ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΣ Η ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ 3000 ΠΟΔΙΑ ΒΑΘΟΣ!!!! AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

ΓΟΡΓΟΝΕΣ-ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΙ

 ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΣ Η ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ 3000 ΠΟΔΙΑ ΒΑΘΟΣ!!!!

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

 

Ένα πολύ συναρπαστικό βίντεο όπου δείχνει έναν Αβυσσαλέο ή Γοργόνειο μας το έστειλε ο συνεργάτης μας  Τομ  Άντερσον από την Αγγλία!!!! Πρόκειται για ένα μίνι βαθύ-σκάφος όπου χωράει τρία άτομα και για το οποίο και είχε την αποστολή να εντοπίσει γιγάντια καλαμάρια. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι ψαράδες της Γριλανδίας είχαν πιάσει δυο γιγάντια καλαμάρια. Έτσι η ερευνητική ομάδα ιχθυολόγων ξεκίνησε την αποστολή αυτή για να τα εντοπίσει και να τα βιντεοσκοπήσει ώστε να μελετηθούν στο φυσικό τους περιβάλλον. Έτσι λοιπόν και εφόσον με τις πληροφορίες τις οποίες έχουμε από τον Τομ βρισκόντουσαν στα 3000 πόδια βάθος που ισοδυναμεί με 930 μέτρα βάθος έκανε την εμφάνιση του ένας Αβυσσαλέος!!!! Η Γοργόνειος!!!! Την ονομασία αυτήν την οριοθετούμε εμείς διότι οι επιστήμονες ιχθυολόγοι το ονόμασαν η γοργόνα ή κάποιο είδος εξωγήινου!!!

Το εν λόγο βίντεο δεν ξέρει με σιγουριά κανείς πότε βιντεοσκοπήθηκε διότι οι ιχθυολόγοι δεν αναφέρουν την ημερομηνία αποστολής τους αλλά ο Τομ πιστεύει ότι είναι περίπου τον Φεβρουάριο του 2013. Εμείς το είχαμε στα χέρια μας από τον Μάιο δεν το είχαμε αναρτήσει διότι περιμέναμε τα αποτελέσματα της έρευνας το αν επρόκειτο για κατασκευασμένο προϊόν, δηλαδή να έχει υποστεί κάποια επεξεργασία με την μέθοδο τον VIRTUAL EFFECTS. Oι ειδικοί που εξέτασαν το επίμαχο βίντεο μας είπαν ότι δεν έχει υποστεί κάποια επεξεργασία και έκπληκτοι κάνουν λόγο ότι πρόκειται για αληθινή κατάσταση. Ένας από τους τρεις που το εξέτασαν μας είπε ότι πρόκειται για κάτι το συναρπαστικό και αν δεν είναι αληθινό τότε πρόκειται για κάποιο πρόγραμμα από νέας γενιάς VIRTUAL EFFECTS τα οποία δεν τα γνωρίζει. Συμπλήρωσε ότι αν υπάρχουν αυτά τα προγράμματα ώστε να μπορέσουν να φτιάξουν κάτι τέτοιο χωρίς να υπάρχει ταυτοποίηση << αποτυπώματος >> των EFFECTS τότε αυτά τα προγράμματα είναι εξίσου συναρπαστικέ όπως και για το αν είναι αληθινό το πλάσμα αυτό!!!!

1

Εμείς από την δικιά μας την πλευρά δεν έχουμε να πούμε τίποτα το οποίο να είναι καινούριο. Ήδη οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν κάνει αναφορές για τέτοια πλάσματα όπως τις δολοφονικές Σειρήνες αλλά και γοργόνες μα και τους τόσο αινιγματικούς Τελχίνες!!!! Δεν τον βλέπουμε ως εξωγήινο και σε αυτήν την απόφαση είναι σύσσωμη όλη η ομάδα των INVISIBLE LYCANS!!!! Μην ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό, το 73% της Γης είναι με θαλασσινό νερό και το υπόλοιπο στεριά, από το 73% μόνο το 10 με 12% έχει εξερευνηθεί!!!! Πιο πολύ έχει εξερευνηθεί το διάστημα παρά τα απέραντα βάθη των Ωκεανών!!!! Το τι μπορεί να είναι αυτό το πλάσμα!;! Πραγματικά αν γνωρίζαμε θα σας το λέγαμε, έτσι το μόνο που μας μένει είναι να κάνουμε μόνο εικασίες!!!! Εμείς προσωπικά θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για Αβυσσαλέο όπου υπάρχουν πληροφορίες από όλο τον κόσμο από αρχαίους πολιτισμούς για αυτούς μα και σε νέο-μυθολογίες φανταστικών συγγραφέων όπως η νέο-μυθολογία του Κθούλου!!!! Μπορεί επίσης να είναι και ένας Γοργόνειος ή κάποιος Τελχίνας!!!! Το αν πρόκειται για κάποιο είδος εξωγήινου δεν το απορρίπτουμε ευθέως αλλά το απορρίπτουμε εν μέρη λόγο όλων αυτών των αναφορών από τους αρχαίους πολιτισμούς που αναφέρονται για αυτά τα πλάσματα!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Vx43wAAArOA

 

Ο συνεργάτης μας Τομ μας είπε ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο από τις εξωτερικές κάμερες του μίνι βαθύ-σκάφους τα οποία δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα!!!! Λέγεται ότι έχουν βιντεοσκοπήσει την όλη επίμαχη στιγμή πολύ καθαρά και ότι δεν πρόκειται για ένα μόνο τέτοιο πλάσμα αλλά για τρία ακόμη τα οποία και κρατούσαν κάποια απόσταση από το μίνι βαθύ-σκάφος!!!! Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι Αμερικάνοι για το όλο ζήτημα όπου και πρόσφεραν απλόχερα την βοήθεια τους στους ιχθυολόγους με εξοπλισμό αλλά και χρήμα όπως επίσης και με διάφορους επιστήμονες για να εντοπίσουν αυτά τα όντα!!!! Από πλευράς των ιχθυολόγων όπου βιντεοσκόπησαν το πλάσμα αυτό η μόνη δήλωση που έκαναν είναι ότι δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι αυτό το πλάσμα μα αν το ξανά βρουν τότε θα είναι η πρώτη φορά επίσημα όπου ο άνθρωπος δεν θα είναι μόνος του ως νοήμον ον!!!! Αλλά και θα ανοιχτεί ο δρόμος για όλα τα άλλα όντα όπως Βαμπίρ, Λυκάωνες, ξωτικά, κτλ κτλ όπου θα πρέπει να τα εξετάσει η ανθρωπότητα ποιο σοβαρά!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση