ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 5

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

 ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 5

Στο τελευταίο άρθρο όπου έγραψα για τους Λυκάωνες κάποιοι ίσως για να δείξουν εξυπνάδα μάθησης μου έστειλαν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα και μου είπαν ότι οι Μαορί μετακόμισαν από την Αυστραλία στην Νέα Ζηλανδία και ότι δεν έχουν καμία σχέση με του Λυκάωνες μιας και μας λες ότι οι Λυκάωνες αναπτύχτηκαν στην Αρκαδία κάποτε.

Αγαπητοί επικριτές πάλι βιαστήκατε για μια ακόμη φορά να κρίνετε κάτι το οποίο δεν ξέρετε δηλώνοντας ημιμάθεια και όπως βλέπετε δεν αναφέρω τα ονόματα σας για να φανώ φιλικός μαζί σας!!!! Μα θα σας απαντήσω σε αυτά τα οποία μου είπατε για να μάθετε και εσείς με την σειρά σας και να τα λέτε όπως είναι και όχι όπως νομίζετε!!!! Επίσης θα μάθετε αν έχουν πάει οι Έλληνες ποτέ στην Νέα Ζηλανδία ή όχι….!!!!

Α) Θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες στην βιβλιογραφία του αείμνηστου και καλού φίλου μου Θεοδώρου Αξιώτη ο οποίος και είναι αναγνωρισμένος εις το έπακρον της γης από όλους τους αρχαιολόγους. Αν και όταν έγραφε τα βιβλία του κάποιοι τον κορόιδευαν και τον χλεύαζαν μα τώρα του βγάζουν το καπέλο. ….κάλιο αργά παρά ποτέ!!!!

Β) Στην Αυστραλία οι αυτόχθονες ιθαγενής ονομάζονται Αβοριγίνες και όχι Μαορί και για τον λόγο τον αληθές αν έχετε μπερδευτεί τόσο ιδού και φωτογραφίες:

1

2 Οι δυο πρώτες είναι από τους Αβοριγίνες της Αυστραλίας!!!!

 3

4 Αυτοί εδώ είναι Μαορί της Νέας Ζηλανδίας!!!!

Όπως βλέπετε αγαπητοί επικριτές μου δεν έχουν καμία σχέση η μια φυλή με την άλλη ούτε καν προς το ελάχιστο ώστε να σταθείτε στην θεωρία ότι ίσως επειδή άλλαξαν κλήμα άλλαξε και το εξωτερικό παρουσιαστικό τους!!!! Τώρα όσο για το αν Έλληνες είχαν φτάσει ποτέ στην Νέα Ζηλανδία διαβάστε το παρακάτω:

<< Οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που κατοίκησαν τη Νέα Ζηλανδία, πριν φτάσουν εκεί οι Πολυνήσιοι! Αυτό υποστηρίζουν τρεις επιστήμονες, στο βιβλίο τους με τίτλο << Ως την άκρη του κόσμου >>, στο οποίο δημοσιεύουν ντοκουμέντα που σύμφωνα με τους ίδιους το αποδεικνύουν.

Αρχαίοι χάρτες που αναπαριστούν την ακτογραμμή της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μία πέτρινη κατασκευή στην οποία απεικονίζεται ένα αρχαίο ελληνικό πλοίο που βρέθηκε στην περιοχή Taupo, συγκεκριμένα πέτρινα μνημεία και λαξευμένοι βράχοι, αποδίδονται από τους Νόελ Χίλιαμι, Μάξγουελ Χιλ και Γκάρυ Κουκ στους Έλληνες που ζούσαν στη Νέα Ζηλανδία, αιώνες πριν την άφιξη των Μαορί.

Ξεχωριστή θέση στο βιβλίο κατέχει το εύρημα της φωτογραφίας με την ονομασία “Το ρολόι του Ιησού”, καθώς πρόκειται για έναν λαξευμένο βράχο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε φάρμα στο Northland και σύμφωνα με τους συγγραφείς φέρει χαραγμένο πάνω του ένα αρχαιοελληνικό ημερολόγιο.

Τους ισχυρισμούς των συγγραφέων πάντως απορρίπτει εντελώς ο καθηγητής Πολ Μουν ( Βραβευμένος με το παράσημο της μασονίας ), με το επιχείρημα ότι οι ειδικότητές των τριών ερευνητών δεν έχουν σχέση με την ιστορία, την αρχαιολογία, ή κάποια άλλη σχετική επιστήμη, συνεπώς είναι αναξιόπιστοι!

Ενώ όμως ο λόγος ενός παρασημοφορημένου μασόνου περνά και περνά όπως θέλει αυτός!!!! Αυτά λοιπόν για τους Μαορί.

Λυκάωνες!!!! Απίστευτα πλάσματα τα οποία είναι παρεξηγημένα ίσως επίτηδες από τους ανθρώπους, διότι ότι δεν μπορούν να το εξηγήσουν τότε το παραποιούν όπως θέλουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο…..

Ας δούμε λοιπόν πως ξεκίνησαν κάποιοι μύθοι για τους Λυκάωνες όπως τους ξέρουμε από τον μεσαίωνα και μετά:

Ο μύθος λέει ότι Λυκάωνας ( Λυκάνθρωπος ) γίνεσαι μόνο άμα σε δαγκώσει άλλος Λυκάωνας.

Πώς ξεκίνησε αυτός ο μύθος; Κάποτε υποτίθεται, στα βουνά της σημερινής Βαυαρίας, ένας κυνηγός με την παρέα του αποφάσισαν να πάνε για κυνήγι λύκων το βράδυ.

Κατά την διάρκεια του κυνηγιού, χωρίστηκαν ο ένας από τον άλλο. Ο Γιάνς Χρέμεν, ο πρώτος Λυκάωνας, όπως καταγράφεται στους μύθους ανά τον κόσμο ήρθε σε επαφή με ένα πελώριο μαύρο λύκο με τον οποίο παλέψανε. Ο Γιάνς τον τραυμάτισε θανάσιμα και ο λύκος τον δάγκωσε στο χέρι. Ο λύκος αφού ξέφυγε από τον κυνηγό του, ανέβηκε στην κορυφή ενός βουνού και καταράστηκε τον κυνηγό που τον τραυμάτισε, έτσι ώστε κάθε φορά που θα έχει πανσέληνο, να μεταμορφώνεται σε λύκο.

Έτσι δημιουργήθηκε ο πρώτος Λυκάωνας κατά τους λαϊκούς θρύλους. Στους επόμενους αιώνες ακολούθησαν πολλά κρούσματα από λυκόμορφα πλάσματα αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ήταν υπαρκτά γιατί στην πραγματικότητα δεν είχαν γίνει όπως έχω ξαναπεί αλλά είχε βάλει το χεράκι της η καθολική εκκλησία όπως και ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο μου για τους Λυκάωνες!!!!

Εδώ θα σας πω κάτι το οποιο και έγινε την περίοδο 1988-1992. Αυτό που έτυχε σε μένα έγινε το 1999 δεν πρόκειται να σας πω ότι είδα Λυκάωνες μα θα σας πω για μια απίστευτη μυστική επιχείρηση του Ελληνικού Στρατού η οποία ξεκίνησε με τις ευλογίες των Αμερικανών όπου και συμμετείχαν ενεργά στην όλη υπόθεση. Η επιχείρηση αυτή είναι άγνωστη σε πολλούς ερευνητές και είναι η πρώτη φορά που θα ειπωθούνε κάποια πράγματα εδώ τα οποία δώστε βάση για το αν υπάρχουν οι Λυκάωνες ή όχι:

Το 1999 βρέθηκα στην Πίνδο μετά από κάποιες πληροφορίες ότι εκεί υπήρχε ενας ολόκληρος οικισμός από Λυκάωνες όπου τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ψέμα. Όμως υπήρχαν πολλές αναφορές από πολλούς ντόπιους και από διαφορετικά χωριά ότι φευγαλέα κάποιοι αλλά και για κάποια λεπτά άλλοι είχαν δει τριχωτά περίεργα πλάσματα να διαβαίνουν τα δασώδη εδάφη τις Πίνδου!!!! Ξέρατε ότι η Πίνδος δεν έχει εξερευνηθεί όλη από κανέναν και θεωρείται από τα πιο παρθένα και ανεξερεύνητα μέρη της Ευρώπης!;!

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CF%82

Μάζεψα πάνω από 523 αναφορές από άνδρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών όπου έλεγαν για αυτά τα πλάσματα. Κάποιοι τα ανέφεραν ως γοριλοειδή πλάσματα και οι πιο πολλοί ως τον θεό Παν ή Πάνα μα κάποιοι άλλοι όπου ήταν και οι ποιο πολλοί 305 στον αριθμό ως Λυκανθρώπους!!!! Δεν θα σταθώ σε αυτές τις αναφορές μα σε μια συγκεκριμένη όπου και έμεινα έκπληκτος με αυτά τα οποία άκουσα και κατέγραψα στο δημοσιογραφικό μου κασετοφωνάκι.

Όταν λοιπόν βρέθηκα στο Ζαγόρι είχα μια συνάντηση με έναν πρώην στρατιωτικό όπου είχε υπηρετήσει τα τελευταία χρόνια της θητείας του στο πεντάγωνο στο Α2 γραφείο ως υψηλά ιστάμενος. Δεν θα αναφέρω το όνομα του θα τον αποκαλώ απόστρατο και θα καταλάβετε το γιατί με αυτά τα οποία θα διαβάσετε. Μετά από την τυπική γνωριμία αρχίσαμε:

SAMAN LYCAN

Καλή σας μέρα. Με ειδοποίησε ο ….. ότι θέλετε να μου μιλήσετε για τους Λυκάωνες.

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Λυκάωνες!;! Πως και γνωρίζετε ότι έτσι τους αποκαλούν; Αυτό σημαίνει ότι έχετε έρθει σε επαφή με αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα τα οποία και βρίσκονται στην γη εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια τώρα!

SAMAN LYCAN

Έτσι θέλω να πιστεύω ότι έχω έρθει σε επαφή με κάποια από αυτά τα πλάσματα….

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Τους έχεις δει αλλαγμένους!!;!!

SAMAN LYCAN

Μέχρι στιγμής όχι, με τα άτομα που συνάντησα μόνο τα μάτια τους είδα να έχουν αλλαγμένα με αυτό το έντονο κίτρινο χρώμα όπου τα διατρέχει…

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Τότε δεν έχεις δει τίποτα φίλε μου! Αν τους δεις αλλαγμένους θα εντυπωσιαστείς με το τι η φύση είναι ικανή να φτιάξει!!!!

SAMAN LYCAN

Εσείς τους έχετε δει αλλαγμένους!;!

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Θα στα πω όλα από την αρχή προτού φτάσω στο σημείο όπου τους είδα για να καταλάβεις κάποια πράγματα. Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να σε πιστέψει κανείς όλα αυτά τα οποία που θα σου πω είναι αλήθεια και έγιναν εδώ στην Ελλάδα. Για αυτό και σου είπα ότι δεν θέλω να μάθει κανείς το πως με λένε γιατί μπορεί να μην σε πιστέψουν πολλοί μα αυτοί που πήραν μέρος στα γεγονότα αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά!

Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο υπουργός Βελής το 1988. Θυμάμαι ήταν τρίτη όταν με φώναξαν στο γραφείο του. Όταν έφτασα εκεί είδα τον στρατηγό …..  μαζί με τον πτέραρχο…… αλλά και τον ναύαρχο….. μαζί με αυτούς που σου προανέφερα ήταν και τέσσερις Αμερικάνοι ένστολοι.

Αν και οι στολές τους είχαν όλα τα διακριτικά όπως τα ήξερα ο ένας από αυτούς στο αριστερό του μπράτσο είχε ένα σήμα στρογγυλό το οποίο δεν είχα ξαναδεί μα είχα ακούσει για αυτό. Ήταν περίπου στρογγυλό και έγραφε τα εξής;

<< OFFICE OF PARANORMAL INVESTIGATIONS >>

5

Από ότι έμαθα μετά ήταν μέλος ενός ειδικού τμήματος στην Περιοχή 51 όπου υπάρχει αυτή η περίφημη και τόσο αμφιλεγόμενη βάση τους όπου λένε κάποιοι ότι την διοικούν οι Εξωγήινοι.

Ο άλλος ήταν ένας επιβλητικός μαύρος όπου αυτός είχε στο δεξί του μπράτσο ένα διαφορετικό ολοστρόγγυλο σήμα το οποίο είχε τρία φίδια όπου αγκάλιαζαν την υδρόγειο και έγραφε τα εξής στα Λατινικά:

<<  NANQUAM ANTE NANQUAM HERUM >>

 6

 

Αυτό είναι ένα σήμα πολύ σπάνιο το οποίο το έχουν όσοι ανήκουν στην περιβόητη << Κυβέρνηση Σκιά >> των ΗΠΑ!

Ο άλλος ήταν τετράστερος στρατηγός και είχε και αυτός ένα παράξενο σήμα το οποίο και είχα ακουστά αλλά πρώτη φορά το έβλεπα και έγραφε τα εξής:

<< OMNIS VESTRI SUBSTRUCTIO – ES SERVUS AD NORIS >>

7

O τέταρτος είχε ένα άλλο σήμα το οποίο και αυτό δεν είχα ξαναδεί αλλά και ούτε είχα ακούσει ποτέ ότι υπήρχε θυμάμαι ότι είχε ένα δράκο στα δυο πόδια όπου κρατούσε ένα πολυβόλο τύπου Μ132 που κάπνιζε, ποτέ δεν έμαθα τι ήταν αυτό το έμβλημα ήταν και αυτό περίπου στρογγυλό και είχε τα εξής γράμματα πάνω του:

 << 25TH FIGHTER -ASSAM DRAGGINS >>

8

 Αργότερα μετά από όλα αυτά έμαθα ότι το τελευταίο έμβλημα ανήκει σε μια ειδική μονάδα όπου τους ονομάζουν Δρακόντειοι οι Δράκινς όπου αποτελείτε από άτομα όπου έχουν ερπετοειδή DNA ή είναι ερπετόμορφοι και τους χρησιμοποιούν σε πολύ ιδιαίτερες αποστολές!

( ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ )

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τότε ο Βελής μου σύστησε τους Αμερικανούς αξιωματικούς και άρχισε να μου εξηγεί τι ακριβώς ήθελαν. Αυτά τα οποία άκουσα δεν μπορώ να πω ότι τα πίστεψα γιατί δεν ήταν πιστευτά πράγματα…..

Με λίγα λόγια μου εξήγησε ότι ήταν μια ειδική ομάδα όπου είχε έρθει από την Αμερική γιατί είχαν πληροφορίες ότι στην Ελλάδα ζούσαν οι πιο πολλοί Λυκάωνες στον πλανήτη μας, ζητούσαν την βοήθεια μας να αιχμαλωτίσουμε έναν Λυκάωνα ή και παραπάνω αν μπορούσαμε. Βέβαια η αντίδραση μου ήταν πολύ αντιδραστική λέγοντας του τότε αρχηγού ΓΕΕΘΑ:

Μα καλέ αρχηγέ μου πιστεύετε σε τέτοια παραμύθια: Διότι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοια πλάσματα…

<< Νομίζεις ότι με ενδιαφέρει η γνώμη σου το τι πιστεύεις; Θα κανείς αυτό που πρέπει και θα συνεργαστείς μαζί τους στο ακέραιο χωρίς καμία αντίρρηση όπως και οι άλλοι συνάδελφοι σου. Για να λένε ότι υπάρχουν τα παραμύθια της Χαλιμάς υπάρχουν το καταλάβατε κύριοι; Οι συνάδελφοι σας οι Αμερικανοί θα σας πουν τις λεπτομέρειες και το πως θα οργανωθείτε. >>

Τις επόμενες μέρες διαμόρφωσαν ένα γραφείο για να μας πουν οι Αμερικάνοι τι ακριβώς ψάχναμε και από αυτά τα οποία ακούσαμε μπορώ να σου πω φίλε μου ότι ούτε στον κινηματογράφο δεν γίνονται πιστευτά!!!!

Άρχισαν να μας λένε ότι, μας έλεγαν και ότι θα δούμε ήταν άκρως απόρρητο. Αυτά λοιπόν τα πλάσματα με λίγα λόγια τα έψαχναν για έναν και μόνο σκοπό. Οι Αμερικάνοι όπως μας εξήγησαν μετά τον πόλεμο του 1940 άρχισαν να κάνουν έρευνες για το πως θα φτιάξουν τον << Υπέρ Στρατιώτη >>. Ήθελαν και πιστεύω ότι ακόμα πρέπει να ερευνούν πως θα κάνουν στρατιώτες τροποποιημένους γενετικά σχεδόν άφθαρτους από τις σφαίρες, να αντέχουν μέρες χωρίς φαγητό, να μην κουράζονται, να μην κοιμούνται και πολλά άλλα!!!! Μας εξήγησαν από τις πληροφορίες που είχαν ότι οι Λυκάωνες δεν ήταν όπως τους είχαμε γνωρίσει στα έργα αιμοβόρα πλάσματα που σκοτώνουν κόσμο για να τραφούν, αλλά και ούτε άλλαζαν μόνο με την πανσέληνο. Μας είπαν ότι ήταν πλάσματα τα οποία ήταν μεταμορφωτικά και μπορούσαν να αλλάξουν μορφή ότι ώρα ήθελαν σε δευτερόλεπτα παίρνοντας την μορφή του λύκου και στέκονταν στα δυο τους πόδια!!!! Μας είπαν ότι είναι τα πιο γρήγορα πλάσματα του πλανήτη σε ταχύτητα και ότι όταν τρέχουν κάνουν τεράστια άλματα περίπου από 80 έως 124 μέτρα την φορά!!!! Μας είπαν επίσης ότι όταν έχουν την ανθρώπινη ιδιότητα είναι αδύνατον κάποιος να τους ξεχωρίσει το αν είναι Λυκάωνες ή όχι αλλά αυτοί είχαν μάθει ότι σαν άνθρωποι είχαν τεράστια μυϊκή δύναμη 30 φορές περισσότερο από τους απλούς ανθρώπους όπως εμείς….

( Σταμάτησε για λίγο να στρίψει ένα τσιγάρο, άρπαξα την ευκαιρία να του κάνω μια ερώτηση ).

SAMAN LYCAN

Σας είπαν πως είχαν μαζέψει πληροφορίες για τους Λυκάωνες αλλά και ότι οι πιο πολλοί από αυτούς ήταν εδώ στην χώρα μας!;!

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Ναι βεβαία! Από την μυθολογία μας λίγα…. μα την πιο τρανταχτή απόδειξη για αυτά τα πλάσματα την είχαν από έναν Άγγλο περιηγητή του 1800 ονόματι William Leake ( Γουίλιαμ Λήκ ). Το 1810 του δόθηκε ετήσιο χρηματικό βοήθημα 600 λιρών για τις υπηρεσίες του προς την Τουρκία ( Διπλοπράκτορας Μασόνος και όχι τόσο φιλικός με τους Έλληνες όπως νομίζουν πολλοί ). Ιδιαίτερα αξιοσημείωτες είναι οι μελέτες του για την Ελλάδα την οποία και φέρεται να περιηγήθηκε απ άκρου εις άκρο, από τα νησιά μέχρι την Ήπειρο διαμένοντας και αρκετό χρόνο στην Αθήνα καταρτίζοντας ακόμα και την τοπογραφία της αρχαίας Αθήνας και της Αττικής γενικότερα, όχι ότι αγαπούσε τους Έλληνες αλλά μάζευε πληροφορίες για τους ανωτέρους του από κάθε τι αρχαίο μας. Κατά το χρόνο δε που παρέμεινε στα Ιωάννινα συνέγραψε σπουδαίο, από ιστορικής άποψης, τετράτομο έργο περί του βίου του Αλή Πασά, την πολιτική του και γενικά για την κατάσταση που επικρατούσε στην Ήπειρο. Ο Γουίλιαμ Λήκ υπήρξε επίσης μέλος της Βασιλικής Εταιρείας του Λονδίνου, της Βασιλικής Γεωγραφικής Εταιρείας καθώς και της Βερολίνιας Ακαδημίας Επιστημών και επίσημο μέλος των μασόνων. Οι Αμερικάνοι μας είπαν ότι είχαν στην κατοχή τους ένα χειρόγραφο του όπου έλεγε πολλά πράγματα για αυτόν όπως πως πήρε πολλά αρχαία από την χώρα μας και τα έχει σήμερα το Βρετανικό μουσείο, επίσης ότι έψαχνε αρχαίες γνώσεις όπου με την καθοδήγηση των Ιλλουμινάτοι τα κατάφερε, μα το πιο συναρπαστικό και απίστευτο από όλα που είχε γράψει ήταν για τους Λυκάωνες όπου συνάντησε στα Ιωάννινα στην χώρα μας! Είχαν το χειρόγραφο μαζί τους όπου και μας το έδειξαν , μας έδειξαν συγκεκριμένα τα καταπληκτικά σκίτσα από τους Λυκάωνες όπου είχε φτιάξει…. μετά από λίγο άρχισαν να μας διαβάζουν το επίμαχο σημείο:

<< …… Έγινε αργά το βράδυ στην επιστροφή όπου είχα πάει να μαζέψω πληροφορίες για τα αρχαία ιεράτεια και το πως λειτουργούσαν, οι ανώτεροι μου είχαν πει ότι αυτές οι γνώσεις είναι το κλειδί για να μπορέσουν να ταξιδέψουν κάποια στιγμή έξω από την γη, περίεργα πράγματα! Τι γνώσεις είχαν οι αρχαίοι Έλληνες που την αναζητούν οι ανώτεροι μου απεγνωσμένα….! Ώσπου ξαφνικά καθώς έβλεπα τα τοίχοι από το κάστρο των Ιωαννίνων μπροστά μου από τον ουρανό έπεσαν μπροστά μου κάποια πλάσματα τα οποία έμοιαζαν με γορίλες… έτσι κατάλαβα στην αρχή. Ήταν πέντε από αυτά μα όταν γύρισαν απότομα στην μεριά μου πάγωσε τελείως το αίμα μου με το τι είχα να κάνω. Θυμάμαι ήταν πανύψηλοι γύρω στα 2.30 με 2,40 το καθένα από τα πλάσματα…. γρύλιζαν απειλητικά μπροστά μου δείχνοντας τους τεράστιους κυνόδοντες τους! Είχε πολύ βαθύ σκοτάδι και το μόνο που έβλεπα ήταν τα κίτρινα μάτια τους όπου είχαν το χρώμα του κόρακα και τα δόντια τους που άσπριζαν που και που στο σκοτάδι… Πανικόβλητος άρχισα να τρέχω προς τα πίσω με όλη μου την δύναμη, ήθελα να ουρλιάξω από τον φόβο μα δεν μπορούσα, έτρεχα για να σωθώ από αυτά τα φρικαλέα οντά. Δεν πρόλαβα να φτάσω ούτε πενήντα μέτρα και ξανά έπεσαν από τον ουρανό μπροστά μου. Τότε είδα ακριβώς με τι είχα να κάνω, το σκοτάδι άρχισε να χάνετε ανοίγοντας ο ουρανός από την συννεφιά και το φεγγάρι έφεξε την γη… .Αλίμονο! Θυμάμαι να αναφώναξα, έκανα ξανά να τρέξω μα με είχαν περικυκλώσει όλα αυτά τα πλάσματα. Δεν ξέρω αν ποτέ με πιστέψει κανείς μα μπροστά μου είχα πέντε πλάσματα τα οποία είχαν ακουστεί πολλά για αυτά στην Ευρώπη μα νόμιζα ότι ήταν καθαρά σκευάσματα κάποιων για δικούς τους σκοπούς… Ήταν Λυκάνθρωποι όπου στεκόντουσαν στα δυο πόδια και σιγά σιγά άρχισαν να στενεύουν τον κύκλο όπου είχαν κάνει για να με σταματήσουν. Αν και έδειχνα στον κόσμο ότι πίστευα στον θεό δεν πίστευα μα όταν είδα αυτά τα πλάσματα να απειλούν την ζωή μου κατάλαβα ότι ο θεός υπάρχει, έπεσα στα γόνατα και άρχισα να μιλώ στον θεό για αυτά τα οποία είχα κάνει και ζητούσα συγχώρεση. Τότε τα λυκανθρωπόμορφα πλάσματα σταμάτησαν…. Νόμιζα ότι ο θεός με άκουσε, είχαν σταματήσει και με κοιτούσαν χωρίς να κάνουν κάτι, είχαν μακριές τρίχες σε όλο τους το σώμα, είχαν κεφάλι λύκου, χέρια ανθρώπινα καλυμμένα με τρίχες όπως σε όλο τους το σώμα, στα δάχτυλα τους είχαν απίστευτα κοφτερά νύχια όπου πρέπει να είχαν μήκος γύρο στους δεκαπέντε πόντους. Πόδια σαν τους ανθρώπους εξίσου οπλισμένα με δολοφονικά νύχια στο κάθε τους δάχτυλο, είχαν ένα τεράστιο στέρνο, στο λαιμό τους είχαν μια χαίτη όπως έχουν τα λιοντάρια της Αφρικής. Καθώς ο νυχτερινός χειμωνιάτικος άνεμος φυσούσε η χαίτη τους ανέμιζε όμορφα μαζί του. Στεκόντουσαν εκεί με το να με κοιτάνε για πολύ ώρα χωρίς να κάνουν τίποτα, ακίνητοι λες και κάποιοι τους είχαν μαρμαρώσει. Άρχισα δειλά δειλά να τους λέω να με αφήσουν να φύγω μα μόλις ξεκίνησα να μιλάω χωρίς να κουνηθούν από την θέση τους ο πιο μεγαλόσωμος από όλους άρχισε να γρυλίζει βγάζοντας ήχους προσπαθώντας να βγάλει κάποιες λέξεις! Ήταν σαν να μιλούσε ο διάολος, μα τότε και όλοι οι άλλοι άρχισαν να κάνουν το ίδιο πράγμα, επικοινωνούσαν αναμεταξύ τους σε μια πολύ παράξενη γλώσσα όπου είχε πολύ παράξενη χροιά! Τότε μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου ο μεγαλόσωμος που στεκόταν μπροστά μου άλλαξε μορφή σε δευτερόλεπτα, χωρίς να του πέσουν οι τρίχες τις απορρόφησε το δέρμα του και στην θέση αυτού του πλάσματος στεκόταν μπροστά μου ένας άνθρωπος ολόγυμνος γύρω στο 1.75 ύψος! Προτού προλάβω να συνέλθω από τον τρόμο και την έκπληξη μου μίλησε στην γλώσσα των Ελλήνων λέγοντας μου.

<<  Μην φοβάσαι ξένε είμαστε Λυκάωνες και δεν πρόκειται να σου κάνουμε κακό. Ήρθαμε ως εδώ ορέ για να σε προειδοποιήσουμε να μην ξανά πας στο μέρος όπου είχες πάει σήμερα και να σταματήσεις να κάνεις ότι κάνεις διότι αν το συνεχίσεις τότε θα εφαρμοστεί ο νόμος μας >>.

Μέσα στην σαστιμάρα μου απάντησα. Μα δεν έκανα κάτι το κακό μαζεύω πληροφορίες από τους αρχαίους Έλληνες για να μην χαθούν οι γνώσεις μετά από τόσα χρόνια σκλαβιάς από τους Τούρκους, του απάντησα. Με κοίταξε κάπως αγριεμένα και μου είπε.

<< Άκουσε με ξένε το καλό που σου θέλω ορέ! Μυρίζω τον φόβο σου αλλά και το ψέμα σου, δεν μας ενδιαφέρει το τι κάνεις ή το τι πληροφορίες μαζεύεις αυτά είναι για τους ανθρώπους! Εγώ σε προειδοποιώ ότι αν μάτα ξανά έρθεις στα μέρη αυτά δεν θα ξανά μάτα δεις το φως του Ήλιου! Στείλε μαντάτο στους Δρακόμορφους αφέντες σου ότι πάτησες το ποδάρι σου σε εδάφη όπου ζουν Λυκάωνες και αν συνεχίσουν να στέλνουν άτομα σαν και του λόγου σου τότε αυτό θα είναι αιτία πολέμου σε όλη την Γης μέσα και έξω! Το κατάλαβες το τι σου είπα ξένε; >>

Με κοίταζε επίμονα και το στόμα του σχεδόν ακουμπούσε την μύτη μου! Όταν σταμάτησε να μιλά τα μάτια του κιτρίνισαν αμέσως και σε δευτερόλεπτα άλλαξε και πάλι μορφή. Αμέσως με ένα τεράστιο άλμα χάθηκαν όλοι από μπροστά μου, ύστερα από κάποια λεπτά ακούστηκαν στο βάθος τα ανατριχιαστικά ουρλιαχτά τους όπου έμοιαζαν σαν να βγαίνουν από την κόλαση! Τρομοκρατήθηκα πάρα πολύ από αυτήν την συνάντηση με αυτά τα πλάσματα, πήγα αμέσως στο σπίτι μου και προσπαθούσα να βρω μια λογική εξήγηση μα δεν μπορούσα. Δεν ξαναπήγα σε αυτό το μέρος ποτέ μου μα και για την συνάντηση που είχα με αυτά τα πλάσματα δεν την ανέφερα σε κανέναν. Είχε έρθει η στιγμή που έπρεπε να φύγω από τα Ιωάννινα και να πάω στην Αθήνα…>>.

SAMAN LYCAN

Στα Ιωάννινα; Μάλιστα…

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Φαίνεται να αναλογίζεσαι αυτό που σου είπα… .ξέρω πράγματι είναι απίστευτα όλα αυτά….

SAMAN LYCAN

Όχι!!!! Όχι!!!! Απλώς θυμήθηκα μια πληροφορία όπου είχα για τα Ιωάννινα για τους Λυκάωνες. Παρακαλώ συνεχίστε.

9

 ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Προτού αρχίσουμε τις έρευνες για μέρες μας έλεγαν για διάφορα όντα που υπάρχουν και ζουν πάνω στην γη, αλλά και κάτω από αυτήν αλλά και για εξωγήινους διαφόρων ειδών. Καταλαβαίνεις ότι για εμάς όλα αυτά ήταν απίστευτα και νομίζαμε ότι μας έκαναν  πλάκα….. μα ήταν αλήθεια! Ότι μας είχαν πει ήταν αλήθεια….. Φαντάσου ότι παράξενο υπάρχει πάνω στην γη από αστροπύλες, το τρίγωνο των Βερμούδων και ότι άλλο έχεις ακούσει ή διαβάσει είναι αλήθεια και οι Αμερικάνοι δεν τα αγνόησαν καθόλου…. Τέλος πάντων η όλη επιχείρηση η οποία θα γινόταν στην χώρα μας ονομάστηκε << Λύκαια Ορδή >> όπου και συμμετείχαν Αμερικάνοι και Έλληνες σε άκρα μυστικότητα!

SAMAN LYCAN

Με συγχωρείς που θα σε διακόψω αλλά όπως είπες και εσύ αλλά και όσο γνωρίζω και εγώ οι Λυκάωνες είναι όντα όπου δεν ξέρεις ποια είναι αλλά και ούτε κάποιος μπορεί να αναγνωρίσει λόγο της ανθρώπινης εμφάνισης τους. Έτσι λοιπόν πως ήταν δυνατόν να τους βρουν; Δεν νομίζω να έπιαναν και να ρωτούσαν δεξιά και αριστερά ποιοι έχουν υπερφυσικές δυνάμεις και κατόπιν να τους κάνουν εξετάσεις DNA ώστε να εξακριβώσουν αν είναι άνθρωποι ή όχι;

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Αν και μέχρι τότε ήταν απίστευτα για εμάς όλα αυτά αναρωτηθήκαμε και εμείς το πως οι Αμερικάνοι θα τους εντόπιζαν, Η απάντηση που μας έδωσαν ήταν μέσω των δορυφόρων!

SAMAN LYCAN

Μέσω των δορυφόρων; Δεν καταλαβαίνω….

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Όπως γνωρίζεις υπάρχουν δορυφόροι όπου μπορούν και βλέπουν τα πάντα πάνω στην γη, νύχτα μέρα αλλά και όπως το θέλουν, έτσι λοιπόν έβαλαν σε λειτουργία δυο δορυφόρους πάνω από την Ελλάδα με ανιχνευτή θερμότητας! Στην αρχή νόμιζα ότι έκαναν βλακεία γιατί θα έπιανε όλες τις θερμές πηγές ο κάθε δορυφόρος! Μα σκέφτηκαν έξυπνα έβλεπαν περιοχές όπου ήταν δασώδη και πάντα νύχτα!!!! Έτσι λοιπόν στήθηκε αυτή η απίστευτη επιχείρηση με την κωδική ονομασία << Λύκαια Ορδή >>. Η έδρα της επιχείρησης στήθηκε στην Λάρισα εκεί πρώτο είδαμε και διακόσιους Αμερικανούς πεζοναύτες με τα ίδια εμβλήματα όπου προανέφερα παραπάνω, είναι αυτό το οποίο έχει το δράκο που στέκεται όρθιος και βαστά ένα Μ132 οπλοπολυβόλο που καπνίζει! Αν και είχα δει πολλούς πεζοναύτες στην ζωή μου αυτοί ήταν τελείως ψυχροί, ούτε στο Κ.Ψ.Μ. πηγαίνανε, ούτε βόλτες στην πόλη, πάρα έμεναν σε ένα υπόστεγο κλισμένοι όλοι την ημέρα μέχρι να χρησιμοποιηθούν! Θυμάμαι τα πρόσωπα τους ήταν πολύ κρύα λες και δεν είχαν ζωή μέσα τους και αυτό που μου έκανε εντύπωση μεγάλη είναι ότι το δέρμα τους ήταν υπερβολικά ωχρό! Εμείς σαν στρατός μόνο οι αξιωματικοί που σου ανέφερα πήραμε μέρος….

Πέρασαν πέντε μήνες και οι δορυφόροι δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τίποτα απολύτως, μέχρι τότε εγώ έκανα ότι μου έλεγαν μιας και είχα τέτοιες εντολές ώσπου μια μέρα επειδή δεν είχα πιστέψει ότι υπήρχαν τέτοια πλάσματα και πίστευα ότι κάτι άλλο γύρευαν ρώτησα τον Αμερικανό υποστράτηγο όπου την ημέρα που ξεκίνησε η επιχείρηση δεν έλειπε ούτε ώρα από τον θάλαμο με τα μόνιτορ όπου έδειχναν τι έβλεπαν οι δορυφόροι. Τον ρώτησα λοιπόν ότι τι περιμένουμε τόσο καιρό να δούμε στα μόνιτορ και μου απάντησε.

<< Όπως βλέπεις και εσύ ότι έχει θερμότητα το βλέπουμε μέσα στα δάση και τα βουνά, από πρόβατα, λύκους, αρκούδες, αλεπούδες, ακόμη και ανθρώπους! Έχεις πάρει μια γεύση της δορυφορικής θερμικής εικόνας! Έχεις δει πως κινούνται όταν λοιπόν δεις αυτό που ψάχνω τότε θα καταλάβεις ότι είναι αυτό που ψάχνουμε! Τώρα κοίτα την δουλειά σου…! >>.

Μετά από δυο εβδομάδες ήμουν βάρδια στα μόνιτορ η ώρα ήταν 3:00 το πρωί όταν άρχισε το αλάρμ να κτυπάει σαν τρελό! Ήταν ο δορυφόρος νούμερο ένα ο οποίος ήταν στραμμένος στα βουνά της Πίνδου, στην περιοχή ……. είχε εντοπίσει γύρω στις τριάντα φιγούρες θερμότητας όπου μπροστά στα μάτια μου έκαναν τεράστια άλματα αλλά και η ταχύτητα τους όταν έτρεχαν ήταν απίστευτη! Κοίταξα τις ενδείξεις μέτρησης από τον δορυφόρο και έδειχνε τα εξής. Ταχύτητα τρεξίματος ο πιο γρήγορος 410-520 χιλιόμετρα ανά ώρα, ο πιο αργός 370-420 χιλιόμετρα ανά ώρα! Η ένδειξη άλματος ήταν από έναν Λυκάωνα 197 μέτρα ύψος και ο πιο χαμηλός σε άλμα 135 μέτρα ύψος! Όλα αυτά γίνανε μέσα σε είκοσι δευτερόλεπτα το πολύ καλύπτοντας μια απόσταση 7-8 χιλιόμετρα μετά χάθηκαν απότομα! Δεν πίστευα στα μάτια μου το τι έβλεπα, είχα μείνει στην κυριολεξία άγαλμα!

Οι Αμερικάνοι έκαναν σαν τρελοί! Εκτός ότι κοίταζαν τα μηχανήματα ο υποστράτηγος είχε φρικάρει τόσο που νόμιζα ότι θα πάθει εγκεφαλικό, τότε δεν το κατάλαβα μα μετέπειτα όταν άρχισα να ψάχνομαι μετά από όλο αυτό το συμβάν κατάλαβα ότι ήταν Δρακονιανός! Το λέω αυτό γιατί εκείνη την βραδιά μια δυο φορές τα μάτια του, οι κόρες των ματιών του δηλαδή είχαν γίνει όπως των ερπετών! Αμέσως σήμαναν συναγερμό στο υπόστεγο όπου έμεναν οι παράξενοι πεζοναύτες. Ένα ακόμα παράξενο ήταν ότι παρ’ όλο το προχωρημένο της νύχτας με το που χτύπησε ο συναγερμός άνοιξαν αμέσως τις πόρτες και βγήκαν έξω στο προαύλιο με πλήρη εξάρτηση και οπλισμό, λες και δεν κοιμόντουσαν, ήταν λες και ήταν πίσω από τις πόρτες έτοιμοι!

Ήρθαν ελικόπτερα και τους πήρανε και τους πήγανε στο επίμαχο σημείο όπου ο δορυφόρος είχε εντοπίσει τους Λυκάωνες. Μπορούσα και έβλεπα τα πάντα από την θερμική εικόνα που έδινε ο δορυφόρος, είχαν παραταχτεί σε θέσεις μάχης. Ο υποστράτηγος τους έδωσε τις εντολές λέγοντας τους ότι ήθελε ένα από τα αυτά όντα ή δυο ζωντανά για τα άλλα έδωσε άδεια να τα σκοτώσουν όλα! Αμέσως απευθύνθηκε σε εμάς λέγοντας ότι δεν θα φύγουμε από το δωμάτιο αυτό αν δεν τελειώσει η επιχείρηση όσο και να κρατούσε. Τρεις μέρες κάθισαν εκεί και δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα, όταν γύρισαν έφεραν μαζί τους εκμαγεία από τις πατημασιές των Λυκάωνων αλλά και κάποιες τρίχες όπου είχαν ανακαλύψει. Σε εμάς δεν είπαν απολύτως τίποτα. Ο καιρός πέρναγε και μετά από ένα χρόνο σχεδόν παρακολούθησης δεν είχαμε ξανά εντοπίσει τίποτα απολύτως, ήταν λες και τους είχε ανοίξει η γη και τους κατάπιε. Τότε ένα πρωινό ήρθε ένα μεταγωγικό αεροπλάνο των Αμερικανών και κατέβασε ένα μεγάλο κοντέινερ. Μέσα σε αυτό υπήρχαν ειδικά τετράγωνα κουτιά όπου ήταν όπλα που δούλευαν με κάμερες κίνησης! Το κάθε ένα από αυτά μπορεί να είχε και 500 τρύπες όπου από εκεί έβγαιναν 500 βέλη με αναισθητικό όπου όπως μας είπαν ένα από αυτά θα κοίμιζε ελέφαντα για ένα εικοσιτετράωρο!

Τα τοποθέτησαν στην περιοχή όπου είχαν εμφανιστεί στραμμένα προς τον ουρανό 1,000 τέτοια όπλα! Φαντάσου 1.000 Χ 500 = 50. 000 βέλη με αναισθητικό, δεν θα ξέφευγε τίποτα από την ακτίνα δράσης αυτών των όπλων! Όλα ήταν έτοιμα, η αναμονή ξανά άρχισε με μεγάλη αγωνία το τι θα γινόταν. Μεταφέραμε κοντά στην περιοχή όλο τον εξοπλισμό σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κοντέινερ και περιμέναμε…… Δεν σου κρύβω ότι ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου όπου είχα φοβηθεί τόσο, βλέπεις όταν αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν τέτοια όντα διαπερνάνε το μυαλό σου πολλές παράξενες σκέψεις…..

( Του είπα ότι έπρεπε να αλλάξω την κασέτα στο δημοσιογραφικό μου κασετοφωνάκι και βρήκε την ευκαιρία να στρίψει πάλι ένα τσιγάρο ).

SAMAN LYCAN

Είμαστε έτοιμοι. Αλλά προτού συνεχίσετε θα ήθελα να σας πω ότι το θέμα για τους Λυκάωνες είναι ήδη απίστευτο και αυτά όλα που εξιστορείτε σε μένα όπου και να τα πω πιστεύω ότι θα γίνω περίγελος. Ακόμα και την αφήγηση σας να βάλω να την ακούσουν θα πουν ότι είναι φτιαχτή….

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Αυτό δεν θα ήθελα να το κάνεις….. Βλέπεις εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι όπου θα αναγνωρίσουν την φωνή μου και δεν θα ήθελα να ξέρουν ότι δίνω τέτοιες πληροφορίες. Καταλαβαίνεις ότι θα έχω ανεξέλεγκτες επιπτώσεις….. Όταν κλείσω τα μάτια μου κάνε ότι θέλεις.

SAMAN LYCAN

Mην ανησυχείς κύριε Απόστρατε δεν πρόκειται να σας εκθέσω!!!! Έτσι και αλλιώς τόσα χρόνια έχω συνηθίσει το χλευασμό πολλών ανθρώπων για πολλά ζητήματα τι είναι ένας ακόμη χλευασμός μπροστά σε τόσους; Έχουν δει τα μάτια μου τόσα πράγματα…. μα ακόμη κάποιες φορές δυσπιστώ και γω ο ίδιος αν δεν δω κάτι με τα μάτια μου, οπότε δεν περιμένω από τον κόσμο που θα πω τι συζητάμε να μας πιστέψει. Άσχετα ότι εσείς και γω ξέρουμε ότι είναι αλήθεια!!!!

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Πράγματι! Πολλοί θα το ακούσουν και ενας, δυο θα τα πιστέψουν. Βλέπεις όλα αυτά τα οποία σου είπα και θα σου πω πολλοί είναι αυτοί που θα πουν ότι θα είναι ένα καλό σενάριο για κάποια ταινία ή ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας…. Μα αλίμονο! Είναι αλήθεια! Δεν θέλω να πείσω κανέναν για αυτά που θα λέω μα είναι αλήθεια! Φαντάσου ότι εγώ δεν πίστευα σε τίποτα το παραφυσικό, ούτε ακόμη στην ύπαρξη του θεού! Μα μετά από όλα αυτά που πέρασα σε πληροφορώ ότι πιστεύω στα πάντα! Σε ότι και να ακούσω πλέον θα το πιστέψω…..

Ας συνεχίσω λοιπόν. Οι μέρες περνούσαν και δεν είχαμε κανένα σημάδι στην περιοχή από αυτά τα όντα. Οι μέρες δεν περνούσαν με τίποτα ήμασταν συνέχεια εκεί μέσα και παρακολουθούσαμε τα πάντα, ώσπου ένα βράδυ έγινε! Ο δορυφόρος έπιασε πάλι τέτοιες κινήσεις όπως και την προηγούμενη φορά, μόνο που τώρα ήταν πολλά πάρα πολλά! Όταν οι πρώτοι Λυκάωνες έπεσαν στην παγίδα τα οπλικά συστήματα με τα βέλη αναισθητικού άρχισαν να ρίχνουν σαν τρελά…..! Έπεφτε ο ενας μετά τον άλλο αναίσθητοι! Μέχρι εκείνη την στιγμή είχαν πέσει γύρω στου 10 Λυκάωνες….. και τότε ξαφνικά μπροστά στα μάτια μου άρχισε μια ανελέητη σφαγή! Τα αυτόματα από τους πεζοναύτες κροτάλιζαν σαν τρελά μέσα στην ησυχία της νύχτας….. μπορούσα και έβλεπα από τα μόνιτορ τις φλόγες από τα όπλα τους! Μα σε ένα ή δυο λεπτά είχαν τελειώσει όλα! Οι Λυκάωνες ήταν τόσο γρήγοροι στις κινήσεις τους που δεν μπορείς να φανταστείς….. τους πετσόκοψαν όλους! Και όταν λέω όλους εννοώ όλους! Δεν άφησαν πεζοναύτη ζωντανό! Ανάμεσα από την πυκνή βλάστηση και τα δένδρα μπορούσαμε να δούμε τις αστραπιαίες κινήσεις από τους Λυκάωνες, βλέπαμε τις φλόγες των όπλων μα κάθε φορά βλέπαμε αμυδρά πιτσίλισμα από αίμα καθώς διατελούσαν τους πεζοναύτες στο πέρασμα τους! Ώσπου επικράτησε ησυχία…. Είχαμε καρφωθεί πάνω στα μόνιτορ μήπως δούμε κάποιο σημάδι ζωής μα τίποτα όλοι οι πεζοναύτες ήταν νεκροί! Τότε είδαμε κίνηση προς το κοντέινερ όπου ήμασταν εμείς. Οι Αμερικάνοι ζητούσαν απεγνωσμένα ενισχύσεις και έδιναν κάποιες πληροφορίες στα γρήγορα φωνάζοντας από τρόμο…. Εγώ είχα παγώσει ώσπου…. βρέθηκαν έξω από το κοντέινερ! Για λίγο επικρατούσε ησυχία κανείς δεν μιλούσε, δεν έλεγε τίποτα! Οι Αμερικάνοι είχαν κλείσει τα πάντα για να μην ακούγετε τίποτα…. Τότε με ένα δυνατό θόρυβο ενας από τους Λυκάωνες ξήλωσε την πόρτα πετώντας την μακριά λες και ήταν από χαρτί…..

SAMAN LYCAN

Είσαστε καλά…. Μπορείτε να συνεχίσετε; Θέλετε να διακόψουμε.

( Είχε κομπιάσει για λίγο κοιτώντας στο κενό … )

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Ήταν τεράστιος…. όπως όλοι τους! Αστραπιαία βούτηξε τον πρώτο Αμερικάνο αξιωματικό που βρήκε μπροστά και έφυγε, έκαναν να βγάλουν τα όπλα τους οι Αμερικανοί μα δεν πρόλαβαν σε λίγες στιγμές από έναν βούταγε ένας Λυκάωνας και χανόντουσαν….. ώσπου ήρθε η σειρά μας….. Το ίδιο έγινε έμεινα μόνος, ο τρόμος με είχε κυριεύει, τότε ένας μεγαλόσωμος Λυκάωνας μπήκε στα τέσσερα…. την ώρα που άνοιξε το πελώριο στόμα του να με βουτήξει και μένα ένας άγριος βρυχηθμός ακούστηκε από πίσω του! Δεν είχα ξανά ακούσει κάτι τέτοιο ποτέ στην ζωή μου…. Ο Λυκάωνας όπου μου έκανε την επίθεση σταμάτησε ξαφνικά, έριξε τα αυτιά του πίσω και με αργά βήματα έκανε πίσω όπου βγήκε έξω από το κοντέινερ. Μπροστά στην τσακισμένη είσοδο πήρε την θέση του ένας ποιο μεγαλόσωμος Λυκάωνας όπου σε κλάσματα του δευτερολέπτου είχε μεταμορφωθεί σε άνθρωπο. Ήταν τελείως γυμνός με τα απόκρυφα του να φαίνονται, μπήκε μέσα ατάραχος, είχε ύψος 1.80 ήταν καστανόξανθος με καστανά μάτια, δεν ήταν γεροδεμένος όπως δείχνουν οι ταινίες, ήταν ενας απλός άνθρωπος! Κοιτάζοντας τριγύρω τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό έφτασε σιγά σιγά σε εμένα…. στάθηκε για λίγο με το να με κοιτά επίμονα, η μύτη του αν και ανθρώπινη κουνιόταν σαν των σκύλων γρήγορα….. με μύριζε! Τότε μου είπε τα εξής στα Ελληνικά:

<< Από ότι βλέπω από την στολή σου είσαι Έλληνας αλλά και μυρίζεις σαν άνθρωπος. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι δουλειά θέλεις με τους Δρακονιανούς αλλά και τι κάνετε εδώ; Ελπίζω να μου πεις την αλήθεια διότι από την αδρεναλίνη σου και μόνο που θα μυρίσω αλλά και από τους χτύπους της καρδιάς σου που θα ακούσω θα καταλάβω αν μου πεις ψέματα ή όχι. >>

Κάθισε σε μια από τις καρέκλες και περίμενε να του απαντήσω, έξω από το κοντέινερ οι άλλοι Λυκάωνες δεν είχαν μεταμορφωθεί αλλά στεκόντουσαν όρθιοι με το να κοιτάνε μέσα στο κοντέινερ. Όλα ήταν τόσο ήσυχα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά!!!! Παρ’ όλο τον φόβο μου ξεροκατάπια και άρχισα να του εξηγώ τι ήθελαν οι Αμερικάνοι από αυτούς…. Με διέκοψε ξαφνικά:

<< Αμερικάνοι!;! Αμερικάνοι!;! Ποιοι Αμερικάνοι άνθρωπε!;! Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν πιστεύετε σε κάτι αν δεν το δείτε!!! Εσύ που είσαι στρατιωτικός αλλά και όλοι οι άλλοι στην χώρα μας θα έπρεπε να κοιτάτε τα συμφέροντα της χώρας και όχι ξένα συμφέροντα!!!! Και τι συμφέροντα, των Δρακονιανών…….. >>

Την κουβέντα του διέκοψε ξαφνικά ενας γδούπος που ακούστηκε έξω από το κοντέινερ. Ανάμεσα στους άλλους Λυκάωνες είχε προσγειωθεί από το πουθενά ενας άλλος Λυκάωνας όπου ήταν όπως όλοι οι άλλοι με την μόνη διαφορά αυτός είχε το χρώμα των άλλων στο τρίχωμα του μα η χαίτη του και η πλάτη του είχε ένα χρώμα ασημί!!!! Αμέσως όλοι οι άλλοι Λυκάωνες γονάτισαν μπροστά του με το κεφάλι σκυμμένο, ακόμη και ο Λυκάωνας όπου είχε μεταμορφωθεί σε άνθρωπο μόλις τον αντίκρισε έκανε και αυτός το ίδιο πράγμα. Μπαίνοντας στο κατεστραμμένο κοντέινερ άλλαξε και αυτός σε άνθρωπο. Ήταν ενας άντρας γύρω στα σαράντα πέντε, στρογγυλοπρόσωπος, ήταν παχουλός ενώ σαν Λυκάωνας έδειχνε πολύ γυμνασμένος. Με κοίταξε χωρίς να μου πει τίποτα και αμέσως άρχισε να μιλά σε μια γλώσσα που μου θύμισε έντονα την γλώσσα των Κλίγκων από την ταινία Σταρ Τρεκ με την μόνη διαφορά ήταν πιο περίπλοκη αλλά σε κάθε λέξη υπερίσχυε το Κ και το Ρ!!!!

 https://en.wikipedia.org/wiki/Klingon_language

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CiRMGYQfXrs[/youtube]

Δεν κράτησε πολύ η συζήτηση τους όταν τελείωσαν ο πρώτος Λυκάωνας όπου είχε μπει μέσα βγήκε ο δεύτερος που φαινόταν ο αρχηγός τους κάθισε αυτός με την σειρά του στην καρέκλα, με κοίταξε για λίγο και άρχισε να μου μιλάει:

<< Η αλήθεια είναι άνθρωπε ότι και εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα είχα τρομοκρατηθεί αν ανακάλυπτα ότι υπάρχουν όντα όπως εγώ!!!! Όπως βλέπεις και εμείς όντα του θεού είμαστε μόνο που εμείς τον ονομάζουμε ΜΑΝ-Η-ΤΟΥ όπως οι Ινδιάνοι της Αμερικής μόνο που αυτοί τον προφέρουν ΜΑΝΗΤΟΥ. Ξέρω καλά ότι εσείς οι άνθρωποι είσαστε αλλόκοτα όντα άλλες φορές με καλοσύνη και άλλες φορές με απίστευτη κακία, αλαζονεία, αλλά και με αυτοκαταστροφική μανία!!!! Αυτό όμως που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι σχεδόν σε κάθε κράτος την διοικεί μια κυβέρνηση η οποία ανήκει στους Ιλλουμινάτοι καθώς και στα τσιράκια τους τους Δρακονιανούς!!!! Όπου το μόνο που αναζητούν είναι να κατακτήσουν τον πλανήτη και εσείς οι άνθρωποι να γίνετε υποχείρια τους, σκλάβοι τους, αλλά και το κύριο πιάτο τους!!!! Παρ’ όλο ότι κάποιοι από εσάς πασχίζουν να σας ξυπνήσουν και να σας ενημερώσουν για την όλη κατάσταση όπου επικρατεί εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εσείς δεν λέτε να καταλάβετε τίποτα. Πράγματι το είδος μου δεν μπόρεσε να καταλάβει τον άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια γιατί είναι τόσο δύσκολο σε εσάς τους ανθρώπους να πιστέψετε ότι υπάρχουν και άλλα όντα εκτός από εσάς!!!! Όμως η απορία μου λύθηκε μετά 430 χρόνια ύπαρξης μου, είναι ότι είστε εγωιστές αλλά και θέλετε να είστε πάνω από όλους και όλα!!!! Διψάτε για εξουσία τόσο πολύ που αλληλοεξοντώνεστε!!!! Δυστυχώς όμως για εσάς υπάρχουν ποιο ευφυή όντα από εσάς, λέω δυστυχώς όχι ότι διατρέχετε κάποιο κίνδυνο από εμάς τους Λυκάωνες μα από τους Ερπετόμορφους σαυρήτες όπου κουνούν τα ηνία σε όλο τον πλανήτη και εσείς οι άνθρωποι δεν έχετε πάρει είδηση τίποτα!!!! Παρ’ όλα τα σημάδια αιώνων της σεβαστής ιστορία σας κατάφεραν οι σαύρες να μην πιστεύετε πλέον σε αυτούς και έτσι μπορούν και δρουν χωρίς να αντιλαμβάνεστε τίποτα ώσπου να είναι πολύ αργά!!!! Τώρα θα ήθελα να μου εξηγήσεις γιατί οι σαύρες θέλουν να πιάσουν έναν από το είδος μου!;! >>

Του εξήγησα τα πάντα, ότι ήξερα και ότι με είχαν ενημερώσει. Καθόταν ατάραχος αλλά σκεπτικός και με κοιτούσε καθώς του έλεγα τα πάντα, όταν τελείωσα γύρισε και μου είπε;

<< Αν και συν υπάρχουμε εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια μαζί σας μόνο όταν χρειάστηκε σκοτώσαμε ανθρώπους, ποτέ όμως για τροφή!!!! Σε κάποιους από εσάς εμπιστευτήκαμε την ύπαρξη μας και όσο τους επέτρεπε ο ΜΑΝ Η ΤΟΥ ήταν αδέλφια μας, όμως οι άνθρωποι έχετε και κάτι άλλο το οποίο ζει μέσα σας την προδοσία!!!! Για την δόξα και το χρήμα μπορεί να κάνετε συμφωνία και με ότι μπορεί να φανταστείτε, έτσι κάποιοι από το είδος σου συνεργάζονται με τις σαύρες προσπαθώντας ότι χειρότερο για την ανθρωπότητα!!!! Συνέχεια φτιάχνουν κάποια καινούρια όντα μέσω τις γενετικής, πιστεύουν ότι θα φτιάξουν κάποιο υβρίδιο μεταξύ σαύρας και κάποιου άλλου είδους όπου θα είναι άτρωτο ώστε να το έχουν ως στρατιώτη!!!!

Εμείς ως Λυκάωνες πιστεύουμε ότι μόνο ο θεός έχει την δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο!!!! Αν όλα τα απλά όντα του προσπαθήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο χωρίς την άδεια του, τότε κάποια στιγμή το ίδιο το δημιούργημα τους θα τους καταστρέψει. Λοιπόν άνθρωπε εσένα δεν πρόκειται να σε σκοτώσουμε όπως τους άλλους, θα σε αφήσουμε να φύγεις. Ο λόγος είναι να πεις στους επόμενους Σαυρήτες που θα έρθουν ότι πάλι είμαστε ένα βήμα μπροστά από αυτούς!!!! Θα τους πεις ότι εκατοντάδες χρόνια πολέμων στα έγκατα της γης δεν έβαλαν μυαλό και θέλουν να αρχίσουν και στην επιφάνεια της γης πολέμους με εμάς. Αν και υπόγεια πάντα νικούσαμε δεν θα τους κάνουμε την χάρη στην επιφάνεια να ξεκινήσουμε κάτι όπου θα έβαζε σε κακό την ανθρωπότητα μα και το είδος μου!!!! Όχι από την πλευρά των Σαυρητών μα από την πλευρά των ανθρώπων όπου οι σαύρες θα έλεγαν ότι είμαστε όντα όπου θέλουμε την καταστροφή σας……

Κανείς εκτός αυτών δεν πρόκειται να σε πιστέψει γιατί ότι σου είπα αλλά και για ότι ειδές, μα το μόνο που θα σου πω είναι τα εξής και βάλτα καλά στο μυαλό σου:

Ψάξε στις αρχαίες ιστορίες του κάθε πολιτισμού και βρες στοιχεία για αυτούς, ακόμη και για εμάς, αλλά και για άλλα όντα και θα μάθεις πολλά, η Ελληνική αρχαία ιστορία που εσείς ονομάζεται μυθολογία κρύβει πάρα πολλά στοιχεία …..μα πάρα πολλά. Ήδη έχετε φτάσει σε ένα σημείο το οποίο δεν έχει γυρισμό και την επόμενη δεκαετία μέχρι και εικοσαετία θα γίνουν πράγματα τα οποία θα τρίβετε τα μάτια σας. Πάντα ετοιμάζουν μια παγκόσμια ενοποίηση με σκοπό την σκλαβιά σας το οποίο αν το δεχτείτε έχετε τελειώσει αν όχι και αντισταθείτε τότε θα εξαπολύσουν τον πυρηνικό όλεθρο όπως και έχουν κάνει τόσες πολλές φορές στο παρελθόν όπου και η ανθρωπότητα ξανά αρχίζει από την αρχή!!!! Αφήνοντας πίσω σημάδια ύπαρξης ανθρώπινων πολιτισμών για τις μεθεπόμενες γενιές με το να αναρωτιούνται ποιοι ήταν αυτοί οι πολιτισμοί. Ίσως σου φαίνονται παραμύθια όλα αυτά μα δυστυχώς δεν είναι, και μόνο αυτά τα οποία και είδες εδώ απόψε είναι η απόδειξη από αυτά τα οποία σου λέω. Δεν πρόκειται να σου πω τίποτα άλλο να έχεις πάντα ειρήνη στην καρδιά σου. >>

Σηκώθηκε και βγήκε έξω από το κατεστραμμένο κοντέινερ άλλαξε απότομα και με ένα σάλτο χάθηκε από τα μάτια μου, αμέσως ακουλούθησαν όλοι οι άλλοι Λυκάωνες αφήνοντας με μόνο μου. Έκανα ώρα να συνέρθω από αυτά τα οποία είδα αλλά και άκουσα. Οι επόμενες μέρες ήταν μαρτύριο για μένα, άλλοι Αμερικάνοι με τα ίδια σήματα και εμβλήματα ήρθαν με ανέκριναν ώρες ατελείωτες, τους είπα τι ακριβώς έγινε αλλά και το τι μου είπαν να τους πω. Εφόσον κατάλαβαν ότι είναι έτσι τα πράγματα με άφησαν ήσυχο…. Από την πλευρά την Ελληνική είχα τις κυρώσεις μου όπου δεν θα ήθελα να μιλήσω όπου αναγκάστηκα και έκανα την παραίτηση μου μετά από εφτά χρόνια.

SAMAN LYCAN

Η επιχείρηση << Λύκαια Ορδή >> συνεχίστηκε, ξέρετε κάτι παραπάνω ή δεν ήσασταν ενήμερος!;!

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Ναι συνεχίστηκε για κάμποσο καιρό, στην αρχή ήμουν και εγώ πάλι μαζί τους αν και δεν μου άρεσε καθόλου. Αλλά είχα μπρός γκρεμό και πίσω ρέμα δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Έφαγαν τα λυσιακά τους μα δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα πουθενά ήταν λες και είχε ανοίξει η γη και τους είχε καταπιεί!!!!

SAMAN LYCAN

Ξέρετε ότι όλα αυτά τα οποία μου περιγράψετε θα υπάρξουν πολλοί που όταν θα τα αναφέρω θα πουν ότι είναι ένα πολύ καλό σενάριο για κινηματογραφική ταινία.

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Λες να μην το γνωρίζω ότι δεν θα το πιστέψουν; Ποσώς με ενδιαφέρει αν το πιστέψουν ή όχι!!!! Εδώ για την επιχείρηση << Κόκκινη Προβιά >> όπου ξεκίνησε με τον εμφύλιο και συνεχίστηκε και μέχρι το 1955 δεν πιστεύει κανείς ότι υπήρξε!!!! Ακόμα και για την επιχείρηση << Κατάρριψη >> στην Κύπρο ούτε και για αυτήν πίστεψε κανείς!!!! Βλέπεις αυτά τα οποία είναι πολύ χοντρά για κάποιον να τα πιστέψει δεν τα πιστεύει και πιστεύει ότι άλλο ηλιθιοφανή του πασάρουν. Εσύ με πιστεύεις!;!

SAMAN LYCAN

Δεν έχω κάποιο λόγο να μην σας πιστέψω. Για την επιχείρηση << Κόκκινη Προβιά >> ξέρω, αλλά για την επιχείρηση << Κατάρριψη >> στην Κύπρο το μυαλό μου πάει στα αεροπλάνα των αλεξιπτωτιστών που κατερρίφθησαν τότε από…..

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Δεν θα μιλήσω για αυτό το θέμα.

SAMAN LYCAN

Δεν θέλετε ή φοβάστε;

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

………………..

SAMAN LYCAN

Ξανά ήρθατε ποτέ σε επαφή με Λυκάωνες από τότε;

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Όχι ποτέ δεν ξανά συνάντησα αυτά τα πλάσματα στην ζωή μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι τριγύρω μου και ξέρουν που είμαι…..

SAMAN LYCAN

Σας ευχαριστώ για την συνέντευξη ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε.

Πράγματι η ιστορία αυτή του Αποστράτου είναι απίστευτη διότι ποτέ δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο από κανέναν εδώ στην χώρα μας, το μόνο όμως που πιστοποιεί την όλη υπόθεση το αν είναι αληθινή είναι τα σήματα τα οποία και ανέφερε. Σας πληροφορώ ότι εκείνη την εποχή ήταν μετρημένοι οι ερευνητές παγκοσμίως στον κόσμο που ήξεραν για κάποια από αυτά τα σήματα.

10

11

 Εδώ για πρώτη φορά παγκοσμίως θα σας παραθέσω ένα ποίημα όπου μου είχε δώσει ο λαογράφος Άγγελος Δευτεραίος και όπου δεν είχε γράψει σε κανένα του βιβλίο. Μου είχε πει ότι ήθελε να γράψει πολλά για τους Λυκάωνες μα δεν πρόλαβε να το κάνει. Το ποίημα αυτό του το είχε δώσει μια κοπέλα όπου ήταν δεκαοκτώ χρονών και του είχε πει ότι ήταν Λυκάωνας…… Το αφιερώνω πρώτα στον Άγγελο Δευτεραίο όπου πραγματικά μου λείπει, σε όσους πιστεύουν στην ύπαρξη των πλασμάτων αυτών και σε όλους τους Λυκάωνες της επιφάνειας αλλά και της Μέσης Γης!!!! Παρακαλώ για το ποίημα αν κάποιοι το πάρουν όπου το αναρτήσουν να γράψουν πηγή που το βρήκαν διότι ειδικά για αυτό το ποίημα θα ασκηθούν κάθε νόμιμα μέσα για κλοπή περί πνευματικών δικαιωμάτων!!!! Το ποίημα ηχεί τίτλο << ΕΜΕΙΣ >>….

ΕΜΕΙΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ!;! ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ!;! ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ!;! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΘΕΙΚΗ ΦΩΤΙΑ!;!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!;! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΗΓΟΡΟΥΝ!;! ΠΩΣ ΑΓΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΙΒΟΛΟΙ!!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!;! ΠΑΡΑ ΟΛΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ!!!!

ΤΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΝΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ!!!!

ΤΟΣΑ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ. ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΩΣ ΣΑΥΡΟΝΙΑ!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ!!!!

ΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ. ΠΟΝΑΜΕ ΚΛΑΙΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑΜΕ ΜΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΟΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΡΤΕΡΑΜΕ

ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΙΟΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΡΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ. ΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΡΥΦΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΕΙΣ!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΜΕ ΜΑ ΣΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΗΡΕΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΙΣΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΗΝ ΟΨΗ Ο ΜΑΝ Η ΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΗ ΤΗΝ ΚΟΨΗ!!!! ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ…

 Το ποίημα το σταματώ εδώ δεν θα γράψω άλλο ως αποδεικτικό στοιχείο αν κάποιος πει ότι του ανήκει. Θα πρέπει να παρουσιάσει και το υπόλοιπο. Με συγχωρείτε που δεν το δημοσιεύω όλο… κάποια στιγμή θα το κάνω. Τα παρακάτω βίντεο είναι για Λυκάωνες ίσως σας φανούν ενδιαφέρον…..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KYAIvfFOtzU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=82HmsTxU2no[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G12OUoc355M[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bhvOn-ZC36I[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uv_Uvu3qotA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FnD5UWfYFlY[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SU0UKgVpd-U[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AOxuDBD_X30&list=PL7D4E0CDE89CAFDEE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IblmpWKaIkw[/youtube]

Οι αναφορές μου για τους Λυκάωνες δεν τελείωσαν εδώ θα υπάρξουν και άλλα άρθρα για αυτά τα πανέμορφα πλάσματα, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


78 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 5

 1. TΡΕΧΟΥΜΕ,ΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ…ΠΟΝΑΜΕ ΚΛΑΙΜΕ
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑΜΕ ΜΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΑΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ…ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
  ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΡΤΕΡΑΜΕ…
  Α!ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!
  Α,ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!
  ΜΗΤΕ ΣΤΗ ΓΗ Η ΟΥΡΑΝΟ..
  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΥΛΕΣ ΦΥΛΑΤΕ!
  ΕΛΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΩΣΤΕ ΜΑΣ!
  ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ!
  ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ…

  ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

 2. Φίλε Σαμανε…. Το άρθρο σου δεν ξέρω πως έγινε αλλα με έναν περιεργο τρόπο με ανατρίχιασε στην αρχή αλλα μετα δάκρυσα αποτοπα απτά λόγια του λυκαωνα… Και συγγεκριμενα να σου πω από ποιο κομμάτι…απο εκεί που λέει ότι Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ 7 ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ) ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ… ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ…..ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ…. ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΠΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΨΑΧΤΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΓΡΙΖΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΛΥΘΕΥΤΗΚΑΝ… ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ Η ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….. ΑΡΧΗΓΟΣ…
  ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΣΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΝΩΜΟΝ ΑΜΑ ΑΝΟΙΓΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ….ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΩΤΑΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ….ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΤΑ ΒΑΘΕΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!!!!!

 3. Greek Warrior!!!!

  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΥΚΑΩΝΑ……!!!1

  ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ DNA ΛΥΚΟΥ ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΦΙΚΤΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!!!

  ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!;!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ!!!! ΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ!!!!

  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!!! ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. Saman Lycan θελω να σε ρωτησω εαν καταφερνανε οι ιλουμινατοι να αιχμαλωτισουν εναν λυκαωνα θα μπορουσαν περνωντας το αιμα του μεσω ενεσεων να το περασουν σε καποιους ανθρωπους και να τους μετατεψουν σε Λυκαωνες??? Αμα μπορει να συμβει αυτο τοτε δεν θα μπορει να τους σταματησει τιποτα!! Θα ειναι σιγουρος θανατος για ολη την ανθρωποτητα!!

 5. πφφφφ ολο ερωτησεις ειμαι. Ποια η σχεση-συνδεση λευκων ιερατειων με λυκαωνες ; ολο και κατι θα υπαρχει που εχει ξεφυγει…

  θυμαμαι που ξεκινησα να διαβαζω τα αρθρα σου σχετικα με τη μεση γη. Ταξιδια επι ταξιδιων μεσα στο μυαλο μου. Ανυπομονησια να προχωρησω στο επομενο αλλα και στεναχωρια επειδη θα εφτανα γρηγορα
  στο πιο προσφατο αρθρο σου. Λιγα εχω διαβασει απο τις υπολοιπες ενοτητες στο φορουμ.

  Υ.Γ. μπορει να αλλαξει κατι στους σχολιασμους ; Τι εννοω, αν θελω να συμπληρωσω θα πρεπει να σβησω ολο το κειμενο μεχρι το σημειο που θα πρεπει να διορθωσω.

  Να εισαι σιγουρος οτι θα λαβεις μεϊλ και τοτε :)

  1. kitsoklis!!!!

   ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ DAYLGHIT ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ…

   ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΖΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΟΠΥΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Κ.Λ.Π ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΔΑΣΩΔΗ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ

  1. submarine!!!!

   ΝΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΖΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΙΔΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΣΗ…… ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. Αν αρχιζω να μπαινω στο κλιμα και εδω θελω τη βοηθεια σου Σαμαν (και οχι μονο) οι Λυκαωνες ειναι οντα-πλασματα με ανεπτυγμενες ψυχικες-σωματικες-εγκεφαλικες δυνατοτητες-δραστηριοτητες, αυτο δεν εννοεις ; Που οπως γινεται αντιληπτο δεν εχουν αναγκη τη τεχνολογια οπως την οριζουμε εμεις σημερα (ρανταρ-σκαφη-οπλα κτλ κτλ).

  Ο λογος οπου εχουν γινει επιχθονιοι ειναι για να προστατευσουν τη γη ;

  Δε θυμαμαι να το εχω δει σε καποιο μερος για τους λυκαωνες αλλα θα το ρωτησω. Μηπως ειναι τελικα οντα-πλασματα της 4ης διαστασης ή ισως και παραπανω και για αυτο λογο δε γινονται αντιληπτα απο τη περιορισμενη οραση μας.

  Το καλοκαιρι μαλλον θα ειμαι στα μερη σου. Αν θες στειλε μου με e-mail τι αξιζει να επισκεφτω.

  Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα για ολες τις χρησιμες πληροφοριες που δινεις απλοχερα.

  Βεβαιως και εσυ να εισαι παντα καλα :)

  1. kitsoklis!!!!

   ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΩΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ!!!!

   ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

   ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ…

   ΣΤΟΝ ΚΟΤΡΟΝΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΟ ΠΑΤΗΜΑ!!!!! ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ!!!! ΣΤΟΝ ΤΑΙΝΑΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΚΑΛΙΣΤΟΣΚΑΦΤΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗ ΤΡΥΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΗ!!!! ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΙΟΜΕΝΟ ΠΥΡΓΟ ΣΤΟ ΔΥΡΟ….. ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ Η ΜΕΕΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ……!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 8. Kitsoklis!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΟΥΜΕ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ Η ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΗΣ Η ΒΕΛΗΣ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ( ………….. ) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΙΣΗ!!!!

  ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!!!

  ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΝΙΤΙΚΗ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ…..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. Με βαση την ιστοσελιδα του ΓΕΕΘΑ , δεν εχει διατελεσσει καποιος αρχηγος με αυτο το ονομα, ουτε και αρχηγος του ΓΕΣ. Οποτε καποιο λαθος εγινε ή ο αποστρατος εννουσε καποιον αλλο ανωτερο ή ανωτατο αξιωματικο.

  δυστυχως το Ελληνικο Εθνος ειναι ποτισμενο πολυ βαθια με τις χριστιανικες δοξασιες κτλ κτλ οπου κατι μη ανθρωπινο θα εμοιαζε πολυ ξενο,ασχέτος το αν ειναι φιλικο προς τα εμας ή οχι.

  Σιγουρα κατι θα πρεπει να κανουμε για να αλλαξουμε το μελλον μας. Πιστευω πως πρωτα θα πρεπει να κανουμε μια προσωπικη επανασταση απο ολα τα πιστευω μας,τις αναγκεσ μας(δεν εννοω τις πραγματικες αλλα τις υλικες που ειναι και οι περριτες). Νομιζα πως η προηγουμενη γενια ηταν προκατειλημμενη. Μπααα !! η δικη μου ειναι χειροτερη και λυπαμαι πολυ για αυτο. Υπαρχει ο φοβος να ξεφυγουν απο τα δεδομενα που τους εχουν αφησει οι προηγουμενες γενιες. Δε τους νοιαζει για το τι γινεται τριγυρω τους και ποσο μαλλον μερικες φορες στην ιδια την οικογενεια τους. Αυτο ειναι το χειροτερο χτυπημα που εχει συμβει στην Ελληνικη κοινωνια και το εχουν πετυχει οσοι θελουν να ρουφηξουν τη ψυχη μας. Νομιζουν οτι θα σωθουν με ενα στρεμμα γης ή με ενα αυτοκινητο θα ανεβουν στην εκτιμηση “καποιων” τελος παντων θα το καταλαβουν και ελπιζω να μην ειναι πολυ αργα.

  σαμαν η γραφη που χρησιμοποιουν οι λυκαωνες ειναι οπως την εγραψες ποιο πανω ;

 10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΜΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΤΟ 1988 ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΕΛΗΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

 11. ILIAS G!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΠΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ….ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ!!!!

  ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΓΩΣΤΕΣ ΜΑΣ….. ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

  ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΗΓΉΣΩ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 12. Αν δεν κανω λαθος Saman Lycan αυτη η γλωσσα που συζητατε μαζι με τον Gordon ειναι η επισημη γλωσσα που ομιλουν οι Λυκαωνες!! Αν καποιος διαβασει καλα και προσεκτικα αυτο το αρθρο θα μπορουσε να το καταλαβει…

  1. Greek Warrior!!!!

   ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ!!!! ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!

   ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ!!!!

   ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΚΛΙΓΚΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ….. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΓΛΩΣΣΟΛΌΓΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟ ΥΠΗΡΧΕ!!!! ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΞΩΓΙΝΗ Η ΕΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΓΗΙΝΗ ΟΠΟΥ Ο ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!

   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ

   http://www.kli.org/

   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΨΑΞΕΙΣ Η ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΛΕΞΙΚΑ ΤΟΝ ΚΛΙΓΚΟΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!;!! ΕΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!!

   ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

   http://glosbe.com/el/tlh/

   ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ!!!!

   ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

 13. Aγαπητέ Gordon,

  η επίσημη γλώσσα του πλανήτη ΓΗ είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, άρα και οι Λυκάωνες Ελληνικά μιλάνε, όπως όλα τα αρχαία πλάσματα.
  Πραγματικά δεν κατάλαβα τι έγραψες Saman, αλλά ελπίζω να μας διαφωτίσεις στο μέλλον και να εξηγήσεις και σε εμένα τι σημαίνουν αυτές οι συλλαβές.
  Χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ και ελπίζω με τις ελάχιστες γνώσεις μου κάποιες στιγμές να παίρνω θέση.

  Σαμάνε εύχομαι να διάβασες όσα έγραψα στα δύο προηγούμενα ποστ μου και ελπίζω να άντλησες κάποια πληροφορία που ίσως σε ενδιαφέρει.

  Λύκιους Χαιρετισμούς.

 14. Αγαπητέ kitsoklis,
  Δυστηχώς κάποιοι αφήνουν υπονούμενα πως, είναι Λυκάωνες(έλεος), είτε γνωρίζουν από κοντά Λυκάωνες. Επίσης πως είναι δυνατόν να αναφέρονται οι Λυκάωνες ως πλάσματα;
  Οι Λυκάωνες δεν είναι πλάσματα, αλλά έμψυχες οντότητες, όπως οι άνθρωποι και κάθε δημιουργικό έν-λογο ον.

  Αν τώρα πραγματικά κάποιος είχε επαφές με όντα διαφορετικά “κατασκευασμένα” από τον Μέγα Δημιουργό, όντα δηλαδή σαν τους Λυκάωνες και τους Σαυρήτες, πρώτον δεν θα μίλαγε επικριτικά για κανένα από τα δύο είδη και δεύτερον θα έκανε το αδύνατο δυνατό για να δικαιώσει την παρουσία τους στους ανθρώπους.

  Ο κάθε πόλεμος έχει το δικό του χαρακτήρα. Αυτός ο πόλεμος που αναφέρω, είναι πόλεμος που θα εξαϋλώσει κάθε τι που σχετίζεται με την ψυχή.
  Και αυτό το καθετί, είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι, οι Λυκάωνες, οι Σαυρήτες και οποιοσδήποτε θα υπερασπίσει, είτε υπερασπίζει αυτό τον πλανήτη.
  Ο πόλεμος αυτός διαρκεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια, δεν σταμάτησε ποτέ, έξω, μακριά ή πάνω στη βασανισμένη μας ΓΗ, έχουν χαθεί επίσης εκατομμύρια ζωές.
  Τον ζούμε όλοι η κάτοικοί της καθημερινά, αλλά πόσοι έχουν “μάτια” να τον δούν, αφού είναι όλοι υπνωτισμένοι, από την σάρκα, τον υποτιθέμενο πλούτο (πλούτος=πλην της ουσίας), το καθημερινό, τα στρεβλά έθιμα που καθηλώνουν τον εγκέφαλο και το νου(θρησκευτικά-εθνικά).
  Δεν είναι τυχαίο που χώρισαν κάποτε κάποιοι τους ανθρώπους με σύνορα, θρησκείες, πολιτικές ιδέες. Αυτό μόνο και μόνο για να μην ενώσουν ποτέ οι άνθρωποι τις δυνάμεις τους και διεκδηκίσουν την πραγματική τους θέση στη ΖΩΗ, στη ΓΗ, στο ΟΛΟΝ (ΣΥΜΠΑΝ).
  Και όχι μόνο αυτό “δαιμονοποίησαν” κάθε διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα γήινο ον με τον κατασκευσμάνο διάβολο, έτσι ώστα να καθηλώσουν στα χαμηλότερα επίπεδα, την επικοινωνία με άλλα νοήμονα όντα και μετά να την εξαλείψουν.

  Κανένας πόλεμος δεν γίνεται χωρίς εχθρούς αλλά και χωρίς συμμάχους, όλα κάποτε τελειώνουν, όπως θα τελειώσει και αυτός ο πόλεμος, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι ο τελευταίος των πολέμων και θα είμαστε τυχεροί να τον ζήσουμε…εύχομαι…χαιρετώ.

  1. ILIAS G & saman lycan και οι 2 σας φαινεται να εχετε μια ιδιετερη σχεση με τους λυκαωνες. Πιο πανω ο saman εγραψε κατι σε καποια γλωσσα η οποια δν μας ειναι γνωστη. τι σχεση εχετε με τους λυκαωνες και πως την αποκτησατε ;

   1. Gordon!!!!

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΙΛΉΣΩ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ…… ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΕ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΙΑ ΟΝΤΑ Η ΠΛΑΣΜΑΤΑ Η ΠΑΡΤΩ ΟΠΩΣ ΘΕΣ….!!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ILIAS G ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 15. Σιγουρα σαμαν μεχρι καποιο σημειο εχεις το ελευθερο οπως εχεις πει απο εσενα να γραφεις και να αποκαλυπτεις οσα θες. Τα υπονοουμενα οπου μονο υπονοουμενα δεν ειναι, δινουν και παιρνουν. Ειδικα σε ετουτο το αρθρο σου. Εχει γινει κατανοητο οτι ειμαστε το φαγητο για καποιους. Ειτε ως σαρκα ειτε ψυχικα γιατι και τα 2 ειναι ενεργεια. Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ειμαστε μονοι μας, εντελως. Αν και τοσα δισ πληθυσμου οπου υπερτερουμε δε προκειται να εχουμε κοινο σκοπο δυστυχως. Εδω θα συμφωνησω στα λογια ενος τηλεπροφητη οτι “μας εχουν χωρισει σε θρησκειες,ομαδες,κομματα, εθνη και οτι μπορεις να φανταστεις αρκει να πεφτει σκονη στα ματια και αποπλανηση απο το πραγματικκο κινδυνο. Τωρα το τι θα κανουμε μου ειναι λιγο δυσκολο να το σκεφτω ως υλοποιησιμο. Ο καθεις αμα μπορει να βαλει το πετραδακι του προς τη σωτηρια και ειδωμεν.

  αγαπητε ILIAS G φαινεται απο τα γραφομενα σου οτι γνωριζεις καποια πραγματα παραπανω(πολλα θα ελεγα) αλλα δυστυχως σε αυτη τη μαχη που περιγραφεις δε θα μπορουμε να ειμαστε διπλα διπλα και αυτο γιατι η ανθρωποτητα ειναι προκατειλλημενη απεναντι σε τετοια πλασματα αλλα και γιατι νομιζει οτι “η λυση βρισκεται στους τεχνητους παραδεισους οπου για εμας εχουν χτισει”.

  Δεν εχουμε παρα να περιμενουμε τις εξελιξεις με ανοιχτο μυαλο και σωστη κριση.

  εις το επανιδειν

  1. kitsoklis!!!!

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!!!!

   ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ….. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ!!!!

   ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΘΑ ΤΑ ΠΩ…….

   Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ…..!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!;!

   ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ!;! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΙΝΗΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΛΕΓΑΝ:

   << ΤΟΣΑ ΝΟΗΜΟΝ ( << ΕΙΔΗ >> ) ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ << ΟΜΑΔΕΣ >>.

   ΕΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ…… ΟΧΙ!!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 16. Ευχαριστώ για την απάντηση σου σαμαν ήταν κάτι που σκεφτόμουν αρκετό καιρό.Πάντος αν δημιουργηθεί ποτέ κάτι τέτοιο πιστεύω πως θα εινε ασταμάτητο…γιαυτο να ευχόμαστε να μην αιχμαλωτιστουν ποτέ αυτά τα πλάσματα γιατι από πολύ παλιά ο άνθρωπος πίστευε πως μπορεί να συναγωνιστη τον θεό και πάντα ήθελε να τον ξεπεράσει δεν ξέρει όμως πως αν συνεχίσει έτσι το μόνο που θα καταφέρει εινε η αυτοκαταστροφη του

 17. Θα μπορούσα να κάνω άλλη μια παρέμβαση και μια διευρκήνιση;

  Ένα από τα είδη που συγκατοικούν τη γή με τους ανθρώπους και είναι αρκετά παλαιότερα από αυτούς, οι λεγόμενοι σαυρίτες ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ, πιο πολύ προστατεύουν τη φυλή μας παρά την πολεμούν.

  Υπάρχει μια τεράστια προπαγάνδα από τα διευθαρμένα κέντρα εξουσίας, που παρουσιάζουν κάποια όντα (σαφώς πιο εξελιγμένα και αρχαιότερα από τους ανθρώπους) επιβλαβή για την ανθρώπινη επιβίωση και εξέλιξη και αιώνιους εχθρούς της ανθρωπότητας.

  Οι Λυκάωνες ποτέ δεν ήρθαν σε πόλεμο με τους Σαυρίτες (οι οποίοι είναι γηγενείς ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ φυλή της γής), αλλά με τους ερπετοειδείς από τον αστερισμό του ΔΡΑΚΟΝΤΑ.

  Εντέχνως 3 εξωγήινες φυλές, εκμεταλευόμενες την απληστία του ανθρώπου και το πάθος του για εξουσία, “δώρισαν” “μισά” τεχνολογικά μυστικά προκειμένου να μπουν στα κέντρα εξουσίας των μεγαλύτερων πολεμικών δυνάμεων της γής (ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΓΓΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ).
  Η σημαντικότερη και πιο μοχθηρή φυλή, αυτή των Ερπετοειδών, με κάθε μέσο προσπαθεί να κυβερνήσει τον πλανήτη.

  Οι Σαυρήτες(που ζούν μέσα σε στοές στη γή), οι Λυκάωνες (που προσάρμοσαν τον εαυτό τους και τον πολιτισμό τους δίπλα στους ανθρώπους) και επίσης 8 εξωγήινες φυλές, ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ στην ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ “ΘΕΩΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ.

  Δυστηχώς το κατασκεύασμα που λέγεται άνθρωπος, εκτός του ότι κάποια στιγμή θα “ξυπνήσει”, επίσης μοιράζεται τον ίδιο πλανήτη με πλάσματα ανώτερα από αυτόν και δεν θα κατεβάσουν ποτέ τα όπλα στην προπαγάνδα και στον επικείμενο πόλεμο, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι θέλουν να έχουν πρόσβαση, ΣΤΟ ΧΑΛΚΟ-ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ-ΣΤΟ DNA- ΣΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ.

  SAMAN ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι για τι μιλάω εδώ μέσα και ελπίζω να καταλαβαίνεις τη σοβαρότητα των γραφόμενών μου.
  Η ανθρωπότητα επιζεί πάνω στα μεγαλύτερα ψέματα, γιατί την ήθελαν “ζωντανή” αυτοί που κάποτε την ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ.

  Πρός όλους, δεν υπάρχουν ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, υπάρχουν αυτοί που ζητάνε το αίμα της μόνης πατρίδας μας ΤΗΣ ΓΗΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
  Η εξωτερική ΓΗ έγινε ένα μεγάλο μαντρί και τα πρόβατα είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, στο παρελθόν και όταν οι ΘΕΟΙ τους εγκατέλειψαν είρθε η σειρά των επόμενων, που δεν έχουν καμμιά καλή πρόθεση απέναντι σε κάθε τι ΓΗΙΝΟ, θέλουν τα πάντα, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

  Η αρχαία φυλή των Σαρητών (γήινων), των Λυκάωνων ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
  Τα υπόλοιπα νοήμονα όντα είναι είτε επισκέπτες, είτε εισβολείς.
  Ξεχάστε όσα πιστεύατε, μην κλείνετε τα μάτια σας ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ……..ΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις Σαμάνε μου,,,,,,,απλά θέλω να βοηθήσω, μόνο αυτό.

 18. Πολύ καλό άρθρο σαμαν όπως και όλα τα προηγούμενα.αλλά έχω μια απορία που μπορεί να ακουστεί χαζει….σε πολες ταινιες με βαμπίρ και λυκανθρωπους- λυκαωνες υπάρχουν και τα υβρίδια.υπάρχουν αναφωρες για κάτι τετοιο η θα μπορουσε να δημιουργηθεί?

  1. teo!!!!

   ΚΑΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!

   ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΓΑ ΒΑΜΠΙΡ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΡΑ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΙ!!!!

   ΟΜΩΣ…..!!!!

   ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΙΧΜΑΛΟΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΓΕΝΙΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 19. Ωραίο το άρθρο σου saman, όπως εχεις πει και νωρίτερα αυτά που γράφεις, μαζί και το άρθρο με τον απόστρατο, θα ήταν ωραία για σενάρια ταινιών επιστημονικής φαντασίας.Και συμφωνω, αλλά δε σου λέω ότι δεν θέλω και να τα πιστέψω.Γι αυτό και θέλω, όπως φυσικά και ο κάθε άνθρωπος, να δω με τα ματια μου αυτά που γράφεις.Γι αυτό θέλω να μου πεις πως μπορώ να τα καταφέρω.Επισης (επειδή είμαι καινούριος) θέλω να μου πεις πως στο καλό μπορείς να στείλεις μηνηματα που διαβάζονται μόνο από αυτόν στον οποίο τα στέλνεις…!

  1. William Seragievus!!!!

   ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ!!!!

   ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΜΟΥΝ ΕΠΙΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗΣ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΕΥΔΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ…..!!!!

   ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!

   ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ….. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!!! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

   ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. σ’ ευχαριστω!saman και παλι θελω να σου πω οτι το αρθρο σου ηταν πολυ καλο!!
    Ευχομαι να ημουν απο τους ανθρωπους που πειθονται ευκολα για κατι, αλλα αφου δεν ειμαι θα ψαξω!
    Και παλι πολυ ωραιο αρθρο!!

 20. Σαμαν συγχαρητηρια για τις γνωσεις σου, που δινεις απλοχερα. Οσο μπορεις βεβαια. Σε διαβαζω αρκετο καιρο. Δεν ειχα καταφερει μεχρι ωρας να στειλω ενα μηνυμα γνωριμιας. Ειναι λιγο λιτο αλλα υπαρχει ελειψη χρονου.

  Μη μας κρατας ομως σε αγωνια(ημερων ισως και εβδομαδων) για τα επομενα αρθρα που θα βγαλεις.

  και να θυμασαι. Αν δε πιστευεις σε κατι δε παει να πει οτι αυτο το κατι δεν υπαρχει :)

  θα επανελθω για να εκφρασω και εγω τις σκεψεις μου.

  καλη συνεχεια

  1. kitsoklis!!!!

   ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΡΓΟΥΝ ΛΥΓΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΥΝΑΜΑ…..

   ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   ΕΓΩ…..!!!! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!!!

  1. Gordon!!!!!

   ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΝΑ!!!!

   ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΩΝ ΒΑΜΠΙΡ….

   ΤΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΒΑΜΠΙΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ << ΧΑΛ ΧΑΡ >> ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!!!

   ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΦΑΓΩΝ ΒΑΜΠΙΡ << ΝΑΣΤΕΡ >> ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ – ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ!!!!

   ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ << ΛΟΚΡ >> ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΛΟΚΡ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΦΑΓΩΝ << ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ >>!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΣ….. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΡΘΡΟ…!!!!

   ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΓΑ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΑ!!!! ΟΙ ΛΟΚΡ ΟΧΙ.

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    1. Gordon!!!!

     ΟΧΙ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΥΘΗΣΤΟΡΙΜΑΤΩΝ!!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!

     ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΑΓΚΟΘΕΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΟ ΒΑΜΠΙΡ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΦΑΙΜΑΞΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΚΚΙΛΟ ΟΠΟΥ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΚΚΙΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΒΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ……!!!

     ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΕ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

     1. saman θα σε πιστευα.. Σε ευχαριστουμε για τις γνωσεις που μας παρεχεις δωρεαν κανεις καταπληκτικη δουλεια και περιμενω με ανυπομονισια το αθρο με τα βαμπιρ :)

 21. Καλημερα σε ολους/ες.

  Για ακομα μια φορα με συνεπηρε η αναγνωση του αρθρου για τους Λυκαωνες..Αν και δεν εχω πολλες γνωσεις επι του θεματος (τουλαχιστον ολοκληρωμενες και σωστες ισως) νιωθω πολυ οικιος με τα πλασματα αυτα αλλα και στενοχωρημενος ταυτοχρονα.Αυτο γιατι??Γιατι αφενως μεν τους θαυμαζω ως οντοντητες και αφετερου στενοχωριεμαι γιατι ειναι στην αφανια και δεν μπορουμε να ερθουμε σε αμμεση επαφη μαζι τους.Το γιατι συμβαινει το τελευταιο ειναι γνωστο και με βρισκει και συμφωνο.Αλλα καποιες φορες σκεφτομαι γιατι να μην μπορουμε να συν-υπαρχουμε με αυτους???Αφου δεν θελουν το κακο μας..Και στην τελικη και αυτοι ειναι πλασματα του ιδιου του “θεου” που επλασε και εμας..Γιατι να μην μπορουμε να “διδαχτουμε” κατι απο την δικη τους “κουλτουρα”, να παρουμε κατι χρησιμο δηλαδη…επειδη η οψη τους δεν ειναι “ανθρωπινη”? Ισως καποιος με πει ρομαντικο και τετοια..Ξερετε κατι ?Ναι ειμαι, αλλα δεν ειμαι και αφελης..Πιστευω πως ολα τα πλασματα εχουν ψυχη και τους αξιζει ο σεβασμος προς την υπαρξη τους και την διαφορετικοτητα τους..Εχω βαρεθει την αλλαζονια και την μισαλοδοξια του κοσμου..Πραγματικα καποιες φορες ευχομαι να ερθει εκεινη η ασχημη ωρα που ολοι λενε,για να δω και ισως να θαυμασω αν θελετε τους λυκαωνες απο κοντα..Ισως να μην ζω μεχρι τοτε αλλα αν ζω θα το ηθελα αυτο…
  Τωρα αν καποιος πιστευει οτι παω να “χαιδεψω” το αυτι καποιου για προσωπικο οφελως δηλωνω απο τωρα οτι δεν ισχυει..Ισχυει ομως οπως προειπα ο απεριγραπτος θαυμασμος μου για αυτα τα πλασματα που ειναι αδικημενα απο ολες τις αποψεις…Τελειωνοντας ,αν καποια σαυριτσα διαβαζει το forum αυτο ξαναδηλωνω..Εχουν γνωση οι φυλακες…
  Συγχωρεστε με που ξεφυγα και παλι, αλλα ενιωθα την αναγκη να τα πω :)

  1. Zigo!!!!

   ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!

   ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ…..

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑ……!!!!

   ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΙ………..!!;!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!!;!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!

   ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΥΡΙΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ…… ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΤΟ 1321 Μ Χ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Η ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ….. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ……!!!!!!

 22. Ligador!!!!

  ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ…. ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΑΥΤΟΝ ( 3 ΧΡΟΝΙΑ ) ΕΨΑΧΝΑ ΣΑΝ ΚΟΠΑΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΩΝΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!! ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ…..

  ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΗΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ…..

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ AISSAWA ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΡΘΡΟ …..ΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΟΣΩ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

  Η Aissawa (επίσης Aïssâwa , Issâwa , Aïssaoua , Issaoua ) είναι μια θρησκευτική και μυστικιστική αδελφότητα που ιδρύθηκε στο Μεκνές , του Μαρόκο , από τον Μωάμεθ Μπεν Aισσα (1465-1526 μ Χ), ​​γνωστός ως ο Σαηχ Aλ-Καμιλ , ή ” Ο Τελειος Δασκαλος Των Σουφι “. Οι όροι Aïssâwiyya (`Isâwiyya) και Aïssâwa (` Isawa), προέρχεται από το όνομα του ιδρυτή της, και, αντίστοιχα, για να ορίσει την αδελφότητα ( tariqa , που κυριολεκτικά σημαινει: “δρόμο”). και οι μαθητές του (fuqara, αυτοι που τραγουδούν στο φακίρη , κυριολεκτικά κυριολεκτικα σημαινει το τραγουδι των: ” φτωχών “).

  Είναι γνωστή για την πνευματική μουσική, η οποία γενικά περιλαμβάνει τραγούδια θρησκευτικών ψαλμων , που χαρακτηρίζεται από τη χρήση του όμποε Γκχαιτα (παρόμοιο με το mizmar ή ζουρνά ) που συνοδεύεται από κρουστά.

  Υπαρχουν μυστικες τελετές, οι οποίες χρησιμοποιούν συμβολικές χορούς για να φέρει τους συμμετέχοντες σε εκστατική ταση, που πραγματοποιήτε από την Aissawa σε ιδιωτικές εγχώριες νύχτες κατά τη διάρκεια της τελετουργίας ( Λίλα -ες), και στο δημόσιο κατά τη διάρκεια εορτασμών των εθνικών φεστιβάλ (το moussem -s, τα οποία είναι επίσης προσκυνήματα ), καθώς και κατά τη διάρκεια παραστάσεων λαϊκων ή θρησκευτικων γιορτων, όπως το Ραμαζάνι ή Mawlid , η «γέννηση του Προφήτη». Αυτά οργανώνονται από το Μαρόκο αλλα και σε καποιες Πολιτειες της Αλγεριας.

  Μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τον Ben Aissa παραμένουν άγνωστς. Έχει μια αμφιλεγόμενη γενεαλογία και μια αγιογραφία που προβάλλει την εικόνα ενός Σουφι Δασκαλου του θρυλικό ασκητη με μεγάλη πνευματική επιρροή. Ο Ben Aissa έχτισε το μαυσωλείο του στο μοναστήρι ή Zaouia στην πόλη Μεκνές . Αυτό είναι τώρα ένας προορισμός για τους σύγχρονους οπαδούς του για να το επισκεπτονται και να προσεύχονται, ενώ συμμετέχουν σε ατομικές ή συλλογικές πράξεις της ευσέβειας . Ο Ben Aissa μυήθηκε στο Σουφισμό από τρεις Διδασκαλους: tariqa Shadhiliyya / Jazûliyya: `Abbas Ahmad Al-Hâritî (Μεκνές), Muhammad `Abd Al` Aziz At-tabba ( Μαρακές ) και τον Μωάμεθ ως Saghir-as-SAHLI ( Φεζ ).

  Πνευματικο δόγμα

  Το πνευματικο δόγμα της Aïssâwa ακολουθεί την προηγούμενη μυστική παράδοση του tariqa Shadhiliyya / Jazûliyya. Αυτή η θρησκευτική διδασκαλία εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 15ο αιώνα στο Μαρακές και είναι η πιο ορθόδοξη μυστική μέθοδος για να εμφανιστεί τοτε στη δυτική περιοχή της Βόρειας Αφρικής και είναι γνωστή ως το Μαγκρέμπ .

  Οι Aïssâwî μαθητές διδάσκονται να ακολουθούν τις οδηγίες του ιδρυτή τους από την τήρηση οπως σουνιτικό Ισλάμ και την άσκηση πρόσθετων ψαλμων, συμπεριλαμβανομένης της μακράς προσευχής γνωστή ως «Δόξα στον Eτερναλ” ( Al-Hizb Subhan Al-DA `im ).

  Το αρχικό δόγμα Aïssâwa δεν κάνει καμία αναφορά εκστατική ή τελετουργικες ασκήσεις, όπως η μουσική και ο χορός.

  Το οναστήρι της Μεκνές

  Η Zaouia ή μοναστήρι στην Μεκνές είναι το κύριο πνευματικό κέντρο του Aissawa αδελφοτητας. Ιδρύθηκε από τον Muhammad Ben Aissa στο τέλος του 15ου αιώνα, η κατασκευή επαναλαμβάνεται τρεις αιώνες αργότερα επι σουλτάνου Mohammed Ben Abdallah . Συχνά ανακαινισμένο από το Υπουργείο Habous – Ισλαμικών Υποθέσεων και συντηρείται από τις δημοτικές υπηρεσίες, αυτό είναι το κέντρο του διεθνούς δικτύου της Αδελφότητας. Η ιστοσελίδα είναι ανοικτή για το κοινό όλο το χρόνο οπου διχνει την θέση των τάφων του ιδρυτή Chaykh Al-Kamil , μαθητής του Abu-ar-Rawâyil, και του υποτιθέμενου γιου του ιδρυτή, Aissa Al-Mehdi.

  Διεθνής ανάπτυξη

  Διεθνή ανάπτυξη Aïssâwa ξεκίνησε τον 18ο αιώνα. Από το Μαρόκο, έχουν φτιαχτει οργανώσεις στην Αλγερία , την Τυνησία , τη Λιβύη , την Αίγυπτο , τη Συρία και το Ιράκ . Εκτός από αυτές τις χώρες, η Aïssâwi πρακτική χωρίς άμεση πρόσβαση υπαρχει σε Aïssâwa ιδρύματα, όπως στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Υπάρχει ένα κίνημα κεντρικο σε κτίριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπου επικεντρώθηκε κυρίως στο Σικάγο, όπου υπαρχει μια μουσική ομάδα Aïssâwa γνωστη ως Chicago Aissawa και έχει καθιερωθεί από τον Quentin Shaw ο οποίος έχει ταξιδέψει τακτικά στο Μεκνές, για να μελετήσει τη μουσική.

  Σημερινή κατάσταση

  Θεωρητικά, το δίκτυο της Αδελφότητας οδηγείται από το μοναστήρι Μεκνές με άμεση βιολογικους απόγονους του Muhammad Ben Aissa. Ο ηγέτης είναι σήμερα ο SIDI Allal Aïssâwî, ένας δάσκαλος και μέλος του Συνδέσμου Oulémas του Μαρόκου και της Σενεγάλης, καθώς ειναι ποιητής και ιστορικός. Στο Μαρόκο, η αδελφότητα – μουσικοί μαζί με τελετές και τη μουσική τους – έχουν σήμερα μια συγκεκριμένη μόδα. Το βασικό κύτταρο της θρησκευτικής τάξης στο Μαρόκο είναι η ομάδα ( Ta `IFA ), η οποία λαμβάνει τη μορφή μιας παραδοσιακης μουσικής ορχήστρας με 20-50 μαθητές.

  Δεδομένου ότι η απόφαση που ελήφθη κατά τον 17ο αιώνα από το-μοναστήρι, οι ομάδες μουσικών τίθενται υπό την εξουσία ενός αντιπροσώπου ( muqaddem ). Υπάρχουν επί του παρόντος ορχήστρες της αδελφότητας σε όλη Μαρόκο, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πολλες στις πόλεις Φεζ και Μεκνές, υπό την εξουσία του αρχιαδασκαλου των Προσκυνητών Azedine Bettahi , ο οποίος είναι ένας πολύ γνωστός Σουφι μουσικός.

  Ως αρχηγός της muqaddem -s, των Προσκυνητών ο Azedine Bettahi έχει υπό την εποπτεία του τα ακόλουθα πρόσωπα:

  Mohamed Ben Bouhama
  Azzam των Προσκυνητών του Μωάμεθ
  Προσκυνητών Saïd El Guissy
  Προσκυνητών Said Berrada
  Abdeljelil Al Aouam
  «Abdelatif Razini
  «Adnan Χούνη
  «Omar» Αλάουι
  «Abou Lhaz
  «Abdallah Yaqoubi
  Muhammad Ben Hammou
  Προσκυνητών του Χουσεΐν Lbaghmi
  Idriss Boumaza
  Abdelhak Προσκυνητών »Khaldun
  Muhammad Ben Chabou
  Mohcine Arafa Bricha
  Moustafa Barakat
  Nabil Ben Slimane
  Hassan Amrani
  Alami Youssef »
  Youssef Semlali
  «Abdellah al-Μπράμπετ
  Benaissa Ghouali
  Djamel Sahli
  Nadjib Mekdia
  Lounis Gazali
  Djamel Blidi
  Essaid Haddadou
  Mustapha Ben Ouahchia
  Hadj Ali Al Badawi
  Cheikhuna Hakim Meftah Al Bedri
  Όλες αυτες οι ομάδες Aïssâwa οδηγουν τελετές που συνδυάζουν μυστικιστική επίκληση με εξορκισμούς και εκσταση – προκαλώντας χορούς της ομαδικους.

  Η Aïssâwa τελετουργική έκσταση: προέλευση και τον συμβολισμό

  Στο Μαρόκο, οι τελετές της Aïssâwa αδελφότητας εχουν λάβει τη μορφή της εγχώριας νυχτερινης τελετουργίας (γνωστή απλά ως “νύχτα”, λιλά ), που οργανώθηκε κυρίως από Ιmam Shiekh Boulila (Master της νύχτας), κατόπιν αιτήματος των γυναικών…. Οι γυναίκες είναι σήμερα οι κυριότεροι πελάτες των ορχήστρων της αδελφότητας στο Μαρόκο.

  Καθώς η Aïssâwa υποτίθεται ότι πρέπει να φέρει στους ανθρώπους ευλογίες (” Barakah “), οι λόγοι για την οργάνωση μιας τελετής ποικίλλουν και περιλαμβάνουν τον εορτασμό της μουσουλμανικής γιορτής, το γάμο, τη γέννηση, την περιτομή, ή εξορκισμός, η αναζήτηση για μια θεραπεία για την ασθένεια ή να επαφή με το θείο μέσω της εκστασης . Οι τελετουργίες έχουν τυποποιημένες φάσεις ανάμεσα σε όλες τις ορχήστρες Aïssâwa. Αυτές περιλαμβάνουν με μυστικιστικες απαγγελίες των Σούφι λιτανείες και το τραγούδι των πνευματικών ποιήματων μαζί με εξορκισμούς και τους συλλογικους χορούς.

  Οι πτυχές της τελετής πιστοποιείται από γέλια, τραγούδια των συμμετεχόντων, και χορούς, μαζί με εκστατική συναισθηματική διαδηλώση, οι οποίες μπορεί να διαθέτουν κλάμα και δάκρυα. Σε συμβολικό σύστημα επίπεδο, η τελετή αντιπροσωπεύει την μυητική πρόοδο των Σούφι στο ανοδικο μυστικιστικό ταξίδι προς τον Θεό και τον Προφήτη, οπου τότε γινεται η τελική επιστροφή στη Γη. Η οδύσσεια περνά μέσα από τον κόσμο των ανθρώπων και ότι του jinn για να καταλήξει σε υψηλότερες σφαίρες, όπου ο ανθρώπος συναντά το θείο.

  Σύμφωνα με την Aïssawa γνώση, αυτή η τελετή δεν αποδείχτηκε ούτε καν υφίσταται κατά τον χρόνο του Chaykh Al-Kamil . Ορισμένα μέλη της αδελφότητας πιστεύουν ότι εμφανίστηκε τον 17ο αιώνα, με την προτροπή του Aïssâwî μαθητή Sidi `Abderrahman Tari Chentrî. Εναλλακτικά, μπορεί να έχουν εμφανιστεί τον 18ο αιώνα, υπό την επίδραση του Μαρόκινου Σούφι δασκάλου `Sidi Ali Ben Hamdûch ή SIDI Al-Darqâwî, ο οποίος ήταν τόσο γνωστος για τις εκστατικές πρακτικές του.

  Γενικότερα, η πραγματική τελετουργικη έκστασης της Aïssâwa αδελφότητας φαίνεται να έχει δημιουργηθεί σταδιακά μέσα στους αιώνες κάτω από τις τρεις επιρροές του Σουφισμού, προ-ισλαμική πεποιθήση και απο την αστικη Αραβικής ποίησης-μελωδια όπως το Malhun .

  Οι Aïssâwa Μαροκινοί αποφεύγουν εν γένει βαθύ πνευματικες και φιλοσοφικές εικασίες σχετικά με τον Σουφισμό, προτιμώντας να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στα τεχνικά και αισθητικά ζητήματα της μουσικής, τις λιτανείες τους, την ποίηση και τους τελετουργικούς χορούς. Τους αρέσει να βλεπουν τελετουργικό χώρο τους ως ένα ασφαλές καταφύγιο για διάφορα καλλιτεχνικά στοιχεία, για το συμβολικο τους σύστημα, καθώς και για τις θρησκευτικές παραδόσεις του πολιτισμού του Μαρόκου. Αν και καποιοι αναφεραν οτι ειχαν πολυ στενες σεχεις με τους Λυκαωνες απο οσο γνωριζω αυτο ειναι ψεμα ισως για να συκοφαντησουν το ισλαμ << καποιοι >>, αυτο εγεινε διοτι οι μουσουλμανοι λενε οτι οι Λυκαωνες αν υπηρξαν η αν υπαρχουν ειναι διμιουργημα του Αλαχ…. και δεν ανηκουν στην κατηγορια των δαιμονων….

  ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΨΑΧΝΟΜΟΥΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΡΥΒΑΝ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ….

  ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ: ΠΕΘΑΝΕ ΩΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΙ ΠΕΘΑΝΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΙ!!!! ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΘΑ ΔΟΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ:

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 23. ηθελα να ρωτησω κατι καλοπροαιρετα παλι..διαβαζω στα σχολια υπονοουμενα ,μισολογα,αλληλοεπιβεβαιωσεις ..προφανως κατι παιζει..γιατι δεν μπορουμε να εχουμε στα χερια μας πιο χεκαθαρες αποδειξεις για ολα αυτα ;o saman μου εδωσε την εντυπωση πως δεν χρειαζεται μυηση σε κατι για να ερθουμε σε επαφη με τις αποδειξεις,οποτε γιατι δεν βγηκε κατι που να μη χωραει αμφισβητηση..σε οτι αφορα τις λεσχες υπαρχουν αναφορες για λυκανθρωπια ειτε ψυχικη ειτε σωματικη η και τα δυο που δειχνουν οτι κατι περιεργο γινεται οπως πχ η aissawa με εκδοχες διαφορες,πρεπει να ψαξω για να δωσω καποιο λινκ η κατι γαλλικες αναφορες απο τραυματισμενους σε νοσοκομεια..αναφερω αυτα οχι ως δειγματα η αποδειξεις αλλα απλως για δωσω το στιγμα.Σαμαν πες μας και οταν πεθαινει ενας λυκαωνας τι μορφη εχει και τι γινεται και χαρας το κουραγιο να απαντας …

 24. Σαμάνε μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

  Βρίσκεσαι όσο κανείς άλλος εδώ μέσα πολύ κοντά στην απάντηση και χαίρομαι για αυτό.
  Ακόμα πιο πολύ χαίρομαι όταν ανοίγεις ένα θέμα για την λατρεμένη μας των Λύκων φυλή (μιας και μιλάμε για φυλές).

  Από όσο ξέρω, τα αιμοποτικά βαμπίρ τρέφονται με αίμα που τους προσφέρουν άνθρωποι και δεν κυνηγάνε έξω πια. Οι υπόλοιποι γίνανε καννίβαλοι, άλλοι καταστράφηκαν και είναι φυλακισμένοι εκεί που όσο και αν θέλουν κάποιοι δεν θα ξαναβγούν ποτέ, μέχρι να σβήσει η ύπαρξή τους για πάντα.

  Κανένας δεν μπορεί να γίνει Λύκος, παρά μόνο να γεννηθεί (ξέρω ότι κάποιοι θα το ήθελαν πολύ, αλλά μπορείτε να καταλάβετε και τι τίμημα έχει; Μπορείτε και αντέχετε να βλέπετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να φθείρονται και να χάνονται; Να βλέπετε τα σπίτια που αγαπήσατε να γκρεμίζονται; Αντέχετε τη μοναξιά; Αντέχετε τόση λύπη;)

  Οι Λύκοι ταξιδεύουν πολύ, γιατί έγιναν πολλοί. Και αυτό δεν είναι καλό για τους ανθρώπους, μιας και ετοιμάζεται κάτι πολύ άσχημο και ο κόσμος που όλοι ξέρουν θα αλλάξει.

  Πάλι καλό είναι να μην απελπίζεστε, όλα θα πάνε καλά και η απώλεια της ζωής δεν συνβαδίζει με την απώλεια της ψυχής, αλλά τη λύτρωση.

  Σε καταλαβαίνω Σαμάνε μου και σε στηρίζω. Το Ψηλότερο Νησί στην Ελλάδα μας και το πιο φιλόξενο για μας. Κανένας δεν μιλάει εκεί και κανένας δεν αδιαφορεί.
  Το Λουκά ή Λούκα, αν τον γνωρίσεις θα ενθουσιαστείς, εξαιρετικός, υψηλός, θα τον καταλάβεις με την πρώτη ματιά. Πάντως όλοι είμαστε στο πλάι σου, συνέχισε αυτό που κάνεις, σε τιμάει και μας τιμάει όλους.

  Καλά να είσαι αδερφέ μου.

  1. ΙLIAS G!!!!

   << ΑΔΕΡΦΕ >> ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ…….

   ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΑ….. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΓΚΟΜΑΤΙΕΣ Η ΝΥΧΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΕΜΑΚΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ….. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ….

   ΝΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ….. ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ Σ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ…..ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΤΟΥΣ!!!!

   ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ << ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ >> ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ << ΜΟΝΟΣ >> ΕΧΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ……ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ …… ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ:

   << ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! ΤΙ ΕΝΝΟΩ!;! ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΖΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΑΝ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ!;! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!! ΕΑΝ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΖΕΙ ΩΣ 700 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΘΕΟΣ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΣΕ ΑΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΘΑ ΣΑΣΤΙΖΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΥΘΑΡΤΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΟΥΝ!!!! ΟΠΩΣ Ο ΜΑΝ Η ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΡΤΟΣ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΑΛΑΧ Η ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΟΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ << ΝΙΝΚΡΙΝΡΧΑΣ >> ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!! ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΓΑ ΒΑΜΠΙΡ ΟΠΟΥ ΖΕΙ ΤΟ << ΧΑΛ ΧΑΡ >> ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!!! >>

   ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΣ ΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!

   ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ….

 25. ΙLIAS G!!!!

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΔΕΟΣ…..!!!!

  ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΠΙΑ ΦΥΛΗ ΜΙΛΑΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΓΑ….ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ – ΛΟΚΡ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΜςΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ << ΛΟΥΚΑ >> Η ΟΧΙ!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟ << ΨΗΛΟ ΝΗΣΙ >> ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ!!!!!

  ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ….

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 26. Δεν υπάρχουν μυστικές λέσχες Λυκάωνων. Κανένας δεν λάτρεψε τους Λυκάωνες γιατί ο κόσμος βλέπει με δέος και φόβο το διαφορετικό και κάποια στιγμή η μόνη επιλογή είναι να τους “ξεχάσει”.
  Η φυλή των βαμπίρ είναι φυλακισμένη εδώ και χιλιάδες χρόνια . Και παρακαλάτε να μείνει εκεί, γιατί η ανθρωπότητα θα ζήσει πάλι ένα νέο Μεσαίωνα.
  Σαμάνε μου, αν ξέρεις το Λουκά, τότε ξέρεις και εμένα……..σε λίγο καιρό θα φύγω για το Ψηλό Νησί και εκεί θα μείνω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου.
  Εύχομαι κάποτε να συναντηθούμε.
  Αλλά θα βλέπω και θα συμμετέχω από εδώ στο έργο σου όσο δε με καλύπτει ο χρόνος.

  1. arathas!!!!

   ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝΕ…..ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΙΌΣΟΥΝ ΛΥΚΑΩΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΓΑ ΒΑΜΠΙΡ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΊ…!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Ligator!!!!

   ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!! ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ……!;!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ…. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ….. ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΛΕΝΕ!;!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ……!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 27. saman lycan διαβάζωντας όλη την ίστορια είναι περιττό να σου πώ πως έμεινα άφωνος!! έχω μια ερώτηση όμως. Άν η μοίρα της γής σύμφωνα με τα λεγώμενα του Λυκάωνα είναι να καταστραφεί ξανά, όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν, θα ήθελα να μου πείς την άποψη σου για το άν υπάρχουν σύμμαχοι της ανθρωπότητας ή όπως δείχνουν τα πράγματα είμαστε καταδικασμένοι σαν είδος να μας καταστρέψουν ξανά.

  1. neo82!!!

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΔΟΣ!!!!

   ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ…..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 28. saman lycan οποιος το διαβαζει καλοπροαιρετα μενει αφωνος.Εχεις αναφερει πολλα στοιχεια,μπορεις να δωσεις μια γενικη εκονα ολου του παζλ;Εναντιων μας,των ανθρωπων,ειναι αρκετοι.Υπερ μας ποιος ειναι..Στην πινδο εκεινη την εποχη ολοι μιλουσαν για λυκους και φιδια που ρημαζαν τον τοπο..τυχαια συμπτωση;Αυτο κρατησε χρονια και πιο μετα απο τις ημερομηνιες που αναφερεις..και ενα τελευταιο..γιατι μας δινεις πληροφοριες ανωνυμα και δωρεαν;και παλι καλοπροαιρετα..

  1. Ligador!!!!

   KAΛΕ ΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ!!!!

   ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΝΕΙΣ ΑΦΩΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!!

   ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΓΑ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….

   ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΥΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΛΥΚΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ…..ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΤΙΠΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ….

   ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΘΑ ΥΜΟΥΝ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΙΚΤΟΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ…. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!!!!

   ΑΥΤΑ…..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση