ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΜΑΣΌΝΟΙ ΆΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ!!;!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ – ΜΑΣΟΝΟΙ – ΑΥΠΝΟΙ – ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ!!;!!

Γράφω αυτό το άρθρο ύστερα από ένα τηλεφώνημα ενός φίλου που διάβασε το άρθρο ΦΟΛΙΔΩΤΟΙ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ-ΣΑΥΡΗΤΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΠΝΟΙ!!! ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ!!!. Μου τόνισε ότι έπρεπε να ενημερώσω τον κόσμο για το λεγόμενο σφράγισμα του αντίχριστου και το νούμερο 666. Μου τόνισε επιβλητικά ότι πρέπει να γράψω για αυτό το θέμα και να αφυπνίσω τον κόσμο γιατί οι μέρες που έρχονται είναι οι μέρες του αντίχριστου και ότι όλοι μας είμαστε καταδικασμένοι!!!!

Έτσι αποφάσισα να αναφερθώ σε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός για τους χριστιανούς που πιστεύουν ότι θα γίνει. Θα μου πείτε εσύ δεν είσαι χριστιανός; Αυτό το έχω ξανά αναφέρει ναι είμαι, αλλά όχι φανατικός!!!! Πιστεύω με τον δικό μου τρόπο……. Ας ξεκινήσουμε όμως με το ζήτημα που μου έθεσε ο κάλος φίλος να αναφέρω. Θα τον στενοχωρήσω γιατί εγώ δεν θα τα αναφέρω όπως τα αναφέρουν κάποιοι ιερείς οι φανατισμένοι χριστιανοί, θα τα αναφέρω όπως έχω κάνει τις έρευνες μου βλέποντας τις απλές αποδείξεις αλλά και τα σημάδια πάνω στην γη που υπάρχουν από την αρχαιότητα πριν ακόμα την γέννηση του Χριστού!!!

Το τι πιστεύει ο καθένας είναι προσωπικό του δεδομένο, για μένα δεν χρειάζεται κάποιος να βγαίνει και να φωνάζει ότι είμαι χριστιανός ή μουσουλμάνος ή καθολικός ή βουδιστής κτλ, κτλ. Το ζητούμενο πιο είναι; Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει επίσημη θρησκεία που να θέλει το κακό των ανθρώπων, ίσα ίσα τους συμβουλεύει ότι να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να ζουν μια ειρηνική ζωή επάνω στον πλανήτη. Ας πάρουμε την θρησκεία την σημερινή της Ελλάδος οπού είναι ο χριστιανισμός ή χριστιανοί ορθόδοξοι. Για μένα η θρησκεία του Χριστού είναι η πιο όμορφη αλλά και η πιο ειρηνική γιατί μιλάει συνέχεια για την αγάπη!!!! Τι πιο ωραίο πράγμα από την αγάπη; Δεν συμφωνείτε; Προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει τι είπαν οι προφήτες πριν το Χριστό αλλά ούτε και οι απόστολοι ή οι Άγιοι,  με ενδιαφέρει το τι είπε ο Χριστός που μίλησε μόνο για αγάπη. Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ όχι ότι οι άλλες θρησκείες δεν μίλησαν για την αγάπη, αλλά ο Χριστός μιλούσε συνέχεια για αυτήν μέχρι που δέχτηκε χωρίς καμία αντίρρηση να σταυρωθεί για εμάς………

Είπε ο Χριστός φτιάξτε εκκλησιές να τα οικονομάνε οι ιερείς; ΟΧΙ!! Είπε ο Χριστός ιδρύστε την θρησκεία στο όνομα μου και μετά φτιάξτε την όπως εσείς θέλετε; Δηλαδή Καθολικοί, Ορθόδοξοι, Προτεστάντες, Ευαγγελιστές, Μορμόνοι, Μάρτυρες του Ιεχωβά, και άλλες πολλές; ΟΧΙ!!! Τότε γιατί ο άνθρωπος το έκανε; Μα για την δόξα, τα πλούτη, και την εξουσία!!! Πόσες εκκλησιές έχει η χώρα μας; Πόσα δισεκατομμύρια κοστίζουν; Γιατί η εκκλησία μας δεν βοηθάει τους φτωχούς παρά τους δίνει ψυχούλα, δεν είναι μόνο στην χώρα μας αυτό είναι παντού στον κόσμο αυτή η κατάσταση από όλες τις θρησκείες!!! Όχι ότι δεν υπάρχουν ιερείς που σέβονται τον λόγο του θεού και βοηθάνε κόσμο, αλλά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού!!!!

Αυτά που γραφώ είμαι σίγουρος ότι ούτε στον φίλο που με πηρέ τηλέφωνο αρέσουν αλλά ούτε και στους ιερείς όλων των θρησκειών και σχισμάτων θα αρέσουν,  αλλά είναι η ωμή  πραγματικότητα όπως και να το κάνουν και το ξέρουν ότι έχω δίκιο και ας λένε και ας φωνάζουν όχι.

Εφόσον έκανα τον πρόλογο που έπρεπε ας μιλήσουμε για το σφράγισμα που αναφέρουν εδώ στην Ελλάδα οι Χριστιανοί, αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι δεν το αναφέρουν μόνο οι Ορθόδοξοι μα και όλα τα αλλά σχίσματα χριστιανών στον κόσμο, το αναφέρουν ακόμα και οι μουσουλμάνοι. Μα τι γίνετε τέλος πάντων θα αναρωτηθεί κάποιος. Τι να πρώτο πιστέψω; Πράγματι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και η κάθε θρησκεία φωνάζει και διαλαλεί ότι άμα κάνεις αυτό ή εκείνο τότε θα σωθείς και είσαι με το μέρος του θεού…..

Όλες οι θρησκείες μίλησαν για καλοσύνη και αγάπη μα και όλες μίλησαν ότι υπάρχει και το κακό, κακό που για την χριστιανική θρησκεία γεννήθηκε από τους αγγέλους αποστάτες με αρχηγό όλων των Σατανιήλ. Μα και οι άλλες θρησκείες ή έχουν να κάνουν με κακές θεότητες ή κακούς δαίμονες που θέλουν πάντα το κακό των ανθρώπων. Εκτός από τον Χριστό υπήρξαν και άλλες θεότητες οπού και έκαναν θαύματα, άλλες θεότητες έκαναν μικρότερα και άλλες τα ίδια θαύματα με τον Χριστό!!!! Άμα κάποιος ψάξει στην αρχαιότητα οπού οι θεοί ήταν παρά πολλοί σε όλους τους πολιτισμούς θα εκπλαγεί από τα καταγεγραμμένα θαύματα που είχαν κάνει όλοι τους. Αν κάποιος ασχοληθεί σοβαρά με τους δώδεκα ολύμπιους θεούς θα βρεθεί έκπληκτος με πολλά και απίστευτα θαύματα που έκαναν τότε οι θεοί, θαύματα τα οποία καταγράφηκαν και έμειναν γνωστά μέχρι σήμερα όπως και του Χριστού!!! ( Ξέρετε πως πέθανε ο Ασκληπιός; Τον κεραύνωσε ο Δίας γιατί είχε αρχίσει και έκανε θαύματα όπως να κάνει καλά παράλυτους, τυφλούς, μέχρι και νεκραναστάσεις οι οποίες ήταν πολλές!!!! Ο Δίας τον σκότωσε γιατί θεώρησε ασέβεια κάποιος άνθρωπος να κάνει τέτοια θαύματα αν δεν ήταν θεός!!!).  (<< !!!;;!!! >>). Βεβαία μην ξεχνάτε ότι ήταν υιός του Απόλλωνα……

Μαζί όμως με όλες αυτές τις αρχαίες και τωρινές θεότητες παρ’ όλο τα θαύματα που έκαναν υπήρχε μαζί τους και το κακό!!! Κακό το οποίο έχει χιλιάδες ονόματα αλλά και χιλιάδες τρόπους να φανεί ότι υπάρχει και ήταν αλλά και είναι ορατό και αόρατο!!! Εδώ λοιπόν τίθεται ένα τεράστιο ερώτημα το ποιες είναι όλες αυτές οι θεότητες που πέρασαν και περπάτησαν και έκαναν του κόσμου τα απίστευτα θαύματα σε όλους τους πολιτισμούς της γης!;! Από πού ήρθαν!;! Γιατί κάθε φορά που κάποια ή κάποιες θεότητες εμφανιζόντουσαν στην γη υπήρχε και το αντίστοιχο κακό μαζί τους!;! Σαν θεότητες γιατί δεν μπορούν να εξαλείψουν το κακό και οι άνθρωποι να απαλλαχτούν μια και καλή από αυτό!;! Αν συνεχίσω τα γιατί είναι παρά πολλά όσα τα αστέρια του ουρανού αλλά το πρώτο ερώτημα είναι το από πού προήλθαν όλες αυτές οι θεότητες!;!

Λέτε να είναι η αιώνια διαμάχη των Παρατηρητών με τους Άυπνους που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά!;! Εγώ προσωπικά το πιστεύω αυτό,  το τι θα πιστέψετε όμως εσείς είναι δικό σας θέμα και ούτε σας λέω το τι να πιστέψετε, αυτό είναι προνόμιο δικό σας και μόνο!!! Θα μου πείτε όμως εύλογα εσύ ρε SAMAN γιατί το πιστεύεις αυτό; Αν διαβάσετε το άρθρο μου για τους << Παρατηρητές >> θα καταλάβετε το γιατί, βεβαία ίσως εσάς να μην σας φτάνουν αυτές οι αποδείξεις και να θέλετε και άλλες, αυτό θα γίνει στο μέλλον να είστε σίγουροι. Θα μου επιτρέψετε τώρα να κάνω ένα μονόλογο βάση του άρθρου των << Παρατηρητών >> ώστε να δώσω και εγώ μια απάντηση για το χάραγμα που έρχεται για όλη την ανθρωπότητα!!!

SAMAN LYCAN

<<  Αυτοί που πιστεύουν στην θεωρία των Παρατηρητών δεν τους είναι δύσκολο να καταλάβουν ότι πίσω από όλα αυτά είναι οι Άυπνοι!! Οι Άυπνοι είναι πρώην Παρατηρητές που αποστάτησαν από αυτό που έκαναν μέχρι εκείνη την στιγμή. Μόνο που όταν το κάνουν αυτό δεν μπορεί η ψυχή τους να γυρίσει πίσω στον πλανήτη τους ( για λεπτομέρειες διαβάστε το άρθρο μου << Παρατηρητές >> ), εκτός ότι δεν μπορούν να γυρίσουν από μόνοι τους δεν τους επιτρέπετε από τον Μέγα Παρατηρητή του πλανήτη τους να γυρίσουν γιατί αυτό που έκαναν θεωρείτε ότι δεν τήρησαν ( ίσως ο Μέγας Παρατηρητής να είναι ο θεός του σύμπαντος )  τις εντολές του οπότε είναι και ανεπιθύμητοι εκεί!!! Έτσι οι Άυπνοι βρίσκουν όντα όπως εμείς οι άνθρωποι στον πλανήτη γη ή ακόμα και κάποιους εξωγήινους που έχουν διεισδύσει κρυφά στον πλανήτη μας και τους καταβάλουν…. ας πούμε ένα είδος δαιμονισμού για να το καταλάβετε καλύτερα. Εδώ θα κάνω ένα τρελό συλλογισμό για κάποιους μήπως όλες αυτές οι θεότητες που έχουν εμφανιστεί από τις αρχές του χρόνου σε όλο το σύμπαν, σε όλα τα ηλιακά συστήματα και πλανήτες και συνάμα στους δικούς μας όταν λέω δικούς μας ( ΑΡΗΣ, ΣΕΛΗΝΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΓΗ ) δεν είναι τίποτα άλλο από τους Παρατηρητές!!! Όχι απλοί Παρατηρητές, αλλά Μέγα Παρατηρητές που ήρθαν σε εμάς αλλά και σε άλλους πλανήτες ως θεότητες που τις είχαμε ανάγκη για να πιστέψουμε σε κάτι, και συνάμα κάποιοι από αυτούς που αποστάτησαν έγιναν το κακό ή το απόλυτο κακό γνωστοί σε λίγους σήμερα ως Άυπνοι, όχι όμως απλοί Άυπνοι αλλά οι << Μέγα Άυπνοι; >>.

 Ίσως και στον δικό τους πλανήτη οπού υπάρχει ο << Μέγας Παρατηρητής >> να συν υπάρχει και << Μέγα Άυπνος >>, ίσως έτσι να ξεκίνησε το κακό στο σύμπαν!!! Από την άλλη ίσως και όχι!!! Ακούγονται όλα αυτά όπως τα αναφέρουν περίπου οι γραφές!!! Μα μήπως οι γραφές τα πήραν από τους παρατηρητές!;! Θα μου πει κάποιος και ίσως ο φίλος μου πει ότι είμαι άθεος και ότι βαδίζω με το δρόμο του κακού που τα λέω όλα αυτά. Ίσως για αυτούς να βρίσκομαι στον κακό δρόμο γιατί εγώ πιστεύω στον Χριστό όπως το έχω δηλώσει!!!! Το αν ο Χριστός είναι Παρατηρητής ή όχι η είναι ο μέγιστος θεός του σύμπαντος που έφτιαξε τα πάντα για μένα θα είναι το ίδιο!!!! Έτσι λοιπόν οι Μέγα Άυπνοι εγκαταστάθηκαν στο κάθε πλανήτη με σκοπό την καταστροφή των πληθυσμών που βρίσκονται εκεί αλλά και τον πλήρη έλεγχο του με σκοπό να εξουσιάζουν αυτοί και μόνο πλέων μέσο των Άυπνων!!! Έτσι εδώ στην γη αν καταφέρουν οι Άυπνοι και περάσουν τα σχέδια τους θα σκλαβωθούμε σε αυτούς άθελα μας και δεν θα μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα!!! Βεβαία μπορούμε να αντισταθούμε και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και το φοβούνται όσο τίποτα άλλο. Το πώς; Είναι απλό, οι Άυπνοι δουλεύουν μέσο κάποιων ανθρώπων αλλά και άλλων ειδών ώστε να μπορέσουν να εξουσιάσουν, και τι καλύτερος τρόπος από το να εξουσιάσουν ηγέτες κρατών μα και θρησκειών μέσο διαφόρων μυστικών εταιριών που ήδη έχουν ιδρύσει από καιρό!!! Έχουν εξουσιάσει τα πάντα σιγά σιγά και μαθαίνουν από τα λάθη τους ώστε να μην ξανά κάνουν τα ίδια λάθη!!! Έχουν απεριόριστο χρόνο και μέγιστη υπομονή ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιο τους και αυτό γιατί είναι αθάνατοι και άφθαρτοι συνάμα!!! Ο χρόνος ο δικός τους δεν έχει καμία σημασία με τον δικό μας, κάποιοι ερευνητές που ασχολούνται ιδιαίτερα με το θέμα των Άυπνων από πληροφορίες που έχουν λένε ότι εκατό χρόνια δικά μας είναι μια ώρα από την ζωή τους (!!!!!!!!!). Οπότε δεν βιάζονται καθόλου μα καταστρώνουν σχέδια το πώς θα αποφύγουν με εξέγερση των ανθρώπων στα σχέδια τους!!!

 

 Τα σύμβολα τους είναι παντού με πιο γνωστά των Ιλλουμινάτοι αλλά και των μασόνων αλλά υπάρχουν και αλλά πολλά!!! Έχουν διεισδύσει παντού, σε σχολεία, επιχειρήσεις, στρατό, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, τηλεόραση, έχουν παντού ανθρώπους τους. Βλέπουν και αναφέρουν τα πάντα!!! Π.χ. σε ένα πανεπιστήμιο αν κάποιος νέος εδώ στην Ελλάδα προοδεύσει στην κβαντική φυσική ή ακόμη στην αεροναυπηγική ή στα μαθηματικά με το που θα τελειώσει δεν θα μπορεί να βρει δουλεία με τίποτα. Εκτός αν αρκεστεί να γίνει ένας απλός καθηγητής γυμνασίου ή λυκείου. Αν δεν αρκεστεί θα ψάξει δουλεία στο εξωτερικό, εκεί αμέσως θα τον πάρουν για να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις του!! Για όλα αυτά θα έχουν φροντίσει οι Άυπνοι να γίνουν έτσι όσο απίστευτο και να σας φαίνεται!!!

Πόσοι Έλληνες, Ινδοί, Αφρικανοί, κ.τ.λ. έχουν πάει στην Αμερική και έχουν γίνει μεγάλοι και τρανοί; Παρά πολύ τραβηγμένο; Πάρτε παράδειγμα τον Γεώργιο Γκιόλβα έναν τρανό επιστήμονα και εφευρέτη της χώρας μας ποσό λίγοι τον ξέρουν, όχι ξένοι μα Έλληνες, είναι πολύ λίγοι αυτοί που τον ξέρουν μα και αν τον έχουν ακούσει δεν έχουν ιδέα το τι είχε φτιάξει αυτός ο άνθρωπος αλλά και ποσό πολεμήθηκε εδώ στην χώρα του, αλλά και πόσα του κλέψανε οι Άυπνοι που ήταν εδώ στην χώρα μας αλλά και που βρίσκονται ακόμα!!!! Με τον Γεώργιο Γκιόλβα ο οποίος ήταν ένας πολύ κάλος φίλος θα ασχοληθώ σύντομα!!!!! Δεν θα ασχοληθώ όπως ασχολήθηκαν << κάποιοι >> με το να πλησιάσουν την γυναίκα του και να πάρουν κάποιες εφευρέσεις του και να τις εκμεταλλευτούν για δικιά τους χρήση και το να βγάλουν χρήμα, χωρίς να δώσουν κάποια ποσοστά σε αυτήν την άμοιρη γυναίκα!!!! Εγώ θα σας πω το τι ακριβώς έφτιαξε, έφτιαχνε, αλλά και το τι του κλέψανε που έχει εφαρμοστεί σήμερα σε πολλές τεχνολογίες, όπως μια από αυτές << το σύστημα ενεργειακής κατανάλωσης όλων των δορυφόρων >>  που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας μέχρι σήμερα!!!

Βάζοντας σε λειτουργιά τους επιστήμονες που τους επιτάσσουν με υπέρογκους μισθούς τους βάζουν και φτιάχνουν διάφορα και περίεργα πράγματα από ότι μπορείτε να φανταστείτε!!!! Θα μου πείτε δεν φοβάσαι μήπως σε βρουν που τα γράφεις όλα αυτά; Δεν τους φοβάσαι;

Α) Ξέρουν πολύ καλά ότι από εσάς που θα διαβάσετε αυτό το άρθρο ελάχιστοι και ίσως και κανένας δεν θα πιστέψει σε τίποτα από όλα αυτά που γράφω!!

Β) Ξέρουν ότι όλα αυτά ακούγονται τελείως τρελά και έχουν λάβει τα μέτρα τους για άτομα σαν και εμένα….. όχι με το να με σκοτώσουν ή να με φυλακίσουν, αλλά με το να με ξεφτιλίσουν ή να με βγάλουν παλαβό. Βεβαία αν τους παρά μπω στο μάτι σίγουρα θα έχω άσχημη κατάληξη!!! Π.χ. πως λειτουργούν πλέων, αν εμφανιστεί ένα ιπτάμενος δίσκος και κάποιος τον καταγράψει στο τηλέφωνο του ή στην βιντεοκάμερα του, θα φτιάξουν επίτηδες δεκάδες βίντεο ψεύτικα για να δείξουν στον κόσμο ότι δεν υπάρχουν!!! Αυτό γίνεται με όλα τα παράξενα πάνω στον πλανήτη. Ειδικά με τους << γνωστούς αγνώστους >>  ηγέτες, ηθοποιούς ή δημοσιογράφους κ.τ.λ. που δείχνουν να διαστρεβλώνονται τα χαρακτηριστικά τους ή είναι Δρακονιανών ή δείχνουν την ενέργεια των Άυπνων εκεί αμέσως επεμβαίνουν κάνοντας το κόσμο να πιστέψει ότι είναι ψεύτικο αυτό που είδαν, και σας πληροφορώ ότι το πετυχαίνουν!!!! Αυτοί είναι που έβγαλαν το ρητό << Ότι το μεγαλύτερο κόλπο του διαβόλου είναι ότι έπεισε τον κόσμο ότι δεν υπάρχει!!! >>.

Βλέποντας όμως ότι οι άνθρωποι είναι τετραπέρατοι αποφάσισαν να φτιάξουν καινούρια σχέδια. Σχέδια όπως η παγκοσμιοποίηση…….. πράγμα το οποίο το μόνο που έχω να πω είναι ότι όταν έρθει ο καιρός που έχει πει ο Χριστός θα εμφανίσουν έναν Άυπνο που θα τον συστήσουν σαν το Αντίχριστο για να κάνει αυτά που έχει να κάνει. Θα μου πείτε τι διαφορά έχει από την πραγματικότητα; Καμία!!!! Απλώς εγώ ξέρω και τώρα εσείς που το διαβάζετε ότι οι Άγγελοι και οι εκπέσοντες έρχονται από κάπου και ότι τραβάει η ανθρωπότητα το τραβάει χάρη σε αυτούς!!!! Το αν έρθει ο Χριστός ή όχι δεν το ξέρω το πιστεύω όμως!!! Το ποτέ θα έρθει αυτό θα το αποφασίσει μόνο ο Ίδιος, αυτό που πιστεύω είναι ότι θα το κάνει την πιο κατάλληλη στιγμή!!!

Όσο για μένα ή ακόμα για κάποιους άλλους ερευνητές ή ακόμα κάποιους πιστούς σε θεό αγγέλους ή Παρατηρητές σε λίγο καιρό θα ξέρουν τα πάντα με το << σφράγισμα >> που θα γίνει σε όλο τον κόσμο!!! Αμφιβάλετε για αυτό; Μην αμφιβάλετε σε λίγο καιρό…. σύντομα  θα επιβληθεί σε όλο τον κόσμο να έχει ένα μικρό τσιπ στον καρπό του ή ακόμα και στο μέτωπο του δείτε τα άρθρα μου << Ποσό Αλήθεια Αντέχεις >> με την δικαιολογία ότι άμα χαθεί το παιδί σας ή κάποιος το απαγάγει θα το βρίσκουν αμέσως, με την δικαιολογία ότι έτσι θα εξαλείψει η βία και οι ληστείες……. και αλλά πολλά ως δικαιολογίες!!! Αυτό όμως που δεν λένε είναι ότι οι Άυπνοι με το πάτημα ενός κουμπιού θα ξέρουν που ακριβώς είστε, το τι λέτε, το τι κάνετε αλλά και το βασικότερο θα είναι έτσι τροποποιημένο που θα σας ελέγχουν μέχρι και την σκέψη σας!!! Θα μου πείτε γιατί λέω σας και όχι μας; Γιατί εγώ δεν θα δεχτώ το σφράγισμα των Άυπνων!!! Θα προτιμήσω να πάω σε μια ερημιά και να τρώω ρίζες και ότι άλλο μπορώ παρά να προσκυνήσω αυτούς και θα περιμένω την έλευση του Χριστού όποτε το θελήσει Εκείνος….. θα μου πείτε γίνομαι μελοδραματικός και μιλάω σαν κάποιους πωρωμένους παπάδες!!! Είναι πράγματι πωρωμένοι αυτοί οι παπάδες; Γιατί οι μητροπολίτες μας και οι δυο ηγέτες της Θρησκείας μας δεν το κάνουν!;! ………χε! χε! χε! χε!

Τα τσιπ ξεκίνησαν από την δεκαετία του 70 τα έβαζαν συνήθως στην πλάτη του θύματος ή στον σβέρκο δοκιμαστικά!!! Τα θύματα πίστευαν ότι εξωγήινοι τους είχαν απαγάγει και τους είχαν βάλει αυτά τα τσιπ για να τους ελέγχουν οπού και αν πάνε για να τους εντοπίσουν ανά πάσα στιγμή και να τους ξανά απαγάγουν. Έτσι είναι, μόνο που οι εξωγήινοι δεν ήταν τίποτα άλλο από τους Άυπνους που δοκίμαζαν την μελλοντική τους τεχνολογία για την χειραγώγηση των λαών και τα σχέδια τους!!!! Έκπληκτοι οι γιατροί που έβγαζαν χειρουργικός αυτά τα αντικείμενα έλεγαν ότι δεν έχουν ιδέα το τι ήταν αυτό το οποίο έβγαζαν, έβλεπαν τα αντικείμενα αυτά και έλεγαν ότι είναι κάτι το άγνωστο. Τα θύματα τα πήγαιναν σε κάποιους  επιστήμονες και αυτοί με την σειρά τους έλεγαν ότι είναι μια τεχνολογία που δεν υπάρχει στην γη!!! Έχουν μάλιστα γυριστεί και ταινίες για αυτό το θέμα αλλά και σειρές…… Το έλεγαν διότι δεν είχαν ιδέα το τι ήταν!!! Σήμερα εδώ και κάποια χρόνια υπάρχουν στα κατοικίδια μας για να μην τα χάνουμε!!! Έτσι μας το πασάρισαν ωραία και όμορφα……..

Θα μου πείτε δεν έχουν γίνει απαγωγές από πραγματικούς εξωγήινους; Πιστεύω πως ναι για να δουν το είδος μας αλλά δεν πιστεύω ότι τα θύματα γύρισαν πίσω. Για φανταστείτε οι δικοί μας επιστήμονες που κάνουν κάποια πειράματα στα άμοιρα τα ζώα για τα οφέλη της ανθρωπότητας έχει φύγει από κει μέσα κανένα ζωντανό; Γιατί λοιπόν να φύγει κάποιος από τους εξωγήινους ζωντανός; Θα μου πείτε για να τον παρακολουθούν πως θα αντιδράσει μετά τα πειράματα που του έκαναν!!! Εσείς έχετε δει ή ακούσει κάποιους από αυτούς που ασχολούνται με τα πειραματόζωα να τα αφήνουν ελεύθερα για να δουν τις αντιδράσεις τους; Εγώ όχι!!! Οι εξωγήινοι γιατί να το κάνουν; Θα μου πείτε εύλογα τα θύματα που ισχυρίστηκαν ότι τους είχαν απαγάγει και έδωσαν λεπτομερείς κατάθεση για το τι θυμήθηκαν και είδαν, όπως διαστημόπλοια και εξωγήινους και φρυχτά πειράματα επάνω τους; Δεν είναι τίποτα άλλο από την υποβολή που δεχόταν το θύμα από τους Άυπνους προτού φύγουν από εκεί, δηλαδή τους έκαναν να πιστέψουν ότι τα είχαν δει όλα αυτά για να μην αποκαλυφθούν αυτοί!!!

Το θέμα είναι τεράστιο, ίσως και απρόσιτο από κάποιους, δεν με ενδιαφέρει το τι θα πουν κάποιοι, φανατικός δεν είμαι, είμαι ερευνητής και οι έρευνες που έκανα όχι μόνο εγώ αλλά πολλοί άλλοι δείχνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα!!! Πιο πάνω σας είπα ότι δεν τους νοιάζει το τι γράφω, αυτό γιατί σε λίγο καιρό που θα φοράμε όλοι αυτά τα τσιπ ( εκτός από εμένα, ποιος ξέρει όμως μπορεί και να με βουτήξουν με το ζόρι ) τότε δεν θα μπορέσω να ξανά γράψω!!! Όχι γιατί δεν θα έχω πρόσβαση αλλά για να έχω Ίντερνετ θα πρέπει να έχω το τσιπ πάνω μου…….. >>.

Αυτά τα οποία έγραψα εδώ ίσως σας φανούν τρελά, απίστευτα, προδοτικά για κάποιες θρησκείες, υπερβολικά γεμάτα αχαλίνωτη φαντασία και όχι μόνο. Πιστεύετε ότι θέλετε, πιστεύετε ότι ίσως είναι μια φανταστική ιστορία η μια τρέλα εγώ ότι είχα να πω το είπα, όχι με λόγια θρησκείας όπως τα λένε κάποιοι ιερείς που τους έχουν περάσει για παλαβούς τους φουκαριάρηδες αλλά με λογία που είναι πραγματικότητα για μένα!!! Το αν είναι για εσάς κρατήστε το για εσάς βλέπετε όμως ότι εδώ και μια δεκαετία τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά…… με αποκορύφωμα τα τελευταία δυο χρόνια!!! Που να δείτε και τα επόμενα που έρχονται….. για σκεφτείτε λίγο οι επιθέσεις στα μουσουλμανικά κράτη που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια έτσι απλά έγιναν για να διώξουν τους δικτάτορες και τύραννους ή για τα πετρέλαια……….. απλώς έγιναν για να βάλουν δικούς τους επάνω ηγέτες Δρακονιανών που θα παίρνουν διαταγές από τους Άυπνους!!! Αυτό γιατί οι μουσουλμάνοι είναι πολύ πιστοί σε αυτό που πιστεύουν και είναι δύσκολα να μπουν με άλλο τρόπο, όπως έκαναν με τα κράτη της δύσης!!! Δεν θα πω τίποτα άλλο δείτε τα βίντεο αυτά που ακολουθούν, τα πρώτα είναι στα Ελληνικά τα δεύτερα είναι από το εξωτερικό!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

Υ.Γ.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΠΝΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=hgl4RtTPNO4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sPEvOR1QGDQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JZSopiXaPUM&feature=related

ΤΑ ΞΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.youtube.com/watch?v=u51_8jjq32E&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=I8NnNKm0vAU&feature=related

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


22 σκέψεις στο “ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΜΑΣΌΝΟΙ ΆΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ!!;!!

 1. ΣΑΜΑΝ,ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ Η ΑΣΠΡΗ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!;!;!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ….!!!

 2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ……..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΟΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ…..ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ….ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.. ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ…..ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΝΑ ΡΑΨΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ

 3. ΣΑΜΑΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ Η ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Η ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA!!!!!!!
  ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΧΟΙΡΙΝΟ Η ΟΧΙ…..!!!!!!
  ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΗ!!!!?????!!!!!!
  ΑΚΟΜΑ, ΡΩΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΧΟΙΡΙΝΟ,Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ?????

  1. peggy2015!!!!

   ΝΑΙ ΤΡΩΩ!!!! ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΑ!!!!

   ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΕΝΕ ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ) ΟΤΙ Ο ΜΟΑΜΕΘ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΣΚΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΡΥΠΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ…. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΗΣΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΕΠΙΔΕΙ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΝΕΟΓΝΑ ΠΟΥ ΕΜΙΑΖΑΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ…ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ …ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ http://www.scienceillustrated.gr/site/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B4/

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. ΣΑΜΑΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.

  ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ …!!ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,ΟΛΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…
  ΤΩΡΑ ΑΣ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ,ΤΙ ΩΦΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΡΟΦΗ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ…Ε ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ,Η ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΙ Η ΕΓΩ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΤΟΥΣ ΑΥΠΝΟΥΣ ΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ…!!ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΣΗ!!!ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΥΠΝΟΘ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,Ε ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΒ. …ΟΥΑ ΔΙΗΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ(ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!)

  ??????…!!!!!!…..????!

 5. ΣΑΜΑΝ,ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…!!!ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ…. ΑΓΑΠΗ!!ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ…!!
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΣΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ…!!

  ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΑΦΗ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΤΥΠΟΥ …..
  ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΕΕ,ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ …!!ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ,ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΑΣΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΟΜΑΣ Ε!!!!!

  ΣΑΜΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ…?!?

  1. peggy2015!!!!

   Ο ΠΑΠΑΣ Ε!;!

   ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΛΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΦΑΔΙ!!!! ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

   ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…ΠΟΛΕΜΟΙ!!!! ΣΕΙΣΜΟΙ!!!! ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ!!!! ΚΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ….. ΚΑΙ ΜΕΤΑ!;! ΜΕΤΑ!!!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ!!!! ΚΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 6. Spirit!!!!

  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΣ ΑΝΟΡΘΓΡΑΦΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!! ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ….ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑ ΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΑΝΑΓΝΩΣΤΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ…..ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΚΟΔΟΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΟΙ ΛΥΙΓΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ …… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΜΗΝΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΑΙ ….ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΞΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΟΟΣ ΓΙΝΕΤΕ…… ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΓΟ ΣΑΣΠΕΝΣ…..

  ΠΡΩΤΟΝ!!!

  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ!!!! ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ!!!!

  ΔΕΥΤΕΡΟΝ!!!!

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΟΥΤΕ ΔΟΞΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!

  ΤΡΙΤΟΝ!!!!

  ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΥΓΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ!!!! ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!;! ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΝΩΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ…..!!!!

  ΤΕΤΑΡΤΟΝ!!!!

  ΠΟΣΕΣ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΟΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!;! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΑ ΕΡΕΥΝΤΗ ΔΙΝΩ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!!

  ΠΕΜΤΟΝ!!!

  ΘΑ ΣΟΥ ΘΕΣΩ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑ;

  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕΣ Η ΕΙΧΕΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ Η ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΣ ΙΡΩΙΝΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ!;! ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ….. ΤΩΡΑ!!!! ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΠΝΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΠΝΟΥΣ!;! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

  ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ Η ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!;! ΟΧΙ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟ-ΜΑΝΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!! ΕΓΩ ΞΕΚΕΙΝΗΣΑ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ….ΕΨΑΧΝΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΔΕΙΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ!!!! ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΑΤΩ ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΩ!!!! ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΑΛΑ ΤΕ ΤΑ ΤΕΤ!!!!!

  ΕΚΤΟΝ!!!

  ΧΕΡΟΜΑΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΛΟΙ Η ΚΑΚΟΙ!!!! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ…..ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!! ΟΜΩΣ!!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ….ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΤΣΙ!;!

  ΕΒΔΟΜΟΝ!!!!

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΦΗΜΕΡΙΦΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΙΟΙ ΤΙΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΒΡΙΚΑΝΕ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! Π.Χ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΡΘΡΟ ΜΟΥ << ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΚΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ ΣΤΟ << ΥΠΟΓΕΙΟ >> ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ!!!! >> ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΤΗΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!! ΤΩΡΑ!!!! ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΑΡΓΚΟ!;! ΜΟΚΟ!!!! ΜΟΥΓΚΑ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ!;!

  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΗΝΑΝ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΦΟΡΕΣ Η ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ!!!! ΗΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!;! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΠΡΩΣ ΤΑ ΖΕΙΝ……. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!

  ΟΓΔΟΩΝ!!!!

  ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ…. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΣΟΥΣ ΠΑΖΛ…..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΘΕΜΑΤΑ!!!! ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΡΓΩ ΚΑΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ!!!!

  ΕΛΠΙΗΖΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΤΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΡΙΚΑΝΑ…… ΑΠΛΩΣ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟΝ ΕΧΟ!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΝΤΑ ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ…..

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΑΙ ΝΑ ΠΗ ΑΥΤΟ ΥΩ ΚΑΤΗ ΟΤΕΙ ΔΕΝ ΟΙΠΑΡΧΗ!!!!!

 7. Έχω τις εξής απορρίες : Εφόσον οι παρατηρητές “καλοί – κακοί” υπάρχουν στο σύστημα μας , για ποιόν λόγο τα αυτοί οι οποίοι είναι με την πλευρά των άϋπνων έχουν το πάνω χέρι και όχι το αντίθετο αν υποθέσουμε οτι οι παρατηρητές είναι περισσότεροι και έχουν με το μέρος τους τον Μέγα παρατηρητή; Είναι σαν να λέμε οτι η μια πλευρά παλαίβει με οδοντογλυφίδες και η άλλη με μπαζούκα και χάνει η δεύτερη. Δηλαδή σε τι πλεονεκτεί η μια πλευρά απο την άλλη και υπερισχύουν; Και εφόσον υπερισχύει η μια πλευρά γιατί η άλλη δεν ενισχύει τις δυνάμεις τις; Επίσης αν είμαστε κάτι το οποίο είναι το παιχνιδάκι των παρατηρητών , αν υποθέσουμε οτι δε δημιουργηθηκαμε απο αυτούς , γιατί ο/οι δημιουργος/οι μας δεν μας προστατεύουν;
  Επίσης οι άϋπνοι δε νομίζω να χρειάζονται να μας βάλουν σφράζγισμα , εδώ λέμε οτι ζουν τόσους αιώνες και οτι έχουν τρομερές δυνάμεις πέραν φαντασίας , γιατί να μας σφραγίσουν;

  Και θα σε ρωτήσω , γιατί αυτοί οι οποίοι (όπως εσύ π.χ.) που λένε για όλα αυτά , δεν δίνουν ποτέ επαρκείς αποδείξεις;
  Ξέρεις γιατί δε σας πιστεύει ο κόσμος; Γιατί κανείς δεν δίνει τις πηγές του π.χ. Λιακόπουλος λέει και αυτός πάνω κάτω για τα ίδια αλλά με άλλες ορολογίες , όμως και αυτός δεν δίνει πηγές. Απλά λέει την θεωρία του και μέχρι εκεί. Έτσι και εσύ δεν δίνεις αποδείξεις για αυτά που λές. Απλά λες π.χ. για ένα κείμενο που διάβασε ένας παπας στην μονή εσφιγμένου και τέλος. Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου δε σε λέω ψεύτη , απλά ρωτάω γιατί αυτοί οι οποίοι βγάζουν ψεύτικα βίντεο και σας λένε ψεύτες και οτι όλα αυτα είναι της φαντασίας σας και σας ζητάνε αποδείξεις , δεν μπορείτε εσείς σαν ερευνητές να αποδείξεται αυτά που λέτε ώστε να πείσετε τον κόσμο. Σε ρωτάω γιατί στο κείμενο σου είπες οτι δε σε “σκοτώνουν” γιατί ξέρουν οτι ελάχιστοι θα σε πιστέψουν. Οπότε εσένα σαν ερευνητής της αλήθειας ποιός είναι ο σκοπός σου; Εννοώ ο σκοπός που κάνεις αυτό το πράγμα; Το κάνεις για να μεταφέρεις την αλήθεια ωστε ο κόσμος να απελευθερωθεί απο αυτό το κακό που όλοι εσείς οι ερευνητές λέτε;

  Αυτές οι λίγες απορρίες :P

Αφήστε μια απάντηση