ΥΦΑΣΜΑ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ – ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΥΦΑΣΜΑ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ – ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ!!;!!

 Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν ένα μαγικό υλικό το οποίο έχει παρόμοιο αποτέλεσμα στο ύφασμα με τον αόρατο μανδύα που φορούσε ο διάσημος Χάρι Πότερ στην διάσημη ταινία..

Το «ύφασμα-καμουφλάζ» ή αλλιώς «Quantum Stealth» μπορεί να γίνει εντελώς αόρατο, παίρνοντας το χρώμα αλλά και τα σχέδια του περιβάλλοντος, φέρνοντας επανάσταση στον αμυντικό, στρατιωτικό αλλά και αντιτρομοκρατικό τομέα!!!!

ttttt

Το υλικό λέγεται ότι λειτουργεί με κάμψη των φωτεινών κυμάτων γύρω από χρήστη που είναι αθέατα, αλλά η κατασκευάστρια εταιρεία δεν έχει προβεί στην αποκάλυψη επιπλέον λεπτομερειών. Αν και είναι γνωστό από το 2003 ότι οι Ιάπωνες έχουν καταφέρει και έχουν φτιάξει αυτό το απίστευτο επίτευγμα και δεν έχουν δώσει τίποτα στην δημοσιότητα το πώς φτιάχτηκε!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PD83dqSfC0Y[/youtube]


Αντ’ αυτού αναφέρει ότι η χρήση του «μαγικού» υφάσματος θα ήταν πολύτιμη για τους πιλότους που αναγκάζονται να πέσουν σε εχθρικό έδαφος, θα επιτρέπει σε ειδικές ομάδες να διεξάγουν επιδρομές στο φως της ημέρας χωρίς ανίχνευση, θα μπορούσε να επιτρέψει τη δημιουργία της επόμενης γενιάς αεροσκαφών stealth, αόρατα όχι μόνο για τα ραντάρ αλλά και το γυμνό μάτι!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rqi3jpBSyCc[/youtube]

Αν και πολλοί είναι αυτοί πολύ λένε ότι ο Αμερικανικός στρατός διαθέτει πλέον αυτήν την τεχνολογία πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ακόμη δεν την έχει χρησιμοποιήσει λόγο ότι έχει πολλά τεχνικά προβλήματα!!!! Το λένε όμως από ένα βίντεο το οποίο υπάρχει και το οποίο είχαμε κάνει ένα ξεχωριστό άρθρο για αυτό, όσοι ενδιαφέρεστε να διαβάσετε το άρθρο πατήστε ΕΔΩ. Όσο για το βίντεο σας το ξανά παραθέτω εδώ για να το δείτε, από αυτό το βίντεο λένε κάποιοι ότι οι Αμερικάνοι διαθέτουν την τεχνολογία αυτή. Το ερωτηματικό είναι όμως μιας και την διαθέτουν αυτήν την τεχνολογία γιατί δεν την χρησιμοποιούν στους στρατιώτες τους ώστε να γλιτώσουν τα θανατηφόρα πυρά των ελεύθερων σκοπευτών στο Αφγανιστάν αλλά και στο Ιράκ!!;!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uU-xBJCyNhk[/youtube] 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=55hUrF41UL0[/youtube]

Δεν είναι όμως κάτι καινούριο η αορατότητα, υπάρχει από αρχαιοτάτους χρόνους με αναφορές ηρώων όσο στην αρχαία Ελληνική μυθολογία όσο και σε άλλους αρχαίους πολιτισμούς!!!! Επίσης είναι κάτι το οποίο κατέχουν αυτόβουλα όντα όπως οι καλικάντζαροι, τα ξωτικά, οι νάνοι κτλ κτλ!!!!

Υπάρχει μια ανεπιβεβαίωτη ιστορία από έναν άνθρωπο που πέτυχε την αορατότητα με τη χρήση ενός ηλεκτρικού κράνους που είχε εφεύρει το 1934. Μπροστά από μάρτυρες, σύμφωνα με την ιστορία, έβαλε το κράνος στο κεφάλι του, μπήκε μέσα σε έναν θάλαμο και άγγιξε κάποιες επαφές επάνω από το κεφάλι του. Τότε, άνοιξε ένα ηλεκτρικό ρεύμα και έγινε σταδιακά αόρατος, από τα νύχια ως το κεφάλι. Μπορούσαν να νιώσουν το σώμα του νεαρού επιστήμονα εάν το άγγιζαν, αλλά δεν μπορούσαν να τον δουν. Πραγματικότητα, ή κάποιο ταχυδακτυλουργικό κόλπο; Αλλά δεν σας θυμίζει κάτι από την αρχαία μας μυθολογία αυτό!!;!! Ψάξτε την και θα δείτε!!!!

Κάποιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έρχονται σε επαφή με οντότητες από άλλους κόσμους, μέσω των οποίων μπορούν να κάνουν αόρατα κάποια μικρά αντικείμενα, αλλά κάποιες φορές ακόμα και το ίδιο τους το σώμα!!!!

Διάφοροι επιστήμονες προσπαθούν να κατασκευάσουν μανδύες που όταν κάποιος τους φοράει θα φαίνεται διαφανής, αφήνοντας να φανεί οτιδήποτε βρίσκεται από πίσω του όπως το θέμα που γράφουμε σήμερα. Τέτοιοι μανδύες που αποτελούν αντικείμενο έρευνας από επιστήμονες στο Τόκιο και άλλα μέρη, δεν προσφέρουν πραγματική αορατότητα αλλά ένα είδος οπτικού καμουφλάζ!!!!

Τέλος, ο Richard Bartle ( Ρίτσαρντ Μπάρτελ ) ισχυρίζεται πως ξέρει τον τρόπο για να φτιάξει μπογιά αορατότητας (Invisibility Paint – mud.co.uk/richard/sbos18.htm)!!!! Η συνταγή του περιλαμβάνει ιστούς από άνθη καλαμποκιού, μίσχους από μάτια γαστερόποδων και το κεντρί από μια ‘δηλητηριώδη γάτα’ ( !!!;;;!!! ), μεταξύ άλλων. Τα τρελά αυτά συστατικά κάνουν την κατασκευή της συνταγής να μοιάζει ανέφικτη, πράγμα που σίγουρα ισχύει, εφόσον η συνταγή αυτή αποτελεί μια χιουμοριστική προσέγγιση του θέματος. Αν ωστόσο κάποιος καταφέρει να κατασκευάσει την μπογιά με τη χρήση της συνταγής αυτής.

Έτσι δεν μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι ο μανδύας αυτός έχει 100% το αποτέλεσμα της αορατότητας παρά ένα πανέξυπνο καμουφλάζ!!!! Δηλαδή θα φαίνεται περίπου το κάθε αντικείμενο ή άνθρωπος όπως σχεδόν ο εξωγήινος από την περιβόητη ταινία με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαντζενέιγκερ ο << Κυνηγός – Predator >> oπου φαίνεται να είναι << προφητική ταινία >> σε πολλά γεγονότα και αποκαλύψεις!!!! Προσπαθούν να πετύχουν την τέλεια αορατότητα όπως αυτές που αναφέρονται στην μυθολογία ( για μένα ιστορία μας ) μέχρι στιγμής δεν το έχουν καταφέρει… ποιος όμως ξέρει το τι θα γίνει στο μέλλον!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση