ΜΕΣΗ ΓΗ part 58 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!! ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 58

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!

Πολλοί είναι αυτοί πολύ με κατηγορούν και μας κατηγορούν σαν ομάδα ότι είμαστε υπερβολικοί και μυθοπλάστες σε πολλά ζητήματα!!!! Όμως τα δικά μας τα ζητήματα συνοδεύονται από αποδείξεις αν όχι άμεσα στα επόμενα άρθρα πάντα τις δίνουμε!!!! Το άρθρο που ακολουθεί με τα ζητήματα που θα ειπωθούν πολλοί λίγοι το ξέρουν στον κόσμο!!!! Έτσι αγαπητοί μου αναγνώστες είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα το μοιραστώ μαζί σας κατόπιν της αδείας του καλού μου φίλου και καθηγητή Constantin Bursuc ( Κωνσταντίν Μπουρσούκ )!!!!

Στην Ρουμανία υπάρχει το βουνό Bucegi ( Μπουτσέτζ  ) όπου υπάρχουν αρκετές παράξενες ιστορίες για το βουνό!!!! Ιστορίες ότι υπάρχει είσοδος για την Μέση Γη από αυτό το βουνό, ιστορίες και θρύλοι για παράξενα όντα, εμφανίσεις από Λυκάωνες, πολλές εμφανίσεις από ΑΤΙΑ ακόμα και μια σύλληψη εσωγήινου που υπάρχει και φωτογραφική απόδειξη πιο κάτω, αλλά και αρχαιολογικά παράξενα ευρήματα!!!!!

Δύο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα στο βουνό αυτό βρίσκονται σε υψόμετρο πάνω από 2200μ (2216μ, για να είμαστε ακριβείς):

Το ένα η Σφίγγα, ένα παλιό πέτρινο σχήμα που μοιάζει με ένα ανθρώπινο πρόσωπο, που προφανώς προέκυψε από την αιολική διάβρωση αν και κάποιοι ερευνητές λένε ότι η φύση δεν μπορεί να δώσει τέτοιο αποτέλεσμα, και δεύτερο οι  βράχοι  ονόματι << οι γριές >> όπου στην Ρουμανική γλώσσα είναι  Babele ( Μπαμπέλε ), όπου πρόκειτε για ένα σύμπλεγμα πετρωμάτων που μοιάζουν με ανθρώπινες μορφές, τα οποία κάποιοι λένε ότι είναι simulacra και κάποιοι άλλοι από ανθρώπινη δραστηριότητα.

Οι ντόπιοι μιλούν για μια παλιά ειδική διαδρομή όπου μπορεί κάποιος να ταξιδέψει σε αυτά τα βουνά, που ονομάζεται << η ασημένια ζώνη του κόσμου >>, παίρνει γύρω στις 8 ώρες και είναι αρκετά δύσκολο να διαβεί, με πολλά σκαμπανεβάσματα – αλλά στο τέλος κανείς δεν αισθάνεται κουρασμένος, αλλά χαλαρός και χαρούμενος. Οι ντόπιοι λένε ότι κάποιος μάγος – αλχημιστής του 16 αιώνα τους είχε πει ότι: δεν κουράζεται κανείς από αυτήν την διαδρομή, επειδή αυτή η διαδρομή συμπίπτει με μια!;! σημαντικής ροής της ενέργειας του πλανήτη!!!! Ξέχασα να αναφέρω ότι στο βουνό αυτό σε ορισμένα σημεία έχει πολύ αυξημένη περίπου κατά 80% ηλεκτρομαγνητική ενέργεια!!!! Η διαδρομή ξεκινά από Valea Doamnelor ( Βαλέα Ντοαμνελόρ  όπου σημαίνει η Κοιλάδα Των Κυρίων ), και συνεχίζει ως το  Omu Peak ( Όμου Πέακ με υψόμετρο 2.505μ ) εκεί βρίσκεται και το Σπήλαιο Ialomiţa ( Λαλομίτα ) όπου πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι είναι μια από τις εισόδους της Μέσης γης . Το όνομα Λαλομίτα προήλθε από την Δακική γλώσσα, “jalomit” ( Τζαλομίτ ) που σημαίνει ” φωνάζει”, αυτό το σπήλαιο είναι γνωστό ως ένα αρχαίο μέρος όπου οι Δάκες γιόρταζαν τον θάνατο ως ένα σημαντικό γεγονός, περνώντας από τη μια ζωή στην επόμενη… 

Το σπήλαιο έχει 3 επίπεδα: το πρώτο είναι για τους τουρίστες, σε σχήμα σαν ένα S!!!! Τα επόμενα δύο είναι πιο δύσκολο να τα διασχίσουν και δεν αφήνουν την ξενάγηση, αλλά κάποιοι ερευνητές λένε ότι χάθηκαν κάποιοι σπηλαιολόγοι εκεί μέσα όπου δεν βρέθηκαν ποτέ παρόλο τις έρευνες όπου έγιναν για δυο βδομάδες. Αν και λένε ότι το σπήλαιο είναι μικρό τι ψάχνανε δυο βδομάδες!;! Από την ομάδα έρευνας κάποιοι μίλησαν το 1979 και είπαν ότι έχει τεράστιες γαλαρίες όπου πηγαίνουν χιλιόμετρα προς τα κάτω, το ποιο εντυπωσιακό ήταν ότι όσο κατέβαιναν αντί να χάνεται το οξυγόνο τόσο ποιο πολύ αέρας υπήρχε όπου ερχότανε από κάτω προς τα πάνω και ήταν παγωμένος!!!! Αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω μετά από κάποια αλλόκοτα όντα που είδαν….!!!! ( Δεν έχει γίνει ποτέ γνωστό τι είδους αλλόκοτα όντα είδαν ).

Το πρώτο επίπεδο έχει πολλά ονόματα, τα πιο γνωστά είναι Grota Pustnicului ( Γκρότα Πουστινκούλοϊ ) λόγω του μοναχού που το είχε ανακαλύψει, ο Πατέρας Teofil ( Τεοφίλ ). Σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να βρείτε ένα από τα πιο παράξενα αξιοθέατα: σε μια πέτρα-βράχο, υπάρχει ένα αυλάκι, σαν ένα δοχείο, γεμάτο με νερό. Το περίεργο είναι ότι μόλις το νερό απομακρύνεται, αρχίζει να βρέχει ως “βροχή” από την οροφή, και σταματά όταν το δοχείο είναι γεμάτο με νερό και πάλι!!!! Είναι ένα μυστήριο όπου κανείς μέχρι τώρα δεν μπορεί να εξηγήσει!!!! 

Το δεύτερο επίπεδο φιλοξενεί δύο Δακικούς τάφους, και το τρίτο επίπεδο, μια λίμνη σε σχήμα της ημισελήνου. Εκεί λέγεται από πολλούς ντόπιους ότι υπήρχε μια επιγραφή στα Δακικά όπου έγραφε ότι η σελήνη δεν υπήρχε παλιά και ότι ήρθε από το βαθύ διάστημα. Τους πρώτους σεληνήτες τους έστειλαν σε αυτήν την σπηλιά όπου και έφταιξαν αυτήν την λίμνη προς τιμή της σελήνης και κατόπιν χάθηκαν στα έγκατα της γης…. ( αν είναι έτσι λέει πάρα πολλά αν και λίγα αυτή η επιγραφή ) μα για να δούμε λίγο για την σελήνη το τι υπάρχει.

Οι αρχαίοι και η Σελήνη : Η σελήνη σύμφωνα πάντα με τα Σανσκριτικά κείμενα και την Ινδουιστική θρησκεία, σε κάποια απώτατη εποχή δεν υπήρχε σαν δορυφόρος της γης!!!! Αργότερα η γη είχε τρεις δορυφόρους!!!! Την εποχή που η γη δεν είχε δορυφόρους, οι άνθρωποι είχαν ανάστημα ύψους 1.20-1.50 μέτρων!!!! Όταν είχε τρεις δορυφόρους τότε οι άνθρωποι είχαν ανάστημα 2.50-12.00 μέτρα και τέλος με ένα δορυφόρο έχουν το ύψος του σημερινού ανθρώπου 1.60-2.00 μέτρα, λόγω βαρύτητας (g=9.81m/sec2)!!!! Ο Ορφέας γνώριζε το σεληνιακό ημερολόγιο των 12 μηνών και τις φάσεις της σελήνης. Μιλά για την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο, τις εύκρατες, τροπικές και πολικές ζώνες της γης, τις εκλείψεις της σελήνης, τα ηλιοστάσια, τις ισημερίες, τις κινήσεις των πλανητών και την παγκόσμια έλξη και επιμένει στο θέμα των κατοίκων της σελήνης, ότι είναι αυτοί που περιπλανήθηκαν από πλανήτη σε πλανήτη!!!! Ο Πυθαγόρας αφηγείται επίσης ότι έκανε στροφές γύρω από την σελήνη με τα αστρόπλοια των θεών που κατοικούσαν στο φεγγάρι και με τα όντα αυτά είχε δημιουργήσει φιλία, ενώ αναφέρει ότι η σεληνιακή ημέρα είναι 15 φορές μεγαλύτερη από της γης όπως και είναι!!!! Το 1950 σε ναό των Μαγιάς στο Μεξικό βρέθηκε χάρτης της αθέατης πλευράς της σελήνης, ο οποίος αποδείχτηκε απόλυτα ακριβής συγκρινόμενος με τους πρόσφατους που έφεραν τα διαστημόπλοια!!!! Η πρώτη χαρτογράφηση της αθέατης πλευράς της σελήνης από τον άνθρωπο έγινε την 7.10.1959, επομένως ο παλαιός χάρτης βρέθηκε στην γη ή από επίσκεψη γήινων στο φεγγάρι ή από επίσκεψη εξωγήινων στην γη!!!! Σχόλιο …. Έψαξα να βρω αυτόν τον χάρτη των Μάγιας άλλα δεν τον βρήκα!!!!

Μετά την σπηλαιολογικό ομάδα όπου και χάθηκε στα βάθη αυτού του σπηλαίου το 1967 το 1975 ύστερα από πολλές μαρτυρίες των ντόπιων για περίεργα όντα η τότε κυβέρνηση της Ρουμανίας ασχολήθηκε σθεναρά με το θέμα στέλνοντας τον τότε υπολοχαγό της ΣΙΚΙΟΥΡΙΤΑΤΕ μυστική αστυνομία της Ρουμανίας κάτι το αντίστοιχο της ΕΥΠ στην χώρα μας Αντρέι Λιπίτκου ( όπου λέγεται ότι ήταν αυτός που έδωσε την εντολή εκτέλεσης του ζεύγους Τσαουσέσκου ) για να ερευνήσει το θέμα από κοντά. Ο ίδιος πήρε μαζί του τέσσερεις άνδρες δύναμη τον Φλορίν Αντονέσκου τον Αλίν Αντρεάσκα τον Ντορέλ Ιλίου και τον Κοστέλ Πιτίκου. Για πέντε μήνες παίρνανε καταθέσεις από μάρτυρες και στήνανε συχνά καρτέρια ώστε να αιχμαλωτίσουν κάποια από αυτά τα όντα τα οποία περιγράφανε οι ντόπιοι κάτοικοι. Τον Σεπτέμβριο του 1975 στις 15 του μηνός και ώρα δέκα το πρωί η ομάδα του Αντρέι κατάφερε στην έξοδο της σπηλιάς αυτής να αιχμαλωτίσει πράγματι ένα παράξενο ον!!!! Το ον αυτό είχε ύψος 1. 20 και έμοιαζε σαν τους καλικάντζαρους των Ρουμάνικων μύθων!!!! Το ποιο απίστευτο ήταν ότι από την σύλληψη του υπάρχουν και πέντε φωτογραφίες όπου τραβήχτηκαν με φωτογραφική μηχανή Ρωσικής κατασκευής ΖΕΝΙΤΗ!!! Από τις πέντε αυτές φωτογραφίες κυκλοφορεί παγκοσμίως μόνο η μια την οποία και καταθέτω εδώ!!!! Ο άνδρας που στέκεται όρθιος χωρίς το κουστούμι είναι ο Αντρέι, αυτός που πιάνει τα πόδια του πλάσματος είναι ο Ντορέλ, αυτός που ακουμπά το στήθος του πλάσματος είναι ο Αλίν αυτός που είναι διπλά στον Αλίν είναι ο Φλορίν και αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες είναι ο Κοστέλ!!!! Οι αναφορές λένε ότι παρόλο ότι ήταν μικρό αντιστάθηκε σθεναρά και κούρασε κατά πολύ την ομάδα να το ακινητοποιήσει και να το συλλάβει!!!! Το μεταφέρανε σε μια μυστική τοποθεσία στην περιοχή τις Κραϊόβας όπου και μετά από ένα μια βδομάδα παραδόθηκε στους Ρώσους για περεταίρω έρευνες όπου και χάνονται τα ίχνη του πλάσματος!!!! Την ίδια χρονιά μετά την παράδοση του πλάσματος ειδικές δυνάμεις του στρατού της Ρουμανίας μαζί με 20 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας κάνανε έρευνες στο σπήλαιο για πάνω από έναν μήνα!!!! Όπου μετά έρευνες διαμορφώθηκε για το κοινό ως τουριστικός χώρος αξιοποίησης. Δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα άλλο εκεί μέσα μα κάνανε λόγο για τεράστιες γαλαρίες χιλιομέτρων όπου πάνε προς τα κάτω!!!

Όσο για την περίφημη φωτογραφία υπάρχει ένα μεγάλο μπέρδεμα γύρω από αυτήν όπου σήμερα κανείς λογικά δεν ξέρει από πού προέρχεται. Κάποιοι την ανεβάζουν ότι είναι η σύλληψη εξωγήινου στην βάση Ντούλτσε, κάποιοι άλλοι ότι είναι στο Νέο Μεξικό, κάποιοι άλλοι στην Αγγλία, κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι στην Νότια Αφρική, κάποιοι άλλοι ότι είναι στην πρώην ανατολική Γερμανία και ότι πρόκειτε για πράκτορες της περίφημης STAZI!!!! Η αλήθεια είναι ότι η στάζι είχε αντίγραφα από τις φωτογραφίες του πλάσματος μα η πραγματική αλήθεια είναι αυτή που ανέφερα πιο πάνω!!!! Η μοναδική γνήσια φωτογραφία είναι η δεύτερη όπου είναι μαυρόασπρη με τα ιδεογράμματα κάτω δεξιά της…..

 ALLOKOTO ON 1

ALLOKOTO ON 2

 Η είσοδος σε αυτό το σπήλαιο φρουρείται πλέον από ένα μικρό ερημητήριο, που ονομάζεται Schitul Pestera ( Τσιτούλ Πεστέρα ), όπου για να χτιστεί πέρασαν πολλά χρόνια, λόγω μιας μακράς σειράς παράξενων γεγονότων – οι ντόπιοι λένε ότι κάθε φορά που προσπάθησαν να τελειώσει αυτή η Εκκλησία πολλά εχθρικά φυσικά φαινόμενα επεισοδίων γινόντουσαν στο κτίριο: ανεξήγητη φωτιά από τον ουρανό, ανεξήγητη χιονοστιβάδα λίθων, εμφανίσεις αλλόκοτων πλασμάτων, ανεμοστρόβιλοι όπου ερχόντουσαν από τα βάθη του σπηλαίου!!!! Κάποιοι είπαν ότι γινότανε αυτό διότι δεν έπρεπε να χτιστεί εκεί εκκλησία στη γη του θανάτου όπως το αναφέρουν το μέρος αυτό!!!

TOYNEL 1

TUNEL 2

EISODOS TUNEL

Υπάρχει μια Γυναίκα στο Ιάς της Ρουμανίας … ονομάζεται η τυφλή μάντης, Βαλεντίνα!!!!

Είναι ενδιαφέρον διότι η κυρία Βαλεντίνα μιλά για τις ψυχικές σήραγγες ενέργειας, και τις τεράστιες σάλες κάτω από τα βουνά Bucegi ( Μπουκέτζι ). Οι δυνατότητες της έχουν πιστοποιηθεί από ορισμένες παραψυχολογικές επιτροπές, σήμερα είναι χρήσιμη για τους ασθενείς και τους γιατρούς οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί της. Είχε προσκληθεί στη NASA, για να ελέγξουν τις δύναμης δυνατοτήτων της. Ή για τις σήραγγες αυτές; … Ποιος ξέρει.

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από όσα είπε σχετικά η Βαλεντίνα για τα συγκεκριμένα βουνά: 

<< Είδα κάτι πολύ ενδιαφέρον υπό το βουνό, στο σημείο όπου βρίσκεται η Σφίγγα( !;! ) εδώ στα βουνά της Ρουμανίας: Παρακάτω από αυτήν είναι μερικές τεχνητές σήραγγες, στο Βουκουρέστι, μου έδωσε κάποιες φωτογραφίες από τα βουνά και την Σφίγγα. Αμέσως μου ήρθε μια εικόνα, μια δίστιχη φρουρά, έναν  αναβάτη, όπου κάθεται καβάλα σε ένα άσπρο άλογο. Ναι! και αυτός είναι ντυμένος στα λευκά. Αλλά μοιάζει σαν ένας φωτεινός καπνός και όχι το ζωντανός. Κατέχει, ένα μαχαίρι στο χέρι του είναι μεγάλο…… και έχει ένα στέμμα στο κεφάλι του ψηλά. Αλλά στέκεται εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και εκατομμύρια χρόνια. Για να πάτε με τα μάτια… και να μου δώσει την ελευθερία να δούμε…… στη συνέχεια πάει σε ένα μακρύ τούνελ, το οποίο πηγαίνει πολύ, πολύ κάτω από το βουνό. Όταν μπήκα στο τούνελ, αυτό είδα μια μεγάλη αίθουσα, είδα στο δεξί μέρος, χωρίσματα. Πήγα να δω στην πρώτη σήραγγα, υπήρχε ένα τραπέζι φτιαγμένο από κάτι σκληρό, φωτεινό, λαμπερό .. όπως το κρύσταλλο και υπήρχαν άλλα τρία μικρά σκαμπό. Στο τραπέζι ήταν σαν διπλωμένα δέρματα και υπήρχαν κάποιες γρατζουνιές πάνω του, ήταν σαν κάτι που είχε χαραχθεί με αιχμηρό – με γυαλί ή πέτρα επάνω – και έμεινε ριγέ…. γρατσουνιές έγιναν, ως ένα είδος : ορισμένοι ράβδοι, ορισμένοι κυμάτιζαν…. Όταν πήγαμε εκεί, είδα πολλά από αυτά να διπλώνονται και να έχουν θέσει στο τραπέζι. Σε ένα άλλο τραπέζι, υπήρχε και κάτι άλλο, κρυστάλλινα ποτήρια ήταν μερικά, αλλά.. διαφορετικά θεσπίζουν, και όχι γυαλιά όπως έχουμε εμείς, ήταν κάτι παράξενο σκαλισμένα σε αυτά.>>

Υπάρχει μια ιστορία ενός καθηγητή από το Ιάς της Ρουμανίας που ισχυρίζεται ότι μπήκε σε ορισμένες σήραγγες μέσω άλλης ορεινής περιοχής στην Ρουμανία.

Ένας καθηγητής λέει η ιστορία ανακάλυψε ένα δίκτυο στο Ιάς από σήραγγες και υπόγειες αίθουσες  το όνομα του είναι Constantin Bursuc ( Κωνσταντίν Μπουρσούκ ) την ιστορία του αφηγείτε ο καθηγητής αρχαιολογίας  Răzvan Popescu ( Ραζβάν Ποπέσκου ).

Ο καθηγητής Constantin Bursuc (Badger) δηλώνει ότι εισήλθε σε ένα εκτεταμένο δίκτυο τεχνητών στοών. << Υπάρχει ένα δίκτυο από τεχνητά τούνελ, πραγματικά, σε ολόκληρη τη Ρουμανία!  Έχω χαρτογραφήσει τις σημειακές μετρήσεις, μόνο μερικά από αυτά τα υπόγεια κανάλια επικοινωνίας, τα οποία έχουν από 4-5 χιλιόμετρα βάθος κάτω από τη γη”, δήλωσε ο Καθηγητής Κωνσταντίν Μπουρσούκ .

Τώρα δεν μπορώ να πω ακριβώς ποιος και γιατί έκανε αλλά και για ποιο σκοπό αυτές τις μυστηριώδης κατασκευές, αλλά η έρευνα συνεχίζεται και τα αποτελέσματα θα επιτευχθούν. Υποστηρίζει ότι τα επιτεύγματά τους  ασχολούνται με πληροφορίες από άλλους κόσμους στο σύμπαν και άλλες διαστάσεις του χώρου και του χρόνου. 

Ο ίδιος ο καθηγητής αφηγείται:. “Ήμουν σε επαφή με κάποια λεπτή οντότητα στο σύμπαν που έχω επικοινωνήσει με το ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα σύστημα σηματοδότησης για την προσγείωση των μεγάλων διαστημοπλοίων, ας πούμε ένα αεροδρόμιο, όπως η αεροδιαστημική Για να επιτευχθεί αυτό, θα μπορεί να επιτραπεί σε αλλαγή των σωμάτων ή (; έξω από το σώμα;) αλλά και συνάμα σε άλμα στο χρόνο και στο χώρο. Ξεκινήσαμε την έρευνα πριν από τρία χρόνια, στη διάρκεια της οποίας συνοδευόμουν από δύο οντότητες που έχουν τακτική επαφή με τους υπόγειους εξωγήινους πολιτισμούς… Δεν μπορώ να δημοσιεύσω λεπτομέρειες των τεχνικών σήμερα διάσπασης του σώματος, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αυτές τις οντότητες ή τις ακριβείς τοποθεσίες όπου διεξάγεται η έρευνα. Μεταξύ των ανησυχιών των οδηγών και των εκπαιδευτικών και των φορέων που είναι η θέση στο υπόγειο δίκτυο σηράγγων στην Ρουμανία. “

Labirintul subteran – υπόγειος λαβύρινθος

«Ξεκίνησα την έρευνα στην πόλη Suceava , όπου υπάρχει μια ιδιαίτερη πύλη στο κάστρο της πόλης αυτής αν κάποιος ξέρει να την βρει… πρέπει να πω ότι υπάρχει υπόγειο τούνελ 5km με κάθοδο προς τα κάτω, ένα «πνευματικό κέντρο» στο οποίο είχε πρόσβαση μόνο άνθρωποι όπου ήξεραν για αυτό, υποβάλλονται από οντότητες που έχουν συνοδεύσει. », είπε ο κ. Badger ( Μπάντγκερ ). Στη συνέχεια, περιγράφει μια τεράστια αίθουσα, φωτεινή με γυαλισμένους τοίχους από βασάλτη, στον ανατολικό τοίχο υπάρχει ένας ήλιος από χρυσό όπου δείχνει να είναι ζωντανός!

Ο καθηγητής υποστηρίζει ότι έχει πράγματι τεθεί (όχι σε διάσπαση) αλλά εξωσωματική εμπειρία (έξω από το σώμα;) σε μια σήραγγα στο Ceahlau  και συνοδευόταν από τον καθηγητή Traian Stănciulescu ( Τραηγιάν Σταντσουλέσκου ) τεχνικός διευθυντής στο Ινστιτούτο εφευρέσεις. Πρόκειτε για μια κεκλιμένη σήραγγα που ήταν περίπου 10 μέτρα πλάτος και 15 μέτρα ύψος, θολωτή, όπου δεν υπήρχε βαρύτητα ( !! ), έτσι ώστε η κίνηση γίνεται μόνο με άλματα εκεί μέσα! Το φαινόμενο αυτό, το οποίο ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει πλήρως, του επέτρεψε να ταξιδέψει μεγάλες αποστάσεις σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μέσα από αυτές τους υπόγειους λαβύρινθους! Σύμφωνα με χάρτες του καθηγητή, μια τέτοια μυστηριώδη σήραγγα, σε βάθος 1.500 μ. κάτω από το έδαφος βρίσκεται στα Retezat Mountains ( Ρετεζάτ βουνά στην περιοχη Sargesia- Σαρτζέσια ) ( βλέπε σημείωση ) μεταξύ των βουνών Bucegi ( Μποτζέγκι ) την πόλη  Buşteni  ( Μπουστένι ),  το κάστρο Sucidava ( Σατσιντάβα ) ( βλ. σημείωση )) και το Satu Mare ( Σάτου Μάρε ). Το καλοκαίρι του 2007, ο καθηγητής Bursuc διεξήγαγε έρευνα στην οροσειρά Godeanu ( Γκοντεάνου ) , δυτικά της Μονής Tismana ( Τισμάνα ) , όπου βρέθηκαν και άλλες υπόγειες και ποιο περίπλοκες κατασκευές.

Υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί για την ύπαρξη των υπόγειων αυτών κατασκευών στην γη της Ρουμανίας, μερικές από τις οποίες είναι γνωστές και πολύ καλά φυλασσόμενες από τις ίδιες τις αρχές από την εποχή του Τσαουσέσκου. Ο τρόπος με τον οποίο αυτές οι σήραγγες έγιναν από τεχνικής πλευράς είναι ένα τεράστιο αίνιγμα!!! Από την άποψη του προορισμού, η πιο πιθανή υπόθεση είναι ότι αποτελούν μέρος του δικτύου των σηράγγων όπου υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη όπου πολλοί πιστεύουν  ότι οδηγεί στο μυστηριώδη κόσμο της Σαμπάλα!!!!

1 Παγκόσμιο σύστημα των υπόγειων σηράγγων των αρχαίων πολιτισμών (από την εφημερίδα «Η Oracle» № 3 (132) 2005)

 Ο Καθηγητής Constantin Bursuc είναι ο αρχικός ιδιοκτήτης των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, μεταξύ των οποίων αναφέρετε στο πλάσμα στροβιλισμού, κινητήρα τζετ που χρησιμοποιείται με επιτυχία στην κατασκευή πυραύλων!!!! Είναι ο συγγραφέας του “Φτιάξτε το δικό σας UFO” που δημοσιεύθηκε από θαύμα…

Profesorul ieşean Constantin Bursuc este posesorul inedite BREVETE de invenţie, printre φροντίδα menţionăm motorul reactiv cu πλάσμα turbionară folosit cu επιτυχία În construcţia rachetelor. El este şi autorul volumului “Construiţi-VA cu mijloace proprii un OZN”, apărut la Editura Miracol.

 http://www.balkangeophysoc.gr/online-journal/2005_V8/nov2005/PDF_Ioane.pdf

http://www.european-pyramids.eu/wb/pages/european-pyramids/romania/ceahlau.php

 Είναι πολλά τα υπόγεια μυστικά της Ρουμανίας τα οποία σχετίζονται με την Μέση Γη όπου δυστυχώς αυτές οι ανακαλύψεις δεν γίνονται γνωστές στο ευρύ κοινό για προφανής λόγους όπου οι Δρακονιανοί δεν θα ήθελαν να μάθουν οι άνθρωποι!!!! Και εσείς τώρα που το μάθατε από εμένα όπου και να τα πείτε ποιος θα σας πιστέψει εάν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα!;! Δυο τρεις και αυτοί με το ζόρι!!!! Παρακάτω φωτογραφίες από τα βουνά ….

 2

3

 Μια από τις ποιο σοβαρές ενδείξεις και αποδείξεις της όλη αυτής ιστορίας εκτός τον ίδιο καθηγητή είναι έχει διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες του από κάποιες έρευνες που έχει κάνει το θέμα είναι ότι οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι τον πήραν στα σοβαρά το ξεζούμηξαν και μετά έριξαν τόνους παραπληροφόρησης στην όλη δουλειά του!!!! Όμως είναι ο κύριος υπεύθυνος όπου οι Ρώσοι κάνανε την τεράστια ανακάλυψη των υπόγειων πυραμίδων στην Κριμαία όπου και έγραψα άρθρο για αυτές πρόσφατα. Αν θέλετε να διαβάσετε το άρθρο αυτό πατήστε ΕΔΩ!!!!

4

Ο ίδιος ο καθηγητής έχει αναφέρει ότι έχει φωτογραφήσει πολλά ιδιαίτερα δωμάτια αλλά και γαλαρίες αλλά και τούνελ με πολλά και διάφορα αντικείμενα τα οποία δεν μοιάζουν με τίποτα στα γήινα!!!! Επίσης έχει βγάλει πολλές φωτογραφίες όπου δεν δείχνουν τίποτα λες και η περιοχη δεν τον άφηνε να τα φωτογραφήσει!!!! Αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις οι φωτογραφικές του μηχανές ή βιντεοκάμερες δεν δούλευαν καθόλου και καταστρέφονταν όπως γινόταν και με τον τεχνικό εξοπλισμό των ερευνητών στην Κριμαία όπου ανακάλυψαν τις 7 υπόγειες πυραμίδες!!!! Μα για να δούμε τι λένε οι αρχαίοι για όλα αυτά…:

Αυτοί κυβερνούν την γη : Σε πολλούς ναούς της Αιγύπτου δείχνει πώς ένας αρχαίος γίγαντας βάζει τη μικροπιπέττα ( Δεν ξέρω πως λέγετε το ιατρικό αυτό εργαλείο. Η μετάφραση αυτή την λέξη δίνει) στο ωάριο, και επηρεάζει έτσι το υλικό του γονιδίου. Δείτε πως επεμβαίνει στο «έμβρυο».
Ο Ορφέας στα Αργοναυτικά (αρχαίο κείμενο, στίχοι 17-18)γράφει …ηδ’ έργ’ αϊδηλα Γηγενών, οι λυγρόν απ’ ουρανού εκμάξαντο σπέρμα γονής. Όπου:
λυγρόν=ολέθριον, εκμάξαντο= εφεύραν την τέχνη ή τον τρόπο , Σπέρμα γονής= σπέρμα γονιμοποίησης: Μας λέει δηλαδή ότι οι άνθρωποι έκαναν ολέθριες επεμβάσεις επί του σπέρματος έτσι βγήκαν τα τέρατα και έτσι ο Δίας αποφάσισε και έκανε τον κατακλυσμό για να τα εξαφανίσει. To κείμενο Ατρά που βρέθηκε πριν 50 χρόνια περίπου σε σφηνοειδή γραφή στην Μεσοποταμία , εξιστορεί την δημιουργία του σημερινού ανθρώπου με καταπληκτικές λεπτομέρειες. Για την πραγματοποίηση του έργου ο Ένκι (μεγάλος επιστήμονας των εξωγήινων) πρότεινε να χρησιμοποιηθεί ένα πλάσμα που ήδη υπάρχει –ο θηλυκός πιθηκάνθρωπος- για να δημιουργηθεί ένα πλάσμα εργάτης. Η θεά Συν εξαγνίζει την ουσία ενός νεαρού αρσενικού εξωγήινου και την ένωσε με το ωάριο ενός πιθηκάνθρωπου. Το γονιμοποιημένο ωάριο εμφυτεύτηκε κατόπιν στην μήτρα μιας θηλυκής εξωγήινης για την απαιτούμενη περίοδο εγκυμοσύνης. Όταν γεννήθηκε το πλάσμα ήταν ο Homo Sapiens δηλ. εμείς. Για να καταλήξουν στον πιθηκάνθρωπο έγιναν πολλά άλλα πειράματα με πλάσματα που υπήρχαν εκείνη την εποχή . Άλλα το τελειότερο ήταν ο Homo Sapiens. Επομένως κένταυροι , γοργόνες και άλλα πλάσματα της μυθολογίας μην τα παίρνουμε για παραμύθια . εγώ προσωπικά είδα στην Ιταλία στην Ρώμη αράχνη με γυναικείο κεφάλι που τρέφονταν με μύγες. Κάτω αριστερά ανάγλυφο που δείχνει επέμβαση σε έμβρυο, και δίπλα ζώα με κεφάλια ανθρώπινα .

5

6

 Το ιερό βιβλίο Vedas Perun, γράφει ότι οι Γκρίζοι ( οι εξωγήινοι γκρίζοι,) ήρθαν στη γη μας το καλοκαίρι στις 30 Σεπτεμβρίου του 3761 π.Χ. και εγκαταστάθηκαν στο νησί Λάνκα (Sri Lanka, Fr. Κεϋλάνη). Από αυτήν λοιπόν την ημερομηνία οι χριστιανοί μας λένε ότι δημιουργήθηκε ο κόσμος. Οι Gray έκαναν τον Αδάμ, την Λίλιθ, και την Εύα. Αυτοί ζούσαν 800-900 χρόνια στον πλανήτη τους. Εδώ στην γη άρχισαν να αναμιγνύονται με τον τοπικό πληθυσμό των Ινδιών τους Nagas ( Νάγκας ), είτε με γενετικά πειράματα ,είτε με τη σεξουαλική επαφή. Αμέσως άρχισαν να φτιάχνουν τεράστιες γαλαρίες, τούνελ, και σάλες υπόγεια και βαθιά στην γη ώστε να επικοινωνούν αναμεταξύ τους ότι ώρα ήθελαν. Εδ’ω θυμηθείτε την Αγία Γραφή, Γένεσις κεφάλαιο 6:2-3:( -2. βλέποντας οι γιοι τού Θεού τις θυγατέρες των ανθρώπων, ότι ήταν ωραίες, πήραν για τον εαυτό τους γυναίκες από όλες όσες διάλεξαν. -3. Και ο Κύριος είπε: Δεν θα παραμείνει το πνεύμα μου πάντοτε μαζί με τον άνθρωπο, επειδή είναι σάρκα, οι ημέρες του θα είναι ακόμα 120 χρόνια.) Κατέβασε δηλ. ο Θεός από 900 χρόνια που ζούσαν πρώτα ,στα 120 .Για αυτό τώρα πεθαίνουμε νέοι ,σε σύγκριση με των Αδάμ ,Μαθουσάλα κλπ. Μας προγραμμάτισε. Οι Γκρίζοι ήτανε πλάσματα (ερμαφρόδιτα), και σύμφωνα με το φεγγάρι, άλλαζαν τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Γινόταν δηλαδή μια άντρες και μια γυναίκες!!!! Τώρα καταλαβαίνετε γιατί τώρα λέμε ότι ο άνδρας γεννάει και η γυναικί τίκτει, καθώς και στην Παλαιά Διαθήκη λέει ότι: « … ο Ισαάκ γέννησε τον Ιακώβ, και ο Ιακώβ ο πατέρας του Ιούδα … ” (Ματθ. 1:2). Στην εποχή μας όταν γεννιούνται ερμαφρόδιτα παιδιά (γιατί γεννιούνται ερμαφρόδιτα παιδιά), οι γιατροί κρύβουν αυτό το γεγονός και λένε δήθεν, ότι είναι ένα σφάλμα της φύσης. Δεν είναι σφάλμα. ‘Ολα συνδέονται γενετικά και κρατούν από τους ερμαφρόδιτους Γκρίζους.

Είναι γνωστό ότι στην Μέση Γη και σε κάποια σπήλαια τα οποία δεν θα αναφέρω τώρα ότι κάποιοι οργανισμοί  παίρνουν μεγάλες διατάσεις αυτό το γελούσαν και το περιφρονούσαν επίτηδες κάποιοι ερευνητές αλλά και κάποιοι επίτηδες διότι αυτό δεν πρέπει να μαθευτεί για πολλούς και διαφόρους λόγους. Δείτε για παράδειγμα τα γιγάντεια αυτά σκουλήκια όπου άφησαν κατάπληκτους τους επιστήμονες. Δείτε την φωτογραφία από σπήλαια της Αυστραλίας αλλά και τα βίντεο για να πειστείτε σε αυτά που σας λέω!!!! Αν και έτρεξαν να τα δικαιολογήσουν μέσω του ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΥ ως και καλά καινούρια ανακάλυψη οι βιολόγοι της Αυστραλίας τους διέψευσαν και είπαν κατόπιν ερευνών ότι πρόκειτε για τους συνήθεις γεωσκόληκες και ότι δεν πρόκειτε για κάποιο καινούριο είδος!!!! Αλλά!!!! Ότι είχαν δεχθεί ένα είδος ΠΡΟΣΞΤΕ φυσιολογικής μετάλλαξης όπου τα έκανε τεράστια αλλά!!!! Του παράτεινε και τον χρόνο ζωής τους κατά πολύ!!!!

7

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NhsH2okFNGU[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NxeT_GDKv9g[/youtube]

Αποδείξεις υπάρχουν πολλές για όλα αυτά τα οποία λέω αλλά και λένε φίλοι και μη συν ερευνητές αλλά είναι πολύ καλά κρυμμένα, τι εννοώ!;!

Πολλά κρανία από εξωγήινους βρέθηκαν κατά τη διάρκεια αποκατάστασης της βιβλιοθήκης του Βατικανού. Συγκεκριμένα στην βιβλιοθήκη κάνανε αποκατάσταση στους υπόγειους θαλάμους της, σε πολλούς από τους οποίους είχε να πάει άνθρωπος πάνω από 500 χρόνια και τους οποίους το 90% υπήρχαν πριν Ρωμαίικων χρόνων. Όταν ανασκάφθηκε το πάτωμα ενός παλαιού υπόγειου θαλάμου κάτω από τη βιβλιοθήκη του Βατικανού βρέθηκαν σκελετοί που ανήκουν όχι σε ανθρώπους αλλά σε εξωγήινους ή εσωγήινους το ποιο πιθανόν!!!! Το Βατικανό έχει κλείσει την είσοδο της βιβλιοθήκης. Αν και ένας εκπρόσωπος Βατικανού αναφέρθηκε με δέος και ενθουσιασμό σχετικά με τα ευρήματα λίγο αργότερα άλλος εκπρόσωπος του Βατικανού τα διέψευσε, αυτά το 2006!!!!. Οι πηγές Τύπου έχουν επιβεβαιώσει ότι δόθηκε εντολή από τον πάπα να αποσιωπηθεί το γεγονός κατόπιν αιτήματος διάφορων οργανώσεων που αποστολή τους είναι η παγκόσμια ασφάλεια( ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ και καλά ). Μάλιστα μια αντιπροσωπεία της παγκόσμιας ασφάλειας συναντήθηκε με τον πάπα, ψάξτε να το βρείτε μόνοι σας ποιοι ήταν βάση την ημερομηνία που σας δίνω!!!! Ο πρόεδρος του προγράμματος SART (για ανεύρεση και επαφή με τους εξωγήινους) κ. Μάρυ Πέτερσον, δήλωσε ότι οι σκελετοί που βρέθηκαν κάτω από το πάτωμα μια υπόγειας αίθουσας της βιβλιοθήκης του Βατικανού εξετάζονται από πανεπιστημιακούς επιστήμονες ( τι όρος είναι αυτός ε!;! ). Αυτό αποδεικνύει ότι οι μεγάλοι ηγέτες είναι ενήμεροι για τους εξωγήινους ή τους εσωγήινους )!!!! Με τα ευρήματα αυτά ο “φόβος του Θεού” έχει ήδη κυριεύσει τις καρδιές πολλών πιστών. Η αδελφή Judy Mebosa ( Τζούντη Μεμπόσα ), αρχιμάγειρας στον καθεδρικό ναό του ST John στο Λονδίνο, δήλωσε ότι τα ευρήματα αυτά «είναι σημάδι ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Οτιδήποτε και αν είναι αυτά τα υπολείμματα οι άγιοι πατέρες που τα έθαψαν τότε εκεί το κάνανε για να ξεχαστεί το γεγονός, το κάνανε αυτοί όμως !;! Και το ότι τώρα ο Θεός επέτρεψε να τα ξαναβρεί ο άνθρωπος είναι σημάδι ότι το τέλος του κόσμου έρχεται» Ο Michael Maregski ( Μάικλ Μαρέγκσκι ), πάστορας στη Ρώμη, αναφέρει πως έχει σκεφτεί πολλά χρόνια για τους εξωγήινους και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι αλλοδαποί είχαν απεικονιστεί ως άγγελοι από τους προγόνους μας στην αρχαιότητα ( ε!;! τι ωραία που το φέρνουν σιγά σιγά ). Εάν αυτή η θεωρία είναι σωστή λέει ένας άλλος πάστορας ο Edward Muldoon ( Έντουαρντ Μάλντουν ) τότε γιατί τους αγγέλους τους έθαψαν στο πάτωμα της υπόγεια αίθουσας της βιβλιοθήκη του Βατικανού!;! ( ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΜΟΣ ΕΤΣΙ!;! ) ΘΑ μπορούσαν να τους βγάλουν σε προσκύνημα οπότε θα υπήρχε και το ανάλογο κέρδος!!! Ύστερα από ότι ξέρει υπήρχαν δύο ειδών άγγελοι. Δείτε τη μορφή που πρέπει να είχε ένας εξωγήινος όταν ήταν ζωντανός , όπως το αναπαράστησαν οι ειδικοί σύμφωνα με τα κρανία που βρήκαν. Αναπαράσταση εξωγήινου σύμφωνα με τα κρανία που βρέθηκαν σε υπόγεια αίθουσα της βιβλιοθήκης του Βατικανού. Η μορφή είναι ακριβώς με τους ονομαζόμενους σήμερα Γκρίζους!!!!

GREY ALIEN

Όπως έχετε ήδη καταλάβει το θέμα της Μέσης Γης είναι πολύπλοκο και με πολλές πτυχές πολλών παράξενων πραμάτων…δεν έχω όμως τελειώσει ακόμα έχω πολλά να πω και να αναδείξω στο μέλλον με αποκλειστικές αναφορές όπου άλλοι ερευνητές εδώ στην χώρα μας δεν έχουν κάνει!!!! Εδώ θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Constantin Bursuc ( Κωνσταντίν Μπουρσούκ ) για τις πολύτιμες πληροφορίες.  Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

Υ.Γ.

Φίλε Constantin Bursuc ( Κωνσταντίν Μπουρσούκ )

Εύχομαι να συνεχίσεις το ήδη μεγάλο έργο που έχεις αναλάβει, θα προσπαθήσω  να έρθω και πάλι στην χώρα σου να τα πούμε και να κάνουμε μαζί την έρευνα την οποία μου είπες!!!! Να είσαι πάντα καλά και να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι όπου σέβονται και πιστεύουν το έργο σου και τις έρευνες σου!!!!

SAMAN LYCAN

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


13 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 58 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!! ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!

 1. Τελικα και τα 4 ατομα στη φωτο ειναι οφιογενεις απο οτι φαινεται. το πλασματακι μαλλον δε θα ειχε καλυτερες μερες απο οτι πριν το σκασει…
  Μας εχεις ανοιξει αρκετα τα ματια σαμανε… απλα αυτο το σταγονομετρο ειναι βασανιστικο αλλα ετσι ειναι καλυτερα γιατι πιστευω αφομιωνεται καλυτερα η γνωση.

  Τα θελουμε σε βιβλιο σαμανε εστω και σε ηλεκτρονικη μορφη.

  Αν μπορει καποιος να τα κανει σε καποια μορφη πχ PDF για να μπορεσουμε να τα εχουμε σαν αρχειο.

 2. Συμφωνω για την παρατηρηση σου kitsoklis την οποια ηθελα να επισημανω κα εγω.
  Επιπλεον, θελω να σε ρωτησω saman γιατι λες την φωτογραφια μαυροασπρη και οχι ασπρομαυρη οπως το συναντω συνηθως….εχει να κανει με κατι για τα χρωματα… η καποιο κρυφο μηνυμα εκτος απο την ανορθογραφια… απαντησε οπως μπορεις και αμα θελεις… Μια λεπρομερια που την συνδεσα με το χρωμα της σελιδας που ειναι με μαυρο φοντο… μπορει φυσικα να μην ειναι και τιποτα… Παντως το αρθρο σου με εντυπωσιασε saman αλλα και τα σχολια σου με την fenomeno… Περιμενω περισσοτερες πληροφοριες εαν εχεις για τα πλασματα που εμφανιζονται πριν η και κατα την δειαρκια καποιου σεισμου οπως o Mothman. Συνεχισε την καλη δουλεια με υγεια. Να εισαι παντα καλα!

  1. Researcher!!!!

   ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ Η ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΗ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ!!!! ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΗ!!!! ΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΥΦΤΩ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΔΙΚΑ!!!! ΑΠΛΟΣ ΤΟ ΣΥΝΉΘΕΙΟ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ….ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΗ!!!!!

   Η ΦΩΤΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕΣΟΥΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΩΣ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Γεια σας μετα απο πολυ καιρο… Κατι γινεται με αυτα τα αρθρα σου !! ποτε δε μπορω να το διαβασω μια φορα.

  Μια παρατηρηση για να μην τη ξεχασω κατα διαρκεια του διαβασματος. Στη φωτογραφια απο την αιχμαλωτηση του πλασματος αυτος που εχει το χερι του κοντα στη φτερουγα του ενλογω πλασματος μου φαινεται λιγο περιεργος οχι μονο στην οψη του αλλα το χερι του εχει κατι το αποκοσμο.

  Ριξτε μια καλυτερη ματια, δε νομιζω να ειναι η ιδεα μου.Βασικα εκει καρφωθηκε το βλεμμα μου.

  1. καλημερα . φιλε σαμανε αφου αφυπνισεις κοσμο σε καποια φαση θα πρεπει να δωσεις τις γνωσεις σου και προς την αντιμετωπιση των επικυριαρχων. ξερεις αδυνατα σημεια τροποι αναγνωρισεις και αλλα τετοια . οσο μπορεις βεβαια και οσο σε περνει. να εισαι παντα δυνατος !!
   μετα τιμης submarine

Αφήστε μια απάντηση