ΚΙΝΕΖΟΙ – ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΙ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ !!!! “ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ”

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΚΙΝΕΖΟΙ – ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΙ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ !!!! “ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ”

 Το προηγούμενο άρθρο μου για τους Δρακονιανούς είχε να κάνει με αυτούς που τρώνε τα μωρά στην Κίνα και δεν πιστεύω με τίποτα ότι πρόκειται για ανθρώπους που τρώνε το ίδιο τους το είδος!!!! Έτσι έφερα μια απόδειξη που πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι ήταν ένας Αστικός Μύθος ή για πολύ εκκεντρικούς καλλιτέχνες τρόμου, δυστυχώς η ωμή αλήθεια είναι αυτή που διαβάσατε στο άρθρο όπου και ανάρτησα  << ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ >>.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλοι οι Κινέζοι είναι Δρακονιανοί οι όλοι Νότιο Ανατολικό- Ασιάτες !!!! Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν Δρακονιανοί εξαπλωμένοι όπου και καταστρώνουν τα υποχθόνια σχέδια τους!!!! Η Κίνα έχει ένα μεγάλο πολιτισμό όπου και έχει αφήσει το σημάδι της στην ιστορία του πλανήτη!!!! Ένα μεγάλο όμως κομμάτι των Δρακονιανών ζούσε και ζει στην Κίνα και είναι όπως και αλλού στην κυβέρνηση τους και τους τριγύρω από αυτήν!!!! Έτσι τυχόν παρεξηγήσεως δεν αποκαλώ όλους τους Κινέζους Δρακονιανούς διότι δεν είναι. Ας δούμε όμως την ιστορία τους λίγο για να καταλάβουμε κάποια πράγματα….

Σύμφωνα λοιπόν, με τον Κινέζικο μύθο οι πρώτοι αυτοκράτορες της Κίνας Yandi ( Ι-Αντί )και Huangdi ( Χου-Αντζί ) είχαν στενή συγγένεια με τη ‘Long’ ( Λονγκ-Κινέζικο δράκο). Στο τέλος της βασιλείας του ο πρώτος θρυλικός αυτοκράτορας Huangdi, λέγεται ότι έγινε αθάνατος αφού μεταμορφώθηκε στο δράκο που είχε στο έμβλημά του και με αυτή τη μορφή ανέβηκε στους Ουρανούς. Ο άλλος θρυλικός Αυτοκράτορας ο αδελφός του, Huangdi ο Yandi γεννήθηκε, μετά από τηλεπαθητική επαφή της μητέρας του με ένα μυθικό δράκο. Από τότε οι αυτοκράτορες αυτοί και οι απόγονοί τους αυτοαποκαλούνταν “απόγονοι του δράκου”.

Ο κίτρινος και χρυσός δράκος με τα πέντε νύχια ήταν το σύμβολο των αυτοκρατόρων για πολλές δυναστείες. Ο αυτοκρατορικός θρόνος ονομάζετε “ο Θρόνος του δράκου”.
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δυναστείας Qing ( Κουίνγκ ) ο δράκος απεικονίστηκε στην εθνική σημαία της Κίνας. Εμφανίζεται στις σκάλες των παλατιών και των βασιλικών τάφων και φυσικά στην απαγορευμένη πόλη . Σύμφωνα με κάποιους μύθους ο αυτοκράτορας ενίοτε γεννάται με ένα σημάδι στο κορμί στο σχήμα του δράκου. Πχ υπάρχει ένας θρύλος ότι ένας χωρικός κάποτε γεννήθηκε με το σημάδι του δράκου και τελικά εκτόπισε την υπάρχουσα αυτοκρατορική δυναστεία ιδρύοντας μία άλλη.

15oς αιώνας Δυναστεία Μιng-ο Θηλυκός δράκος ανάμεσα στα σύννεφα LONG MU ( Λονγκ Μου ).

Στην Κινέζικη μυθολογία η Long Mu ή μητέρα των Δράκων ,ήταν μία Κινέζα που θεοποιήθηκε επειδή μεγάλωσε πέντε ορφανούς δράκους ( Δεν υπάρχει αναφορά το από πού ήρθαν αυτοί οι πέντε δράκοι ) με τους οποίους ανέπτυξε ισχυρό δεσμό αποτελώντας το πρότυπο της μητρικής αφοσίωσης .
Η Long Mu ως ιστορικό πρόσωπο, λεγόταν Wen Shι ( Γουέν Σι ). ΄Ηταν η δεύτερη από τρεις κόρες του Wen Tianrui ( Γουέν Τιάν-Ρουί ) και της Liang Shi ( Λιάνγκ Σι ) . Συχνά κατέβαινε στον ποτάμο Ξι για να ψαρέψει και να πλύνει τα ρούχα της οικογένειάς της. Μια μέρα βρήκε μία μεγάλη λευκή στιλπνή πέτρα. Την πήρε σπίτι και στη συνέχεια ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα αυγό από το οποίο γεννήθηκαν πέντε μικρά φίδια ( η μόνη αναφορά το που τους βρήκε, έτσι δείχνει η μυθολογία της Κίνας ότι οι Δράκοι προ υπήρχαν ).

Παρόλο που η οικογένεια ήταν φτωχή, η Wen Shi εξοικονομούσε το καλύτερο φαγητό για τα μικρά δρακάκια της που έτρωγαν από το χέρι της. ΄Οταν μεγάλωσαν την βοηθούσαν να πιάνει ψάρια στο ποτάμι. ¨Ήταν εκπληκτικοί κολυμβητές και επιδέξιοι στο ψάρεμα. ΄Οταν ωρίμασαν, έγιναν πέντε πανίσχυροι δράκοι. Στην κινέζικη παράδοση, οι δράκοι θεωρούνταν πνεύματα του νερού και είχαν τη δύναμη να ρυθμίζουν τον καιρό. Για το λόγο αυτό η Wen Shi ζήτησε από τους δράκους της να φέρουν βροχή στο χωριό για να σταματήσει η ξηρασία. Οι χωρικοί έδωσαν τότε τιμητικά στη γυναίκα το όνομα Μητέρα των δράκων ή Θεάνθρωπο.

Πολλά χρόνια μετά ο Qin Shihuang ( Κουίγκ Σι-Χουάνγκ ) αυτοκράτορας της δυναστείας Qin μαθαίνοντας για τη Μητέρα των δράκων της έστειλε δώρα και ζήτησε να εμφανισθεί στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα κοντά στον Κίτρινο Ποταμό. Η Wen Shi ήταν ήδη ηλικιωμένη με εύθραυστη υγεία και οι δράκοι φοβούμενοι για τους κινδύνους του ταξιδιού χώθηκαν κάτω από το πλοίο που έστειλε ο αυτοκράτορας και το τραβούσαν πίσω έτσι που δεν μπορούσε να προχωρήσει. Τελικά οι αξιωματικοί του αυτοκράτορα της επέτρεψαν να παραμείνει στο σπίτι της. ΄Οταν πέθανε ,οι δράκοι απαρηγόρητοι για το χαμό της μεταμορφώθηκαν σε ανθρώπους και έγιναν γνωστοί ως οι Πέντε Μελετητές ( !!!!! ), θάβοντάς την στη βόρεια πλευρά του βουνού Zhu ( Ζου ). Αργότερα επί δυναστείας Han ( Χαν ) χτίστηκε προς τιμή της ο ναός Xiaotong (  Ξιά-Οτόνγκ ) αργότερο γνωστός ως Προγονικός ναός της  Longmu  ( Λονγκ-Μου ). Ο ναός αυτός παραμένει δημοφιλής και έχει αναστηλωθεί 13 φορές μέσα στους αιώνες και πιο πρόσφατα το 1905-1912 και 1985.΄Αλλος ένας ναός προς τιμήν της χτίστηκε το 1587 δυτικά του ποταμού Ξι . Υπάρχει και επίσημος εορτασμός τον πέμπτο μήνα του Κινέζικου ημερολογίου αφιερωμένο στην Long Mu ως θεάς των γονιών και των παιδιών.

Οι ανασκαφές της τελευταίας τριακονταετίας, που κορυφώθηκαν στα τέλη του 2003, έφεραν στο φως ευρήματα που αποδεικνύουν ότι η Κίνα και τα οροπέδια της Μογγολίας υπήρξαν το λίκνο του δράκου ήδη απ’ το 6.000 π.χ. ( !!!! ) όπου αυτό αποδεικνύει πολλά για το ζήτημα των Δρακονιανών!!!!
Οι ανασκαφές που έγιναν στις επαρχίες Jianping ( Τζιάν-Πίνγκ ) και Lingyuan ( Λίνγκ-Γουάν ) της περιοχής Liaoning ( Λιαονίνγκ ) στη βορειοανατολική Κίνα, είχαν σκοπό τη μελέτη του αρχαίου πολιτισμού Niuheliang ( Νιούχ-Ελιάνγκ ) στην κοιλάδα του ποταμού Liaohe ( Λιαόχ ) και είχαν επικεντρωθεί στα ερείπια του οικισμού του << Κόκκινου Βουνού >>. Μέσα σε τάφους που ανασκάφτηκαν βρέθηκε πλήθος δράκων από λίθους φτιαγμένους από Νεφρίτη.
Στη περιοχή αυτή ή σε άλλες κοντινές, ακόμα και στα υψίπεδα της Μογγολίας, είχαν βρεθεί αναπαραστάσεις δράκων ήδη σε ανασκαφές του 1970 και του 1984. Ειδικά, ένα εδώλιο δράκου που βρέθηκε το 1970 στο χωριό Sanxingtala ( Σανξιγκταλά  ) στην εσωτερική Μογγολία αποτελεί το αρχαιότερο εύρημα σε σχήμα δράκου, όπως επιβεβαιώνει ο καθηγητής και πρόεδρος της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας της Κίνας, κ. Su Bingqi ( Σου Μπινγκτζί ). Ο καθηγητής πιστεύει ότι η κοιλάδα του ποταμού Liaohe αποτελεί το λίκνο του κινέζικου δράκου.
Αξιοσημείωτη είναι η ποικιλία των δράκων, καθώς φαίνεται να περιλαμβάνει συνδυασμούς ζώων, όπως ελαφιού, χοίρου, αρκούδας και πουλιού.

Αυτά περιληπτικά για την ιστορία των δράκων, θα σας διηγηθώ μια ιστορία λοιπόν η οποία και είναι πολύ διαδεδομένη στην Βόρεια Ανατολική Κίνα η ιστορία λέει τα εξής:

<< Πριν φτιαχτεί το Μεγάλο Τοίχος στην άλλη πλευρά της και πριν η χώρα αυτή γίνει μια, πριν από χιλιάδες χρόνια, τόσες χιλιάδες που κανένας πλέον δεν θυμάται, ήρθαν στην γη οι θεϊκοί δράκοι!!!! Μαζί με τους θεϊκούς δράκους ήρθαν μαζί οι δρακοκαβαλάρηδες. Για κάποιον άγνωστο λόγο σε εμάς τους ανθρώπους οι δρακοκαβαλάρηδες με τους θεϊκούς δράκους ήρθαν σε μεγάλη ρήξη αναμεταξύ τους έτσι οι θεϊκοί δράκοι αποφάσισαν να τους αφήσουν στην γη και να μην τους ξανά πάρουν μαζί τους πουθενά στο αχανές πεδίο των άστρων. Αυτό έγινε γιατί ήθελαν να επαναστατήσουν κατά των δράκων παρ’ όλο που οι δράκοι τους είχαν δώσει ζωή και σάρκα!!!!

Έτσι μείνανε τιμωρημένοι να περιπλανούνται στις χώρες της γης μόνοι χωρίς τους θεούς τους. Αυτοί οι δρακοκαβαλάρηδες είχαν θεϊκές γνώσεις, γνώσεις που κανείς άνθρωπος μέχρι τότε δεν ήξερε!!!! Αυτοί τις μετάδωσαν στους ανθρώπους με την μόνη διαφορά ότι εμφανίστηκαν στους ανθρώπους ως θεοί των άστρων. Και οι άνθρωποι τους πίστεψαν λόγο των γνώσεων που είχαν και λόγο των θαυμάτων που έκαναν, όπως αρρώστιες που υπήρχαν οι δρακοκαβαλάρηδες θεοί τις γιάτρευαν πλέον και ο κόσμος δεν πέθαινε πλέον. Μάθανε στον άνθρωπο πώς να φτιάχνει σπίτια, όπλα, να γίνει γεωργός, ψαράς, μας μάθανε να έχουμε αρχηγούς που γίνανε βασιλιάδες, έτσι αποκτήσαμε βασιλεία…… όμως κάτι πήγαινε στραβά που μόνο λίγοι άνθρωποι άρχισαν να το αντιλαμβάνονται. Αντιληφτήκανε ότι δεν πρόκειται για καλοσυνάτους θεούς μα για ανθρωποφάγους θεούς όπου και αρέσκονταν να κάνουν τους ανθρώπους να δημιουργούν πολέμους για να μπορούν να γεύονται την ανθρώπινη σάρκα. Μα οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να απαλλαγούνε από τους δρακοκαβαλάρηδες!!!! Ώσπου οι δράκοι ξανά γύρισαν στην γη και είδαν τι είχαν κάνει οι δρακοκαβαλάρηδες έτσι αποφάσισαν και τους έκλεισαν στην γη στο πιο βαθύ σημείο της. Έτσι οι άνθρωποι για θεούς είχαν τους θεούς δράκους όπου και τους έσωσαν από τους κανίβαλους δρακοκαβαλάρηδες. >>

Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία…. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστορίες που δείχνει στην Κινεζική ιστορία την πορεία των Δρακονιανών αν κάποιος ψάξει θα βρει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες….

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


6 σκέψεις στο “ΚΙΝΕΖΟΙ – ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΙ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ !!!! “ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ”

Αφήστε μια απάντηση