SAMAN LYCAN ΜΥΣΤΗΡΙΑ/ ΠΑΡΑΞΕΝΑ /ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ/ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

SAMAN LYCAN

ΜΥΣΤΗΡΙΑ/ ΠΑΡΑΞΕΝΑ /ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ/ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ!!!!

 Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν ότι από τα παράξενα, μυστήρια, ανεξήγητα και αινιγματικά ευρήματα πάνω στον πλανήτη ότι όλα αυτά είναι ψέματα και φτιαχτά. Αντιθέτως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν το τελείως αντίθετο από τους άλλους….. Το ποιοι έχουν δίκιο εγώ θα παραθέσω το δεύτερο σκέλος ανθρώπων!!!! Θα μου πείτε εσείς που δεν πιστεύετε ότι τι άλλο θα έλεγες αφού είσαι ερευνητής του παράξενου.

Όπως έχω ξαναπεί σε πολλά άρθρα μου δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν ότι υπάρχουν παράξενα μυστήρια κτλ…… αφήνω τις αποδείξεις να το κάνουν αυτό, π.χ. το τρίγωνο των βερμούδων, ο Μεγαλοπόδαρος, το Γιέτι των Ιμαλάϊων, ΑΤΙΑ, τόσα παράξενα και άγνωστα ζώα τα οποία έχουν βρεθεί από τον μεσαίωνα μέχρι και σήμερα, φωτογραφικές αποδείξεις φαντασμάτων όπως και βιντεοσκοπήσεις, άνθρωποι με δυνάμεις τηλεπάθειας που μπορούν και κάνουν απίστευτα πράγματα, η θεωρία της Μέσης Γης που όλο και περισσότερο κερδίζει έδαφος ως προς την ύπαρξη της με αδιάσειστα γεγονότα και αποδείξεις, άνθρωποι με ιδιαίτερες θεραπευτικές ικανότητες, οι εννέα αόρατοι του Αγίου Όρους, υποθαλάσσιες πόλεις εκατοντάδων χιλιάδων ετών ως και εκατομμυρίων που έχουν βρεθεί τελευταία, πυραμίδες στην γη, στα βάθη των θαλασσών, ακόμα στην Σελήνη και τον πλανήτη Άρη, γεννητικά μεταλλαγμένα τρόφιμα ακόμη και μεταλλαγμένα γενετικός ζώα, εμφανίσεις Αγίων όχι μόνο της χριστιανικής θρησκείας αλλά και άλλων θρησκειών, Σαυράνθρωποι, Λυκάωνες, Βαμπίρ, Αρκουδάνθρωποι, Λεοντοάνθρωποι, προϊστορικά ζώα που έχουν εξαφανιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια κάνουν την εμφάνιση τους και καταγράφονται από κάμερες, ηλεκτρομαγνητικές καταιγίδες, ελεγχόμενο κλίμα του πλανήτη από το σύστημα HAARP, ΑΤΙΑ γήινης τεχνολογίας, απίστευτοι καινούργιοι θανατηφόροι ιοί μοντέλα βιολογικών επικίνδυνων όπλων και άλλα χιλιάδες παράξενα και αινιγματικά γεγονότα που κάποια ανήκουν στην φυσική και κάποια στην Παραφυσική και άλλα στην μεταφυσική!!!!

Παρά-φυσική, Μετά-φυσική, είναι δυο λέξεις που δηλώνουν μυστήριο όπου και αν ακουστούν και όμως αυτές οι δυο λέξεις εφευρέθηκαν από επιστήμονες που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν με την κοινή λογική πράγματα σαν και αυτά που προανέφερα. Οι ορθόδοξοι επιστήμονες δεν πιστεύουν σε αυτές τις λέξεις και τις απορρίπτουν διότι λένε ότι δεν υπάρχει παραφυσική και μεταφυσική και οι ανορθόδοξοι επιστήμονες που πιστεύουν ότι υπάρχουν υποστηρίζουν σθεναρά τις θεωρίες τους!!!!

Αν λοιπόν δεν υπάρχουν όλα αυτά τότε γιατί έχουν καταγραφεί από την αρχαιότητα ως σήμερα!;! Όχι από έναν πολιτισμό αλλά από πολλούς!;! Γιατί η επιστήμη είναι τόσο καθολική σε αυτό που υποστηρίζει!;!

Όταν η επιστήμη βρεθεί σε ένα παράξενο γεγονός όπως π.χ. ένα παράξενο ζώο το οποίο δεν έχει βρεθεί όμοιο του και είναι αποκρουστικό στην όψη και τρομακτικό, θα έρθουν θα το πάρουν αν το δηλώσουν αυτοί που το βρήκαν και θα το πάνε στα εργαστήρια τους προς εξέταση. Μέχρι εδώ όλα καλά !!!! Ύστερα από λίγο καιρό όπως έχει συμβεί με μούμιες εξωγήινων, παράξενους σκελετούς που δεν βαδίζουν με τα ανθρώπινα δεδομένα, γιγαντιαίοι σκελετοί από ανθρώπινα όντα και ούτω κάθε εξής λένε ότι ή κλάπηκαν ή εξαφανίστηκαν χωρίς οι κλέφτες να αφήσουν ίχνη!!!!

Λίγοι είναι αυτοί οι επιστήμονες που θα πουν ότι δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο και οι έρευνες συνεχίζονται για να δούμε και να βρούμε περί τίνος πρόκειται. Μα μένουν ως εκεί, κανείς δεν ξανά ασχολείτο με το εύρημα ούτε τα ΜΜΕ αλλά ούτε και οι ερευνητές και το θέμα μένει να ξεχαστεί ώσπου να το αναφέρει κάποιος ερευνητής μελλοντικά ως μια απόδειξη του παράξενου.

Κύριοι επιστήμονες, απευθύνομαι ειδικά στους βιολόγους, φυσικούς, και γενετιστές, γιατί γίνεται αυτό από την στιγμή που δεν πιστεύεται στο παράξενο και θα μπορούσατε να αποδείξετε ότι αυτό το πλάσμα είναι κάτι γνωστό και έχει μεταμορφωθεί από κάποια ανωμαλία γεννητική ή έχει μεταλλαχτεί από κάποια ραδιενεργά και χημικά κατάλοιπα!;! Γιατί εξαφανίζετε τα στοιχεία!;! Κάποιοι από τους αγαπητούς αυτούς επιστήμονες θα μου πουν μα κάποια από όλα αυτά που λες έχουν βγει συνάδελφοι μας και έχουν ανακοινώσει ότι πρόκειται για γεννητικές ανωμαλίες ή ραδιενεργά κατάλοιπα ή και χημικά που διατάραξε τον μεταβολισμό τους!!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας κύριοι!!!! Όμως!!!! Όπως λέτε και εσείς γενετικής ανωμαλίας άραγε θα έπρεπε ένα γουρούνι να έχει μεταλλαχτεί σε κάτι το πολύ άσχημο, μα το κύριο συστατικό του δηλαδή το DNA του θα έπρεπε να δείχνει ότι είναι γουρούνι και όχι να δείχνει κάτι το άγνωστο!!!!

Το ότι δεν έχει το DNA του γουρουνιού αυτό δηλώνει ότι το ζώο είναι άγνωστο!!!! Αμέσως γεννιούνται κάποια ερωτηματικά, υπάρχουν και άλλα σαν και αυτό και αν υπάρχουν είναι τόσα λίγα που είναι σπάνια να τα δούμε!;! Αν δεν υπάρχουν άλλα αυτό το ζώο από πού προήρθε!;! Είναι γενετικά φτιαγμένο από ανθρώπους!;! Αν ναι γιατί το DNA του είναι τελείως άγνωστο!;! Πόσα όντα και παράξενα ζώα έχουν στην κατοχή τους πανεπιστήμια από το 1870 ως σήμερα τα οποία το DNA  τους δεν υπάρχει πουθενά πάνω στην γη!;! Θα σας πω εγώ κύριοι βάση της τελευταίας μελέτης του πανεπιστημίου Γέιλ της Αμερικής 1205 διαφορετικά παράξενα είδη!!!! Με διαφορετικό DNA!!!! Αν δεν με πιστεύετε μπορείτε να απευθυνθείτε στο πανεπιστήμιο στο τμήμα κρυπτοζωολογίας-παράξενες μορφές ζωής!!!! Αναζητήστε τον Δόκτωρ Ανδρέα Τσομόκο και τον Δόκτωρ Λι Γιαν να σας ενημερώσουν αν και ο Έλληνας καθηγητής πρέπει να έχει βγει στην σύνταξη σήμερα!!!! Αν δεν μπορείτε να τον βρείτε θα σας τον βρω εγώ για εσάς!!!!

Εκτός τις παλαιές ανακαλύψεις θα σας πω δυο τρεις καινούριες που έχουν ανακοινωθεί λιγοστά πράγματα για αυτά όχι από τους ορθόδοξους επιστήμονες αλλά από αυτούς που πιστεύουν στην παραφυσική και μεταφυσική.

Η περίπτωση του Σταρ τσάιλντ που σημαίνει παιδί των άστρων όπου και βρέθηκε το κρανίο του στην Νότιο Αμερική. Όλες οι εξετάσεις λένε ότι το κρανίο αυτό δεν είναι ανθρώπινο και ούτε έχει καν δείγμα από κάποιο γνωστό DNA για αυτό και το ονόμασαν παιδί των άστρων……

Η περίπτωση του ανθρωποειδές μικροκαμωμένου υβριδικού ον του λεγομένου Μετεπέκ όπου οι επιστήμονες έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και λένε ότι πρόκειται για κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει και το DNA δεν έχει καμία σχέση με της Γης!!!!

Με το παράξενο κρανίο που μοιάζει σαν του εξωγήινου από την ταινία ο Κυνηγός που βρέθηκε στην Βουλγαρία και όλοι οι επιστήμονες του κόσμου έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και το μόνο που λένε είναι ότι δεν ξέρουν τι είναι αλλά ούτε και περιέχει κάποιο γνωστό DNA και δεν πρέπει να είναι από τον κόσμο αυτό!!!!! Υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις που μόνο αν κάποιος ασχοληθεί σοβαρά θα τις βρει… ….αλλά το ερώτημα μένει. Γιατί εξαφανίζονται ή παραμένουν στα πανεπιστήμια για χρόνια ερευνών και μετά από λίγο δεν ξανά ακούγετε τίποτα για αυτά!;!

Κάποιος φίλος αναγνώστης μου έγραψε ότι γράφω το γράφω για να δώσω έμφαση και μυστήριο στα γραπτά μου για να έχουν περισσότερο απήχηση στους αναγνώστες!!!! Γιατί να το κάνω αυτό οι αναγνώστες μου δεν αγοράζουν κάποια από αυτά που γράφω είναι όλα δωρεάν!!!! Θα μου πείτε κύριοι και αγαπητοί επιστήμονες μα για να πείσεις τον κόσμο σε αυτά που λες ακόμα και με δόλιους τρόπους όπως αν θέλετε το πιστεύετε αν θέλετε όχι για να γίνεις ακόμα ποιο πιστευτός!!!! Ας πούμε ότι είναι έτσι όπως τα λέτε εσείς για μένα που δεν είναι, εσείς σε όλα αυτά που σας έθεσα τα οποία δεν είναι ούτε το 1% από τα παράξενα, αιματικά, μεταφυσικά, μυστήρια τι έχετε να πείτε!;! Δυστυχώς εσείς μεγαλώνετε το μυστήριο και όχι εμείς οι ερευνητές!!!!

Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι στον τομέα μου υπάρχουν ερευνητές όπου κάνουν κάποια πράγματα εσκεμμένα για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου και να πουλήσουν τα βιβλία τους!!!! Μόνο που εδώ με εμένα και την υπόλοιπη ομάδα αλλά και με πολλούς διαδικτυακούς ιστότοπους στην Χώρα μας δεν ισχύει κάτι τέτοιο!!!! Το ξέρατε ότι είμαστε η πρώτη χώρα σε ιστοσελίδες μυστηρίων και παράξενων γεγονότων στον κόσμο για τον πληθυσμό μας!!!! Βέβαια οι ποιο πολλές είναι  copy paste  αντιγραφή δηλαδή από άλλες Ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες!!!! Δεν είναι κακό αυτό από την στιγμή που βάζουν την πηγή και που το βρήκαν γιατί ενημερώνουν τον κόσμο!!!!

Ας συνεχίσουμε με τους αγαπητούς επιστήμονες:

Υπάρχουν κτίσματα όπως οι πυραμίδες της Αιγύπτου αλλά και άλλες σε όλο τον κόσμο ακόμα και τις δικές μας πυραμίδες στην Αργολίδα όπου δεν ξέρουν ακόμα το πώς κτίστηκαν, το πώς μεταφέρθηκαν οι ογκόλιθοι από μακρινές περιοχές, το πως τοποθετήθηκαν ο ένας ογκόλιθος επάνω στον άλλο με μαθηματική ακρίβεια ώστε στους αρμούς να μην χωράει ούτε τσιγαρόχαρτο να περάσει αλλά ακόμα ούτε και λέιζερ!!!! Το χτίσιμο όλων αυτών των κατασκευών είναι τύπου ξερολιθιάς δηλαδή χωρίς λάσπη και τσιμέντο!!!! Έχουν ανακοινώσει κάποιες θεωρίες το πώς κτίστηκαν κάποιοι επιστήμονες οι οποίες δεν έγιναν πιστευτές από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα με τίποτα διότι αν τις δεχτούν με τα μέσα που λένε ότι φτιάχτηκαν θα τις έφτιαχναν μέχρι σήμερα!!!! Έτσι λοιπόν γιατί δεν ξέρουμε σήμερα με την τεχνολογία που διαθέτουμε πως φτιάχτηκαν!;! Γιατί πραγματικά φτιάχτηκαν!;! Αλλά και το κυριότερο από όλα πως τελείωσαν τόσο γρήγορα οι κατασκευές αυτές όταν φτιάχτηκαν!;! Αλλά και ποιοι ήταν αυτοί που έθεσαν την αρχιτεκτονική των πυραμίδων!;! Σε τι αποσκοπούσαν!;!

Αγαπητοί επιστήμονες υπάρχουν και άλλα ανεξήγητα κτίσματα σε όλο τον κόσμο, πάρα πολλά που αν κάτσω να αναλύσω το καθένα θα χρειαστώ μέρες αλλά θα σας πω έτσι μερικά….

Το μεγαλιθικό κτίσμα του Στόουνχεντς στην Αγγλία, το Μάτσου Πίτσου στην Νότιο Αμερική τα κτίσματα των Τολμέκων στην Νότια Αμερική, οι Πόλεις των χαμένων ανεξήγητα ινδιάνων της Αμερικής ονόματι Ανασάζι, κτίσματα στην Κίνα, Ινδία, Καμπότζη, και σε πολλές άλλες χώρες. Εδώ στην Ελλάδα είναι το παλάτι της Κνωσού όπου ήταν τύπος πολυκατοικίας αλλά και το ποιο αινιγματικό είναι ο ναός του Απόλλων στην Αρκαδία όπου όταν κτίστηκε πριν χιλιάδες χρόνια κοίταζε τον Σύριο όπως με τα ποιο πολλά μεγαλιθικά μνημεία και κτίσματα. Όλα αυτά πλέον δεν κοιτάνε το Σύριο λόγο των χιλιάδων χρόνων που πέρασαν και έχει μετακινηθεί ο αστρικός χάρτης λόγο κίνησης της γης….. ΟΜΩΣ!!!! Κύριοι ο συγκεκριμένος ναός του Απόλλωνα ακόμα είναι στην θέση που πρώτο κτίστηκε και κοιτάει ακόμα τον Σύριο!!!! Τι!;! Πάθατε!;! Βέβαια το γνωρίζετε και το έχετε ακούσει!!!! Τι σημαίνει αυτό!;! Ότι ο ναός του Απόλλωνα μετακινιέται δηλαδή περιστρέφεται με κάποιο ανεξήγητο τρόπο ώστε μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια να είναι πάντα εκεί να κοιτάει τον Σύριο!!!! Χε χε χε πράγματι θα ήθελα να δω τα μούτρα σας αγαπητοί φυσικοί, αρχιτέκτονες, και πολιτικοί μηχανικοί προσπαθώντας να εξηγήσετε αυτό το θαύμα αρχιτεκτονικής!!!!

Δεν θα πω άλλα γιατί είμαι σε μια έρευνα στην Αλάσκα, όταν όμως γυρίσω θα γράψω για τον ναό αυτό…. αυτά τα λίγα που ξέρω. Όσο για τα μυστήρια παράξενα μεταφυσική παραφυσική σκεφτείτε λίγο πάρα πάνω ίσως να μπορείτε να εξηγήσετε αυτό που δεν μπορώ εγώ και άλλοι συνάδελφοι μου!!!! Ελπίζω κάποτε να το κάνετε!!!! Υπάρχουν και άλλα πολλά που δεν σας ανέφερα αλλά θα έπρεπε να γράφω για όλα τουλάχιστον είκοσι χρόνια….

Να είστε πάντα καλά και να θυμάστε!!!

Εσείς που είστε επιστήμονες θα έπρεπε να έχετε το μυαλό σας ποιο ανοιχτό από τους απλούς ανθρώπους όπου δεν είναι επιστήμονες γιατί ανακαλύπτετε!!!!!

Βέβαια αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


5 σκέψεις στο “SAMAN LYCAN ΜΥΣΤΗΡΙΑ/ ΠΑΡΑΞΕΝΑ /ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ/ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ!!!!

 1. ΑΓΑΠΗΤΗ GIWTA!!!!

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ……..

  ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ=ΠΑΝ ΑΓΙΑ=ΠΑΝ ΓΑΙΑ=Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ=ΜΗΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΥ=ΘΕΙΚΗ ΑΓΝΩΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!

  ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!!!

  ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΠΕΣ ΛΙΓΑ….. ΛΌΓΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΑ ΟΤΑΝ ΓΙΡΗΣΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ!!!

  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

  ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΩΜΈΝΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ << ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΘΕΟ ΜΕΣΑΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΉΣΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ >>!!!!

 2. Saman Lycan πολύ καλό άρθρο και πράγματι θα έβαζε πολλούς σε σκέψεις μα οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει να κοιτάνε απο πολλές όψεις ένα αντικείμενο …βλέπουν απο μία πλευρά βγάζουν ένα συμπέρασμα χωρίς δεύτερη σκέψη και τέλος …

  Αν μαθαίναμε απ την αρχή να κοιτάμε κάτι σφαιρικά θα ταν όλοι ,
  περισσότερο εξελιγμένοι πνευματικά ….αλλά τα δόγματα και οι αιρέσεις ,
  κάνανε μια φοβερή δουλειά να κρατάνε τους ανθρώπους σε ένα δρόμο,
  που φτιάχτηκε απο αυτούς όπως αυτοί θέλουν..

  Για παράδειγμα οι Σατανιστές λένε πως δεν πιστεύουν στο Θεό και γενικά αλλά πιστεύουν στους αρχαίους δαίμονες , αυτοί δλδ απο που ήρθαν ;; απ το τίποτα;

  Έχουμε τις εκκλησίες απ τα διάφορα Χριστιανικά δόγματα …
  όλα με κενά κι αν τους πεις πως όλες οι θρησκείες έχουν κοινά ,
  με τον Ζωροαστρισμό θα σου δείξουν με το χέρι τον δρόμο προς την έξοδο ..

  Και έχουν γεμίσει στερεότυπα , ταμπέλες κ.ά και δεν συμμαζεύεται ,έκαναν τον άνθρωπο να φοβάται ότι δεν γνωρίζει και αυτόματα η συνείδησή του να λέει πως ανήκει στο κακό ότι δεν καταλαβαίνει …
  Γιατί δεν λένε πχ. ο Αγιος Χριστόφορος πως πριν γίνει Άγιος ήταν Κυνοκέφαλος … γιατί έτσι θα δημιουργήσουν πολλά ερωτηματικά ..
  δεν γίνεται όλοι οι αρχαίοι και παλιοί πολιτισμοί να χαν τόσους θεούς
  δεν γίνεται να ταν όλοι τρελοί .. Κάτι βλέπανε που τους φόβιζε ή τους έκανε να το Θαυμάζουν και έτσι το θεοποιούσαν …

  Τέλος πάντων κι όσοι δεν πιστεύουν , δεν μπορούν να πουν με επιχειρήματα ή να αποδείξουν κάτι άλλο ..

  Ώρες ώρες θυμώνω …με πολλούς …
  έμαθα να θεραπεύω πόνους σωματικούς με την ενέργεια ,
  και μιλώ μόνο για πόνους σωματικούς και όχι ασθένειες ,
  με την βοήθεια πάντα της Παναγίας καθώς πάντα επικαλώ την βοήθεια της..Στις αρχές όλοι μα όλοι όσους βοήθησα ,
  φοβόντουσαν πως έχει να κάνει με μαγεία κι αλλα διάφορα…
  αυτό που κάνω …αλλά δεν καταλαβαίνουν πως ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε …. ακόμη κι εμάς …όλοι έχουμε τον Θεό μέσα μας ,
  όλοι πιστεύουν κανείς δεν Τον εμπιστεύεται όμως.

  Πολλά είπα πάλι , αυτά κι απο μένα …
  :)

Αφήστε μια απάντηση