ΜΕΣΗ ΓΗ part 48

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 48

Eνα μικρό άρθρο με πολύτιμες  πληροφορίες για όσους ψάχνουν στοιχεία για την Μέση Γη το έγραψα εδώ στην Αλάσκα που είμαι για μια έρευνα για το ίδιο θέμα, λίγες μέρες απόμειναν και γυρίζω και πάλι στην ζεστή μας Ελλάδα. Μέχρι στιγμής δυστηχώς παρ’ όλα τα στοιχεία που έχουμε δεν έχουμε κάνει τίποτα λόγο της σφοδρής κακοκαιρίας που μαίνεται εδώ και δεκαπέντε μέρες….. έτσι με την ευκαιρία που είχα έκλεψα λίγο χρόνο για να σας το γράψω…..

Στα τέλη του 17ου αιώνα, Βρετανός αστρονόμος Edmund Halley πρότεινε ότι η Γη αποτελείται από τέσσερις ομόκεντρες σφαίρες και “πρότεινε επίσης ότι το εσωτερικό της Γης ήταν γεμάτη με ζωή και φωτίζονται από μια φωτεινή ατμόσφαιρα. Σκέφτηκε το βόρειο σέλας ,  ήταν που προκαλείται από τη διαφυγή του αερίου αυτού μέσω μιας λεπτής κρούστας στους πόλους.

Στις αρχές του 19ου αιώνα, ένας εκκεντρικός βετεράνος του πολέμου του 1812, ο John Symmes († 1829), προώθησε την ιδέα του εσωτερικού των ομόκεντρων σφαιρών τόσο ευρέως ότι το φερόμενος ως άνοιγμα στον εσωτερικό κόσμο ονομάστηκε “Hole Symmes.”  Στο Χάμιλτον , στο Οχάιο, ο γιος του ανέγειρε ένα μνημείο με μια πέτρα μοντέλο της κοίλης γης για τον εορτασμό της αδιάκοπη άσκηση  πιέσεων του πατέρα του για μια αποστολή στον Βόρειο Πόλο για να βρουν την είσοδο για τον υπόγειο κάτω κόσμο. Ο Martin Gardner γράφει ότι “Χρειάστηκε η πτήση  του Byrd πάνω από το Βόρειο Πόλο για να αντιμετωπίσει ένα θανατηφόρο χτύπημα στην « HOLE SYMMES» (Gardner 1957: 41).Ωστόσο, υποστηρίζει αργότερα για τον Admiral Byrd ότι έχουν πραγματικά περάσει στην Κοίλη Γη και στους δύο πόλους!!!! Αυτή η παράξενη πεποίθηση φαίνεται να στηρίζεται σε τίποτα περισσότερο από το γεγονός ότι ο  Byrd αναφέρεται στην Ανταρκτική ως «Η Γη του Μυστηρίου αιώνια” και έγραψε κάποτε: “Θα ήθελα να δω ότι η γη πέρα από το (Βόρειο) Πόλο η περιοχή πέρα από τον Πόλο είναι το Κέντρο της Μεγάλης Άγνωστης υπόγειας γης. ” Τα στοιχεία αυτά αρκούν προφανώς για την εναλλακτική επιστήμη.

Ο Edgar Allan Poe χρησιμοποίησε το θέμα της κοίλης γης σε Η αφήγηση του Άρθουρ Γκόρντον Pym του Nantucket (1838). Ο Ιούλιος Βερν έγραψε Ταξίδι στο Κέντρο της Γης το 1864 και ο Edgar Rice Burroughs (1875-1950), ο δημιουργός των περιπετειών  Άρη και Ταρζάν, έγραψε επίσης τα μυθιστορήματα  για την Μέση Γη. Οι θρύλοι για την Μέση Γη έχουν  ανάψει συχνά τη φαντασία των συγγραφέων όπου συχνά πυροδοτεί τη φαντασία των pseudoscientist .

Το 1869, ο Κύρος Teed Reed, ένας βοτανολόγος και αυτοαποκαλούμενος αλχημιστής, είχε ένα όραμα για μια γυναίκα που του είπε ότι ζούμε στο εσωτερικό της Μέσης Γης. Για σχεδόν σαράντα χρόνια,  προώθησε την ιδέα του σε φυλλάδια και ομιλίες. Μάλιστα ίδρυσε μια λατρεία που ονομάζεται Koreshans (Koresh είναι το ισοδύναμο του Κύρου στα εβραϊκά).

Το 1906, ο William Reed δημοσίευσε το φάντασμα των Πολωνών αν δεν κάνω λάθος, με την οποία ισχυρίστηκε ότι κανείς δεν είχε βρει τους βόρειους ή νότιους πόλους, επειδή δεν υπάρχουν. Αντ ‘αυτού, οι πόλοι είναι είσοδοι στην Μέση Γη. Το 1913, ο Marshall B.Gardner δημοσίευσε, Ταξίδι στο Εσωτερικό της Γης, με την οποία απέρριψε την ιδέα των ομόκεντρων σφαιρών, αλλά ορκίστηκε ότι στο εσωτερικό της κοίλης γης ήταν ένας ήλιος 600 μίλια σε διάμετρο. Ο Gardner, επίσης, υποστήριξε ότι υπήρχαν τεράστιες τρύπες χίλια μίλια πλάτος στους πόλους. Ο Byrd πέταξε πάνω από το Βόρειο Πόλο το 1926 και πάνω από το Νότιο Πόλο το 1929, αλλά δεν είδε αυτές τις εισόδους στον κάτω κόσμο. Είναι άσκοπο να επισημάνω το γεγονός αυτό ή να παραπέμψω στις δορυφορικές φωτογραφίες που δεν παρουσιάζουν τρύπες στους πόλους!;! Ενώ έχουν διαρρεύσει πολλές που δείχνουν ότι οι τρύπες υπάρχουν….  Στη δεκαετία του 1940, ο Ray Palmer, συν-ιδρυτής του FATE, Ιπτάμενοι Δίσκοι από άλλους κόσμους, Αναζήτηση, The Hidden World, καθώς και πολλές άλλες δημοσιεύσεις των χάρτο-πολτό περιοδικών εκείνης της εποχής, συνεργάστηκε με τον Richard Shaver για το Μυστήριο  Σέιβερ , ένα μύθο ενός κόσμου στην Μέση Γη, και ένα προηγμένο πολιτισμό.  Σύμφωνα με τον Richard Τορόντο, το FBI κατηγόρησε τον Palmer και την ιστορία της ξυριστικής μηχανής για ότι επινοεί «υστερία των ΑΤΙΑ” το 1947 , καθιστώντας τους ως τους αληθινούς πατέρες της σύγχρονης UFOλογίας.

Η πίστη σε μια κούφια Γη είχε κάποιους οπαδούς στην ναζιστική Γερμανία . Υπάρχει ακόμα ένας θρύλος που λέει ότι ο Χίτλερ και οι διευθύνων συμβούλους του διέφυγε τις τελευταίες ημέρες του Τρίτου Ράιχ με τη μετάβαση από το άνοιγμα στο Νότιο Πόλο.

Το 1964, ο Raymond W. Bernard δημοσιευθεί το βιβλίο στην Κοίλη Γη – Η μεγαλύτερη γεωγραφική ανακάλυψη στην ιστορία Φτιαγμένο από το ναύαρχο Richard E. Byrd στην μυστηριώδη γη Πέρα από τους Πολωνούς . Η πραγματική καταγωγή των Ιπτάμενων Δίσωνι . Το βιβλίο έχει εξαντληθεί, αλλά διατίθενται στο Διαδίκτυο  το οποίο σας δίνω την διεύθυνση για να το διαβάσετε και αν θέλετε να το κατεβάσετε διότι πράγματι είναι ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται για στοιχεία!!!!!! Ο Bernard επίσης συγγράψε Ιπτάμενοι Δίσκοι από το εσωτερικό της Γης . Το πραγματικό του όνομα ήταν Walter Siegmeister. Η διδακτορική του διατριβή είχε τίτλο «Θεωρία και Πράξη του Δρ Rudolf Steiner της Παιδαγωγικής “(New York University, 1932).  Γράμματα από το πουθενά , βιβλίο τουBernard  που ισχυρίζεται ότι έχουν έρθει σε επαφή με μεγάλους μύστες σε ένα μυστικό Άσραμ και με ένα μεγάλο λάμα στο Θιβέτ. Ήταν, με λίγα λόγια, μια άλλη Γκουρτζίεφ . Ο Δρ Bernard “πέθανε από πνευμονία στις 10 του Σεπτέμβρη του1965, ψάχνοντας τα ανοίγματα μιας σήραγγας προς το εσωτερικό της Γης, στη Νότια Αμερική.”(* ) πατήστε το αστεράκι θα σας πάει στην ολοκληρωτική δουλειά του κατεβάστε τα διότι δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι εκεί!!!! Ο Bernard φαίνεται να έχει αποδεχθεί κάθε μύθο πάντα που σχετίζονται με το κοίλο ιδέα της Γης ( το ίδιο έχω πάθει και εγώ όχι όμως άδικα και αυτό μου βγήκε σε καλό ), συμπεριλαμβανομένων των εννοιών που οι Εσκιμώοι προήλθαν μέσα από τη Γη και ότι ένας προηγμένος πολιτισμός κατοικεί μέσα ακόμα και τώρα. Ο Bernard δέχεται ακόμη και χωρίς αξίωση το μυστήριο Σέιβερ-μηχανή με  ερώτηση ότι έμαθε το μυστικό της σχετικότητας του Αϊνστάιν πριν από την Κοίλη Γη.

Τέλος, η Diane Robbins έχει δει το φως και ισχυρίζεται ότι Αντάμα δέχεται τηλεπαθητικά μηνύματα από την Telos, μια πόλη κάτω από Mt. Shasta στη βόρεια Καλιφόρνια, τα οποία διοχετεύονται από Lailel και παρέχει όλα τα είδη με υπέροχα μηνύματα για διαρκή ειρήνη και ευημερία. Μπορείτε να διαβάσετε γι ‘αυτό σε απευθείας σύνδεση  κατεβάστε τα γιατί δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα τα δίνουν δωρεάν ή μπορείτε να παραγγείλετε “Η πρόσκληση βγαίνει από την υπόγεια πόλη του Telos” για $ 20 συν τη αποστολή. Αυτό φαίνεται σαν μια μικρή τιμή για να πληρώνει κάποιος για μια τέτοια εσωτερική σοφία.

Σε ορισμένα από αυτά έχω αναφερθεί στο παρελθόν με άρθρα μου τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στα άρθρα μου περί Μέσης Γης!!!! Για όσους ξέρουν έδωσα κάποιες ιστοσελίδες στο άρθρο μου αυτό για να διαβάσουν και να μάθουν κάποια στοιχεία για την Μέση Γη αν ξέρουν βέβαια να τα ξεχωρίζουν. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση