ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ!!;!! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ!!;!! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!!!

 

Αυτό το τόσο παράξενο άρθρο το αφιερώνω σε όλους τους σκεπτικιστές, θεωρητικούς, δύσπιστους, παραψυχολόγους, ψυχίατρους, και κάθε είδος ανθρώπου ή φανφαρολόγου  όπου λένε ότι η μαγεία δεν είναι υπαρκτή και πραγματική!!!!

Από όσο γνωρίζουμε από κάποια στοιχεία της ιστορίας του πλανήτη μας από την αρχαιότητα αλλά και τον μεσαίωνα ο κάθε στρατός είχε και από έναν μάγο ή μάγιστρο στο πλευρό του!!!! Όπου εκτός από τα δαιμόνια και τα στοιχειά της φύσης ανακάλυψαν πολλά περίεργα και λειτουργικά όπλα ανά τους αιώνες!!!! Μέχρι που φτάσαμε στο Α’ Παγκόσμιο πόλεμο, τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και μετέπειτα την Ινδοκίνα, την Κορέα, το Βιετνάμ κτλ. κτλ. και δεν ξανά ακούσαμε για μάγους και μαγείες αφήνοντας όλα αυτά να είναι μια αχαλίνωτη φαντασία και δεισιδαιμονίες του παρελθόντος!!!! Όμως!!!! Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από ότι πιστεύαμε μέχρι σήμερα!!!! Όχι μόνο αυτό αλλά με αυτό άρθρο αποδεικνύουμε ότι η μαγεία είναι υπαρκτή από την αρχαιότητα έως σήμερα άσχετα αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν το αντίθετο!!!! Ας ξεκινήσουμε με αυτό το τόσο περίεργο και αποκαλυπτικό άρθρο:

Τον Αύγουστο του 1964 ένα πολύ περίεργο και συνάμα συναρπαστικό απόρρητο έγγραφο στάλθηκε στο  προσωπικό του Αμερικανικού Στρατού στο Πεντάγωνο στο τμήμα Ειδικών Επιχειρήσεων Γραφείο Ερευνών!!!! Ο τίτλος του απόρρητου εγγράφου ήταν Μαγεία, μαγεία, μαγεία , και άλλα ψυχολογικά φαινόμενα και τις επιπτώσεις αυτών για τις στρατιωτικές και παραστρατιωτικές επιχειρήσεις στο Κονγκό!!!!

Ήταν ένα έγγραφο γραμμένο από τον Τζέημς Όνερ και Πάουλ Τζαρεντίνι, δύο από τους οποίους εργάστηκαν στο Ειδικών Επιχειρήσεων Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ στο Πεντάγωνο, το οποίο ήταν ένας οργανισμός που είχε αναλάβει άκρως απόρρητο σύμβαση εργασίας για κάποιους  στρατιωτικούς!!!! Πράγματι είχα την τύχη να καταφέρω και να έχω στην κατοχή μου αυτό τον απόρρητο φάκελο από έναν πολύ καλό φίλο και ερευνητή ελληνικής καταγωγής το οποίο το όνομα του δεν αναφέρω για ευνόητους λογούς παρόλο ότι έχει πεθάνει αν αναφέρω το όνομα του θα κινδυνέψει σοβαρά η οικογένεια του εκεί!!!!

Ο ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΟ!!!!

 1 2 3 4 5

6 7 8 9 10

 

11 12 13 14 15 16

 

Προτού συνεχίσω θα σας δείξω και θα εξηγήσω σε πρώτη παγκόσμια αναφορά τα σήματα που φοράνε αυτοί άνθρωποι όπου μέχρι σήμερα, κανείς δεν ήξερε το τι σημασία είχαν, αλλά και όταν ρωτούσαν υπήρχε τεράστια παραπληροφόρηση στο όλο ζήτημα όπου βέβαια και δεν ίσχυε!!!! Δείτε λοιπόν τα παρακάτω σήματα:

IF I TELL YOY

Αυτό το ραφτό σήμα του στρατού των ΗΠΑ ανήκει στον τομέα των Ειδικών Ερευνών το οποίο και ονομάστηκε για τα << μαύρα >> έργα που σχεδίαζαν από 10 αξιωματικούς όπου κανείς δεν τους έπαιρνε λέξη!!!! Το ραφτό σήμα γράφει τα εξής μεταφρασμένο στα ελληνικά:

<< ΑΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ >> στο πάνω μέρος << ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ >> στο κάτω μέρος!!!

Αυτό το ραφτό σήμα το φορούσαν μόνο 12 αξιωματικοί του στρατού από το 1948 μέχρι και πριν 5 χρόνια όπου άρχισαν οι ερωτήσεις από κάποιους ερευνητές!!!! Οι 12 αυτοί αξιωματικοί δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από μάγους όπου έχουν ισχυρές δυνάμεις ή να πω καλύτερες σκοτεινές δυνάμεις!!!! Όταν ερωτήθηκε το πεντάγωνο για το συγκεκριμένο ραφτό σήμα είπαν ότι ανήκει στα μέλη της αεροπορίας όπου κάνουν Δοκιμή και Αξιολόγηση στην μοίρα τέσσερα (VX-4), που βασίζεται στο σημείο Mugu ( Μουγκού )  κοντά Camarillo ( Καμαρίλο ), στην Καλιφόρνια. Η μοίρα  VX-4 τελικά συγχωνεύθηκε με το VX-5 από τα NAWC για ψάξτε όμως να δείτε υπάρχουν αυτά τα σήματα στην συγκεκριμένη μοίρα, αν και για κάποιο διάστημα ( 2 μήνες ) μόνο και μόνο να βγάλουν φωτογραφίες που δεν υπάρχουν σήμερα τα φόρεσαν….

USAF

Σήμερα τα << καλόπαιδα >> αυτά φοράνε αυτό το τόσο αινιγματικό ραφτό σήμα αν και όλοι καταλαβαίνουμε με τι έχουν να κάνουν!!!! Αν και τα αρχικά USAF σημαίνουν Γιουνάιτεντ Στέητς Ερ Φορς δίπλα ακριβώς γράφει μεταφρασμένο στα ελληνικά ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!! Μέχρι και σήμερα θεωρείται από τα ποιο παράξενα και μη κατανοητά σήματα του αμερικάνικου στρατού όπου το φοράνε μόνο 12 αξιωματικοί όπου είναι σχεδόν αμίλητοι και δίνουν αναφορά μόνο στον διοικητή του Πενταγώνου!!!!

ALINE AND ON THE PROWL

Αυτό το παράξενο και τόσο αινιγματικό Ραφτό σήμα το φοράνε οι αξιωματικοί των ειδικών λόχων όπου είναι 3 και στέλνονται σε πολέμους ανά τον κόσμο!!!! Ο κάθε λόχος αποτελείται από 12 άνδρες όπου είναι άρτια εκπαιδευμένη σε ότι έχει να κάνει με μαγεία αλλά και παραψυχολογικές ιδιότητες όπως τηλεκίνησης σε μέγιστο βαθμό, διαβίβαση σκέψεως, αλλά και ισχυρή αυτό-υποβολή δημιουργώντας πολλές ψυχολογικές καταστροφές στους εχθρούς!!!! Το σήμα αυτό έχει στα λατινικά τα νούμερα που βλέπετε όπου έχουν ιδιαίτερη σημασία στην μαγεία και στην σύναξη των άστρων!!!! Εκτός από τα λατινικά νούμερα γράφει τα εξής μεταφρασμένα στα ελληνικά:

<< ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ >>!!!!

 alone and on the prowl

 

Αυτό εδώ το ραφτό σήμα ανήκει στους 12 άνδρες όπου ανήκουν στους 3 λόχους που προανέφερα!!!! Λένε ότι οι λόχοι αυτοί ιδρύθηκαν το 1983 αλλά αυτό είναι ψέμα έχουν ιδρυθεί από το 1962!!!! Προτού εξηγήσω το σήμα ο αμερικανικός στρατός δήλωσε ότι ανήκει στην αεροπορία και ότι άνηκε στην μυστική περιοχή της ερήμου στην Νεβάδα ως γνωστή << Περιοχη 51 >>, για να δούμε όμως τι γράφει μεταφρασμένο στα Ελληνικά:

<< ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ >> στο επάνω μέρος όπου με συνδυασμό με την κεντρική εικόνα δείχνει ένα τζιν ή γνωστό ως Τζίνι δαίμονες που συναντά κανείς στην έρημο!!!! Το οποίο Τζίνι βγάνει από το γνωστό ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ!!!! Μπορεί όμως και να είναι ο Μπααθόν ή ο σατανάς διότι στο ώμο του έχει ένα κοράκι ως σύμβολο του θανάτου και της κόλασης!!!! Τα άστρα είναι 6 αλλά σχηματίζουν την λεγόμενη πεντάλφα όπου είναι σύμβολο δύναμης και όχι ως σύμβολο του σατανά!!!!

Αν θέλετε να διαπιστώσετε κάποια πράγματα διαβάστε το άρθρο μου για τα παράξενα και παραφυσικά όντα στο πόλεμο του Βιετνάμ ΕΔΩ!!!! Συγκρίνετε τα ραφτά σήματα αυτά εδώ με το άρθρο μου για τους Λυκάωνες με την στρατιωτική επιχείρηση που έγινε εδώ στην Ελλάδα όσοι θέλετε να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ!!!! Αλλά μπορείτε και όσοι θέλετε να δείτε τα τόσο μυστικοπαθή και παράξενα ραφτά σήματα των ΗΠΑ από το στρατό σε άρθρο το οποίο είχα γράψει, όσοι θέλετε να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ!!!!

Συνεχίζω με το κύριο άρθρο:

Το έγγραφο, αυτό στάλθηκε σε εμένα και σε άλλους 5 ερευνητές είναι συναρπαστικό και απίστευτο, με την έννοια ότι επικεντρώνεται στο πώς οι πεποιθήσεις σε παραφυσικά φαινόμενα μπορεί να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία για να  χειραγωγήσουν και να νικήσει έναν πιθανό εχθρό!!!!

Όσο μεγαλύτερη είναι η πεποίθηση στον κόσμο του υπερφυσικού, σημείωσε ο Όνερ και Τζουρεντίνι, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ότι ήταν ιδιαίτερα προληπτικός ο εχθρός και θα μπορούσε να τον τρομοκρατήσει και να τον χειραγωγήσει από την εξάπλωση των πλαστών(;;;) ιστοριών παραφυσικών πλασμάτων, των πραγματικών δαιμόνων ανάμεσά τους, και τα φαντάσματα, αλλά και με ξενομορφιστές  με το να δημιουργούν βίαιη σφαγή στο τερατώδες μυαλό τους αλλά και κάποιες φορές όταν δεν λειτουργούσε ψυχολογικά να γίνεται και στην πραγματικότητα!!!!

Έχει ενδιαφέρον, ένα τμήμα του εγγράφου που ασχολείται με ένα κλασικό θέμα των ζόμπι της σύγχρονης εποχής: την τρομακτική ικανότητα του να συνεχίζουν να έρχονται, ακόμα και όταν το σώμα του έχει κατακρεουργηθεί από τις σφαίρες!!!! Στο παράδειγμα οι συγγραφείς ανέφεραν ότι:

Οι << οι επαναστάτες της φυλής είπαν ότι έχουν πειστεί ότι μπορούν να γίνουν μαγικά ώστε να αδιαπέραστες οι σφαίρες από την δύναμη πυρός του Κογκό!!!! Ο φόβος τους για την κυβέρνηση έτσι είχε μειωθεί και, αντιστρόφως, ο φόβος των ανταρτών έχει αυξηθεί στις τάξεις του στρατού >>!!!!

Είχαν και αυτοί τους μάγους τους…..

Αυτό δεν ήταν όλο: οι φήμες διαδόθηκαν γρήγορα στο εσωτερικό του στρατού υπό την έννοια ότι ο λόγος για τον οποίο οι αντάρτες είχαν δήθεν ανοσία σε σφαίρες ήταν επειδή είχαν γίνει οριστικά ζόμπι.

Ολόκληρα στρώματα του προσωπικού του στρατού πολύ γρήγορα πίστευαν, ότι κυριολεκτικά καταστεί οι αντάρτες άφθαρτοι, ως αποτέλεσμα των σκοτεινών και των κακοήθη ξόρκια και μάγια που είχαν κάνει οι μάγοι σε αυτούς!!!

Η τεχνική είναι απλή!!!!

<< Πώς μπορεί κάποιος να πάει στην μάχη με έναν στρατό, όταν πιστεύουν ότι δεν μπορούν να σκοτωθεί >>!!!!

Αποκαλύφθηκε, όπως θα μπορούσε κανείς να μαντέψει, ότι οι ιστορίες ήταν πραγματικά εντελώς φανταστικές μα δυστυχώς δεν ήταν!!!! Χρησιμοποιούσαν μάγους και διέδιδαν  κανέναν εκτός από τους αντάρτες μέσο αυτοπροβολής και με μόνο έναν σκοπό στο να δημιουργήσουν σύγχυση στο μυαλό για να περάσει ο στρατός απόλυτα πεπεισμένος ότι οι αντάρτες ήταν ασυναγώνιστοι και άφθαρτοι!!!!

Οι Αμερικανοί όμως για να κρύψουν ότι πραγματικά κάνουμε θέματα μαγείας όπου είναι επτασφράγιστο μυστικό μέσο παραπληροφόρησης είπαν τα εξής όταν μαθεύτηκε το όλο ζήτημα:

Δεν ήταν τίποτα άλλο από έναν βαθύ ριζωμένο φόβο που μόλυνε το στρατό του Κογκό, το λαμπρό κομμάτι της παραπληροφόρησης έγινε δεκτό ως πλήρη γεγονός – όπως ήταν η πεποίθηση να ήταν άφοβοι αλλά και το φόβο που προκάλεσαν, όπως τα ζόμπι που ήταν παραγωγής στο τοπίο και οι οποίοι ήταν αδιαπέραστοι από σφαίρες!!!!

Τι γίνεται όμως όταν οι αξιωματικοί του στρατού από το Κογκό λένε ότι όλα αυτά ήταν πραγματικότητα!!;!! Γιατί δεν γίνονται πιστευτοί από κανέναν!!!! Γιατί κάποιοι από τους αντάρτες μέχρι και σήμερα λένε ότι όταν πολεμούσαμε για την ελευθερία μας μαζί μας πολεμούσαν και τα νεκρά αδέλφια μας και οι σφαίρες δεν τους έκαναν τίποτα απολύτως!!!! Γιατί μιλάνε οι αντάρτες για τον μάγο Κιγ Λάσα όπου ήρθε μετά από επίκληση 5 μάγων μέσα από την φωτιά όπου και ξεπήδησε και στάθηκε μπροστά τους λέγοντας ότι η νίκη θα ήταν δικιά τους φτάνει να έδιναν στα δαιμόνια ότι ήθελαν…..!!;!!

Καταλαβαίνω ότι είναι πιστευτά όλα αυτά μα έστω και με αυτά τα λίγα κανείς καταλαβαίνει πολλά μα πάρα πολλά!!!! Το θέμα είναι τόσο μυστικό το οποίο ούτε το NATIONAL GEOGRAPHIK δεν ήθελε να κάνει ρεπορτάζ για αυτό το θέμα!!!! Αν και κάποιοι ερευνητές είπαν ότι οι Αμερικανοί δεν τους αφήσαν!!!! Το θέμα είναι ότι όποιος βρεθεί στο Κογκό και ρωτήσει θα μάθει πολλά για αυτό το είδος πολέμου όπου ξέφυγε πολύ από την πραγματικότητα και ας θέλουν κάποιοι σήμερα να μιλάνε ότι δεν ήταν αληθινά όλα αυτά!!!! Άλλωστε αυτό κάνουν πάντα δεν ήταν αληθινό….νόμιζαν ότι τα είδαν….μαζική υστερία…ομαδική σχιζοφρένια….. ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών!!!! Τι γίνεται όμως όταν ένας ολόκληρος στρατός τα βλέπει όλα αυτά!!;!! Τίποτα!!!! Παραπληροφόρηση, παραμύθι, κτλ. κτλ. κτλ. ώστε ο κόσμος να μην καταλάβει απολύτως τίποτα!!!! Εξάλλου για φανταστείτε να μην το πιστέψει κάποιος μελλοντικός εχθρός το τι έχει να γίνει….. ή αυτοί να έχουν καλύτερους μάγους από τους άλλους….!!!!

Θα ξανά επανέλθω στο θέμα με περισσότερες πληροφορίες, τώρα άμα ρωτήσετε τους κυρίους και κυρίες που προανέφερα στην αρχή του άρθρου μου σιγουρά θα έχουν πολλά προσχήματα να μου πουν για το όλο ζήτημα!!!! Εγώ θα τους κάνω μια ερώτηση μόνο εφόσον έχουν διαβάσει και τα άρθρα που αναφέρω με το χαρακτηριστικό ( ΕΔΩ )!!!! Τότε ποιος ο λόγος που ο στρατός των ΗΠΑ και όχι μόνο χρησιμοποιεί τέτοιους ανθρώπους μια και δεν υπάρχει μαγεία!!;!! Για να διασκεδάζει τους στρατιώτες με ταχυδακτυλουργικά κόλπα!!;!! Για αναλογιστείτε λιγάκι, διότι όπου η λογική δεν περνάει τότε κάτι άλλο συμβαίνει και ονομάζεται παράξενο!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε, σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


5 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ!!;!! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!!!

 1. teacher!!!!

  ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!!

  << ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ >> ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ!!;!!

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΑΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ!!!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΔΙΚΟΙ!!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΟΙ ΒΑΜΠΙΡ!;! Η ΞΩΤΙΚΑ!;! ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΟΣ!!!!

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ……ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!! ΠΟΤΕ!!;!! ΟΤΑΝ ΟΙ Η Ο << ΑΝΘΡΩΠΟΣ >> ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. SAMAN ΜΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΤΕ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΙΑ; ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση