CODEX SERAPHINIANUS!!!! ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

CODEX SERAPHINIANUS!!!! ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!!

 CODEX SERAPHINIANUS 1

 Το 1981 ο Ιταλός καλλιτέχνης, αρχιτέκτονας και βιομηχανικός σχεδιαστής Luigi Serafini ( Λουίτζι Σεραφίνι ) δημοσίευσε αυτό που έκτοτε παρέμεινε δημοφιλές ως το πιο περίεργο βιβλίο στην ιστορία: Codex Seraphinianus ( Κόντεξ Σεραφινιάνους ). Γεμάτο με περίεργες ψυχεδελικές απεικονίσεις, το βιβλίο είναι γραμμένο σε μια γλώσσα που δεν υπάρχει και δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί. Το βιβλίο περιλαμβάνει όλα τα είδη των εικόνων, και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται σαν να έχουν γίνει από κάποιο φυσιοδίφη που μελετά τα εξωγήινα όντα και τη φύση. Από την ονομασία του βιβλίου καταλαβαίνει κάποιος ότι λέει για κάποιον κώδικα του ιδίου του Σεραφίνι!!!!

Σε αυτή την ψυχεδελική εγκυκλοπαίδεια μπορεί κανείς να βρει τις χειροποίητες με χρωματιστό μολύβι απεικονίσεις της παράξενης και φανταστικής χλωρίδας, της πανίδας, ανατομίες, μόδες, και τρόφιμα.

Υπερρεαλιστικές σκηνές περιλαμβάνουν φρούτα που αιμορραγούν, ένα φυτό που φυτρώνει στο σχήμα μιας καρέκλας. Ένα ζευγάρι ερωτευμένων που μεταμορφώνεται σε ένα αλιγάτορα, κτλ κτλ.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα ζευγάρι όπου κάνει έρωτα και σιγά σιγά γίνεται κροκόδειλος όπου και φεύγει από το κρεββάτι. Μεταμόρφωσης σε ερπετό….που πάει το μυαλό σας!!;!!

CODEX SERAPHINIANUS2

Το ακαταλαβίστικο αλφάβητο του Serafini, δίπλα σε μια περιγραφή κάποιων << ματόψαρων >> (?).

 CODEX SERAPHINIANUS 3

Στο παράξενο και γενικά ακατανόητο αλφάβητο που είναι σπαρμένο στις 360 μεγάλες σελίδες του βιβλίου δεν έχει δοθεί ακόμη εξήγηση και προκαλεί πονοκεφάλους σε φημισμένους γλωσσολόγους και κρυπτολόγους.

Μερικά γράμματα εμφανίζονται μόνο στην αρχή ή στο τέλος των λέξεων, ένα χαρακτηριστικό κοινό γνώρισμα με το σύστημα της σημιτικής γραφής. Τα καμπυλογράμματα της αλφαβήτου μοιάζουν σαν να είναι από σχοινί ή νήμα-όπως, εμφανίζονται σαν θηλιές η κόμπους, και θυμίζει κάπως το αλφάβητο της Sinhala ( Σινχάλα ). Το αριθμητικό σύστημα που χρησιμοποιείται για την αρίθμηση των σελίδων, έχει ραγίσει (προφανώς μόνο του) από τον Allan C. Wechsler  ( Άλαν Κ. Γίσλερ ) και τον Βούλγαρο γλωσσολόγο Ιβάν Ντερζχάνσκι, μεταξύ άλλων. Είναι μια παραλλαγή της βάσης 21.

Το αλφάβητο που χρησιμοποιείται στο σώμα του κειμένου, ωστόσο μπορεί να είναι εντελώς ψεύτικο και … παράλογο. Σε μια ομιλία των βιβλιόφιλων στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου 2009, ο Serafini δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο νόημα που να κρύβεται πίσω από το χειρόγραφο του Codex, το οποίο είναι ασεμικό. ( !;! )

Ότι η δική του εμπειρία στο γράψιμο ήταν σχεδόν παρόμοια με μια αυτόματη γραφή, και ότι αυτό που ήθελε με το αλφάβητο του να μεταφέρει στον αναγνώστη την αίσθηση που έχουν τα παιδιά μπροστά από τα βιβλία που δεν μπορούν ακόμη να τα κατανοήσουν, αν δουν ότι η γραφή τους έχει νόημα για τους μεγάλους.

30 μήνες χρειάστηκαν στον Serafini για να ολοκληρωθεί το Codex Seraphinianus, το οποίο χωρίζεται σε 11 κεφάλαια και δύο μέρη – το πρώτο για τη φύση και το δεύτερο για τους ανθρώπους.

Εδώ είναι μερικές σαρωμένες σελίδες από το βιβλίο.

CODEX SERAPHINIANUS 4

CODEX SERAPHINIANUS 5

CODEX SERAPHINIANUS 6

CODEX SERAPHINIANUS 7

CODEX SERAPHINIANUS 8

CODEX SERAPHINIANUS 9

CODEX SERAPHINIANUS 10

CODEX SERAPHINIANUS 11

CODEX SERAPHINIANUS 12

CODEX SERAPHINIANUS 13

CODEX SERAPHINIANUS 14

CODEX SERAPHINIANUS 15

CODEX SERAPHINIANUS 16

CODEX SERAPHINIANUS 17

CODEX SERAPHINIANUS 18

CODEX SERAPHINIANUS 19

CODEX SERAPHINIANUS 20

Εσείς τι λέτε είναι έτσι όπως τα λένε!;!

Είναι απλά ένα βιβλίο όπου έτσι του την έδωσε του Σεραφίνι ένα πρωί να το φτιάξει για την πλάκα του!;! Δείτε καλά τις σελίδες του βιβλίου!!!! Προσέξτε τα σχέδια ότι ναι μεν έχουν να κάνουν με το κόσμο μας μα και όχι!!!! Τι μπορεί να περιέχει ο κώδικας αυτός και για τι πράγμα μιλάει!;! Για παράλληλη πραγματικότητα!;! Για την Μέση Γη!;! Για κάποιον εξωγήινο πολιτισμό!;! Μια προειδοποίηση για το τι μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο στα ζώα, στα φυτά, στα δένδρα ,στο μέλλον από τεχνητή μετάλλαξη ( χημικά μονοπάτια )!;! Η μήπως είναι τα σχέδια κάποιου τρελού φαντασμένου!;! Το τελευταίο αποκλείεται διότι η καλλιγραφία των γραμμάτων αλλά και τα περίπλοκα ακριβείας σχέδια δείχνουν το αντίθετο!!!! Μα προσέξτε!!!! Μπείτε ποιο κάτω να δείτε όλο το βιβλίο και όταν φτάσετε  προς το τέλος δείχνει ανθρώπους, παράξενους και περίεργους και μη ανθρώπινους….. παρατηρήστε!!!! Υπάρχει και περίπτωση να δείχνει κάποιους εξαφανισμένους πολιτισμούς της γης που να υπήρξαν εκατομμύρια χρόνια πίσω από εμάς!!!! Πολλά όμως μπορεί!!!!

Εδώ είναι το πλήρες βιβλίο του Σεραφίνι:

http://www.cetteadressecomportecinquantesignes.com/Luigi.Serafini.-.Codex.Seraphinianus.pdf

Προσωπικά πιστεύω ότι κρύβει ένα μήνυμα για την ανθρωπότητα το τι θα της συμβεί, το πότε θα της συμβεί, ίσως όμως και όχι!!!! Άγνωστο και δεν μπορώ να το προσδιορίσω!!!! Το βιβλίο αυτό θέλει την υπέρτατη μελέτη από τους ειδικούς…. Ποιοι είναι αυτοί!;! Χμμμμ!!!! Για μένα μόνο μυημένοι….στην αλχημεία και στην << Ανορθόδοξη Μυστική καλλιγραφία του Ρα- Μανχατάγκαν >> θα βρουν κάποια άκρη….. μέχρι εδώ!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε κάτι, δεν πει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “CODEX SERAPHINIANUS!!!! ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!!

  1. Lycan Researcher!!!!

   ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ….ΧΜΜΜΜ ΑΝ ΟΜΟΣ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ….ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ!!;!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ…..!!!! ΜΙΛΩ ΣΕ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΩ!!!! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ Η ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!! ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ…. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΝΟΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣΤΕ ΜΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΙΑΣ!!!! ΑΠΟΡΟ ΑΥΤΟΙ ΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ!!;;!!

   ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΨΕΥΔΟ ΚΟΚΟΡΙΖΩ ΚΑΙ ΚΡΑΖΩ ΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΕΙΟ ΑΥΤΟ!!!! ΧΜΜΜΜ!!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΩΣ ΜΥΣΤΗΡΕΙΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΙΛΑΩ ΟΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝASA MΕΣΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΛΟΓΑ ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ!!;;!! ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ( ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΣ ) ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ!!;;!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΝ!!!!

   ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ( ΜΕΣΗ ΓΗ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ( ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ )!!!! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!;;!! ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ….ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ…ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!! ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!

   ΟΜΟΣ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ – http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/imagenes_manuscrito/manuscrito128.jpg

   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 82R http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/imagenes_manuscrito/manuscrito130.jpg

   ΛΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ….ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ …..ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ….ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΕΓΩ ΟΜΟΣ!!!!

   ΤΩΡΑ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΤΛ ΚΤΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ …..ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση