ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!;! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ!;! ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!;! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ!;!

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!!!!

 

Από την αρχαιότητα υπάρχουν σενάρια καταστροφής της γης αλλά και της ανθρωπότητας. Πολλά και διάφορα σενάρια αλλά και προφητείες έχουν ειπωθεί για κάποια επερχόμενη καταστροφή της γης και της ανθρωπότητας!!!! Από κομήτες, από πολέμους, από πλημμύρες, από σεισμούς, από πανδημίες, εξωγήινους, κτλ. κτλ.!!!! Μα ποιο είναι το ποιο επικρατέστερο από όλα αυτά!;! Μας αρέσει να κινδυνολογούμε ως είδος ή όλα αυτά είναι αληθινά!;!

Αυτήν την εβδομάδα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ , σε συνεργασία με το διεθνές επιστημονικό περιοδικό Nature, δημοσίευσε την παγκόσμια έκθεση κινδύνων του πλανήτη, από παράγοντες που απορρέουν κυρίως από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Εκτός αυτών όμως, οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι ο φυσικός κόσμος έχει απρόβλεπτες απειλές και οι τερατώδεις καταστροφές που συνέβησαν κάποια στιγμή στο παρελθόν, μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και να καταστρέψουν ξανά την Γη.

Δεν είναι λίγες οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχει «γεννήσει» η κινηματογραφική βιομηχανία, με θέμα την καταστροφή της Γης. Άλλοτε ευθύνονται εχθρικοί εξωγήινοι και επικίνδυνα φανταστικά πλάσματα, άλλες φορές μετεωρίτες και αστεροειδείς και άλλες πανδημίες και θανάσιμοι ιοί.

Κι ενώ όλα αυτά τα σενάρια βασίζονται στην αστείρευτη φαντασία ορισμένων ταλαντούχων σεναριογράφων και σκηνοθετών, υπάρχουν ορισμένοι επιστήμονες που εκφράζουν (πραγματικές) ανησυχίες για το μέλλον του πλανήτη μας.

Μάλιστα, πολλές από τις προβλέψεις των επιστημόνων φαντάζουν ακόμη πιο τρομακτικές από αυτές που βλέπει κανείς στις κινηματογραφικές οθόνες.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις τρομακτικές, επιστημονικές προβλέψεις για το μέλλον της Γης και της ζωής επάνω σε αυτήν, όπως τις παρουσίασε το livescience.com:

Απειλή πανδημίας

Νέοι παθογόνοι μικροοργανισμοί εμφανίζονται κάθε χρόνο!!!! Πρόσφατα είχαμε τα κρούσματα με SARS (οξύ αναπνευστικό σύνδρομο), τη γρίπη των πτηνών και τον κορονοϊό MERS στη Σαουδική Αραβία ο οποίος μέχρι και τώρα που γράφω συνεχίζει το δολοφονικό του έργο εκεί!!!! Μια θανατηφόρα ασθένεια θα μπορούσε να μεταδοθεί σαν << αστραπή >> στον διασυνδεδεμένο πλανήτη μας. << Η απειλή μιας παγκόσμιας πανδημίας είναι πολύ πραγματική >> όπως υποστηρίζουν στο βιβλίο τους << Biology >> ( Μπιαόλοτζι ) οι συγγραφείς Joseph Miller  ( Τζόσεφ Μίλερ ) και Ken Miller ( Κεν Μίλερ )!!!!

Μηχανική/τεχνητή καταστροφή 

Οι φυσικές καταστροφές δεν είναι οι μόνες που φοβίζουν τους επιστήμονες!!!! Το 2011 η επιστημονική κοινότητα συγκλονίστηκε από την αποκάλυψη ότι ερευνητές είχαν κατασκευάσει μια μεταλλαγμένη εκδοχή του ιού της γρίπης των πτηνών H5N1, η οποία ήταν μεταδιδόταν μέσω του αέρα σε κουνάβια και αλεπούδες!!!!! Θυμηθείτε στην χώρα μας την διαφήμιση με τον τηλεπαρουσιαστή Αρναούτογλου αν δεν κάνω λάθος όπου έδειχνε για την λύσσα και καλά της αλεπούς!!!! Αυτό πυροδότησε φόβους ότι τεχνητές, θανατηφόρες ασθένειες θα μπορούσαν κατά λάθος να ξεφύγουν από τα επιστημονικά εργαστήρια, ή ακόμη και να απελευθερωθούν σκόπιμα, με αποτέλεσμα το ξέσπασμα μιας παγκόσμιας πανδημίας!!!! Το καταλάθος πάντως είναι το ποιο τραγικό σενάριο να γίνει κάτι τέτοιο!!!!

Μύκητες

Αν και οι βακτηριακές απειλές είναι επικίνδυνες, οι μύκητες είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι, υποστηρίζει ο David Wake ( Ντέιβιντ Γουέηκ ), επιμελητής του μουσείου σπονδυλωτών και ζωολογίας στο πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια.

<< Είχαμε μια νέα ασθένεια με μύκητες σε αμφίβια, που είχε καταστροφικές συνέπειες >> ανέφερε ο ίδιος μιλώντας για το θανατηφόρο κυτριδιομύκητα που μαστίζει τους πληθυσμούς βατράχων στις ΗΠΑ!!!!

Ένας ισοδύναμος θανατηφόρος μύκητας που θα μπορούσε να εξαπλωθεί στον ανθρώπινο πληθυσμό θα ήταν… παντελώς καταστροφικός << καθώς οι επιστήμονες δε γνωρίζουν το ίδιο πολλά για την αντιμετώπιση των μυκητιασικών λοιμώξεων, όσο για τις βακτηριακές >> πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας στο LiveScience ( Λάηβ Σάηενς )…..!!!!

Κόκκινη Βροχή ή Βροχή από Αίμα

Στους δρόμους σχηματίστηκαν λακκούβες με κόκκινο νερό, ενώ και τα ρούχα όσων περαστικών δεν πρόλαβαν να καλυφθούν βάφτηκαν κόκκινα μονομιάς. Οι επιστήμονες πήραν δείγματα του νερού για ανάλυση, ωστόσο δεν κατόρθωσαν τίποτε να εξηγήσουν. Οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο Μαχάτμα Γκάντι πιθανολογούν ότι η βροχή προκλήθηκε από άγνωστες μοριακές ενώσεις, οι οποίες δεν διαθέτουν DNA. Υπάρχουν και υποστηρικτές της εξωγήινης προέλευσης της βροχής, που υποστηρίζουν ότι με τις κόκκινες σταγόνες προσγειώθηκαν στον πλανήτη μας άγνωστες μορφές ζωής.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

http://greek.ruvr.ru/2012_08_24/86082000/

Εξωγήινη βροχή

Το μυστήριο ωστόσο δε λύθηκε απολύτως. Το πρόβλημα αυτής της υπόθεσης είναι ότι αυτού του είδους οι σπόροι αναπτύσσονται σε άλλη εποχή του χρόνου και σε συνθήκες ξηρασίας, ενώ από τον Ιούνιο ως το Σεπτέμβριο στην Ινδία πέφτει περίπου το 80% των ετήσιων βροχών. Όχι και τόσο πεπεισμένος από την υπόθεση των σπόρων, ο φυσικός Γκόντφρι Λιούις από το Πανεπιστήμιο Μαχάτμα Γκάντι της Κεράλα, αποφάσισε να παρατηρήσει τους οργανισμούς με ένα μικροσκόπιο ηλεκτρονικής σάρωσης. Τα σωματίδια, με διαστάσεις από 4 έως 10 εκατομμυριοστά του μέτρου, έμοιαζαν με τους σπόρους που περιγράφονταν στην επίσημη έκθεση, αλλά δεν υπήρχε ίχνος DΝΑ ή RΝΑ, όπως θα έπρεπε να υπάρχει σε έναν οργανισμό γήινης προέλευσης. Ιδού λοιπόν μια πραγματικά περίεργη καινούρια υπόθεση: κι αν η κόκκινη βροχή αποτελούνταν από οργανισμούς που ήρθαν από το διάστημα;

Σύμφωνα με τον Λιούις, η πτώση εξωγήινου υλικού στη Γη μπορεί να εξηγηθεί, αν υποθέσουμε ότι ένας μικρός κομήτης συγκρούστηκε με τον πλανήτη μας και τα κομμάτια του έπεσαν ακριβώς πάνω από την περιοχή της Κεράλα. Στην πραγματικότητα, λίγες ώρες πριν πέσει η κόκκινη βροχή, πολλοί άκουσαν μια έκρηξη παρόμοια με τον ήχο που δημιουργεί ένας μετεωρίτης όταν διασχίζει την ατμόσφαιρα και διαλύεται. Θα μπορούσε να αποτελεί τη δικαίωση των υποστηρικτών της θεωρίας της «πανσπερμίας», της υπόθεσης σύμφωνα με την οποία η ζωή έφτασε στη Γη από το διάστημα.

Όμως δεν ήταν μόνο η Ινδία που δέχτηκε τέτοιου είδους βροχή αλλά και η Σρι Λάνκα για 60 μέρες ασταμάτητης κόκκινης βροχής όπου έμοιαζε με αίμα!!!! Αλλά το ίδιο και στην Κολομβία!!!! Αυτό όμως που βρήκαν οι επιστήμονες στην Ινδία είναι ανησυχητικό για τους εξής λόγους:

Πολλαπλασιάζεται ραγδαία!!!!

Αντέχει ως άγνωστος οργανισμός σε ακραία καιρικά φαινόμενα!!!!

Δεν υπάρχει αντίστοιχο είδος πουθενά στην γη!!!!

Φοβούνται για μελλοντική πανδημία στα επόμενα 15 με 20 χρόνια ως και την ολοκληρωτική καταστροφή της ανθρωπότητας!!!!

Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι πολλοί επιστήμονες θεωρούν αυτήν την άγνωστη μορφή ζωής ως << ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ >>!!!!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qw69VYPJO0c[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aGglaZjAbdU[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WlBR3FPh5NM[/youtube]

 

Το ποιο παράξενο από όλο είναι ότι δεν έχουμε δει μόνο την κόκκινη βροχή αλλά και κόκκινες λίμνες, κόκκινους ποταμούς να ρέουν νερό ίδιο σαν αίμα για μέρες και βδομάδες!!!! Μα πότε δεν κάνανε τόσο εντεταμένες έρευνες όπως στην Ινδία για να δουν με τι είχαν να κάνουν!!!! Το πιστεύετε αυτό!;! Ξέρουν και παρά ξέρουν σας πληροφορώ αλλά δεν δίνουν σημασία καθόλου για την ανθρώπινη ζωή διότι απλός θέλουν να την αλλάξουν!!!!

Τώρα θα μου πείτε ότι το πάω πολύ μακριά!!!! Πράγματι το κάνω!;! Το Ινδικό ινστιτούτο που ανακάλυψε αυτήν την μορφή ζωής προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την NASA μα οι επιστήμονες εκεί ούτε καν τους δέχτηκαν παρά τους χλεύασαν κιόλας, μα όταν και το κανάλι του ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΤΖΕΟΓΚΡΑΦΙΚ – ΣΑΗΝ ΦΙΚΣΙΟΝ προσπάθησε να τους αποσπάσει κάποια συνέντευξη δεν δέχτηκαν να πουν τίποτα!!!! Εκεί μπέσα οι Δρακονιανοί Χολιδοκέφαλοι γνωρίζουν…..γνωρίζουν πολύ καλά!!!

Ας δούμε όμως τι είναι οι οργονίτες!!!!

Η οργόνη ανακαλύφθηκε από το Δρ. Βίλχεμ Ράιχ ( και καλά διότι οι Ινδιάνοι της Αμερικής και ιδιαίτερα οι σαμάνοι ήξεραν τους οργονίτες από την αρχαιότητα ), ο οποίος προσδιόρισε πολλές από τις βασικές της ιδιότητες. Για παράδειγμα η οργονοενέργεια φορτίζει κάθε ζωντανή και μη ζωντανή ύλη και ακτινοβολείται από αυτές!!!!

Επίσης, μπορεί εύκολα να διαπεράσει όλες τις μορφές ύλης αν και με διαφορετική ταχύτητα. Όλα τα υλικά επηρεάζουν την οργονοενέργεια, ελκύοντας και απορροφώντας την ή απωθώντας και αντανακλώντας την!!!! Την οργόνη μπορούμε να τη δούμε, να τη φωτογραφήσουμε, να την αισθανθούμε και να τη μετρήσουμε ( λένε τον τρόπο αλλά ποτέ δεν έχει πετύχει στην πράξη εκτός από κάποια ψυλοπαράσιτα που τρέχουν αυτοί που τα έβγαλαν να λένε ότι θέλουν )!!!! Είναι μια πραγματική, φυσική ενέργεια και όχι μόνο κάποια μεταφορική, υποθετική δύναμη…

Η οργόνη υπάρχει επίσης σε μια ελεύθερη μορφή στην ατμόσφαιρα και στο κενό του διαστήματος ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ και στο κενό του διαστήματος )!!!! Είναι διεγέρσιμη, συμπιέσιμη, διαστελλόμενη και συστελλόμενη και ικανή να έχει αυθόρμητο παλμό ( και ότι έχει παλμό είναι ενέργεια μα ως ενέργεια μπορεί να είναι καλή μα και κακή αλλά συνάμα να μπορεί και να προγραμματιστεί με την κατάλληλη τεχνολογία την οποία εμείς οι γήινοι δεν διαθέτουμε )!!!!  Το φορτίο οργόνης μέσα σ` ένα δεδομένο περιβάλλον, ή μέσα σε μια δεδομένη ύλη, θα μεταβάλλεται με το χρόνο, συνήθως μ` ένα περιοδικό τρόπο ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ όλοι εσείς που έχετε να κάνετε με οργονίτες αν όντος είναι αληθινοί, ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΗΘωΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ )!!!!

Η οργόνη έλκεται πολύ δυνατά προς τα ζωντανά όντα, το νερό και τον εαυτό της. Η οργονοενέργεια μπορεί να διατρέξει ή να ρεύσει κανονικά από μια τοποθεσία σε μια άλλη στην ατμόσφαιρα, αλλά γενικά διατηρεί μια ροή από δυσμάς προς ανατολάς, κινούμενη μεν, αλλά λίγο πιο γρήγορα από την περιστροφή της γης!!!!

Είναι ένα μέσο που υπάρχει παντού, ένας κοσμικός ωκεανός δυναμικής, κινούμενης ενέργειας, η οποία ενώνει όλο το υλικό σύμπαν!!!! Όλα τα ζωντανά όντα, τα καιρικά συστήματα και οι πλανήτες, επηρεάζονται από τους παλμούς και τις κινήσεις της.

Η οργόνη σχετίζεται με άλλες μορφές ενέργειας αλλά είναι τελείως διαφορετική απ` αυτές. Μπορεί, για παράδειγμα να προσδώσει μαγνητικό φορτίο σε σιδερένιους μαγνητικούς αγωγούς, αλλά δεν είναι η ίδια μαγνητική(!;! ). Μπορεί να προσδώσει ηλεκτροστατικό φορτίο σε μονωτές, αλλά δεν είναι πλήρως ηλεκτροστατική στη φύση της( !;!). Αντιδρά με μεγάλη διαταραχή στην παρουσία ραδιενεργών υλικών, ή στον τραχύ ηλεκτρομαγνητισμό (H.A.A.R.P) με μεγάλη ομοιότητα προς το ερεθισμένο πρωτόπλασμα!!!! ΠΡΟΣΕΧΤΕ ( …ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ( Η.Α.Α.R.P. ) ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΜΑ )!!!!! Δηλαδή μπορεί με λίγα λόγια να γίνει κατευθυνόμενη για οποιοδήποτε λόγο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορεί να καταγραφεί σε ειδικά διασκευασμένους μετρητές Γκάιγκερ. Η οργόνη επίσης είναι το μέσο δια του οποίου μεταδίδονται ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές, με μεγάλη ομοιότητα προς την παλαιότερη έννοια του αιθέρα, αν και η ίδια δεν είναι ηλεκτρομαγνητική στη φύση της ( Πραγματικά ας μου εξηγήσει κάποιος επίσημα τι ήταν ο αιθέρας με την παλαιότερη της έννοια, την αρχαία δηλαδή )!!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

<< Ρεύματα οργονοενέργειας μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης επηρεάζουν αλλαγές στους τρόπους κυκλοφορίας του αέρα, δράσεις της ατμοσφαιρικής οργόνης αποτελούν την βάση της συγκέντρωσης δυναμικών καταιγίδας και επιδρούν στη θερμοκρασία, πίεση και υγρασία του αέρα >>!!!!

Λειτουργίες της κοσμικής οργονοενέργειας επίσης φαίνεται ότι συμβαίνουν στο διάστημα ( ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ )!!!!, επηρεάζοντας ηλιακά φαινόμενα και της βαρύτητας. Παρόλα αυτά, η ελεύθερη από μάζα οργονοενέργεια δεν είναι κανένας απ` αυτούς τους φυσικομηχανικούς παράγοντες ή ακόμα και το άθροισμα τους!!!!!-(!!!;;!!! ).

Οι ιδιότητες της προέρχονται περισσότερο από την ίδια τη ζωή, με μεγάλη ομοιότητα προς την παλιά έννοια μιας ζωτικής δύναμης ΟΝΟΜΑΤΙ << ΕΛΑΝ ΒΙΤΑΛ >>. Σε αντίθεση με αυτές τις παλαιές έννοιες, εν τούτοις η οργόνη έχει βρεθεί ότι υπάρχει σε μια μορφή χωρίς μάζα, στην ατμόσφαιρα και στο διάστημα. Είναι πρωταρχική αρχέγονη κοσμική ζωική ενέργεια, ενώ όλες οι άλλες μορφές ενέργειας είναι δευτερεύουσες στη φύση τους..

Στον κόσμο των ζωντανών όντων, οι λειτουργίες της οργονοενέργειας αποτελούν τη βάση κύριων διαδικασιών της ζωής. Παλμοί, ροή και φορτίο της βιολογικής οργόνης καθορίζουν τις κινήσεις, τις δράσεις και συμπεριφορά του πρωτοπλάσματος και των ιστών, όπως επίσης και την ισχύ των << βιοηλεκτρικών» φαινομένων >>!!!!

Η συγκίνηση είναι η άμπωτις και η παλίρροια, η φόρτιση και η εκφόρτιση της οργόνης μέσα στην μεμβράνη ενός οργανισμού, ακριβώς όπως ο καιρός είναι η άμπωτις και η παλίρροια, η φόρτιση και η εκφόρτιση της οργόνης στην ατμόσφαιρα. Και οι δύο, ο οργανισμός και ο καιρός αντιδρούν στον επικρατούντα χαρακτήρα και την κατάσταση της ενέργειας της ζωής.

Οι λειτουργίες της οργονοενέργειας εμφανίζονται σε ολόκληρη τη δημιουργία, στα μικρόβια, τα ζώα, σε σύννεφα καταιγίδων, σε τυφώνες και γαλαξίες . Η οργονοενέργεια δεν φορτίζει μόνο και ζωογονεί τον υλικό κόσμο, είμαστε βυθισμένοι σε μια θάλασσα απ` αυτήν, με τον ίδιο τρόπο που ένα ψάρι είναι βυθισμένο στο νερό. Πολύ περισσότερο, είναι το μέσο που μεταβιβάζει συγκίνηση και αντίληψη, δια μέσου των οποίων συνδεόμαστε με το Σύμπαν  και γινόμαστε ένα με όλα τα έμβια όντα ….!!!!

Πήρατε λοιπόν μια ιδέα στο περίπου τι είναι οι οργονίτες!!!! Μα κανείς δεν εξηγεί από όλους εκείνους που λένε ότι ασχολούνται με τους οργονίτες και φτιάχνουν ένα σωρό μπιχλιμπίδια και άλλες σαβούρες!!!! Αν σήμερα στην αγορά υπάρχουν χίλια αντικείμενα για τους οργονίτες μόνο το ένα είναι το σωστό!!!! Το ποιο είναι αυτό δεν μπορώ να σας το πω….ψαχτείτε όμως στους Ινδιάνους Σαμάνους …..κάπου εκεί κοντά στα Τοτέμ!!!!

Ο μόνος λόγος που ακόμα δεν έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό σε όλη αυτήν την υπόθεση είναι ότι ευτυχώς για τους ανθρώπους ότι υπάρχουν τα Λευκά Ιεράτεια!!!! Αν δεν ξέρετε τι είναι διαβάστε το άρθρο μου για αυτά ΕΔΩ!!!! Τα Μαύρα Ιεράτεια από ανέκαθεν ήθελαν να εκμεταλλευτούν τους οργονίτες του διαστήματος πράγμα καθόλου εύκολο και συνέχεια πειραματίζονται με αυτούς!!!! Ώστε να δουλέψουν προς όφελος τους!!!! Αυτό τα Μαύρα ιεράτεια το κάνουν με τον εξής τρόπο:

Η θεωρία

Κάθε φορά που στην επιφάνεια ενός πλανήτη πέφτει ένας μεγάλος αστεροειδής πολλά μικρά και μεγάλα κομμάτια εδάφους και πετρωμάτων εκτοξεύονται στο Διάστημα. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολύ μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις.

Η θεωρία της λιθοσπερμίας εδράζεται στην άποψη ότι τόσο σε πλανήτες του δικού μας ηλιακού συστήματος όσο και σε πλανήτες άλλων ηλιακών συστημάτων υπήρχαν μικροβιακές μορφές ζωής που βρίσκονταν πάνω στα κομμάτια του εδάφους που εκτοξεύονταν στο Διάστημα. Οι θιασώτες της θεωρίας υποστηρίζουν ότι αυτά τα μικρόβια ήταν τόσο ανθεκτικά ώστε κατάφεραν να επιζήσουν τόσο κατά τη διάρκεια των τρομερών συγκρούσεων ή εκρήξεων όσο και, στη συνέχεια, στις ακραίες συνθήκες του Διαστήματος.

Έτσι όταν πριν από μερικά δισεκατομμύρια έτη κάποιοι από αυτούς τους διαστημικούς βράχους έπεσαν στη Γη  έφεραν μαζί τους και αυτές τις μορφές ζωής οι οποίες άρχισαν να προσαρμόζονται και να εξελίσσονται πλέον στις γήινες συνθήκες.

Οι πιθανότητες

Η μελέτη των ερευνητών του Πανεπιστημίου του Πρίνστον δείχνει ότι τα μικρόβια θα μπορούσαν να επιβιώσουν στο δύσκολο και μακρύ ταξίδι μέσα στο Διάστημα παρά την έκθεσή τους σε υψηλά επίπεδα κοσμικής ακτινοβολίας.

<< Η εργασία μας είναι ίσως η πρώτη που δείχνει ότι η λιθοσπερμία είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Αν αυτός ο μηχανισμός πράγματι υφίσταται αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συνδέεται με τη ζωή όχι μόνο στη Γη αλλά σε όλο το Σύμπαν >> αναφέρει ο Εντουαρντ Μπελμπρούνο, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας. Αν η θεωρία της λιθοσπερμίας επιβεβαιωθεί αυτό θα σημαίνει ότι η ζωή στο Σύμπαν θα έχει κοινά χαρακτηριστικά με αυτά της ζωής στη Γη. Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση << Astrobiology >>.

Έτσι λοιπόν γεμίζοντας έναν μετεωρίτη με οργονίτες του διαστήματος όταν έρθει σε επαφή με την γη οι οργονίτες του διαστήματος θα ελευθερωθούν και θα κάνουν αυτό το οποίο έχει προγραμματιστεί να γίνει από τους Δρακονιανούς!!!! Θα με ρωτήσετε πως κάποιος μπορεί και προγραμματίζει τους οργονίτες……μήπως μέσου του ( H.A.A.R. P. )!;! Όσο για τους εξωγήινους οργονίτες η τεχνολογία που διαθέτουν οι Δρακονιανοί εκεί έξω μπροστά σε αυτήν η δικιά μας είναι σαν να σκαλίζουμε πέτρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα τα λευκά Ιεράτεια όπως είπα και ποιο πάνω έχουν βρει ας πούμε το αντίδοτο για τους οργονίτες του διαστήματος!!!! Είναι λεγόμενη << Θυμίνη και Κυτοσίνη >>!!!! Τι είναι αυτά!;! Διαβάστε:

<< Νουκλεοτίδια ( συστατικό του DNA που υπάρχει στην γη ) και άλλα βιομόρια ανιχνεύτηκαν στους 11 από τους 12 μετεωρίτες που εξετάστηκαν -οι περισσότεροι προέρχονταν από έρημες τοποθεσίες της Ανταρκτικής. Δείγματα χώματος και πάγου από τις περιοχές αυτές δεν βρέθηκαν να περιέχουν τα << εξωτικά >> νουκλεοτίδια που περιείχαν οι διαστημικοί βράχοι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο από τους μετεωρίτες, με τις ονομασίες Murchison ( Μάρτσισον ) και Lonewolf Nunataks 94102 ( Λόουνγουλφ Νανατάκς ), οι οποίοι περιείχαν νουκλεοτίδια που δεν είχαν ξαναδεί οι ερευνητές!!!! Περιείχαν επίσης αδενίνη και γουανίνη, δύο από τα τέσσερα χημικά << γράμματα >> στον κώδικα του DNA (τα δύο άλλα είναι η θυμίνη και η κυτοσίνη).

Η Θυμίνη και η Κυτοσίνη όσο περίεργο και να ακούγεται είναι ο θάνατος των διαστημικών οργονιτών όταν με μια μακρά διαδικασία επεξεργασίας ανακατευτούν με Γάλλιο!!!! Τι είναι το Γάλλιο!;! Διαβάστε:

GALIO
Κρύσταλλοι γαλλίου καθαρότητας 5N (99,999%)

Γάλλιο
Λίγα χημικά στοιχεία είναι πιο αλλόκοτα από το Γάλλιο: Ενα σχετικά μαλακό, λαμπερό μέταλλο, χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα σε ημιαγωγούς και άλλα ηλεκτρονικά, καθώς και στη φαρμακευτική βιομηχανία. Αλλά τα τελευταία χρόνια, έγινε το αγαπημένο υλικό των ταχυδακτυλουργών, αφού λιώνει σε θερμοκρασία ελαφρώς υψηλότερη από τη θερμοκρασία δωματίου. Τώρα ξέρετε πώς << λυγίζουν >> τα κουτάλια οι και καλά ειδικοί!!!!

Το χημικό στοιχείο γάλλιο (αγγλικάgallium) είναι ένα σπάνιο, μαλακό, εύτηκτο, εύθρυπτο σε χαμηλές θερμοκρασίες, αργυρόλευκο μέταλλο με στιλπνή μεταλλική λάμψη. Ο ατομικός αριθμός του είναι 31 και η σχετική ατομική μάζα του 69,723(1)[8]. Το χημικό του σύμβολο είναι “Ga” και ανήκει στην ομάδα 13 (ομάδα του βορίου, IIIA, με την παλαιότερη αρίθμηση) του περιοδικού πίνακα, στην περίοδο 4 και στον τομέα p. Έχει θερμοκρασία τήξης 29,7646 °C και θερμοκρασία βρασμού 2204 °C.

Ανακαλύφθηκε το 1875 από τον Γάλλο χημικό Πολ-Εμίλ (Φρανσουά) Λεκόκ ντε Μπουαμποντράν με φασματοσκοπική μελέτη και πήρε το όνομά του από την Gallia, παλιά λατινική ονομασία της Γαλλίας. Ανεπιβεβαίωτες φήμες εκείνης της εποχής λένε ότι το όνομα γάλλιο μπορεί να προέρχεται από το όνομά του “Λε Κοκ” (Le Coq) που στα λατινικά (γκάλιουμ) σημαίνει πετεινός, αρσενική γαλοπούλα, γάλος. Στην ελληνική γλώσσα η ονομασία “Γάλλιον” όπως αποδόθηκε το “Γκάλιουμ”, ή “Γκάλιαμ”, αναφέρεται από το 1885 από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Αναστάσιο Δαμβέργη (1857-1920)[9]

Το γάλλιο δεν υπάρχει σε ελεύθερη μορφή στη φύση. Τα λίγα ορυκτά με υψηλή περιεκτικότητα σ’ αυτό, όπως ο γαλλίτης, αφενός είναι πολύ σπάνια για να χρησιμεύσουν ως βασική πηγή του στοιχείου ή των ενώσεών του και αφετέρου χωρίς οικονομική σπουδαιότητα. Η περιεκτικότητα του μετάλλου στο στερεό φλοιό της γης κυμαίνεται από 15 ppm (ή 0,0015 %) έως και 19 ppm (ή 0,0019 %).

Το μεγαλύτερο μέρος του μετάλλου παράγεται σήμερα ως παραπροϊόν κατά την επεξεργασία της αλουμίνας που προέρχεται από το βωξίτη. Μικρό ποσοστό παράγεται από την επεξεργασία των καταλοίπων της εξαγωγής ψευδαργύρου από το σφαλερίτη αλλά και από την ιπτάμενη τέφρα[Σημ. 1]. Κυριότερες χώρες παραγωγής καθαρού γαλλίου είναι η Κίνα, η Γερμανία, το Καζακστάν, η Ρωσία, η Ιαπωνία κ.ά.[10]. Ένα σημαντικό ποσοστό του μετάλλου προκύπτει επίσης από τη δευτερογενή παραγωγή, κυρίως από ανακύκλωση ηλεκτρονικών συσκευών που περιέχουν ενώσεις όπως το αρσενικούχο γάλλιο (GaAs)[11]. Τα βασικά κέντρα για τη δευτερογενή αυτή παραγωγή είναι ο Καναδάς, η Ιαπωνία, η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία και οι Η.Π.Α.[12]

Το γάλλιο υγροποιείται λίγο πάνω από τη θερμοκρασία δωματίου και λιώνει εύκολα στο χέρι. Διαλύεται αργά στο υδροχλωρικό οξύ και στουδροξείδιο του καλίου. Είναι διαβρωτικό για διάφορα μέταλλα ειδικά όταν είναι ζεστό. Σχηματίζει ένα οξείδιο, το Ga2O3, ενώ είναι γνωστά επίσης διάφορα χλωρίδια, σουλφίδια και νιτρικά άλατά του. Από μια ένωσή του, το θειικό γάλλιο, μπορούμε να παρασκευάσουμε στυπτηρία.

Το γάλλιο χρησιμοποιείται σε θερμομετρικές εφαρμογές και το τριπλό σημείο του[Σημ. 2] που είναι 29,767 °C[4] εφαρμόζεται στην υλοποίηση της Διεθνούς Θερμοκρασιακής Κλίμακας του 1990 (ITS-90) από το N.I.S.T. (National Institute of Standards and Technology)[13]. Επίσης, το γάλλιο χρησιμοποιείται και για την παρασκευή μεταλλικών κραμάτων με ασυνήθιστες ιδιότητες σταθερότητας και ευκολίας τήξης. Για παράδειγμα, το κράμα galinstan που περιέχει μεταξύ άλλων και Ga έχει σημείο τήξης -19 °C. Ενώσεις, όπως το αρσενίδιο και το νιτρίδιο του γαλλίου, χρησιμοποιούνται ευρύτατα ως ημιαγωγοί σε ολοκληρωμένα κυκλώματα, σε υπέρυθρες εφαρμογές, σε διόδους λέιζερ και γενικά σε πολύ μεγάλη ποικιλία οπτικοηλεκτρονικών εφαρμογών. Σχεδόν το 95 % του παραγομένου παγκοσμίως γαλλίου διοχετεύεται σε εφαρμογές ημιαγωγών, παρόλο που ανακαλύπτονται συνεχώς καινούργιες χρήσεις του μετάλλου σε νέα κράματα και κυψέλες καυσίμων.

Το καθαρό γάλλιο δεν αποτελεί επιβλαβή ουσία για τους ανθρώπους κατά την επαφή, αν και αφήνει σημάδι στα χέρια. Πολλές φορές αγγίζεται μόνο και μόνο για την απλή ευχαρίστηση που προκαλεί η παρατήρησή του όταν λειώνει από τη θερμότητα που εκπέμπεται από το ανθρώπινο χέρι.

Το φυσικό γάλλιο βρίσκεται με τη μορφή δύο σταθερών ισοτόπων, το 69Ga και το 71Ga.

Στην συνέχεια και εφόσον έχει γίνει η διαδικασία επεξεργασίας των τριών συστατικών προσθέτουν και την τελευταία ουσία  σε μίκρο-νανικούς-κόκους!!!! Η ουσία αυτή ονομάζεται Δεβιλλίνης!!!! Τι είναι ο Δεβιλλινης!;! Διαβάστε:

DEVILINIS

Δεβιλλίνης!!!!

Ο δεβιλλίνης (αγγλ. devilline) είναι θειικό ορυκτό του χαλκού και του ασβεστίου. Το όνομα του αποδόθηκε προς τιμήν του Γάλλου χημικού Ανρί Ντεβίλ (Henri Etienne Sainte-Claire Deville, 1818–1881). Αναφέρεται, επίσης, και με το (παλαιότερο) όνομα “Herrengrundite”, ως ανευρισκόμενος στην περιοχή Herrengrund της Σλοβακίας και ως “Lyellite” στην αγγλική βιβλιογραφία.

Είναι ασύνηθες ορυκτό σχηματιζόμενο σε ζώνες οξείδωσης κοιτασμάτων χαλκοθειούχων ορυκτών, συνήθως ως προϊόν στα υπολείμματα μεταλλευτικών δραστηριοτήτων ή σε οξειδούμενο γαληνίτη. Συχνά συγχέεται με τα ορυκτά λαουτενταλίτη (lautenthalite, στον οποίο στη θέση του χαλκού υπάρχει μόλυβδος) και καμπιλιαΐτη (campigliaite, στον οποίο στη θέση του χαλκού υπάρχει μαγγάνιο.

Συνδέεται με αντλερίτηβροσαντίτηλιναρίτημαλαχίτηαζουρίτη και γύψο.

Ανευρίσκεται σε αρκετά σημεία της Γης, σε ασήμαντες, όμως, ποσότητες. Πρωτοσυναντήθηκε στην Κορνουάλλη της Βρετανίας και υπάρχει, επίσης, σε αρκετά ορυχεία της περιοχής του Ντέβον και της Κάμπρια. Όμορφα δείγματά του συναντώνται στη Spania Dolina (Herrengrund) της Σλοβακία, στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία (Σαρδηνία), την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και την περιοχή Tsumeb της Ναμίμπια.

Στην Ελλάδα ανευρίσκεται στα μεταλλεία Λαυρίου (περιοχές Παλαιοκαμάριζας, Σουνίου και Αγίου Κωνσταντίνου).

 

Εφόσον αναμιχθούν και επεξεργαστούν ξανά όλες αυτές οι ουσίες τι υλικό είναι έτοιμο ως εχθρικό για τους διαστημικούς οργονίτες!!!! Δεν θα κάτσω να μπω σε λεπτομέρειες το πώς το διοχετεύουν στην ατμόσφαιρα, δεν μου επιτρέπεται!!!! Αλλά οι χημικοί αν διαβάσουν όλο αυτό που μόλις είπα θα καταλάβουν πάρα πολλά ( !!!! ). Αυτό για να μην λένε κάποιοι ότι τα κατέβασα από το μυαλό μου!!!! Αν και δεν θα με πείραζε καθόλου….. αυτήν την ενέργεια την κάνουν τα Λευκά Ιεράτεια κάθε φορά που οι Δρακονιανοί εκμεταλλευόντουσαν τους διαστημικούς οργονίτες προς όφελος τους!!!!

Τώρα για τις κόκκινες βροχές τύπου αίματος, οι Ινδοί επιστήμονες ανακαλύψανε ότι αυτό το είδος μορφής που βρήκαν μέσα στο κόκκινο νερό έχει μια σκληρή μεμβράνη η οποία για μορφή ζωής είναι πράγματι απίστευτη να γίνει από μόνη της σε αυτήν την κλίμακα!!!! Έτσι οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είναι συνάμα και ραδιενεργά πράγμα όπου είναι εχθρικά όχι μόνο για τον άνθρωπο αλλά και για κάθε μορφή ζωής του πλανήτη μας!!!! Οπότε εκτός της κοινής έρευνας που γίνεται από τους επιστήμονες έχουν μπει στις έρευνες αυτές και καλά έκαναν επιστήμονες ιατροί όπου ασχολούνται με την Πυρηνική Ιατρική!!!! Για να πάρετε μια ιδέα τι είναι αυτή η ιατρική δείτε την παρακάτω διεύθυνση:

http://www.eeae.gr/gr/docs/president/_piriniki_iatriki.pdf

Όπως όμως και να έχει το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό από μόνο του, και οι μόνοι που παλεύουν να βρουν την λύση είναι οι Ινδοί επιστήμονες!!!! Γιατί κανένας άλλος λαός δεν παίρνει στα σοβαρά αυτήν την απειλή προς το ανθρώπινο είδος που αν εξελιχθεί σε πανδημία είμαστε ξεγραμμένοι οι πάντες!;! Να σας πω το γιατί…. Αυτό που ανακάλυψαν οι επιστήμονες αυτοί είναι ότι θα φέρει μεταλλάξεις στο ανθρώπινο είδος!!!! Τι είδους μεταλλάξεις αυτό είναι άγνωστο ακόμα!!!! Σκεφτείτε λίγο ότι κάναμε εμείς με τα οικόσιτα μας σε παραγωγή!!!! Παλιά τρώγαμε κοτόπουλο και ήταν σκληρό, τώρα το κοτόπουλο του σούπερ μάρκετ είναι μαλακό για μαλακό π.χ.!!!! Οπότε ίσως οι Δρακονιανοί θέλουν να μας μαλακώσουν και σαν κρέας μα και σαν άτομα στον τομέα της νοημοσύνης!!!! Το ποιο παράξενο όμως σε όλα αυτά που λέω είναι ότι από τον εικοστό αιώνα και μετά ποιο πολλοί άνθρωποι γεννιούνται με πολλά προβλήματα όπως δυσλεξία, κυστική ίνωση, κινητικά προβλήματα, και ιδιαίτερα αυξημένα ανησυχητικά είναι οι ψυχικές αρρώστιες σε όλες τις μορφές!!!! Θα μου πείτε ότι το παρακάνω….ίσως να είμαι λάθος!!!! Μακάρι να είμαι λάθος και ψεύτης….μακάρι!!!!

Λοιπόν μέχρι εδώ διότι είπα πάρα πολλά που δεν έπρεπε να ειπωθούν, όχι ότι το έκανα και καλά εξεπίτηδες ήθελα και τα είπα!!!! Δεν θα πω άλλα!!!! Αλλά αυτήν την στιγμή που μιλάμε αυτός ο εξωγήινος οργανισμός ζωής ή οι διαστημικοί οργονίτες πολλαπλασιάζονται ραγδαία!!!! Ο μόνος λαός που το βλέπει επίσημα ως εξωγήινη απειλή είναι η Ινδία ( ΕΥΤΗΧΩΣ ), κανένα άλλο κράτος δεν δέχεται τις έρευνες αυτές ως ότι είναι εξωγήινο συστατικό!!!! Το ποιο περίεργο όμως είναι ότι και κανένα κράτος δεν κάνει έρευνες να δει τι είναι….χμμμμμμ!!!! περίεργο πολύ περίεργο ως οργανωμένο δεν νομίζεται!;! Ψάχτε να βρείτε το ρεπορτάζ του καναλιού Νάσιοναλ Τζεογκράφικ για την κόκκινη βροχή της Ινδίας και θα μείνετε άφωνοι από όσα θα δείτε και θα ακούσετε!!!! Αυτό που ελπίζω είναι να μην γίνει κάτι το οποίο θα είναι τόσο καταστροφικό για εμάς!!!! Ελπίζω πρώτα οι Ινδοί επιστήμονες να βρουν την λύση αλλά!!!! Και τα Λευκά Ιεράτεια να βάλουν το χέρι τους όπως πάντα!!!! Αν και μικρό τέτοιου είδους άρθρο περιέχει στοιχεία που δίδονται για πρώτη φορά παγκόσμια στην δημοσιότητα!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


11 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!;! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ!;! ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!!!!

 1. Οι Ινδιάνοι Σαμάνοι είχαν και κάτι πέτρες που ονομάζονταν Μoqui.Πηγαίνουν πάντα σε ζευγάρι αρσενική και θηλυκιά(είναι λίγο διαφορετικές μεταξύ τους)οι οποίες έχουν την τάση να καθαρίζουν ενεργειακά τον χώρο ή την περιοχή οπού τοποθετούντε χωρίς όμως να χρειάζοντε οι ίδιες καθάρισμα εν αντιθέση με άλλα ορυκτά που συσσωρεύουν ενέργεια και κάποια στιγμή χρειάζοντε ενεργειακό καθάρισμα.Επίσης ξεμπλοκάρουν και ευθυγραμμίζουν τα τσάκρας,νομίζω τις χρησιμοποιούσαν για να επικοινωνούν και με τα ζώα!

 2. Δεν έινια τυχαίο λοιπόν το γεγονός, όταν πάντοτε πέφτει κάποιος μετεωρίτης συλλέγουν όλα τα στοιχεία αμέσως για να τα μελετήσουν όπως λένε.
  Ποιός ξέρει τι θανατηφόρους ιούς έχουν ανακαλύψει/δημιουργήσει απο μικροοργανισμούς που επιβίωσαν μέσα στα πετρώματα του αχανούς διαστήματος!

  Μπορεί να φανεί αστείο ίσως σε κάποιους αλλά όλες αυτές οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας με ιούς απο το διάστημα και ξενιστές κλπ.. Ίσως να εφτιαξαν αυτές τις ταινίες για κάποιο λόγο.

 3. Καταπληκτικό το άρθρο σου saman lycan! Ευγε! Σε διαβάζω αρκετούς μήνες, αλλά τώρα βρήκα την αφορμή να σχολιάσω.
  Θα μείνω σε μία σου φράση από το κείμενο, που κατά την άποψή μου, είναι όλη η ουσία :

  “αυτό που ανακάλυψαν οι επιστήμονες αυτοί, είναι ότι θα φέρει μεταλλάξεις στο ανθρώπινο είδος! Τι είδους μεταλλάξεις
  είναι άγνωστο! Σκεφτείτε ότι κάναμε εμείς με τα οικόσιτά μας σε παραγωγή! ”

  Τέλος θα’θελα να σε ρωτήσω, αν γνωρίζεις, αν ολα αυτά έχουν κάποια σχέση με την περίπτωση Μorgellons.
  Eυχαριστώ, και συνέχισε έτσι!

  1. Mastermind!!!!

   ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡIΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΤΑ ΜΟΡΓΚΡΛΟΝΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ THΣ ΜΙΚΡΟΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

   http://www.invisiblelycans.gr/morgellons-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B1/

   ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΜΑΝΕ !!!
  ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ( ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ? ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ)
  ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΙΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2 ΔΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟ… ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΩΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΞΕΝΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ !!!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ SUBMARINE !!!

Αφήστε μια απάντηση