Η CIA ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Η CIA ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ!!!!

Η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα τους μάλιστα είναι και ο αείμνηστος και αλάνθαστος Γέροντας Παΐσιος.

PAISIOS

Υπάρχει ολόκληρο αναλυτικό τμήμα της μυστικής υπηρεσίας, το οποίο ασχολείται με ότι θεωρείται απόκρυφο ή μυστικιστικό, και προσπαθεί να << δέσει >> το πάζλ διαφόρων προφητικών παραδόσεων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, προκειμένου να τα εντάξει στη δική της αναλυτική διαδικασία ( ενώ η δική μας αντίστοιχη υπηρεσία γελάει με αυτά ). Πόσο μάλλον όταν και η ίδια η CIA γνωρίζει ότι σύντομα θα έρθει << κάτι μεγάλο >> που θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα ύδατα του πλανήτη.

Στο σχετικά πρόσφατα (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα Παΐσιο: << Λόγοι χάριτος και Σοφίας >> από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη (η αφήγηση είναι του Γέροντος Παϊσιου) αναφέρονται οι προβλέψεις του για τη Ρωσία και τη Τουρκία!

<< Πριν 50 χρόνια μαζί με τον γέροντα μου, τον Ιωσήφ τον Έγκλειστο, συναντήσαμε ένα Ρώσο μοναχό, γέροντα. Για να τον ενισχύσουμε για τα δεινά του ρωσικού λαού και την δοκιμασία των πιστών από τον κομμουνισμό, θελήσαμε να του δώσουμε θάρρος, λέγοντας του λόγια παρηγοριάς. Αυτός όμως λέει : << Δεν είναι τίποτα, κανόνας είναι που θα κρατήσει εβδομήντα χρόνια >>. Εσύ πως το ξέρεις; ρωτήσαμε.

Και η απάντηση του :

<< Το 1917 , όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός, ο Χριστιανισμός κηρύχθηκε εκτός νόμου, και όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας. Οι χριστιανοί πανικοβλήθηκαν και οι μεν πλούσιοι δραπέτευσαν προς την Ευρώπη, οι δε άλλοι έτρεχαν στους ναούς, ελπίζοντας ότι ο Θεός θα κάμει θαύμα για να τους σώσει.

Σε ένα μεγάλο ναό, των Αγίων Αποστόλων, μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί. Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό. Ένας από τους χριστιανούς δεν πέθανε. Είχε κατορθώσει να ανέβει ψηλά στους τρούλους και έμενε δίπλα από ένα παράθυρο και ανέπνεε. Αυτός λοιπόν μου είπε, ότι όταν ήρθε η ώρα που άρχισε ο κόσμος να πεθαίνει, κλαίγανε και φωνάζανε, παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός. Είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα κρατήσει 70 χρόνια >>

Στα δικά μας τα αυτιά ίσως φαντάζονται ως αστεία αυτά τα οποία έλεγε ο Πάτερ Παϊσιος μα για να ασχολείται μαζί του η CIA προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τα λεγόμενα του μόνο για αστεία δεν πρόκειται! Οι δικοί μας πολιτικοί όλων των κομμάτων δεν τα βλέπουν αυτά! Τα οποία δεν είναι κάτι κρυφό ότι η CIA ασχολείται με τέτοια ζητήματα από όλο τον κόσμο κατόπιν εντολών των Ιλλουμινάτοι για να προλάβουν οποιαδήποτε << αντίσταση >>!

Έχουν ασχοληθεί και ασχολούνται ακόμα και τώρα που ο Πάτερ Παϊσιος έχει πεθάνει τόσο σχολαστικά με τις προφητείες του οπού στον << ογκώδη φάκελο >> που έχουν φτιάξει του έχουν δώσει την ονομασία << Saint Strange >> δηλαδή ο Άγιος Παράξενος!! Ο λόγος είναι από πληροφορίες ότι σε ότι έχει πει ο Πάτερ Παϊσιος δεν έχει πέσει σε τίποτα έξω και τους προβληματίζει αφάνταστα το από πού αντλούσε τις προφητείες του χωρίς όμως να αναφέρουν ότι τις αντλούσε από τον θεό! .

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qdGDf75rHA0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NVKfGJwo-1A[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rXT-a5Y9Sec[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VGhToiRBm0w[/youtube]

Δεν είναι βέβαια ο μοναδικός μοναχός όπου έχει προφητέψει πολλά από αυτά τα οποία έγιναν αλλά και που θα γίνουν, υπήρξαν και υπάρχουν και άλλοι μα ο Πάτερ Παϊσιος ήταν ο ποιο σπουδαίος από όλους αλλά και ο ποιο αλάνθαστος…… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση