ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΟΝΙΡ Η ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΟΝΙΡ Η ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΜΕΡΑ  ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

1

Υπάρχει να περίεργο βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube όπου δείχνει έναν οδηγό φορτηγού να προσπαθεί να αποφύγει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μια γυναίκα μέσα στη μέση του δρόμου. Το βίντεο έχει καταγραφεί από την κάμερα του αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από το φορτηγό, ενώ, δεν έχει γίνει ακόμη κανένα στοιχείο γνωστό για την ταυτότητά της γυναίκας αυτής.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=or3GA8h4Xwc[/youtube]

Φήμες αναφέρουν ότι ίσως να πρόκειται για κάποια γυναίκα που θέλησε να αυτοκτονήσει και αποφάσισε να περάσει κάθετα έναν πολυσύχναστο δρόμο, ωστόσο εμφανίζεται πραγματικά από το πουθενά σε μια περιοχή που δεν έχει σχεδόν τίποτα στις δύο πλευρές τους δρόμου, ενώ το περπάτημα της είναι χαρακτηριστικά αργό γεγονός που δεν συνάδει με την επιθυμία κάποιου να αυτοκτονήσει. Άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να πρόκειται για κάποια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα ή να είναι απλά μεθυσμένοι, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πάνε την ιστορία ένα βήμα παραπέρα.

Στη σφαίρα του μεταφυσικού και εκτιμούν ότι η γυναίκα που εμφανίζεται από το πουθενά στη μέση της εθνικής οδού δεν είναι από αυτόν τον κόσμο αλλά είναι φάντασμα ή ότι πρόκειται για τα περίφημα όσο και για πολλούς άγνωστα Χρονίρ όπου έχει γράψει ο Saman Lycan, άρθρο όπου είχε και έχει σηκώσει πολλές συζητήσεις ανάμεσα στους ερευνητές! Για να διαβάσετε το άρθρο για τα ΧΡΟΝΙΡ πατήστε ΕΔΩ. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


3 σκέψεις στο “ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΟΝΙΡ Η ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση