MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY!!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ PART 1

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

                 MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY!!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ PART 1

  Όταν άκουσα πρώτη φορά για το MEGAPOLISOMANCY δεν καταλάβαινα και πολλά πράγματα και όποτε προσπάθησα να προσεγγίσω την όλη κατάσταση, πάντα έβγαινα μπερδεμένος. Η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγοι << ΑΝΘΡΩΠΟΙ >> ξέρουν πραγματικά τι ακριβώς είναι το MEGAPOLISOMANCY. Σε αυτό το άρθρο μου θα σας δώσω όσες εξηγήσεις μπορώ και επιτρέπεται να δοθούν……….!!!

Δεν Θέλω να φανώ ότι ξέρω κάτι παραπάνω από τους ήδη ερευνητές του θέματος παλιούς και νέους…… αλλά θέλω να φέρω κάποιες αλήθειες που ίσως κάποιοι για την εποχή τους να μην το έκαναν, αλλά και να ειπωθούν κάποια πράγματα τα οποία έχουν διαστρεβλωθεί από << Κάποιους >>.

Μυστικιστές, ερευνητές, λόγιοι, ακόμη και σοφοί έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο από την ζωή τους για να προσεγγίσουν ή να μυηθούν στο λεγόμενο MEGAPOLISOMANCY, ίσως να πλησίασαν μα για να πέτυχαν κάτι όπως στο να συμμετέχουν σε αυτό δεν είναι δυνατόν και θα εξηγήσω τον λόγο παρακάτω!!

Ας ξεκινήσουμε με το τι είναι το MEGAPOLISOMANCY, κάποιοι λένε ότι πρόκειται για ένα νέο << ρεύμα >> παιχνιδιού που παίζεται σε Μεγαλουπόλεις. Ότι παίζεται από μάγους που είναι μυημένοι σε απίστευτες μαγείες τόσο κρυφές και επικίνδυνες που αν δεν είσαι γεννημένος << Μάγος >> δεν γίνεται να το παίξεις!  Άλλοι λένε ότι πρόκειται για Αστυμαγεία, ότι οπού υπάρχουν μέρη ή σοκάκια ή στενά  ή υπόνομοι κτλ. κτλ. όπου υπάρχει ενέργεια << κάποιοι >> ξέρουν να βρουν αυτά τα μέρη και τα χρησιμοποιούν καταλλήλως για δικά τους συμφέροντα…..!!

Κάποιοι άλλοι μιλούν για εξωγήινες οντότητες που διανεμίζουν ένα περίπλοκο παιχνίδι σε Μεγαλουπόλεις και με ένα ιδιόρρυθμο τρόπο το παίζουν χωρίς να το πάρει κανένας από τους κατοίκους της είδηση. Κάποιες βέβαια φορές οι άνθρωποι σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να εμπλακούν κατά λάθος χωρίς καν να το θελήσουν με πολύ απρόσμενα και θανατικά για αυτούς αποτελέσματα όπως ένα παράξενο ατύχημα….. Αναρωτιέστε; Αναζητήστε στο ίντερνετ για << παράξενα >> ατυχήματα και θα μείνετε έκπληκτοι!!!

Από αυτά που σας είπα μέχρι στιγμής το μόνο αληθινό είναι τα παράξενα ατυχήματα όλα τα άλλα είναι φήμες για το τι είναι το MEGAPOLISOMANCΥ, τα παράξενα όμως ατυχήματα που ανέφερα δεν έχουν καμία σύμπτωση όπως πιστεύουν πολλοί. Απλός βρέθηκαν κάποια άτομα στην λάθος ώρα αλλά και την λάθος στιγμή την ώρα που το MEGAPOLISOMANCY ήταν σε εξέλιξη!!!

Δεν πρόκειται για παιχνίδι μα πρόκειται για μια πολύ παράξενη << υπόθεση >> που γίνεται κρυφά μέσα στις μεγαλουπόλεις….!!! Το τι γίνεται σε αυτήν την << υπόθεση >> πολλοί λίγοι γνωρίζουν όπου και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα!! Όλοι οι άλλοι ή δεν ξέρουν τίποτα απολύτως όποτε λένε ασυναρτησίες ή είναι σαν και μένα που ξέρουν μόνο τα προεόρτια αυτής της τόσο παράξενης υπόθεσης……

Πρόκειται για μια πολύ παράξενη << υπόθεση >> που τώρα τελευταία το έχουν ονομάσει << παιχνίδι >>!! Πιστεύοντας πολύς κόσμος που έχει ακούσει για αυτό ότι είναι κάποιο παράξενο παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει με μαγεία, μαντεία, και εξωπραγματικές δυνάμεις με βάση κάθε είδους μαγείας!!! Εν μέρει είναι κάπως έτσι, περιέχει μαγεία και μαντεία αλλά όλα βασίζονται στις εξωπραγματικές δυνάμεις, όχι όμως όπως τις εννοούν πολλοί. Η μαγεία την χρησιμοποιούν μόνο οι << μάγοι >> τις μαντικές ιδιότητες μόνο οι ειδικοί που προσέξτε δεν παίρνουν μέρος στην << υπόθεση >> εκείνη την στιγμή μα προετοιμάζονται μέρες πριν, για την << σύναξη >> που θα γίνει σε κάποιο πεδίο των μεγαλουπόλεων!

Θα μου πείτε τι είναι όλα αυτά που λέω και πως ξέρω κάτι που πολλοί καν δεν ξέρουν την ύπαρξη του αλλά ούτε καν έχουν ξανά ακούσει για αυτό το πράγμα ή το παιχνίδι; Εμείς οι Ερευνητές του μυστηρίου και του παράξενου πάντα μαγευόμασταν από το ανεξήγητο, το αινιγματικό, το μυστικιστικό, το παράξενο, το άγνωστο!! Πολλές φορές κινδυνέψαμε και πολλές φορές τραυματιστήκαμε ψάχνοντας για στοιχεία τα οποία θέλαμε να τα παρουσιάσουμε να τα αναλύσουμε και να τα αποκωδικοποιήσουμε!! Όλα αυτά βέβαια είχαν το κόστος τους και το αντίκτυπο τους, όπως έχω ξανά πει είμαι ένθερμος υποστηρικτής της θεωρίας που για μένα δεν είναι αλλά είναι πραγματικότητα, το θέμα της Μέσης Γης!! Μα στην πολύχρονη έρευνα μου συνάντησα πολλά περίεργα θέματα που κάπως εμπλεκόταν με την Μέση Γη, έτσι ένα από τα πιο περίεργα θέματα τα οποία συνάντησα που κατά ένα περίεργο τρόπο συνδέετε με την Μέση Γη είναι το ΜΕGAPOLISOMANSY!!!! Το πως συνδέετε με την Μέση Γη αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα την αναφέρω σε άλλο άρθρο….

Αποφάσισα να μιλήσω για αυτό το τόσο παράξενο, μυστικιστικό, άγνωστο, περίεργο, αλλά και τόσο περίπλοκο, ακαταλαβίστικο μα και τόσο αρχαίο γεγονός το MEGAPOLISOMANCY, όταν πριν δυο μήνες σε μια περιοχή στο Παγκράτι είδα μπροστά μου αργά το βράδυ να εξελίσσεται μια παρωδία από αυτή την τόση παράξενη και ακαταλαβίστικη << υπόθεση >>!! Την ονομάζω παρωδία γιατί δεν επρόκειτο για την πραγματική << υπόθεση >> μα για νέους που πιστεύουν ότι πράγματι βρίσκονται σε κάποιο εξωπραγματικό παιχνίδι και θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς και προνομιούχους αλλά και με ιδιαίτερα χαρίσματα που συμμετέχουν σε αυτό!! Δεν θα σας πως κατέληξα να μιλάω με δυο από αυτούς τους νέους που νόμιζαν ότι βγήκα από το << Ρήγμα >> κοντά στο ιδιωτικό σχολείο Αθήναιον, μα όπως τους υποσχέθηκα θα τους εξηγήσω το τι συμβαίνει περίπου στο πραγματικό  MEGAPOLISOMANCY!! Αν και δεν συμφώνησαν σε τίποτα μαζί μου εγώ θα το κάνω όπως τους το υποσχέθηκα για να καταλάβουν ότι οι κοινοί θνητοί δεν παίζουν σε αυτό το << παιχνίδι >> αλλά αν πράγματι ήταν ας το πούμε παίχτες δεν θα μπορούσα να τους πιάσω για να συνομιλήσουμε αλλά ούτε και να τους έβρισκα ή έβλεπα ποτέ!!

Ας τα πάρουμε από την αρχή για να καταλάβετε έστω και λίγο περί τινος πρόκειται, MEGAPOLISOMANCY : ΜΕΓΑ-ΠΟΛΙΣ-ΜΑΝΤΕΙΑ = Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ!! Αυτός ο όρος επινοήθηκε το 1890 από τον Thibaut De Castries στο σπανιότατο αλλά και απαγορευμένο από το Βατικανό βιβλίο: Megapolisomancy: A New Science of Cities. Αυτός ο όρος σημαίνει ότι έχει να κάνει με την μαγεία των πόλεων!! Όπως ακούγετε κάποιος που δεν ξέρει θα δώσει την εξής απάντηση: Ότι κάτι το μαγικό υπάρχει μέσα στην πόλη ή στην μεγαλούπολη!!

Εδώ όμως ξεκινούν κάποια ερωτηματικά:

 

Α) Ποιες πόλεις θεωρούμε μεγαλουπόλεις;

 

Β) Τι καταλαβαίνει κάποιος από την λέξη μαντεία και μαγεία;

 

Γ) Γιατί ο  Thibaut De Castries αναφέρει τον τίτλο << A New Science of Cities >>, για ποια επιστήμη εννοούσε; Γιατί δεν έγραψε τον όρο MEGACITIES;

 

Απαντήσεις:

Α) Ας πιάσουμε την χώρα μας που είναι μικρή οι μεγαλουπόλεις της είναι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα. Ωραία μέχρι εδώ, αν όμως μετα το θέμα το κοιτάξουμε στους νομούς; Ο κάθε νομός έχει την πρωτεύουσα του όπου για τον νομό είναι η μεγαλούπολη και ίσως η δεύτερη πόλη του νομού να είναι και αυτή μια μεγαλούπολη.  Αυτό βέβαια κάποιοι δεν το θεωρούν σωστό, και πιστεύουν ότι το MEGAPOLISOMANCY εξελίσσετε μόνο σε μεγάλες χώρες με τεράστιες μεγαλουπόλεις όπως το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Πεκίνο, το Τόκιο, η Μόσχα κτλ κτλ. Είναι λάθος!! Αυτή που γνωρίζουν την δομή και την << υπόθεση >> του MEGAPOLISOMANCY ξέρουν πολύ καλά ότι δεν απαιτείτε να έχει τεράστιο πληθυσμό μια πόλη αλλά να είναι κτισμένες με την προοπτική του MEGAGEOGRAPHOMANCY:  ΜΕΓΑ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ-ΜΑΝΤΕΙΑ= Να υπάρχουν προοπτικές στο έδαφος όπου θα κτιστεί μια πόλη όπως ηλεκτρομαγνητισμός αλλά και αλλά φορτωμένα σημεία. Με λίγα λόγια να μπορεί κάποια στιγμή να ανοίγονται κάποιες << πύλες >> ή  φυσικά << ρήγματα >>. Όπως κάποια περίεργα  κτίσματα που έχουν κτιστεί στο πουθενά σε λιβάδια, βουνά, ακροθαλασσιές και νησιά δεν είναι τίποτα άλλο από << ΦΑΡΟΥΣ >> που τα έφτιαξε το λεγόμενο και τόσο μυστικό και άγνωστο στους πάντες εκτός των μυημένων παντός Ιερατείων Λευκών και Μαύρων << MEGAGEOGRAPHOMANCY >>!!!!

Εφόσον γίνει αυτό από τους ειδικούς << ΨΥΧΙΚΟΥΣ >> και αποφασίσουν ότι με την τεχνική αυτή πρέπει να κτιστεί η πόλη παίρνουν κάποιοι άλλοι τα ηνία εφόσον οι πρώτοι τους υποδείξουν το σημείο!!

Έτσι μετα από αυτό πρέπει να ξεκινήσει το λεγόμενο MEGAARCHITECTOMANCY:  ΜΕΓΑ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ-ΜΑΝΤΕΙΑ = Θα πρέπει να φτιαχτεί το κάθε οικοδομικό τετράγωνο, δρόμοι, λιμάνια, πάρκα, κτλ. κτλ. βασισμένα πάνω σε τόπους δύναμης. Μιλάμε  πάντα για τα πρώτα οικοδομήματα μια καινούριας πόλης που θα εξελιχτεί σε μεγαλούπολη…. μεγαλώνοντας υπάρχουν μόνο διάφορα σημεία έως και καθόλου!! Όλα τα αναλαμβάνουν οι ΓΕΩΜΑΝΤΕΙΣ = ΜΑΝΤΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ = αυτοί που έχουν μαντικές ικανότητες στο να μπορούν να βρίσκουν σημεία δύναμης της ίδιας της γης όπως:  ηλεκτρομαγνητικά πεδία, << πύλες για αλλού >>  << τριγωνοδιαγνωστικές πύλες >> κτλ, κτλ.

Μετα από όλα αυτά αρχίζουν δράση τα << Ύπο-Ιεράτεια >>, τι είναι αυτά; Αν και είναι λίγο δύσκολο να το αναλύσω θα προσπαθήσω. Ας πούμε ότι κάπου πρέπει να γίνει ένα καζίνο, ένα στρατόπεδο, κ.τ.λ. Μέσω του MEGAARCHITECTOMANCY θα κατασκευαστούν στους τόπους που θα υπάρχει ηλεκτρομαγνητισμός, όσο πιο πολύ ηλεκτρομαγνητισμός τόσο πιο σπουδαία << κτήρια >> κτίζονται εκεί….. κτήρια τα οποία ανήκουν στα ανάλογα Υπό-Ιεράτεια ή Ιερατεία…… Με λίγα λόγια εφόσον έχουν φτιάξει τα κτήρια, τους δρόμους, τα πάρκα, τα λιμάνια, αμέσως μετα εφόσον όλα τα << υλικά >> είναι έτοιμα, ετοιμάζουν τις ομάδες των μεγαλουπόλεων……. Εδώ είμαστε φτάσαμε στο ζουμί!! Οι ομάδες και από τα δυο Ιεράτεια Λεύκα και Μαύρα εκτελούν πάντα τις ίδιες εντολές εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια!! Προσέξτε… οι εντολές είναι ίδιες οι ενέργειες τους αλλάζουν κάθε τόσο… κατά πληροφορίες κάθε εξόρμηση σχεδόν που κάνουν πότε δεν είναι η ίδια…

Η << Δουλειά >> της ομάδας από τα Λευκά Ιεράτεια είναι κάτι που πραγματικά δεν είναι ξεκάθαρο για το τι πρόκειται!! υπάρχουν όμως διάφορες μαρτυρίες κατά τους αιώνες περί τινος πρόκειται. Είναι είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά ή αποδείξεις  ότι είναι έτσι…. .για αυτό και γράφει ο καθένας ότι του κατέβει!! Θα μου πείτε ότι και εσύ τώρα μπορεί να γραφείς ότι σου κατέβει και να μας παραμυθιάζεις όπως και οι άλλοι. Έχετε απόλυτο δίκιο, εγώ δεν θα σας παροτρύνω να πιστέψετε αυτά που γράφω αλλά θα σας παροτρύνω μετά από αυτό το άρθρο όσοι από εσάς ξέρουν ή έχουν ακούσει κάτι για αυτά που λέω να το ψάξουν έστω και ερασιτεχνικά.

Την αντίστοιχη δουλεία κάνουν ακριβώς και τα Μαύρα Ιεράτεια, εδώ όπως βλέπετε υπάρχουν δυο αντίπαλες ομάδες, σε μια μεγαλούπολη μπορεί να υπάρχουν πολλές ομάδες και από τις δυο πλευρές οι οποίες η μια δεν ξέρει την άλλη και ποτέ μα ποτέ δεν συνεργάζονται!! Η ομάδα των Μαύρων Ιερατείων η << Δουλεία >> της είναι να ψάχνει να βρει που θα υπάρξει το επόμενο << Ρήγμα >> = Πύλη!! Πύλη που βγάζει κάπου αλλού σε άλλες διαστάσεις ή πλανήτες κανείς δεν ξέρει με σιγουριά να πει το που, αλλά ότι μπορεί να βγει έτσι και μπορεί να μπει!! Ορισμένοι ερευνητές όπως και εγώ πιστεύουμε ότι κάποια από τα όντα αλλά και ζώα της κρυπτοζωολογίας προέρχονται από αυτές τις πύλες. Υπάρχουν ρήγματα και έκτος πόλεων…. μα στις πόλεις υπάρχουν οι ομάδες ειδικά των Λευκών Ιερατείων που λαμβάνουν δράση για να τα στείλουν πίσω εάν περάσουν την << Πύλη ή το Ρήγμα >> ή να τα εξολοθρεύσουν και η δουλεία των Μαύρων Ιερατείων είναι να τους παρέχουν ασφαλές πέρασμα σε εμάς εδώ!! Για όσους είναι λάτρεις των ταινιών επιστημονικής φαντασίας για να σας δώσω να καταλάβετε στο περίπου τι συμβαίνει θυμηθείτε το σίριαλ << TORCHWOOD >> οπού στην Αγγλία σε ένα συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ένα ρήγμα και από εκεί περνούν διάφορα ζώα, εξωγήινοι, και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί, και υπάρχει μια ομάδα κρυφή από τον κόσμο όπου αναλαμβάνει δράση να τα κυνηγήσει κτλ. κτλ. Μόνο που στο σίριαλ δείχνει ότι το ρήγμα είναι σταθερό στην Αγγλία και ότι δεν υπάρχει ομάδα κακών παρά μόνο αυτοί που βγαίνουν από το ρήγμα!! Τώρα φανταστείτε σε κάθε μεγαλούπολη να υπάρχουν μετακινούμενα << Ρήγματα >> όπου τα κυνηγάνε δυο ομάδες να τα βρουν για τους δικούς τους σκοπούς η κάθε μια…. Βέβαια στο MEGAPOLISOMANCY τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ότι είναι στο σήριαλ, ας πάρουμε για παράδειγμα  την Πάτρα όπου είναι μια μεγάλη πόλη για την Ελλάδα μπορεί να υπάρχει δράση από τρεις έως και τέσσερεις ομάδες η οποία η μια δεν ξέρει την άλλη και δεν υπάρχει συνεννόηση ή βοήθεια αναμεταξύ τους, ούτε από την ομάδα των Λευκών Ιερατείων αλλά ούτε και από την ομάδα των Μαύρων Ιερατείων!! Ομάδα με ομάδα είναι όλοι άγνωστοι, ας ανήκουν στα Λευκά Ιεράτεια οι ομάδες δεν γνωρίζουν τις άλλες ομάδες και τα άτομα της άλλης ομάδας….. Το ίδιο λένε ότι συμβαίνει και στις ομάδες των Μαύρων Ιερατείων, αν και έχω κάποιες πληροφορίες που λένε ότι δεν συμβαίνει αυτό…. Οι δυο ομάδες των Ιερατείων αποτελούνται από τους έξεις χαρακτήρες:

  ( Είναι ένα απόσπασμα από προηγούμενο άρθρο το οποίο περιέχει και καινούρια στοιχεία ).

 Ο << ανιχνευτής >> :

Η αποστολή που έχει είναι να μπορέσει να διαβάσει τα << χνάρια >> των πόλεων!!  Δηλαδή, ένα γκράφιτι το οποίο είναι μπερδεμένο ανάμεσα στα αλλά, μια ταμπέλα νέον ενός μαγαζιού το οποίο θα το έχει διαμορφώσει έτσι ο << μάγος >> ή ο << κριτής >>, τις περίφημες << σημαδούρες των πόλεων >> που είναι τα τόσο περίεργα καπάκια ύδρευσης, υπονόμων, ηλεκτροδοτήσεις κτλ. κτλ. Επίσης πρέπει να ξέρει πολύ καλά την δομή της πόλης που θα ανιχνεύσει για να μπορεί να διαβάσει τα χνάρια που θα έχουν αφήσει ή οι δικοί του από προηγούμενο παιχνίδι ή οι αντίπαλοι!! Από αυτόν εξαρτιούνται τα πιο πολλά στο παιχνίδι!! Συνήθως δρα σε ταράτσες σπιτιών αλλά και σε κεραμοσκεπές όσο ψηλές και να είναι!!!

Ο << κυνηγός >> :

Ας πούμε ότι είναι η ψυχή της << ομάδας >> προσέχει πάντα τις κινήσεις του << μάγου >>, κυνηγάει τους παρείσακτους που περνούν μέσα από το ρήγμα, κυνηγά ακόμα και άτομα από την αντίπαλη ομάδα, οι αρμοδιότητες που έχει είναι πολλές και άγνωστες. Επίσης έχει τεράστια ταχύτητα σε ότι κάνει, αν θελήσει μπορεί να γίνει και απαρατήρητος οπού και να είναι, τους ονομάζουν και ως Χαμαιλέοντες των πόλεων……

Οι << επόπτες >> :

Συνήθως παρατηρούν την εξέλιξη του όλο ζητήματος. Ποτέ δεν ανακατεύονται ούτε στην μάχη αλλά ούτε στην αναζήτηση των ρηγμάτων!!! Εμφανίζονται πάντα την τελευταία στιγμή που έχει ανοίξει το ρήγμα, ή την ώρα που ανοίγει….. κανείς δεν γνωρίζει την ιδιότητα τους ή τι άλλο κάνουν ή ακόμη ποιοι είναι!!! Θα εμφανιστούν την ώρα που θα γίνει αυτό που είναι να εποπτεύσουν και μετα εξαφανίζονται…….!! Μπορεί να εποπτεύουν αν έγινε τέλειο το χτύπημα ή αν οι κινήσεις ήταν σωστές ή αν έπρεπε να γίνει εκεί…… κανείς δεν ξέρει τι εποπτεύουν……!!

Ο << κλειδοκράτορας >> :

Είναι το άτομο που παρέχει διαφυγή σε όλη την ομάδα ή ακόμη και σε μεμονωμένα άτομα, μπορεί να ανοίξει οποιαδήποτε πόρτα, αποθήκη, υπόνομο, οτιδήποτε έχει είσοδο σε κάποια άλλη πλευρά!! Το κάνει τόσο γρήγορα που κάμερα δεν μπορεί να τον πιάσει στην ώρα της δουλειάς…… θα μου πείτε θυμίζει τον τύπο με τα κλειδιά στην ταινία ΜATRIX, χμμμμμ εύλογα θα σκεφτεί κάποιος μήπως το φαντάστηκες από εκεί; Εγώ θα απαντήσω, μήπως ο συγγραφέας του βιβλίου που έγινε ταινία ήξερε κάτι; Οι << κλειδοκράτορες >> του MEGAPOLISOMANCY δεν έχουν κλειδιά στα χέρια τους……. μα έχουν ψυχικές απίστευτες δυνάμεις που δεν μπορεί να διανοηθεί κάποιος από εμάς. Χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους και είναι συγκεντρωμένοι μόνο στον τρόπο διαφυγής αν κάτι πάει στραβά!!

Ο << κριτής >> :

Είναι αυτός που πρέπει να κρίνει αν πρέπει η ομάδα να δράση σε κάποια περιοχή ή όχι!! Η δουλεία του είναι η πιο σημαντική από όλες διότι από αυτόν εξαρτάται οι ζωές των άλλων της ομάδας. Έχει και άλλες ιδιότητες αλλά είναι τελείως άγνωστες όπως και των << εποπτών >>!!

Ο << μάγος >> :

Ο << μάγος >> έχει αυτό το όνομα γιατί είναι πραγματικός μάγος όσο απίστευτο και να σας φαίνεται. Δεν πρόκειται για μάγο που βγάζει περιστέρια και κουνέλια από το καπέλο του, ούτε από αυτούς που κάνουν << χούτου >> ή  << μαύρη μαγεία >>, η δουλεία του είναι να προσέχει τα ας τα ονομάσουμε << επιτιθέμενα ξόρκια >> του αλλού << μάγου >> από την αντίθετη ομάδα!! Μαζί με αυτό πρέπει να έχει και τον νου του το τι θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό που θα βγει από το ρήγμα……. αν θα βγει, αλλά και το πώς θα βγει!! Πρόκειται για άτομα άκρως επικίνδυνα για τους εχθρούς τους με απίστευτες γνώσεις από αρχέγονη παλαιά καθάρια μαγεία!!! Φανταστείτε ότι αν το θελήσει ή ακόμα προλάβει μπορεί να προστατέψει όλη του την ομάδα αλλά ακόμα και να την μεταφέρει μέσο ρήγματος σε ασφαλές σημείο!!

ο << Ωροσκόπος >>:

Ακούγοντας τον ορισμό της λέξης θα έλεγε κανείς ότι έχει να κάνει με τα ζώδια, ακούγοντας, μα αν την δει γραμμένη ή κάποιος του εξηγήσει ίσως μάθει για ένα από τα πιο ανεξήγητα όντα στον κόσμο μας. << Ωροσκόπος >> ή αλλιώς και << Χρονοαλάχτης >> = αυτός που αλλάζει το χρόνο ή << Ωροποιητής >> = Αυτός που φτιάχνει την ώρα, δεν μιλάμε για τους ωρολογοποιούς που φτιάχνουν ρολόγια, αλλά για αυτόν που δημιουργεί την ώρα του χρόνου και του χώρου!! Από όσο έχει ακουστεί είναι πολύ σπάνια τα άτομα αυτά τα οποία είναι άφθαρτα και αθάνατα στο χρόνο και ζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια ανάμεσα μας. Λέγεται ότι υπάρχουν γύρω στα δέκα άτομα σε όλο τον κόσμο μοιρασμένα τέλεια στα Λευκά και Μαύρα Ιεράτεια 5 στους μεν και πέντε στους δεν!! στο MEGAPOLISOMANCY  Θα ανακατευτούν πολύ σπάνια και όταν χρειαστεί μπορούν να σταματήσουν το χρόνο αλλά και να το προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα θέλουν αυτοί… λέγεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί από αρχές χρόνου μόνο τρεις φορές και όχι στην σύγχρονη ιστορία ή ακόμα και αρχαία!! Μπορούν να εμφανιστούν όπου θέλουν επάνω στην γη με μια τους μόνο σκέψη. Να θυμίσω στους λάτρεις παράξενων και επιστημονικής φαντασίας ταινιών την ταινία THE JUMPER……. γίνομαι λίγο πιο κατανοητός; ίσως!! Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν για τα συγκεκριμένα άτομα αλλά πιστεύω αν κάποιος έχει τον μέγιστο χρόνο να ψάξει στην ιστορία αρχαία-προϊστορική-σύγχρονη κάτι θα βρει…….

Σε όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου υπάρχουν πολλές ομάδες σαν και αυτή που περιγράψαμε, αλλά και από τις αντίθετες. Καμία ομάδα δεν γνωρίζει την άλλη ας είναι στην ίδια πλευρά. Την κάθε ομάδα την ελέγχει ένα πολύ περίεργο άτομο το οποίο ποτέ δεν πηγαίνει με την ομάδα, κάθετε κάπου σταθερά και των ενημερώνουν οι << ακολούθιοι >> ( σε αυτό το άρθρο θα χρησιμοποιήσω λέξεις που δεν έχουν ειπωθεί ξανά ποτέ και είναι σύνθετες λέξεις για να καταλάβετε κάποια πράγματα καλύτερα ). Οι << Ακολούθιοι >> = αυτοί που ακολουθούν κάποιον ή κάποιους, ακολουθούν τις ομάδες και ενημερώνουν το άτομο αυτό. Το άτομο αυτό ονομάζεται << Πολιτιοπαντογνώστης >> = αυτός που γνωρίζει τα πάντα για τις πόλεις!!! Έχει και άλλο όνομα όπως και << Λαβύρινθοπολιτιοτοποιός >> = αυτός που φτιάχνει λαβύρινθους στην πόλη!!! Με το δεύτερο όνομα χρησιμοποιείτε πολύ σπάνια!!! Είναι αυτός που έχει γνώσεις για τα πάντα για την πόλη που βρίσκετε από τους υπονόμους μέχρι και τις ταράτσες, δρόμους, στενάκια, μπαλκόνια, λιμάνια, αδιεξόδους, τα πάντα!!! Όταν η ομάδα βρει το << ρήγμα >> αυτός δίνει την διαταγή στον << μάγο >> αν θα συνεχίσει ή όχι………. Αν βεβαία υπάρχει η αντίπαλη ομάδα εκεί ήδη τα πράγματα αλλάζουν και αποφάσεις παίρνει μόνο ο << Κριτής >>.

Ο << Πολιτιοπαντογνώστης >> δεν δρα μόνος του, δεν είναι ανεξάρτητος!! Δίνει και αυτός με την σειρά του αναφορά στα << Ιεράτεια >>!! Ναι!! Στα << Λευκά Ιεράτεια >> και ο αντίστοιχος << Πολιτιοπαντογνώστης  >> στα << Μαύρα Ιεράτεια >>!! Για όσους δεν γνωρίζουν  τι είναι μπορεί να βρουν πληροφορίες στο άρθρο μου ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ. Για τόσο αρχέγονο παλαιό << παιχνίδι >> μιλάμε, από αρχές των πρώτων πολιτισμών και πόλεων πάνω στην γη!! Πρόκειται για ένα περίεργο και ακαταλαβίστικο ανταγωνισμό των ιερατείων αυτών που περιλαμβάνει όλα τα καλά μα συνάμα και τα άσχημα του σύμπαντος. Τα οποία μπορεί να υλοποιηθούν και να περάσουν στον κόσμο μας ανά πάσα στιγμή από τα ρήγματα!!! Η μια ομάδα προσπαθεί να μην περάσουν και η άλλη προσπαθεί να τα περάσει. Το χειρότερο εφιαλτικό σενάριο και για τις δυο ομάδες είναι να περάσουν από το ρήγμα <<  Σκιεροπολυμορφηστές >> = σκιερές οντότητες που μπορούν να αλλάξουν και να πάρουν πολλές μορφές!!!!

Σε κάθε εποχή δημιουργούνται στις ομάδες και καινούριοι ρόλοι όπως στην δικιά μας εποχή δημιουργήθηκε ο << Ζωγραφοπολιτοποιός >>. Δηλαδή, Ζωγράφος-της Πόλης-που Εκποιεί , θα με ρωτήσει κάποιος εύλογα τι είναι αυτός ο όρος; Αν έχετε παρατηρήσει τα τελευταία δέκα με δεκαπέντε χρόνια περίπου από το 1998 και ίσως πιο πίσω άρχισαν να γίνονται σε τοίχους σπιτιών, μαγαζιών, τρένων, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, φορτηγά και όπου αλλού μπορούν,  περίεργες ζωγραφικές με σπρέι όπου ονομάζονται Graffiti. Δεν θα εξηγήσω την λέξη που έχει δοθεί τι σημαίνει γιατί μπορεί ο καθένας να το κάνει…… από το γράφω….. Το graffiti στην Ελλάδα είναι σχετικά στα σπάργανα με άλλες χώρες, για όσους δεν ξέρουν τι είναι, είναι ελεύθερη ζωγραφική από κάποια παιδιά…. έτσι θέλουν τον κόσμο να πιστέψει. Όχι ότι οι πιτσιρικάδες οι και κάποιοι μεγάλοι δεν το κάνουν με ελεύθερη βούληση αλλά το γνήσιο graffiti ξεκίνησε από το MEGAPOLISOMANCY. Πολύπλοκα έργα ζωγραφικής με σπρέι στους τοίχους ή ακόμα και παράξενα σύμβολα περίπλοκα ζωγραφισμένα δεν ήταν τίποτα άλλο από χάρτες καθοδηγήσεις των ομάδων μέσα στις μεγάλου πόλεις!! Αναρωτηθείτε γιατί δεν υπάρχουν σε μικρές πόλεις; Όταν ξεκίνησε στην Ελλάδα αυτή η μόδα από τους καλλιτέχνες όχι από τους Ζωγραφοπολιτοποιούς έβαζαν ο καθένας την υπογραφή του στο σημείο που θα έκανε το έργο, μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε τι ήταν και κάποια περιοδικά δήλωσαν ότι μπορεί να πρόκειται περί σατανιστών ή συνάντηση κάποιων άλλων ομάδων. Όταν άρχισαν τα έργα τότε όλοι κατάλαβαν περί τινος πρόκειται. Βέβαια τα έργα των Ζωγραφοπολιτοποιών είναι πολύ περίπλοκα αλλά και πολύ όμορφα αν και δύσκολα κάποιος μπορεί να βγάλει άκρη το τι σημαίνουν ακόμα και κομμάτια που είναι ρεαλιστικά. Ένας απλός καλλιτέχνης για να ζωγραφίσει ένα τοίχο 20τμ μπορεί να του πάρει όλο το βράδυ ανάλογα το σχέδιο αλλά και κάποιες μέρες ενώ ένας Ζωγραφοπολιτοποιός μόνο κάποια λεπτά έως και μια ώρα!!! Για σκεφτείτε γιατί το Γκράφιτι γίνετε πάντα βράδυ; Γιατί απαγορεύετε από το νομό περί ρύπανσης ξένης περιουσίας, αυτό έγινε από τα << Βιομηχανικά Ιεράτεια ή και Βίο-τεχνικά Ιεράτεια >> όχι μόνο στην χώρα μας αλλά παντού ώστε να μην γίνονται graffiti χωρίς βέβαια καμία επιτυχία….. αν εδώ και λίγο καιρό δεν γίνονται πλέον στην Ελλάδα στον ρυθμό που έγιναν πριν κάποια χρόνια….!! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζονται οι ενέργειες του MEGAPOLISOMANCY  στην χώρα μας. Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες από graffiti που υπάρχουν σε διάφορες μεγαλουπόλεις.

 

Υπάρχουν και άλλοι ρόλοι και θα υπάρξουν και άλλοι όσο θα εξελίσσονται οι μεγαλουπόλεις…. τόσο θα υπάρχουν και καινούριοι ρόλοι… όπως πριν από την ονομασία MEGAPOLISOMANCY υπήρξε αλλά και υπάρχει ακόμα η ονομασία URBANOMANCY!! Αν και προσωπικά πιστεύω ότι είναι δύσκολο να δοθεί η σωστή εξήγηση σημαίνει στο περίπου URBANOMANCY = ΘΡΥΛΟΣ-ΜΑΝΤΕΙΑ= ΘΡΥΛΙΚΗ -ΜΑΝΤΕΙΑ, αυτή για μένα είναι η πιο σωστή εξήγηση που μπορεί να δοθεί. Τώρα αν κάποιος κάνει υποθέσεις με το τι σημαίνει….. θα έχει τους λόγους του…. αν και πραγματικά η ερμηνεία της λέξης αυτής την ξέρουν μόνο οι μυημένοι το τι ακριβώς σημαίνει!! ΕΙΠΑΜΕ!! σε αυτήν την υπόθεση λόγο του ότι δεν είναι γνωστή σε πολλούς ο κάθε ερευνητής μπορεί να γράφει ότι θέλει…. είναι όμως έτσι; θα μου πείτε και να θέλει κάποιος να ψάξει για το συγκεκριμένο ζήτημα  θα καταφέρει τίποτα; Αν ψάξει, βρει τα σημάδια, ανιχνεύσει, χαρτογραφήσει, παρακολουθήσει ώρες….. ώρες… ίσως και μήνες σίγουρα θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με κάτι από αυτά που έχω αναφέρει μέχρι τώρα…. έστω και φευγαλέα, μα χρειάζεται υπομονή πολύ υπομονή και πολύ ψάξιμο. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έχει τις ανάλογες πληροφορίες το που και το γιατί…. αν δεν έχει τις πολύτιμες πληροφορίες δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα όσο καιρό να περιπλανηθεί μέσα στις πόλεις!!

SUMMUS-CONCILIUM-MAGICAM είναι γραμμένο σε μια επιγραφή Ρωμαϊκής εποχής που υπολογίζεται στην εποχή του Καλιγούλα. Μόνο αυτές οι τρεις λέξεις υπάρχουν στην επιγραφή στο κεντρικό μουσείο της Ρώμης…. αν και τώρα τελευταία οι συνεργάτες μου μου είπαν ότι έχει αποτραβηχτεί με την δικαιολογία της συντήρησης…. για να δούμε θα επιστραφεί; SUMMUS-CONCILIUM-MAGICAM = ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ-ΠΟΛΗ-ΜΑΓΕΙΑ!! Αυτό ακριβώς σημαίνουν οι τρεις λέξεις πάνω στην τετράγωνη μπρούτζινη επιγραφή που όπως δείχνει η κατασκευή της κάπου πρέπει να κούμπωνε. Δυστυχώς είναι από τα κομμάτια που απαγορεύεται να φωτογραφηθούν οπότε δεν έχω να σας το παραθέσω….. αυτήν την στιγμή!! Δεν χρειάζεται να σας πω ότι αυτή η επιγραφή δείχνει καθαρά ότι είχε να κάνει με το MEGAPOLISOMANCY της τότε εποχής ύστερα από ότι σας έχω εξηγήσει. Η επιγραφή για τους αρχαιολόγους είναι ακόμα ακατανόητη το τι εννοεί μα για τους μυημένους ξέρουν πολύ καλά το τι εννοούσε!! Αρχαία τέτοια αντικείμενα με αινιγματικές επιγραφές υπάρχουν παντού…. φτάνει κάποιος να ξέρει να τα διαβάσει μα και να τα ανακαλύψει στα μουσεία όλου του κόσμου…. από την Ελλάδα, την Κίνα, την Αμερική σε όλες τις χώρες, του κόσμου και το εννοώ όταν λέω σε όλες τις χώρες του κόσμου!!

ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ URBANOMANCY – MEGAPOLISOMANCY ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ URBANOMANCERS!! :

http://lists.unknown-armies.com/pipermail/ua-unknown-armies.com/1999-February/000421.html

http://www.scc.net/~indra/ua/magick/urbano.htm

http://www.rpg-discussions.info/en/0mpLVTP……( ΠΟΝΗΡΟ!!!)

http://www.pouet.net/topic.php?which=643……( ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ URBANOMANCERS ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…. ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΣΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΠΗ!! ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!)

http://mail.urbanomancy.com/

Γενικός άμα ψάξετε στο GOOGLE αλλά και αλλά οι πιο πολλές ιστοσελίδες που αναφέρονται για παιχνίδια του MEGAPOLISOMANCY ανήκουν στην Ελλάδα!! τυχαίο; Δεν νομίζω…….!!! Υπάρχει αυτό το βίντεο που θα σας παραθέσω όπου ένας ανιχνευτής έχει μπει σε ένα << Ρήγμα >> το οποίο έχει εμφανιστεί σε ένα σπίτι….. το αν είναι αληθινό ή όχι το αφήνω στην κρίση σας…… αυτοί που ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά αν είναι αληθινό ή όχι. Το μόνο που βρέθηκε από τον ανιχνευτή είναι η κάμερα. Αυτός που το ανέβασε το ονόμασε real demons……. :

Η ανάλυση θα γίνει κάποια άλλη φορά πρώτα θα σας αφήσω να αναλογιστείτε αν είναι αληθινό ή όχι!! δεν τέλειωσα εδώ τις αναφορές μου για το MEGAPOLYSOMANCY θα υπάρξουν και άλλα άρθρα!! Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 


2 σκέψεις στο “MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY!!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ PART 1

 1. ΦΙΛΕ SHINOBI ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ….( ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧIΖΩ ). ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΟΛΑΚΕΨΩ!!!! ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΛEΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ.

  ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ << POLIMEGASOMANCERS-URBANOMANCERS >> OI OΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ THEΑTROMEGAPOLISOMANCY!!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΒΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ……

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

  ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!!! ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ << ΥΠΟΘΕΣΗ >> ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ << ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ >> ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΝΕΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ….. ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!

  ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣΤΑ ΨΕΓΑΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΜΦΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ!!!

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!

 2. Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι.
  Τα συγχαρητήρια μου στον αρθρογράφο,πολύ
  καλή προσέγγιση σε ένα τόσο ευαίσθητο και
  πολύπλευρο θέμα.
  Θα σας παραθέσω κάποιες απόψεις και
  πληροφορίες από προσωπικά βιώματα,δίχως
  αυτό φυσικά να σημαίνει τίποτα.
  Δυστυχώς σε αυτόν τον πόλεμο για τον έλεγχο των
  πυλών και του Mάτριξ,οι άνθρωποι που καλούνται να
  συμμετάσχουν είναι γεννημένοι με κάποιες ικανότητες.
  Το κάλεσμα δεν γίνεται από ανθρώπους η κάποιες ομάδες,
  τουλάχιστον στην αρχή.
  Και πάλι όμως υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες η ψυχολογικά
  και νοητικά εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει κάνεις.
  Αυτό διότι στην διάρκεια της ζωής μας έχουμε γαλουχηθεί
  να βλέπουμε και να πιστεύουμε συγκεκριμένα πράγματα από
  το Μάτριξ.
  Από ποιον καλούνται οι άνθρωποι αυτοί;και γιατί;
  Από τον οργανισμό που λέγεται ανθρωπότητα!!!
  Είναι γεννημένοι πολεμιστές,και καλούνται μόνο για
  ένα λόγο-να δώσουν τη ζωή τους για την υπεράσπιση
  του οργανισμού…όπως ακριβώς κάνουν και τα…
  αντισώματα!!πεθαίνουν κατά χιλιάδες κάθε μέρα για
  να διατηρηθούμε ζωντανοί.
  Μόνο όμως οι αληθινοί πολεμιστές,είναι γεννημένοι για αυτό.
  Ένας θανάσιμος ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ που υπάρχει
  από την αυγή της ζωής,και θα συνεχίζεται από τους
  υπερασπιστές μέχρι εσχάτων!
  Ακόμα μια φορά,ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Αφήστε μια απάντηση