάνθρωπη σούπα γιατί είναι ένας συχνός πελάτης όπου  τρώει συχνά ανθρώπινα μωρά όπου και τα βρίσκει γευστικότατα!!!!.

Ο Διευθυντής-Δρακονιανός δήλωσε:

<< Πρόκειται για μια λιχουδιά την οποία αποτελείτε από ακριβά βότανα που προστίθενται για να βράσει το μωρό με κρέας κοτόπουλου για οκτώ ώρες στον ατμό…… >>

 Το μωρό σε άσπρο ξύδι!!!!

 Κατόπιν το ξεκοιλιάζουν και του αφαιρούνε το λουρό!!!!

 Το μωρό με τα πανάκριβα βότανα!!!!

 

 Πριν το ανοίξουν…!!!!

 Το καθαρίζουν με καθαρό αλκοόλ…..

 Το μωρό και πάλι με τα βότανα!!!!

 Το μωρό έτοιμο με την βράση…..!!!!

Η ώρα του σερβιρίσματος!!!!!

 

Πριν το σερβίρισμα!!!!

 Εδώ μπορείτε να βρείτε όλο το άρθρο για όσους δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για αληθινό μωρό!!!!!

http://theseoultimes.com/ST/?url=/ST/db/read.php?idx=7333

 Μιλάμε  θράσος των Δρακονιανών σε αυτό το θέμα όπου προσπαθούν να το νομιμοποιήσουν και στην Ευρώπη!!!! Για αυτούς δεν είναι τίποτα άλλο από μωρά γάλακτος, θα σας έδειχνα και άλλες εικόνες αλλά πιστέψτε με είναι πολύ σκληρές!!!! Βλέπετε μιλάω τόσο καιρό για τους Δρακονιανούς και κάποιοι μου λένε ότι δεν είναι έτσι, δεν είναι αλλιώς, και άμα υπάρχουν δεν θα μας τρώνε… κτλ κτλ!!!! Δείτε με τα μάτια σας κύριοι!!!! Είναι από τα ποιο αγαπημένα φαγητά τα μωρά!!!!

Βέβαια το όλο θέμα έχει σκηνοθετηθεί μια χαρά!!!! Πρόκειται για νεκρά έμβρυα λένε οι καταστηματάρχες που έχουν αυτά τα εστιατόρια όπου και τα αγοράζουν 70 ευρώ από τα νεκροτομία για να τα πάνε στο εστιατόριο τους μαζί με τον πλακούντα!!!! Που κατόπιν μαγειρεύονται όλα μαζί!!!! Μιλάνε για το ρητό της Κινέζικης κουζίνας << ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΕΤΕΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΕΡΠΑΤΕΙ Η ΚΟΛΥΜΠΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ!!!! >> γιατί λοιπόν να είναι έξω από το μενού και ο άνθρωπος λένε χαριτολογώντας!!!! Επίσης στον έξω κόσμο και για να προσελκύσουν ακόμα και ανθρώπους για να φανέ το είδος τους αλλά και για να περαστεί στον υπόλοιπο κόσμο σαν ιατρικό το έχουν ονομάσει το << φαγητό που δίνει σουπερ ικανότητα στο σεξ και στην ανικανότητα του άνδρα >>!!!!

Λένε επίσης ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τίποτα άλλο από ΑΛΟΙΓΚΟΡ ότι τους προσφέρουν χιλιάδες δολάρια για να φάνε ένα φρέσκο της ώρας και όχι πεθαμένο!!!! Μετά λέτε εμένα ότι τα έχω χάσει και δεν βρίσκομαι πουθενά!!!! Να λοιπόν όσοι μιλάμε και μιλούσαν για τους Δρακονιανούς Σαυρήτες το πόσο δίκιο είχαμε και έχουμε!!!! Φανταστείτε ότι αυτό είναι η αρχή διότι μόλις η Νέα Τάξη Πραγμάτων εδραιωθεί για τα καλά θα βγάλουν τον μανδύα που φοράνε και αλλοίμονο μας!!!!

Που είναι η διεθνή κοινότητα να διαμαρτυρηθεί!!;!!

Που είναι η UNESCO να διαμαρτυρηθεί!!;!!

Που είναι τα ηνωμένα έθνη να διαμαρτυρηθούν!;!

Γιατί δεν το κάνουν!!;!!

Μα γιατί διοικούνται από Δρακονιανούς Σαυρήτες!!!! Για ποιο λόγο να το κάνουν εφόσον εμείς οι άνθρωποι δεν διαμαρτυρόμαστε!!!! Ειδού λοιπόν οι σατανάδες όπως θα τους αποκαλούσαν οι γιαγιάδες μας, ειδού οι Δρακονιανοί ευθαρσώς το τι κάνουν και μην μου πείτε ότι πρόκειται για ένα πιάτο μαγειρικής…….. εσείς θα τρώγατε το είδος σας για να δείτε τι γεύση έχει ή για να μπορέσετε να γίνεται μια μηχανή του σεξ!;!

Δεν νομίζω κανένας λογικός άνθρωπος να το έκανε….. έτσι λοιπόν με το ωραίο άλλοθι που είχαν βρει με τον Κινέζο που έτρωγε μωρά παιδιά πριν λίγα χρόνια και είδαν ότι δεν πήραμε τίποτα στα σοβαρά εμείς οι άνθρωποι συνεχίζουν να δείχνουν με ξεκάθαρο τρόπο ότι υπάρχουν!!!! Και είναι εδώ και ότι σε μερικά χρόνια θα μας κάνουν να τους υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες…….!!!!

Δεν θα πω άλλα, διαβάστε και το άρθρο της εφημερίδας της Σεούλ αν και τώρα δεν πειστείτε τότε είστε άξιοι της τύχη σας!!!! Εγώ δεν θέλω να σας πείσω μα τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους ειδικά της εφημερίδας όπου και είναι μια πολύ καλή μαρτυρία για τα όσα έχουν ειπωθεί για τους Δρακονιανούς Σαυρήτες!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


10 σκέψεις στο “ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!!!! ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

 1. Ρεεεεε αμα δω κάναν τέτοιο μπροστά μ θα τον βριξω απτην κορφή ως τα νύχια πάτε καλά ρε (οο δρακονιανοι όχι η ομάδα) πολυ θράσος έχετε και μιλάτε κιόλας θα σας την κόψω την γλώσσα

  Μονο ενα νεκρό φίδι είναι ενα καλό φιδι….

 2. ILIAS G!!!!!

  KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ << ΑΣΤΙΚΟ ΜΥΘΟ >> ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ……

  ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΛΙΚΑ Η ΑΠΟ ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ Η ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ….. ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ!!!

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ….. ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΓΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ….

  ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝ ΞΗΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΛΕΩΝ….

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 3. Υπάρχει στη Γερμανία εστιατόριο που μπορείς να δωρίσεις το σώμα σου μετά θάνατον και αυτό να σερβιριστεί εκεί ως μενού.
  Το πελατολόγιο δε του εστιατορίου είναι μεγάλο και με βαθιές τσέπες.
  Αλλά για σκεφτείτε, ακόμη και οι κρέμες προσώπου/καλλωπισμού που εμπορεύονται πολλές εταιρίες περιέχουν υλικά όπως πλακούντας, υγρά γέννας, αυτό δεν είναι ανθρωποφαγία, αλλά πόσο απέχει από τον καννιβαλισμό;
  Αυτός ο κόσμος δεν έχει μέλλον πια….

 4. Spirit!!!!!!

  ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!!

  ΝΑΙ!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΕΛΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΩΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!!!!

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ….10-15 ΘΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΝΕ…..ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. seirios!!!!!

  ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!!

  ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!

  ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΖΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΤΟ!!!!

  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!;! ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!!

  ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΡΙΕΣ ΦΥΛΕΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ….!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ!!!!!

 6. μου προκαλει θλιψη για αυτα τα σωματα που εχουν υποστει βεβηλωση την εσχατη,νιωθω μισος για αυτα τα οντα αλλα μαρτυρας μου ο Διας οταν ηχεισει η λεξη ΝΕΜΕΣΙΣ θελω να ειμαι απο τους πρωτους που θα αρχισουν να τους περνουν τα κεφαλια,

Αφήστε μια απάντηση