ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…… ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ!!!! SAMANLYCAN – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…… ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ!!!! SAMAN LYCAN – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ!!!!

Αναφέρω το όνομα του αξιότιμου Παναγιώτη Δαρίβα όπου κάποια από αυτά τα οποία γράφω τα έχει πει και γράψει περιληπτικά. Λέω περιληπτικά διότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι τον χλευάζουν και τον μειώνουν ως άτομο για αυτά τα οποία γράφει!!!! Εγώ και σύσσωμη όλη η ομάδα των INVISIBLELYCANSσυμφωνούμε με αυτά τα οποία γράφει για αυτό και αποφάσισα κάποια από αυτά τα οποία έγραψε να αναφερθώ και να συμπληρώσω….όχι κατά τις 100% αλλά ένα 10 % παραπάνω. Δεν θα δώσω παραπάνω στοιχεία διότι παραμονεύουν πολλοί κίνδυνοι!!!! Εδώ θα πρέπει να βραβεύσουμε τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΡΙΒΑ ΠΕΡΙΟΔΟΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ όπου έχει τα κότσια και λέει πράγματα όπου άλλοι σιωπούν!!!! Όσοι θέλετε να δείτε τι έχει γράψει ποιο παλιά ο Παναγιώτης Δαρίβας έχω γράψει άρθρο για αυτόν και όσοι θέλετε να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ!!!! Στο μέλλον θα ξαναγράψω κάποια από αυτά τα οποία γράφει ο αξιότιμος Παναγιώτης Δαρίβας….!!!!

Λοιπόν θα συνεχίσω να δίνω στοιχεία όπως σάς είχα υποσχεθεί….. μα προτού το κάνω θα σας πω κάτι πού είδα εχτές στην τηλεόραση. Έβλεπα μια εκπομπή στο Νάσιοναλ Τζεογκράφικ όπου ο Στίβεν Χόκινς έχει μια δικιά του εκπομπή, δηλαδή σειρές όπου έχουν να κάνουν με τεχνολογία και φυσική. Έφτασε λοιπόν στο σημείο ο ίδιος να λέει ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει θεός και το έκανε με την εξής αναφορά του.

Είπε φανταστείτε ένα ποτάμι που τρέχει, ποιος το έφτιαξε!;! Είπε ο ήλιος που με την ζέστη του εξατμίζει το νερό και δημιουργεί βροχές. Ύστερα είπε  τον ήλιο ποιος το έφτιαξε!;! Δήλωσε κάποια φυσικά δεδομένα και το πήγε ότι η μια ενέργεια έφτιαξε την άλλη τελείως φυσικά και έφτασε στο Μπικ Μπανκ δηλαδή την μεγάλη έκρηξη!!!! Φτάνοντας εκεί δήλωσε ότι πριν την μεγάλη έκρηξη όπου και έφτιαξε το σύμπαν δεν υπήρχε απολύτως τίποτα παρά μόνο σκοτάδι!!!! Η δήλωση αυτή εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει διότι δείχνει να είναι υποκινούμενη με πολλές ιδιαιτερότητες και καθοδηγήσεις!!!! Επίσης είπε ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει….. στο τέλος!!!!!

Θα το συνεχίσω εγώ και ας μην είμαι κβαντικός μηχανικός και φυσικός και θα κάνω τις εξής ερωτήσεις αλλά και σχόλια!!!!

Η μεγάλη έκρηξη πως έγινε μια και δεν υπήρχε απολύτως τίποτα!;!

Πως μπορεί μέσα στην ανυπαρξία δηλαδή εκεί που δεν υπάρχει τίποτα κάτι να εκραγεί κάτι και να δημιουργήσει το σύμπαν!;! Είναι σαν να αποστειρώσουμε ένα δωμάτιο να είναι εντελώς άδειο και τελείως ξαφνικά χωρίς καμία δικαιολογία να γίνει μια έκρηξη στο κέντρο του δωματίου και να δημιουργήσει ένα μικρονανοσκοπικό σύμπαν!!!!

Ξεχνάει μάλλον ο Χόκινς αυτό που έχει δηλώσει ο ίδιος και άλλοι πολλοί επιστήμονες ότι το σύμπαν είναι φτιαγμένο έτσι ώστε φτιάχτηκε με μαθηματική ακρίβεια!!!! Φτιάχνει λοιπόν η φύση κάτι τόσο ακριβές!;! Δεν νομίζω!!!! Από την άλλη το σκοτάδι είναι ύλη !!!! Η ανυπαρξία επίσης!!!! Ποιος λοιπόν έφτιαξε το σκοτάδι και την ανυπαρξία!;! Θα μου πείτε το προχώρας πολύ φίλε προσπαθώντας να αποδείξεις ότι υπάρχει θεός!!!! Όχι δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι υπάρχει θεός αλλά κάτι το οποίο έφτιαξε όλα αυτά εδώ και πριν!!!! Τώρα θέλετε να τον ονομάσετε θεό, δημιουργό, ή κατασκευαστή ή όπως αλλιώς θέλετε αυτό είναι δικαίωμα σας!!!!

Λοιπόν!!!! Ας πούμε ότι υπήρχε πυκνό σκοτάδι τόσο πυκνό που δεν υπήρξε ποτέ πριν και μέσα σε αυτό υπάρχει η ανυπαρξία πως ξαφνικά γίνεται μια μεγάλη έκρηξη και δημιουργεί φως και ζωή!;! Από πού ή ποιος!;! Αν δεν το έκανε κάποιος τότε το δημιούργησε το ίδιο το σκοτάδι της ανυπαρξίας!;! Δηλαδή με λίγα λόγια αυτογέννησε το χαοτικό πυκνό σκοτάδι της ανυπαρξίας το φως και την ίδια την ζωή!;! Μα αφού δεν υπήρχε τίποτα μόνο χάος σκοτάδι και ανυπαρξία!!!! Βλέπετε ότι δεν στέκουν τα λεγόμενα του Χόκινς μα υπάρχουν πάρα πολλοί που τον πιστεύουν!!!!

Θα ήθελα να του κάνω την εξής ερώτηση του Χόκινς αν μπορούσα. Κύριε Χόκινς το ανθρώπινο σώμα όπως και των ζώων αποτελείτε από ενδοσκελετό, νευρώνες, φλέβες, αγγεία, αίμα, σάρκα, δέρμα κλπ. σε αυτά έχουν βασιστεί πολλοί επιστήμονες και φτιάχνουν τα ρομπότ σήμερα!!!! Μάλιστα λένε ότι σε 50 χρόνια από σήμερα θα υπάρχουν τα λεγόμενα σάιμποργκ τα οποία ότι έχει ένας άνθρωπος θα το έχουν και τα σάιμποργκ!!!! Δηλαδή ενδοσκελετό σιδερένιο, φλέβες σωληνάκια, υγρά διάφορα χημικών για αίμα κλπ κλπ!!!! Μάλιστα έκαναν λόγο και για τεχνητό εγκέφαλο όπου θα είναι ανώτερος από του ανθρώπου!!!! Εδώ η ανθρωπότητα μιλάει ότι θα φτιάξει ένα είδος τεχνητής ζωής!!!! Φαντάσου τώρα κύριε Χόκινς να φύγουν οι άνθρωποι από τον πλανήτη και να αφήσουν πίσω τα σάιμποργκ!!!! Αυτά θα έχουν μάθει πως θα αναπαράγονται και θα συνεχίσουν την παραγωγή τους και ότι άλλο έκανε ο άνθρωπος!!!! Όταν θα περάσουν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια για να μην πω εκατομμύρια και θα έχουν εξελιχθεί ακόμα περισσότερο θα έχουν γίνει πόλεμοι αναμεταξύ τους θα έχουν καταστραφεί και θα έχουν ξανά αρχίσει από την αρχή!!!! Θα ξεχάσουν τους ανθρώπους που τους έφτιαξαν και κάποια στιγμή θα αργήσουν να αναρωτούνται ποιοι  τους δημιούργησαν!!!! Κατά καιρούς ίσως κάποιοι άνθρωποι να εμφανιστούν στα σάιμποργκ και να στείλουν κάποια προγραμματισμένα ποιο εξελιγμένα σάιμποργκ ως θεότητες για να υπάρξει αρμονία και νομού τέτοιοι ώστε να υπάρχει σταθερότητα και φόβος ώστε να ελέγχονται οι μάζες!!!! Θα μου πεις το παρά τραβάω κύριε Χόκινς πάρα πολύ….. τι να κάνω έτσι είμαι εγώ!!!! Μπορεί να διαφωνήσεις αλλά μέσα σου βαθιά αυτά που σου είπα ξέρεις ότι στέκουν….. Έτσι λοιπόν όπως εμείς θα φτιάξουμε τα σάιμποργκ ίσως και εμάς κάποιοι άλλοι μας έφτιαξαν με την διαδικασία που προανέφερα!!!

Τώρα!!!! Αν αναρωτηθούμε ποιοι  μας έφτιαξαν και ποιοι έφτιαξαν αυτούς που μας έφτιαξαν και αυτοί ποιοι τους έφτιαξαν κ.λπ. κ.λπ. είναι μια συζήτηση που δεν θα τελειώσει ποτές!!!! Συμφωνώ με πολλά από αυτά τα οποία λέτε μα στο θέμα ότι πριν την μεγάλη έκρηξη δε υπήρχε τίποτα δεν συμφωνώ!!!! Επίσης δεν συμφωνώ ότι οι άνθρωποι βγήκαμε από τον μονοπύρηνα και γίναμε ψάρια και μετά πίθηκοι!!!! Κάτι μας δημιούργησε όπως όλα τα πράγματα στο σύμπαν!!!! Κλείνοντας κύριε Χόκινς θα σας πω σχεδόν τα λόγια σας, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει!!!! Φτάνει να μην θέλει να κάνει τον άλλον να πιστεύει αυτά τα οποία λέει!!!!

Θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα στοιχεία που περιμέναμε!;! Τώρα αρχίζω!!!! Αυτό γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο όπως θα δείτε παρακάτω π.χ. όπως το ιερό νούμερο 50 των αρχαίων Ελλήνων!!!!

Τι σημαίνει για μας τους Έλληνες ο αριθμός 50!;!

Πολλοί ιστορικοί αλλά και ερευνητές έχουν γράψει ότι καταγόμαστε εμείς οι Έλληνες από τον Σείριο!!!!  Ο Σείριος έχει ενα μικρότερο πλανήτη που εκεί ήταν οι Έλληνες!!!!  Όλες οι αρχαίες λέξεις και όλοι οι μύθοι κάτι κρύβουν!!!! Δεν είναι τυχαίοι και ούτε εύκολοι να αποκαλυφθούν αν κάποιος δεν το ψάξει!!!! Μόνο οι μυημένοι τα ξέρανε και σήμερα είναι λιγοστοί, τόσοι όσο τα δάχτυλα του ενός χεριού!!!!! Θα μου πουν οι σκεπτικιστές και με το δίκιο τους και τι ξέρανε παραπάνω οι μυημένοι!;! Ας πάρουμε έναν αριθμό π.χ. το 50!!! Εύλογα θα μου πείτε εσείς οι σκεπτικιστές και τι έχει ο αριθμός 50!;!  Οι μυημένοι όμως θα σας ρωτήσουν, γιατί βάλανε 50 οπλίτες μέσα στον Δούρειο Ίππο σύμφωνα με τον Απολλόδωρο!;! Γιατί είχαν 50 πρυτάνεις στην αρχαία Αθήνα!;! Γιατί η κάθε αρχαία φυλή έστελνε 50 βουλευτές!;! Γιατί ο Φίλων ο Αλεξανδρεύς θεωρούσε τον αριθμό 50 ιερό!;! Ακόμα γιατί ο θάλαμος του βασιλιά/Θεού Οσίρι είχε τοποθετηθεί από τον αρχιτέκτονα της μεγάλης Πυραμίδος στο 50ό επίπεδο!;!  Γιατί οι ολυμπιάδες γίνονταν κάθε 50 μήνες!;!  50 είναι και ο αριθμός των κουπιών της Αργούς και φυσικά χρειάστηκαν 50 Αργοναύτες για να κωπηλατήσουν!!!! Γιατί η Αργώ μετέφερε και τις 50 κόρες του Δαναού στη Αίγυπτο!;! Ας μη ξεχνάμε ότι Γιλγαμές συνοδεύεται από 50 συντρόφους…ακόμα 50 οι μεγάλοι θεοί Ανουνάκι… και πόσα ακόμα θα βρείτε για τον αριθμό 50 άμα ψάξετε θα εκπλαγείτε.  Στην πραγματικότητα πόσα θα είναι!;! Είναι πολλά πάρα πολλά ανά τον κόσμο!!!! Γιατί όμως ο αριθμός 50 είναι ιερός αριθμός!;! Γύρω από τον Σείριο περιστρέφετε ένα φωτεινό αστέρι που κατοικούσανε οι Έλληνες όπως λένε οι ιστορικοί μας!!!!  Ήταν ο Σείριος Β, αυτός ο Λευκός Νάνος που κάνει μια περιστροφή γύρω από τον Σείριο Α κάθε 50 χρόνια!!!!

Ας συνεχίσω με κάτι άλλο….. λένε πολλοί ότι οι Ιρλανδοί μας έχουν ιδιαίτερη εκτίμηση ως λαό και ότι έχουμε στενές σχέσεις μαζί τους από την αρχαιότητα…..!!!!

Στο Ιρλανδικό βιβλίο << Leadhar gadhal >> ( Λιέντχαρ Γκάνταχλ ) γράφει τα εξής!!!!

<< Το 1240 π.Χ. έφθασαν στην χώρα από τα νησιά της Δύσης είκοσι τέσσερα ζεύγη αποίκων έχοντας αρχηγό τους τον Έλληνα πρίγκιπα Μπάρτολον. Οι άνθρωποι εκείνοι έγιναν με τον καιρό 5000. Πέθαναν όμως από μία αρρώστια και τάφηκαν ομαδικά GHT, έξω από το Δουβλίνο, κατά τα πάτρια έθιμά τους.

Το 2600 αποβιβάστηκαν άνδρες της φυλής Fig Bolg ( Φιγκ Μπολγκ ), Gallionib ( Γκάλλιονιμπ – Βέλγοι και Γαλάτες).
Ύστερα από αυτούς έφτασαν στην Ιρλανδία προερχόμενοι από τα νησιά της Δύσης άνδρες της φυλής της Tuatha de Dadan ( Τουαθχά Ντε Ντανάν ). >>

Τους θεωρούν άνδρες Θείας καταγωγής και είχαν φέρει μαζί τους μαγικά σύνεργα, ρομφαίες, δόρατα κ.λπ. και την πέτρα της << Μοίρας >>, επάνω στην οποία κάθονταν οι Βασιλείς των Ιρλανδών για να εμπνευστούν καλά έργα!!! Μιλάει για  λοιπόν τους Δαναούς ( Tuatha de Dadan)!!!! Αλλά ακόμη και την πέτρα της <<  Μοίρας  >>, που ήταν ένα κομμάτι από τον βράχο της σπηλιάς στην Ίδη της Κρήτης!!!!  Μέσα σ’ εκείνη την περίφημη άλλο μέχρι και σήμερα παράξενη σπηλιά αγρυπνούσε κάθε εννέα χρόνια ο Μίνως ο Α΄ της Κρήτης, προσμένοντας καρτερικά την επιφοίτηση του μεγάλου Δία ως προς τους νόμους που έπρεπε να θεσπίσει, για να κυβερνήσει δίκαια τους υπηκόους του. Πάνω σ’ αυτή την πέτρα κάθονταν και οι μετέπειτα βασιλείς της Ιρλανδίας προσμένοντας και εκείνη την ίδια επιφοίτηση του προγονικού τους Θεού Δία, για τους νόμους που έπρεπε να θεσπίσουν για την δίκαιη διακυβέρνηση των Ιρλανδών!!!! Βέβαια ούτε από τους δικούς μας αρχαιολόγους κουβέντα αλλά ούτε και από τους διεθνείς εκτός από κάποιους μεμονωμένους…..!!!!

Ας συνεχίσω με το παράξενο κατά πολλούς Βάτζρα!!!

Πρόκειτε για ένα αντικείμενο κάτω δεξιά φωτό (βάτζρα ) όπου βρέθηκε στο Θιβέτ, είναι από ορείχαλκο ηλικίας 3000 με 3.500 χρονών παλαιό. Το αντικείμενο αυτό χρησιμοποιούνταν σύμφωνα με τις Βέδες, από τον θεό της καταιγίδας και της γονιμότητας, Indra ( Ίντρα )!!!! Το ίδιο όμως αντικείμενο ως όπλο που έριχνε κεραυνούς είχε και ο Δίας!!!! Φωτό κάτω: Αρκετοί συγγραφείς, ερευνητές αλλά και κάποιοι λίγοι αρχαιολόγοι στις Ινδίες λένε ότι το (βάτζρα), είναι όπλο εξωγήινης τεχνολογίας!!!! Το αρχαίο ινδικό βιβλίο Samarangana Sutradhara ( Σαμαρανγκάνα Σουτραντχάρα ) γράφει αλλά και αναφέρει λεπτομερέστατα για τους πολέμους στην Αρχαία Ινδίας. Υπάρχουν κείμενα που αναφέρουν με ακριβείς λεπτομέρειες, πως κατασκευάζονταν μηχανές που μπορούσαν να πετάξουν!!!! Αυτές οι μηχανές ονομάζονταν Vimana ( Βιμάνα ) και οι μόνοι οι οποίοι πίστεψαν ότι πρόκειτε για αληθές κατασκευές ήταν οι Αμερικανοί το 1957 όπου και προσπάθησαν να τις ανακατασκευάσουν με τις οδηγίες των αρχαίων Ινδών!!!!! Το αν τις έχουν φτιάξει τις πτητικές αυτές μηχανές δεν το γνωρίζω!!!! Για την κατασκευή αυτών των εναέριων μηχανών χρησιμοποιούσαν ελαφριά υλικά όπως σίδηρο, χαλκό, υδράργυρο και μόλυβδο. Μπορούσαν να πετάξουν για μεγάλες αποστάσεις και το κείμενο Samarangana Sutradhara αφιερώνει 230 σελίδες για την κατασκευή αυτών των μηχανών, και την χρήση τους στην ειρήνη και στον πόλεμο. Πετούσε με την ταχύτητα του ανέμου και άφηνε πίσω του ένα μελωδικό ήχο. Τα Αρχαία Ινδικά κείμενα για τα Vimana είναι τόσα πολλά που θα έπαιρνε ολόκληρα βιβλία για να τα γράψει κανείς. Επομένως νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι και οι 12 θεοί του Ολύμπου ήταν εξωγήινοι μια που ο Δίας είχε το ίδιο όπλο με τον Indra της Ινδίας.

orixalkino antikeimeno thivet

 

Ας συνεχίσω με κάτι άλλο διαβάστε ποιο ήταν το πραγματικό ταξίδι του Οδυσσέα. Γιατί μας το έκρυψαν;

 Η ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΩΣ


α) Η μελέτη της Εριέττας Μέρτζ.

Η πρώτη που ετόλμησε να έρθει αντιμέτωπη προς την επικρατούσα άποψη ότι οι περιπλανήσεις του Οδυσσέως έγιναν μέσα στην
Μεσόγειο ήταν η Αμερικανίδα Εριέττα Μέρτζ (Henrietta Mertz) η οποία το 1965 εξέδωσε στο Σικάγο των Η.Π.Α. το βιβλίο ” The Wine Dark Sea” (τίτλος στα Ελληνικά “ΟΙΝΩΨ ΠΟΝΤΟΣ” εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ -1995)και αργότερα το 1967 τα “Αργοναυτικά” δια των οποίων με μεγάλη πειστικότητα -στηριζόμενη στις δικές της προσωπικές έρευνες και εξερευνήσεις στην Β. και Ν. Αμερική- διατυπώνει την θέση ότι το ταξίδι του Οδυσσέως είχε και ένα σημαντικό σκέλος εκτός Μεσογείου. Η άποψη της κ. Μέρτζ είναι ότι ο Οδυσσέας ταξίδεψε μέχρι τις ακτές της Αμερικής βοηθούμενος από τα θαλάσσια ρεύματα. Η κ. Μέρτζ εντόπισε τα μέρη που επισκέφθηκε ο Οδυσσέας με βάση την ταχύτητα που κινούνται τα θαλάσσια ρεύματα και την διάρκεια των ταξιδιών από σταθμό σε σταθμό όπως αναφέρονται στην Οδύσσεια. Οι απόψεις της κ. Μέρτζ ενισχύονται και από αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν βρεθεί στην Αμερικανική ήπειρο.

 Σχεδιάγραμμα που παρουσιάζει την περιπλάνηση του Οδυσσέα μετά την πτώση της Τροίας βάσει των διαπιστώσεων της Εριέττας Μέρτζ (η οποία μελέτησε εδάφιο προς εδάφιο το κείμενο του Ομήρου σε συνδυασμό με διάφορες νεότερες ανακαλύψεις και παρατηρήσεις που αναφέρονται από τον ίδιο τον Όμηρο π.χ. διάρκεια ταξιδιού κλπ.). Στον χάρτη επισημαίνονται η περιοχή που υπήρξαν οι Σειρήνες , σε ποιο σημείο της Αμερικάνικης ηπείρου ήταν η Σκύλλα και η Χάρυβδης και μέσο ποιας οδού ο Οδυσσέας επέστρεψε στην Ιθάκη βοηθούμενος καθ’ όλη την διαδρομή από το ρεύμα του κόλπου (Gulf stream) .


β) Η μελέτη του Ζίγκφριντ Πετρίδη.

Οι Έλληνες έχουν μία αποδεδειγμένη ναυτική ιστορία που ξεκινάει τουλάχιστον από το 7.250 π. Χ. όπως αποδεικνύεται από τα ευρήματα του σπηλαίου Φράχθι στην Αργολίδα.
«…Η μοναδικότης του Ελληνικού γεωγραφικού χώρου, ήτοι η παρουσία εις μικράν σχετικώς έκτασιν, το Αιγαίον Πέλαγος, εκατοντάδων νήσων, επέτρεψε εις τους προϊστορικούς κατοίκους του, λίαν ενωρίς την ανάπτυξιν της δια θαλάσσης επικοινωνίας. Με την πάροδο των ετών και την απόκτησιν πείρας θαλασσίων ταξιδίων, οι Αιγαίοι ναυτικοί έγιναν τολμηρότεροι, πλεύσαντες προς βορράν εις τον Εύξεινον πόντον, προς νότον εις Αίγυπτον και “Φοινίκην” και δυσμάς εις Ιταλίαν και Ιβηρίαν. Ανακαλύψαντες ότι η θάλασσα εις ην εταξίδευον περιεβάλλεντο παντού υπό ξηράς με μία μόνον έξοδον, δεν εδίστασαν να εξέλθουν τραπέντες όπως είδομεν προς βορράν (σημ. της ΑΕΙ- Κασσιτερίδες νήσοι = Αγγλία) δια τον κασσίτερον και δια το ήλεκτρον, αλλά και προς δυσμάς ως θ’ αποδείξωμεν…» (“ΟΔΥΣΣΕΙΑ” ελληνική έκδοση, σελίδα 139)

Η Ελληνική γραμματεία είναι πλούσια σε αναφορές για τις γεωγραφικές γνώσεις των αρχαίων προγόνων μας. Στην μελέτη του κ. Πετρίδη παρουσιάζονται στοιχεία που αφορούν τις γεωγραφικές γνώσεις για περιοχές :

– του Βορρά (υπερβορέα)

– της Ανατολής (Ασίας)

– του Νότου (Αιθιοπία, Κυρηναϊκή, Αίγυπτος, λοιπή βόρεια Αφρική)

– και της Δύσεως (Ιταλία, νήσοι δυτικώς της Ιταλίας α) Σαρδηνία, β) Κορσική γ) Έλβα δ) Καπρί ε) Ίσκια , Ιβηρική χερσόνησος, Γαλλία, βόρειο-ανατολική Ευρώπη, Βρετανία – Ιρλανδία

Από την Ελληνική γραμματεία προκύπτει ότι οι Έλληνες έχουν μεγάλη εξοικείωση με τις αστρονομικές παρατηρήσεις (παράδειγμα οι αστρονομικές αναφορές των Ορφικών ύμνων) και οι ναυτικοί της εποχής χρησιμοποιούν τους αστερισμούς για να προσανατολίζονται κατά την διάρκεια της νυχτερινή πλεύση τους.
Μεγάλη βαρύτητα στην έρευνα του ταξιδιού του Οδυσσέως έχουν οι αστρονομικές αναφορές της Οδύσσειας. Αναφέρεται από τον Όμηρο ότι «ΑΡΚΤΟΝ Θ’ ΗΝ ΚΑΙ ΑΜΑΞΑΝ ΕΠΙΚΛΗΣΙΝ ΚΑΛΕΟΥΣΙΝ, ΗΤ’ ΑΥΤΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Τ’ ΩΡΙΩΝΑ ΔΟΚΕΥΕΙ, ΟΙΗ Δ’ ΑΜΜΟΡΟΣ ΕΣΤΙ ΛΟΕΤΡΩΝ ΩΚΕΑΝΟΙΟ ΤΗΝ ΓΑΡ ΔΗ ΜΙΝ ΑΝΩΓΕ ΚΑΛΥΨΩ, ΔΙΑ ΘΕΑΩΝ, ΠΟΝΤΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΑΙ ΕΠ’ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΣ ΕΧΟΝΤΑ» (ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ε 273) δηλαδή : “και την ‘Αρκτον (Μ. ‘Αρκτο) που την ονομάζουν και ‘Αμαξα, που κλωθογυρίζει αυτού και παραφυλάει τον Ωρίωνα και που μονάχ’ αυτή είναι αμέτοχη στα λουσίματα του Ωκεανού, (σημ. της ΑΕΙ : δηλαδή ο αστερισμός είναι αειφανής – δεν πέφτει κάτω από τον ορίζοντα) τον συμβούλεψε λοιπόν η υπέροχη θεά η Καλυψώ να ταξιδεύει έχοντας στ’ αριστερό του χέρι αυτήν”.
Στο κείμενο αυτό περιέχονται σημαντικότατες πληροφορίες. «…Ο Όμηρος ομιλεί περί “Ωκεανού” και όχι “Πόντου” και όπως είδομεν “Ωκεανόν” οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν την περιβάλλουσαν την οικουμένην θάλασσαν (σημ. της ΑΕΙ : η θάλασσα έξω από τις Ηράκλεις στήλες) περί αυτού συμφωνεί και ο Στράβων “ΤΑΥΤΑ ΓΑΡ ΠΑΝΤΑ ΦΑΝΕΡΩΣ ΕΝ ΤΩ ΑΤΛΑΝΤΙΚΩ ΠΕΛΑΓΕΙ ΠΡΑΤΤΟΜΕΝΑ ΔΗΛΟΥΤΑΙ” (c26) δηλαδή : Όλα αυτά είναι καταφανές ότι δηλούνται (υπό του Ομήρου) ως τελούμενα εις τον Ατλαντικόν”…» (“ΟΔΥΣΣΕΙΑ” ελληνική έκδοση, σελίδα 182)

Η πολυετή εμπειρία του Ζ. Πετρίδη ως ιστιοπλόου τον βοήθησε να επιβεβαιώσει ή και να διορθώσει (όπου αυτό ήταν απαραίτητο) τα συμπεράσματα της Ε. Μέρτζ, με βάση τις αναφορές που υπάρχουν από τον Όμηρο για την διάρκεια του ταξιδιού από σταθμό σε σταθμό και τις επιπρόσθετες λεπτομέρειες που τυχόν αναφέρονται (π.χ. κατεύθυνση ανέμου, πορεία πλοίου, περιγραφές των νησιών κλπ).
Παράδειγμα : ΑΙΟΛΙΑ
«..Γράφει ο Όμηρος : “ΔΩΚΕ ΜΟΙ ΕΚΔΕΙΡΑΣ ΑΣΚΟΝ ΒΟΟΝ ΕΝΝΕΩΡΟΙΟ, ΕΝΘΑ ΔΕ ΒΥΚΤΑΩΝ ΑΝΕΜΟΝ ΚΑΤΕΔΗΣΕ ΚΕΛΕΥΘΑ, ΚΕΙΝΟΝ ΓΑΡ ΤΑΜΙΗΝ ΑΝΕΜΩΝ ΠΟΙΗΣΕ ΚΡΟΝΙΩΝ ΗΜΕΝ ΠΑΥΜΕΝΑΙ ΗΔ’ ΟΡΝΥΜΕΝ ΟΝ Κ’ ΕΘΕΛΗΣΙΝ. ΝΗΙ Δ’ ΕΝΙ ΓΛΑΦΥΡΗ ΚΑΤΕΔΕΙ ΜΕΡΜΙΘΙ ΦΑΕΙΝΗ ΑΡΓΥΡΕΗ, ΗΝΑ ΜΗΤΙ ΠΑΡΑΠΝΕΥΣΗ ΟΛΙΓΟΝ ΠΕΡ, ΑΥΤΑΡ ΕΜΟΙ ΠΝΟΙΗΝ ΖΕΦΥΡΟΥ ΠΡΟΕΗΚΕΝ ΑΗΝΑΙ, ΟΦΡΑ ΦΕΡΟΙ ΝΗΑΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ” (ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Κ19)

Δηλαδή “Μου ‘έδωσε ένα ασκί εννιάχρονου βοδιού, που το έγδαρε, κι έκλεισε κει μέσα τις κινήσεις των ανέμων με τα πολλά τους βουητά, γιατί εκείνον είχε κάμει ο γιός του Κρόνου επιστάτη στους ανέμους, για να σταματάει και να αμολάει όποιον του αρέσει. Κι έδεσε το ασκί μέσα στο βαθουλωτό καράβι με γυαλιστερή, ασημένια κλωστή, για να μην φυσάει έστω και λίγο. ‘Άφησε μονάχα τον Ζέφυρο (δυτικό) να φυσάει για χάρη μου, για να πάει στην πατρίδα και τα πλοία κι εμάς τους ίδιους.”
Ώστε ο Αίολος παρακληθείς υπό του Ωδυσσέως, εδέσμευσεν όλους τους ανέμους, αφήσας μόνο τον ούριον δι’ αυτόν, Ζέφυρον – δυτικός, όπερ σημαίνει ότι ο Οδυσσεύς ευρίσκετο δυτικώς της Ιθάκης και περίπου στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με αυτήν.
Και η διήγησις συνεχίζει :
“ΕΝΝΗΜΑΡ ΜΕΝ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΜΕΝ ΝΥΚΤΑΣ ΤΕ ΚΑΙ ΗΜΑΡ, ΤΗ ΔΕΚΑΤΗ Δ’ ΗΔΗ ΑΝΕΦΑΙΝΕΤΟ ΠΑΤΡΙΣ ΑΡΟΥΡΑ” (ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Κ28) δηλαδή : ” Εννιά μερόνυχτα συνέχεια ταξιδεύαμε και στις δέκα άρχισε να ξεχωρίζει πια η γη της πατρίδας” (σημ. της ΑΕΙ : άρα η νήσος Αιολία πρέπει να είναι ένα νησί που να ευρίσκεται δυτικά της Ιθάκης και να απέχει απόσταση που ισοδυναμεί με ταξίδι επί 9 μέρες με ευνοϊκό άνεμον)
Η απόστασης νήσοι Lipari – νήσος Ιθάκη δεν υπερβαίνει τα 270 μίλια και δια 9-ήμερον πλούν η μέση ταχύτης είναι : 270:9: 4=1,25 κόμβοι, αλλά μία ωριαία ταχύτητα πλεύσης 1,25 κόμβων δεν είναι “εύνοια” του Αιόλου, αλλά μαρτύριο…

Αντιθέτως η απόστασής : νήσος Μαγιόρκα – Σαρδηνία – Σικελία – Ιθάκη είναι 870 μίλια και δια 9-ήμερον πλούν η μέση ταχύτης είναι : 870:9:24=4,03 κόμβοι, δηλαδή μία ταχύτης ενός ήρεμου θαλάσσιου περιπάτου, δεκτή από πάσης απόψεως. ‘Άρα να η “νήσος του Αιόλου”…» (“ΟΔΥΣΣΕΙΑ” ελληνική έκδοση, σελίδα 216)

Από τα ανωτέρω συμπεραίνεται ότι ο Οδυσσέας δεν έφτασε στην Αμερικανική ήπειρο από τύχη, παρασυρόμενος από τα θαλάσσια ρεύματα (άποψη την οποία έχει η κ. Ε. Μέρτζ).

Αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες είχαν και ποντοπόρα πλοία, ισχυροτάτης κατασκευής, ταχέα και ευέλικτα.

Γνώριζαν πολύ καλά και την ναυτική τέχνη, αλλά και την τέχνη του ναυτίλου, εκμεταλλευόμενοι τις δυο κινητήριες δυνάμεις των πλοίων : τα κουπιά και τα πανιά. για να οδηγήσουν τα σκάφη τους εκεί που επιθυμούσαν.

Οι εικόνες καθώς και μέρος των κειμένων προέρχονται από τα βιβλία του Ζ. Πετρίδη

α) ΟΔΥΣΣΕΙΑ – μία ναυτική εποποιία των Ελλήνων εις την Αμερικήν (Αθήνα 1994)


β) HOMER’S ODYSSEY – America’s discovery by the ancient Greeks (βελτιωμένη έκδοση – Athens1999)

Σχετική βιβλιογραφία :

ΖΙΓΚΦΡΙΝΤ ΠΕΤΡΙΔΗΣ “ΟΔΥΣΣΕΙΑ-Μία ναυτική εποποιϊα προϊστορικών Ελλήνων εις Αμερική”

HENRIETTE MERTZ “ΟΙΝΩΨ ΠΟΝΤΟΣ” εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ “Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ” εκδόσεις Εγκυκλοπαίδειας του ΗΛΙΟΥ
ENRICO MATTIEVICH “ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ” εκδόσεις ΕΚΑΤΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ “ΝΕΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ

Ας δούμε κάτι άλλο ….

Στην Νήσο του Πάσχα έχει όλο το νησί υπόγειες στοές τονίζουν οι αρχαιολόγοι οι οποίοι και τις ανακάλυψαν!!!! Αμέσως αποκλείστηκαν από τους χαφιέδες Μισθόσιανς όπου και κουμαντάρουν όλους τους αρχαιολόγους του κόσμου και τους είπαν ότι απαγορεύεται όμως να τις ερευνήσουν !!!! 300 εισόδους ανακάλυψαν στο νησί αυτό!!!! Κάποιοι από τους αρχαιολόγους όπου τις ανακάλυψαν είπαν ότι δεν πρόκειτε για στοές όπου είχαν ανοιχτεί από τους αυτόχθονες του νησιού αλλά για κάτι το οποίο είναι πανάρχαιο και πρέπει να έγινε από κάποιους όπου διέθεταν απίστευτη προηγμένη τεχνολογία διότι οι στοές φαίνεται να έχουν ανοιχτεί με τον ίδιο τρόπο όπως και κάποιες στην Νότιο Αμερική, Ευρώπη, Ασία δηλαδή με την τεχνική της τήξης όπου υποτίθεται ότι είναι ένα εργαλείο που λιώνει και γυαλώνει τα τοιχώματα των στοών  από την ακτίνα που βγάζει!!!! Επίσης είπαν ότι είναι στοές από την τεχνική τους όπου διατρέχει υπόγεια όλη την γη!!!! Κάποιος τόλμησε να πει ότι υπάρχουν και κάποια Ελληνικά στοιχεία σε κάποιες εισόδους των στοών αυτών εσωτερικά όπως μαίανδροι και γράμματα!!!! Το 1919 φωτογραφίες από τις πρώτες ανασκαφές των εισόδων αυτών έγινε από την λεγομένη Mana Expedition ( Μάνα Εξπεντίσιον ) επίσης είχαν αναφερθεί ότι η Νήσος του Πάσχα διέθεται ορισμένα αγάλματα όπου ήταν πλήρους μεγέθους και ήταν θαμμένα τα μισά στο έδαφος όπου στην πορεία κάνανε ανασκαφές και τα έβγαλαν!!!!

agalma nisos pasxa

 Φωτογραφία του 1955 με τα μπλε ο τυχοδιώκτης και τσιράκι των Μισθόσιανς Thor Heyerdahl ( Θορ Χίγερνταχλ )!!!!

 

Ο Θορ διείσδυσε στις στοές αυτές όπου από τότε που γύρισε στην χώρα του απαγορεύεται αυστηρά ο οποιοδήποτε να μπει εκεί και είναι σφραγισμένες!!!! Βέβαια η μοντέρνα αρχαιολογία δεν δέχεται αυτά που σας λέω εγώ και λένε ότι κάποιες στοές όπου δεν βγάζουν πουθενά και πηγαίνουν λίγα μέτρα προς τα μέσα έγιναν από τότε που το νησί γεννήθηκε από ηφαιστειακές υπόγειες φλέβες. Βέβαια δεν εξηγούν τις εισόδους πρώτη φωτό πολύ σπάνια, είσοδοι από τα φημισμένα αυτά υπόγεια τούνελ στο νησί!!!! Υπάρχουν ακόμα 70 φωτογραφίες του Θορ από το 1955 και από τα τούνελ μέσα όπου τις έχουν παρουσιάσει ότι βρίσκονται αλλού και σε άλλες τοποθεσίες χωρίς βέβαια να είναι υπαρκτές!!!!

Δεύτερη φωτό χάρτης όπου είχε κατασκευάσει η πρώτη αποστολή το 1919 και δείχνει τα περίφημα αυτά τούνελ του νησιού όπου πάνω σε κάποια σημεία  των οδών είχαν τοποθετηθεί στην επιφάνεια τα παράξενα αγάλματα του νησιού!!!!

pasxa island entries

 Είσοδοι στην νήσο Πάσχα όπου σήμερα είναι σφραγισμένοι φωτό του 1955!!!!

xartis nisoy pasxa

Επίσης υπάρχει μια κεφαλή στο νησί του Πάσχα όπου δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα κεφάλια και αυτό είναι ένα πρόβλημα σοβαρό για τους αρχαιολόγους!!!! Το πρόβλημα είναι ενώ όλα τα αγάλματα έχουν την ίδια κατασκευή γιατί αυτό έχει τελείως διαφορετική από όλα τα άλλα δηλαδή σαν να μην το έφτιαξαν αυτοί που έχουν φτιάξει όλα τα υπόλοιπα!!!! Λέγεται ότι ίσως είναι από τα πρώτα αγάλματα που φτιάχτηκαν στο νησί και ότι μετέπειτα θέλησαν να φτιάξουν και τα υπόλοιπα μα αυτοί που θέλησαν να τα φτιάξουν δεν είχαν την ίδια καλλιτεχνική φλέβα με τους πρώην κατασκευαστές!!!! Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι το κεφάλι όταν φτιάχτηκε ήταν στραμμένο προς τον Σείριο!!!!!

 kefali agalmatos niso pasxa

 

Ας συνεχίσω με κάτι άλλο όπου κάποιοι θα πουν ότι ίσως με διατρέχει μεγάλη φαντασία!!!!

Πριν κάποια χρόνια σε μια από τις πολλές συζητήσεις μας ο αείμνηστος Θεόδωρος Αξιώτης μου είπε μια ιστορία η οποία μπορώ να πω ότι μου φάνηκε τότε κάπως παρατραβηγμένη. Μα τώρα και κατόπιν πολλών ερευνών, δηλώνω ότι τον πιστεύω πλήρως!!!!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Ξέρω ότι σου είναι δύσκολο σε κάποιον να κατανοήσει αυτά που θα σου πω, όπως τα έχω πει σε κάποιους άλλους όπου έγραψαν ιστορίες για αγρίους! Μα εσύ SamanLycan ξέρω ότι είσαι θερμός υποστηρικτής της Μέσης Γης και σίγουρα έχει ανακαλύψει πολλά αλλόκοτα πράγματα τα οποία δεν έχει πουθενά έτσι και γω θα σου πω τα εξής:

<<  Πριν χιλιάδες χρόνια είχε έγινε ένας πόλεμος στον γαλαξία μας μεταξύ της Ανδρομέδιας αυτοκρατορίας και τους Χολιδοκέφαλους  Δρακονιανούς οι όποιοι επαναστάτησαν. Μετά τον μακροχρόνιο τιτάνιο πόλεμο που διέλυσε το 1/3 του γαλαξία μας, η Ανδρομέδια αυτοκρατορία επινόησε ένα σχέδιο για να χτυπήσει την καρδιά της επανάστασης! Το σχέδιο ονομάστηκε κώδικά << Περσέας >> (βλ. Μύθο Περσέα και Ανδρομέδας)! Επρόκειτο για έναν μικρό στόλο….  Ο Περσέας έφερε ένα αποφασιστικό χτύπημα στον Α’ Δράκοντα και τον κύριο σταθμευμένο στόλο (Με το όνομα << Μέδουσα >>)που ήταν σε ένα μέρος του γαλαξία, καταστρέφοντας όλη την αντίσταση!

Έξω από τη βάση αυτή των Δρακονιανών, υπήρχαν άλλοι δύο στόλοι Δρακονιανών, που επέστρεφαν από μια αποστολή, ήταν ο επίλεκτος στόλος όπου είχε έρθει από το νεφέλωμα του Άραλου!  Ξεπερνούσαν σε αριθμό και οπλισμό τον Περσέα και ο στόλος του Περσέα αναγκάστηκε σε υποχώρηση με υψηλή ταχύτητα! Οι οδηγίες που έλαβε ήταν να οδηγήσει τους Δρακόντειους Σαυρήτες σε μια περιοχή όπου θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη υποστήριξη ισχύος πυρός. Η περιοχή έτυχε να είναι το ηλιακό μας σύστημα! Όταν κατέφθασε ο Περσέας στο ηλιακό μας σύστημα, παγίδεψε τον στόλο των Δρακονιανών! Το σχέδιο ήταν να προσπαθήσουν να τον κρατήσουν τον στόλο των Δρακόντιων μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, μέχρι να καταφθάσουν ενισχύσεις. Αντί να προσπαθήσει να δραπετεύσει όμως ο ΣΣΘΡΑΑΝΣ (ο αρχηγός των Δρακονιανών ) εξαπέλυσε πόλεμο εντός του ηλιακού συστήματος!!!! Από τον πόλεμο αυτό καταστράφηκαν δυο πλανήτες (Ήφαιστος, και Φαέθων->σημερινή ζώνη αστεροειδών) και κατέκτησαν την γη μας!!!!
Η κύρια δρακονιανή ναυαρχίδα, η Σελήνη η αλλιώς Λεβάν η και << ΝΘΡΟΥΣΣΣ >>, προσπάθησε δύο φορές να εισαχθεί σε τροχιά της Γαίας. Η δεύτερη απόπειρα ήταν πετυχημένη, χρονολογημένη το 31.500 π.χ. Η δευτερεύουσα ναυαρχίδα ήταν η Λίλιθ, ένας σχετικά πιο νέος και πειραματικός πλανήτης πολέμου, με αρκετά λιγότερη αστρόσκονη πάνω του… που τον κάνει να δείχνει πραγματικά τεχνητός εισήλθε αργότερα σε πορεία πίσω από την σελήνη περίπου το 29.500 π.χ. και έμεινε εκεί μέχρι στιγμής, με μικρές διορθώσεις πορείας, που έγιναν αντιληπτές από χρόνο σε χρόνο και που γίνονται μέχρι και σήμερα!!!!

Ο πλανήτης Άρης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κάλυψη των Ανδρομέδιων  γιατί κατά έναν περίεργο τρόπο δεν μπορούσαν οι Δρακονιανοί Χολιδοκέφαλοι να αντέξουν την δομή του πλανήτη!!!! Πράγματι πολύ περίεργο μέχρι και σήμερα, αν και κάποιοι λένε ότι δεν μπορούσαν να πατήσουν το πόδι τους εκεί διότι ήδη οι Ανδρομέδιοι είχαν φτιάξει μεγάλες βάσεις πάνω στον πλανήτη Άρη με μεγάλη ισχύ πυρρός!!!! ….  >>

Δεν θα το συνεχίσω άλλο το τι είπε ο Θεόδωρος Αξιώτης, ίσως κάποια στιγμή να δώσω πλήρες λεπτομέρειες για το όλο θέμα αλλά να δώσω και τις πηγές που είχε βρει ο Αξιώτης και τα είπε όλα αυτά!!!!

Πάμε σε ένα άλλο θέμα το οποίο έχει να κάνει με τον γνωστό Τιτανικό….

Τον Τιτανικό τον χτύπησε κάποια σκουλικότρυπα του Χρόνου και όχι παγόβουνο όπως αναφέρουν :
Θα μου πείτε με το δίκιο σας ότι πράγματι έχω ξεφύγει!!!!! Μακάρι λοιπόν να είχα ξεφύγει μα όταν συνέβη το δυστύχημα, πολλές εκατοντάδες τυχεροί επιβάτες που κατάφεραν να μπουν στις βάρκες περιέγραψαν ένα πολύ περίεργο φαινόμενο!!!! Είδαν κοντά στην πρύμνη του πλοίου μεγάλα φωτεινά αντικείμενα τα οποία ύστερα από λίγη ώρα χάθηκαν μυστηριωδώς και τελείως ξαφνικά!!!!! Η δικαστική επιτροπή που ερεύνησε τις συνθήκες του ναυαγίου έγραψε ότι ο τιτανικός χτυπήθηκε από παγόβουνο. Τα φώτα που είδαν οι εκατοντάδες επιβάτες καθώς και άλλα μυστήρια, καταγράφτηκαν μεν, αλλά κρατήθηκαν μυστικά από τον κόσμο εσκεμμένα!!!! Ο Αμερικανός αστρονόμος Τζορτζ Χάρις, εκείνη την ημέρα του ναυαγίου του Τιτανικού έγραψε στο ημερολόγιο του αστεροσκοπείου, ότι ένα σκοτεινό αντικείμενο με διάμετρο 80 χλμ ( !!!!! ), κινούνταν από την Σελήνη προς τη γη!!!!

Την ίδια μέρα το ζευγάρι Stanfield ( Στάνφιλντ ), σε μια βόλτα κατά μήκος της προβλήτας στο λιμάνι του Μπέλφαστ, είπε ότι είδε μια τεράστια λαμπερή μπάλα που σιγά-σιγά έπεφτε στη θάλασσα, στο σημείο περίπου όπου βρίσκονταν ο Τιτανικός !!!!  Αυτό γράφτηκε τότε στην εφημερίδα “The Guardian” ( Δε Γκάρντιαν )!!!!  Μεταξύ των επιβατών της τρίτης θέσης ήταν και η Αγγλίδα Winnie Coates ( Γουίνι Κόουτς – ο αριθμός εισιτηρίου 34218, το οποίο και κόστιζε £ 10 ).  . Προσέξτε τώρα!!!!! Ύστερα από 78 χρόνια αργότερα, το 1990, οι Ισλανδοί ψαράδες πήραν μια γυναίκα κοντά στην ακτή με ρούχα που ήταν ρακένδυτα και δεν έκρυβαν και πολλά πάνω της, η ίδια φώναζε συνέχεια ότι είναι επιβάτης του Τιτανικού  σε όλη την διαδρομή!!!! Την λέγανε Winnie Coates και είχε και το εισιτήριο που έβγαλε μαζί της!!!! Μεταφέρθηκε στην ακτή και την παρέδωσαν στις αρχές όπου και την πήγαν στο νοσοκομείο. Οι δημοσιογράφοι ακούγοντας όλα αυτά ψάξανε και βρήκανε πράγματι στον κατάλογο των επιβατών του Τιτανικού το όνομα της Winnie Coates και ότι είχε βγάλει εισιτήριο!!!! Βέβαια όσο και να έψαξαν μετά η γυναίκα αυτή δεν βρέθηκε πουθενά!!!! Το νοσοκομείο στην αρχή είχε πει ότι είχε έρθει μια ηλικιωμένη ναυαγός αλλά μετά το αρνήθηκε!!!! Το λιμεναρχείο παρόλο ότι είχε κάνει δηλώσεις αργότερα δήλωσε ότι επρόκειτο για λάθος περίπτωση και ότι λάθος πληροφορίες είχαν δοθεί από τους ψαράδες!!!! Όμως κάποιοι επιστήμονες και μεταξύ αυτών και ο Vladimir Zamoroka ( Βλαντιμίρ Ζαμορόκα ) κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν χτύπησε παγόβουνο τον Τιτανικό, αλλά μια σκουλικότρυπα ή μια αστρική πύλη η οποία ήταν ελεγχόμενη όπως λέει!!! Ή ότι πρόκειτε για μια μεταφορά του χρόνου!!!! Αργότερα Θα μου πείτε ρε δεν πας καθόλου καλά!!!! Μπορεί!!!! Πατήστε όμως το όνομα Vladimir Zamoroka στο διαδίκτυο έτσι για να μάθετε κάτι ….. τώρα ίσως στο μέλλον δώσω περαιτέρω αποδείξεις αλλά και στοιχεία τα οποία και βρήκα στο Γιορκ Τάουν στην Αγγλία!!!! Άντε να σας δώσω κάποια λίγα στοιχεία πατήστε στο google  “Winnie Coates Titanic και θα βρείτε κάποια στοιχεία!!!! Bέβαια πολλές ιστοσελίδες την αναφέρουν νεκρή ποιο πριν, άλλες ότι έζησε και έκανε και παιδιά, μα κάποιες όπως εμείς και ο Παναγιώτης Δαρίβας λέμε την πραγματικότητα όπου σήμερα για την πραγματική ιστορία της είχε θαφτεί όσο πιο βαθιά γίνεται για να μην μαθευτεί η πραγματική ιστορία!!!!

Βλέπετε κάποιοι με έχουν παρεξηγήσει ειδικά κάποιοι δημοσιογράφοι ότι ίσως δεν είμαι εντάξει σαν άτομο και ότι ίσως δεν στέκω!!!! Δεν τους παρεξηγώ!!!! Ίσως γιατί κάποιες φορές αμέλησα κάποια ραντεβού μαζί τους από κάποιες αιτίες και όχι για να τους αποφύγω ή να τους κοροϊδέψω!!!! Αυτό δεν με πειράζει αλλά θα έπρεπε να ρωτήσουν το γιατί. Εγώ λέω το εξής ότι εδώ είμαι και θα δίνω πάντα στοιχεία τα οποία θα είναι απίστευτα αλλά κατόπιν αποδείξεων!!!!

 

Ας συνεχίσουμε με κάτι άλλο…. από την εποχή μας.


Για κάποιους περίεργους θανάτους γιατί βρήκαν και είπαν ορισμένα πράγματα που δεν έπρεπε να μάθουμε!;! Ο Καρλ Σάγκαν πέθανε τον Δεκέμβριο μετά από δίχρονη μάχη με μια σπάνια ασθένεια….
Στις 3 Ιουλίου 1997 ο γιος ενός υψηλόβαθμου στελέχους των διαστημικών λεωφορείων της NASA ονόματι Brewster Shaw ( Μπρίβστερ Σάου ) από το Houston ( Χιούστον ) σκοτώθηκε. Το γαζωμένο από σφαίρες σώμα του βρέθηκε στο πόρτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του στον βυθό μιας λίμνης!!!!
Στις 25 Ιουνίου 1997 τη μέρα της προγραμματισμένης καύσης για την διόρθωση πορείας του διαστημοπλοίου, και τη μέρα του << ατυχήματος >> MIR, ένας ανώτερος διοικητής προγράμματος στα αρχηγεία της NASA, ο Dr. Gergen Ray ( Δρ. Γκίργκιν Ρέι ), βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στο Potomac ( Πότομακ ), στο Maryland ( Μέριλαντ ) κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες!!!! Κάτι του είχε ρουφήξει όλη την ζωτική ενέργεια και είχε γίνει σαν μούμια!!!! Οι ιατροδικαστές είπαν ότι δεν ήταν πεθαμένος πάνω από 7 ώρες !!!!!
Λίγες μέρες πριν από το παραπάνω, ένας τεχνικός υπολογιστών που δούλευε στο PATHFINDER ( Πάθφνιντερ ) του Palo Alto ( Πάλο Άλτο ), στην California ( Καλιφόρνια ) βρέθηκε νεκρός!!!! Το σώμα του ήταν σφηνωμένο ανάμεσα σε ένα δέντρο και ένα φράκτη σε μια πολυσύχναστη, υψηλής τάξης αστική περιοχή κοντά στο πανεπιστήμιο Stanford ( Στάνφορντ )!!!! Η αστυνομία ισχυρίστηκε σε αυτή την περίπτωση ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μέλη συμμορίας. Ο ιατροδικαστής όμως είπε ότι ήταν σαν κάποιος να του είχε ζελοποιήσει όλα του τα κόκαλα και να τον είχε πετάξει από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να σφηνωθεί στο δένδρο και τον φράχτη, απέκλεισε τα κόκαλα του να ζελοποιήθηκαν από την πτώση!!!!
H Program Manager ( Πρόγκραμ Μάνατζερ )του Mars Surveyor ( Μαρς Σαρβέηγιορ ) στα αρχηγεία της NASA στην Ουάσιγκτον, Mary K. Olsen ( Μερη Κ. Ολσεν ), πήγε στο JPL στην Pasadena ( Πασαντένα ) πριν από μερικούς μήνες, και κατέληξε σε ένα νοσοκομείο με ένα πολύ παράξενο και ανώμαλο εμβολισμό, και στο τέλος πέθανε. Ήταν μόλις 35 ετών!!!! Μέχρι και σήμερα ο εμβολισμός που υπέστει είπαν οι ιατροί ότι δεν ήταν φυσιολογικός αφήνοντας να διανοηθούν ότι κάτι το αφύσικο είχε συμβεί!!!!
Ο Αστρονόμος Eugene Shoemaker ( Εύγκεν Σοημέικερ ), που ανακάλυψε τον κομήτη που έπεσε στον Δία του 1994, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την πριμ ένα μήνα στην Αυστραλία ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι για την αναζήτηση κρατήρων αστεροειδών. Ήταν ετών 69. O Shoemaker πέθανε σε ένα διπλό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ένα χωματόδρομο περίπου 310 μίλια νότια του Alice Springs ( Άλις Σπρίνγκς ), στην Κεντρική Αυστραλία, δήλωσε η αστυνομία.

Κάτω ένα από τα 336 << παράξενα >> φεγγάρια, τα οποία δεν έχουν ακόμα επίσημα ανακοινωθεί. Το φεγγάρι αυτό είναι ο Εγκέλαδος!!!! Τι παράξενο έχει!;! Οι πόλοι του είναι καυτοί και όχι παγωμένοι!!!! Είναι σαν να βρίσκεται ο ισημερινός της γης στους πόλους ( !!!!! ).

moon

Ας συνεχίσω με κάτι πολύ περίεργο που πιστοποιεί επίσημα την ύπαρξη της Μέσης Γης αλλά ούτε κουβέντα να γίνεται με αυτό!!!! Και να ήταν μόνο αυτή η απόδειξη!;! Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες!!!!

Μία παράξενη ανακάλυψη έγινε το 1928 από τον κ. Άτλα Άλμον Μάθις και αναφέρθηκε από τον εγγονό του κ. Μακόρμικ λίγα χρόνια αργότερα.

Ο κ. Άτλας εργαζόταν το 1928 σε ένα λιγνιτωρυχείο κοντά στο Χέβενερ της Οκλαχόμας των ΗΠΑ. Τη συγκεκριμένη περίοδο δούλευε στο λαγούμι Νο.5, που έφτανε σε βάθος 2 μιλίων κάτω από την επιφάνεια του εδάφους κάτι πρωτόγνωρο για την εποχή τέτοιο βάθος και ήταν και η πρώτη φορά που είχαν φτάσει σε τέτοιο βάθος επίσημα!!!! Το βάθος του ορυχείου ήταν τόσο μεγάλο ώστε οι εργάτες κατέβαιναν με ανελκυστήρα. Κάποιο απόγευμα, ο κ. Μάθις χρησιμοποίησε εκρηκτικά για να αποσπάσει λιγνίτη από τον θάλαμο Νο.24. Το επόμενο πρωί που επέστρεψε στην δουλειά του ανακάλυψε πως ανάμεσα στα μπάζα που είχαν συσσωρευτεί από την έκρηξη υπήρχαν και πολλές ομοιόμορφες πλιθιές!!!! Οι πλιθιές αυτές ήταν κανονικοί κύβοι με πλευρές 30 εκατοστών και ήταν τόσο λιασμένοι ώστε οι επιφάνειες τους έμοιαζαν με καθρέφτες!!!! Όταν ο κ. Μάθις έσπασε με την αξίνα του μια τέτοια πλιθιά, διαπίστωσε πως ήταν φτιαγμένη από κοινό τσιμέντο!!!!
Σύμφωνα με την μαρτυρία του, ενώ προσπαθούσε να στηρίξει με ξύλινα δοκάρια την οροφή του θαλάμου, αυτή κατέρρευσε και παρά λίγο να τον σκοτώσει, όταν τα μπάζα κατακάθισαν. Ο κ. Μάθις είδε έκπληκτος ότι πίσω τους υπήρχε ένας συμπαγής τοίχος, φτιαγμένος με τσιμεντένιες πλιθιές ίδιες με αυτές που είχε βρει μετά την έκρηξη!!!! Ο τοίχος αυτός θα πρέπει να συνεχιζόταν για αρκετή απόσταση ή να μην ήταν ο μοναδικός, αφού και άλλος εργάτης ανακάλυψε ένα δεύτερο τμήμα ή κάποιον άλλον παρόμοιο τοίχο σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από αυτόν που είχε βρει ο Μάθις!!!! Όταν οι εργάτες ενημέρωσαν τους υπεύθυνους της εταιρίας για την ανακάλυψη τους, εκείνοι έβγαλαν όλους τους ανθρακωρύχους από τις στοές και τους απαγόρευσαν να μιλήσουν για όσα είχαν δει τότε!!!!  Την ίδια χρονιά, η στοά Να 5 του ορυχείου έκλεισε εσπευσμένα και οι εργάτες έπιασαν δουλειά στην στοά Να 24,κοντά στο Γουίλμπουρτον της Οκλαχόμας. Bέβαια οι Αμερικανοί δεν το άφησαν έτσι αυτό και το 1957 έγινε όλο το ορυχείο μια από τις μυστικές βάσεις των ΗΠΑ!!!! Τυχαίο!;! Εσείς τι λέτε!;!

Πλιθιές ( φωτό ) που βρήκε ο κ. Άτλας Άλμον Μάθις το 1928 σε ένα λιγνιτωρυχείο της Οκλαχόμας των ΗΠΑ, σε βάθος 2 μιλίων.

plithres

 

Ας  συνεχίσω με κάτι άλλο εξίσου σοβαρό το οποίο οι αρχαίοι το λένε αλλά ποιος τους ακούει!!!!

Στα αρχαία κείμενα.. υπάρχουν αναμνήσεις της Γης χωρίς το φεγγάρι!!!!

Καταγεγραμμένες στην προφορική παράδοση λαών και στην αρχαία ελληνική γραμματεία. Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μια εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι!!!!

Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία, πριν κατοικηθεί από τους Έλληνες, είχε Πελασγικό πληθυσμό και ότι αυτοί οι αυτόχθονες κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή από μία πολύ μακρινή εποχή όπου ακόμα δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό. Για αυτό τον λόγο τους ονόμασε και Προσέληνες!!!!

Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ανέφερε την εποχή “όταν δεν υπήρχαν όλα τα περιφερόμενα σώματα στον ουρανό, πριν εμφανιστούν οι φυλές της Δανάης και του Δευκαλίωνα, και υπήρχαν μόνο οι Αρκάδες, για τους οποίους λεγόταν ότι κατοικούσαν πάνω στα βουνά και τρέφονταν με βελανίδια, πριν την ύπαρξη της σελήνης”!!!!

Παρόμοιες αναφορές έχουμε από τον Πλούταρχο, τον Οβίδιο, τον Ιππόλυτο, τον Λουκιανό, τον Censorinus ( Σενσόρινους )!!!!

Είναι πιθανόν να υπάρχουν κάποιες αναφορές για το θέμα και στην Παλαιά Διαθήκη (για γη χωρίς φεγγάρι) και υπάρχουν σίγουρα ανάμεσα στους Ινδιάνους της Αμερικής!!!!

Η σελήνη σύμφωνα με τα Σανσκριτικά κείμενα και την Ινδουιστική θρησκεία, σε κάποια απώτατη εποχή δεν υπήρχε σαν δορυφόρος της γης. Αργότερα η γη είχε τρεις δορυφόρους. Την εποχή που η γη δεν είχε δορυφόρους, οι άνθρωποι είχαν ανάστημα ύψους 1.20-1.50 μέτρων. Όταν είχε τρεις δορυφόρους τότε οι άνθρωποι είχαν ανάστημα 2.50-12.00 μέτρα και τέλος με ένα δορυφόρο έχουν το ύψος του σημερινού ανθρώπου 1.60-2.00 μέτρα, λόγω βαρύτητας(g=9.81m/sec2).

Τα Ινδικά χειρόγραφα.

Τα Ινδικά χειρόγραφα αναφέρουν ότι << οι Έλληνες θεοί πολέμησαν εναντίον των κατοίκων της σελήνης και των συμμάχων της. >> θυμηθείτε λίγο την ιστορία του Θεόδωρου Αξιώτη πιο πάνω που προανέφερα….

Οι Έλληνες φιλόσοφοι γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη. Ο Σωκράτης την χαρακτηρίζει:

<< Μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές και κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς >>. Αυτά αναφέρει ο Ξενοφάνης για τον δάσκαλο του. Μην ξεχνάμε αυτά που έλεγε ο Σωκράτης τα υποστηρίζουν και σύγχρονοι αστρονόμοι!!!!

Ο Έλληνας θεός Ορφέας, γιος του Απόλλωνα, ο πιο τακτικός ταξιδιώτης της Σελήνης και του Σείριου, μας λέει:

<< Η Σελήνη έχει βουνά πολιτείες και σπίτια, η επιφάνεια της είναι έδαφος όπως της γης και κατοικείται από θεϊκούς κατοίκους >>!!!! Τις πληροφορίες αυτές μας τις δίνουν Πλούταρχος και Διογένης ο Λαέρτιος.

 

Για να δούμε και κάτι άλλο…. για την Σελήνη.

Μήπως ήταν αληθινό το φιλμ για την προσσελήνωση που μας δείξανε οι Αμερικανοί τότε!;!

Όσο και να φαίνεται παράξενο μάλλον είναι αληθινό το φιλμ που μας έδειξαν οι Αμερικανοί σχετικά με την προσσελήνωση!!!! Λόγο το ότι είχε σκιές αντίθετες, λόγο του ότι δεν είχε άστρα κλπ.. οι φωτό είπανε μεγάλοι φωτογράφοι ακόμη και εγώ, ότι ήταν σε στούντιο. Βρήκανε και το όνομα ποιος το γύρισε. Ήταν από την Αυστραλία. Όταν πέθανε, η γυναίκα του έδωσε το φιλμ σε τηλεοπτικό σταθμό. Καλά ότι πήγανε και πηγαίνουνε στο φεγγάρι, πηγαίνουνε , αλλά λένε ότι εκείνο το φιλμ που μας έδειξαν ήταν πλαστό.

Τότε είχε εκλογές ο Νίξον και έπρεπε να δείξει στους Αμερικανούς ότι πέρασαν τους Ρώσους όπως έχω ξαναπεί. Τώρα όμως υπάρχουν καινούργιες πληροφορίες. Ήξερα ότι υπήρχαν γυάλινες πόλεις στο φεγγάρι. Τώρα όμως μαθαίνω ότι οι Αμερικανοί προσγειώθηκαν μέσα σε γυάλινη πόλη για αυτό αντανακλούσε το φως και είχε σκιές σε αντίθετη κατεύθυνση!!!! Μετά για αυτό δεν έδειχνε τα αστέρια, αλλά μόνο μαύρο ουρανό . Τώρα τι γίνεται στις γυάλινες αυτές πόλεις είναι τρομακτικό…. Έχει σχέση με τις ψυχές μας… Οι ψυχή μας είναι ενέργεια . Ο Πλάτωνας λέει ότι είναι μέσα στο σώμα μας η ψυχή περιτυλιγμένη, γιατί είναι θείο πυρ!!!! Κάτω Φανταστική πόλη στην σελήνη, έχω αναρτήσει και έχω φτιάξει άρθρο με φωτό ψάξτε το!!!! Ένας τέτοιος περίπου κρυστάλλινος πύργος έχει σχέση με μας τους ανθρώπους. Στην δεύτερη φωτό η ψυχή μέσα σε κρύσταλλο (φαντασία) και δίπλα τα στέρεα του Πλάτωνα που είναι φτιαγμένος όλος ο κόσμος!!!! Τους άνοιξε τα μάτια ο Πλάτων και αυτό τώρα το λένε επίσημα και οι επιστήμονες που ασχολούνται με την κβαντική φυσική .Ήταν πολύ προχωρημένοι οι πρόγονοι μας …..

gyalini fantastiki poli

 

Μέχρι εδώ για την ώρα, κάποια στιγμή θα επανέλθω με στοιχεία τα οποία δεν τα ανακοινώνουν εσκεμμένα…… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


7 σκέψεις στο “ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…… ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ!!!! SAMANLYCAN – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ!!!!

 1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΜΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
  ΠΡΩΤΟ) ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.
  ΔΕΥΤΕΡΟ) ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΥΗΣΗΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΙΜ (ΑΝΘΡΩΠΟΙ ) ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.
  ΤΡΙΤΟ)ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
  ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
  Υ.Γ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ.
  Υ,Γ2 ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ? ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΗ ΕΝΑΕΡΙΑ ΡΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΛΟΓΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ.
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ SUBMARINE

  1. submarine!!!!

   ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

   ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΟ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΥΤΑ!;! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΓΑ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΙΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ……

   ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΩ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ…..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΛΛΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση