ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΛΕΝΤΕΡ Η ΑΛΛΙΩΣ Ο ΛΕΠΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ!;! ΜΗΠΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΖΙΝ Η ΧΡΟΝΙΡ!;! Η ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΛΕΝΤΕΡ Η ΑΛΛΙΩΣ Ο ΛΕΠΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ!;! ΜΗΠΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΖΙΝ Η ΧΡΟΝΙΡ!;! Η ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ!;!

 

Αν και πολλές ιστοσελίδες στην χώρα μας έχουν γράψει για αυτό μετά από πολλά μηνύματα σας που λένε ότι θέλετε να ακούσετε και την γνώμη την δικιά μας γράφω αυτό το άρθρο για το τι πιστεύουμε εμείς ότι είναι!!!! Θα ακουστούνε πράγματα ειδικα από την χώρα μας όπου ακούγονται για πρώτη φορά!!!!
Ο λεπτός άνθρωπος (The Thin Man) είναι ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από την Something Awful ( Σάμθινγκ όφουλ ) ως θέμα του φόρουμ << Δημιουργία Εικόνων του  Παραφυσικού >> όπου θα περιγράφεται ως άνθρωπος, προφανώς λεπτός, πάντα ντυμένος με ένα κοστούμι, στο μοτίβο  των << Ανδρών με τα Μαύρα  >>!!!! Οι δυνατότητες που έχει ως πλάσμα μπορεί να τεντώσει τα χέρια και το σώμα του σε εξωφρενικά όρια, ακόμα και να δημιουργήσει πλοκάμια, όλα αυτά χρησιμοποιούνται για να εκφοβίσει και να συλλάβει το θύμα του, το οποίο θύμα υποτίθεται ότι είναι σε μια υπνωτική κατάσταση. Βέβαια πολλοί και ιδιαίτερα οι νέοι πιστεύουν ότι πρόκειτε για απλά έναν αστικό μύθο και ότι βγήκε από την φαντασίωση κάποιων όπου έχουν ιδιαίτερη φανταρία!!!! Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι, δεν είναι καθόλου έτσι, δυστυχώς ο <<  Λεπτός Άνδρας  >> δεν είναι καθόλου φαντασίωση!!!! Πρόκειτε για κάτι το πολύ αρχαίο και το αλλόκοτο αλλά και πολύ σκοτεινό παράδοξο ον όπου όμοιο του δεν υπάρχει σε όλη την γη!!!! Για να είμαστε και αληθινοί σε ότι λέω δεν πρόκειτε για έναν << Λεπτό Άνδρα >> μα για πολλούς!!!! Αυτό το λέω διότι δεν εμφανίζεται μόνο σε μια χώρα αλλά σε πάρα πολλές!!!!

Υπάρχουν αποδείξεις για αυτό το πλάσμα από την νεολιθική εποχή αλλά και την εποχή των Νεάντερνταλ!!!! Κάτω η φωτογραφία αυτή είναι μια σπηλαιογραφία ηλικίας τουλάχιστον 37.000 χρόνων όπου δείχνει των <<  Λεπτό Άνδρα  >> με το να έχει βγάλει πλοκάμια από τα χέρια του αλλά και με το να φοράει ένα είδος καμπαρτίνας – κουστουμιού!!!!! Ενώ όλοι οι άλλοι χαρακτήρες είναι γυμνοί με τα γεννητικά τους όργανα να τα επιδεικνύουν!!!!!

SLENTE MAN 1

Οι παρακάτω εκτυπώσεις δείχνουν το πλάσμα αυτό, είναι του δέκατου πέμπτου αιώνα!!!! Και οι δυο αυτές απεικονίσεις δείχνουν ένα παρόμοιο πλάσμα με τον << Λεπτό Άνδρα >>,  η πρώτη απεικόνιση έχει τίτλο: “Ο Ιππότης” και δείχνει ένα ον που αντιμετωπίζει έναν ιππότη!!!!  Το πλάσμα αυτό χρησιμοποιεί τα χέρια του σαν δόρατα!!!! Η δεύτερη εικόνα δείχνει ένα παιδί που στην κυριολεξία το κλέβει από τους γονείς του, και αυτή η εικόνα μας δείχνει τον << Λεπτό Άνδρα >> να έχει πολλά χέρια και πόδια και να έχει μορφή σκελετού!!!
Σε αυτό το σημείο, ο αναγνώστης Ernesto Barroso έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό γεγονός:

SLENTE MAN 2

Οι δύο εικόνες πανομοιότυπα με αυτές στο παρελθόν έδειξαν (εκτός από το χαρακτήρα που απαγάγει το παιδί) ανήκουν στον καλλιτέχνη Hans Holbein “The Young” ( Χανς Χόλβειν  Δε Γιανγκ ), ο οποίος εικονίζεται σε 52 εικόνες στο θέμα του μακάβριου χώρου!!!! Στις δυο αυτές εικόνες που έχω σημειώσει με κόκκινο κύκλο δείχνει μια κλεψύδρα!!!! Αυτό έχει να κάνει με τον χρόνο οπότε οι λίγοι ερευνητές που ασχολούνται με το θέμα των Χρονίρ υποθέτουν ότι είναι ένα Χρονίρ ο << Λεπτός Άνδρας >>!!!! Αν δεν ξέρετε τι είναι το Χρονίρ διαβάστε το σχετικό άρθρο που έχω γράψει ΕΔΩ!!!! Από όσο όμως γνωρίζω από τις έρευνες που έχω κάνει κανένα Χρονίρ δεν είναι κακό το συγκεκριμένο όμως πλάσμα είναι κάκιστο και κάποιοι από εμάς τους λίγους ερευνητές υπολογίζουμε ότι είναι από την στρατιά των Χρονίρ όπου έμειναν αμέτοχοι στην μέγα Τιτανομαχία και πρόλαβε και τους τιμώρησε ο Δίας προτού χαθούν στο χώρο και στο χρόνο όπου τους έκανε κακούς και τρομερούς!!!! ( βέβαια όλα αυτά είναι παραβολικά και θα μου πάρει πολύ χρόνο να εξηγήσω. Θα το κάνω βέβαια στο μέλλον με άρθρο για τα Χρονίρ και πάλι ).

1

2

Και οι δύο απεικονίσεις ανήκουν στην συλλογή  “Totendanz” ( Τοτένταζ ) του Hans Holbein, αν και η δεύτερη εικόνα έχει πιθανόν υποστεί κάποια μεταγενέστερη ρετούς!!!!

Υπαρχει ομος και μια τριτη στην συλογη αυτή όπου διχνει και παλι τον << Λεπτο Ανδρα >> όπου είναι αυτή:

3

 Ο πλούσιος άνθρωπος!!!!

Αν παρατηρήσει κανείς καί τις 52 απεικονήσεις που έχει φτιάξει θα δει ότι οι 49 έχουν να κάνουν σχεδόν με σκελετούς κανονικούς όπου εχουν σήκωθεί και προσπαθούν να πάρουν τους ανθρώπους μαζί τους ως τιμωρία από τον θεό!!!! Οι δύο όμως που προανέφερα αλλά και αυτή η τρίτη δεν έχουν καμία σχέση με τις άλλες 49!!!! Διότι δεν έχουν καμία σχέση με την τιμωρία την θεϊκή αλλά και οι απεικονήσεις δεν έχουν να κάνουν με κανονικούς σκελετούς!!!!

SLENTE MAN 3

Αυτή η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει μια πολύ παράξενη ιστορία !!!! Η φωτογραφία που βλέπετε είναι ως πειστήριο για τις αρχές όπου δείχνει έναν πολύ ψηλό παραμορφωμένο άντρα ανάμεσα στα παιδιά!!!! Το χειρότερο είναι ότι τα χέρια του ήδη έχουν ξεκινήσει και γίνονται πλοκάμια!!!! Την ημέρα αυτή εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς 14 παιδιά όπου κάποιοι το συνδέουν με το γεγονός της πυρκαγιάς της βιβλιοθήκης της πόλης Stirling  ( Στίρλινγκ ) πολλοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν  τον << Λεπτό Άνδρα  >> !!!! Η φωτιά στη βιβλιοθήκη συνέβη μία εβδομάδα μετά την πραγματική φωτογραφία με τα παιδιά ( διότι υπάρχει και μια πλαστή ) κατασχέθηκε όπως είπα πριν  ως αποδεικτικά στοιχεία.  Η φωτογράφος ονομάζεται :. … Mary Thomas  (  Μαίρη Τόμας  ) τα παιδιά αυτά αγνοούνται από τις 13 Ιουνίου του 1986!!!!  Σήμερα αν ψάξει κανείς να βρει την ιστορία αυτή στο διαδίκτυο θα την βρει με πολλούς τρόπους μεταλλαγμένη ( πολλές σάλτσες όπως λέει και ο λαός ) π.χ. Άλλοι λένε ότι ήταν Τζιν ή Τζίνι αυτό που πήρε τα παιδιά άλλοι εξωγήινοι, άλλο πνεύμα κακό αυτόχθονων Ινδιάνων κτλ. κτλ.…!!!!

4

Η “Marble Hornets ( Μάρμπελ Χόρνετς ), εξιστορεί μια σειρά από συναντήσεις με αυτό το πλάσμα  ( la Paranormal Activity).Είναι στο Youtube και αναζήτει στο διαδίκτυο  να βρει υποτίθεται ότι αποδεικνύουν την πραγματική ύπαρξη αυτού του όντος!!!!!

Όπως είπα και ποιο πάνω το πλάσμα αυτό και καλά δημιουργήθηκε από την  Something Awful ( Σάμθινγκ Όφουλ ) φόρουμ του Διαδικτύου όπου δημιουργήθηκε στις 8 Ιουνίου 2009, με στόχο την επεξεργασία φωτογραφιών ώστε κάποιοι να μάθουν για κάποιες υπερφυσικές οντότητες!!!!  Στις 10 Ιουνίου, αναρτήθηκε μια αφίσα στο φόρουμ με το  όνομα του χρήστη “Victor Wave” όπου είχε δύο ασπρόμαυρες εικόνες  ομάδων παιδιών, στο οποίο είχε προσθέσει ένα ψηλό, λεπτό άνδρα με μαύρο κουστούμι χωρίς πρόσωπο!!!!   “:

Το απόσπασμα στο πλαίσιο της πρώτης φωτογραφίας έχει ως εξής:

Εμείς δεν θέλαμε να πάμε, δεν θέλαμε να μας σκοτώσει, αλλά επίμονη σιωπή του και τα χέρια απλωμένα με φρίκη εκτός  της φρίκης νιώθαμε και μια παρηγοριά ταυτόχρονα…

 

1983, φωτογράφος άγνωστο, θεωρείται νεκρός!!!!

 

Το απόσπασμα στο πλαίσιο της δεύτερης φωτογραφία είναι τα εξής:

Η φωτογραφία ήταν από την φωτιά στην Βιβλιοθήκη Στίρλινγκ. Αξιοσημείωτο γεγονός μια φωτογραφία  από την ημέρα που είχαν εξαφανιστεί τα  δεκατέσσερα παιδιά και για ότι αναφέρεται ως ένοχος ο << Λεπτός Άνδρας >>!!!! Είναι η φωτογραφία ποιο πάνω με τα παιδιά που προανέφερα και μέχρι τότε μόνο οι αρχές ήξεραν την ύπαρξη της!!!!

 

1986, φωτογράφος: Mary Thomas, αγνοείται από τις 13 Ιουνίου του 1986!!!!

 

Σε μια συνέντευξη με την ιστοσελίδα Γνωρίστε τον Μίμο σας , ο Victor Surge ( Βίκτορ Σέρτζ που το πραγματικό όνομα του είναι Eric Knudsen – Έρικ Κνάντσεν)  ισχυρίστηκε ότι εμπνεύστηκε τον χαρακτήρα αυτόν και τον δημιούργησε από τους θρύλους των σκιών ανθρώπων , τα γραπτά του HP Lovecraft, και Stephen King (ιδιαίτερα από το έργο The Mist  ( Δε Μίστ ), και το σουρεαλισμό του William S. Burroughs Γουίλλιαμ Σ. Μπάροουζ ) Η πρόθεσή του ήταν και ισχυρίστηκε:

<< Ήθελα να φτιάξω κάτι, του οποίου τα κίνητρα δύσκολα μπορεί να κατανοηθούν, και [το οποίο πυροδότησε] ανησυχία και τρόμο στο γενικό πληθυσμό . [ 6 ]

 

Βέβαια ο εν λόγο κύριος δεν λέει σε κανέναν ότι ήτο έργο ή ομίχλη δεν έχει κανέναν τέτοιο χαρακτήρα αλλά ούτε και Λάβκραφτ ούτε και Μπάροουζ και ότι όλα αυτά ήταν αρλούμπες και ψέματα!!!! Διότι είναι γνωστό από αρχαιοτάτους χρόνους ότι ο << Λεπτός Άνδρας >> έχει να κάνει με τους Σκιερούς όπως πρώτο ανάφερε!!!! Αν θέλετε να μάθετε τι είναι οι Σκιεροί διαβάστε το άρθρο και πατήστε ΕΔΩ!!!! Το θέμα όμως έχει να κάνει με πολύ περίπλοκα θέματα παραφυσικής όπου πιάνει την αρχέγονη και χαοτική παλαιά μαγεία!!!! Κάτι τόσο παλαιό που μόνο πολλοί λίγοι άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν να την εξασκούν!!!!

Η επιτυχία του πλάσματος αυτού που έχει γίνει “θρύλος” έχει αποδοθεί στην χαοτική, διφορούμενη φύση του Διαδικτύου!!!! Ενώ σχεδόν όλοι όσοι εμπλέκονται κατανοούν σε κάποιο επίπεδο ότι  ο << Λεπτός Άνδρας >> δεν είναι πραγματικός, το Διαδίκτυο προσφέρει ένα χάος από αντικρουόμενες οπτικές γωνίες, θολώνοντας τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας αλλά και την συσκότιση της προέλευσης του χαρακτήρα!!!! Μόνο 5 μήνες μετά τη δημιουργία, οι καλούντες σε George Noory ‘s Coast to Coast AM , με ραδιόφωνο κλήση-στην εκπομπή αφιερωμένη στις θεωρίες συνωμοσίας και παραφυσικά, άρχισε να γίνονται κάποιες σοβαρές ερωτήσεις, για το πλάσμα αυτό!!!!!

Δύο χρόνια αργότερα, ένα άρθρο στην Minneapolis Star Tribune ( Μινεάπολης Σταρ Τρίμπουν ) περιγράφει την καταγωγή του πλάσματος ως << δύσκολο να την εντοπίσουμε >>!!!! Ένα τόσο σοβαρό άρθρο εκείνη την εποχή έφερε τα πάνω κάτω διότι έτσι έδειχνε στον κόσμο ότι είχε να κάνει κάτι με πολύ παλιό όπως και είναι και για κάτι όπου μόνο άνθρωποι με πολύ ιδιαίτερες γνώσεις θα μπορούσαν να ξέρουν κάτι!!!! Βέβαια ο σύγχρονος ιδρυτής μετά που προαναφέρω ποιο πάνω μετά από αυτό το άρθρο έσπευσε να πει ότι:

<< Δεν μπορώ να καταλάβω έναν φανταστικό χαρακτήρα όπου έφτιαξα γω πως μπορούν να λένε ότι μπορεί να υπάρχει >>.

Τι να κάνει ο φουκαράς να έλεγε την αλήθεια ότι πρόκειτε για ένα πανάρχαιο πλάσμα του σκότους όπου στην χώρα μας το ονομάζουν Μπαμπούλα ή και Κακαράπη και σε άλλες χώρες με χίλιες δυο ονομασίες!!!! Αν τα έλεγε όλα αυτά θα έχανε ή ακόμα και εκτοξευόντουσαν τα κέρδη του από ταινίες και βιβλία ή και από βίντεο παιχνίδια που φτιάχτηκαν για αυτό το πλάσμα!!!!

Η καθηγήτρια Σίρα Σκάκι του Πανεπιστημίου της Γεωργίας σημείωσε ότι ο << Λεπτός Άνδρας  >> αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα με ομοιότητες μεταξύ της παραδοσιακής λαϊκής τέχνης και της τέχνης ηρώων του Διαδικτύου, και ότι, σε αντίθεση με εκείνες των παραδοσιακών τεράτων όπως βρικόλακες και οι λυκάνθρωποι , ο μύθος  του πλάσματος αυτού μπορεί να παρακολουθηθεί  και να σηματοδοτεί, δίνοντας μια ισχυρή εικόνα για το πώς είναι μύθος σε λαογραφική μορφή!!!! Η ίδια περιγράφει το πλάσμα αυτό ως αλληγορία για την << ανικανότητα, διαφόρων ισχύος και ανώνυμων δυνάμεων >>!!!! Ομοίως, Tye Van Horn ( Τι Βαν Χορν ) , συγγραφέας είπε:

<< …. ότι το πλάσμα αυτό αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο φόβο για το άγνωστο, σε μια εποχή πλημμυρισμένο με πληροφορίες , οι άνθρωποι έχουν γίνει τόσο εθισμένοι στη άγνοια και τώρα φοβούνται αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν >>.

Ο Troy Wagner ( Τρόι Βάγκνερ ), ο δημιουργός της Marble Hornets ( Μάρμπελ Χόρνετς ), αποδίδει τον τρόμο του πλάσματος στην ελαστικότητα του, οι άνθρωποι μπορούν να το διαμορφώσουν σε ό, τι τους φοβίζει περισσότερο.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

29

30

31

32

33

 

Σε αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη αδυναμία είναι τα παιδιά!!!! Από ηλικία ενός μηνός ως και παιδιά τα οποία είναι δεκαέξι χρονών !!!! Εάν κάποιος ψάξει θα δει σε όλες τις ιστορίες των λαών ότι πάντα υπάρχει ένας εφιάλτης, ένα φάντασμα ή ένα υπερφυσικό ον που αναζητά τα παιδιά!!!! Η αλήθεια είναι ότι όπου έχουν χαθεί πολλά παιδιά όπως πυρκαγιές ή ατυχήματα ή ακόμα και σε καιρικά φαινόμενα κάποια από τα παιδιά που γλίτωσαν λένε ότι είδαν τον << Λεπτό Άνδρα >>, αν και στην αρχή νόμιζαν ότι κάτι είδε το μάτι τους όπως λένε αλλά μετά σίγουρα το συνδέουν με αυτό το πλάσμα!!!!

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από πολλούς ανθρώπους όπου λένε ότι όταν ήταν παιδιά είχαν την άσχημη και εφιαλτική εμπειρία της Μόρας ή αλλιώς βραχνά ή καταχανά!!!! Η Μόρα με λίγα λόγια είναι όταν κάποιος ξυπνήσει στον ύπνο του από μια άσχημη παρουσία που προσπαθεί να τον πνίξει!!!! Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι είναι μια άσχημη γριά η μορφή της, το θύμα της πασχίζει να φωνάξει ή ακόμα και να κουνηθεί μα δεν μπορεί!!!! Αν κάπου χτυπήσει το χέρι του ή από την πολύ προσπάθεια που κάνει σηκωθεί και συνέλθει τότε νιώθει τον απόλυτο τρόμο από αυτό που του έτυχε!!!! Το παθαίνουν και οι μεγάλοι που και που μα όχι τόσο συχνά όσο ένα παιδί όπου μπορεί να ζήσει αυτήν την άσχημη εμπειρία από δυο ως και τέσσερεις φορές στην ζωή του!!!! Οι παλιές νοικοκυρές βάζανε ένα κομμάτι ψωμί κάτω από το μαξιλάρι ή από το στρώμα διότι πίστευαν ότι η Μόρα δεν το ήθελε διότι αντιπροσώπευε το σώμα του Χριστού!!!!

Θυμάμαι μια φορά στην Κάρυστο το 1989 όπου ήμουν ποιο νέος και εκεί από την κυρία Αγγελική Νότσικα όπου και έκανε τις διακοπές τις έμαθα πρώτη φορά για την ύπαρξη του πλάσματος αυτού!!!! Θυμάμαι ότι στο ξενοδοχείο που έμενα είχε βάλει τις φωνές στις τέσσερεις το πρωί μας είχε αναστατώσει όλους, το επόμενο πρωί αναζήτησα να την βρω διότι ο ξενοδόχος μου είπε ότι του είπε ότι είχε δει ένα άσχημο όνειρο!!!! Δεν τον πίστεψα διότι η γυναίκα αυτή πράγματι είχε υποστεί σοκ και από έναν εφιάλτη κανείς δεν παθαίνει τέτοιο σοκ όπως είδα εγώ εκείνη την βραδιά την κυρία Αγγελική. Την αναζήτησα και την βρήκα στην παραλία με τον άντρα της και τον εγγονό της. Ήταν ήρεμη και χαμογελαστή, της συστήθηκα και την ρώτησα αν ήταν καλύτερα, έτσι έσπασα τον πάγο και έφτασα εκεί όπου ήθελα να μάθω τι είχε συμβεί.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τι να σου πω παιδάκι μου, σαν άνθρωπος έχω δει εφιάλτες στην ζωή μου μα αυτό δεν ήταν!! Το λέω διότι δεν κοιμούμουν ήμουνα στο μπάνιο. Όταν βγήκα από το μπάνιο και πήγα να ξαπλώσω στο κρεβάτι προτού ξαπλώσω νόμιζα ότι είδα κάτι απάνω από το κρεβάτι του εγγονιού μου στο ταβάνι. Κοίταξα ξανά γρήγορα μα δεν υπήρχε κάτι, νόμιζα ότι ήταν μια πυκνή σκιά αλλά είπα ότι ίσως ήταν από τις αντανακλάσεις του δρόμου που έφεγγε από το παράθυρο. Έκανα και ξάπλωσα και προτού με πάρει καλά καλά ο ύπνος άκουσα ένα θόρυβο σαν δόντια να τρίζουν!!!! Γύρισα αμέσως προς την πλευρά του εγγονού μου και είδα την απόλυτη φρίκη για μένα γιε μου!!!! Εκεί στο κρεβάτι στεκότανε ένας άνδρας όπου ήταν τόσο ψηλός που ήταν σκυφτός γιατί δεν μπορούσε να  σταθεί όρθιος τόσο ψηλός ήταν!!!! Τα χέρια του ήταν υπερβολικά μακριά!!!! Έβαλα τις φωνές και γύρισε αμέσως και με κοίταξε!!!! Παναγία μου δεν είχε πρόσωπο ούτε μαλλιά!!!! Φορούσε μαύρα ρούχα!!!! Αμέσως σαν να έλιωσε χάθηκε από την κάτω χαραμάδα της μπαλκονόπορτας…… τα υπόλοιπα τα ξέρετε…

Πραγματικά αν και ήξερα για την Μόρα τότε εκείνο το χρονικό διάστημα δεν ήθελα να την πιστέψω είπα ότι τα είχε χαμένα και δεν έδωσα τόση σημασία. Μα μετά από δυο χρόνια στην Άρτα πείστηκα ότι κάτι υπάρχει και άρχισα να ψάχνομαι για αυτό το θέμα. Ήταν Μάιος του 1991 και είχα πάει σε ένα φίλο να κάτσω για λίγο καιρό να κάνω κάποιες έρευνες. Μετά από κάποιες μέρες είχε έρθει μια θεία του ηλικιωμένη και άρχισε να μας λέει τι έπαθε μια κοπελιά από τον << Ψηλολέλεκα >> έφτιαχνα  καφέ εκείνη την ώρα μα μόλις έδωσε την περιγραφή όπου ήταν ίδια με της κυρίας Αγγελικής έτρεξα για να μου πει τι ακριβώς είχε συμβεί.

SAMAN LYCAN

Κυρά Γιώργενα για ξανά πες τα από την αρχή για τον ψηλολέλεκα διότι δεν άκουγα καλά. Ξέρεις εσύ τι είναι αυτό!;!

ΚΥΡΑ ΓΙΩΡΓΕΝΑ

Οι παλιοί εδώ τον λένε έτσι << Ψηλολέλεκα >> και είναι ο γιος της Μόρας !!

SAMAN LYCAN

ΕΕΕ!;! Γιός της Μόρας!;! Μα τι λες τώρα κυρά μου έχουν αυτά τα πράγματα παιδιά!;!

KYΡΑ ΓΙΩΡΓΕΝΑ

Κρίμα που ψάχνεις ρε χαμένε τόσα παράξενα πράγματα και δεν ξέρεις τον Ψηλολέλεκα!! Και δεν φτάνει δεν ξέρεις ότι η Μόρα έχει παιδιά!! Καλός είσαι του λόγου σου….

SAMAN LYCAN

Πράγματι κυρά Γιώργενα δεν το έχω ξανά ακούσει θα μου πεις λίγα πράγματα για αυτό…. Σε παρακαλώ!!!!

KYΡΑ ΓΙΩΡΓΕΝΑ

Άντε βρε…. Θα σου πω!!

Λοιπόν μου τα είχε πει η γιαγιά μου και θα στα πω τώρα μπας και μάθεις το κάτι τις. Το καιρό της Τουρκίας είχε έρθει στην Άρτα μια μάγισσα από την Πόλη ( Κωνσταντινούπολη ), αυτή την είχε φέρει το τούρκικο ασκέρι με διαταγή του σουλτάνου, δεν ήταν Τούρκα Ρωμιά ήταν. Αν και είχε την φήμη της μάγισσάς για δέκα χρόνια δεν είχε πειράξει κανέναν ώσπου ένας μοναχός μια φορά που είχε έρθει στην Άρτα συναντήθηκε μαζί της την σύστησαν ότι ήταν Ρωμιά και ήταν μια από τις καλύτερες μάγισσες στον κόσμο…αν δεν κάνω λάθος το όνομα της ήταν Κλειτώ !! Τότε ο ιερέας τις είπε ότι πως εσύ μια Ρωμιά ασχολείσαι με πράγματα του διαβόλου και συναινείς με αυτά που σε προστάζει ο Τούρκος. Και η Κλειτώ του απάντησε. Μην φοβάσαι μοναχέ δεν ασκώ τις σκοτεινές τέχνες απλά προσπαθώ να πιάσω τα παιδιά της σκιάς αυτής που αποκαλείτε Μόρα !! Με διαταγή του Σουλτάνου ειδάλλως δε θα το έκανα… είπανε και άλλα πολλά και οι δρόμοι τους χώρισαν. Εκεί που έμενε η Κλειτώ μετά από δυο μέρες είχε σκοτεινιάσει μέρα μεσημέρι και τα ζώα όλα τριγύρω είχαν αναστατωθεί ώσπου ξάφνου ακούστηκαν τα ουρλιαχτά της και δεν την ξαναείδε κανένας. Τα δουλικά που τις είχαν δώσει οι Τούρκοι είπαν το πρωί προς το βράδυ και ενώ έκανε τα μαγικά της πανύψηλοι πολλοί λεπτοί άνδρες εισέβαλαν στην κάμαρα της, δεν έδωσαν σημασία σε αυτές μα προσπαθούσαν να πιάσουν την Κλειτώ!! Εκείνη με λόγια μαγικά προσπαθούσε να τους απωθήσει λέγοντας τους και ονομάζοντας τους << Ψηλολέλεκες >>, τα δουλικά είπαν ότι είχαν ύψος πάνω από τρία μέτρα και δεν είχαν πρόσωπο και καθόλου μαλλιά και ότι τα χέρια τους έφταναν το πάτωμα. Το ποιο περίεργο ήταν τα ρούχα τους που δεν μπόρεσαν να τα εξηγήσουν παρά μόνο ότι είχαν χρώμα μαύρο!! Μετά από πολύ ώρα οι Ψηλολέλεκες έπιασαν την Κλειτώ και τυλίχτηκαν γύρω της ώσπου χάθηκε μια για πάντα, ένας όμως ψηλολέλεκας είχε μείνει στο δωμάτιο και είχε τέσσερα χέρια όπου τα δάχτυλα του θύμιζαν φίδια!! Στάθηκε για λίγο και μετά έλιωσε και η μάζα του έφυγε από το παράθυρο χωρίς να πειράξει τα δουλικά ή να πει το κάτι τις!!

Από τότε γιε μου είχε μείνει ο Ψηλολέλεκας εδώ στην Άρτα και προσπαθεί να βουτήξει καμία κοπελιά που και που το βράδυ αλλά όλες οι κοπελιές είναι κάτω από δέκα χρονών!!

Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτό δεν κάθισα με σταυρωμένα τα χέρια άρχισα να ψάχνω και να ψάχνω η αλήθεια είναι ότι σε όλη την λαογραφία μας δεν υπάρχει αναφορά για κάτι τέτοιο όπως αυτό το πλάσμα. Μα υπάρχουν παραλλαγές του όπως:

Διάολοι και τριβόλοι μαυριδεροί που αρπάζουν παιδιά στην Βόρειο Ελλάδα!!!!

Τα Λελέκια στα Επτάνησα ( κακά αερικά μαύρες φιγούρες και ψηλές )!!

Δροκολέλεκας στην Θήβα ψηλός πολύ και μαύρος!!

Γενικά στην Ελλάδα ως Αράπης ψηλός καραφλός χωρίς πρόσωπο και με σκουλαρίκι ( !!!! ) συνήθως φυλάει θησαυρούς!!

Μα ο ποιο περιβόητος από όλους αυτούς ο Κακαράπης δεξί χέρι του λήσταρχου Νταβέλη!!!! Η παράδοση λέει ότι ήταν μαύρος αράπης όπως τον αναφέρουν και ότι ήταν πολύ ψηλός και άσχημος!!!! Τόσο άσχημος που το πρόσωπο του δεν φαινόταν ποτέ, είχε μακριά χέρια που έπιανε τους εχθρούς του από τα τρία μέτρα!!!! Όταν σκοτώθηκε ο Νταβέλης ο μόνος που γλίτωσε από το ασκέρι του ήταν ο Κακαράπης όπου και χάθηκε μέσα στις σπηλιές λένε…..

Ειδικά στην παλιά Κηφισιά μέχρι και σήμερα πιστεύουν οι ηλικιωμένες κυρίες ότι ήταν ένα αερικό που βοηθούσε τον Νταβέλη και ότι μετά τον θάνατο του στην Κηφισιά και στην Πεντέλη έκανε πολλές φορές την εμφάνιση του τρομοκρατώντας τον τότε κόσμο!!! Μάλιστα λέγεται ότι είχε πάρει από την Πεντέλη την κόρη ενός έμπορα ονόματι Μιχάλη Καλαιτζή!!!! Δυστυχώς όμως αυτά είναι λόγια του κόσμου και όχι τεκμηριωμένα γεγονότα εκτός ότι που ήταν δεξί χέρι του Νταβέλη όπου και ήταν ο μόνος που γλύτωσε και ότι πράγματι το καιρό εκείνο κάποιος Μιχάλης Καλαιτζής είχε χάσει την κόρη του όπου και ποτέ δεν βρήκε!!!!

Οι πολλαπλές όμως εμφανίσεις τους από την αρχαιότητα ως και σήμερα ανά τον πλανήτη μας νύχτα και μέρα δείχνουν ότι όπως και προανέφερα δεν πρόκειτε για ένα αλλά για πολλά τέτοια πλάσματα!! Ο daylightκάποια στιγμή που είπε κάτι το οποίο πράγματι δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Μου είχε πει ότι ίσως είναι εξωγήινοι διότι από την ενδυμασία θυμίζουν έντονα τους περιβόητους άνδρες με τα μαύρα!!!! Μπορεί!!!! Μπορεί να είναι και αυτό που είπε ο Daylight, με την μόνη διαφορά ότι με την φήμη που έχει πάρει από το διαδίκτυο η πραγματική αλήθεια χάνεται στον χρόνο και ίσως ποτέ δεν μάθουμε για αυτό το πλάσμα το τι ήταν ή το τι είναι!!!!

Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν ένα << Λεπτό Άνδρα >> όπου αναρριχείτο σε ένα κτήριο στην Ρωσία, το πρώτο είναι φετινό του 2014 και το δεύτερο του 2013!!!! Πολλοί είναι αυτοί που είπαν ότι το βίντεο του 2013 είναι πλαστό και ότι φτιάχτηκε με την τεχνική των virtualeffects μα η απάντηση ότι δεν είναι ήρθε με το βίντεο το φετινό όπου υπάρχει μέχρι και η σκιά από το πλάσμα στον τοίχο!!!! Επίσης ο τύπος που εξηγεί πως το έφτιαξε σήμερα δεν υπάρχει πουθενά να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις σε κανέναν. Μάλιστα οι Ρώσοι δήλωσαν ότι πλαστό ήταν ο τύπος αυτός όπου μάλλον ήταν δάχτυλος των Αμερικανών!!!! Έψαξα να βρω το βίντεο του τύπου που λέει ότι το έφτιαξε μα δεν κατάφερα να το βρω.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wuSD_uwpUBI[/youtube]

 

 

Για αυτό το βίντεο είχα γράψει  ότι ίσως άνηκε για ξενομορφιστή από το λεγόμενο ΜEGAPOLISOMANCYόποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!!! Θα μου πείτε τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη!;! Τίποτα!!!! Δυο δεινά είναι να υπάρχουν ή να είναι πράγματι ξενομορφιστής και να έχει εισέλθει από κάποιο ρήγμα στην δικιά μας διάσταση ή πράγματι να πρόκειτε για τον << Λεπτό Άνδρα >>!!!! Βλέποντας όμως το βίντεο του 2014 θα πω ότι πρόκειτε για την δεύτερη γνώμη μου αν όντως το βίντεο δεν είναι της ίδιας χρονικής περιόδου του 2013 και το φανέρωσαν τώρα αυτό γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν ξενομορφιστής και να είχε μείνει τόσο καιρό στην δικιά μας διάσταση, ο λόγος!;! Θα τον είχε δει πολύ κόσμος και θα είχε γίνει χαμός από τα ΜΜΕ!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OVHi8N0RHfE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zbnel_IjE9o[/youtube]

Όπως και να έχει όμως ο SlenderMan ή στην γλώσσα μας ο << Λεπτός Άνδρας >> υπάρχει, είναι εκεί έξω. Το αν είναι ένας ή πολλοί εγώ πιστεύω ότι είναι πολλοί διότι τον βλέπουν νύχτα μέρα σε όλο τον κόσμο!! Το τι είναι!;! Δεν μπορώ να το γνωρίζω απλά υποθέσεις κάνω!!!! Αυτά είχα να σας πω για αυτό το θέμα μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


40 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΛΕΝΤΕΡ Η ΑΛΛΙΩΣ Ο ΛΕΠΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ!;! ΜΗΠΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΖΙΝ Η ΧΡΟΝΙΡ!;! Η ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ!;!

 1. Dimitri!!!!!

  ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΛΕΓΟΝΤΕ ΞΕΝΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΓΑ!!!!

  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΛΕΝΤΕΡ ΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!!!!!

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ ΚΡΟΥΖ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 1988!!!!

  ΟΣΟ ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΝ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΝΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΛΕΝΤΕΡ ΜΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΑΟΡΕΣ Η ΒΑΛΑΟΡΑΔΕΣ!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΕΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ!!!! ΑΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΟΥΝ!!!!

  ΠΟΤΕ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΛΕΝΤΕΡ ΜΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!! ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΟΔΕΙΣ ΚΑΠΝΕΡΟΥΣ ( ΠΟΥ ΜΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΠΝΟ ) ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΨΗΛΟΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ….ΕΚΕΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!

  ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΑΝΣΤΑΝΕΝΤΑ ΚΡΟΥΖ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΝ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΣΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ…ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΟΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΠΟΣ Ο ΣΛΕΝΤΕΡ ΜΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Σαμαν,για τον Αντονιο καστανεντα μιλουσα,φαντασου παν ποσα χρονια που ειχα διαβασει τα βιβλια του.
   Μου εδωσες ψωμι να ψαξω για τους Βαλαορες,δεν τους ειχα ακουσει καθολου,αλλα μιας και το ανεφερες θα το ψαξω για να επεκτείνω της γνωσεις μου.
   Ευχαριστω πολυ!! :)

 2. Καλησπερα παιδια,παρακολουθω το site πανω απο χρονο και μου αρεσουν πολυ τα αρθρα που βαζετε,επισης ειμαι απο Βολο και αρκετες φορε εχω ακουσει τον Σαμαν Λυκαν στην εκπομπη που συνεργαζετε στην θεσσαλιαTV!!!
  Σαμαν μου αρεσουν ολα οσα λες και γραφεις εδω,και ειδικα με τους Λυκαωνες,αλλα στο θεμα με τον slenderman δυστηχως θα πρεπει να σου πω την λιιιιιιιιγο αρνητικη γνωμη μου,ο slenderman απλα ειναι ενα παιχνιδι στον υπολογιστη που το φτιαξανε πριν απο 1,5-2 χρονια,δεν ειναι urban legend,δεν ειναι τιποτα,και ολες οι φωτο που εχουν μπει με τον slenderman ειναι φτιαχτες,συγκεκριμενα,ειναι στο creepypasta wiki,το οποιο απλα αναρτουν ιστοριες(φτιαχτες) προς ψυχαγωγια.
  Δεν τα λεω ουτε απο κακια ουτε απο τιποτα αλλο,ειναι μια παρατηρηση σχετικα με το θεμα.
  Αλλα σχετικα με τα βιντεο που εβαλες,πρεπει να ειναι καποιο ον που ξεφυγε απο τους ανθρωπους που παιζουνε megalomancy ή οπως λεγετε :) αλλα και παλι ειμαι επιφυλακτικος γιατι το ον σε κανενα απο τα βιντεο δεν εχει της σωστες σκιασεις στον τοιχο βαση τον φωτισμο που εχει απο γυρο του.
  Και παλι τα λεει σαν μια παρατηρηση που το ματι μου κοβει λιγο παραπανω,συζητηση να κανουμε :)
  Αν εχω δικιο ή αδικο απλα πες μου :)
  Μπραβο για ολα τα αρθρα σου!! :D :D

  1. Dimitris!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΝΗΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!! ΘΑ ΞΕΚΕΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΥΦΙΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΛΕΝΤΕΡΜΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

   ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΘΕΙ….ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ!!!! ΤΩΡΑ!!!! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ!!!!!

   ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΞΗΣ!!!!

   << ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ .....ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑΙΟΡΟ >>

   ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ!!!!

   << ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΡΑΜΟΡΦΟΣΗ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΜ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΜ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ!!!! ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΖΑΝΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΒΑΜΕΝΟ Η ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΡΑΧΝΟΗΦΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΗΖΟΥΝ ΑΧΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΛΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!! ΜΑ ΑΥΤΑ ΦΕΝΟΝΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!! ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ!!!! ΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΜΕΣΟΣ....>>

   ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ!!!! ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ!!!!

   ΑΛΛΑ!!!! ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΛΕΝΤΕΡΕ ΜΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ…..ΑΠΛΟΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΗΔΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΙΝΟ!;! ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΟ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!;! ΠΟΝΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ….ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!!!! ΨΑΞΕ ΟΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ…..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Θα το ψαξω οπως λες,να δω τι εγινε!!Στην ιστορια γενικα το γνωριζω οτι υπηρχε κατι τετοιο και μαλιστα το αναφερει και ο Κασταλεντα σε ενα απο τα βιβλια του οταν ξεκινουσε να μαθει ολα τα μυστικα τον ινδιανων γυρο απο τον σαμανισμο και τους συμμαχους που επικαλουσαν.Οποτε και ο Slenderman λογο υψους και εμφανισισης θα μπορουσε να ειναι ενας συμμαχος που απλα ο επικαλεστης του πεθανε και εμεινε στον δικο μας κοσμο!!!
    Αν καπου κανω λαθος μπορεις να με διορθωσεις Σαμαν Λυκαν :) :)
    Υ.Γ Πσσσσσ θυμήθηκα τον Αντονιο Κασταλεντα μετα απο ποσα χρονια!!!!

 3. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝ ΤΥΠΟΥ ΣΚΙΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΤΕ…..

  ΙΣΩΣ ΕΠΙΡΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΛΟ ΑΝΔΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ…..

  ΣΚΙΕΡΟΥΣ ΜΟΡΑ Η ΣΚΙΟΦΤΙΓΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. Θα πω και εγω μια εμπειρια μου που μου συνεβη σημερα, κοιμηθηκα το μεσημερι και ξυπνησα κατα της 17:20. Εβλεπα εναν εφιλατη οτι ημουν με την μητερα μου και την αδερφη μου στο σπιτι, ο εφιαλτης Saman Lycan εχει να κανει με το ον που ειδα στο σπιτι που σου ειχα πει πριν κατμποσους μηνες, τελος παντων ετσι για να ξερουν και οι αναγνωστες αυτο το ον ηταν κατι σαν σκιερη οντοτητα, μεσα στο ονειρο λοιπον θυμαμαι να ανοιγω την πορτα και να μπαινω στο σαλονι οπου ηταν η μητερα μου και η αδερφη μου και ηταν αυτες φοβισμενες (καταλαβα το γιατι) και τις ειπα “μα καλα τοσος καιρος περασε ακομα δεν το ξεπερασατε?” και τοτε καταλαβα πως αυτο το ον ηταν παλι εδω στο σπιτι μας και αρχισα να φοβαμαι και εγω με την σειρα μου, τοτε βλεπω την πορτα να ανοιγει σιγα σιαγα και απο τα νευρα μου ανοιγω δυνατα την πορτα και φοναξα (δεν θυμαμαι τι ειπα), μετα πολυ λιγο ημουν πολυ νυσταγμενος και το μονο που ηθελα ηταν να κοιμηθω, οποτε ξαπλωσα στον καναπε, η μητερα μου ειχε βγει εξω στην αυλη και η αδερφη μου ηρθε και ξαπλωσε στον αλλο καναπε επειδη φοβοταν, μετα απο λιγο εκει που ειμαι ετοιμος να κοιμηθω (μεσα στο ονειρο παντα) βλεπω την μουρη της μητερας μου απο πανω μου να ηταν καπως νευριασμενη νομιζω και καθως ξυπναω απο αυτον τον εφιαλτη ακουω μεσα στο μυαλο μου “we are losing him, ο μικρος δεν κοιμαται” (κατι τετοιο θυμαμαι να ακουσα) και μολις ξυπναω βλεπω απο πανω μου μια φιγουρα, εμοιαζε με ανθρωπινη μουρη και ειχε κοντα ανοιχτοχρωμα καστανα μαλλια,ηταν σαν να τα ειχε κανει με ξυριστικη μηχανη οπως οι φανταροι για παραδειγμα, μονο που επειδη οταν κοιμαμαι καποιες φορες βαζω και ενα μαξιλαρι πανω απο τα ματια μου για να μου καλυβουν το φως το οποιο εκανα και σημερα αυτο με εμποδεσε να δω ολοκληρη την μουρη του, εβλεπα μονο την αριστερη του πλευρα, με τον που τον βλεπω απο πανω μου μου εβαλε το ενα του χερι στο στηθος μου και με πιεζε και δεν με αφηνε να σηκηθω, εκεινη την στιγμη ειχα φοβηθει λιγο(δεν ξερω για ποιο λογο αλλλα δεν ειχα φοβηθει τοσο πολυ οπως πιστευω οτι θα επρπε να ειχα) και καταλαβα με τι ειχα να κανω και θυμηθηκα αυτο που ειχε πει ο submarine αν δεν κανω λαθος σε ενα του σχολιο και εβαλα ολη μου την δυναμη να σηκωθω και να τον πιασω απο τα μαλλια(αν και θα ηταν λιγο δυσκολο με τοσο κοντα μαλλια) τοτε με αφησε και εξαφανιστηκε πολυ γρηγορα σαν να εγινε σκονη, καθως γινοταν ολο αυτο ειχα ηδη ανοιχτα τα ματια μου και το παραξενο ηταν οτι μετα απο αυτο δεν φοβομουνα, και για 10-20 λεπτα αισθανομουν μια μικρη πιεση απο τα δαχτυλα του πανω στο δεξι μου στηθος, ετνωμεταξυ μεχρι να με αφησει και να φυγει δεν ειχα πληρη συνειδηση, δεν ημουνα εντελως ξυπνιος αλλα ειχα τα ματια μου ανοιχτα και τον εβλεπα, ματια δεν ειδα να εχει, ολο αυτο κρατησε 5-10 δευτερολεπτα, επισης δεν θυμαμαι να ειχα παρει ανασα αλλα αυτο δεν μου δημιουργησε προβλημα, βασικα δεν το ειχα συνηδιτοποιησει καν…

  Saman Lycan τι πιστευεις? Λες να εχει να κανει με αυτο το ον που ειδα στο σπιτι μου? Εντωμεταξυ καθε βραδυ σκεφτομουνα αυτο με την μορα και δεν ηθελα να μου τυχει και σε μενα και τελικα….μου ετυχε, τι γκαντεμης που ειμαι!

 5. Παράθεμα: Micheal
 6. Saman Lycan εβλεπα καποια βοντεο που αποκαλυπτει το πως οι μαγοι κανουν τα μαγικα τους κολπα και αναρωτιεμαι αν υπαρχουν αληθηνοι μαγοι εξω στον κοσμο που να ειναι γνωστοι και κανουν τα μαγικα τους μπροστα σε κοινο η ειναι ολο τους απατεωνες?

  Εχεις σκοπο να κανεις καποιο αρθρο που να εξηγεις:
  -Τι ακριβως ειναι η μαγεια?
  -Ποιοι την κατεχουν?
  -Για ποιο λογο υπαρχει η μαγεια?
  -Εχει να κανει μονο με το megapolisomancy οπου τα λευκα και τα μαυρα ιερατεια μαχονται μεταξυ τους η το θεμα της μαγειας ειναι πιο μεγαλο και περιπλοκο?
  -Απο που αντλουν οι μαγοι αυτην την ενεργεια της μαγειας? Απο την ψυχη τους? Απο το διαστημα? Απο το περιβαλλον? Απο που?
  -Τι ακριβως ειναι ενας ψυχικος και τι ενας μαγος και ποιες οι ικανοτητες τους?
  -Ποιοι εχουν το δικαιωμα να χρησιμοποιουν την μαγεια και για ποιο σκοπο?
  -Και αλλα!

  Εαν γνωριζεις βεβαια και μπορεις…. Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα πραγματα για την μαγεια που ειναι σημαντικα τα οποια μπορει να γνωριζεις, οποτε αν εχεις σκοπο να κανεις ενα τετοιο αρθρο θα ειναι πολυ συγλκονιστικο πιστευω!

     1. Ok, απλα θα ηθελα να μου πεις ποτε ηταν το τελευταιο μηνυμα που ελαβες απο μενα για να ξερω οταν καταφερω και το επιδιορθωσω αν ειναι να τα ξαναστειλω…

 7. Μπραβο σου Saman για τις ερευνες που εχεις κανει,σε παρακολουθω λιγο καιρο,εχω ξεκινησει να τα διαβαζω ολα απο την αρχη…εχεις κανει τις ερευνες που πολυ θα θελαμε να κανουμε αλλα δεν μπορουμε,για διαφορους λογους.
  Μια ερωτηση θελω να σου κανω,σε καποια περιπτωση “επαφης” με ενα τετοιο “πλασμα” ‘η παρομοιο,ποια θα ηταν η συνετη αντιδραση μας,για να “γλυτωσουμε”?
  Ευχαριστω και συνεχειστε την καλη δουλεια που κανετε!

 8. ωραία SAMAN μας έφτιαξες βραδυάτικα!!!!!!!! Αν δεν βαριέστε να σας διηγηθώ και εγώ κάτι. Σκιερό ένιωσα ένα βράδυ Ανάστασης σε ένα σπίτι στον Κορυδαλό.
  Μετά τα παραδοσιακά κτλπ. έπεσα για υπνο.Αφού ξεράθηκα στην κυριολεξία μετά απο 5 λεπτά ξυπνάω και νιώθω έτσι ακριβώς όπως είχα νιώσει όταν ήμουν 14 ετών σε διακοπές στην περιοχή της Ηλείας. Εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ συζητούσαμε με τον πατέρα μου για διάφορους θρύλους της περιοχής. Όταν πήγα στο δωμάτιο που κοιμόμουν δεν είχαν σβήσει οι υπόλοιποι τα φώτα ακόμη απο το υπόλοιπο σπίτι, εγώ συνήθως κοιμόμουν με ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο. Ξαφνικά ειωσα το μαξιλάρι να βθίζεται στο πρόσωπό μου και θεώρησ αότι μου έκανε πλάκα ο πατέρας μου. Πέταξα με δύναμη το μαξιλάρι γελώντας μα δεν ήταν κανείς. Θεώρησα ότι θα μου φάνηκε και ξεράθηκα. Μεα απο 5 λεπτά ξυπνησα με αγωνία γιατί κατι ενιωθα ότι ήταν στο δωμάτιο αλλά δεν το έβλεπα………Η αγωνία έγινε τρόμος….όσο πέρναγε η ώρα που ένιωθα ότι δεν πέρναγε. Θυμήθηκα όλες τις προσευχές που ήξερα και τις επαναλάμβανα συνέχεια. Κάποια στιγμή μεπήρε ο ύπνος . Όπως κοιμόμουν ένιωσα ένα χέρι στον αριστερό μου ώμο να σφίγγει τα δαχτυλά του και μετά να με αφήνει. Ο ώμος μου μούδιασε και εγώ πετάχτηκα απο το κρεβάτι. Πού να ξανακοιμηθώ! Σηκώθηκα και πήγα σε άλλο δωμάτιο σε μια θειά μου και της ζήτησα να κοιμηθώ μαζί της. Ξαπλώνω λοιπόν ησύχασα και με παίρνει ο ύπνος. Ξαφνικά ξανα νιώθω το χέρι στον αριστερό μου ώμο και παρόλο που κοιμόμουν σκέφτηκα ότι θα το αφήσω για να δώ τί είναι και τί θα κάνει. Το χέρι ένιωθα ότι άρχισε πάλι να με κράτά πιο έντονα στον ώμο εγώ παρατηρούσα το φαινόμενο με ψυχραιμία αλλά εκεί που τα ταράχθηκα ήταν όταν ένιωσα ένα δεύτερο χέρι στη κοιλιά μου.!!!!!!! Προσπαθούσα να ξυπνήσω και δεν μπορούσα ήταν σαν να πάλευα απο μεσα μου και δεν ανταποκρινόταν το σώμα μου και ταυτόχρονα με έβλεπα απο πάνω μου να κοιμάμε γαλήνια…..Μέχρι που κατάφερα με πολύ κόπο να σηκωθώ και να ξεφωνίζω….Το ίδιο λοιπόν συναίσθημα ένιωσα εκείνο το Πασχα τα 5 λεπτά βαθύ ύπνου το ξύπνημα απότομα η αγωνία ότι κάτι είναι στο δωμάτιο και δεν το βλέπω άντε πάλι οι προσευχές η ώρα που δεν περνάει……… Τότε ήμουν 19 χρονών και περίπου στις 4 και μισή με 5 παρά το πρωί που αρχισε και ψιλοχάραζε είδα το είδα μια σκιά μέχρι το ταβάνι να κάνει 3 άκριβώς 3 βήματα και να βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού άκουσα κάτι γάτια έξω απο το μπαλκόνι να αγριεύουν και μετά σαν αέρας να σκάει στο τζάμι και να φεύγει. Τότε δεν είχα ακούσει για σκιερούς. Η τρίτη και εύχομαι τελευταία φορά που είδα και δεν κοιμόμουν ήταν στους Δελφούς πάνω στη Κασταλία και τους βλέπαμε κάτω στο πεζοδρόμιο που φωτιζόταν απο φώτα του δρόμου να κρύβονται πίσω απο κολώνες και δέντρα να κοιτάνε πάνω στην Κασταλία και να μετακινούνται με απίστευτη ταχύτητα. Ηταν σαν τις φωτο που έχεις βάλει στα δάση SAMAN. Ψιλές λεπτές φιγούρες σκιές πιο σκιές απο τις σκιές. Αυτά σας κούρασα.

 9. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ SAMAN LYCAN ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ 25, (ΕΙΜΑΙ 32 ΤΩΡΑ). Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΙΒΕΝΕ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ!. ΗΜΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ. ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ 100% ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ!!. ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΨΙΘΥΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ!!! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΦΥΓΕ ΠΗΓΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!. ΝΑ ΣΗΜΕΙΟΣΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΝΕ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΩΜΕΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΒΙΩΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  1. neo82!!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!
   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΤΣΗΚΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!

   Η ΜΟΡΑ ΣΥΝΗΘΟΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΠΟΣ ΟΙ ΒΑΛΑΟΡΕΣ ΟΙ ΒΑΛΑΟΡΑΔΕΣ ……

   ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΦΕΝΟΜΑΙΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΚΟΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΤΑ ΨΑΞΕΙΣ!!!!

   ΔΗΛΑΔΗ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΣΟΙΟΝΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!1
  ΘΑ ΣΟΣ ΣΙΗΓΘΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΩΡΑ ( ΑΝ ΗΤΩ ΑΥΤΗ)… ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΑ ΚΡΥΒΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ !!!!
  ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ !!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΑΝΕ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ …
  ΟΜΩΣ Η ΑΠΝΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ !!!! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ !!!!
  ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΔΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΠΛΑΒΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΜΥΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΦΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!! ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ !!!!! ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ
  SUBMARINE !!!!!!!!

 11. ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 28 ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΛΕΩΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΑΠ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ!!!
  ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΓΡΙΑ ΟΧΙ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΔΕΝ ΕΙΧΑ
  ΞΕΚΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΝΗΠΕΙΟ) ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΜΕ ΣΩΜΑ ΓΟΡΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ
  ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΑΝΘΩΠΑΚΗ (ΟΣΟ Η ΠΑΛΑΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ
  Κ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΧΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ….!!!! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ
  ΠΑΙΞΕΙ Κ ΠΟΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΟΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ
  ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΛΟΛΕΛΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΚΙΕΡΟ
  ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΑΣΧΗΜΟ ΟΝΕΙΡΟ Κ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ (ΟΧΙ ΕΠΑΝΩ) ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 1.50 ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ
  ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ…!!;;!! ΑΦΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΤΟΤΕ Κ ΧΑΘΗΚΕ!!!! ΑΥΤΑ!! ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ;;;

     1. SAMAN ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΤΣΕΚΑΡΕ ΑΝ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ!!! ΓΙΑ ΤΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ
      ΔΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ….ΑΠΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΩ!!!

Αφήστε μια απάντηση