ΛΙΜΝΑΙΟ ΤΕΡΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΛΙΜΝΑΙΟ ΤΕΡΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ!!;!!

 Η Bria Didier ( Μπρία Ντιντιέρ )  βρέθηκε στις μαγευτικές λίμνες της Βορείου Ελλάδας τις Πρέσπες, για να κάνει ένα ρεπορτάζ για το κανάλι BBC. Ένα φιλικό ζευγάρι της ζήτησε να τους φωτογραφήσει με φόντο την λίμνη. Αργότερα όταν εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες σε μια από ότι λένε εμφανίστηκε αυτή η φιγούρα που βγαίνει από το νερό!!!

Πολλοί έτρεξαν να πουν ότι μοιάζει με το δημοφιλέστερο τέρας της λίμνης του Λοχ Νες την λεγόμενη Νέση!!! Μπορεί!! Υπάρχει όμως λιμναίο τέρας στις Πρέσπες!;! Ο λαογράφος Άγγελος Δευτεραίος αναφέρει στο σπανιότατο πλέον βιβλίο « Τέρατα της Ελληνικής Φύσης »:

« Όταν βρέθηκα στις Πρέσπες το 1969 πολλοί ψαράδες μου είπαν για ένα λιμναίο τέρας το οποίο έκανε σπάνια την εμφάνιση του στην λίμνη. Το ήξεραν οι παππούδες τους και οι παππούδες των παππούδων τους. Μου είπαν ότι και οι Αλβανοί ψαράδες το είχαν δει αλλά και οι Βούλγαροι επίσης. Τους έδειξα κάποιες φωτογραφίες του τέρατος την λίμνης Λοχ Νες και οι ψαράδες συμφώνησαν ότι ο λαιμός του είναι ίδιος με αυτό του τέρατος των Πρεσπών. Ίσως να είναι το ίδιο τέρας και με κάποιον τρόπο να επικοινωνεί υπογείως με τις δυο λίμνες, της Σκοτίας και της Ελλάδος, αυτό θα το αποδείξει το μέλλον ».

Κανένα λιμναίο τέρας δεν έχει αποδειχτεί ότι υπάρχει, εκτός από τις φωτογραφικές αποδείξεις και τελευταία των βίντεο που ακολουθούν την μαρτυρία τους!! Εμείς όπως έχουμε ξαναπεί πιστεύουμε στην ύπαρξη τους με την μόνη διαφορά ότι έρχονται από άλλες διαστάσεις….. Δηλαδή, ότι από τον κόσμο τον δικό τους ανοίγει μια πύλη για κάποια λεπτά ή δευτερόλεπτα και εμφανίζονται στον δικό μας κόσμο ή σε κάποιον άλλο και αμέσως μετά γίνεται το αντίστροφο με το να γυρνάνε στον κόσμο τους!!! Όπως και ο Δευτεραίος έτσι και εμείς θα πούμε ότι το μέλλον θα δείξει για τι πρόκειται, από την άλλη ίσως και όχι!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση