ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ!!!!

 

 

Τι μυστικά βρίσκονται στα Αρχεία του Βατικανού;

Σχεδόν όλοι οι Ρωμαιοκαθολικοί πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας όπου συνδέονται με του Βατικανού τα μυστικά Αρχεία!!!! Πολλές φορές έχω αναφέρει για αρχεία και χειρόγραφα από αυτά και σήμερα είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω κάπως ανοιχτά για αυτά !!!

Τα αρχεία στεγάζονται σε ένα τμήμα της Βιβλιοθήκης του Βατικανού αλλά όχι μόνο εκεί, δίπλα στο Μουσείο του Βατικανού, στο βόρειο όριο της Πόλης του Βατικανού!!!! Τα αρχεία αυτά έχουν τη δική τους ιστοσελίδα, που λειτουργεί από το Βατικανό, το οποίο ορίζει ότι τα έγγραφα που στεγάζονται στο εσωτερικό αφορούν σε τέτοια βαρετά θέματα όπως  παπικούς λογαριασμούς δαπανών, κρατική αλληλογραφία , ατομική αλληλογραφία, συμπεριλαμβανομένου αρχικές επιστολές που γράφτηκαν από τον Michelangelo Buonarroti ( Μιχελάντζελο Μπουοναρρότι ) στον Πάπα Julius II (  Τζούλιους ) αλλά και σε  άλλες καθολικές αρχές!!!!

Η θεωρία συνωμοσίας, όμως, ενδιαφέρει πιο μυστηριώδη θέματα!!!! Δεδομένου ότι τα Αρχεία αυτά εκτιμάται ότι στεγάζουν 53 μίλια από βιβλία και ότι μερικά από αυτά συγκαταλέγονται ως ενδιαφέροντα ευρήματα στο εσωτερικό τους!!!!  Αλλά γιατί να υπάρχει ένας θεσμός τόσο ισχυρός όσο η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία να αισθάνεται την ανάγκη να κρατήσει αυτά τα έγγραφα μυστικά!!;!! Είναι φοβισμένη για το τι μπορεί να συμβεί εάν το κοινό θα πρέπει να μάθουν κάποιες ορισμένες πληροφορίες!!;!! Αυτό πιστεύουν οι συνωμοσιολόγοι……!!!!

VATICAN FILES

 

Μερικές από τα πιο ευρέως σαρωτικές θεωρίες που υποστηρίζουν την τεκμηρίωση της γραμμής αίματος του Ιησού  ως κοσμική ιστορική απόδειξη της ύπαρξης του Ιησού, με τη μορφή της αλληλογραφίας μεταξύ του Αγίου Παύλου και ο αυτοκράτορας Νέρων!!!! Αλλά και κοσμική ιστορική απόδειξη μέσω της ίδιας αλληλογραφίας που λέει ότι δεν υπήρχε ο Ιησούς, με σύγχρονες απεικονίσεις του Ιησού (δηλαδή, επίσημη πορτρέτα του Ιησού γίνονται από ανθρώπους που πραγματικά τον είδαν και τον απεικονίζουν στην πραγματική ζωή του όπως ήταν, ενώ οι πρώτες γνωστές απεικονίσεις του Ιησού, που προορίζονται σαφώς για να τον εκπροσωπεί άμεσα, γίνεται από τα τέλη του 2ου αιώνα μ.Χ. )!!!!

Αυτή η γραμμή της θεωρίας μπορεί να πάει επ ‘άπειρον, και κατηγορούν την Εκκλησία ότι κρύβουν την απόδειξη στα αρχεία της ύπαρξης των διαφόρων Βιβλικών κειμήλιων, είτε αυτά τα ίδια τα λείψανα, ή αξιόπιστη τεκμηρίωση ως προς την τύχη τους, συμπεριλαμβανομένης της Κιβωτού της Διαθήκης, το Άγιο Δισκοπότηρο, ο Τίμιος Σταυρός, κι η αλήθεια για τη Σινδόνη του Τορίνο, και πολλά άλλα όπως για εξωγήινους, Λυκάωνες, Βαμπίρ, παράλληλες πραγματικότητες, Μέση Γη κτλ. κτλ!!!!

Απολύτως κανείς δεν επιτρέπεται να μπει στα Αρχεία, ούτε καν καρδιναλίων!!!!   Οι μόνοι τέσσερις άνθρωποι στη γη είναι γνωστό που έχουν πρόσβαση στα αρχεία είναι των καρδιναλίων Raffaele Farina ( Ραφαέλ Φαρίνα  αρχειονόμος, ή Βιβλιοθηκονόμος ), Χόρχε Μαρία Mέγια και Luigi Poggi ( Λουίτζι Πότζι αρχειονόμοι Ομότιμοι), και ο Αρχειοθέτης των Μυστικών Αρχείων Sergio Pagano ( Σέρτζιο Παγκάνο )!!!! Υπάρχει μόνο μια είσοδος στα Αρχεία: από την κεντρική βιβλιοθήκη , μέσω της Porta Angelica ( Πόρτα Αντζέλικα ), και μέσω της Porta di Santa Anna ( Πόρτα ντι Σάντα Άννα )!!!! Οι περιπολίες από του Βατικανού Ελβετικής Φρουράς, βρίσκεται εν τη  είσοδος αυτή ανά πάσα στιγμή!!!!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις εκείνων που κατέχουν τη θεωρία αυτή, τα έγγραφα στα αρχεία του Βατικανού που αφορούν Πάπες που βασίλευσαν 75 χρόνια νωρίτερα τίθενται στη διάθεση του κοινού!!!!  Αυτή πιο πρόσφατα συνέβη το 2006, όταν ο Πάπας Βενέδικτος XVI έδωσε την άδεια για την προβολή όλων των εγγράφων που σχετίζονται με τη βασιλεία του Πάπα Πίου XI!!!!

Υπάρχουν βέβαια και άλλα μυστικά αρχεία διάσπαρτα στις υπόγειες γαλαρίες κάτω από το Βατικανό μα και σε διάσπαρτα μοναστήρια στην Ιταλία όπου μόνος τους σκοπός είναι η φύλαξη των Αρχείων αυτών!!!! Το τι περιέχουν μέσα!!;!! Όχι πάντως αποσπάσματα των Παπών που πέρασαν την ιστορία….. αυτό θα το δούμε κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση