ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 1906-ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ
ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 1906-ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!;!!
 
 Αυτό είναι ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα « New York World  ( ο Κόσμος Της Νέας Υόρκης ) », στις 29 Απριλίου 1906. Πρόκειται  για τον James E. Kelly ( Ε. Κέλλι ) ο οποίος ήταν πολύ καλός φίλος με τον Charles E. Alden ( Τσάρλς Ε, Άλντεν ) όπου εφηύρε το « Telephone Pocket Vest ». Οραματίστηκε το σύγχρονο κινητό τηλέφωνο στο 1906  104 χρόνια πριν!!!!
 
Charles E. Alden, ήταν εφευρέτης του « Ασύρματου Τηλεφώνου τσέπης »,ο  Alden το επόμενο έτος (1907) επινόησε μια ομπρέλα η οποία χρησίμευσε ως ασύρματη κεραία!!! Σε ένα άρθρο με τίτλο: « Ευφυής Αμερικανός εφευρίσκει Απλό Σύστημα Τηλεφώνου » εμφανίστηκε στο 24 Μάη 1907 στην έκδοση της εφημερίδας « LAΒΕILLE DE LA NOUVELLE » ( ΛΑΜΠΙΛΕ ΝΤΕ ΛΑ ΝΟΥΒΕΛΕ ) μια εφημερίδα της Νέας Ορλεάνης.
 
Είναι κάτι το οποίο είναι απίστευτο για την εποχή εκείνη, κάποιοι λένε ότι μόνο αν είχε κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο θα είχε ανακαλύψει την ιδέα του κινητού τηλεφώνου. Κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν εννοούσε το κινητό τηλέφωνο μα το « Γουόκι Τόκι ». Το θέμα είναι ότι πίσω από το πρόσωπο του εφευρέτη κρύβονται πολλά και αν κάποιος πραγματικά ψάξει την ζωή του δεν θα βρει σχεδόν τίποτα!!!
 
 
Σαν κάποιος να ήθελε να κρύψει για τα καλά ότι υπήρχε γύρω από αυτόν. Κάποιοι λένε ότι το τότε FBI δεν ήθελε να πέσουν οι εφευρέσεις του σε ξένα χέρια και φρόντισαν να χαθούν τα πάντα… Δυο ερευνητές της ομάδας μας έχουν αναλάβει τις έρευνες για το ζήτημα αυτό….. το οποίο έχει και συνέχεια με άλλες πιο παράξενες αλήθειες που στο μέλλον θα αναρτήσουμε σε λεπτομερέστατο άρθρο!! Δείτε το παρακάτω βίντεο… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
 
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
 
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!
 

Αφήστε μια απάντηση