ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΧΡΟΝΙΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑ!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΧΡΟΝΙΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑ!;!

 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου στη Βολιβία μεταξύ της Δε Στρόνγκεστ και της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ, που διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη στις 17 Απριλίου στο στάδιο Hernando Siles ( Χερνάντο Σίλες ) η κάμερα κατέγραψε ένα περίεργο περιστατικό.
Ενώ ο αγώνας βρίσκεται στις καθυστερήσεις, η κάμερα στρέφεται προς τις κερκίδες όπου μία φιγούρα διακρίνεται να << τρέχει >> ανάμεσα στο πλήθος και να περνάει ανάμεσα και από το διαχωριστικό πλέγμα των κερκίδων!!

Το περίεργο αυτό περιστατικό προκάλεσε ποικίλα σχόλια και δεν δόθηκε ακριβής απάντηση για το τι μπορεί να ήταν αυτό που εμφανίστηκε στους δέκτες των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.
Οι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι το γήπεδο ήταν χτισμένο πάνω σε ένα νεκροταφείο και στη δεκαετία του ’50 , το βόρειο τμήμα του κατέρρευσε σκοτώνοντας περίπου 500 άτομα.
Το βίντεο που προβλήθηκε από το Fox έκανε αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου και κατέκλεισε τα κοινωνικά δίκτυα συλλέγοντας πολλά σχόλια.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gGCzSesUAG0[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G7mFzXn7Hks[/youtube]

 

Πρόκειται όμως πράγματι για φάντασμα ή για κάποιο Χρονίρ όπως έχει αναφέρει ο SAMAN LYCANστο άρθρο του για τα ΧΡΟΝΙΡ!;! Όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο να πατήσει ΕΔΩ!! Είναι πολύ δύσκολο να πει κάποιος τι από τα δυο είναι διότι είναι πολύ παράξενο γεγονός!! Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για Χρονίρ όπου έκανε την εμφάνιση του εκείνη την στιγμή και διαπιστώνοντας ότι βρέθηκε μπροστά σε τόσο κόσμο προσπάθησε να φύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός!! Δεν λέω ότι είναι φάντασμα διότι τα φαντάσματα συνήθως προτιμούν τα ήσυχα μέρη και όχι την πολύ κοσμία!! Αν είναι πράγματι φάντασμα τότε είναι η πρώτη φορά που ένα φάντασμα κάνει την εμφάνιση του σε τόσο κόσμο μπροστά!! Κάποιοι είπανε ότι ίσως είναι και ένα είδους φάρσας και το έχουν φτιάξει με την τεχνική των Virtualeffects!! Μα για να δούμε παρόμοια περιστατικά… στο παρακάτω βίντεο δεν υπάρχει κάποια μορφή μα μια μπάλα σε ένα γήπεδο όπου φαίνεται μια αόρατη δύναμη να την κλωτσάει δείτε το και αποφασίστε εσείς γιατί πρόκειται!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FGxjog6StLY[/youtube]

Ας  συνεχίσουμε με ένα βίντεο όπου είχε σοκάρει παίκτες αλλά και τον κόσμο που παρακολουθούσε το ματς εκείνη την στιγμή!! Έγινε η σύγκρουση δυο παικτών όχι τόσο βίαιη μα ένας από τους παίκτες όπως θα δείτε άρχισε να κάνει αλλόκοτες κινήσεις όπου θυμίζουν δαιμονισμένο για κάποια δευτερόλεπτα και στο τέλος έπεσε νεκρός !! Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι από το χτύπημα ο εγκέφαλος του έδωσε αυτά τα ερεθίσματα ώστε να ξεσπάσει το σώμα του με αυτές τις κινήσεις προτού πεθάνει!! Μα η ιατροδικαστική απόφαση έδειξε ότι ο εγκέφαλος δεν είχε τραυματιστεί ή χτυπήσει καθόλου!! Έτσι είπανε ότι τον κατέβαλε ο άγγελος του θανάτου!! Πράγματι είναι ένα πολύ περίεργο περιστατικό όπου δείχνει τον φουκαρά αυτόν παίχτη σαν να έχει δαιμονιστεί στην στιγμή!! Άλλοι λένε ότι τον αποτελείωσαν με μάγια και ότι εκείνη την στιγμή το δαιμόνιο τον κατέβαλε όπου και τον σκότωσε!! Τι είναι αλήθεια!;! Κανείς δεν ξέρει!;! Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το τι πρόκειται!! Ειδικά με το πρώτο βίντεο από την Βολιβία οι σκεπτικιστές δεν έχουν να πουν και πολλά!! Ένα είναι το σίγουρο ότι με τέτοια βίντεο αποδεικνύεται ότι τελικά υπάρχουν δυνάμεις όπου δεν γνωρίζουμε αλλά και δικαιώνονται πολλοί άνθρωποι στον κόσμο από την αρχαιότητα ως σήμερα που λέγανε ότι είχαν βιώσει ή είχαν δει παρόμοια πειστικά! Τώρα γιατί πρόκειται θα δείξει το μέλλον ή μάλλον δεν θα δείξει. Μέχρι την άλλη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLELLYCANSTEAM!!!

 


10 σκέψεις στο “ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΧΡΟΝΙΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑ!;!

  1. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΕΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 8ΧΙΛ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΜ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ . ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΙΛΜ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ

  2. SpeciaIX!!!!

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!!

    ΝΑ ΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση