Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΗΦΑΊΣΤΕΙΟ YELLOWSTONE ΠΙΘΑΝΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊ Η FEMA!!!;!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΗΦΑΊΣΤΕΙΟ  YELLOWSTONE ΠΙΘΑΝΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊ Η FEMA!!!;!!!

 

Η επιφάνεια του εδάφους του Yellowstone National Park ( Γέλοου Στόουν Παρκ ) στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε με ρυθμό ρεκόρ περίπου 8 cm ανά έτος. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή στο πάρκο, υπάρχει ένα σούπερ ηφαίστειο το μεγαλύτερο σε όλη την Βόρεια Αμερική!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cUT8g8_Yd2Y[/youtube]

Οι επιστήμονες λένε ότι αναπόφευκτα, θα ξεσπάσει!!!!  Όταν το κάνει η καταστροφή θα είναι αδιανόητη και ιδιαίτερα τρομακτική!!!!  Η έκρηξη του Yellowstone σούπερ-ηφαίστειο θα μπορούσε δημιουργήσει ένα στρώμα ηφαιστειακής τέφρας έως 1600 χιλιόμετρα μακριά, και να κάνει ένα μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών ακατοικήσιμο και νεκρό από κάθε είδους ζωής!!!!

Σύμφωνα με ένα άρθρο της Daily Mail ( Ντέϊλι Μέϊλ ) γράφει:

Η ζώνη του μάγματος κάτω από το Yellowstone είναι περίπου 480 χιλιόμετρα σε πλάτος.
Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται της ηφαιστειακές εκρήξεις στη χώρα, τους θυμίζει την καταστροφική έκρηξη του Όρους της Αγίας Ελένης το 1980 (http://en.wikipedia.org/wiki/1980_eruption_of_Mount_St._Helens )!!!! Αλλά αυτή η έκρηξη δεν θα είναι τίποτα σε σύγκριση με πιθανή έκρηξη του ηφαιστείου Yellowstone από την σούπερ έκρηξη που περιμένουν οι επιστήμονες από σε στιγμή σε στιγμή!!!! Ο καθηγητής γεωφυσικής στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, ο Μπομπ Σμιθ , είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια των 53 χρόνων που είδε στο Yellowstone σε κατάσταση ακινησίας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, 130 έγιναν σεισμοί στο πάρκο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτό έκανε πολλούς παρατηρητές του Yellowstone εξαιρετικά ανήσυχους. Η πρόσφατη έξαρση των σεισμών ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου, 2013 και συνεχίζεται ως τις 16 Σεπτεμβρίου.

YELLOWSTONE

 Τι θα μπορούσε να συμβεί αν το Yellowstone ξυπνήσει:

Η έκρηξη του Yellowstone φαίνεται όλο και πιο κοντά κάθε χρόνο που περνάει… Από το 2004,σε ορισμένες περιοχές του πάρκου το έδαφος ανυψώθηκε έως 25 cm!!!!
Γίνονται περίπου 3.000 σεισμοί ετησίως στο πάρκο!!!!
Εάν δημιουργηθεί ένα εκκρικτικό  << εξάνθημα >> μεγάλης κλίμακας, το σύνολο σχεδόν των βορειοδυτικών Ηνωμένων Πολιτείων θα καταστραφεί ολοσχερώς…..!!!!
Η μεγάλη έκρηξη του Yellowstone θα σκοτώσει τα πάντα σε ακτίνα 160 χιλιομέτρων.
Η έκρηξη αυτή θα καλύψει ολόκληρη την κεντρική ΗΠΑ με ηφαιστειακή τέφρα και η παραγωγή τροφίμων στη χώρα θα εξαλειφθεί εντελώς.
Ένας ηφαιστειακός χειμώνας που θα προκύψει από την έκρηξη, θα ψύξη τον πλανήτη. Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι παγκόσμιες θερμοκρασίες θα μπορούσαν να πέσουν έως 20 βαθμούς ( !!!! ) Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα είναι ποτέ η ίδιες μετά την έκρηξη. Μερικοί επιστήμονες προβλέπουν ότι μετά την έκρηξη, τα δύο τρίτα της χώρας θα ήταν εντελώς ακατοίκητα.

YELLOWSTONE 1

Αυτό που το καθιστά ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι μια σειρά από ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται σοβαρά ανησυχητικά και στους επιστημονικούς κύκλους υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Κάτι μεγάλο θα συμβεί και δεν είναι τυχαίο ότι η FEMA ετοιμάζεται σαν να επρόκειτο να συμβεί ένας ευρωπαϊκός ή παγκόσμιος κατακλυσμός!!!! Η NASA και το Ναυτικό των ΗΠΑ έκλεισε τις πόρτες και κανείς δεν ξέρει το γιατί. Όλα αυτά θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε, Yellowstone-National-Park-USA!!;!!
Όπως υποστήριξε ο πρώην ειδικός της NASA Πάτιε , << οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια παγκόσμια καταστροφή από την περίοδο 2013/2014. Οι ειδικοί γνωρίζουν τις ακριβείς ημερομηνίες!!!! Να ξέρετε ότι το σύνολο του δικτύου προστασία του πλανήτη θα πληγεί από το πέρασμα του κομήτη Ίσον και την επιρροή X Planet  ( Ξ Πλάνετ ) και οι άνθρωποι θα ζουν χωρίς καμία βοήθεια ηλεκτρική ή ηλεκτρονική κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που δημιούργησαν την τράπεζα σπόρων στη Νορβηγία, την ψηφιακή βιβλιοθήκη και πάνω από 5.000 μυστικές σήραγγες αλλά και 1220 καταφύγια βαθαίου τύπου!!!!

YELLOWSTONE 2

Φαίνεται πολύ καταστροφικό και ανησυχητικό αυτό το άρθρο!!!! Μα αν ψάξετε από το 2004 ώς σήμερα όλοι οι μέτοχοι του ΔΝΤ τα λεφτά τα οποία δανείζουν στα κράτη όπου ένα και από αυτά είναι και η χώρα μας, τα εισπραττόμενα τα τοποθετούν σε καταφύγια βαθαίου τύπου!!!! Ίσως πραγματικά να πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε…..!;!  Η ιστορία θα δείξει  αν έπρεπε ή όχι!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση