Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ 1500 ΕΤΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ!!!!! ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2000!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ 1500 ΕΤΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ!!!!! ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2000!!!!

Προς μεγάλη απογοήτευση Των καθολικών, ορθόδοξων, προτεσταντών ευαγγελιστών κτλ. κτλ. , μία περίπου 1500-2000 ετών Βίβλος ανακαλύφθηκε στην Τουρκία, και βρίσκεται στο Εθνογραφικό Μουσείο της Άγκυρας!!
Ανακαλύφθηκε, και κρατήθηκε μυστικό, το έτος 2000, το βιβλίο περιέχει το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα – ενός μαθητή του Χριστού – που δείχνει ότι ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε, ούτε ήταν γιος του Θεού, αλλά ένας Προφήτης!! Το βιβλίο, αποκαλεί, επίσης τον
Απόστολο Παύλο “Ο Απατεώνας”!!! Το βιβλίο ισχυρίζεται, επίσης, ότι ο Ιησούς αναλήφθηκε στον ουρανό ζωντανός, και ότι ο Ιούδας ο Ισκαριώτης σταυρώθηκε στη θέση του!!

Εδώ θα ήθελα να σας θυμίσω το άρθρο του Saman Lycan που ανάρτησε και μιλάει για την ζωή του Χριστού στην Ιαπωνία με αποδείξεις!! Όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!
Μια έκθεση από το The National Turk ( Δε Νάσιοναλ Τουρκ. ) λέει ότι η Βίβλος κατασχέθηκε από μια συμμορία λαθρεμπόρων κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης σε περιοχή της Μεσογείου!! Η έκθεση αναφέρει ότι η συμμορία κατηγορήθηκε για λαθρεμπόριο αρχαιοτήτων, παράνομες ανασκαφές, και κατοχή εκρηκτικών υλών!! Το βιβλίο αποτιμάται στο ύψος των 40 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών (περίπου 28 εκατ. δολάρια)!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι εμπειρογνώμονες και οι θρησκευτικές αρχές στο Tehram ( Τεχράμ ) επιμένουν ότι το βιβλίο είναι πρωτότυπο!! Το ίδιο το βιβλίο είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα, δεμένο χαλαρά σε δέρμα, στα Αραμαϊκά, την γλώσσα του Ιησού Χριστού!!
Το κείμενο διατηρεί ένα όραμα παρόμοιο με το Ισλάμ, σε αντίθεση με τις διδασκαλίες της Καινής Διαθήκης του Χριστιανισμού!! Ο Ιησούς προβλέπει επίσης την έλευση του προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος θα θεμελίωνε το Ισλάμ 700 χρόνια αργότερα!!
Πιστεύεται ότι, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου της Νίκαιας , η Καθολική Εκκλησία διάλεξε τα ευαγγέλια που αποτελούν την Αγία Γραφή, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα, παραλείποντας το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα (μεταξύ πολλών άλλων) υπέρ των τεσσάρων κανονικών ευαγγελίων του Ματθαίου, του Μάρκου, του Λουκά και του Ιωάννη!! Πολλά βιβλικά κείμενα έχουν αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια με την πάροδο του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της Νεκράς Θάλασσας και των Γνωστικών Ευαγγέλιων αλλά αυτό το βιβλίο ιδιαίτερα, φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα το Βατικανό!!
VARNAVAS AGIAS GRAFI

Τι σημαίνει αυτό για τις θρησκείες που προέρχονται από τον Χριστιανισμό και τους οπαδούς τους!!;!! Αρκετά δύσκολη η θέση τους!! Το Βατικανό ζήτησε από τις τουρκικές αρχές να τους αφήσει να εξετάσουν τα περιεχόμενα του βιβλίου!! Τώρα που το βιβλίο έχει βρεθεί, θα αποδεχθούν αυτό καθώς και τα αποδεικτικά στοιχεία του!!;!! Θα το αρνηθούν εντελώς!!;!! Η θα το αποκαλέσουν << μουσουλμανικό ψέμα >>, όπως έκανε το περιοδικό “Truth”( Τρούθ ), το 2000!!;!! Κάποιες κακές << γλώσσες >> λένε ότι ο Πάπας πήγε στο φανάρι όχι και καλά για να προσευχηθεί μαζί με τον δικό μας μητροπολίτη της ορθοδοξίας για τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής που σφαγιάζονται από τους φανατικούς μουσουλμάνους αλλά για να δει και ο ίδιος την περίφημη και τόσο απίστευτη αγία γραφή!!
Πολλοί είναι αυτοί που θα πουν ότι τους κατέβει, άθεοι και σκεπτικιστές θα κάνουν πάρτι μα δεν είναι έτσι τα πράγματα!! Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τα πράγματα είναι σοβαρά μόνο από μιας πλευράς!! Την καθοδήγησης της ανθρωπότητας μέσο παραχαραγμένης ιστορίας αλλά και θρησκευτικών παραχαραγμένων ιδεών!! Αυτό έχει σημασία και τίποτα άλλο!! Αυτό το τελευταίο να έχετε στο νου σας!! Τίποτα άλλο δεν μετράει!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


17 σκέψεις στο “Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ 1500 ΕΤΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ!!!!! ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2000!!!!

 1. Σαμαν ηθελα κατι να σε ρωτησω … Κατα την δικη σου αποψη και γνωμη για ποιον λογο πιστευεις εσυ οτι γινεται το πολεμος και παραπληροφορηση ως προς τον Χριστιανισμο μιας και το ανεφερες σε σχολιο; Ποια ειναι η δικη σου τοποθετηση ?

  1. silver-A!!!!

   ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!;! ΙΣΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ:

   ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΛΑΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ!!!! ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΡΓΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΙ!!! ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ….. ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ …….!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. silver_A!!!!

   ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑ ΑΝΤΗΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ!!!! ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ!!!!

   ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ!!!!

   ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΠΕΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΠΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ!!!! ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ!!!!

   ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΧΜΜΜ. ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΚΟΙΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ- ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ. ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΗΛΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ.

 3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΜΑΝ. ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ΄, ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

  1. teacher!!!!

   ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ…. ΚΑΘΕ 2.ΟΟΟ ΜΕ 3.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ…ΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ…ΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΥΔΡΥΕΤΑΙ…ΕΕ ΣΥΓΝΟΜΗ ΚΑΠΟΣ ΕΜΦΑΝΗΖΕΤΑΙ!!!!

   Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗΖΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΘΕΟΡΕΙΕΣ ΤΗΣ URANTIA!!!! http://www.urantiabook.org/index_religion.htm

   ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ …ΙΝΟΥΣ!!!!

   ΓΙΑ ΔΕΣ ΟΜΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!!

   http://www.urantia.org/urantia-book/faqs/there-only-one-true-religion

   http://www.urantiabook.org/introductions/urantia-book-differences.htm

   http://withchrist.org/urantia.htm

   ΚΑΙΝΙΥΡΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ….ΚΑΝΟΥΡΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ….. ΟΡΟΙ…ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! Ε!;!

   ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΝΟΤΑΝ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΝΣΗ!!!! ΜΕΤΑ ΕΓΕΙΝΕ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!! ΜΕΤΑ ΕΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!! ….. ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!

   ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΩΝ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ!!! ΕΔΩ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣ….. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!!!! ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟ URANTIA ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΣΤΑΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΥΕΧΟΒΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΟΒΑ ….. ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΥΘΕΙ Η ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ …..ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!;! ΧΜΜΜΜΜ!!!! ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!;! ΝΕΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!;! ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!;! ΠΑΛΑΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!;! ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ……!!!!

   http://allfaaraa.com/2013/01/the-hidden-secrets-of-the-urantia-book-explained-by-allfaaraa-allfaaraa-live-tues-nite/

   http://lunaticoutpost.com/showthread.php?tid=373459&page=2

   http://truthbook.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=4628&start=30

   BEBAIA ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΑ….ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!

   http://urantianewyork.org/the-urantia-book-faq/

   ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΗΨΑ….ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. Αγαπητε daylight σου γραφω
  μιαςπου αναφερεσαι στους σκεπτικιστες
  και στους Αθεους ωντας ο Ιδιος Ερευνητης
  του Παραξενου-Μεταφυσικου .

  Το θεμα ειναι πολυ βαθυ μιας που εαν το κειμενο
  εντελη αποδειχτει Αυθεντικο εχουμε να κανουμε
  με καταστροφη του Χριστιανισμου .

  Γιατι γραφω τωρα οτι γραφω ….

  Εαν υποθεσουμε οτι το εν λογο ενγραφο ειναι
  Πλαστο ειναι Ευκολο μιας που απλα το αποριπτουμε
  σαν περιεχωμενο.

  Εαν ομως αποδειχτει οτι ειναι Αυθεντικο( εννοω εποχη )
  εχουμε Μεγαλο θεμα μιας που η θυσια του Χριστου
  Εχει περεταιρω νοημα για τον Χριστιανισμο , χωρις αυτην
  δεν γινεται να υπαρξει Χριστιανισμος μιας που Παει περιπατο
  η ανασταση και η “Δ.Π.” με την δευτερη ανασταση των νεκρων
  που ειναι σε σταση.

  Απο εκει και μετα εχουμε ενα αλλο πολυ σοβαρο θεμα που
  Αφορα τον Ιδιο τον Saman μιας που στις αφηγησεις του Αναφερει
  οτι καποιος Λυκαιωνας ειπε οτι ειχε δει την Σταυρωση του Χριστου .

  Αρα οι ιστοριες αυτες δεν γινετια να ειναι σωστες με οτι αυτο συνεπαγεται
  για τις πηγες του saman .

  θα σου εξηγησω σαν επιλογο αυτο πυοσου εχω γραψει στην αρχη
  σχετιακ με την Ερευνητικη σου ιδιοτητα ….

  Δυστηχως ή ευτηχως το γεγονος οτι ανηκεις σε ερευνητικη ομαδα
  διαφορετικου πεδιου , πρεπει να σου αφηνει ανοικτο το ενδεχωμενο
  να ειναι ολη η ιστορια μετον Χρηστο στημενη ….

  Προσεξε δεν οελω να σε προσβαλω η να σε Εξαγριωσω απλα
  οταν εισαι ερευνητης και μαλιστα Εινια δικη σου δημοσιευση το εν λογο
  κειμενο πρεπει να εχεις ουδετερη προσεγκιση

  Πραγμα που δεν κανεις μιας που η προσεγκιση των Αθεων και
  των σκεπτικιστων εχει να κανει με

  “ΚΑΤΑΣΚΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ” για να ελεγχουν τον κοσμο
  μεσου αυτων .

  Εαν αφηνεις ανοιχτο το ενδεχωμενο να εινια κατασκευασμενη μια
  Θρησκεια δεν μπορεις να κανεις λογο για Αθεους και σκεπτικιστες
  την στιγμη που Αυτο το ενδεχωμενο τους δινει Δικαιο !!!!!

  λυαπαμαι Απλα εαν εισαι καθαρος Χριστιανος Ορθοδοξος θα
  πρπει να ξερεις και την θεση της επισημης Εκλησιας των Ορθοδοξων
  που λεει οτι ολα οσα καταγινεστε σαν πεδιο ερευνας ειναι του “εξ απο δω”
  και να τελειωνετε εκει την κατασταση .

  Αντι αυτου επειδη κανειε την ερευνα και δεν εισαι σε θεση να παρεις
  θεση καθαρη καλο ειναι να μην γραφεις για Αθεους και Σκεπτικιστες
  γιατι αυτο πυο υποστιριζουν και οι δυο ειναι οι κατασκευασμενες
  θρησκειες !

  1. gewkwn!!!!

   MΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ DAY LIGHT ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!!!!

   ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕς ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ Η ΘΕΟΡΙΤΙΚΟΣ ….. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ!!!!

   ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ!!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!;! ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΜΟΝΟ ΘΕΟΡΙΕΣ!!!!

   ΤΩΡΑ!!!!

   ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΟ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ-ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΥ ΙΣΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!!

   Π.Χ.!!!!! ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!!!

   ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΩΩ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΟ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΜΟΣ!!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΠΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΟΙ!!!! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΥΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ!!!! ΠΟΙΑ!;! ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ!!!! ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΑΠΗ!!!!

   ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ…..

   ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!! ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΜΟ!;! ΔΗΛΑΔΗ!;! ΤΟ ΟΤΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ!!!! ΤΟΝ ΚΡΙΣΝΑ!!!! ΤΟΥΣ ΔΟΔΕΚΑΘΕΟΥΣ!!!!ΤΟΥΣ ΑΙΓΗΠΤΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΜΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!! ΘΑ ΣΥΜΦΟΝΗΣΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!! ΑΛΛΑ Ο ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΣΡΑΗΛ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!;! ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!!!

   ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΟΡΥΣΗ!;! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ!!!! Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 1500 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ!!!! ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΗΔΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!!! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠ!!!!!!!! ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ Ε!!;!!

   ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΟΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!;! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΨΑΞΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΜΟΣ!!!! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ!!!! ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!;!! ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!;! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

   ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΓΑ …..ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ!!!!

   ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ ΜΗΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΞΟΝΤΟΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!;!

   ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΡΙΤΙΚΟΣ ΜΗΠΟΣ ΟΙ ΘΕΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΤΗΚΕΙΜΕΝΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ!!;!!

   ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΘΕΟ!;! ΕΧΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!;! ΑΣΕ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΤΙ ΚΑΤΑΝΩΕΙ!!!! Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΘΕΟΣ!!;!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΤΕ Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!! ΑΡΑΓΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!;!!

   ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΟ Η ΘΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΜΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΥΣΗ!!;!! ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΚΟΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!! ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΠΙΩΝ…..

   ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΓΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΟΠΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΠΡΑΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΛΥΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟ!!;!! ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΝΑΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟ!!!!

   ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ…….ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΛΟΥ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ DAY LIGHT ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΕΙΣ: ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΛΑΣΤΕς ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΟΜΟΡΦΑ!;! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ!!;!! Ε!!;!!

   ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!!!! ΗΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΗΤΕ ΟΧΙ!!!! ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΑΣ ΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΟΜΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΟΓΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

  1. teacher!!!!

   ΑΚΡΙΒΟΣ!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΦΤΙΑΧΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!!! ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΔΡΑ!!!! ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΑ!!!!

   ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΓΗΔΕΣ!!!!

   ΔΕΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

   http://www.theuniversalfather.com/grc/toctable1.htm?domain=www.theuniversalfather.org

   http://en.wikipedia.org/wiki/The_Urantia_Book

   http://truthbook.com/urantia-book/urantia-book-hoax

   ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΛΕΩΝ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,,,,,!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. teacher!!!!

   ΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ:

   http://www.myriobiblos.gr/bible/apocrypha/iakovos.asp

   http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1

   http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3492.html

   ΠΑΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΖΗΤΗΣΗ ΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ….ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΤΕΣ!!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΥΓΓΕΛΙΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!

   ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΔΙΑΘΕΤΕΙ…..ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!! ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ!!!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ 14000 ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΦΕΛΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΨΑΧΝΩ ΣΩΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;

 5. Εδω κ’ για το προηγουμενο αρθρο με τον Ιησου κ’ την Ιαπωνια θα παραθεσω τη μαρτυρια του saman που μας εχει πει για τους λυκαωνες οτι δεχονται τον Ιησου Χρηστο ως Θεοτητα καθως κ’ το οτι ξερει απ’ αυτους για το σαμανο λυκαωνα που ειχε παραβρεθει στη Σταυρωση του!!

Αφήστε μια απάντηση