ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΛΤΣΕΧ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ!;!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΛΤΣΕΧ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ!;!

Οι ανθρωποφάγοι Κυνοκέφαλοι ήταν μία από τις 17 Μιαρές Φυλές που κατοικούσαν στη Γη του Σκότους, από την οποία, σύμφωνα με τον Αραβικό θρύλο, πέρασε ο Αλέξανδρος κατά την αναζήτηση του για το νερό που θα του έδινε την αθανασία. Ο Ψεύδο-Καλλισθένης αναφέρει τα ονόματα των 17 Μιαρών Φυλών στα ελληνικά (Γότθοι, Μαγγόθοι, Ανάγες, Αγώκοι, Εξαύθεισι, Ανθρωποφάγοι, Κυνοκέφαλοι, Φάρδειοι, Αλενέοι, Φυσονίκαιοι, Ασίνεοι, Δραραίοι, Δεφαρείς, Φυτηναίοι, Θελματαίοι, Μαρμύθαι, Αγριμανθέοι), και κάνει λόγο για μια χάλκινη πύλη που διέταξε ο Αλέξανδρος να κατασκευάσουν και να την αλείψουν με Σιακύνθη (ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος τον καταστρέφει αλλά ούτε η φωτιά) ώστε να κλειστούν για πάντα και οι 17 μιαρές φυλές  μέσα στη σπηλιά στην οποία κατέφυγαν για να γλυτώσουν από αυτόν.

Ο Ψεύδο-Μεθόδιος πάλι, σε μια παρόμοια εκδοχή του θρύλου, μιλά για τον εγκλεισμό των Κυνοκέφαλων Μαλτσέχ από τον Αλέξανδρο στα Τάρταρα.

 Και τι δεν έχουν γράψει για τους Μαλτσέχ ότι ανήκουν στους Ελοχίμ και Νεφελίμ ότι είναι απόγονοι του Αιγύπτιου θεού Βελιάλ και ότι ο Βελιάλ είναι Λυκάνθρωπος ( μα οι Αιγύπτιοι τον αναφέρουν ως με πρόσωπο τσακαλιού αλλά και το άγαλμα που κάνει το γύρω του κόσμου έχει μορφή τσακαλιού ) ότι οι κυνοκέφαλοι που αντιμετώπισε ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν λυκάνθρωποι ( δηλαδή Λυκάωνες ) γιατί όλοι οι ιστορικοί αληθινοί ή ψευδείς όπως τους χαρακτήρισαν κάποιοι και ειδικά εκείνο τον καιρό δεν έκαναν τον διαχωρισμό να τους ονομάσουν Λυκάωνες; Γιατί η λέξη κυνοκέφαλος πιστοποιεί ότι ήταν άνθρωπος με κεφάλι σκύλου!!!! Που είναι το δύσκολο και δεν μπορούν να το καταλάβουν!!!! Και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί έχουν γραφτεί χωρίς καμία τεκμηρίωση από πουθενά….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EuIX6ZXSN3c[/youtube]

 Αυτό το κάνουν ή για να εντυπωσιάσουν τον κόσμο που τους διαβάζει ή για να δείξουν ότι κάτι ξέρουν!!! Ξέρουν!;! Δεν νομίζω!!!! Πότε επιτέλους θα καταλάβουν ότι οι Λυκάωνες είναι δημιούργημα του ΔΙΟΣ και δεν έχουν σχέση με τα υποτιμητικά τσακάλια ( Βελιάλ ) ή με τα κατώτερα όντα από αυτά των σκύλων ( κυνοκέφαλους )!;! Άλλο να λένε ίσως και άλλο να λένε ότι είναι λυκάνθρωποι!!!! Για τους κυνοκέφαλους της Ινδίας και της Κίνας έχουμε αναφορές από τους Έλληνες με την εκστρατεία του Μέγα Αλέξανδρου από τους Ινδούς και τους Κινέζους!!!! Και οι τρεις αυτοί λαοί μιλάνε για κυνοκέφαλους ( σκυλοκέφαλους-άνθρωποι με κεφάλια σκύλων ) οι οποίες αναφορές και είναι τεκμηριωμένες ιστορικά και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Στην Αίγυπτο έχουμε την θεότητα Βελιάλ όπου και δείχνει το βίντεο ποιο πάνω όπου είχε κεφάλι τσακαλιού και το υπόλοιπο σώμα του ήταν ανθρώπινο. Εδώ και πάλι οι επιτήδειοι τον ονομάζουν όπως είπα και ποιο πάνω λυκάνθρωπο ( Λυκάονα ). Θα τους εξηγήσω την διαφορά με τους Λυκάωνες αλλά νομίζω ότι θα το κάνω τσάμπα γιατί αυτοί οι επιτήδειοι θέλουν να γραφούν ότι τους κατεβεί. Λοιπόν για τους κυνοκέφαλους αλλά και για την θεότητα της Αιγύπτου Βελιάλ όπως λένε τα ιστορικά κείμενα ήταν πάντα με αυτήν την μορφή, δηλαδή δεν ήταν μεταμορφηστές και να αλλάζουν και να γίνονται άνθρωποι!!!! Ενώ οι Λυκάωνες έχουν ανθρώπινη υπόσταση και όποτε το θελήσουν αλλάζουν και γίνονται Λυκάωνες, δεύτερον όλο τους το σώμα καλύπτετε από τρίχωμα όπως του λύκου ενώ οι κυνοκέφαλοι αλλά και ο Αιγυπτιακός θεός Βελιάλ απεικονίζονται χωρίς τρίχωμα.

Γιατί λοιπόν κάποιοι θέλουν να διαστρεβλώνουν την πραγματική σημασία το τι είναι το καθένα; Έχουν κάποιο όφελος μήπως είναι βαλτοί από κάποιους; Η όπως είπα και ποιο πάνω για να εντυπωσιάσουν τους αναγνώστες γραφούν ένα σωρό μπούρδες και ανακρίβειες; Όποιος και να είναι ο σκοπός τους διαστρεβλώνουν την ωμή πραγματικότητα δημιουργώντας ένα χάος ημιμάθειας σε κάποιους που δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι το κάθε είδος. Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ:

Αν κάποιος γράψει για τον Κέρβερο τον τεράστιο σκύλο με τα τρία κεφάλια όπου φύλαγε την είσοδο του Άδη ( ΑΔΗΣ είναι περιοχή ή ονομασία του κάτω κόσμου όπου πολλοί ηλίθιοι μπερδεύουν και νομίζουν ότι είναι ο θεός Πλούτωνας ) αμέσως θα γράψουν καμιά δεκαριά για το ίδιο θέμα για να εντυπωσιάσουν ένα σωρό ανακρίβειες, ο ένας θα γράψει ότι ο κέρβερος ήταν ένας Λυκάονας ο άλλος θα γράψει ότι ίσως ήταν λυκόσκυλο κάποιος άλλος θα γράψει ότι δεν ήταν λυκόσκυλο μα ράτσα Ροντβάηλερ γιατί ήταν τρικέφαλο σκυλί της κόλασης και πάει λέγοντας. Αυτό βέβαια γίνεται στο διαδίκτυο πυκνά συχνά και γίνεται και στις εκδόσεις βιβλίων αλλά είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο.

Λένε κάποιοι ότι η έδρα των Νεφελίμ και των Μαλτσέχ βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην Βόρεια Κίνα.

Το όνομα Τάκλα Μακάν στην τοπική γλώσσα σήμαινε: << Μπαίνεις μέσα αλλά δεν βγαίνεις έξω >>.

Εκεί λοιπόν λένε ότι υπάρχει μια πανάρχαια τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της κάποτε υπήρχε ο ναός του Βαάλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα η οποία ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μάχ-Τανέ που στην γλώσσα των Νάχρμπεν σημαίνει Λευκή Πολιτεία.

Το Λευκό Αδελφοτάτο ( όχι τα Λευκά Ιεράτεια ) για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Όρους γνωρίζουν….

Ότι εκεί βρίσκονται οι Ελοχίμ και οι Μαλτσέχ και ότι ετοιμάζουν την καταστροφή του κόσμου….. θα ήθελα να ήξερα που βασίζονται και μιλάνε τόσο ανοιχτά για γεγονότα τα οποία είναι τόσο μπερδεμένα αλλά και τόσο άγνωστα συνάμα.

 ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ

    1) ΤΟ ΚΡΟΝΙΟΝ ΓΕΝΟΣ

Το γένος των ανθρωπόμορφων ΝΕΦΕΛΙΜ δηλαδή στο οποίο άνηκαν και οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ή αλλιώς ΕΛ εκ των οποίων είμαστε απόγονοι. Οι ΕΛ αποτέλεσαν το φιλάνθρωπο κομμάτι των ΝΕΦΕΛΙΜ που αποστάτησαν από την ΚΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

2) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΒΑΛΑΧ

Τερατόμορφο γένος το οποίο είχε πόδια και κεφάλι τράγου και σώμα ανθρώπου.
Το δεύτερο θηρίο της αποκάλυψης.

 3) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΛΤΣΕΧ


Το μεγαλύτερο γένος των ΝΕΦΕΛΙΜ με σώμα σχεδόν ανθρώπου χωρίς τρίχωμα όπως επιδεικνύουν και τα αγάλματα όπου τον απεικονίζουν ως θεότητα Βελιάλ και κεφάλι τσακαλιού.
Ο μεγαλύτερος δυνάστης του ανθρωπίνου γένους. Θα βρείτε τρομερές πληροφορίες από την αιγυπτιακή ιστορία.

4) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑΡΟΥΝΤΧ

ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΙ με πόδια τράγου και σώμα ανθρώπου οι οποίοι είχαν μικρά κέρατα οι γνωστοί Σάτυροι με τον αρχηγό και θεό τους Παν.

5) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΡΕΒΑΧ


Αυτοί είναι οι ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ. Σώμα αλόγου από την μέση και κάτω και σώμα ανθρώπου από την μέση και πάνω.

6) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΧΡΕΧ


Με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ταύρου. υπάρχει αναφορά στα ΟΡΦΙΚΑ περί Αργοναυτικών κείμενο.

7) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΛΑΒΕΧ


Είχαν κόκκινο σώμα ανθρωπίνου σχήματος με κεφάλι το οποίο είχε κοκάλινες περιπτύξεις στο πίσω μέρος και μαύρα κέρατα προς τα εμπρός. Υπάρχουν αναφορές στην αρχαία Ελληνική γραμματεία αλλά και την Αιγυπτιακή ιστορία.

8) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΝΤΟΥΣΒΕΧ

Είναι οι πασίγνωστοι σε όλους ΚΥΚΛΩΠΕΣ.

9) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΛΟΣΝΤΒΕΧ


Με ανθρώπινο σώμα και κεφάλι αιλουροειδούς οι λεγόμενοι λεοντό-άνθρωποι.

10) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΑΧΕΡΝΕΧ


Με κεφάλι πουλιού και σώμα ανθρώπου κάποιοι λένε ότι ίσως ο Μόθμαν να είναι κάτι τέτοιο.

11) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΛΑΧΜΕΧ


Με σώμα αιλουροειδούς με φτερά και κεφάλι πουλιού. Είναι γνωστοί στην αρχαία Ελληνική γραμματεία σαν ΓΡΥΠΕΣ.

12) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΧΣΝΑΧ


Με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ερπετού ένα είδος των Δρακονιανών Σαυρητών.

13) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣΧΡΑΒΕΧ


Με σώμα φτερωτού ταύρου και κεφάλι ανθρώπου. Από κει καταγόταν και ο ΑΧΟΥΡΑ ΜΑΖΝΤΑ που αποτέλεσε ηγέτη της ΠΕΡΣΩΝ και θεό τους.

14) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΖΑΣΧΡΑΝΤΕΧ


Αυτοί είναι οι πασίγνωστοι εκατόγχειροι της Ελληνικής μυθολογίας οι οποίοι λατρεύονται ακόμη και σήμερα στην ΙΝΔΙΑ.

 15) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΠΑΧΟΜΕΧ


Οι οποίοι είναι οι νυχτεριδόμορφοι άνθρωποι που τρέφονται με νεκρούς ένα είδος Λάμιας ή Βουρβούλακα.

16) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΣΡΑΜΠΑΧ


Είναι ακέφαλοι άνθρωποι που το κεφάλι τους βρίσκεται πάνω στο στήθος τους οι λεγόμενοι Δέρος.

17) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΒΑΣΡΑΝΕΧ


Οι λεγόμενοι γκρι δούλοι των ΝΕΦΕΛΙΜ η κοινός εξωγήινοι.

17 γένη τα επονομαζόμενα “ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ” τα οποία διοικούνται από 72 Βασιλιάδες όπως λέει και η αποκάλυψη.

 Θα μου πείτε πως είσαι σίγουρος ότι έτσι είναι; Βάση των αρχαίων Ελληνικών στοιχείων αλλά και άλλων αρχαίων κειμένων. Ποτέ δεν θα βασιστώ σε κάτι που δεν ξέρω, και αυτό το άρθρο το έγραψα γιατί πολλοί είναι αυτοί που συνδυάζουν τους Μαλτσέχ με τους Λυκάωνες όπου και είναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

 Καθαρή εικόνα του Βελιάλ με κεφάλι τσακαλιού χωρίς τρίχωμα στο σώμα

 Στην εβραϊκή Γλώσσα η λέξη «ΕΛΩΧΙΜ» έχει πολλές ερμηνείες. σημαίνει τους Υιούς του Θεού, τους Αγγέλους, τους άρχοντες και τους ανθρώπους που διακρίνονται για την αρετή τους. Έτσι σε πολλά κείμενα όταν μιλούν για τους «ΕΛΩΧΙΜ» εννοούν αλλού τους Αγγέλους του Θεού και αλλού τα Παιδιά του Θεού. Συνεπώς, σε πολ­λές περιπτώσεις οι Υιοί του Θεού μπορεί να αποκαλούνται Άγγελοι του Θεού, όπως επίσης και οι ενάρετοι άνθρωποι να αποκαλούνται κι αυτοί Άγγελοι. Η Ρω­μαιοκαθολική Εκκλησία μάλιστα στην επίσημη έκδοση της Καινής Διαθήκης, την Vulgata, μεταφράζει τους «ΕΛΩΧΙΜ» ως τα Παιδιά του Θεού.

Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε και ο μεγάλος Πατέ­ρας της Δύσης Άγιος Αυγουστίνος, ο οποίος στο βιβλίο «Πολιτεία του Θεού» (De civitate dei) υποστηρίζει ότι με τον όρο «ΕΛΩΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι άνθρωποι, καθώς οι Άγγελοι είναι πνεύματα και δεν έχουν ούτε φύλο ούτε υλικά σώματα. Επομένως, δεν ήταν δυνατόν οι Άγγελοι να συνάψουν σχέσεις με τις κόρες των ανθρώπων και άρα, στο βιβλίο του Ενώχ με τη λέξη «ΕΛΩΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι.

Αυτό άλ­λωστε αποδεικνύεται και στο βιβλίο της «Γένεσης», όπου στο έκτο κεφάλαιο και τρίτο στίχο (6,3) ο Θεός αναφέρεται σε ανθρώπους και όχι σε Αγγέλους, όταν λέει: «Δε θα παραμείνει το ζωοποιό Πνεύμα μου στους ανθρώπους για πάντα, γιατί είναι σαρκικοί». Επομένως, αυτοί που προσελκύστηκαν από τις όμορφες γυναίκες και ενώθηκαν μαζί τους ήταν οι ενάρετοι άνθρωποι και όχι οι Άγγελοι. Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός μιλώντας στους Σαδδουκαίους για την ανάσταση των νεκρών τους είπε: «Όταν αναστηθούν οι νεκροί, ούτε θα νυμ­φεύονται ούτε θα παντρεύονται, αλλά θα είναι όπως οι άγγελοι στον ουρανό» (Κατά Ματθαίον 22,30).

Από τα λόγια του Ιησού Χριστού αντιλαμβανόμαστε ότι οι Άγ­γελοι δεν παντρεύονται και συνεπώς δεν μπορούν να συνάψουν σχέσεις με γυναίκες. Οι «ΕΛΩΧΙΜ» είναι οι ενάρετοι και δίκαιοι άνθρωποι και σε ένα άλλο από­ κρυφο κείμενο που έχει τον τίτλο «Βιβλίο του αγώνος του Αδάμ». Στο κείμενο αυτό ο Ιάρεδ, που στην Πα­ λαιά Διαθήκη παρουσιάζεται ως ο πατέρας του Ενώχ, μιλώντας στα παιδιά του τους λέει: «Σας εξορκίζω στη μνήμη του πατέρα μας Αδάμ και του Άβελ και του Σηθ και
του Ενώχ, ακούστε με και μην κατεβείτε από το άγιο βουνό, γιατί αν κατεβείτε η ζωή και η ευσπλαχνία δε θα είναι πλέον
μαζί σας και δε θα είστε πλέον παιδιά του Θεού, αλλά του Διαβόλου».
Συμπερασματικά, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι το θέμα που δημιουργήθηκε για τους Αγγέλους και τη σύναψη σχέσεων με τις
κόρες των ανθρώπων στο βιβλίο του Ενώχ, οφείλετε στη λανθασμένη μετάφραση της εβραϊκής λέξης «ΕΛΩΧΙΜ», που οι μεταφραστές
της στην ελληνική γλώσσα της έδωσαν την σημασία των Αγγέλων και όχι των ενάρετων ανθρώπων΄. Αρα διαπιστώνουμε πως οι άγγελοι και οι ελοχείμ είναι δυο διαφορετικές οντότητες. Οι άγγελοι ασώματοι και οι ελοχείμ με υλικό σώμα. Το υλικό σώμα δεν σημαίνει απαραίτητα σάρκα.

Τάγματα Αγγέλων 

Σεραφείμ 

Χερουβίμ 

Θρόνοι 

Κυριότητες

Δυνάμεις 

Εξουσίες 

Αρχές 

Αρχάγγελοι 

Άγγελοι 

Τάγματα Ελοχίμ

Ελ Νορ 

Ελ Λιν 

Ελ Ζιν

Ελ Νιρ 

Ελ Λαν

Ελ Σαν 

Ελ Τερε

Ελ Γαν 

Ελ Ταν 
Σύμφωνα με την γένεση πρώτα ο Θεός εποίησε το Ελοχίμ και μετά τους αγγέλους. Οι Ελοχίμ θεωρούνται ανώτερες οντότητες από τους αγγέλους. Ειδικά ο πρώτος Ελοχίμ. Ο παλαιός όλων των εποχών όπως λέει ο Ενώχ. Και αφού ολοκληρώθηκε η Δημιουργία έδωσε εντολή να δημιουργηθεί ο άνθρωπος (σε ποιον;) καθ΄εικόνα και ομοίωση (στον πρώτο Ελοχίμ). Αφού ο άνθρωπος θα ήταν καθ’ομοίωση των Ελοχίμ, κατά την εξέλιξη του θα ήταν ανώτερος από τους αγγέλους. Για αυτό το λόγο έγινε η ανταρσία των αγγέλων με αρχηγό τον Σαμαέλ, τον γνωστό και ως διάβολο. Οι άγγελοι που εξεργέθηκαν έμειναν γνωστοί ως εκπεσόντες άγγελοι. Μετέπειτα ήρθε και η πτώση του ανθρώπου από τον ουρανό με την γνωστή ιστορία του Αδάμ την Εύα και το μήλο. Όλα αυτά βέβαια χρήζουν τεράστιας ανάλυσης, πράγμα αδύνατο σε τόσο μικρό χώρο. Κατά την πτώση του ανθρώπου έδωσε εντολή ο Θεός να επιτηρούν την γη και τον άνθρωπο 201 Ελοχίμ και στον άνθρωπο την εντολή αυξάνεστε και πληθύνεστε. Το πληθύνεστε σημαίνει να γίνεστε περισσότεροι το αυξάνεστε σημαίνει να εξελίσσεστε σε αυτό που είμαστε προορισμένοι να γίνουμε. Δηλαδή καθ’ομοίωση των Ελοχίμ. Οι 201 Ελοχίμ που δεν έχουν το δικαίωμα του αυξάνεστε και πληθύνεστε πράξανε μια μεγάλη αμαρτία. Ποια: την αμαρτία του πληθύνεστε.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ελάχιστες δημοσιοποιημένες πηγές, που είναι η αρχαία ελληνική μυθιστορία, η Παλαιά Διαθήκη και ο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ,
κάποιοι … σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, κεφ 6, 1-2), οι Ελοχίμ, παρά το θέλημα του Θεού συνευρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν
όντα, πλάσματα, ξεχωριστά μεν, αποκυήματα πράξεως ανομίας δε. Τα πλάσματα αυτά πολέμησαν μεταξύ τους (τιτανομαχία) και οι νικητές έκλεισαν τους ηττημένους στα “Τάρταρα”, σφραγίζοντας τους μέσα στη Γη με ειδικές “πύλες” που τίποτε δε μπορούσε θεωρητικά να τις ανοίξει. Οι νικητές παρεξετράπησαν παίζοντας το θεοί και θεές μεταξύ των ανθρώπων, αφού οι δυνάμεις τους και οι ικανότητές τους ήσαν υπεράνθρωπες.
Τα γένη αυτών είναι :
το γένος του Κρόνου-των ανθρωπόμορφων.

το γένος των Μαλτσέχ ή του Ανούβι, με σώμα ανθρώπων και κεφάλι τσακαλιού. Από τους πιο επικίνδυνους.
το γένος των Ναρούντχ των τραγόμορφων.
το γένος Βάλαχ με πόδια και κεφάλι τράγου. Οι σάτυροι της ελληνικής μυθολογίας
το γένος των Ρεβάχ των κενταύρων.
το γένος Κάχρεχ με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ταύρου. Θυμάστε τον Μινώταυρο;
το γένος με κόκκινο σώμα.
το γένος Ντούσβεχ που είναι οι κύκλωπες.
το γένος Λόνσντβεχ με ανθρώπινο σώμα και κεφάλι αιλουροειδούς.
το γένος Σάχερνεχ με κεφάλι πουλιού και σώμα ανθρώπου.
το γένος Λάχμεχ με σώμα αίλουρου και κεφάλι πουλιού.
το γένος Κασνάχ με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ερπετού. Οι ερπετοειδής των ουφολόγων.
το γένος Μασραβέχ με σώμα φτερωτού ταύρου και κεφάλι ανθρώπου.
το γένος Ζασραντέχ των γνωστών εκατόγχειρων της ελληνικής μυθολογίας.
το γένος Μπαχομέθ των νυχτεριδόμορφων. Ο μύθος των βρικολάκων.
το γένος Κασραμπάχ των ακέφαλων ανθρώπων. Mothman?
το γένος των Βασρανέχ το γένος των γκρι δούλων των Νεφελίμ. Οι γκρί εξωγήινοι των ουφολόγων.

Αυτοί είτε από φόβο είτε από τις εκπληκτικές δυνάμεις που είχαν λατρεύτηκαν σαν θεοί από τους ανθρώπους. Με τα χρόνια η καταπίεση των Νεφελίμ έφτασε στα άκρα. Μας χρησιμοποιούσαν είτε σαν δούλους είτε σαν τροφή. Μέχρι που γεννήθηκε ο Δίας. Ένας κρόνιος Νεφελίμ που παρόλα τα ελαττώματα του χαρακτήρα του είχε ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Οι δυνάμεις του πλησίαζαν αυτές των προπατόρων τους των Ελοχίμ. Έτσι δημιουργήθηκαν 2 στρατόπεδα. Αυτό τον Νεφελίμ που ακολουθούσαν τον Κρόνο , τον πατέρα του Δια, και πίστευαν ότι οι άνθρωποι είναι για να τους υπηρετούν και από την άλλη με αρχηγό τον Δια που πίστευε ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν δικαιώματα. Μετά την επικράτηση του μαζί με άλλους ανθρωπόμορφους Νεφελίμ αυτοονομαστήκαν ελ. Ο Δίας κατάφερε να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους Νεφελίμ και να δώσει ελευθερία και δικαιώματα στους ανθρώπους. Έχετε αναρωτηθεί γιατί ακόμα και σήμερα έχουμε ονόματα σε οδούς όπως την οδό σωτήρος Διός; Ο πατέρας του Δια ο Κρόνος περιορίστηκε στην Ατλαντίδα μαζί με τους ομοϊδεάτες του και ο Δίας έστησε σαν διοικητήριο τον Όλυμπο. Οι γνωστοί μας 12 θεοί. Δεν άργησε όμως να έρθει ο πόλεμος. Έτσι έγινε ο πόλεμος ελ-ληνων ατλάντων με ολέθρια αποτελέσματα. Γνωστά από την αρχαία ελληνική γραμματεία. Οι ηττημένοι επιζώντες Νεφελίμ κλίστηκαν όλοι στα τάρταρα και σφραγίστηκαν εκεί, εκτός από 1900. Η βασιλεία του Διός κράτησε 1000 χρόνια και μετά του δόθηκε εντολή από τον Θεό μέσο Ελοχίμ να αποχωρίσει από την γη πράγμα που δεν του άρεσε καθόλου αλλά δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς. Είναι γνωστό πώς κάποια πύλη άνοιξε μετά την αποχώρηση του Διός και δόθηκε εντολή στον Μέγα Αλέξανδρο να την ξανακλείσει όπως θα δούμε παρακάτω.

Ο Άγιος Ανδρέας μας μιλάει για 72 βασιλείς,
Ποια είναι η γη των Γωγ και Μαγώγ;
Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα “ρυπαρά έθνη” στην

Αποκάλυψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει για “Ινδαλία”
δηλαδή για την περιοχή της Ινδίας και πιθανότατα και των Ιμαλαΐων ενώ κατά αλλά
βιβλία πύλες υπάρχουν και αλλού…
Οι 72 βασιλείς των Νεφελίμ είναι
Τα ονόματα των 72 Βασιλειάδων είναι τα ακόλουθα: Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος,

Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ,

Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος,

Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας,

Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας,

Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα,

Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ,

Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ,

Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια,

Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.
Τι γνωρίζουμε για τις πύλες;

Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρροια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις “πύλες” τύχαινε,
πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα
των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα.
Γνωρίζουμε επίσης από κείμενο του 15ου αιώνα του οποίου ο συγγραφείς παραμένει άγνωστος, ότι ο Αλέξανδρος έκλεισε τα βδελυρά έθνη με χάλκινες πύλες οι οποίες περιβάλλονταν από “ασύγκριτον ύαλο”. Δηλαδή, επειδή ο χαλκός από μόνος του δεν ήταν αρκετός και μπορούσε να σπάσει περιβλήθηκε με ένα είδος γυαλιού ασύγκριτου, που πιθανότατα να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου.
Έτσι οι πύλες παραμένουν σφραγισμένες μέχρι να έρθουν τα έσχατα χρονιά και όπως είδαμε παραπάνω στην Αποκάλυψη να ανοιχθούν από τον Άγγελο του Θεού. Να τονίσω ότι υπάρχει και κείμενο του 7ου αιώνα το οποίο δικαιώνει και επιβεβαιώνει και πάλι τον Άγιο Ανδρέα, ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος σφράγισε αυτές τις πύλες.
Γιατί δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τις “πύλες”; Κατ’ αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα υποκρύπτονται επιμελώς. Υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις “πύλες”. Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία…. Σε διάφορα βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα, λέγετε πως η έδρα των Νεφελίμ βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην Βόρεια Κίνα. Το όνομα Τάκλα Μακάν στην τοπική γλώσσα σημαίνει μπαίνεις μέσα αλλά δεν βγαίνεις έξω. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της κάποτε υπήρχε ο ναός του Βαάλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα η οποία ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα,
υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μάχ-Τανέ που στην γλώσσα των Νάχρμπεν σημαίνει Λευκή Πολιτεία.

Το Λευκό Αδελφάτο ( Δεν έχουν καμία σχέση με τα Λευκά Ιεράτεια ) για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Ορούς γνωρίζουν. Είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο
το οποίο αποτελείται από Νεφελίμ και άλλους αρχέγονες δαίμονες οι οποίο είναι ο Αζαζέλ, ο Αζαζελόν, ο Αζαραντέλ και ο Αζαέλ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στην γη στα έσχατα χρονιά.
Σε συνδυασμό με την ιστορία και την προφητεία του Αγίου Ανδρέα ο Μεγας Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελίμ, τα ρυπαρά έθνη δηλαδή, κάτω από πύλες (δηλαδή κάτω από την Λευκή Πυραμίδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδία. Να τονίσω ότι πύλες υπάρχουν και σε αλλά μέρη της γης, όπως και στο Βόρειο Πόλο.
Για την ακρίβεια έκλεισε 72 βασιλείς όπως μας λέει ο Άγιος Ανδρέας. Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρονιά μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο. Δεν θα τον σκοτώνουν αλλά θα τον βασανίζουν μέχρι να δεχτούν το σφράγισμα. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει ότι η εξουσία τους πάνω στην γη θα κρατήσει για 660 ημέρες ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μονό, δηλαδή για 150 ημέρες, γιατί ο κόσμος δεν θα αντέχει
περισσότερο. Φανταστείτε τι έχουμε να τραβήξουμε δηλαδή.
[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε]
Αν διαβάσετε στην προφητεία του Αγίου Ανδρέα, λέει πως θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές,
απ’ όπου θα περάσουν! Πάνω σε αυτό έχω να σας πω ότι σύμφωνα με λεγόμενα διαφόρων πηγών, οι Νεφελίμ έχουν εκτροφεία κοινοποιημένων
ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και σαν τροφή. Ξαφνιάζεστε ε; Για τους Νεφελίμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος. Οι Νεφελίμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων. Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή.
Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί ότι οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


10 σκέψεις στο “ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΛΤΣΕΧ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ!;!

 1. Καλησπερα φιλε μου!!!

  Καταρχας θα ηθελα να σου ξεκαθαρισω οτι θεωρω πολλα απο τα λεγομενα των αρθρων σου ιδιαιτερα αξιολογα, και αν και προσωπικα δεν ειμαι Χριστιανος αλλα ειμαι λατρης της αρχαιας Ελληνικης κοσμοθεασης και φιλοσοφιας μελεταω απεριοριστα αρχαια Ελληνικη Γραμματεια και θελω να σου πω μερικες ενστασεις(κυριως γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου).

  Αν το εκλαβουμε απο την Ορφικη, Ησιοδεια ή Πλατωνικη θεολογια οι θεοι ειναι οντοτητες πνευματικες και αυλες και ονομαζονται δαιμονες. Δρουν σε διαφορετικη διασταση του χρονου και της υλης(εχουν δηλαδη την ιδιοτητα να αποσπουν ή να την συγκεντρωνουν) και δρουν υλικα σε τελειως διαφορετικη διασταση του χρονου. Ειτε ως εγκωσμιες εννοιες ειτε να εμφανιστουν με ανθρωπινη ή καποια αλλη υλικη μορφη. Κρονος ειναι ο Χρονος, ή για την ακριβεια η ιδιοτητα που προσδιδεται σε αυτην την οντοτητα, για αυτο αλλωστε και στη μυθολογια τρωει τα παιδια του, ο Χρονος δεν κανει το ιδιο;;; Δεν εφαγε ομως το Δια, γιατι αραγε;;; Ζευς ην, Ζευς εστιν Ζευς εσσεται.

  Διοτι ο Ζευς ειναι η ανωτερη θεοτητα, ανωτερος της Εννεαδας, ειναι Υπερτατος Νους και δημιουργος του και το ονομα του εχει ποσες σημασιες και δεν του δοθηκε τυχαια, επομενως ακουγεται λιγο περιεργο την ανωτερη θεοτητα να την ονομαζουμε ενα απλο Νεφελιμ. Οι ψυχες των θεων(π.χ του Οσιρι δηλαδη Διονυσου ή της Αθηνας) βρισκονται στον αστερισμο της Αργους ή στου Κυνος(Σειριο) συμφωνα με τον Πλουταρχο στο Ισις και Οσιρις(αν θες μπορω να σου πω και για τον Φοινικα και τι σημασια εχει αυτο το πουλι). Οι θεοι αποικισαν τη γη την εποχη του Ουρανου(Χρυσο γενος του Ησιοδου) και δεν αποκλειω την πιθανοτητα να καταγομαστε οι Ελληνες απο τους θεους(το θεωρω de facto για την ακριβεια).

  Οσο αναφορα τις ονοτητες και την κοιλη γη(αν και δεν αποκλειω την πιθανοτητα ο Πλατων, οι φιλοσοφοι και γενικως οι ποιητες να μιλαγαν αλληγορικα σε αυτην την περιπτωση) θεωρω πως δεν ειναι απαραιτητα εχθρικες, αντιθετα θα διαπιστωσεις αμα διαβασεις μυθολογια οτι εχουμε πολλες στενες σχεσεις με μερικα απο αυτα τα γενη. Π.χ ο Κεκρωπας ο πρωτος ηγετης των Αθηνων, υιος της Γαιας απεικονιζεται σαν ερπετομορφος, ο κενταυρος Χειρων ηταν ο δασκαλος του Αχιλλεα, οι Γιγαντες ανεπτυξαν σχεσεις με τον Δαρδανο, πατερα του Ιλιον(ιδρυτη της Τροιας) και ποσα αλλα, ακομη και η λεξη λυκανθρωπος ή λυκος ειχε πολυ θετικη σημασια(ο μυθος του Λυκαωνα εχει μεγαλη σημασια), θεωρουνταν πολλες φορες φωτισμενος εκ του αστερισμου του Κυνος!!! Και πολλα αλλα, οσο αναφορα τον Ψευδοκαλλισθενη δεν τον εχω διαβασει ομως οι περισσοτεροι με τους οποιους εχω μιλησει λενε οτι λεει βλακειες, θελω να μου πεις εσυ την αποψη σου και κυριως θελω ιστορικους που να αναφερουν τη θεωρια της κοιλης γης!!!

  Περιμενω απαντηση σου αδερφε, μου φαινεσαι πολυ ενδιαφερον ατομο!!!

Αφήστε μια απάντηση