2 σκέψεις στο “Γιγαντιαία Πυραμίδα Χτίστηκε Στην Area 51!!!! Για ποιο λόγο!!;!!

 1. Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι όλες αυτές οι πυραμίδες μπορεί να είναι σκάφη τα οποία όποιοι τα έφεραν εδώ τα καμουφλάρισαν έτσι ώστε να μη φαίνονται πλέον μεταλλικά και ενδεχομένως, κάποια στιγμή, να τα βάλουν μπρος και να εγκαταλείψουν τον πλανήτη?
  Και γιατί οι τρείς πυραμίδες της Γκίζας είναι τέλεια ευθυγραμμισμένες με τη ζώνη του Ορίονα?
  Πώς μπόρεσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι να τετραγωνίσουν τον κύκλο (εαν λάβουμε υπόψην το ότι η περιφέρεια με ακτίνα ίση με το ύψος τής πυραμίδας
  έχει ίδιο μήκος με την περίμετρο τής βάσης της.

  1. Valeleriana!!!!

   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!! ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ STAR GATE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΜΕ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΩΕΙ!!!!

   ΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΔΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΤΡΙΝΕΣ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΕΙΑ!!!! ΜΟΝΟ ΘΕΟΡΙΕΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΥΡΑΜΥΔΑ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΧΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΩΣ ΘΕΟΡΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ!!!!

   http://www.viewzone.com/pyr.NC2z.html

   http://www.grahamhancock.com/phorum/read.php?f=1&i=322357&t=322357&v=f

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΩΡΙΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΟΤΙΟΥΝΤΕ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ Η ΟΧΙ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ!;! ΔΕΣ ΑΥΤΟ:

   http://blogs.sch.gr/dkonas/2011/02/27/%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%8D%CF%88%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%87%CE%AD%CE%BF%CF%80%CE%B1/

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση