ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ
ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ!!!!
Πρόκειται για μια ιστορία η οποία θυμίζει έντονα την ιστορία του Τάρζαν με την μόνη διαφορά σε αυτήν εδώ την αληθινή ιστορία έχει να κάνει με γυναίκα και όχι με άνδρα. Η Marina Chapman ( Μαρίνα Τσάπμαν ) γεννήθηκε το 1950 στο Γιορκσάιρ και στην ηλικία των 5 ετών απήχθη, για να εγκαταλειφθεί λίγο αργότερα από τους απαγωγείς της στη ζούγκλα της Κολομβίας. Η ίδια τώρα δηλώνει:
<< Το μόνο που θυμάμαι είναι τα χέρια στο πρόσωπό μου και η έντονη μυρωδιά από το χλωροφόρμιο. Κάτι πήγε εν τέλει στραβά με την απαγωγή μου >>, περιγράφει η Marina στο βιβλίο της με τίτλο «The Girl with No Name ( Δε Γκέρλ Γουίδ Νο Νέιμ ) ».
 GROW UP WITH MONKEYS 1
Η 62χρόνη σήμερα γυναίκα έζησε πέντε ολόκληρα χρόνια μαζί με μια αποικία πιθήκων καπουτσίνων μέσα στη ζούγκλα της Κολομβίας, όπου έμαθε να επιβιώνει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Γράφει στο βιβλίο της :
<< Αναγκάστηκα να πιάσω πουλιά και κουνέλια με γυμνά χέρια για να μπορέσω να ζήσω. Το ένστικτο της επιβίωσης είναι, ξέρετε, ισχυρό. Αλλά και ο φόβος… Ο φόβος σε καταβάλλει! Έμαθα πολλά από τους πιθήκους και αισθανόμουν ασφάλεια κοντά τους… Άλλωστε δεν είχα και κανέναν άλλον. Τώρα πια τα θυμάμαι σαν όνειρο όλα αυτά αλλά και όσο διάβαζα την ιστορία του Τάρζαν στις κόρες μου με έπιανε ένα σφίξιμο στο στομάχι. Η ζωή μου για 5 χρόνια ήταν δύσκολη, αλλά οι πίθηκοι με βοήθησαν να επιβιώσω… >>
 she grow up with monkeys 2
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Marina έζησε αρκετά χρόνια στην Κολομβία και υιοθετήθηκε εν τέλει από Βρετανούς, οπότε και επέστρεψε στη χώρα της για να ζήσει στο Μπράντφορντ, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε δύο κόρες. Το βιβλίο της ήδη κυκλοφορεί σε αρκετές χώρες, ενώ ένα ντοκιμαντέρ με τη ζωή προετοιμάζεται από τη βρετανική τηλεόραση.
<< Θέλησα να πω την ιστορία μου όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο σχετικά με τη φρίκη της εμπορίας των ανθρώπων στη Νότια Αμερική. >>
 Ανέφερε στο δημοσιογράφο της εφημερίδας << Sunday Times ( Σάντεϊ Τάιμς ) >>.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ζώα μεγαλώνουν ανθρώπους όταν είναι μωρά ή σε παιδική ηλικία! Είναι κάτι το οποιο οι επιστήμονες δεν έχουν δώσει μια λογική εξήγηση γιατί το κάνουν τα ζώα αυτό κάποιες στιγμές!!!! Αυτό που έχει ανακαλυφθεί τώρα τελευταία είναι ότι αν κάποιος άνθρωπος αφήσει ένα μωρό επί το πλείστον ή ένα μικρό παιδί σε ένα δάσος όπου έχει ζώα κάποια από αυτά θα κοιτάξουν να το φροντίσουν! Είναι γνωστό από την αρχαιότητα και μέχρι τις μέρες έχει συμβεί πολλές φορές και η φύση μας δείχνει ότι και τα ποιο άγρια ζώα δείχνουν μια κατανόηση στους ανθρώπους στο να επιβιώσουν ενώ οι άνθρωποι δεν την δείχνουν καθόλου ακόμα και στο δικό τους το είδος από την στιγμή που αφήνουν παιδιά στο έλεος της φύσης! Ευτυχώς που η φύση τις πιο πολλές φορές μεριμνεί για τα παιδιά αυτά, αυτό θα πρέπει να μας γίνει παράδειγμα!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

Αφήστε μια απάντηση