ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΑΠΥΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΑΠΥΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ!!!

Γυρίζοντας από την Αλάσκα έπεσα επάνω σε ένα άρθρο όπου μιλούσε για την Ζωή του Χριστού και για αν ο Χριστός είχε γυναίκα την Μαγδαληνή ή όχι…..

Aν και η χριστιανική θρησκεία είναι μια από τις ποιο αγαπητές και η μόνη που μίλησε για αγάπη και συγχώρεση, μετά την ανάληψη του Χριστού άρχισαν κάποιες περίεργες φήμες. Οι φήμες θέλουν τον Χριστό να ήταν παντρεμένος με την Μαγδαληνή όπου μέχρι και σήμερα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά χωρίς αποδείξεις!!!

Πολλές είναι οι «αποδείξεις» υπέρ της μιας και της αντίπαλης μεριάς όπως και τα επιχειρήματα για το αν πραγματικά είχε παντρευτεί την Μαρία Μαγδαληνή.
Πρόκειται για μια διαμάχη που θα μπορούσε να επιφέρει και πρακτικές αλλαγές στην εκκλησία όπως για παράδειγμα την πιθανότητα να χειροτονούνται ιερείς γυναίκες. Βέβαια αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο οι ιερείς δεν πρόκειται να το δεχτούν με τίποτα…… έχετε ακούσει τις γραφές να έχει γράψει καμία γυναίκα;
Μια από τις πιο σημαντικές επιστήμονες του κόσμου που έχει μελετήσει τους Βιβλικούς παπύρους η καθηγήτρια του Χάρβαρντ Κάρεν Λ. Κίνγκ, που κατέχει την έδρα στη σχολή θεολογίας του διάσημου πανεπιστημίου, παρουσίασε στο παγκόσμιο συνέδριο των Κοπτικών σπουδών στη Ρώμη έναν πάπυρο που ανατρέπει την 2000 ετών πίστη όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα!!!!

Όπως αναφέρει η καθηγήτρια, η συγκεκριμένη φράση στον πάπυρο: «αποδεικνύει ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος», και η αποκάλυψη αυτή ήρθε στην επιφάνεια «στο πλαίσιο των έντονων αντιπαραθέσεων για την σεξουαλικότητα και το γάμο, την εποχή εκείνη».

Ο πάπυρος, μεγέθους πιστωτικής κάρτας χρονολογείται από τον 4ο αιώνα μ.Χ., είναι γραμμένος στα αρχαία κοπτικά, δηλαδή στην αιγυπτιακή γλώσσα με Ελληνικούς χαρακτήρες, και περιέχει καθαρά γραμμένη τη φράση πως ο Ιησούς ήταν παντρεμένος!

Ο πάπυρος που δημοσιεύεται στους New York Times, είναι γραμμένος στα Κοπτικά και ακριβέστερα στα Σαχιδικά Κοπτικά μια διάλεκτο της μεσογειακής Αιγύπτου, και την κατείχε ένας ανώνυμος συλλέκτης. Ο πάπυρος αναφέρει φράσεις, που δεν έχουν αλλοιωθεί από το πέρασμα των ετών, μιας ομιλίας που αναφέρει πως ο Ιησούς είχε σύζυγο.

Το κείμενο μιλάει ξεκάθαρα για τη σύζυγό του Μαρία και την ξεκάθαρη τοποθέτησή του να την εντάξει στους μαθητές του και να ζήσει μαζί της όποιο και να είναι το κόστος του κοινωνικού αντίκτυπου που θα είχε μια τέτοια πράξη! «Η μητέρα μου έδωσε τη ζωή» αναφέρει ο πάπυρος, και συνεχίζει «η Μαρία το αξιολογεί αυτό… Ο Ιησούς τους είπε, «Η γυναίκα μου μπορεί να είναι μαθήτριά» μου»…

Βέβαια υπάρχουν πολλά ερωτηματικά τα οποία δεν έχουν εξηγηθεί, όπως ποιος το έγραψε το κείμενο αυτό; Τι ακριβώς μπορούσε να γνωρίζει για την ιδιωτική ζωή του Χριστού 400 χρόνια μετά; Ποιος του έδωσε αυτήν την πληροφορία; Εσείς που πιστεύετε ότι ο Χριστός ήταν τελικά παντρεμένος θα μου πείτε γιατί ρωτάω όλα αυτά;

Τα ρωτάω επειδή πιστεύω ότι << κάποιοι >> για άγνωστα και μη συμφέροντα προσπαθούν να αλλάξουν την ροη της χριστιανικής θρησκείας προς όφελος τους!!!! Προσωπικά πιστεύω ότι αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν θα έμενε κρυφό από τους μαθητές του Χριστού, όλο και κάτι θα είχαν αναφέρει μπορεί όχι φανερά αλλά τουλάχιστον κωδικοποιημένα. Από την άλλη αν είχε γίνει κάτι τέτοιο ίσως οι μαθητές του να μην ήταν μαζί μέχρι το τέλος ειδικά σε εποχές που οι γυναίκες είχαν μια πολύ μειονεκτική θέση ειδικά στην θέση θρησκεία…..

Η δικιά μου γνώμη είναι ότι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν ο Χριστός ήταν παντρεμένος ή είχε σχέση με γυναίκα. Αυτό που μου αρέσει είναι για το τι δασκάλεψε ο Χριστός και τίποτα άλλο!!!! Είναι σίγουρο ότι εδώ και χρόνια προσπαθούν να αλλάξουν την ροη της χριστιανικής θρησκείας και ίσως και να το καταφέρουν ποιος ξέρει…… πως το ξέρω αυτό; Δεν είναι δύσκολο ούτε πρέπει κάποιος να είναι ερευνητής ή μέντιουμ απλώς κοιτάει την εξέλιξη της χριστιανικής θρησκείας και βλέπει τα εξής:

Πρώτα ήταν μια θρησκεία, μετά χωρίστηκε σε καθολικούς και ορθόδοξους, μετά σε προτεστάντες, μετά σε πεντακοστιανούς, μετά σε ευαγγελιστές, μετά σε χιλιαστές, μετά σε ορθόδοξους Εβραίους, μετά σε μορμόνους και σε μάρτυρες του ιεχωβά κτλ κτλ. Οι καθολικοί χωρίστηκαν σε καπουτσίνους, την λεγόμενη ΟPUS DEI και πάει λέγοντας η ορθοδοξία σε παλαιοερημολογήτες και τους καινούριους και πάει λέγοντας……. Τι να πρώτο πιστέψει κανείς αφού όλοι λένε εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε δίκιο και κηρύττουμε σωστά τα λόγια του Χριστού!!!! Και πίσω από αυτούς υπάρχουν τεράστιες περιουσίες…….!!!!!

Όλα αυτά που ανάφερα πριν υπάρχουν και το ξέρουμε αλλά όλοι λέμε η δικιά μου θρησκεία; Ποια θρησκεία μα όλες αυτές μιλάνε για τον Χριστό!!!! Απλώς κάποιοι πιάνονται από κάποια λόγια η κάτι στην βίβλο και λένε τα δικά τους μα είναι γνωστό ότι όλα είναι για την κονόμα!!!

Αν ξέρανε ποιος είμαι αν μπορούσαν να με αφορούσαν όλοι μαζί για αυτά που λέω θα το είχαν κάνει, εγώ τους λέω ότι τους έχω γραμμένους όλους αυτούς στους ΟΡΧΕΙΣ μου όπως το έχω ξανά πει!!!!  Ας κοιτάξουν να ξανά γίνει η χριστιανική θρησκεία μια και όχι με τόσες αλλαγές στις ιδέες  και αιρέσεις και ας αφήσουν στην άκρη αν είχε ο Χριστός γυναίκα….. εξάλλου όπως και ο ίδιος είχε πει …. << ουδείς αναμάρτητος επί της γης …. >> .

Εγώ θα πω και πάλι τον πιστεύω για αυτά που είπε και έκανε μόνο ο Χριστός όλοι οι άλλοι για μένα είναι μεταγενέστεροι, τον πιστεύω βαθειά μέσα μου και αυτό μου φτάνει, όταν ψοφήσω αυτός θα κρίνει αν έπραξα σωστά ή όχι. Θα ήθελα να ήξερα αν ο Χριστός ήξερε τι θα γινόταν μετά από μερικούς Αιώνες και πως θα διαστρέβλωναν τα λόγια του θα έκανε αυτό που έκανε; Δηλαδή να σταυρωθεί για να πάρει τις αμαρτίες μας; Πιστεύω πως ναι!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΑΠΥΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ!!!

  1. Όπως είπες κι εσύ, καμία σημασία δεν έχει εάν ήταν ή όχι παντρεμένος, σημασία έχουν οι διδαχές του και τα όσα προσπάθησε να μας κάνει να κατανοήσουμε!
    Άλλωστε ποτέ δεν πίστεψα ούτε και θα πιστέψω πως ότι μας αναφέρουν, από επιλεκτικά ευαγγέλια, γραφές κτλ είναι όλη η αλήθεια.

Αφήστε μια απάντηση