ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η NASA; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ STS-135 Armored Personnel Carrier !!::!!

N.A.S.A.

ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η NASA; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ  STS-135 Armored Personnel Carrier !!::!!

Δείτε αυτό το βίντεο, θα δείτε ότι οι αστροναύτες της NASA οδηγούν ένα άρμα κατά προσωπικού!!! Δεν γίνονται κάπoια σχόλια  παρ’ όλο ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι τριγύρω τους. Η δήλωση της NASA είναι η εξής : << οι πιλότοι μας πρέπει να ξέρουν να οδηγούν τα πάντα >>. Λέτε να τους δούμε να οδηγούν και αεροπλανοφόρα; Η να τους δούμε να οδηγούν τραίνα στο μετρό;

Κάποιοι λένε ότι μαθαίνουν να οδηγούν ένα τέτοιο όχημα για την αποστολή που θα γίνει σύντομα στην Σελήνη στην σκοτεινή πλευρά της.  Θα πρόκειται για τις περίφημες << μαύρες αποστολές >> που κάνει συχνά η ΝΑSA στην Σελήνη!!  Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε για την υποτιθέμενη τριήρης που βρίσκεται στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, λέω υποτιθέμενης γιατί μέχρι να έχουμε κάποια στοιχεία δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι υπάρχει!!

Μαθαίνουν να οδηγούν τέτοιο όχημα γιατί λέγεται ότι θα μεταφέρουν κάτι από εκείνο το σημείο……. Δεν θα είναι ακριβώς όπως το όχημα του στρατού μα κάτι παρεμφερές !!! τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω στο ζήτημα αυτό. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

https://www.youtube.com/watch?v=mHgMh8D7Fjs

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι,  δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση