ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!

 

Μεταξύ των τελευταίων ετών της δεκαετίας του 1960, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενεπλάκησαν στη σύγκρουση με την πρόθεση, του βοηθώντας, το Νότιο Βιετνάμ, και φυσικά, να ενισχυθεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια για την εξάπλωση της δημοκρατίας σε διάφορα μέρη του κόσμου ακόμα γεμάτη από τον κομμουνισμό τότε!!!! Όσον αφορά τις ιστορικές περιόδους της σύγκρουσης, το Βιετνάμ έχει όντως μείνει στην ιστορία ως μια από τις σκοτεινότερες περιόδους της ιστορίας!!!! Μέσα όμως στου πολέμου την αφάνεια, υπάρχουν, ωστόσο, μια σειρά από περίεργα γεγονότα και σπάνια μυστήρια που επικράτησαν κατά τη διάρκεια των ετών αυτών, τα  υπαίτια ερωτήματα ως προς το τι είδους περίεργες ενέργειες θα μπορούσαν να έχουν λάβει χώρα “πίσω από τα παρασκήνια,” να το πω καλύτερα!!!!

Αυτό βέβαια, φυσικά, αν μπορεί κάποιος να πιστέψει τέτοιες παράξενες ιστορίες!!!! Πράγματι, ορισμένες από τις πιο περίεργες ιστορίες από τα χρόνια του Βιετνάμ είναι τόσο παράξενες, θα μπορούσαν πιθανόν να κινούνται εκτός της δικαιοδοσίας του τι μπορεί ακόμη να θεωρηθεί << πιστευτός >>!!! Και όμως, οι ιστορίες επιμένουν … οι οποίες  περιλαμβάνουν αναφορές για φιλικούς γίγαντες ( Πάλι γίγαντες ), λαμπερές ανθρωπίδες, φτερωτές γυναίκες όπου πετάνε στις βαθιές ζούγκλες με την κάλυψη της νύχτας, τεραστίων διαστάσεων έντομα όπως σαύρες, αράχνες ακόμα και μέλισσες και άλλα πολλά!!!!

Οι ιστορίες των παράξενων ανθρωποειδών οντοτήτων όπως και ανθρωπίδες ( Με τον όρο Ανθρωπίδες εννοούμε κάθε μέλος της βιολογικής οικογένειας Hominidae, η οποία περιλαμβάνει ανώτερα θηλαστικά όπως είναι ο άνθρωπος, οι χιμπατζήδες, οι γορίλες και οι ουρακοτάγκοι. Οι Ανθρωπίδες είναι γνωστοί και ως Μεγάλοι Πίθηκοι. )  που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του Βιετνάμ είναι πολλές και ποικίλες, με μία από τις πιο αξέχαστες αναφορές που απορρέουν από το καλοκαίρι του 1969, κοντά στην επαρχία Ντα Νανγκ, όπου ο Λοχίας Morrison ( Μόρρισον ) και η παρέα του είδε κάτι πραγματικά εξωπραγματικό!!!! Αυτός και οι δύο σύντροφοί του είχαν τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια μιας σκοπιάς πάνω από ένα καταφύγιο κοντά στην πόλη του Ντα Νανγκ, όταν τρεις από αυτούς άρχισαν να παρατηρούν μια περίεργη φιγούρα να κινείται προς αυτούς από ψηλά σε απόσταση, ο Μόρρισον δήλωσε:

“<< … Έμοιαζε με μια γυναίκα! Μια γυμνή γυναίκα! Ήταν μαύρη! Το δέρμα της ήταν μαύρο, το σώμα της ήταν μαύρο, τα φτερά ήταν μαύρα, όλα ήταν μαύρα! Αλλά έλαμπε! Έλαμπε μέσα στη νύχτα σαν να είχε κάτι το πράσινο και φωσφορούχο υλικό επάνω της!

Υπήρξε μια λάμψη πάνω της και γύρω της! Τα πάντα έλαμπαν! Είδαμε τα χέρια της και τα φτερά και φαινόταν σαν κανονικό φορμαρισμένο όπλο, το καθένα φτερό με ένα χέρι, τα δάχτυλα τα πάντα, αλλά δεν υπήρχε το δέρμα από τις πτέρυγες που πηγαίνει πέρα από αυτά! Και όταν ανοιγόκλεινε τα φτερά της, δεν υπήρχε θόρυβος! Τα χέρια της έμοιαζαν λες και δεν είχε κανένα οστό μέσα τους ήταν τόσο λυγερά!

Άρχισε να πετάει πέρα από μας, και εμείς ακόμα δεν ακούγαμε τίποτα! Ήταν ακριβώς πάνω μας, και όταν βρέθηκε πάνω από την κορυφή του κεφαλιού μας ήταν ίσως έξι ή επτά πόδια ύψος!

Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα! Δεν ξέραμε τι να κάνουμε! Εμείς απλά παγώσαμε! Εμείς απλά παρακολουθούσαμε το τι συνέβαινε… δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας. … Έτσι την είδαμε να πηγαίνει κάτ ‘ευθείαν πάνω από την κορυφή μας, και ακόμα δεν είχε ακουστεί κανένας θόρυβος χτυπώντας τα φτερά της!! Όταν καθάρισε ο ουρανός φάνηκε το φεγγάρι  και ότι είναι το τόσο κοντά, ήταν σαν να μας … Όταν αυτή έφτασε περίπου δέκα πόδια ή τόσο μακριά από εμάς, αρχίσαμε να ακούμε κάπως τα φτερά της!  Και αυτή ακριβώς ύστερα άρχισε να πετά μακριά από εμάς και εμείς της παρακολουθούσε για αρκετό διάστημα στον ορίζοντα της νύχτας! Ο συνολικός χρόνος όταν την είδαμε για πρώτη φορά και θα μπορούσαμε να καθορίσουμε σχεδόν μέχρι να χαθεί ήταν μεταξύ τριών ή τεσσάρων λεπτών! >> “

Ο ερευνητής John Keel ( Τζων Κιλ )  χαρακτήρισε αυτή την παράξενη ιστορία στο βιβλίο του, << Δε Μόθμαν πρόφησις >>, όπως προφανώς εμφανίστηκε στη λεπτομέρεια την παρουσία ενός μεγάλου, φτερωτού ανθρωποειδές, παρόμοια με μεταγενέστερες εκθέσεις του από ένα πλάσμα που φέρεται να είδε γύρω από Point Pleasant ( Πόιντ Πλέζεντ ), Δυτική Βιρτζίνια!!!!

Υπήρχαν όμως και άλλες αναφορές των λεγόμενων << μυστηριώδη όντα >> κατά τη διάρκεια των χρόνων στο Βιετνάμ!!!! Στο βιβλίο του με τίτλο << ΑΤΙΑ σε καιρό πολέμου >> , ο συγγραφέας Mack Maloney ( Μακ Μαλόνεϊ ) αφηγείται μια περίεργη ιστορία όπου ένας στρατιώτης ισχυρίστηκε ότι σώθηκε από ένα “γίγαντα” που εμφανίστηκε και επιτέθηκε καθώς τον πλησίαζε ο εχθρός!!!! Είχε χαθεί μέσα στην ζούγκλα μετά από μια περιπολία όπου έκανε ο λόχος του και είχε δεχθεί επίθεση από τον εχθρό!!!! Καθώς όμως περπατούσε στην ζούγκλα δεν ήξερε ότι θα έπεφτε πάνω σε μια περίπολο των Βιετκόνγκ!!!! Την ώρα που αντίκρισε την περίπολο ήταν ήδη αργά δεν πρόλαβε να σηκώσει το όπλο του ήδη το είχαν κάνει αυτοί!!!! Νόμιζε ότι όλα είχαν τελειώσει και θα πέθαινε όταν ένας γίγαντας σχεδόν 3 μέτρα ύψος με εφαρμοστά ρούχα όπως το καλσόν και ένα παράξενο κράνος όπου έκρυβε όλο το κεφάλι του μέσα ρίχτηκε πάνω στην περίπολο και τους εξόντωσε όλους!!!! Αμέσως μετά γύρισε προς τον Αμερικανό και του έδειξε με τον δείκτη του χεριού του μια πορεία!!!! Αμέσως ο γίγαντας χάθηκε μέσα στην ζούγκλα, ο στρατιώτης ακολούθησε την πορεία που του έδειξε και μετά από 2 χιλιόμετρα βρήκε ξανά την περίπολο του όπου και τους παρέλαβε ένα ελικόπτερο και έφυγαν!!!!

Μια άλλη ιστορία, μοιράζεται στο βιβλίο του Martin S. Caidin ( Μάρτιν Σ. Κέηντιν ) με τίτλο ( Φυσικά ή μεταφυσικά; )  λεπτομερώς μια περίεργη ιστορία,  ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι έχει παραληφθεί από ένα παράξενο ον, ο οποίος μαζί με την παρέα του, έκανε τον ισχυρισμό ότι συνάντησε όλη η ομάδα ένα λαμπερό κίτρινο ανθρωποειδή που ήταν αδιαπέραστο από πυροβολισμούς!!!

Η ιστορία είχε σχέση με το Κέηντιν όπου υπηρετούσε στο τάγμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ καλώντας τον εαυτό του “David E. Gower,”( Ντέιβιντ Ε. Γκόβερ )  το οποίο φέρεται ότι αποκαλύφθηκε στις 17 του Δεκέμβρη 1974, ενώ υπηρετούν στην Πέμπτη Ομάδα Ειδικών Δυνάμεων!!!! Σε μια ενέδρα, ο Γκόβερ και η ομάδα του ήταν σε ένα παραπόταμο με μια μηχανοκίνητη βάρκα, ο οπλισμός τους ήταν ένα Browning ( Μπράουνινγκ ) αυτόματο τουφέκι, ένα 45αρι Thompson Subgun ( Σάμπγκαν ), τέσσερα τυφέκια Μ16 και ένα Μ-79 genade ( Τζινέηντ ) εκτοξευτή οπλοβομβίδων!!!! Καθώς ανέβαιναν το ποτάμι, έφτασαν σε ένα ξέφωτο όπου βρήκαν επικρατούσε άκρα ησυχία, κανέναν θόρυβο της ζούγκλας, ούτε πουλιά, ούτε έντομα, τίποτα απολύτως!!!!

Ένας από τους στρατιώτες έδειξε στους άλλους  κάποια τεράστια και παράξενα κόπρανα όπως τα ανάφεραν!!!! Λίγο αργότερα, οι στρατιώτες υποστήριξαν ότι έβλεπαν τουλάχιστον τρία μεγάλα, κίτρινα πιθηκοειδή πλάσματα να έρχονται από το κοντινό δάσος!!!! Αυτά τα πλάσματα ήταν μεταξύ επτά με οκτώ πόδια ψηλά, είχαν κίτρινο χρώμα, και ήταν λαμπερό!!!! Τόσο λαμπερά που ήταν λες και είχαν αυτόνομο φωτισμό πάνω τους!!!! Κατά την πρώτη επαφή των πλασμάτων ο Γκόβερ και η παρέα του παρέμειναν κρυφοί, αλλά μόλις ξεκίνησαν να προχωρήσουν μετά από λίγο, στη συνέχεια επιδιώκονται από αυτά τα κτήνη, τα οποία ο Γκόβερ ισχυρίστηκε ότι ήταν ουσιαστικά αδιαπέραστα στις σφαίρες από τον βαρύ οπλισμό τους!!!!  Ως εκ θαύματος, ο Γκόβερ και η παρέα του είπε ότι έφτασαν πίσω στα πλοία τους, και ότι καθώς κατέβαιναν τον παραπόταμο μπορούσαν να βλέπουν τα σώματα των τρομακτικών αυτών ανθρωπίδων από το τον τρόπο που έλαμπαν τα σώματα τους!!!!!

Μπορεί τέτοιες περίεργες ιστορίες συναντήσεων με ανθρωποειδή όντα να ληφθούν ως κάτι περισσότερο από απλό μύθο ή και φαντασία αυτών των ανθρώπων!!;!!! Όταν όμως οι αναφορές προέρχονται από άτομα όπως πρώην διευθυντή της CIA τότε τι γίνεται!!;!! Ο Richard M. Nixon ( Ρίτσαρντ Μ. Νίξον ), 1969-1974 όπου ήταν ένα σοβαρό στέλεχος της CIA είχε δηλώσει σε μια συγκέντρωση βετεράνων στο Ιλλινόις των ΗΠΑ ενώ έτρωγαν εξιστόρησε την εξής απίστευτη ιστορία από το Βιετνάμ όπου θυμίζει μια ταινία του Χόλυγουντ και ίσως ακούγοντας ή κάποιοι μεταδίδοντας την ιστορία αυτή να φτιάχτηκε και η ταινία!!!!

Ρίτσαρντ Μ. Νίξον:

Λίγο πολύ όλοι γνωρίζεται την μάχη που έγινε στο Khe Sanh ( Κχι Σανχ ) στο Βιετνάμ!!!! Άρχισε στις 21 Ιανουαρίου 1968, όταν δυνάμεις από το Λαϊκό Στρατό του Βορείου Βιετνάμ!!!! Είναι γνωστό ότι στην μάχη αυτή που κράτησε 77 μέρες έχασαν την ζωή τους 500 Αμερικανοί και 10.000 κουμουνιστές Βιετκόνγκ!!!! Αν και τα νούμερα όπως γνωρίζεται για τους Αμερικάνους ήταν περισσότερο μεγάλο από αυτό που είχαμε δηλώσει τότε!!!! Αυτό όμως που δεν είναι καθόλου γνωστό ήταν μια μυστική επιχείρηση που έγινε ένα μήνα μετά την μάχη αυτήν στην ίδια περιοχη από τις ειδικές δυνάμεις όπου παταγωδώς χάσαμε όλους τους άνδρες αυτούς από ένα άγνωστο πλάσμα όπου βρισκόταν στην περιοχη εκείνη όπου έπρεπε να ερευνήσουν οι κομάντος!!!! Στην αρχή πιστεύαμε ότι ίσως ήταν κάποιο πειραματικό πλάσμα των Ρώσων ως κρυφό όπλο που το είχαν δώσει στους Βιετκόνγκ  μα κάναμε λάθος!!!! Το ίδιο αυτό περίεργο πλάσμα δεν σκότωσε μόνο τους δικούς μας στρατιώτες αλλά και των Βιετκόνγκ!!!! Επρόκειτο για ένα πολύ περίεργο ανθρωποειδές πλάσμα το οποίο ήταν αόρατο στα μάτια μας!!!! Από τις αναφορές της μάχης με εκείνο το πλάσμα ο λοχαγός της ομάδας που μας ενημέρωνε μέσο ασυρμάτου μας είπε τα εξής:

……. Εδώ θηρευτής…Εδώ θηρευτής… προς Κυνηγό!!!! Ένα αόρατο περίεργο ανθρωποειδές πλάσμα κινείται από δένδρο σε δένδρο….. σκοτώνοντας έναν έναν από την ομάδα μου!!!! Ζητώ άμεση αερομεταφορά ελικοπτέρου ….. είναι κάτι το ανεξήγητο…το δαιμονικό…. Οι σφαίρες δεν του κάνουν τίποτα…ούτε οι χειροβομβίδες…. Πηδάει από δένδρο σε δένδρο…ξερνάει ένα είδος θανατηφόρας ακτίνας!!!! Κάποια στιγμή το είδαμε το σώμα του είναι λες και έχει νερό όλο και μπορεί κάποιος και βλέπει από μέσα του….στείλατε άμεση βοήθεια αερομεταφοράς στις παρακάτω συντεταγμέ…..

Αυτά ήταν και τα τελευταία λογία του λοχαγού που ακούσαμε ποτέ!!!! Δεν βρήκαμε ούτε το σημείο που ήταν αλλά και κανένα πτώμα τους!!!! Από τις υποκλοπές ασυρμάτου που κάναμε από τους Βιετκόνγκ ανακαλύψαμε ότι και αυτοί είχαν συναντήσει το ίδιο παράξενο πλάσμα και είχε αποδεκατίσει πολλούς στρατιώτες τους!!!! Λέγανε ότι εμείς οι Αμερικανοί είχαμε στείλει ένα είδος διαβόλου να τους εξολοθρεύσει!!!! Το παράξενο είναι ότι μέχρι και το τέλος του πολέμου το πλάσμα αυτό έκανε την εμφάνιση του  κάμποσες φορές στα εχθρικά περάσματα!!!! Αυτό που ανάφεραν πάντα οι εχθροί ήταν ότι δεν έβρισκαν τα πτώματα των συν μαχητών τους >>!!!!

Πραγματικά αν είναι αλήθεια όλα αυτά τότε μιλάμε για ένα πλάσμα όπου και συναντήσαμε στην ταινία  με τον Ελληνικό τίτλο << ο Κυνηγός >>δείτε όλο το βιντεάκι που σας παραθέτω εσείς που δεν έχετε δει την ταινιά να καταλάβετε τι εννοώ!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lujG7StQ0_E[/youtube]

Πρόκειται για κάποιον εξωγήινο όπως δείχνει και το έργο όπου με τις αναφορές του Νίξον είναι όμοιες και απαράλαχτές!!;!! Πρόκειτε για κάποιον δαίμονα ή για κάποια οντότητα από παράλληλη πραγματικότητα!!;!! Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ!!!! Οι Ρώσοι όμως μαζί με τους Κινέζους πίστευαν ότι οι Αμερικανοί είχαν φτιάξει κάποιο είδος υπερ. στρατιώτη λόγο του πλάσματος κι αυτό φάνηκε όταν πολλοί αιχμάλωτοι Αμερικανοί όταν ελευθερώθηκαν ενημέρωναν τις στρατιωτικές αρχές για αυτό!!!!

Ένα άλλο περίεργο γεγονός είναι τα τεράστια έντομα που έντρομοι έβλεπαν οι Αμερικανοί στρατιώτες σε κάποιες μάχες αλλά και οι Βιετκόνγκ όχι μόνο τα έβλεπαν αλλά κι πολλοί είχαν πεθάνει από αυτά!!!!

 SARANTAPODAROYSA VIETNAMΑμερικανός στρατιώτης στο Βιετνάμ όπου κρατά μια γιγάντια σαρανταποδαρούσα!!!!

vitetnam sarantapodarousa 1

 Από το Βιετνάμ σήμερα!!!!

spider kamila

 Οι μεγαλύτερες δηλητηριώδεις αράχνες στον κόσμο ονόματι καμήλα!!!!

 

Οι αράχνες ονόματι καμήλα όπου ανακαλύφθηκε πρώτη φορά στο Ιράκ από Αμερικανούς!!!! Φανταστείτε ότι οι Ιρακινοί ούτε καν της ήξεραν ούτε τις είχαν δει ποτέ τους όπου αυτό πιστοποιεί τα πειράματα του αμερικανικού στρατού έως και σήμερα να χρησιμοποιεί ακόμα κάποια έντομα σε μάχες και πολέμους ως βιολογικά όπλα!!!!!

Ένα άλλο περιστατικό είναι το ονομαζόμενο Μπατούτουτ!!!!! Όπου πρόκειται για κάτι σαν τον γνωστό μεγαλοπόδαρο!!!! Η Batutut ( Μπατούτουτ ) ή Ujit ( Ουτζίτ ), είναι γνωστό στο Βιετνάμ γνωστό ως ” λαοί του δάσους , ” πιστεύεται ότι κατοικούν  στην περιοχή Vu Quang ( Βου Κουάνγκ ) αλλά και σε άλλες περιοχές της άγριας φύσης του Βιετνάμ, το Λάος και το βόρειο Βόρνεο!!!! Στο Βου Κουάνγκ υπήρξε η πηγή μιας σειράς ανακαλύψεων από θηλαστικά από το Δρ John MacKinnon ( Τζων ΜακΚίννον ) όπου ο ίδιος ισχυρίζεται ότι παρατήρησε για πρώτη φορά κομμάτια ιστοριών από το 1970 του πολέμου του Βιετνάμ που τον οδήγησαν να πιστέψει ότι ένα ανθρωποειδές ή ανθρωπίδα ζει εκεί παρόμοιο με το Meganthropus ( Μεγκανθρώπους )!!!! Αντ ‘αυτού, ο Κρυπτοζωολόγος Loren Coleman ( Λόρεν Κόλεμαν ) πιστεύει ότι το  Μπατούτουτ είναι ένας επιζών του πληθυσμού του Homo erectus ( Χόμο Ερέκτους ) ή Νεάντερνταλ!!!!

Πολλοί Αμερικανοί στρατιώτες είχαν δώσει πληροφορίες στις στρατιωτικές τους αρχές στο Βιετνάμ για αυτό το πλάσμα μα κανείς δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά ποτέ!!!! Επίσης έχουν αναφερθεί από στρατιώτες για επιθέσεις από τεράστιες μέλισσες σε μέγεθος σπουργίτι ή μικρού πουλιού!!!! Άλλοι έχουν κάνει αναφορά για τεράστιους σκορπιούς ακόμα και για αράχνες που είχαν διπλάσιο μέγεθος από το κράνος που φορούσαν!!!! Τελικά μπορεί όλα αυτά να αληθεύουν!!;!! Να υπήρξαν ή να υπάρχουν ακόμα!!;!! Πάντως τα γιγάντια έντομα στο Βιετνάμ όπως οι σαρανταποδαρούσες είναι υπαρκτές!!!! Το Μπατούτουτ είναι τόσο πιστευτό από τους ντόπιους που είναι σαν να μιλάνε για κάτι το καθημερινό!!!! Για τις κίτρινες ανθρωπίδες όπου έλαμπαν μόνο από τους στρατιώτες έχει γίνει γνωστό μέχρι πρόσφατα όπου κάποιοι χωρικοί στην ίδια περιοχή έκαναν λόγο για πάνω από 10 τέτοια πλάσματα όπου έλαμπαν έντονα το βράδυ!!!!

Όσο για τα ιπτάμενα υβρίδια όπως η γυναίκα που αναφέρθηκα ποιο πάνω εκτός από τους στρατιώτες που την είχαν δει τότε, κάποια χωριά του βορείου Βιετνάμ είχαν τρομοκρατηθεί και έκαναν λόγο για σμήνη από τέτοιες ιπτάμενες γυναίκες όπου πιστεύουν ότι είναι δαίμονες που τους στέλνουν τα πνεύματα των προγόνων τους να τους τιμωρήσουν!!!!

Όλες οι ιστορίες ή έχουν προηγούμενο εμφανίσεων ή μετέπειτα δείχνοντας ότι είναι αληθινές!!!! Υπάρχουν όμως ακόμα ποιο περίεργες και παράξενες ιστορίες από τον πόλεμο του Βιετνάμ όπου θα σας εξιστορήσω μια!!!!

Το 1979 μια ομάδα κρούσης των ειδικών δυνάμεων της Αμερικής έκανε μια επίθεση σε ένα φυλάκιο των Βιετκόνγκ χωρίς όμως να προβάλουν οι Βιετκόνγκ καμία αντίσταση αν και 5 μέρες πολεμούσαν λυσσαλέα!!!! Όταν λοιπόν οι Αμερικανοί μπήκαν μέσα σε αυτό το φυλάκιο ανακάλυψαν υπόγεια τούνελ διαφυγής όπου είχαν σκάψει οι εχθροί τους!!!! Τα τούνελ αυτά ήταν τεράστια με δωμάτια και κάποια από αυτά είχαν και διάφορα αρχηγεία μέσα τους!!!! Κάποια αλλά ήταν μικρά και ασήμαντα!!!! Στο συγκεκριμένο όμως έδειχνε ότι ήταν τεράστιο!!!! Ήταν εν από τα μεγαλύτερα υπόγεια συστήματα υπό βάσεων του πολέμου στο Βιετνάμ όπου υπολόγισαν ότι χωρούσε πάνω από 300σιους Βιετκόνγκ μαζί με την διοίκηση!!!!! Άρχισαν να ψάχνουν προσεχτικά μα το μόνο που βρίσκανε ήταν αίματα παντού και που και που κάποια κομμάτια σάρκας στους διαδρόμους και στις αίθουσες που είχε το υπόγειο σύστημα αυτό!!!! Ο Τιμ Σόγιερς όπου ήταν και ο Λοχίας της ομάδας αυτής από το Μίσιγκαν Των ΗΠΑ θυμάται:

<< …. Να σας πω ψέματα!;! Πράγματι είχαμε τον φόβο όχι από κάτι το παράξενο και το μυστήριο αλλά μην βγει κανένας εχθρός με καλάσνικοφ και μας θερίσει ή μήπως υπήρχε κάπου κάποια παγίδα από εκρηκτικά και μας στείλει στον άλλο κόσμο!!!! Όμως σε αυτήν την περίπτωση δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά!!!! Τα πάντα ήταν άνω κάτω!!!! Υπήρχε πολύ αίμα στους διαδρόμους, στους τοίχους, παντού!!!! Ακόμα και κομμάτια από σάρκες όχι μεγάλα υπήρχαν που και που στο πάτωμα!!!! Υπήρχαν όπλα που είχαν χρησιμοποιηθεί και κάλυκες στο δάπεδο πολλοί μα πάρα πολλοί!!!! Που και που σε κάποια σημεία στα τοιχώματα υπήρχαν παράξενες και βαθιές γρατζουνιές λες και κάποιος με τέσσερα δάχτυλα είχε σκίσει τους τοίχους πολύ βαθιά!!!! Προχωρούσαμε με την ανάσα κομμένη και τα όπλα μας τα κρατούσαμε σφιχτά στα χέρια μην συμβεί το οτιδήποτε!!!! Κάναμε να το ερευνήσουμε σχεδόν μια μέρα… το βράδυ είχαμε φτάσει στα μαγειρεία όπου και βρήκαμε ένα Τσάρλι ( όνομα κοροϊδευτικό για τους Βιετκόνγκ που χρησιμοποιούσαν οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Βιετνάμ, κανένας Βιετναμέζος δεν είχε το όνομα Τσάρλι ) όπου ήταν κλεισμένος σε ένα μεταλλικό ντουλάπι!!!! Κρατούσε στα χέρια του ένα μαχαίρι κουζίνας, ήταν άσπρος σαν το γάλα και έτρεμε σαν ψάρι από το φόβο του!!!! Με τον ζόρι τον βγάλαμε από κει μέσα, κοιτούσε τριγύρω του σαν παλαβός με τρόμο στα μάτια!!!! Δεν είδαμε κάτι παράξενο εκεί μέσα εμείς εκτός από αυτά που σας ανάφερα όμως ο Τσάρλι έλεγε ότι ένας δαίμονας είχε πάρει την μορφή Ανθρώπου Σαύρα και είχε μπει εκεί μέσα και τους είχε κατασπαράξει όλους!!!! Παρόλο ότι του ρίχνανε με τα όπλα τους δεν μπορούσαν να τον πετύχουν διότι ήταν πολύ γρήγορος!!!! Μπορούσε και περπατούσε στο ταβάνι στους τοίχους και ήταν άτρωτος από τις σφαίρες!!! Η αλήθεια είναι ότι ο φουκαράς ήταν κατατρομαγμένος…… τον παραδώσαμε στην στρατιωτική αστυνομία και από τότε δεν ξανά ακούσαμε τίποτα για αυτόν!!!! Για εμάς όμως παρόλο ότι δεν τον πιστέψαμε κάτι είχε μπει εκεί μέσα και τους είχε σφάξει όλους εκτός από αυτόν που πρόλαβε και κρύφτηκε!!!! Πραγματικά ήταν σαν κάτι να είχε μπει εκεί μέσα και να έσφαξε 300σιους άνδρες βαριά οπλισμένους και αποφασισμένους για όλα!!!! Για εμάς!!;!! Ο διάολος μας βοήθησε…. >>!!!!

Αν αποκλείσουμε τις άλλες περιπτώσεις και πάρουμε την τελευταία τι ήταν άραγε αυτό που έσφαξε όλους αυτούς τους δύστυχους ανθρώπους όπου ήταν βαριά οπλισμένοι!!;!! Αν και δεν βρέθηκε ούτε ένα πτώμα οι Αμερικανοί εκτός τον αιχμάλωτο τι είχαν γίνει οι 300σιοι άντρες όπου μέχρι την προηγούμενη μέρα κρατούσαν σθεναρά και με λύσσα το φυλάκιο αυτό!!;!! Αν και επίσημα αυτή η ιστορία δεν υπάρχει ανεπίσημα είναι καταχωρημένη στα αρχεία της CIA με τον αριθμό 0318 των παραφυσικών υποθέσεων!!!! Θα μου πείτε έχει αρχεία η CIA από παραφυσικά φαινόμενα!!;!! Έχει από την δεκαετία του 1947 και μετά την περίπτωση του Ρόσγουελ στο Μεξικό έχει και ας μην το παραδέχεται!!!

Έχουν ιδρυθεί διάφορες παράξενες ομάδες στο στρατό των ΗΠΑ όπου μπορείτε να δείτε τα σήματα τους αλλά και να διαβάσετε μια ιστορία παράξενη όπου πήρε μέρος στην Ελλάδα σε ένα από τα άρθρο που έχω γράψει για τους Λυκάωνες ΕΔΩ!!!! Υπάρχουν εκατοντάδες ιστορίες από το Βιετνάμ με πολύ περίεργα και παράξενα γεγονότα ακόμα και με αγίους!!!! Είναι όλες οι ιστορίες αλλόκοτες και μη πιστευτές!!!! Οι ψυχίατροι του στρατού το ονόμασαν το σύνδρομο της παραφροσύνης του Βιετνάμ και κάνανε λόγο αργότερα για πειραματικά αέρια που έφερναν παραισθήσεις στους στρατιώτες και έβλεπαν διάφορα!!!! Οι εχθροί τους μέχρι και σήμερα κάνουν λόγο ότι είχαν συμμαχήσει με το διάολο ή ότι είχαν φτιάξει τέρατα για να τους επιτίθεντο!!!! Ποια όμως είναι η αλήθεια!!;!! Είναι πραγματικότητα ή πράγματι λόγο κάποιων αγνώστων αερίων είχαν παραισθήσεις!!;!! Αν και κάποιες από τις ιστορίες αυτές δεν δείχνουν καθόλου να είναι ιστορίες παραίσθησης ή ομαδικής σχιζοφρένιας ( αν και δεν κατάλαβα ποτέ τον όρο ομαδική σχιζοφρένια, πως γίνεται να γίνει κάτι τέτοιο ομαδικά στα καλά καθούμενα!;! ) ίσος πράγματι να μην μάθουμε ποτέ το τι πραγματικά έχει συμβεί εκεί!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


9 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!

 1. Καλησπερα saman lycan.Kαλησπερα σε ολους τους τρομερους ΛΥΚΑΩΝΕΣ.
  Με κατι τετοια αρθρα αρθρα και φωτογραφιες ειναι που αναρωτιεται κανεις για υπαρξη
  αλλων πλασματων.
  Φιλε μου εστειλα καποια μυνηματα στο μειλ σας,δεν ξερω αν τα ελαβες?παντως επειδη
  ζητησα καποια διευθυνση δεν μου σταλθηκε τιποτα ακομα!
  Τελικα ας το αφησουμε,θα φερω αυτα που θελω οταν κανονισεις την ημερομηνια της συναντησεις
  μας πρωτα θεος.

 2. δηλαδη η γνωμη σου σαμαν, εινε οτι οι στρατιοτες φαγοθικαν και οχι οτι μετα το μακελιο, τους μετακινινισαν καπου για να μην βρεθουν τα πτοματα και μαζι αποδιξεις για το παραξενο.Εδω μου γενιοναται τα εξης ερωτηματα, ποσους ανθρωπους μπορει να φαει ενα τετοιο ον, και αν με το να τρωει ανθρωπους, γινεται ποιο δυνατο, απο το να τρωει κατι αλλο οπως ζωα,επισης αν πιστευεις πως βρεθηκαν εκει για καποιο σκοπο και οχι τυχεια,και τελος αν υπαρχουν δρακονιανοι οι οποιοι να ξεχωριζουν απο τους υποληπους εχοντας ποιο πολυ δυναμη και ταχυτητα κατι σαν τους αντιστοιχους λυκαονες στην φρουρα του σαμανου οι οποιοι να εινε για ειδικες αποστολες?

  1. teo!!!!

   ΟΧΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΠΑ Η ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΝΩΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ!!!!
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΙ ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΣ!!!!

   ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΑΝΤΟΙΣΤΗΧΗ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΑΙ ΚΙΚΡΟΝΙΟΙ!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΗΤ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Σαμανέ , αξιόλογο το άρθρο σου ,διάβασα επίσης και το άρθρο στο οποίο μας δίνεις να διαβάσουμε για τους Λυκαωνες με τον Απόστρατο , αναρωτιέμαι γιατι δεν αμφέβαλλα ούτε στιγμή στα όσα διάβασα , δεν μου φάνηκε τίποτα παράλογο απο όσα γράφεις και απο όσα εξιστορεί ο Απόστρατος. Ισα ίσα που μου φάνηκαν οικεία Λατρεψα την σελίδα σου απο τότε που διάβασα το πρωτο αρθρο για τα Λευκά Ιερατεία , οσο για εδώ αναρωτιέμαι , εμείς οι Άνθρωποι (μερικοί μπορεί να μην ειμαστε κιόλας και να μη το γνωρίζουμε) πως θα μπορούσαμε να πολεμήσουμε κάτι τέτοιο; Εναν Δρακονιανό , δεν το δέχομαι και μου μοιάζει αδιανόητο εγω ο Άνθρωπος που φτιάχτηκα απο πνοή Θεού να μη μπορώ να αντισταθώ και να πολεμήσω μια σαύρα!! Είδα επίσης και καποιες ερωτήσεις στο αρθρο με τον Απόστρατο που μερικοί ρωτανε αν υπάρχουν υβρίδια απο μία πιθανή μίξη Βαμπίρ με Λυκαωνα , αλλά κανείς δεν αναρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση ένωσης Ανθρώπου με Λυκαωνα ή Βαμπίρ ή οτι άλλο… υπάρχει.

  Θα θελα πολύ να συναντησω ενα όν φιλικό απέναντι στον Ανθρωπο , μέχρι τώρα μόνο σκοτεινά πράγματα κατάφερα να συναντήσω στη ζωή μου κι αυτά με δυσκολία ψυχής αλλά με πίστη μεγάλη κατάφερα να τα *εξοντώσω* απ τη ζωή μου.

  Σαμανέ;; θα μπορούσες να μου απαντήσεις , συγνώμη αν κούρασα με τις σκόρπιες σκέψεις μου … αλλά θα θελα να μαθω… Οσο για την όσφριση το χω απο παιδί , δεν περνάει άνθρωπος απο δίπλα μου ή οταν μιλώ μαζί του και να μην εχω πάρει 100 μυρωδιές απο πάνω του. Δεν λέω πως είμαι λυκαωνας *οσο και να ήθελα πολύ να μαι κάτι που να χει δύναμη για να μπορεί να βοηθά * αλλά είναι σίγουρο οτι κάτι δεν πάει καλά με μένα … πρωτη σκέψη εχω τρελαθεί ή αρχίζω και τα χάνω , δεύτερη ( ? ) … Περιμένω απάντηση σου. Να σαι εχει ο Θεός παντα καλά!

  1. Μeten!!!!

   ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ….ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΑΝΤΩ ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΘΕΟΡΙΑ!!!!

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΝΗΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΥΔΙΑ ΣΕ ΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ!!!! ΜΙΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΣΟΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! ΑΛΛΑ ΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ!!!!

   ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΦΡΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΙΑ ΛΥΚΑΩΝ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!

   ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Η ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΗ Η ΕΠΙΘΙΜΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!;;;!!!!

   ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΥΚΑΩΝ…..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. teo!!!!

   ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΝΑΙ ΧΩΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΧΙ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΩΣΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ ΕΤΣΙ!!!! ΙΣΟΣ Ο ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΣ ΝΑ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Κοιτά να δεις.Αχχχχχ είμαστε ανθρωπακια.Για αυτό λέω αμα δν ξέρεις πολεμική τέχνη με όπλο δεν γινεται δουλεια.Εύχομαι οι λυκαωνες να είναι καλά που μας στιρίζουν σε τέτοιες εποχες.Η φρουρά του σαμάνου Αγια να ναι αλλά για την φρουρά των δρακονιανων δν θα μιλήσω γιατί έχω αξιοπρέπεια.

Αφήστε μια απάντηση