«ΗΠΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ»

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

«ΗΠΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ»

(Ενημέρωση)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QZ6Qt5UI-TA[/youtube]

Ο σεισμός στην Ιαπωνία και η καταστροφή από το τσουνάμι στην Ιαπωνία ήταν έργο από την ποινική εταιρική Ουάσιγκτον σκευωρία που είχε ως στόχο να εκφοβίσει τα κράτη του κόσμου σε υποταγή, σύμφωνα με τον Benjamin Fulford . *

Αντ ‘αυτού, έχει προκαλέσει μια απειλή από μια πολύ ισχυρή ομάδα έξω από τον έλεγχο της Εταιρείας Λευκός Δράκος να “βυθίσει την Αγγλία, την Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες στον ωκεανό.” Ο  Λευκός Δρακός και οι σύμμαχοί της είναι ελκυστικά ήρεμοι για μια διαπραγματευτική λύση πριν  καταστρέψουν τον πλανήτη Γη. Υψηλού επιπέδου διαπραγματεύσεις με στόχο την επίτευξη ακριβώς σαν αυτήν που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο και Οσάκα …

Σύμφωνα με τον Fulford η ελεγχόμενη κατάρρευση της Federal Reserve στο διοικητικό συμβούλιο στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεχίζει και πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα που να μπορεί να πάει σε απευθείας σύνδεση, σύμφωνα με το Πεντάγωνο και άλλες πηγές. Επιπλέον, η δράση αναμένεται σύντομα κατά των εγκληματιών όπως ο Βενιαμίν Νετανιάχου του Ισραήλ.

Νετανιάχου δολοφόνησε τον ψυχίατρό του Moshe Yatom μετά τον Yatom άρχισε αποκαλύπτοντας τα παράφρων σχέδια του Νετανιάχου να συνεργαστεί με πράκτορες της Μοσάντ και με τον Ιρανό πρόεδρο Μαχμούντ Ahmajinedad και να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Νετανιάχου τηλεφώνησε επίσης στον πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Naoto Kan, μετά την καταστροφή του τσουνάμι  και απείλησε να ανατινάξει όλα τα πυρηνικά εργοστάσια της Ιαπωνίας 311 το σύνολο, εκτός εάν η Ιαπωνία παραδώσει τεράστια χρηματικά ποσά στην εγκληματική κλίκα του.

Άλλα άτομα που αναμένεται να “αντιμετωπιστούν με” περιλαμβάνουν τον Χένρι Κίσινγκερ, J. Rockefeller, Καρλ Ρόουβ, Hans Peter Kolvenbach, Rahm Emmanuel, την οικογένεια Μπους και Γιασουχίρο Nakasone.

“Η επίθεση στο Τόκιο Illuminati εκτράπηκε: Αγγλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο επόμενος στόχος “

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=slGZxdznqWo[/youtube]

 «Η Ιαπωνία είχε απειληθεί ανοιχτά με τεχνητό σεισμό “πρώην υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας Heizo Takenaka.

Όταν ρωτήθηκε γιατί είχε παραδώσει τον έλεγχο επί των οικονομικών αποθεματικών της Ιαπωνίας σε μια χούφτα  Αμερικανών και Ευρωπαϊκών ολιγάρχων, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Takenaka απάντησε ότι είχε απειληθεί με μια μηχανή σεισμού που θα έκανε τεράστια ζημιά στην χώρα , αν δεν είχε συνεργαζόταν.

Υπήρχαν δύο σεισμοί στη μεγαλύτερη πυρηνική εγκατάσταση στην Ιαπωνία το 2010, μετά από μια τέτοια απειλή προφανώς πραγματοποιήθηκε. Δείτε νωρίτερα μετά το Δεκέμβριο του 2010 , γεγονός που υποδηλώνει ότι η Ιαπωνία, η Κίνα και η Ρωσία προσπαθούν να αντισταθούν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. [ link ]

Περισσότερα …

Το OSS Προγραμματισμένη πυρηνική επίθεση μέσω Σεισμού στην Ιαπωνία …

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mp-hJXZ3J2s[/youtube]

Η Πριγκίπισσα Kaoru Nakamaru από την Ιαπωνία εξετάζει «κυβέρνηση Σκιά» των ΗΠΑ, των Illuminati και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ευγονικής ατζέντας. Η Ιαπωνία δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει ένα φιλί για αντίο για  την αυτονομία, και το ήμισυ του πληθυσμού, γι ‘αυτό σήκωσε ανάστημα στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και τις απειλές τους. Σε απάντηση των ΗΠΑ από την κυβέρνηση Σκιά ξεκίνησε τον τεχνητό σεισμό και την πυρηνική επίθεση «ατύχημα» της 11ης Μαρτίου. Μέρος Πρώτο | Μέρος Δεύτερο.

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kqPg-mc1CIQ[/youtube]

 2009: ο Benjamin Fulford (πρόωρα) ανακοινώνει το τέλος της “Νέας Τάξης Πραγμάτων” στα σχέδια της οικονομικής ελίτ στο συνδικάτο του εγκλήματος για μαζική μείωση του πληθυσμού σε συνδυασμό με τους Illuminati και εκπρόσωπος της πρίγκιπας Λέων Λυών Zagami της Σάντα Ελιά, Σικελίας. Ο Πρίγκιπας Zagami ήρθε στο Τόκιο για να ανταποκριθεί λέει ο Fulford και να διαπραγματευτούν τα σχέδια για μελλοντικές αλλαγές προς όφελος του λαού και του πλανήτη. Μέρος δεύτερο.

Στη δεκαετία του 1930, το διάσημο μέντιουμ ΗΠΑ, Edgar Cayce προέβλεψε τις επόμενες αλλαγές του πλανήτη:

Το πρώτο σημάδι αυτής της αλλαγής θα είναι στον πυρήνα της Γης, θα είναι η << διάλυση των ορισμένων όρων ( βουνών ) >> στο Νότιο Ειρηνικό και “βύθιση ή αύξηση” στη Μεσόγειο. Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο θα καταστραφεί. Είπε ότι (πρώτη) “το μεγαλύτερο μέρος της Ιαπωνίας θα πάει στη θάλασσα” αυτή τη στιγμή, και ότι η βόρεια Ευρώπη θα “αλλάξει ως εν ριπή οφθαλμού …”

Ενημέρωση: 21 Μάρτη του 2011

Benjamin Fulford

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δυνάμεις κατοχής στην Ιαπωνία είναι μια σημαντική στάση στρατηγικής ήττας, επειδή γνωρίζουν το Ιαπωνικό ίδρυμα άμυνας ξέρει ότι ήταν στοιχεία του στρατού των ΗΠΑ που πυροδότησε την επίθεση τσουνάμι στις 11 Μαρτίου (311) εναντίον της Ιαπωνίας. Αυτή η επίθεση που χρησιμοποιούνται πυρηνικά όπλα για να διατηρήσουν το βυθό με τα υποβρύχια και δεν χρησιμοποιούν το HAARP σύμφωνα με ανώτερες Πηγές του Πενταγώνου. Επιπλέον, πριν από καιρό θα ακυρωθεί από τις Ιαπωνικές αρχές και θα τοποθετήσουν το  θανατηφόρο πλουτώνιο στον αριθμό 3 αντιδραστήρα στη Φουκουσίμα , σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Fukushima. Αυτό ήταν να παρέχει ένα πυρηνικό ιστορικό για την κάλυψη του βυθού από την ατομική επίθεση που έγινε στο ρήγμα μέσω των αμερικανικών υποβρυχίων, λένε πηγές του πεντάγωνου. Περιττό να πούμε ότι,  ηγέτες αυτής της επίθεσης είναι τώρα εξαφανισμένοι και ξέρουν ότι θα πρέπει να βρεθούν κάποια στιγμή.

“Αυτή η επίθεση που χρησιμοποιούνται πυρηνικά όπλα διάτρητα στο βυθό με τα υποβρύχια, σύμφωνα με ανώτερες πηγές του Πενταγώνου.”

Η επίθεση στην Ιαπωνία ενορχηστρώθηκε από τον Μπους / Clinton / Rockefeller ήταν μια σκευωρία σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την επικείμενη πτώχευση της ποινικής εταιρικής διακυβέρνησης τους στην Ουάσιγκτον. Αυτός είναι ο λόγος που οργάνωσαν την αστεία εμφάνιση του “προέδρου” Ομπάμα με πτώχευση στις Ηνωμένες Πολιτείες με μια υπογραφή “ενίσχυσης” νομοσχέδιου για την Ιαπωνία, καθώς και αν θα μπορούσε να τρομοκρατούν τον υπόλοιπο κόσμο ώστε να τους δώσει περισσότερα χρήματα. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που τώρα προσπαθούν απεγνωσμένα να χρησιμοποιήσουνε ως έθνος καταστρέφοντας εκβιαστικά το ΔΝΤ ως νέο όχημα για ένα «παγκόσμιο νόμισμα».

Επιπλέον, οι Κινεζικές και Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι τώρα Άνγκελα Μέρκελ της Γερμανίας είναι η κόρη του Αδόλφου Χίτλερ, χάρη στη χρήση κατεψυγμένου σπέρματος και την τεχνογνωσία ενός Ναζί γιατρού που είχε συλληφθεί από τους Σοβιετικούς. Αυτό σημαίνει ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένας από τους πρωτεργάτες της ναζιστικής παράταξης εξακολουθεί να ελπίζει για μια φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση ολοκληρωτικά.

Το Πεντάγωνο, από την πλευρά της, λειτουργεί από το πετρέλαιο, χάρη σε μια παγκόσμια εξάπλωση μποϊκοτάζ του πετρελαίου με στόχο την εγκληματική εταιρική διακυβέρνηση στις ΗΠΑ . Ο βομβαρδισμός της Λιβύης δεν βοήθησε στην υπόθεσή τους, όπως ακριβώς και της  Ιαπωνίας δεν βοήθησε.

Είναι σφύριγμα στον αέρα, επειδή όλος ο κόσμος τους περιφρονεί και δεν θα κάνουν τίποτα με τις επιχειρήσεις τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει για επιπλέον βία.

Η μόνη ελπίδα τους είναι να παραδώσουν την εντολή και τον έλεγχο τους στον στρατηγό Κόλιν Πάουελ και άλλων αξιοπρεπών ανθρώπων.

Εν τω μεταξύ, πολλές πηγές αναφέρουν ότι cabalist τραπεζιτών, οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, οι ειδικοί εταιρικής προπαγάνδας και άλλες δυνάμεις κατοχής έχουν αφήσει την Ιαπωνία ή έχουν αποσυρθεί στην Οκινάουα. Ιάπωνες εργαζόμενοι σε αμερικανικές βάσεις λένε στρατεύματα έχουν αποσυρθεί από όλες τις βάσεις στην Ιαπωνική ηπειρωτική χώρα, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί πλήρως. Ωστόσο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι πράκτορες του ποινικού μέρους του διοικητικού συμβουλίου της Federal Reserve έχουν αφήσει τώρα την Ιαπωνία. Θα θέλαμε να προσφέρετε ένα ιδιαίτερα καλό ξεμπέρδεμα με τους άρπαγες τραπεζίτες που έχουν κλέψει τις ιαπωνικές αποταμιεύσεις ως χρήση τους για να αγοράσουν κομμάτια της βιομηχανίας της Ιαπωνίας.

Μπορούμε επίσης να πούμε τώρα ότι η αψίδα του προδότη Heizo Takenaka, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας, θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλαπλές ποινικές διώξεις για εγκλήματα κατά του λαού της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια του χρόνου του στην εξουσία με το δολοφόνο Γιουνιχίρο Κοϊζούμι.

Ένα παράδειγμα της εγκληματικότητας του ότι μπορούμε να αποδείξουμε με μεγάλη λεπτομέρεια σε ένα δικαστήριο είναι η κλοπή του από την εταιρεία Mizawa. Ο Takenaka παράνομα και ανήθικα ανάγκασε την οικονομικά υγιής Αρχική Mizawa σε μια κυβέρνηση «οικονομική υπηρεσία της αναδιάρθρωσης», όπου αντλείται τουλάχιστον 200 εκατομμύρια δολάρια από τα χρήματα των φορολογουμένων Ιαπώνων  και στη συνέχεια τα παρέδωσε στον αδελφό του, ο οποίος είναι τώρα πρόεδρος της Misawa. Οι πηγές μας για αυτό περιλαμβάνουν τον Chiyoji Misawa, ο ιδρυτής της Misawa.

Θα υπάρχουν επίσης έρευνες εκμετάλλευσης εμπιστευτικών πληροφοριών στην ξαφνική άνοδο της τιμής της μετοχής της Higashi Nihon στην Βουλή κατά το μήνα πριν από το σεισμό. Δεν θα είχε νόημα μόνο για την τιμή της μετοχής της εν λόγω εταιρείας να αυξάνεται, όπως έπραξε κατά το μήνα πριν από το τσουνάμι, αν κάποιος είχε γνώση εμπιστευτικών πληροφοριών ότι ένα μάτσο κατοικιών επρόκειτο να καταστραφεί. Η Ιαπωνία έχει 3 εκατομμύρια άδεια σπίτια και ένα συρρικνούμενο πληθυσμό.

Οι έρευνες θα αποκαλύψουν εάν Takenaka για εξαγορά της Misawa ήταν ένα σημάδι αυτή η επίθεση η είχε σχεδιαστεί πολύ πριν.

Έχουμε, επίσης, ενημερωσεί από οξυδερκής αναγνώστη ότι μια Καναδική εταιρεία έστειλε μεγάλες αποστολές ιωδιούχου καλίου στη Νότια Κορέα (μια θεραπεία για δηλητηρίαση ραδιενέργειας) ένα μήνα πριν από τα πυρηνικά “ατυχήματα”, στη σεισμική ζώνη Φουκουσίμα.

Ένας εκπρόσωπος των σατανιστών επίσης είπε ότι ο εκπρόσωπος  του White Dragon Εταιρεία ότι η ιδέα τους ότι η προφητεία του μέλλοντος γράφτηκε στα αστέρια και δεν θα μπορούσε να αλλάξει και θα ήταν ανοησία αν προσπαθούσαν. «Θα γράψουμε τη δική μας ιστορία στα αστέρια,” του είπε.

Τέλος, η συγγραφέας πήγε στο ηφαιστειακό νησί της Οσίμα για να παρακολουθήσουν την πανσέληνο στις 19 Μαρτίου. Το φεγγάρι εμφανίστηκε με ένα φωτεινό χρυσό χρώμα και είχε ακριβώς την ίδια τροχιά πάνω από τον ουρανό, όπως ο ήλιος έκανε την επόμενη ημέρα. Υπήρχαν πολλά πιθανώς αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών παρατήρησης στον ουρανό πάνω από την Oshima εκείνο το βράδυ, αλλά έφυγαν απογοητευμένοι. Οτιδήποτε ασυνήθιστο που πραγματοποιήθηκε, έλαβε χώρα όταν δεν έβλεπαν …

Περισσότερα: benjaminfulford.net | Τα πυρηνικά Torpedo | πυρηνική κρίση στην Ιαπωνία και η ατζέντα μείωση του πληθυσμού

Προηγουμένως: 16 του Μάρτη 2011 …

Υπόγεια πυρηνική έκρηξη …

* Benjamin Fulford είναι ένας Καναδός γεννημένος δημοσιογράφος, συγγραφέας και ακτιβιστής κατά του ολοκληρωτικού Νέας Τάξης Πραγμάτων, συγκεντρώνοντας την υποστήριξη από ένα πολύ απίθανο μέρος: διάφορες μυστικές κοινωνίες, κυρίως στην Ασία. Ζει στην Ιαπωνία και μιλάει 4 γλώσσες.

Εργάστηκε στην Ιαπωνία ως ανταποκριτής της Knight Ridder, η Διεθνής Αξιολόγηση χρηματοδότησης, η Nihon Keizai Shimbun αγγλική έκδοση, και η Νότια Δημοσίευση Morning Κίνα πριν από τη μετάβαση με το περιοδικό Forbes, όπου ήταν ο επικεφαλής του Προεδρείου της Ασίας 1998 – 2005.

Ερευνητικές εκθέσεις του επιδιώκουν σκάνδαλα στην Ιαπωνική κυβέρνηση και τον επιχειρηματικό κόσμο. Μετά την αναχώρηση από το Forbes έγραψε μια σειρά βιβλίων στα ιαπωνικά, μερικά από τα οποία έγιναν best sellers, και άρχισε να τα δημοσιεύει στο διαδίκτυο.

Πριν από δύο χρόνια, μετά από συναντήσεις με διακεκριμένους Ιάπωνες πολιτικούς, ανέφερε ότι η Ιαπωνία είχε απειληθεί με «όπλο που ενεργοποιεί σεισμούς» με τα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ …

Σας φαίνονται απίστευτα όλα αυτά; Ας πούμε ένα μικρό δείγμα το τι μέλι γενέστε στο μέλλον. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση