ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΧΗΜΑ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΧΗΜΑ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!

 Fwd: Συστήματα Ραντάρ της Παγκοσμιοποίησης στη ΗΠΕΙΡΟ μας????

ΠΡΟΣ: 1 παραλήπτης

Ιδιαίτ. κοιν.: 1 παραλήπτες

Προβολή λεπτομερειών

Παραξενεύτηκα!!! αλλά η Ελλάδα είναι ένα μέρος  … υποτεταγμένο  πλήρως  στους Ιλλουμινάτοι!

Κοιμόμαστε τον …. γλυκύτατο ύπνο!!!

…. μας    νανουρίζουν με την “δόση” του ΔΝΤ & Ε.Ε. & της… .Κομισιόν!

Κοιτάξτε τι  συστήματα έχουν βάλει σε βουνό τις Ηπείρου!…. Ποιος τους έδωσε την άδεια?

Ποια  “Ελληνική Κυβέρνηση”??  …” Αυτοί”, έχουν οργανώσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο και βαδίζουν ολοταχώς …. κατά το πρότυπο της  MATRIX.

Το παρακάτω άρθρο θα το βρείτε σε αυτήν την διεύθυνση όπου και μας το έστειλε ο αναγνώστης μας George Royxotas. Τα παραπάνω λόγια είναι του αναγνώστη μας και την απάντηση μας για αυτό το τόσο παράξενο θέμα θα είναι μετά το άρθρο….

http://1greek.wordpress.com/2012/11/29/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BE

-Στρατιωτική περιοχή σε σχήμα εμβρύου μέσα στη μήτρα σε βουνό των Ιωαννίνων.

-Φαίνεται πεντακάθαρα ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος.

-Στρατιωτικά ραντάρ σε “κυκλικό σχήμα μυαλού” στο κεφάλι του εμβρύου!

-Μηχανήματα μετάδοσης και λήψης δεδομένων στη θέση της καρδιάς!

Πριν να σχολιάσετε όμως και να πείτε οτιδήποτε σας συμβουλεύω να μελετήσετε τις φωτογραφίες. Είναι από το Google Earth απ΄ όσο παλιά μπορεί κανείς να δει έως σήμερα!.  Στην κορυφή λοιπόν αυτού του βουνού,  πολύ κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων, υπάρχει στρατιωτική περιοχή που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα προς τοποθέτηση ραντάρ, αγνώστου εργασίας, αλλά και μηχανημάτων με δικές τους γεννήτριες.  Σίγουρα υπάρχει υπόγειος χώρος, εφόσον υπάρχει καταπακτή, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι υπάρχει εκεί κάτω. Έως εδώ ας πούμε όλα καλά…

Τι έχετε να πείτε όμως αν σας πω όμως πως η χαλικόστρωση που έχει διαμορφώσει το χώρο,  από ψηλά   δείχνει ένα έμβρυο μέσα στον πλακούντα, με εμφανή τον ομφάλιο λώρο;

-Τυχαία ο δρόμος συνδέεται στην κοιλιά του;

-Τυχαία τα ραντάρ σε κυκλική μορφή μυελού είναι τοποθετημένα στο κέντρο του “υδροκέφαλου” εμβρύου;

-Τυχαία στη θέση της καρδιάς είναι τοποθετημένα τα μηχανήματα αποστολής και λήψης δεδομένων;

Πολύ τυχαίο  το όλο θέμα …

“Σημείο αναφοράς”  για εξωγήινους,  για τους ΕΛ  ή στρατιωτικό μυστικό σχέδιο;

Εμείς που ερευνήσαμε το όλο θέμα μάθαμε ότι πρόκειται για διάνοιξη μεταλλείων μεταλλεύματος!!!! Κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό θα δείξει στο μέλλον!!! Είναι αξιοσημείωτο όμως ο τρόπος που έχουν ξεκινήσει να γίνει η διάνοιξη και αυτό φαίνεται εν μέσω των φωτογραφιών!!!!

Στην εν λόγο περιοχή πολλοί ντόπιοι κάνουν λόγο για πολλές εμφανίσεις ΑΤΙΑ ειδικά το βράδυ όπου και τα οποία δείχνουν να προσγειώνονται εκεί!!!! Το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι δεν τα βλέπουν να ξανά απογειώνονται. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάποια μυστική βάση για ΑΤΙΑ διότι το εν λόγο έργο έχει γίνει από ανθρώπινα χέρια!!!!

Το θέμα είναι όμως γιατί έγινε!;! Αν πράγματι είναι μεταλλείο ποιος έδωσε την άδεια ώστε να μείνει μια τεράστια τρύπα στο βουνό μετά την εκμετάλλευση του!;! Ντόπιοι μας είπαν ότι πρόκειται για Αιολικό πάρκο και εκεί αποθηκεύουν τα πτερύγια και τις κολώνες όπως ακόμη και όλα τα αλλά υλικά που διαθέτει η εταιρία που έχει αναλάβει το όλο έργο!!!!

Μα και έτσι να είναι οι φωτογραφίες διαψεύδουν το όλο ζήτημα διότι αν τοποθέτησαν έτσι όλα αυτά τα πράγματα και άνοιξαν τον χώρο έτσι πρόκειται για διαβολική σύμπτωση που εμείς δεν την πιστεύουμε!!!!

Για την εν λόγο περίπτωση είχα ακούσει σε ένα συνέδριο για ΑΤΙΑ στην Βοστώνη πριν λίγα χρόνια το 2005 τα εξής:

<< Σε μερικά χρόνια η NASA θα συνεργαστεί με κάποιες χώρες όπου θα φτιάξουν κάποιου είδους γλυπτού ή ακόμη και << έργα >> τα οποία θα είναι ορατά μόνο από τον αέρα αλλά και το διάστημα. Το τι είδους γλυπτά θα χρησιμοποιήσει η NASA δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και με ποιο τρόπο θα φτιαχτούν. Το μόνο που γνωρίζουμε ως << Σύλλογος Ερευνών ΑΤΙΑ Των ΗΠΑ >> είναι ότι θα σχηματίσουν διάφορα σχήματα σε πεδιάδες, βουνά, έρημους, τα οποία δεν θα είναι προσβάσιμα σε πολλούς ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο η NASA πιστεύει ότι θα έρθει σε επαφή με νοήμον όντα από τα βάθη του διαστήματος….. >>

Βέβαια όπως πάντα τότε πολύ δεν το πίστεψαν και κάποιοι από την NASA το διέψευσαν το όλο ζήτημα. Όμως η περίπτωση αυτή για την οποία και γράφω τώρα δεν μου αφήνει περιθώρια να είναι αυτήν για την οποία και άκουσα στο τότε συνέδριο στην Αμερική!!!!

Το τι άλλο θα μπορούσε να είναι μόνο εικασίες θα μπορούσαμε να κάνουμε και να γράφουμε ώρες!!!! Θα φανεί λοιπόν τι από όλα είναι στο μέλλον. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


4 σκέψεις στο “ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΧΗΜΑ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!

 1. nirofase!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!!!

  ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΜΕΣΟ ΤΟΥ GOOGLE EARTH ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ( ΥΜΗΤΤΟΣ ) ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!

  ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH.

  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΦΕΝΟΜΑΙΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΒΗΘΛΕΕΜ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΑΕΡΑΜΗΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

  ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΕΞΑΓΑΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΒΑΣΗΣ ΡΑΝΤΑΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ!!!! Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 70-80 ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!!!!

  ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ; ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…..ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΑΤΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΓΑΗΔΑΡΟΣ ΤΟ 1964 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!!

  ΤΟ ΦΕΝΟΜΑΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ…..ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΟΡΟΗΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΚΑΠΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ!!!!

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ <> ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΒΟΥΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ…..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΟΤΕΣ….

  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 2. Έχω την αίσθηση πως η περιοχή είναι πλέον καλυμμένη με σύννεφα στο google earth. Προσπάθησα να βρω την τοποθεσία που αναφέρετε χωρίς επιτυχία κι έτσι άρχισα να κοιτάω για οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορούσα να πάρω από τις φωτογραφίες, όπως οι δρόμοι. Νομίζω πως τους εντόπισα αλλά στο μέρος όπου έπρεπε να φαίνονται οι εγκαταστάσεις υπάρχουν σύννεφα… Και το θέμα που τίθεται είναι (εφόσον έχω δίκιο και βρήκα την ίδια τοποθεσία με αυτή που αναφέρεστε): είναι μια απλή σύμπτωση πως υπάρχουν πλέον σύννεφα εκεί ή μετά τη δημοσίευση του αντίστοιχου άρθρου υπήρχε ο φόβος πως με περαιτέρω ανάλυση θα έβγαιναν κι άλλες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας? Δυστυχώς δεν πιστεύω πως μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά ποιο από τα δύο ισχύει. Αν ισχύει το τελευταίο σημαίνει πως στην αρχική ανάλυση που έγινε στις φωτογραφίες κάτι είχε παραληφθεί και μπορούσε να φανερωθεί με παραπάνω ψάξιμο (ανάλυση από διαφορετική οπτική γωνία). Ή όλα αυτά είναι φαντασία και απλά μάζεψε σύννεφα η κορυφή όπως τόσο συχνά γίνεται κι έτυχε να ανανεώσει τους χάρτες η google εκείνη τη στιγμή.
  Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Αφήστε μια απάντηση