ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ Η.Π.Α ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ!!!!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ Η.Π.Α ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ!!!!

 

Θυμάστε το άρθρο που είχε γράψει ο Saman lycan για την Σβάστικα στην Σελήνη!;! Αν δε το έχετε διαβάσει μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ!! Πολλοί ήταν αυτοί που τον είχαν γιουχάρει αλλά και για το άρθρο του όπου αποδεικνύει ότι η Σελήνη ΕΙΝΑΙ αστρόπλοιο με αποδείξεις μη αναστρέψιμες!! Όποιος δεν έχει διαβάσει το άρθρο αυτό μπορεί να το διαβάσει ΕΔΩ!!

Ψάχνοντας κάποια θέματα για την Σελήνη έπεσα επάνω σε αυτό όπου δεν κρατήθηκα και θέλησα να σας το δείξω….:

Νέες αποκαλύψεις του Corey Goode ( Κόρεϊ Γκούντι ) στην Gaiam TV ( Γκάϊαμ ΤΒ ) για το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (Solar Warden – Σόλαρ – Γουόρντεν )!!

– Η Ναζιστική Γερμανία ήταν η πρώτη χώρα που έστειλε αστροναύτες στο διάστημα και όχι οι Ηνωμένες Πολιτείες ή Σοβιετική Ένωση, σύμφωνα με το πληροφοριοδότη του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος Corey Goode. Ο Goode αποκαλύπτει τι διάβασε σε διαβαθμισμένα ιστορικά έγγραφα στα οποία είχε
πρόσβαση κατά την διάρκεια των 20 χρόνων (1987 – 2007) που υπηρέτησε στο “Solar Warden” και σε άλλα μυστικά διαστημικά προγράμματα.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο πρόγραμμα “Κοσμική Αποκάλυψη” της Gaiam TV, ο Goode απεκάλυψε πως χρησιμοποιώντας μια συσκευή με έξυπνη οθόνη που μοιάζει με αυτήν των iPads, διάβασε διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικές με την προέλευση των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων. Του δόθηκε άδεια πρόσβασης σε αυτό το επίπεδο πληροφοριών, διότι τα καθήκοντά του εμπλέκονταν στην εξοικείωση του εαυτού του με πολλές πτυχές της μυστικής διαστημικής ιστορίας και τις δραστηριότητες του προγράμματος, προκειμένου να εκπληρώσει καλύτερα τις ευθύνες του ως “Έξυπνος Εμπαθητικός”.

Αποκαλύπτει ότι οι συσκευές αυτές με την έξυπνη οθόνη, του παρείχαν κανάλι επικοινωνίας με αυτούς που σχετίζονται με την Vril Society, και ότι ήρθε σε επαφή με μια ομάδα από Δρακόντειους που ισχυρίζονταν ότι είναι όντα από το σύστημα του άστρου Aldebaran.

– Κατά τη διάρκεια αποστολής στα Ιμαλάια, μέλη της Vril Society ( Βρίλ Σοσάητη – έχουμε γράψει για αυτά στα άρθρα << ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ >> για τα 5 άρθρα πατήστε ΕΔΩ ), και Ναζί των SS, ήλθαν σε επαφή με μια ομάδα των Βορείων Χωρών, αναζητώντας έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν μέλος του “Δικτύου της Αγκάρθα”. Ο Goode λέει ότι το “Δίκτυο της Αγκάρθα” είχε ανεπτυγμένο στόλο διαστημικών σκαφών, που ονομαζόταν “Ασημένιο Σμήνος.” Οι Aγκαρθανοί είχαν παρόμοια πιστεύω και απόψεις με τους Ναζί, σχετικές με τα ξεχωριστά μοντέλα ανάπτυξης για τον άνθρωπο και την φυλετική καθαρότητα.

Ο Goode αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη έκθεση του στις 23 Σεπτεμβρίου γι’ αυτά τα συστήματα πεποιθήσεων, όταν συναντήθηκε με εκπροσώπους επτά αρχαίων υπόγειων αποσχισθέντων ανθρώπινων πολιτισμών. Εξήγησε με πολλές λεπτομέρειες πόσο σημαντική ήταν η φυλετική καθαρότητα και τα ιδανικά ξεχωριστής ανάπτυξης γι ‘αυτούς τους πολιτισμούς.

Στην συνέντευξη με τον Goode, συζητήθηκε η ανάπτυξη του πρώτου διαστημικού οχήματος αντιβαρύτητας που κατασκευάστηκε στον 20ο αιώνα από την Γερμανική Vril Society, όπως αυτά προκύπτουν από την εσωτερική επικοινωνία με εξωγήινους και “ενδογήινους” από το “Δίκτυο της Αγκάρθα”.

– Οι Γερμανοί επιστήμονες συνδύαζαν την δυτική εμπειρική επιστημονική έρευνα με τις εσωτερικές αρχές. Αυτό έδωσε στους Γερμανούς επιστήμονες πλεονέκτημα έναντι των Αγγλοαμερικανών ανταγωνιστών τους, το οποίο δεν μπόρεσαν να γεφυρώσουν ακόμα και μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν οι θριαμβευτές σύμμαχοι συνειδητοποίησαν πόσο προηγμένη ήταν η τεχνολογία των Ναζί.

Οι εκπληκτικές αποκαλύψεις του Goode έχουν μελετηθεί προσεκτικά στο βιβλίο “Insiders” ( Ινσάηντερς ) που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σχετικά με τα μυστικά διαστημικά προγράμματα και τις εξωγήινες συμμαχίες. Ευρήματα από τα διαθέσιμα ιστορικά έγγραφα επιβεβαιώνουν πολλές από τις βασικές αποκαλύψεις του Goode σχετικά με το ρόλο των γερμανικών μυστικών κοινωνιών και των SS στην ανάπτυξη όχι ενός, αλλά δύο μυστικών διαστημικών προγραμμάτων! Σήμερα, οι πληροφορίες αυτές εξηγούν πολλές αινιγματικές πολιτικές αποφάσεις και στρατιωτικές ενέργειες.

Οι αποκαλύψεις του Goode φωτίζουν τα τρέχοντα γεγονότα με εκπληκτικό τρόπο. Όχι μόνον οι Γερμανικές μυστικές κοινωνίες και οι Ναζί SS συνεργάζονταν στα αντίστοιχα διαστημικά τους προγράμματα, αλλά συνεργάστηκαν σε μια κοινή προσπάθεια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για να διεισδύσουν με επιτυχία στο βρεφικό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ.

Οι αποκαλύψεις του Goode ότι ιπτάμενοι δίσκοι των Ναζί κατατρόπωσαν τον στόλο του Ναυάρχου Byrd κατά την εκστρατεία του στην Ανταρκτική το 1947 – 1948 και ότι έκαναν υπερπτήσεις σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1950, υποστηρίζονται από ιστορικά έγγραφα και από άλλους πληροφοριοδότες του μυστικού διαστημικού προγράμματος που αναφέρονται στο βιβλίο “Insiders”. Μεταξύ αυτών είναι και ο Clark McClelland ( Κλαρκ ΜκΚλέηλλαντ – https://suppressedinformation.wordpress.com/2013/05/04/clark-c-mcclelland-and-the-stargate-chronicles-real-or-a-hoax/  ) , ο οποίος εργάστηκε ως εργολάβος της NASA για 34 χρόνια.

Είναι σαφές ότι αν οι απίστευτοι ισχυρισμοί του Goode είναι ακόμη και εν μέρει σωστοί, τότε η ιστορία θα πρέπει να ξαναγραφτεί. Και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για όσους πιστεύουν ότι ο Ναζισμός είχε ηττηθεί παταγωδώς στο τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Εξ’ ίσου ανατρεπτική θα είναι και η συνειδητοποίηση ότι κάποιοι εξωγήινοι επισκέπτες και οι υπόγειοι ανθρώπινοι πολιτισμοί, μοιράζονται παρόμοια ιδανικά περί φυλετικής καθαρότητας και ξεχωριστής ανθρώπινης ανάπτυξης. Σύμφωνα με τον Goode, στην πρόσφατη συνάντηση με μερικές από αυτές τις υπόγειες ομάδες, κατέστη σαφές ότι η αλληλεπίδραση τραυματικών ιστορικών γεγονότων πρέπει να ξεπεραστεί από όλες τις πλευρές, για να κατανοήσουμε καλύτερα τους εαυτούς μας και να κοιτάξουμε προς ένα καλύτερο μέλλον.

Εδώ σας παραθέτω του Γκρέη Γκούντι αποσπάσματα από όσα έχει πει και γράψει:

COREY GOODE (AKA GOODETXSG) REPORTS 

June 9, 2015 – Human Elite Attempt to Negotiate Cessation of SSP Alliance Disclosure in Latest Conference  [for related exopolitical analysis – click here]

June 22, 2015 – Joint SSP, Sphere Alliance & ICC Leadership Conference & Tour of Mars Colony on 6.20.2015  [for related exopolitical analysis – click here]

July 9, 2015 –The Lt. Col. Gonzales SSP Council Delegation Briefings Part 1 [for related exopolitical analysis – click here]

July 14, 2015 – The Lt. Col. Gonzales SSP Council Delegation Briefings Part 2 [for related exopolitical analysis – click here]

 

Sept 23, 2015 – “Ancient Earth Break-Away-Civilization Subterranean Council Meeting & SSP Alliance Debrief Part I” [for related exopolitical analysis – click here]

COREY GOODE (AKA GOODETXSG) EMAIL INTERVIEWS – Q & A TESTIMONY 

April 07, 2015 – Secret Space Programs more complex than previously thought

April 14, 2015 –  Recruitment & Covert Service for Secret Space Programs

April 14, 2015 –  Ancient space programs & human-extraterrestrial alliance meetings 

May 12, 2015  –  Extraterrestrial alliance helps secret space program overcome opposition to full  disclosure

May 20, 2015 –  Corporate bases on Mars and Nazi infiltration of US Secret Space Program

May 20, 2015 –  Multiple Moon bases & U.S. Military Space Shuttles as cover programs

May 31, 2015  –  Secret Space War halts as Extraterrestrial Disclosure Plans move forward

May 31, 2015  –  Galactic Human Slave Trade & AI threat to End with Full Disclosure of ET Life

June 11, 2015 –  Secret Space Program Conferences discuss full disclosure & humanity’s future

July 23, 2015 – Corey Goode on Secret Space Program: Gaiam Q&A

Aug 4, 2015 – Reagan Speech about Alien Threat linked to Secret UN Interstellar Space Fleet

VIDEO INTERVIEWS WITH COREY GOODE

July 21, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep.1): The Message for Humanity (for transcript click here, for review click here)

July 21, 2015 – Ep. 2: First Encounter (for transcript click here)

July 21, 2015 – Ep. 3: Lunar Operations Command (for transcript click here, for summary click here);

July 21, 2015 – Ep. 4: Life on the Research Vessel (for transcript click here)

July 28, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep.5): We are One (for transcript click here, for Ep. review click here)

Aug 4, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep. 6): Sleeping Giants (for transcript click here, for Ep. review click here)

Aug 11, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep. 7): Mars Colony Colony Inspection (for transcript click here, for Ep. review click here)

Aug 18, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep. 8): Global Galactic League of Nations (for transcript click here, for Ep. review click here; for summary click here)

August 19, 2015 – Beyond Belief: MILAB Recruiting Process with Corey Goode

Aug 25, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep. 9): Electric Sun (for transcript click here, for Ep. review click here; for summary, click here)

Sept 1, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep. 10): Awakening the Pineal Gland (for transcript click here, for ep. review click here)

Sept 8, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep. 11): Potential of Human Consciousness (for transcript click here, for analysis click here)

Sept 15, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep. 12): Portals: Cosmic Web (for transcript click here, for analysis click here)

Sept 22, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep. 13): Portals: Navigating Time (for transcript click here: for summary and analysis click here)

Sept 22, 2015 – Cosmic Disclosure (Ep. 14): Portals: Parallel Earth (for transcript click here :for summary and analysis click here)

Sept 29, 2015 – Cosmic Disclosure (S2E1): Contact is Made (for transcript click here; for exopolitical analysis click here; for summary and further analysis click here)

Oct 6, 2015 – Cosmic Disclosure (S2E2): Agarthans: Advancing the Frontier (for transcript click here: for exopolitical analysis click here; for summary and further analysis click here)

Oct 13, 2015 – Cosmic Disclosure: Special Report (S2E3): The Gonzales Enigma 
(for transcript click here; for analysis and summary click here)

Oct 20, 2015 – Cosmic Disclosure (S2E4): Breakaway Begins (for transcript click here; for analysis and summary click here)

Oct 23, 2015 -Buzzsaw with Sean Stone: Secret Space Program Alien Psychic Wars with Corey Goode”

Oct 27, 2015 – Cosmic Disclosure (S2E5): Raiders: Lost Technology (for exopolitical analysis click here: for transcript and summary click here

RADIO INTERVIEWS WITH COREY GOODE (AKA GOODETXSG)

Oct 31, 2014 – GoodETxSG Part I Secret Space Program, ET Federation Delegation & MILAB Participant

Nov 23, 2014 – GoodETxSG Part II Secret Space Program, ET Federation Delegation & MILAB Participant

June 28, 2015 – Corey Goode and David Wilcock on Open Your Mind Radio

Aug 24, 2015 – Corey Goode and David Wilcock on Jimmy Church Radio

Aug 27, 2015 – Corey Goode on Caravan to Midnight with John B. Wells.

Sept 14/15 – Corey Goode and Michael Salla on Coast to Coast AM

Sept 18  – Corey Goode on Out of This World Radio with Ted Mahr

Sept 21  – In5D Radio – Corey Goode – Inside The Sphere Being Alliance  (transcript available here)

Κλείνοντας θα σας πω τι μου είχε πει ο Saman Lycan για την Σελήνη….
DAY LIGHT

Τι υπονοείς μυστικά της Σελήνης που κάποτε θα βγούνε στο φως!;!

SAMAN LYCAN

“Επιστολές από την Ανδρομέδα”..

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!!!

– Οι Γκρίζοι μετέφεραν κρυφά Αμερικανούς αστροναύτες της NSA στην Σελήνη και εξερεύνησαν τις κατεστραμμένες δομές που υπάρχουν μέσα στον κρατήρα του Ιουλίου Βερν!!!!

Ένας επαφικός, ο Alex Collier ( Άλεξ Κολλιέρ ), στο βιβλίο του “Επιστολές από την Ανδρομέδα”, περιγράφει λεπτομερώς τις τηλεπαθητικές συνομιλίες που είχε με εξωγήινα όντα από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31). Ένας από τους συνομιλητές του λεγόταν Moraney, ο οποίος προέρχεται από ένα σύστημα αστέρων το οποίο αποκάλεσε Zenetae ( Ζινεταέ )!!!!

Ο Moraney παρουσίασε στον Collier μια εικόνα πολύ διαφορετική από αυτήν που μας διδάσκει η ιστορία για το παρελθόν της Γης!!!!

Ο Ανδρομέδιος αποκάλυψε ότι το παρόν μας διέπεται από ψέματα και εξαπάτηση και ότι ο πληθυσμός γνωρίζει ελάχιστα ή τίποτα για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Ηλιακό μας Σύστημα!!!!

Ο δορυφόρος της Γης δεν ανήκε στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά μεταφέρθηκε εδώ πριν από εκατομμύρια χρόνια!!!! Η Σελήνη είχε χρησιμοποιηθεί ως ένα πλοίο μεταφοράς ερπετοειδών και ανθρώπινων-ερπετοειδών υβριδίων!!!!

Η Σελήνη, όπως είπε τηλεπαθητικά ο Moraney( Μοράνεη – στον Κολλιέρ – http://www.reptilianagenda.com/cont/co121099g.shtml ) , προέρχεται από ένα σύστημα αστέρων που βρίσκεται 432 έτη φωτός μακριά από τη Γη, στον αστερισμό της Μικρής Άρκτου!!!! Αυτό το δυαδικό σύστημα οι Ανδρομέδιοι το ονομάζουν “Chowta” ( Τσότα ), είναι τεράστιο και έχει 21 πλανήτες και 48 φεγγάρια!!!!

Αυτό που εμείς σήμερα ονομάζουμε Σελήνη, ήταν σε τροχιά γύρω από τον 17ο πλανήτη του αστρικού συστήματος “Chowta”!!!! Ονομαζόταν “Maldek” ( Μαλντέκ ) και καταστράφηκε σε ένα αρχαίο πόλεμο μεταξύ μιας ανθρώπινης συμμαχίας και μιας τυραννικής φυλής Γκρίζων που προερχόταν από την Αυτοκρατορία του Ωρίωνα!!!!

Ο Ανδρομέδιος αποκάλυψε στον Collier ότι η Σελήνη είναι ηλικίας 6,2 δισεκατομμυρίων ετών!!!! Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ παλαιότερη από το Ηλιακό μας Σύστημα!!!!

Αλλά εάν η Σελήνη δεν ανήκε στο Ηλιακό μας Σύστημα, τότε πως ήλθε εδώ!!;;!!

Ο Collier γράφει ότι είχε “μπει στην ουρά ενός αστεροειδή” που την έφερε στο Ηλιακό μας Σύστημα!!!! Αν και οι αστρονόμοι δεν τον έχουν εντοπίσει, ο αστεροειδής φέρεται να επιστρέφει στο δικό μας τμήμα του γαλαξία κάθε 25.000 χρόνια!!!!

Η Σελήνη είναι κούφια!!!! Εκεί υπάρχουν τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις που χτίστηκαν από εξωγήινους και αργότερα από ανθρώπους από τη Γη!!!! Υπάρχουν επτά ανοίγματα στον φλοιό της Σελήνης που οδηγούν σε υπόγειες βάσεις!!!! Συντηρητικοί επιστήμονες αναρωτιούνται γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί μεγάλοι κρατήρες με τόσο ρηχό βάθος!!!! Πράγματι, πολλοί από αυτούς τους κρατήρες θα έπρεπε να είναι πολύ βαθύτεροι και αυτό είναι ένα γεγονός που “αψηφά την επιστήμη”!!!!

Οι Ανδρομέδιοι εξηγούν ότι αυτό συμβαίνει επειδή ένα μεγάλο μέρος της επιφάνειας της Σελήνης δομήθηκε πάνω σε ένα μεταλλικό σφαιρικό κέλυφος!!!!

Οι Ανδρομέδιοι ανέφεραν ότι οι κρατήρες στην πραγματικότητα δημιουργήθηκαν με τεχνητό τρόπο!!!! Πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, ήταν κάποτε τρούλοι πόλεων και διαστημικά υπόστεγα που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια ενός πολέμου που χρονολογείται ότι έγινε πριν 113.000 χρόνια!!!!

Αυτές οι κατεστραμμένες δομές υποτίθεται ότι ανακαλύφθηκαν πολύ πριν οι αστροναύτες του Απόλλων πατήσουν το πόδι τους στη Σελήνη!!!!

Για πρώτη φορά διερευνήθηκαν κρυφά στις αρχές του 1950 από μια ομάδα αστροναυτών της NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας), οι οποίοι μεταφέρθηκαν εκεί από τους Γκρίζους!!!! Η περιοχή που εξερεύνησαν βρίσκεται μέσα στον κρατήρα του Ιουλίου Βερν και αποτελεί μια τεράστια υπόγεια εγκατάσταση στο μέγεθος της Νέας Υόρκης!!!!

Είπαμε και άλλα πολλά με τον Saman Lycan αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορια!!

Τι θα πιστέψετε αυτό είναι μόνο στο χέρι σας, ομάς οι αποδείξεις πλένω γίνονται όλο και ποιο πολλές !!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση