ΛΥΚΑΩΝΕΣ VS INVISIBLE LYCANS TEAM!!!!

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

 ΛΥΚΑΩΝΕΣ  VS  INVISIBLE LYCANS TEAM!!!!

 Εμείς που είμαστε παθιασμένοι με το θέμα των Λυκάωνων ή Λυκάνθρωπων ( Υποτιμητική ονομασία για αυτούς και θέλουν να τους αποκαλούν Λυκάωνες!!! ) φτιάξαμε αυτό το βίντεο για εσάς που είστε το ίδιο παθιασμένοι με αυτά τα όντα!!!

 Κλείσαμε ένα χρόνο λειτουργίας της ιστοσελίδας μας και αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτό το βίντεο. Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχουν οι Λυκάωνες από την αρχαιότητα και πιο πίσω, αυτό, αποδεικνύεται από πολλές αποδείξεις αρχαίων λαών!!!

Ελπίζουμε να σας αρέσει όπως και εμάς!!! Κάποιες φωτογραφίες είναι αληθινές, το αφήνουμε σε εσάς το ποιες είναι!!! Άλλες φωτογραφίες είναι  από ταινίες!!! Και άλλες από ζωγραφική……. Όπως και να έχει δείτε το βίντεο μόνο αν είστε παθιασμένοι ή σας αρέσουν οι Λυκάωνες.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

Εγώ δεν φοβάμαι το σκοτάδι, αλλά φοβάμαι αυτά που ζουν μέσα του !!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2lOx_FwV2FA[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


10 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ VS INVISIBLE LYCANS TEAM!!!!

     1. Saman Λοιπόν το πράγμα έχει ως εξής έθεσα μια ερώτηση, απάντησες εσύ και έπειτα σχολίασα ότι απευθύνεται στον Αία στην συνέχεια εσύ είπες: εγώ την είδα και απάντησα για εμένα και σου απάντησα( θεωρώντας ότι παρεξηγήθηκες από πρίν )
      ότι καλά έκανες και επίσης διευκρίνισα ότι το (προηγούμενο το έγραψα για να τον παροτρύνω να απαντήσει όπως και έγινε)

 1. 02:48 στο βιντεο σιγουρα ειναι αληθινο ματι λυκαωνα!! και μαλιστα του σαμανου τους!! 00:47 ισως ειναι τα ποδια του!!! και η ουρα του φαινεται λιγο πισω απο το ποδι….

  Βλεπω συχνα αυτες τις 2 εικονες στο βιντεο και προσπαθω να φανταστω πως μπορει να ηταν μια ολοκληρωμενη εικονα…μα μονο ο δημιουργος εχει τοση φαντασια….

Αφήστε μια απάντηση