ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 12

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 12

Λοιπόν προτού μπω στο κύριο θέμα του άρθρου αυτού θα ήθελα να πω κάποια πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί για το θέμα των Λυκάωνων από πολλού όχι ιδιαίτερα από την χώρα μας μα από ξένους παράγοντες επηρεάζοντας κάποιους από την χώρα μας αλλά και κάποιους δαχτυλοκαθοδηγούμενους στο να έχουν σηκώσει μια θύελλα αντιδράσεων στο ζήτημα αυτό!!!! Το να υπάρχουν αντιδράσεις είναι καλό, μα όταν υπάρχουν κακόβουλες αντιδράσεις είναι κακό!!!! Θα με ρωτήσετε δεν υπάρχουν και κάποιοι από μόνοι τους όπου μπορούν να πουν την γνώμη τους!;! Βεβαίως αλλά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα το ενός χεριού και χαίρομαι αφάνταστα για τέτοιους ανθρώπους διότι από μια τέτοια αντιπαράθεση μπορεί να είναι το κίνητρο για κάποιους άλλους να συνεχίσουν στο ότι κάνω εγώ…έστω και ένας φτάνει!!!!

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο ως απίστευτο κάποιος να πειστεί στην ύπαρξη τέτοιων πλασμάτων!!!! Όμως!!!! Γιατί όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί πίστευαν σε τέτοια αλλά και ποιο απίστευτα πλάσματα!;! Ήταν ηλίθιοι!;! Αν πάρουμε λοιπόν την γνώμη ότι ήταν ηλίθιοι πως και είχαν τέτοιους τεράστιους πολιτισμούς με τέτοια απίστευτα έργα αρχιτεκτονικής όπου κάποια από αυτά μέχρι και σήμερα κανείς παρόλη την τεχνολογία που υπάρχει δεν κατάφεραν να λύσουν το πώς φτιάχτηκαν άλλα και άλλα πολλά αινιγματικά στοιχεία…..!;! Οπότε κάτι δεν πάει καλά με τον σημερινό πολιτισμό!!!! Τι είναι όμως είναι αυτό!;! Πολλά μπορεί να είναι αλλά όπως λένε κάποιοι ερευνητές το μεγαλύτερο ποσοστό πέφτει στην θεωρία της συνωμοσιολογίας!!!! Αλλά και ένας δεύτερος λόγος είναι ότι πλέον οι ποιο πολλοί άνθρωποι ζουν στοιβαγμένοι σε κωμόπολης και πόλεις μεγάλων διαστάσεων και υπάρχουν άνθρωποι οι οπαίοι δεν έχουν δει ούτε σκαντζόχοιρο στην ζωή τους ζωντανό!!!! Ελπίζω λοιπόν μέχρι εδώ να συμφωνείτε!!!!  Ακόμα και στα χωριά τα ποιο εξευγενισμένα πολλοί λίγοι είναι αυτοί που δουλεύουν στην φύση ώστε να δουν κάτι το περίεργο και παράξενο όπως παλιά!!!!

Γιατί δεν κάνετε ένα πείραμα στον εαυτό σας!;! Τι!;! Π.χ. ένας αναγνώστης πριν λίγες μέρες μου έστειλε έναν παράξενο ήχο από το μέρος που έμενε όπου ακουγόταν ως τρίξιμο πόρτας αλλά και ως ελέφαντας!!!! Ναι εδώ στην Ελλάδα!!!! Ένας παράξενος συνεχόμενος ήχος οποίος είχε καταγραφεί με το κινητό του τηλέφωνο!!!! Δεν μπορεί κάποιος να πει με ακρίβεια το τι ήταν στον αναγνώστη αυτόν αλλά πράγματι ήταν πολύ περίεργο!!!! Αναμένουμε στοιχεία που του ζητήθηκαν αν θα τα στείλει ώστε να το αναλύσουμε περεταίρω!!!! Τώρα για το πείραμα….πηγαίνετε σε ένα μέρος όπου είναι έρημο από κόσμο και σπίτια….σε ένα βουνό ή σε ένα κάμπο ή ακόμα σε μια λίμνη ή ένα ποτάμι ακόμα και σε σπηλιά όχι πολύ βαθιά καμιά δεκαριά μέτρα !!!! Πάρτε ένα δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι ψηφιακό ή ακόμα και αναλογικό με την κασέτα!!!! Φτιάξτε το έτσι όπως λένε οι οδηγίες να καταγράφει μόνο σε ότι θόρυβο υπάρχει αν δεν υπάρχει κάποιος θόρυβος ή ήχος δεν θα καταγράφει!!!! Πηγαίνετε λοιπόν αφήστε το και πηγαίνετε μετά από 5 μέρες και πάρτε το!!!! Δεν θα πείτε σε κανέναν που θα το βάλετε θα το ξέρετε μόνο εσείς !!!! Ακούστε το τι θα έχει καταγραφεί και θα μείνετε έκπληκτοι από τους άγνωστους ήχους και θορύβους που θα έχουν καταγραφεί στο κασετοφωνάκι σας!!!! Αν το κάνετε με βιντεοκάμερα με τον ίδιο τρόπο θα εκπλαγείτε ακόμα ποιο πολύ!!!! Τότε σιγά σιγά θα αρχίσετε να πιστεύετε πολλά πράγματα σας το εγγυούμε!!!! Αν δεν πετύχει στο πρώτο μέρος που θα πάτε μην το βάλετε κάτω διαλέξτε άλλο μέρος και ακούστε το προσεχτικά…πολύ προσεχτικά!!!! Σε χώρο που θα είναι χωρίς φασαρία ή με ακουστικά…..!!!!

Έτσι λοιπόν κάποια όντα όπως οι εξωγήινοι οι Δρακονιανοί αλλά και άλλα παράξενα και άγνωστα ζώα τα οποία έχουν φωτογραφηθεί αλλά και βιντεοσκοπηθεί μέχρι και πριν 20  χρόνια ήταν απίστευτα στο σύνολο των ανθρώπων!!!! Σήμερα όμως είναι πιστευτά από το 68 %!!!! Ότι υπάρχουν και είναι αναμεσά μας!!!! Τώρα όσο για τους Λυκάωνες αλλά και τα βαμπίρ ίσως και να μην τους δούμε ποτέ αν δεν το θελήσουν οι ίδιοι λόγο ότι έχουν ένα ισχυρό άσσο στο μανίκι τους!!!! Την ανθρώπινη υπόσταση και ύπαρξη και όποτε θελήσουν μεταμορφώνονται κατά βούληση όπως έχω ξαναπεί και όχι με φεγγάρια και μαγικές ιδιότητες!!!! Όπως όμως έχω ξαναπεί όσοι δεν με πιστεύουν ας τα εκ λάβουν ως μια πολύ ωραία ή ακόμα και άσχημη φανταστική ιστορία!!!! Μόνο που τα στοιχεία και οι αποδείξεις λένε τα αντίθετα τελείως….λένε την πραγματικότητα!!!!

Πριν λίγο καιρό είχα γράψει για το κρανίο του Λυκάωνα όπου είχε βρεθεί σε ένα προϊστορικό σπήλαιο στην Γαλλία!!!! Ναι είχα βιαστεί λόγο ενθουσιασμού και είχα αναρτήσει μια παραποιημένη φωτογραφία ως απόδειξη!!!! Η αλήθεια όμως όπως είπα και στο άρθρο σε σχόλια που γίνανε ότι το κρανίο μπορεί να μην ήταν αληθινό αλλά οι βραχογραφίες είναι και παρά είναι είτε σε κάποιους τους αρέσει είτε όχι!!!! Έτσι λοιπόν μια και μιλάμε για κρανία σήμερα έχω να σας δείξω κάποια πολύ αινιγματικά κρανία όπου λένε ότι είναι από Λυκάωνες!!!! Τα ποιο πολλά τα έχουν ιδιώτες συλλέκτες στην κατοχή τους όπου κάποια από αυτά έχουν γίνει αναπαραγωγή από κάποιους καλλιτέχνες ως αντικείμενα διακόσμησης κάποιων ανθρώπων αφήνοντας να διανοηθεί ότι δεν υπάρχει πραγματικό κρανίο τέτοιο και ότι η όλη υπόθεση είναι ψέματα!!!! Είναι όμως έτσι!;! Βεβαίως και υπάρχουν και τα ψεύτικα ή τα παράξενα που τα αναγνωρίζουν ως Λυκάωνα …θα τα δούμε όλα!!!! Εγώ θα σα παραθέσω τα παρακάτω στοιχεία και φωτογραφίες και εσείς αποφασίζετε….

KRANIO 1

Κεφαλή η οποία είναι από παράξενο και μη αναγνωρίσιμο πλάσμα όπου κάποιοι λένε ότι είναι από Τσούπα Κάπρα και κάποιοι επιτήδειοι το λανσάρουν ως κεφαλή Λυκάωνα!!!! Καμία σχέση με Λυκάωνα διότι θα έπρεπε να είχε τρίχες καλυμμένο η κεφαλή αυτή!!!! Η κεφαλή αυτή βρέθηκε το 1989 από τον Μιγκέλ Γουάρδο στην Αργεντινή όπου και το παρέδωσε στις αρχές!!!! Από τότε πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι έχουν βρει την κεφαλή αυτήν….κανείς σήμερα δεν ξέρει που βρίσκεται!!!!

KRANIO 2

KRANIO 3

KRANIO 4

 Αυτές οι 3 φωτογραφίες λένε κάποιοι ότι είναι πραγματικό κρανίο Λυκάωνα!!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πραγματικό αλλά μια απομίμηση του αληθινού κρανίου που έχει ο Θαν Σούπερχ στην Βιέννη στην ιδιωτική του συλλογή!!!! Το αυθεντικό κρανίο έχει δυο φορές το μέγεθος ενός κρανίου ανθρώπου!!!! Το κρανίο που βλέπετε στην φωτογραφία έχει διάσταση 25 πόντους!!!! Αποστέλλετε μέσο ταχυδρομείου και κοστίζει γύρω στα 15 ευρώ και είναι από πλαστικό!!!! Μαζί με την βάση του από τον καλλιτέχνη Ντάβιαν όπου φτιάχνει πολλά παράξενα διακοσμητικά αντικείμενα!!!!!

KRANIO 5

Αυτό εδώ το κρανίο έχει την ίδια διάσταση με το ποιο πάνω και λέει ο ίδιος καλλιτέχνης ότι είναι από πραγματικό Λυκάωνα όπου και είχε δει σε κάποια συλλογή!!!! Δεν είναι γνήσιο αντίγραφο και δεν έχει καμία σχέση με κρανίο Λυκάωνα!!!!!

KRANIO 6

 Αυτό το παράξενο και αινιγματικό κρανίο κάποιοι λένε βρέθηκε στην Γουατεμάλα και ότι είναι κάποιου φουκαρά Λυκάωνα!!!! Η αλήθεια το που και πότε βρέθηκε κανείς δεν ξέρει κάποιοι πιστεύουν ότι είναι πλαστό μιας και σήμερα κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται!!!!! Υπήρξαν όμως γνώμες ότι μπορεί να είναι κάποιο είδος αρχαίου πίθηκου!!!!

KRANIO 7

Από την ιδιωτική συλλογή κρανίων του Έλοϊς Κρόμερ στην Μινεσότα ( Μορμόνος )  ο ίδιος λέει ότι πρόκειται για κρανίο Λυκάωνα!!!! Οι ειδικοί που το εξέτασαν λένε ότι έχει ηλικία 13.000 χρονών και είναι από άγνωστο ον το οποίο δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη μας!!!! Μάλιστα τοποθετήθηκαν στην δήλωση ότι ήταν δίποδο!!!! Βρέθηκε λένε στη Κριμαία το 1958!!!!

KRANIO 8

Ένα απίστευτο κρανίο από ιδιωτική συλλογή Γάλλου μεγιστάνα όπου έχει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με καλλυντικά στον κόσμο!!!!  Το κρανίο αυτό λέγεται ότι είναι Λυκάωνα βρέθηκε στην Σκανδιναβία μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο!!!! Κατά πόσο είναι αληθινό δεν μπορώ να το γνωρίζω!!!! Το λάθος του προηγούμενου ιδιοκτήτη ήταν ότι το έπλυνε για να το καθαρίσει βράζοντας το με χλωριούχα προϊόντα!!!!

KRANIO 9

KRANIO 10

KRANIO 11

Λέγεται ότι αυτό το κρανίο Λυκάωνα όπου μερί και πριν κάποια χρόνια διακοσμούσε ένα πολύ γνωστό Γκόθικ ρεστοράν στο Λονδίνο!!!! Αγνοείτε η τύχη του μετά την κλοπή του το 1999!!!! Το ρεστοράν δίνει αμοιβή μέχρι και σήμερα σε όποιον το βρει 5.000 στερλίνες!!!! Επίσης έχει χαρτιά όπου διαπιστώνει την γνησιότητα του ως ον όπου δεν υπάρχει στον πλανήτη αυτόν από τεστ DNA όπου του είχαν κάνει!!!!

KRANIO 12

Η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκε ήταν στο Μπόχουμ στην Γερμανία σε ειδικό εργαστήριο για την ανίχνευση του DNA του κρανίου το 2009 από τότε αγνοείτε η τύχη του!!!! Το είχε ένας πολύ γνωστός συλλέκτης κρανίων από τον Καναδά όπου έχει και τηλεοπτική εκπομπή στο Ντισκάβερι τσάνελ ως αρχαιοπώλης …..

KRANIO 13

Αυτό το κρανίο βρέθηκε το 1929 στην Ρώμη σε χριστιανική κατακόμβη!!!! Το κρανίο αυτό το έχει στην συλλογή του το Βατικανό παράξενων κρανίων με αριθμό 341!!!! Βέβαια το Βατικανό αρνείται την ύπαρξη του αλλά και την συλλογή παράξενων κρανίων που διαθέτει!!!! Το συγκεκριμένο βρέθηκε από όσο λένε οι ιστορίες μέσα σε ένα τάφο υπόγειο αγκαλιά με δυο ανθρώπινους σκελετούς!!!! Μέσα στον τάφο υπήρχε αφιέρωση όπου έγραφε στα Λατινικά << Vir qui velit vitam suam wolfius >> ( o άνθρωπος λύκος που έδωσε την ζωή του για εμάς )….. βέβαια κουβέντα για αυτό από πουθενά εκτός από κάποιους ιερείς από την οργάνωση OPUS DEI!!!!

Όλα σχεδόν τα κρανία αυτά και κάποια άλλα τα οποία δεν έχουν ακόμα κάνει την εμφάνιση τους στο κοινό έχουν αντιγραφή από κάποιους καλλιτέχνες για κάποιους ανθρώπους και στην συνέχεια ως διακοσμητικά αντικείμενα!!!! Είναι πολύ λογικό όταν κάποιοι δεν θέλουν να φανούν κάποια στοιχεία που δεν πρέπει να τα μάθει ο κόσμος να τα διαστρεβλώνουν και να τα παραποιούν ως προς εξευτελισμό φτηνής διασκέδασης!!!!

Τι γίνεται όμως με αυτά τα κρανία και άλλα τόσα που έχουν βρεθεί αλλά και κάποια βρίσκονται σε κάποιες συλλογές ιδιωτικές!;! Για ποιο λόγο τα μαζεύουν αλλά και για ποιο λόγο δεν τοποθετούνται σε μουσεία όταν τα βρίσκουν παρά τα εξαφανίζουν!;! Δεν μιλάω μόνο για τα στοιχεία των Λυκάωνων αλλά και για πολλά άλλα περίεργα όντα η απομεινάρια τους όπου έχουν βρεθεί κατά καιρούς!!!!

Βλέπετε ακόμα και τώρα αν κάποιος θελήσει να παραδεχτεί ότι όλα αυτά τα κρανία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια καλοστημένη φάρσα δεν μπορεί, όπως και όποιος αποφασίσει να πει ότι είναι αληθινά!!!! Ο λόγος είναι ότι είναι άφαντα εκτός των ιδιωτικών συλλογών όπου δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να τις δει από κοντά!!!! Επειδή ξέρω ότι πάλι κάποιοι θα μπουν στον κόπο να αρχίσουν να λένε ότι λέω μπαρούφες θα τους συνιστούσα να μην το κάνουν διότι εγώ προσωπικά έχω βρεθεί σε τέτοιες συλλογές από ιδιώτες όπου και έχω φωτογραφικό υλικό και συνέντευξη!!!! Το πότε θα τις αναρτήσω αυτό είναι μια άλλη ιστορία και αν!!!!

Καλό λοιπόν θα ήταν φρόνιμο να κοιτάμε τις πηγές μας ( και εγώ ) προτού αμολήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε!!!! Δεκτών η κάθε αντιλογία θα την δεχτώ με αποδείξεις όμως όπως μιλάω και γω !!!! Μην το κάνουμε όπως με το παλαιό άρθρο όπου μέχρι και τις βραχογραφίες κάποιοι λένε ότι δεν υπάρχουν κάνοντας σχόλια για παιδικές ζωγραφιές και άλλες ασυναρτησίες χωρίς να έχουν καν πάει να τα δουν από κοντά!!!!

Βέβαια τα ερωτηματικά μου από εκείνα τα σχόλια μένουν αναπάντητα…. Όχι καλό είναι που τα αναφέρουν και μπράβο τους αλλά εγώ στεναχωριέμαι στα ερωτήματα μου γιατί δεν απαντάνε. Μα πώς να απαντήσουν ειδικά για τα συγκεκριμένα σπήλαια όπου και έχουν κλείσει τόσα χρόνια σχεδόν 50 και δεν μπαίνει κανείς πλέον εκεί εκτός από τους αρχαιολόγους Μισθόσιανς!!!! Ποιοι είναι αυτοί!;! ( όχι για εσάς τους απλούς αναγνώστες ) .

Εσείς που το παίζεται ότι είστε γνώστες και δεν δέχεστε τίποτα από το παράξενο και είστε σοβαροί σκεπτικιστές για κάντε μου την χάρη και πείτε μου τι είναι αυτοί οι αρχαιολόγοι και γιατί μπαίνουν μόνο αυτοί σε αυτά τα σπήλαια!!!! Επί πληροφόρηση είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν αφήνουν να ανοιχτεί η καταπακτή κάτω από την σφήγκα της Αιγύπτου όπου και έχει βρεθεί από το 1921!!!! Αλλά βέβαια αυτά είναι πολύ ψηλά γράμματα για εσάς και εκτός από το να φαμφαρολογείτε και να κράζετε ως κόρακες κοροϊδεύοντας τους πάντες γύρω σας δεν κάνετε κάτι άλλο, και όταν έρχονται τα σκούρα στο καβούκι σας!!!! Δεν με πειράζει και τόσο διότι η αποσιοποίηση σας δείχνει την αμάθεια σας….ή!!!! και το πόσο δάχτυλοκαθοδηγούμενοι είστε!!!!

Λοιπόν καλοί φίλοι αναγνώστες είτε πιστεύετε είτε όχι στην ύπαρξη των Λυκάωνων αυτό ήταν άλλο ένα άρθρο για τους Λυκάωνες!!!! Δυστυχώς για κάποιους αναμένονται και άλλα στο μέλλον, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


10 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 12

 1. Τeo!!!!

  ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΧΙ!!!! ΔΙΟΤΙ ΑΛΑΖΕΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ DNA ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΛΥΚΑΩΝΑ!!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΝ!;! ΟΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΗΣΜΟΣ ΕΧΕΙ 8 ΜΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ ΙΟΣ!!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1935 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΗΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ Η ΛΥΣΗ Η ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!!!! ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ !!!!!

  Η ΒΟΥΒΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΛΗ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ΣΚΛΉΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΩΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΘΑ ΕΠΙΒΊΩΝΑΝ ΤΟΣΟ!!!!! ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΘΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΡΗΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ!!!!! Η ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!! Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΥΝΑΠΑΤΗΜΑΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΔΙΑΘΗΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!! Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΓΙΑΧΒΕ ΕΔΕΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΖΩΑ!!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΑΙΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ!!!! ΨΑΧΤΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Saman υπάρχει διάφορα ανάμεσα σε κάποιον που έχει γεννηθεί λυκαωνας και σε κάποιον που έγινε μετά,έχουν οι λυκαωνες ανοσία σε διάφορες ασθένειες οι οποίες για εμάς μπορεί να είναι θανατηφόρες όπως ο καρκίνος επίσης ένα θέμα το οποίο έχει αρχίσει να με απασχολεί είναι η τρέλα,ποια είναι η γνώμη σου σχετικά με αυτό πιστεύεις πως είναι κάτι το φυσικό το οποίο μέσα από διάφορες καταστάσεις εκδηλώνεται η οφείλεται σε κάποιον άλλο παράγοντα που σχετίζεται με τον χώρο του μεταφυσικού και αν ναι ποιος είναι αυτός?

 3. Επισης εφοσον οι Λυκαωνες μπορουν να μετρεψουν καποιον ανθρωπο σε Λυκαωνα αν του εχουν τεραστια εμπιστοσυνη, τοτε γιατι δεν μετατρεπουν και τα παιδια τους που δεν γεννηθηκαν Λυκαωνες αλλα απλοι ανθρωποι, ωστε να μην τα χασουν απο προωρα γηρατεια?

  Υ.Γ. Απαντησε μολις τελειωσεις με τις ερευνες σου και εχεις χρονο! :P

  1. Greek Warrior!!!!

   ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝΑ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΙΟΎΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΌ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝ ΔΥΟ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΙΝΕΥΡΕΘΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΤΉΣΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!!! ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΟΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. Saman τι ξερουμε για τους Λυκαωνες που ζουν σε αλλους πλανητες? Επικοινονουν οι δικοι μας γηινοι Λυκαωνες με αυτους η τουλαχιστον εχουν καποια επαφη? Αν ναι, μπορουν και θελουν να μας βοηθησουν στον πολεμο εναντια των δρακονιανων?

Αφήστε μια απάντηση