ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ M-TΡΙΓΩΝΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ M-TΡΙΓΩΝΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!!

 Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, υπάρχουν περίπου μια ντουζίνα ανώμαλες ζώνες σε διάφορα μέρη της Ρωσίας. Η περιοχή με την ονομασία  << M-Τρίγωνο >> στην περιοχή Perm ( Πέρμ ) είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη μέρη. Ανακαλύφθηκε το 1980 και καλύπτει μια έκταση 70 τ. χλμ. Οι άνθρωποι ή τα αεροπλάνα δεν εξαφανίζονται όπως στο τρίγωνο των Βερμούδων, αλλά τα ρολόγια σταματούν και φωτεινές λαμπερές και χρωματιστές αστραπές εμφανίζονται συχνά στον ουρανό. Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν σε χώρους υπόγειων κοιλοτήτων  όπου η ισχυρή ενέργεια προέρχεται από τα βάθη της Γης. Ένα κοίλωμα είναι στην πραγματικότητα ένας αγωγός κύματος για την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια για να έρθει επάνω από τα κατώτερα στρώματα του πλανήτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο χρώμα, ήχο και άλλα φαινόμενα, εξηγεί ο Νικολάι Σαμπότιν, ένας από τους διοργανωτές της Διάσκεψης ουφολογίας στο Πέρμ. Ωστόσο, ορισμένα πράγματα συμβαίνουν στο M-τρίγωνο όπου δεν υπάρχει εξήγηση από πουθενά και από κανέναν.

PERM RUSIA

Η περιοχή Μ-τρίγωνο δηλαδή Molyobka ( Μολγιόβκα ) ανώμαλη ζώνη άγνωστης ιδιότητας.

Είναι μια  παραφυσική περιοχή του  Perm Krai στην  Ρωσία .  Ανώμαλη ζώνη, που ονομάζεται επίσης την M-τριγώνου, εκτείνεται σε μια έκταση 70 τετραγωνικών χιλιομέτρων  γύρω από το χωριό Moλγιόκβα, το οποίο χωριό είναι γνωστό ως το κέντρο εμφανίσεων UFO . Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, τα μέρη της ανώμαλης ζώνης δεν έχουν φυσικό μαγνητικό πεδίο .

Αυτό το μέρος λένε πολλοί ουφολόγοι ανά τον κόσμο ότι είναι ένα αεροδρόμιο από ATIA που προέρχονται από άλλους γαλαξίες. Σχεδόν ο καθένας που επισκέφθηκε αυτόν τον τόπο βίωσε κάτι άγνωστο, αινιγματικό, κάποιες παρουσίες δυνάμεων όπου χαρακτηρίστηκαν ως θαύμα. Σχεδόν ο καθένας αισθάνθηκε να υπάρχει μια μοναδική άνεση της ψυχής .Το μέρος είναι πολύ ενεργητικό, με πολύ θετική επίδραση στην υγεία του ανθρώπου όπως έχουν παρατηρήσει. Λέγεται ότι υπήρξαν περιπτώσεις ως την πλήρη ανάκτηση αρρώστων χωρίς καμία ιατρική θεραπεία, παραδοσιακή ή όχι. Οι υγιείς άνθρωποι αισθάνονται τη γενική βελτίωση σε όλους τους τομείς: τη σωματική, πνευματική, ψυχική, ηθική, κλπ. Είναι αναγκαίο να αναφέρουμε στις “ηθικές συνέπειες” της M-ζώνη: τα μειονεκτήματα του χαρακτήρα ενός ατόμου φαίνεται να εξαφανίζονται εδώ, οι καλές προθέσεις και τα υψηλά συναισθήματα έρχονται στη ζωή. Η ψυχή γίνεται καθαρότερη, ήπια και πιο ήρεμη. Μπορείτε σχεδόν να αισθανθείτε τον εαυτό σας να γίνεται  καλύτερος άνθρωπος με. Επίσης, η << δημιουργική δράση > του M-τριγώνου είναι αρκετά αισθητή: κάποιες  ικανότητες των ανθρώπων έρχονται ευσυνείδητα εκεί όπως κάποιος να γίνει άπταιστος μαθηματικός ή κάποιος να ξέρει τέλεια πολεμικές τέχνες ή κάποιος άλλος να έχει ιατρικές ικανότητες ή κάποιος άλλος να ξέρει από μηχανική ή κάποιος άλλος να ξέρει τα πάντα από γλυπτική κτλ. κτλ.!!!! Η περιοχή της M-τριγώνου βρίσκεται σε μια μακρινή περιοχή της Ρωσίας, στην βαθιά επαρχία, όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη έτσι είναι βέβαιο ότι θα είναι οικολογικά καθαρή. Η φύση είναι πολύ γραφική εκεί. Δάση  γεμάτο μούρα και μανιτάρια, όμορφα ποτάμια με δυνατότητα να συνδυάσει την έρευνα εργασίας και ανάπαυσης.

RUSIA

RUSSIA

 Αναμφισβήτητα είναι η πιο εντατική περιοχή εμφανίσεων ΑΤΙΑ στη Ρωσία και είναι μια απομακρυσμένη περιοχή κοντά στα Ουράλια, περίπου 600 χλμ. ανατολικά της Μόσχας.  Μάρτυρες αναφέρουν ότι βλέπουν παράξενα φώτα στον ουρανό, καθώς και  ιπτάμενα αντικείμενα, και πολλοί είναι αυτοί που είχαν συνάντηση με ημιδιαφανή όντα όπου αναδύονται από το δάσος!!!! Μάρτυρες αναφέρουν ακόμα για γράμματα που έχουν γραφτεί στον ουρανό!!!!

Ο Ρώσος συγγραφέας Αλεξάντερ Μιαγκτσένκοβ, συγγραφέας του βιβλίου << UFO – αιφνιδιαστική επίσκεψη >>, λέει ότι << τα περιστατικά που έχουν συμβεί σε αυτόν τον τομέα είναι δύσκολο να τα πιστέψει κανείς, και δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο μέρος  >>!!!! Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι που έχουν επισκεφθεί το M-Τρίγωνο αναπτύξαν μερικές φορές εκπληκτικές δυνάμεις με υπεράνθρωπες ικανότητες….!!!!!

Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα της απόκτησης τέτοιων δυνάμεων είναι ο δημοσιογράφος και κοσμοναύτης Πάβελ Mακχόρτοβ. Απολύθηκε από το στρατό για λόγους υγείας, ο Mukhortov έγινε δημοσιογράφος. Όταν δούλευε σε μια εφημερίδα άρχισε να διαβάζει όλο και περισσότερο για τις παράξενες δυνάμεις που στο Μ-Τρίγωνο και αποφάσισε να επισκεφθεί τον τόπο μόνο και μόνο για τον εαυτό του.

Προφανώς η περιοχή ήταν ήδη εκείνο τον καιρό στο επίκεντρο της έρευνας της  KGB, και αυτό ενίσχυσε την αποφασιστικότητα του Mukhortov ώστε να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα για τον εαυτό του. Αυτό που ανακάλυψε ήταν μια απομακρυσμένη και απομονωμένη περιοχή που αμέσως αισθάνθηκε παράξενα και μυστηριώδη. Μερικοί από την ομάδα του γρήγορα  αρρώστησαν ( υπάρχει και η αντίθετη πλευρά ), και ο ίδιος αισθάνθηκε να ξεπερνάει κατά πολύ την αρρώστια του όπου και έγινε αμέσως καλά!!!!

Φωτογραφίες από παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα ελήφθησαν, και επιστρέφοντας στην Μόσχα ο ίδιος αισθάνθηκε τελείως αλλαγμένος!!!! Πίστευε ότι είχε γεμίσει με μεγάλη γνώση σχετικά με ότι είχε σχέση με την αεροδιαστημική φυσική, και σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά έγινε δεκτός στο Διαστημικό Πρόγραμμα του Σοβιέτ ως κοσμοναύτη!!;!! Ο ίδιος πιστεύει ότι η περιοχή του M-Τρίγωνου άλλαξε εντελώς τη ζωή του και πιστεύει ότι του έδωσε ικανότητες πέρα ​​από κάθε προσδοκία του.

Ένας άλλος Ρώσος συγγραφέας με εμπειρία του M-τριγώνου είναι Emil Bachurin ( Εμίλ Ματσούριν ), ο οποίος αργότερα έγραψε ένα βιβλίο για το θέμα αυτό. Ο ίδιος συνδέει το τρίγωνο με πολλά παράξενα περιστατικά!!!! Το πιο εκπληκτικό από αυτά είναι οι τα απίστευτα γεγονότα που συνέβησαν σε μια επίσκεψη ερευνητικής ομάδας. Πολύ νωρίς στην επίσκεψή τους συνάντησαν μια παράξενη πηγή ενέργειας και εκδιώχθηκαν στα γύρω δάση από ημιδιαφανές φώτα που αποπνέουν μια ιδιαίτερη θερμότητα. Ως αποτέλεσμα αρκετά μέλη της ομάδας έλαβαν σοβαρά εγκαύματα!!!!

Σύμφωνα με αυτές τις νέες πληροφορίες οι Ρώσοι έχουν γνωστά για εξωγήινους πολιτισμούς εδώ και αρκετές δεκαετίες, για πολλούς αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, υπήρξαν φήμες που λένε ότι το γνώριζαν πριν τον πόλεμο του 1940 για πολλά χρόνια!!!! Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, είτε αυτό το αντιμετωπίζουν σαν μια μη εκδήλωση, ή την αντιμετωπίζουν σαν την πληροφορία όπου έρχεται από πολύ αναξιόπιστες πηγές. Αυτή η πληροφορία είναι ένα μεγάλο βήμα στη διαδικασία γνωστοποίησης για την ανθρωπότητα αλλά και την παραπληροφόρηση του όλου σοβαρού ζητήματος. 

ALIEN

Στην εποχή του Σοβιέτ, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δούλευε σε ένα μυστικό πρόγραμμα που στόχευε και στοχεύει στη δημιουργία ενός υπεράνθρωπου με παραφυσικές ικανότητες. Βάσει του σχεδίου αυτού, μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να έρθει σε επαφή με ένα εξωγήινο πολιτισμό. Ο επικεφαλής αυτού του άκρως απόρρητου προγράμματος μοιράζεται κάποιες λεπτομέρειες με τους δημοσιογράφους, για πρώτη φορά….:


Ένας ανώτερος συνταξιούχος υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, υπολοχαγός, PhD, όπου ήταν στενός συνεργάτης της Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών Alexey Savin ( Αλεξέι Σαβίν ) είπε ότι στα τέλη του 1980 μια ομάδα ερευνητών από τη Μονάδα Διαχείρισης εμπειρογνωμόνων του Γενικού Επιτελείου κατάφερε να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους ενός εξωγήινου πολιτισμού!!!! Ο Vasily Yeremenko ( Βασίλη Γερεμένκο ), Υποστράτηγος της FIB και ακαδημαϊκός της Ακαδημίας Ασφάλειας Άμυνας και επιβολής του νόμου, ήταν ο πρώτος που μίλησε στο Τύπου. Στη εποχή του Σοβιέτ υπηρέτησε στην KGB και είχε την εποπτεία της ομάδας και ανάπτυξης της τεχνολογίας των αερομεταφορών. Μεταξύ των εργασιών του ήταν η συλλογή πληροφοριών από την Πολεμική Αεροπορία των πραγματικών περιστατικών εμφάνισης ΑΤΙΑ. Σύμφωνα με τον Βασίλη Γερεμένκο , από εκείνη την εποχή υπήρχε άφθονη ποσότητα των πληροφοριών αυτών. Οι μονάδες πυραύλων έδωσαν ακόμα μια ευκαιρία σε περίπτωση ανίχνευσης των ΑΤΙΑ. Το κύριο καθήκον ήταν να μην δημιουργούν ευκαιρίες για αμοιβαία επιθετικότητα. Κατά την περίοδο 1983-1984 στους χώρους δοκιμών της Ακαδημίας Επιστημών στο Vladimirovka ( Βλαντιμίροβκα ), το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και της KGB διοργάνωσε μια μεγάλης κλίμακας μελέτη των παραφυσικών φαινομένων. Η στρατιωτική περιοχή εκπαίδευσης δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Οι ειδικοί έχουν από καιρό καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα ΑΤΙΑ αναπόφευκτα εμφανίζονται σε μέρη όπου υπάρχει στρατιωτικός εξοπλισμός με νέα όπλα δοκιμής.

UFO

<< Μπορούμε να πούμε ότι μάθαμε πώς να καλέσουμε τα ΑΤΙΑ στην Vladimirovka. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των στρατιωτικών πτήσεων και την ανάλογη κίνηση του εξοπλισμού. Εάν η ένταση από την πλευρά μας αυξήθηκε, τα ΑΤΙΑ εμφανίστηκαν με την πιθανότητα 100 % επιτυχία >>, εξήγησε ο Γερεμένκο. Μετά από έξι μήνες δοκιμών, η έγκυρη Επιτροπή του κατέληξε σε τρία βασικά συμπεράσματα.


Πρώτον, η σύγχρονη επιστήμη δεν ήταν ακόμη σε θέση να εντοπίσει τέτοια φαινόμενα. Δεύτερον, θα μπορούσε να είναι αναγνώριση του εξοπλισμού των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας. Τρίτον, θα μπορούσε να είναι το αντίκτυπο ενός εξωγήινου πολιτισμού. << Το θέμα ΑΤΙΑ σήμερα είναι πανταχού παρούσα. Ακριβώς λόγω του σκανδαλώδους χαρακτήρα της σοβαροί επιστήμονες δεν είναι πρόθυμοι να προσδιορίσουν τη θέση τους για το θέμα αυτό. Πιλότοι συχνά έχουν δει τέτοια αντικείμενα, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για το θέμα αυτό, το ίδιο κάνουν και οι αστροναύτες. Σε εμπιστευτικές συζητήσεις που μιλούν για τις εμπειρίες τους με συνάντηση με τα ΑΤΙΑ, αλλά φοβούνται να μιλήσουν δημοσίως για αυτό >>, δήλωσε ο Βασίλι Γερεμένκο. Πιστεύει ότι το θέμα αυτό απαιτεί μια σοβαρή προσέγγιση, διότι είναι ένα θέμα ασφαλείας. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα κλειστό θέμα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Ρωσία. Ο Αντιπτέραρχος Alexey Savin ( Αλεξέι Σαβίν ) προχώρησε για να αποκαλύψει ορισμένες πτυχές της εμπλοκής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ως επικεφαλής της Μονάδας Διαχείρισης εμπειρογνωμόνων του Γενικού Επιτελείου, έργο της οποίας ήταν να μελετηθούν διάφορα ασυνήθιστα φαινόμενα. Το κύριο έργο της μονάδας ήταν ένα κρατικό πρόγραμμα για την ανακάλυψη της πνευματικής δύναμης του ανθρώπου!!!! Ο στόχος του προγράμματος ήταν να εντοπιστούν τρόποι για να κάνει το ανθρώπινο έργο του εγκεφάλου σε ένα ειδικό καθεστώς με υπερδυνάμεις, κάνοντας το άτομο να γίνει υπεράνθρωπος. Το Επιστημονικό Συμβούλιο του προγράμματος οδηγήθηκε από μια Ακαδημαϊκό ονόματι Natalya Bekhtereva ( Ναταλία Βεκχτέρεβα ), η οποία μέχρι το θάνατό της υπηρετούσε ως επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου για τις απίστευτές δυνάμεις του εγκεφάλου της RAS. Πάνω από διακόσιοι εξειδικευμένοι επαγγελματίες από όλη τη χώρα συμμετείχαν στο πρόγραμμα.  << Κατά τη διαδικασία της έρευνας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος ήταν ένα σύστημα ενέργειας και τις πληροφορίες που λαμβάνει ο εγκέφαλος ως πληροφορίες έρχονται από το διάστημα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο ένας άνθρωπος μπορεί να εκδηλώσει παραφυσικές ικανότητες >>, δήλωσε ο Αλεξέι Σαβίν!!!! Για τον προσδιορισμό αυτής της εξωτερικής πηγής πληροφοριών, δημιουργήθηκαν τρεις ομάδες. Μια ομάδα σχηματίστηκε από τους επιστήμονες, ένα άλλο – από τη στρατιωτική, και η τρίτη από γυναίκες!!;!! Η ομάδα των γυναικών έκανε την πιο σημαντική πρόοδο στον τομέα της έρευνας. Ο Σαβίν εξήγησε ότι << ήθελε να κάνει μια επαφή με τους εκπροσώπους των άλλων πολιτισμών. Και το κάναμε! >> Σύμφωνα με τον ίδιο, μια ειδική μέθοδος έχει αναπτυχθεί που επέτρεψε τον ανθρώπινο εγκέφαλο να συντονίζετε σε μια επαφή. << Έπρεπε να συντονίζετε στην ενέργεια του περιγράμματος του ανθρώπινου εγκεφάλου σε ένα συγκεκριμένο κύμα
Mgh, όπως ένα ραδιόφωνο,>>  εξήγησε o Αλεξέι Σαβίν. Δεν χρησιμοποιήθηκαν ύπνωση η ναρκωτικά, ή άλλες παρόμοιες μέθοδοι κατά τη διάρκεια του πειράματος. Ένα ειδικό σύστημα ελέγχου αναπτύχθηκε επίσης να διαχωρίσει τις εισερχόμενες αναφορές από παραισθήσεις και την τρέλα των συμμετεχόντων του πειράματος. Τα πειραματικά αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: έξι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή, και οι δύο από αυτούς κατάφεραν ακόμη να επισκεφθούν ένα εξωγήινο σκάφος!!!! Σύμφωνα με τον Σαβίν, οι εκπρόσωποι των εξωγήινων πολιτισμών αποκαλύφθηκαν σταδιακά, δίνοντας αργά τις πληροφορίες κατά το δοκούν. Συγκεκριμένα, μίλησαν για την κυβερνητική δομή τους και το εκπαιδευτικό σύστημα. Δεν μπόρεσαν να συλλέξουν καμία πληροφορία σχετικά με τη στρατιωτική δομή ( ανησυχητικό αυτό ). Το μόνο πράγμα που συμφώνησαν να μοιραστούν ήταν ένα σύστημα του εξοπλισμού για τη διάγνωση και τη θεραπεία των διαφόρων ασθενειών!!!! Ο επικεφαλής του πειράματος εξήγησε ότι οι άνθρωποι ήταν σαν μικρά παιδιά για τους εξωγήινους. << Ο πολιτισμός μας είναι πολύ μικρός για να τους ενδιαφέρουμε, τους ενδιαφέρουμε μόνο ως ένα θέμα για διάλογο. Και αυτό επειδή είμαστε επίσης ένα μέρος του σύμπαντος, αλλά τους ενδιαφέρει ποιο πολύ ότι βλάπτουμε σαν άνθρωποι ο ένας τον άλλον και κοιτάνε μην τυχόν φτάσουμε σε σημείο να βλάψουμε εκτός από εμάς και παραπέρα από την γη!!!! >>

ALIEN 2

Το πρόγραμμα επικοινωνίας με εξωγήινη νοημοσύνη είχαν αναπτυχθεί για αρκετά χρόνια μέχρι που παρενέβει η πολιτική. Το 1993, η μελέτη διέκοπη και η μονάδα διαλύθηκε. Σύμφωνα με τον Σαβίν, ήταν σε θέση να διατηρήσει ένα μικρό μόνο αριθμό εγγράφων, τα περισσότερα από αυτά, συμπεριλαμβανομένων των εκθέσεων φωτογραφίας, είναι ακόμα στα αρχεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παρεμπιπτόντως, η μοναδική μέθοδος για την ανάπτυξη των ικανοτήτων πρωτοφανής διανοητικής δύναμης ενός ατόμου, μέχρι πρόσφατα, είχε χρησιμοποιηθεί στην Ακαδημία με το όνομά Gagarin ( Γκαγκάριν ) έως ότου απολύθηκε από τον πρώην υπουργό Άμυνας Σερντιούκοφ. Ωστόσο, ο πυρήνας της ερευνητικής ομάδας διασώθηκε.


<< Πριν από τέσσερα χρόνια προσπαθήσαμε να επαναλάβουμε το πείραμα, και ήμασταν επιτυχείς >> δήλωσε ο Σαβίν. Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα το έργο αυτό συνεχίζεται και ο << εγκέφαλος και ταλαντούχοι άνθρωποι εξακολουθούν να υπάρχουν στην αμυντική βιομηχανία. > Απαντώντας στο ερώτημα της Pravda.
( Πράβδα ) για ο  Σαβίν, απάντησε: <<  Γιατί να κρύψω κάτι από τους ανθρώπους Αντ’ αυτού, θα πρέπει να προετοιμαστούν για τις νέες προκλήσεις >>!!!! Πιστεύει ότι υπάρχουν δύο παγκόσμιες προκλήσεις του σήμερα: η αλλαγή του κλίματος και η έλλειψη πόσιμου νερού. Η Ρωσία έχει έναν ειδικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. << Όταν περνάμε το σημείο διακλάδωσης, άνθρωποι από παντού θα τρέξουν σε εμάς. Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε, με τα όπλα; Φυσικά, θα πρέπει να διαπραγματευτούμε >> Ίσως όλα αυτά είναι ένα παζλ από το << βιβλίο >> για νέους πολιτισμούς; Ίσως, οι εξωγήινοι έχουν φτιάξει ένα είδος περάματος…. για να δούνε πώς θα το χειριστούμε.

Το θέμα είναι πολύ περίπλοκο αν κάποιος κατάλαβε κάποια από αυτά τα οποία γράφτηκαν εδώ μέσα και έχει να κάνει με δυο πράγματα στην περιοχή του Μ- τριγώνου!!!!

Το ένα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με κάποιον εσωγήινο πολιτισμό!!!!

Και το άλλο με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό!!!!

Ποιο να είναι άραγε!;! Οι μαρτυρίες σε αυτήν την περιοχή είναι ποικίλες σαν δραστηριότητα όπου δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι μπορεί να πρόκειτε και για τα δυο!!!! Οι μαρτυρίες είναι τόσο απίστευτες για το τι έχει συμβεί εκεί αλλά και για το τι συμβαίνει όπου αν τις αναφέρουμε όλες θα πρέπει να διαβάζετε μια ζωή… θα αναφέρω μια, δυο..

Μια ομάδα βοτανολόγων τον Ιούλιο του 1957 βρέθηκε στην περιοχή μελετώντας σπάνια βότανα το βράδυ που αποφάσισαν να κατασκηνώσουν εκεί και ενώ είχαν ανάψει φωτιά να ζεσταθούν και να φάνε ξαφνικά μέσα από το χώμα τριγύρω τους αναδύθηκαν 6 μορφές ανθρωποειδών με πολύ παράξενα μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά και χωρίς ρούχα!!!! Το πιο παράξενο όπως λέει η ομάδα αυτή είναι ότι κάθισαν μαζί τους λες και ήταν οι καλύτεροι φίλοι και φάγανε χωρίς να προκληθεί κάποιος πανικός από την εμφάνιση τους… τα ξημερώματα όπου και τα ανθρωποειδή έφυγαν με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν, η ομάδα των βοτανολόγων συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και τράπηκαν σε άτακτη φυγή!!!! Αν και κατήγγειλαν το γεγονός αυτό στις τοπικές αρχές η απάντηση που πήραν απαθέστατα ήταν << καλώς ήρθατε στην περιοχή Μ-τριγώνου >>!!!!

Η άλλη ιστορία έρχεται από το 1999 από μια ομάδα γεωλόγων 12 άτομα όπου και είχαν ως αποστολή για κοιτάσματα ορυκτού κάρβουνου στην περιοχή. Για δέκα μέρες δεν είχε συμβεί τίποτα. Την ενδέκατη μέρα έλειπε ο αρχηγός της ομάδας ονόματι Γιούρι Κασνάγιο παρόλο ότι έψαξαν να τον βρουν ήταν πραγματικά χαμένος!!!! Αποφάσισαν να γυρίσουν να ανακοινώσουν την εξαφάνιση του στις αρχές μετά από κάποια χιλιόμετρα πορείας τον είδαν να μιλάει με δυο αρκούδες όπως λένε σε μια πλαγιά. Έτρεξαν προς το μέρος του φωνάζοντας τον!!!! Μα ούτε οι αρκούδες ταράχτηκαν ούτε ο ομαδάρχης τους. Φτάνοντας σε απόσταση ασφαλείας του ξανά φώναξαν τότε ο ομαδάρχης τους γύρισε και τους γρύλισε όπως μια αρκούδα του δάσους με την ίδια ένταση και αγριάδα όπου και τους έκοψε το αίμα από τον φόβο!!!! Μόλις γύρισε ξανά προς τις αρκούδες η μια προχώρησε λίγα βήματα προς την ομάδα, σηκώθηκε στα δυο της πόδια και προς έκπληξη όλων η αρκούδα άρχισε να τους μιλάει ανθρώπινα!!!! Του είπε τα εξής: << Μην φοβάστε άνθρωποι δεν πρόκειτε να του κάνουμε κακό, θα τον πάρουμε όμως μαζί μας για να μάθουμε καλά το τι είστε εσείς οι άνθρωποι και το πώς σκέφτεστε. Εσείς δεν έχετε παρά να γυρίσετε σπίτια σας και όταν έρθει η ώρα θα έρθει και ο φίλο σας.. >> αυτά τους είπε η αρκούδα όπου γύρισε και μαζί με τον ομαδάρχη τους και την άλλη αρκούδα έφυγαν προς το δάσος!!!! Όπως είναι λογικό τα είχε χαμένα η ομάδα αυτή και δεν πίστευαν τα μάτια τους. Όταν πήγαν στις τοπικές αρχές πήραν την ίδια απάντηση με τους άλλους << καλώς ήρθατε στην περιοχή του Μ-τριγώνου, μην στεναχωριέστε είμαστε σίγουροι ότι ο φίλο σας είναι καλά >>. Παρόλο τον έντονο διαξιφισμό της ομάδας με τις αρχές αναγκάστηκαν να φύγουν όταν οι αρχές του είπαν ότι ίσως αυτοί τον σκότωσαν και έφτιαξαν την ιστορία αυτή για να καλύψουν τα ίχνη τους!!!! Την επόμενη μέρα στο σταθμό του λεωφορείου συνάντησαν έκπληκτοι τον ομαδάρχη τους πλησιάζοντας τον όταν τους είδε τους φώναξε: << έχω φάει όλο τον κόσμο να σας βρω αυτή η πλάκα να με αφήσετε να κοιμάμε και να φύγετε δεν ήταν καθόλου ωραία >>. Αν και του εξήγησαν τι είχε συμβεί δεν τους πίστεψε και όταν γύρισαν στην βάση τους η ομάδα διασπάστηκε με εντολή του ομαδάρχη τους.

Τέτοιου είδους απίστευτες ιστορίες με αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταγραφεί από τις Ρωσικές αρχές 33.225 από το 1932 ως το 2011!!!! Στην περιοχή αυτή έχουν γίνει τόσα παράξενα και αινιγματικά συμβάντα που αν κάποιος τα εξιστορήσει ή τα διαβάσει θα νομίζει ότι ακούει ή διαβάζει κάποια σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Χόλυγουντ!!!! Είναι μια περιοχή όπου μέχρι και σήμερα δεν έχει ερευνηθεί πλήρως από τις αρχές και κρύβει ακόμα πολλά και αινιγματικά μυστικά…. Τόσο αινιγματικά που ο οποιοδήποτε φοβάται να τα ψάξει κάνοντας την να είναι ένα από τα ποιο παρθένα μέρη της Ρωσίας….!!!!

Εδώ είναι μια τρέχουσα λίστα των χωρών που έχουν ξεκινήσει να δίνουν δειλά  δειλά κάποια στοιχεία για την Γνωστοποίηση των UFO .

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΙΝVISIBLE LYCANS TEAM!!!


8 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ M-TΡΙΓΩΝΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!!

 1. ΣΑΜΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…..ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ…..ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ….ΧΜΜΜΜ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ….ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ….ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ….. ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ………ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…..

  1. fenomeno!!!!

   ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ….. ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΆ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΌΝΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!!

   ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΙΣΩΣ …ΙΣΩΣ ΘΕΟΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ……ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…..ΠΑΕΙ ΤΟ BOEING ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΜΑΝ….ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ….ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…….ΠΟΙΕΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΑΜΑΝ……..ΧΜ.ΜΜΜΜ……ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΕΕΕΕ….!!!!!!

 3. Αγαπητέ saman αν αυτά που γίνονται τώρα δεν είναι ούτε καν η αρχή τότε το τέλος πως θα είναι ?Επίσης τον τελευταίο καιρό και καθώς εκπληρώνονται όλο και περισσότερα από αυτά που έχεις πει έχω παρατήρηση οτι γίνεσαι όλο και ποιο αποκαλυπτικός λέγοντας πράγματα που πριν θα δισταζες η θα ξανασκεφτοσουν για να τα πεις το ερώτημα είναι αν θα γίνεις ακόμη ποιο αποκαλυπτικός πλησιάζοντας προς το τέλος όλου αυτού γιατί θα ήθελα πολύ να δω μια πραγματική φωτο λυκαωνα και το ξέρω οτι ακόμη και έκανες κάτι τέτοιο και πάλι θα ήταν πολύ αυτή που θα σε γιουχαραν εσκεμμένα αλλά όλοι εμείς που πιστεύουμε τα όσα λες θα θέλαμε να δούμε κάτι τέτοιο αν σου επιτρέπεται βέβαια

 4. Παράθεμα: Derrick
 5. teo!!!!

  ΛΕΝΕ << ΚΑΠΟΙΟΙ >> ΓΙΑ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

  1) ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!

  2) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!

  3) Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΙΑ ΞΑΝΑ!;! ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΠΑΝΑΛΙΠΤΙΚΗ…..!!!!

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 3!!!!

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΠΟΕΥΚΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!! Η ΑΡΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση