ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!!

Όταν μιλάω εγώ και κάποιοι άλλοι ερευνητές για τους Δρακονιανούς κάποιοι γελάνε λέγοντας ότι πρόκειται για παραμύθια της Χαλιμάς!!!!! Έτσι λοιπόν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού, οι παρουσιαστές εκπομπής στο κανάλι BNN της Ολλανδίας τηγάνισαν και έφαγαν ο ένας κομμάτι του σώματος του άλλου!!!! Θα μου πείτε πως είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για Δρακονιανούς και όχι για απλούς ανθρώπους!!!! Πιστεύω ότι ο κάθε απλός άνθρωπος ως άνθρωπος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο!!!!!

Οι παρουσιαστές Valerio Zeno και Dennis Storm αποφάσισαν στα πλαίσια της εκπομπής τους να ανταποκριθούν σε μια από τις προκλήσεις του κοινού τους. Είχε ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ ) προηγηθεί μια μικρή χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένας έκοψε ένα κομμάτι από την πίσω πλευρά του και ο άλλος από την κοιλιά του.

Όπως δήλωσαν στη συνέχεια οι ίδιοι: “ήταν λίγο περίεργο να κοιτάς στα μάτια τον άλλον και να τρως το σώμα του αλλά ήταν πολύ μικρό το κομμάτι και τηγανισμένο, αποτελώντας μια μοναδική εμπειρία“. Η μοναδική αυτή εμπειρία θα γίνει στο μέλλον επιτρεπτό από την Νέα Τάξη Πραγμάτων ώστε να τρώμε ανθρώπους!!!! Αυτό το είχα τονίσει και στο άρθρο μου << ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ >>!!!! Τότε βέβαια δεν με είχαν πιστέψει κάποιοι και έλεγαν ότι λέω μπούρδες και ότι δεν θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο στην Ευρώπη!!!! Να όμως που δόθηκε η άδεια και έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή ανοίγοντας τον δρόμο για την νομιμοποίηση της ανθρωποφαγίας!!!! Βέβαια αυτό είναι προς συμφέρον των Δρακονιανών όπου εκτός από τα άτομα που εξαφανίζονται για εμπόριο οργάνων και καλά θα έχουμε και καινούρια κόλπα……!!!!

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gm9pHqUQSxc[/youtube]

Σύμφωνα μάλιστα με έναν δικηγόρο, η προβολή του θα μπορούσε να δημιουργήσει νομικά προβλήματα στην παραγωγή, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο ( το χεράκι των Δρακονιανών ) δεν έγινε καμία μα καμία νύξη από το χέρι του νόμου!!!!

Το μήνυμα αυτό που επιβάλλεται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει σκοπούς, σκοπούς όπου να είστε σίγουροι ότι στα επόμενα χρόνια που θα έρθουν θα μείνετε με ανοικτό το στόμα!!!!!

Όλα να μας φαίνονται φυσιολογικά, να μην αντιδρούμε, και προπαντός να μην έχουμε την κριτική σκέψη να κατανοήσουμε, την ολίσθηση από τα εθνικά δημοκρατικά πολιτεύματα, στο Παγκόσμιο αυταρχικό καθεστώς το οποιο μας επιβάλουν καθημερινός οι Δρακονιανοί Σαυρήτες!!!! Δείτε τα χάλια μας στην Ελλάδα μας πόσα μας έχουν επιβάλει και εμείς η αντίδραση είναι μηδέν!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


9 σκέψεις στο “ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!!

  1. οι δρακοντες φιλε μου Σαμανε θα επισπευσουν την διαφημιση που κανουν για να προβληθουν περισσοτερο στον ανθρωπινο νου!Δεν ξερουν οι ανθρωποι ομως οτι αυτοι ειναι ο αρχαιος εχθρος οπως και αλλες φυλες!πρεπει να ξεκλιδοθουν οι μνημες στους ανθρωπους για να θυμηθουν.

      1. SAMAN LYCAN NA ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ!!. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ <> ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση