ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΣ!!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΣ!!!!!

Οι ειδικοί λένε ότι οι φωτογραφίες από τον Περσικό Κόλπο είναι αυθεντικές…

Το περίεργο νεκρό πλάσμα ανακαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες και οι ειδικοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να το αναγνωρίσουν μα όπως πάντα κανείς δεν μερίμνησε να το βγάλει από το νερό για περεταίρω εξετάσεις και έρευνες, παρά το έσυραν στα ανοιχτά!

O Dr. Gary Giggs ( Δόκτορ Γκάρι Γκίγγς ) είπε ωστόσο ότι πιθανόν πρόκειται για νεκρή φάλαινα, ωστόσο ούτε ο ίδιος μπορεί να πει με ασφάλεια σε ποιο είδος ανήκει.

thalasio teras 1

thalasio teras 2

thalasio teras 3

thalasio teras 4

Δεν χρειάζεται και πολύ να δει κάποιος ότι δεν έχει να κάνει με φάλαινα! Οι κερατοειδείς πλάκες στην ουρά του αλλά και στα πλαϊνά του όπως και η αεροδυναμική η υδροδυναμική δομή δείχνουν ένα άλλο πλάσμα!

Κάποιοι μίλησαν για γιγαντιαία πεσκανδρίτσα οι Εγγλέζοι το ξέρουν ως ψάρι μοναχός, οι δυο φωτογραφίες παρακάτω δείχνουν όμως ότι δεν έχει κερατοειδείς πλάκες στην ουρά του αλλά ούτε και είναι τόσο κοντά με το πλάσμα που βρέθηκε στον Περσικό Κόλπο:

peskandritsa

peskandritsa1

 Όπως και να έχει εμένα μου θυμίζει έντονα δράκο μπορεί όμως να λέω και βλακείες αλλά εφόσον πλέον το πλάσμα αυτό δεν υπάρχει ( ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ !;! ). Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει! Οι θαλάσσιοι βιολόγοι παγκοσμίως είναι θυμωμένοι που δεν κρατήθηκε το πλάσμα για περεταίρω έρευνες και το ονόμασαν θαλάσσιο δράκοντα!

Οι ποιο συντηρητικοί λένε ότι πρόκειται για ένα προϊστορικό κουφάρι! Μα όπως και να έχει ο πλανήτης μας κρύβει πολλά πάρα πολλά μα….. μήπως όχι και όπως λέει και ο SAMAN LYCAN προέρχονται από κάποιους παράλληλους κόσμους ή εναλλακτικές πραγματικότητες!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


8 σκέψεις στο “ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΣ!!!!!

 1. Saman lycan τελικά σε ποιόν τόπο ταξίδεψες στο εξωτερικό ή στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ… (αστειεύομαι) να είσαι καλά πάντα. Όλοι οι φιλόνοοι και φιλομαθείς να γνωρίζεται ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν τόπο να ενδιαφέρεστε να αποκομίζεται πληθώρα πληροφοριών σχετικά με αυτόν. Επίσης να είστε εκλεκτικοί όταν τις επιλέγεται.

 2. Aristotle!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΑΛΑΧΙ!!!!

  ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΟΙΔΕΙΣ ΠΛΑΚΕΣ!!!!

  ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΛΑΓΜΕΝΟ ΜΑΝΤΑ ( ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΣΑΛΑΧΙ ) ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ …… ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΥ ΜΑΝΤΑ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ Η ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….. ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

  ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ DAYLIGHT ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!;! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!! Η ΕΞΑΦΑΝΗΖΕΤΑΙ Η ΤΟ ΚΛΕΒΟΥΝ Η ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!!

  ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ << ΛΥΓΟ >> ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Αφήστε μια απάντηση