ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!!!!

Ένα φονικό μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης των πτηνών, δημιούργησαν στο εργαστήριο επιστήμονες και μάλιστα από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες κατόπιν εντολής των εκεί Ιλλουμινάτοι!!!!

Η πρώτη φάση ξεκίνησε από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus ( Έρασμους )  στην Ολλανδία, αφού δημιούργησε το φονικό στέλεχος του ιού το οποίο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα, επιχειρεί τώρα να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της, κάνοντας προσιτή σε κάθε… ενδιαφερόμενο!!!

Η δεύτερη μελέτη έγινε από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, η οποία επίσης κατέληξε στη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών!
Ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος μέσα σε μια εβδομάδα!!!!!

To στέλεχος της πρώτης ομάδας, ανακαλύφθηκε από τον ιολόγο Ρον Φουσιέ, στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus, ο οποίος ουσιαστικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 5 μεταλλάξεις στο στέλεχος Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών, είναι αρκετές ώστε να κάνουν την γρίπη τόσο επικίνδυνη και μεταδοτική που να μπορεί να πάρει διαστάσεις φονικής πανδημίας σε χρόνο ρεκόρ χωρίς να είναι αναστρέψιμη η όλη διαδικασία!!!!

H5N1 VIRUS

Ο Δρ. Φουσιέ και η ομάδα του διεξήγαγαν τα πειράματά τους σε κουνάβια ένα είδος που έχει παρόμοιο αναπνευστικό σύστημα με αυτό του ανθρώπου και ήδη έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις την επιστημονική κοινότητα.

Το βασικό ζήτημα είναι ότι δεν θα έπρεπε καν να διεξαχθούν και πάντως σίγουρα να δημοσιοποιηθούν τέτοιες έρευνες, που στα χέρια βιοτρομοκρατών θα μπορούσαν να αποτελέσουν το << απόλυτο όπλο >> καταστροφής της ανθρωπότητας!!!!

Η ομάδα του καθηγητή Φουσιέ, απαντά στους επικριτές της ότι διεξάγει τις συγκεκριμένες μελέτες στο πλαίσιο μιας διεθνούς προσπάθειας για την καλύτερη κατανόηση του Η5Ν1 >> !!!!

Ο ίδιος ο Φουσιέ πάντως παραδέχτηκε ότι το στέλεχος που δημιούργησε στο εργαστήριο είναι << ένας από τους πιο επικίνδυνους ιούς που μπορούν να δημιουργηθούν με τεχνητούς τρόπους!!!!

Και οι δύο παραπάνω μελέτες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Επιστημονικό Συμβούλιο για τη Βιοασφάλεια των ΗΠΑ, το οποίο δηλώνει αναρμόδιο να αποτρέψει τη δημοσίευση οποιασδήποτε επιστημονικής έρευνας, αλλά ελπίζει πως αν ζητήσει από τα επιστημονικά περιοδικά να μην προχωρήσουν στη δημοσίευση, εκείνα θα συμμορφωθούν ( να γελάσω τώρα ή μετά; ) !!!!

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου, δήλωσε χαρακτηριστικά:

<< Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον παθογόνο οργανισμό που να είναι τόσο τρομακτικός όσο ο συγκεκριμένος. Μπροστά του ο άνθρακας μοιάζει ( <<αθώος >>)!!!!

Δεν λείπουν πάντως και εκείνοι που διατυπώνουν πιο ακραίες και «καταστροφολογικές» απόψεις.

H5N1VIRUS 1

Σύμφωνα με αυτές, είτε δημοσιευτούν, είτε όχι τα αποτελέσματα των ερευνών ήδη οι ΗΠΑ έχουν στα χέρια τους ένα ακόμη << βιολογικό όπλο >> ( γιατί άραγε να τα έχουν αυτοί και όχι κάποιο άλλο κράτος; ), το οποίο μπορεί να << αξιοποιηθεί >> αναλόγως της περίστασης:

Είτε για να δημιουργηθεί η << ανάγκη >>  παραγωγής εμβολίων που θα αποφέρει κέρδη εκατομμυρίων στις φαρμακοβιομηχανίες ( έλα καλέ τέτοιο πράγμα οι Αμερικάνοι ), είτε για την προώθηση κονδυλίων που θα παρέχουν << Βιοασφάλεια >>, είτε ακόμη και για τον << αποπληθυσμό >> του πλανήτη που ήδη ασφυκτιά από την διαρκώς αυξανόμενη ανθρώπινη παρουσία!!!!

Σας φαίνεται περίεργη και τρομακτική αυτή η είδηση; Μην σας φαίνεται, υπάρχουν τέτοια φονικά όπλα έτοιμα όπου αυτά εδώ φαίνονται σαν παιδικές ασπιρίνες μπροστά σε αυτά τα οποία έχουν γράψει!!!! Απλώς αυτά εδώ έγιναν είδηση και τα μάθαμε, οπότε αναλογιστείτε το τι συμβαίνει γύρω μας αλλά και το τι πρόκειται να συμβεί….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση