ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

UFO

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μια σειριά αποδείξεων από μια διαφορετική πλευρά για το θέμα των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων!!!! Μια πλευρά όπου δείχνει ότι τα ΑΤΙΑ αλλά και οι εξωγήινοι υπήρχαν, υπάρχουν, και επίσης ότι κάποιους από αυτούς έφτιαξαν πολιτισμούς της γης!!!! Αλλά και κάποιοι από τις εξωγήινες φυλές βρίσκονται ήδη εδώ και πολύ καιρό!!!! Είναι μια προσπάθεια αποδείξεων όπου γίνεται για πρώτη φορά στην χώρα μας με τόσα μαζεμένα στοιχεία!!!! Πριν από λίγο καιρό έκανα μια μεγάλη έρευνα για την χώρα μας για το θέμα των εξωγήινων αλλά και των ΑΤΙΑ όπου ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη!!!! Στην έρευνα αυτήν γνώρισα έναν καθηγητή αρχαιολογίας και λάτρη των ΑΤΙΑ αλλά και λάτρη της Ελλάδος. Πρόκειται για τον Ισπανό καθηγητή ανορθόδοξης αρχαιολογίας όπως ο ίδιος αρέσκεται να λέει Κάρλος Λε Χουέντα Κανθιδόρες Μιχάρ!!!! Δεν θα σας αναφέρω πως γνωριστήκαμε αλλά στο που καταλήξαμε και το τι ειπώθηκε….:

SAMAN LYCAN

Με ρωτάς εμένα αν υπάρχουν εξωγήινοι!;! Ή αν πιστεύω σε αυτούς!;! Ναι εγώ πιστεύω ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν!!!! ΑΤΙΑ έχω δει αρκετές φορές μα εξωγήινο ζωντανά ποτέ εκτός από κάποιες φωτογραφίες ή βίντεο όπου δείχνουν κάποιους από αυτούς!!!!

ΚΑΡΛΟΣ

Όπως σου είπα και πριν Saman αν πρέπει κάποιος να κοιτάξει το θέμα των εξωγήινων πολιτισμών στο αν υπάρχουν οι εξωγήινοι οι ίδιοι υπάρχουν θα πρέπει να το κάνει με τρόπο ανορθόδοξο και όχι τον συμβατό. Τι εννοώ με αυτό!;! Όλοι οι ερευνητές που ασχολούνται με ΑΤΙΑ κοιτάνε το σήμερα στο να βρουν αποδείξεις όπου και είναι πολύ δύσκολο. Δύσκολο διότι παρ’ όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν οι σκεπτικιστές δεν τα δέχονται με τίποτα λέγοντας ότι είναι μια καλοστημένη φάρσα!!!! Κάποιοι ερευνητές κοιτάνε τους αρχαίους πολιτισμούς από αγάλματα και κατασκευές που κάνανε και βγάζουν κάποια συμπεράσματα. Μα το πιο αποτελεσματικό είναι να διαβάζουν την ιστορία του κάθε πολιτισμού με μέγα προσοχή!! Ειδικά ένας από αυτούς είναι ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός που δίνει απίστευτα στοιχεία τα οποία δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς ακόμα και οι σκεπτικιστές και αν το κάνουν να είσαι σίγουρος ότι τους μένει μέγα απορία το γιατί γράφτηκαν έτσι τα πράγματα τότε….

SAMAN LYCAN

Καταλαβαίνω το τι λες φίλε Κάρλος μα θα πρέπει κάποιος να έχει πολύ ιδιαίτερες γνώσεις στο τι να κοιτάξει έτσι δεν είναι!;!

ΚΑΡΛΟΣ

Ναι αυτό είναι σίγουρο το οποίο λες και κάποιος που ψάχνει τέτοιες αποδείξεις θα πρέπει να μην τα κοιτάει με τον συμβατό τρόπο… πχ:

Οι γνωστοί Γρίπες ήταν διαστημόπλοια!;! Για να δούμε λοιπόν από αυτά που θα ακούσεις τι θα καταλάβεις:
To 904 μ.Χ. ο Ρώσος πρίγκιπας Oleg ( Όλεγκ ) εκστράτευσε εναντίον των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Ξεκίνησε από το Κίεβο με κατεύθυνση την Πόλη , με μια τεράστια δύναμη και με κάτι περίεργα αλλά και εξίσου παράξενα σκάφη που τα κουβαλούσαν άλογα!
Όταν έφθασε ο Όλεγκ στην Κωνσταντινούπολη είδε ότι οι Έλληνες είχαν ενισχύσει το στενό και είχαν οχυρώσει καλά την πόλη τους.
Τότε αποβίβασε στην ακτή τα στρατεύματά του και επακολούθησε μάχη με τους Βυζαντινούς. Η μάχη διαρκούσε πολλές εβδομάδες και οργισμένος ο Όλεγκ διέταξε τα στρατεύματά του να κατασκευάσουν ρόδες, τις οποίες συνέδεσαν με τα παράξενα αλλά και τα τόσο περίεργα σκάφη που έφερε μαζί του. Τα σκάφη αυτά ήταν γεμάτα με οπλισμένους στρατιώτες που έριχναν βέλη με φωτιά, και πετούσαν πάνω από την Πόλη!! Τα σκάφη είχαν χρώμα χρυσαφή και ο σκοπός τους ήταν με αυτόν τον τρόπο να καταστρέψουν την πόλη . Οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες Λέων και Αλέξανδρος εμπρός σε αυτήν την απροσδόκητη κατάσταση έκαναν ειρήνη με τον Όλεγκ, και συμφωνήσαν να πληρώνουν φόρους. Αυτά που σου είπα μόλις τώρα είναι καταγραμμένα σε επίσημα Ρωσικά αρχεία και υπάρχουν στο μουσείο ιστορίας αλλά και αυτό που δεν γνωρίζουμε πολλοί είναι ότι το έχουν καταγράψει και οι Βυζαντινοί. Κανένας ιστορικός μη αρχαιολόγος δεν έχει δώσει σημασία σε αυτήν την ιστορία ιδιαίτερα στα παράξενα και περίεργα πλοία όπου πετούσαν  και μπορούσαν να έχουν στρατιώτες μέσα όπου πέταγαν βέλη αναμμένα με φωτιά!!

Περνώντας τώρα αυτό το περιστατικό ως αφορμή γράφω τα παρακάτω .

Οι πρόγονοι σας πολλές φορές αναφέρουν για ιπτάμενα άρματα που τα σέρνανε γρίπες!! Πούλους γρίπες είχε η σημερνή Ρωσία. Με αυτά πετούσαν και μάλιστα έχω δηλώσει παλαιότερα ότι ο Φίλιππος με αυτούς τους γρίπες εφορμώντας από τον ουρανό νίκησε τους Σκύθες  και σε πληροφορώ ήταν πολλοί οι αρχαιολόγοι και οι ιστορικοί που με χλεύασαν… μα ξέρουμε από ιστορικούς και χρονογράφους του ότι και ο Μ. Αλέξανδρος πέταξε με άρμα που το σέρνανε γρίπες ( Φωτό κάτω ).

Τα ελευσίνια μυστήρια απαγόρευαν να βγουν προς τα έξω. Η ποινή ήταν θάνατος για όποιον το έκανε. Μεγάλο πρόβλημα λοιπόν είχανε οι τραγωδοί Ευριπίδης, Αισχύλος κλπ. στο πως να παραστήσουν την μετακίνηση των θεών με ιπτάμενα άρματα. Έτσι τα παρίσταναν ότι τα έσερναν γρίπες!! Κάπου έκανε λάθος ο Αισχύλος και την πάτησε!! Ο θάνατος του αποδίδεται σε δολοφονία όπως λέει η ιστορία. Λέω τώρα μήπως χρησιμοποιούσαν << πυραύλους ή κάποια ΑΤΙΑ >> αλλά δεν έπρεπε να μαθευτεί στον τότε κόσμο όπως και στον σημερινό!;! Τι χρησιμοποίησε λοιπόν ο Ρώσος πρίγκιπας Όλεγκ και από ψηλά με αυτά τα ιπτάμενα οχήματα και κατέστρεφε την Πόλη!;! Γιατί δεν βρέθηκε κανένας σκελετός από γρίπα και γιατί εξαφανίστηκαν !;!

GRIPES

 SAMAN LYCAN

Πραγματικά μένω έκπληκτος θα μπορούσα και εγώ να σου φέρω ένα παράδειγμα…

ΚΑΡΛΟΣ

Πραγματικά θα ήθελα να το ακούσω.

SAMAN LYCAN

Είναι ο λεγόμενος  πάπυρος του Tulli ( Τούλι ) όπως ονομάζεται και βρίσκεται στο μουσείο του Κάιρου, ο πάπυρος γράφει τα εξής:

<<  Στο έτος 22, τον τρίτο μήνα του χειμώνα, στην έκτη ώρα της ημέρας, οι γραφείς της Βουλής παρατήρησαν έναν πύρινο δίσκο που προερχόταν από τον ουρανό [… ] Δεν έκανε θόρυβο και οι γραφείς του Φαραώ ταραγμένοι έπεσαν κάτω στο χώμα με τις κοιλιές
τους. [… ] έπειτα αυτοί εξέθεσαν το πράγμα στο Φαραώ[… ] Η μεγαλειότητα του διέταξε να εξεταστεί το γεγονός και να καταγραφεί στους κυλίνδρους της Βουλής ότι είχε συμβεί. [… ] Μετά από μερικές ημέρες από τότε που έγινε αυτό το γεγονός όλο και πιο πολλοί πύρινοι δίσκοι εμφανίζονταν συνέχεια στον ουρανό ώσπου έγιναν πολυάριθμοι. Ήταν τόσοι πολλοί που σκέπασαν τον ήλιο και επεκτάθηκαν στις τέσσερις γωνιές του ουρανού. Ο στρατός του Φαραώ τους κοίταζε φοβισμένος. Όταν βράδιασε αυτοί οι πύρινοι δίσκοι ανήλθαν ψηλότερα στον ουρανό και κατευθύνθηκαν προς το νότο. Τέτοιο γεγονός δεν είχε γίνει ποτέ πριν, και ο Φαραώ διέταξε να κάψουν θυμίαμα προς τιμή των θεών και να γραφτεί στα χρονικά της Βουλής το τι συνέβη , έτσι ώστε να το ξέρουν όλοι οι άνθρωποι που θα έρθουν στην ζωή μετά >>.

PARIROS TULI

 ΚΑΡΛΟΣ

Ακριβώς!! Μα εκτός των ιστορικών στοιχείων θα πρέπει να ψάχνουμε και ότι παράξενο αναφέρεται με σχέση των εξωγήινων ειδικά όταν είναι επίσημο όπως όταν το Βατικανό δήλωσε ότι βρέθηκαν εξωγήινοι …

Δήλωσαν ότι πολλά κρανία από εξωγήινους βρέθηκαν κατά την διάρκεια αποκατάστασης της βιβλιοθήκης πριν από λίγα χρόνια του Βατικανού. Συγκεκριμένα στην βιβλιοθήκη κάνανε αποκατάστασης στους υπόγειους θαλάμους της, σε πολλούς από τους οποίους είχε να πάει άνθρωπος πάνω από 500 χρόνια ( άραγε αρχαίο ) . Όταν ανασκάφτηκε το πάτωμα ενός παλαιού υπόγειου θαλάμου κάτω από την βιβλιοθήκη του Βατικανού βρέθηκαν σκελετοί που ανήκαν όχι σε ανθρώπους άλλα σε εξωγήινους!!  Το Βατικανό έχει κλείσει την είσοδο της βιβλιοθήκης. Οι πηγές τύπου έχουν επιβεβαιώσει ότι δόθηκε εντολή από τον πάπα να αποσιωπηθεί το γεγονός κατόπιν αιτήματος διαφόρων οργανώσεων που αποστολή τους είναι η παγκόσμια ασφάλεια. Πάντως ο πρόεδρος του προγράμματος SART (για ανεύρεση και επαφή με εξωγήινους ) κ. Μάρυ Πέτερσον δήλωσε ότι οι σκελετοί που βρέθηκαν στο Βατικανό εξετάζονται από επιστήμονες άρα είναι ενήμεροι οι μεγάλοι ηγέτες.

Βέβαια τέτοιες αναφορές είναι πολύ σπάνιες και περνάνε με ψιλά γράμματα και το λένε όλα τα μέσα μαζικής αναφοράς για μια φορά στα γρήγορα και μετά δεν ξανά ακούγετε τίποτα για το θέμα λες και έχουν συνωμοτήσει όλα μαζί να γίνεται αυτό!! Ακόμα και οι ποιο διάσημοι ερευνητές του παράξενου με εκπομπές δεν κάνουν το κόπο να το αναφέρουν φαντάσου πόσο να το ψάξουν… μα ας μείνουμε στην αρχαιότητα:

Ας κάνουμε μια σούμα ως εδώ αν και άλλες φορές έκανα αλλά ακόμη στην αρχή είμαι. Ας μιλήσουμε για την δημιουργία του ανθρώπου.
Υπάρχουν δυο θεωρίες. Αυτή των παπάδων και αυτή των επιστημόνων. Και οι δυο θεωρίες κατά την γνώμη μου είναι φτιαχτές και ραμμένες στα γούστα τους γιατί έτσι τους διέταξαν. Των παπάδων μόνο που λέει ότι ο θεός έκανε τα ζώα μετά τα φυτά και μετά το φως άστα να πάνε. Γενάτε το ερώτημα τι έτρωγαν τα φυτοφάγα ζώα ώσπου να κάνει ο θεός τα φυτά. Και πως έγιναν τα φυτά χωρίς φως αφού ύστερα έκανε το φως ο Θεός!;! Είναι πολλά αυτά που δεν στέκονται με την λογική αλλά αρκούμαστε σε αυτά. Πάμε στους επιστήμονες. Λένε ότι από την << ανόργανη σούπα >> το κάνανε και πείραμα σε Αμερικανικό πανεπιστήμιο, έγιναν τα αμινοξέα δηλ. Έχουμε ζώντας οργανισμούς. Ύστερα με την εξέλιξη έγιναν κύτταρα, πολλά κύτταρα ένα όργανο, πολλά όργανα φυτά ζώα κτλ.. Υπάρχουν όμως εκατομμύρια είδη φυτών, εκατομμύρια είδη ζώων κλπ. Πως έγιναν οι μεταλλάξεις και έγιναν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια είδη φυτών, ζώων ,ψαριών και λοιπά!;! Και γιατί δεν δημιουργούνται και άλλες μεταλλάξεις, να έχουμε καινούργια είδη!;! Μόνο βλέπουμε ότι ένα είδος ζώου ή φυτού έχει αλλάξει πολύ λίγο προσαρμοζόμενο στο περιβάλλον που είναι!;! Άρα και εδώ δεν στέκουν με λογική αυτά που λέει η επιστήμη .Τότε πως έχουμε όλα αυτά τα πράγματα στην γη!;! Η εξήγηση κατά την γνώμη μου είναι ότι τα φέρανε οι εξωγήινοι θεοί εδώ στην γη όλα έτοιμα .Δηλαδή το ζαρκάδι το έφεραν ζαρκάδι ,πέρασαν χιλιάδες χρόνια και έγιναν μεταλλάξεις και έχουμε διάφορα είδη ζαρκαδιού. Δεν έγινε μετάλλαξη και από το ζαρκάδι να έγινε το καγκουρό. Το ίδιο έγινε μετά ψάρια. Δεν έγινε από την σαρδέλα η φάλαινα, απλός έγινε η μαρίδα ,ή τα καλαμάρια ή το πλανκτόν κλπ. κλπ. Ήρθαν οι εξωγήινοι (το λέει και ο Πλάτων), μοίρασαν την γη και φέρανε την ζωή. Φέρανε από τους  θηλαστικά, έντομα κλπ. και τα μετέφεραν εδώ έτοιμα .Βέβαια όχι να κουβαλούν ελέφαντες και μαμούθ και φάλαινες στο διαστημόπλοιο αλλά το DNA τους για να καταλαβαίνουμε τι λέμε και να γινόμαστε πιστευτοί. Μετά ήρθαν ξαναήρθαν και καταλήξαμε εδώ που είμαστε σήμερα. Αν τώρα δούμε το θέμα των θεών το ότι όλοι οι θεοί περιβαλλόμενου και των χριστιανών ήταν εξωγήινοι από τα πολλά παραδείγματα θα πω μόνο ένα παράδειγμα:

 Στο Κεφάλαιο 44 του ιερού βιβλίου των Ινδών Shakra ( Σάκρα ),γράφει :

… είδε ( ο Κρίσνα ) άρματα που οδηγούνταν από τη σκέψη ( το ίδιο λένε οι αρχαίοι Έλληνες και για την Αργώ αλλά και ο Όμηρος για τα πλοία των Φαιάκων ) , ήταν χιλιάδες από αυτά, καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που ταξιδεύουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Συμπληρώνω ότι το βιβλίο λέει πιο νωρίς ότι ο Κρίσνα ήθελε ένα όπλο πανίσχυρο να πάρει και πέταξε από την γη και έφτασε στον πλανήτη των θεών. Οι περιγραφές αυτές αφήνουν κατάπληκτους τους επιστήμονες. Ακοή δεν φτάσαμε τον πολιτισμό αυτόν που περιγράφονται μέσα στα ιερά τους βιβλία. Δεν μπορούν να ξέρουν ότι ο άνθρωπος κατά την απογείωση αισθάνεστε πίεση στο σώμα, ότι όταν ανεβαίνει λίγο ψηλά από την γη , φαίνονται χιλιάδες καινούργια αστέρια και πολύ πιο καθαρά (δεν τους εμποδίζει η ατμόσφαιρα),ότι η γη είναι σαν μπάλα ότι συνάντησε και άλλα άρματα ιπτάμενα, αλλά με διαφορετική μορφή από το δικό τους άρμα κτλ. κτλ. παράδειγμα το τι εννοώ στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο αναγκάστηκε να κάνει προσγείωση Αμερικανός πιλότος σε ξέφωτο της Γουινέας. Η φυλά εκεί τρομοκρατήθηκε. Ο πιλότος ξεφορτώθηκε μια βόμβα που είχε και ξαναέφυγε. Μετά το τέλος του πολέμου ο Αμερικανός πήγε στην Γουινέα ,στο μέρος που έκανε προσγείωση. Είδε ότι η φυλή προσκυνούσε την βόμβα. Πρόσεξε όμως ότι υπήρχε φόβος να εκραγεί. Γύρισε πίσω και το ανέφερε στις αρμόδιες αρχές. Πήγαν πάλι στο μέρος που ήταν η βόμβα. Οι ιθαγενείς δεν τους επέτρεπαν να την πάρουν ή να την κάνουν να εκραγεί. Έτσι αποφάσισαν να την εξουδετερώσουν και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι γιατί συνέχισαν οι ιθαγενείς να προσκυνούν τον θεό τους. Αυτά γράφουν λίγο πολύ και τα βιβλία των θρησκειών συμπεριλαμβανομένης και των χριστιανών….. και δεν αφήνουν την αλήθεια να λάμψη ότι οι εξωγήινοι τα έκαναν όλα ακόμα και εμάς….

SAMAN LYCAN

Πραγματικά αν κάποιος τα κοιτάξει αλλά και τα διαβάσει έτσι όπως τα γράφουν τα αρχαία ιστορικά βιβλία είναι έτσι όπως τα λες.. και υπάρχουν πολλές μα πάρα πολλές αποδείξεις…

ΚΑΡΛΟΣ

Χιλιάδες ειδικά στην αρχαία δικιά σας ιστορία η οποία θρυβεί από τέτοια περιστατικά μα οι αρχαιολόγοι δεν τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν μην αμαυρωθεί η υπόληψη τους και τα συζητάνε σε κλειστούς κύκλους με τα μανίας κάτσε να σου θυμίσω μερικά από αυτά…
Ένα είναι του Πλουτάρχου που αφηγήθηκε στους φίλους του όπου, ο Λούκουλλος παράταξε τα στρατεύματα σε θέσεις μάχης και ήταν έτοιμοι να έρθουν στα χέρια, όταν ξαφνικά χωρίς τίποτε να προαναγγείλει το φαινόμενο, ο αέρας σείστηκε και ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα φάνηκε να πέφτει ένα μεγάλο φλεγόμενο σώμα, που σε σχήμα έμοιαζε με πιθάρι και σε χρώμα με πυρωμένο ασήμι. Οι δυο παρατάξεις χωρίστηκαν φοβισμένες από το φαινόμενο αυτό.

Η άλλη αναφορά είναι του Διόδωρου Σικελιώτη, ο οποίος λέει: Πριν τη μάχη των Λεύκτρων έχουμε το εξής φαινόμενο. Αυτή τη χρονιά αφού οι Λακεδαιμόνιοι κράτησαν επί 500 χρόνια σχεδόν την ηγεμονία της Ελλάδας, ένα Θείο σημάδι προμήνυσε σε αυτούς την απώλεια της ηγεμονίας. Φάνηκε δηλαδή στον ουρανό επί πολλές νύχτες μια φλεγόμενη λαμπάδα που από το σχήμα της ονομάστηκε πύρινη δοκός.

Πλάτων 360 π.Χ ο αγαπημένος μου:

Τις ιστορίες που άκουσε ο Σόλωνας για τον τόπο της χαμένης Ατλαντίδας από τους Αιγύπτιους ιερείς, την κατέγραψε ο Πλάτωνας στους πασίγνωστους πια διαλόγους του “Τίμαιος” και “Κριτίας. Ο διάλογος του ‘’Τιμαίου’’ αρχίζει με μια εισαγωγή, που ακολουθείται από μια περιγραφή της δημιουργίας και της δομής του σύμπαντος και των αρχαίων πολιτισμών. Ο διάλογος του ‘’Κριτία’’ αναφέρει ένα τόπο φοβερά εξελιγμένο για την εποχή εκείνη, το νησί της χαμένης Ατλαντίδας. Αυτό το τόπο κυβερνούσε ο Άτλαντας, γιος του θεού Ποσειδώνα και μιας θνητής. Τελικά το νησί καταστράφηκε, όπως λέει ο Πλάτωνας, επειδή χρησιμοποιήθηκε λάθος η τεχνολογία των θεών απ΄ τους ανθρώπους. Η θρυλική Ατλαντίδα που μεγαλούργησε για αιώνες ολόκληρους, σε μια μόνο δεινή ημέρα και νύχτα, καταστράφηκε από δυνατούς σεισμούς και πλημμύρες, και τελικά χάθηκε στα βάθη της θάλασσας. Ο διάλογος, στο τέλος αναφέρει: (…) Αλλά ο Θεός των Θεών, ο Δίας που κυβερνά εύνομα, κατάλαβε ότι ένας ενάρετος λαός είχε ξεστρατίσει και θέλησε να τον τιμωρήσει για να σωφρονιστεί και να φρονιμέψει. Συγκάλεσε λοιπόν όλους τους Θεούς στα σεβάσμια ανάκτορα του, που επειδή βρίσκονται στο κέντρο του κόσμου τα βλέπουν όλα καθαρά και αφού συγκεντρώθηκαν όλοι τους είπε…”
Για άγνωστους λόγους ο Πλάτωνας ποτέ δεν ολοκλήρωσε τον ‘’Κριτία’’. Πάντα όμως ισχυριζόταν ότι η ιστορία του είναι εντελώς αληθινή. Μια ιστορία που οι άνθρωποι σε συνεργασία με ‘’υπέρτατα όντα από τους ουρανούς’’ έφτιαξαν μια τέλεια κοινωνία, που χρησιμοποίησε λάθος τη τεχνολογία που τους δόθηκε και στο τέλος καταστράφηκαν.
Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος καταγεγραμμένος Έλληνας αλλά και άνθρωπος του πλανήτη μας που είδε Α.Τ.Ι.Α. και ενοχλήθηκε από αυτά το 332 π.Χ. Με πυγές από γραπτά των Μεγασθένη και Πτολεμαίου (ο οποίος έγραψε και τη βιογραφία του Αλεξάνδρου), ο W.Raymond Drake ( Γ. Ρέιμοντ Ντρέικ ) στο βιβλίο που έγραψε στο Λονδίνο το 1976 << Θεοί και Αστροναύτες στην Ελλάδα και Ρώμη >>, στη σελίδα 119 μας αναφέρει για δύο περίεργα σκάφη που εφόρμησαν επανειλημμένα στον στρατό του Μέγα Αλέξανδρου μέχρι που οι πολεμικοί του ελέφαντες, οι άνδρες του, και τα άλογα του πανικοβλήθηκαν σε τέτοιο βαθμό που αρνήθηκαν να διασχίσουν τον ποταμό στον οποίο συνέβηκε το γεγονός (σημείωση: πιθανόν ήταν ο ποταμός Jaxartes Τσαξάρτες ). Σε τι έμοιαζαν αυτά τα πράγματα!;! Ο ιστορικός του τα περιγράφει ως μεγάλες λαμπερές ασπίδες, που εκτόξευαν φωτιά γύρω από τις παρυφές… πράγματα που ήρθαν από τον ουρανό και γύρισαν στον ουρανό.

Σίγουρα και εσύ θα έχεις κάτι να μου πεις από την αρχαία σας ιστορία..

SAMAN LYCAN

Nαι και βέβαια έχω διότι η αρχαία ελληνική μυθολογία δεν αποτελείται από μυθεύματα, αλλά περιέχει πραγματικά γεγονότα τα οποία σήμερα, ύστερα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα των τελευταίων δεκαετιών, γίνονται κατανοητά και παίρνουν τις αληθινές τους διαστάσεις είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι!!!!
Τυπικό παράδειγμα αυτού του τρόπου αποκρυπτογράφησης της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας αποτελεί η Αργώ, που, όπως αναφέρεται στη Μυθολογία, ήταν ένα πλοίο. Όμως, όπως θα διαφανεί από τα στοιχεία που θα παρατεθούν παρακάτω, η Αργώ ουσιαστικά ήταν ένα διαστημόπλοιο. Η Αθηνά εκπονεί τα σχέδια για την κατασκευή της Αργούς και επιβλέπει και βοηθάει στην κατασκευή της από τον Αργό.

Η κατασκευή της Αργούς έγινε από το ιερό ξύλο της βελανιδιάς που ήταν ανθεκτικό τόσο στο νερό όσο και στη φωτιά. Η τοποθεσία στην οποία κατασκευάστηκε είναι ο Παγασές που βρίσκεται κοντά στο λόφο Γορίτσα στο Βόλο, όπου έχουν αναφερθεί ανεξήγητες εξαφανίσεις ανθρώπων και θεάσεις UFO. Σε αυτόν το λόφο ο μαγνητισμός πάντα είναι έντονος. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι στην κορυφή του υπάρχει ένα κτίσμα το οποίο έχει δυο ανάστροφα έψιλον, που απέχουν ελάχιστα μεταξύ τους, και στη μέση τα ενώνει μια οριζόντια γραμμή την οποία διέρχεται στη μέση μια κάθετη γραμμή. Αυτό το σύμβολο δεν είναι τυχαίο, γιατί, σύμφωνα με μαρτυρίες από διαφορετικά σημεία του πλανήτη μας, αυτό το σύμβολο υπάρχει πάνω σε σύγχρονα UFO.

Το πλήρωμα της Αργούς ήταν επίλεκτο, αφού συμμετείχαν σε αυτό ημίθεοι και ήρωες, από τους οποίους ορισμένοι είχαν θεϊκές ικανότητες. Ενδεικτικά αναφέρω τον Λυγκέα, για τον οποίο ο Ορφέας αναφέρει στα Αργοναυτικά τα παρακάτω: << Ο Λυγκέας, μόνος αυτός απ’ όλους τους ανθρώπους, έβλεπε με μάτια διαπεραστικά τα πλέον απομακρυσμένα βάθη του αιθέρα και της θάλασσας και τα βάραθρα του Πλούτωνα που ζει κάτω από τη Γη >>.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Λυγκέας, όπως οι γονείς του κι ο αδελφός του, είχαν μυηθεί στα Ελευσίνια Μυστήρια, τα οποία ουσιαστικά παρείχαν ανεκτίμητες γνώσεις, τις οποίες δεν έπρεπε να ξέρουν οι απλοί άνθρωποι. Πιστεύετε ότι ένα μέρος αυτών των γνώσεων αφορούσε και ανώτερα τεχνολογικά επιτεύγματα που εκείνη την εποχή θα τα θεωρούσαν μαγικά. Επομένως, ο Λυγκέας θα χρησιμοποιούσε κάποια συσκευή, η οποία με τις ειδικές ακτίνες που διέθετε μπορούσε να εισχωρεί παντού και να βλέπει τα πάντα, όπως σήμερα διαθέτουμε τις ακτίνες Χ για να ακτινογραφούμε το ανθρώπινο σώμα!!!!

Επίσης, συμμετείχε ο θεϊκός Ορφέας, ο οποίος γοήτευσε με τη λύρα του ακόμα και τα τέρατα του Άδη (όπου είχε κατεβεί, για να φέρει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο Ευρυδίκη) καθώς και τούς χθόνιους θεούς. Είναι αξιοσημείωτο πως, όταν κόλλησε στη Γη η Αργώ, ο Ορφέας έπαιξε τη λύρα του και με τις παλμικές κινήσεις που προκαλούσε, μετέβαλε τη μοριακή δομή της Αργούς, με αποτέλεσμα να μειώνεται το βάρος της και να καθίσταται ικανή να υπερνικήσει τη δύναμη της βαρύτητας.

Άλλα επίλεκτα μέλη της Αργούς ήταν ο Καλάις και ο Ζήτης, οι οποίοι είχαν την ικανότητα να πετούν με τα υποπόδια που φορούσαν (και προφανώς ήταν πτητικές μηχανές)!!!! Εδώ υπενθυμίζουμε την πτητική μηχανή jatpac ( Τζάτπακ ) που χρησιμοποιούν Αμερικανοί κομάντος. Ακόμα συμμετείχαν οι Διόσκουροι, δηλαδή ο Κάσιορας και ο Πολυδεύκης, οι οποίοι ήταν γιοι του Δία και της Λήδας, και είχαν κι αυτοί την ικανότητα να πετάνε. Επίσης, ο Αγκαίος γνώριζε τις πορείες των άστρων στον ουρανό και τις τροχιές των πλανητών!!!!

Οι πιο γνωστοί κυβερνήτες της Αργούς ήταν ο Ηρακλής, ο Ιάσωνας, ο Αργός, ο Τίφυς, ο Αγκαίος, ο Κάναπος. Σχετικά με το σχήμα της Αργούς, όπως διαφαίνεται από τους παρακάτω στίχους, ήταν κυρτό κι από τα δύο μέρη και εξωτερικά είχε ένα << τοίχωμα >>  το οποίο έπρεπε να περάσουν οι Αργοναύτες, για να εισέλθουν στο εσωτερικό του πλοίου που ήταν κοίλο·. << Ούτε υπάρχει λιμάνι ως καταφύγιο των αμφικύρτων πλοίων >> (Ορφικά, στ. 1188-1217). << Αφού εβάδιζαν υπεράνω από το τοίχωμα ίου πλοίου >> (Ορφικά, στ. 612-642), << ταχέως έπειτα οι Μινύαι εισήλθαν ένοπλοι εις το κοίλον >> (Ορφικά, στ. 500-528).
Το τελευταίο κομμάτι που τοποθετήθηκε πάνω στην Αργώ ήταν ένα ξύλο που έφερε η Αθηνά από τη Δωδώνη, το οποίο << μιλούσε >> κι οδηγούσε τους Αργοναύτες στη σωστή πορεία. Όπως γράφει ο αρχαίος συγγραφέας Απολλώνιος ο Ρόδιος στο έργο του Αργοναυτικά, << στην πλώρη της Αργούς έβαλε η Αθηνά ένα ξύλο από δρυ της Δωδώνης, το οποίο μιλούσε ανθρώπινα. >>

ΚΑΡΛΟΣ

Έτσι ακριβώς φίλε μου!! Μα πήγαινε εσύ ή εγώ να τα πεις αυτά σε ένα συνέδριο όχι στο εξωτερικό μα στην ίδια σου την χώρα και θα λάβεις αμέσως τον χλευασμό των αρχαιολόγων διότι το θεωρούν μύθο και τίποτα παραπάνω. Αν και πολλές πρόσφατες ανακαλύψεις δείχνουν το τελείως αντίθετο!! Εκτός αυτού υπάρχουν και καταγεγραμμένες και άλλες περίεργες αποδείξεις όπως στον Όμηρο:

Στην Ιλιάδα του Ομήρου υπάρχει αναφορά για το πώς ο Ήφαιστος δημιουργεί από χρυσό δύο υπηρέτριες, οι οποίες προικισμένες με λογική, μπορούσαν να περπατήσουν και να μιλήσουν. Εκτός από αυτά, η συλλογή του Ηφαίστου περιείχε μυστηριώδεις τρίποδες που μπορούσαν να κινηθούν προς την επιθυμητή πορεία πάνω σε χρυσούς τροχούς.

Ένα άλλο μυθικό θαύμα είναι ο δράκος που φύλαγε το χρυσόμαλλο δέρας. Ποτέ δεν κοιμόταν, το σώμα του καλυπτόταν από πλάκες χαλκού, τα μάτια πετούσαν φωτιές και στο στόμα του είχε μερικές σειρές δοντιών από χάλυβα. Ο δράκος μπορούσε να κουβαλήσει μέσα του 70 άτομα που έμπαιναν στο εσωτερικό του από κάποια << μουστάκια >>,ίσως να ήταν σκοινιά. Πάνω στο τέρας βρισκόταν μια χρυσή χτένα – ίσως ραντάρ ή κεραία. Για να εξουδετερώσει τον δράκο, η Μήδεια χρησιμοποίησε ύπνωση, η οποία θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στο ραντάρ με παράσιτα και παρεμβολές. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το τέρας << έκλεισε τα μάτια του και το στόμα του>>, δηλαδή, το ρομπότ σταμάτησε να δουλεύει.

Δυο από τους γιούς του Αιόλου ,όταν πολεμούσαν μεταξύ τους, στον αέρα ακουγόταν ένας φοβερός θόρυβος και ήταν αδύνατο να αναπνεύσει κανείς λόγω της αποπνικτικής δυσωδίας. Η περιγραφή μοιάζει με μηχάνημα που ίπταται και βγάζει αποπνικτικά καυσαέρια με άσχημη μυρωδιά.

Σε έναν άλλο μύθο, υπάρχει μια περιγραφή του θανάτου ενός δράκου, τον οποίο ο ήρωας διαπέρασε με τη λόγχη του. “Από το στόμα του ακούστηκε σφύριγμα και χύθηκε αφρός σε ολόκληρη τη χώρα, ο αέρας έγινε κορεσμένος με την δυσωδία …”.

Οι ταύροι με τους οποίος ο Ιάσωνας έπρεπε να οργώσει ένα χωράφι, είχαν επίσης περίεργη περιγραφή: τα πόδια των θηρίων ήταν χάλκινα, η αναπνοή τους από φωτιά και όταν κατάπιναν έβγαζαν έναν εκκωφαντικό βρυχηθμό.

Αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις αρχαίες περιγραφές της χώρας σου Saman που θυμίζουν ρομπότ είναι ο μυθικός Τάλως, που φύλαγε το νησί της Κρήτης. Ο Γίγαντας σφυρηλατήθηκε από χαλκό και είχε μόνο ένα αδύνατο σημείο: τον αστράγαλο που βρισκόταν μια φλέβα που καλύπτονταν από λεπτό δέρμα. Ο Τάλως έκανε τρεις φορές την ημέρα το γύρω του νησιού και βύθιζε τα πλοία του εχθρού που προσπαθούσαν να φτάσουν στην παραλία. Εναντίον τους εκτόξευε μεγάλους ογκόλιθους και αν ο εχθρός κατάφερε να επιβιώσει, ο Τάλως έριχνε φωτιά, μια κόκκινη λάμψη που χτυπούσε τα πλοία και τους εισβολείς. Καταστράφηκε μόνος του αφού χτύπησε κατά λάθος το ευαίσθητο σημείο στο πόδι του και το ελαιώδες υγρό το οποίο ονόμαζαν υχώρ, που έρεε μέσα στις φλέβες του, χύθηκε έξω και σταμάτησε να λειτουργεί. Επειδή πολύ τα έχουν μπερδέψει υχώρ σημαίνει υδράργυρος αλλά άντε να τους το δώσεις να το καταλάβουν αυτό. Έχει υπολογιστεί ότι για κάνει τρεις φορές την ημέρα το γύρο του νησιού, θα έπρεπε να κινηθεί με ταχύτητα 155 μιλίων ανά ώρα!! Ο Τάλως να ήταν το πρώτο ελεγχόμενο ρομπότ στην ιστορία. Ποια τα είχα φτιάξει όλα αυτά!;! Μα φυσικά εξωγήινοι από αρχές χρόνου όπου με διάφορες μυσταγωγίες πέρασαν σε κάποιους πολιτισμούς μόνο στους πολύ εκλεκτούς….

Τα ρομπότ στην Αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχαν μόνο σε μύθους .Το 350 π.Χ. Έλληνας αρχιτέκτονας σχεδίασε ένα μηχανικό πουλί που μπορούσε να αιωρείται στον αέρα. Το σχήμα του ήταν αεροδυναμικό και έμοιαζε με σύγχρονο αεροπλάνο.

SAMAN LYCAN

Πράγματι έχει πολύ ενδιαφέρον η συζήτηση μας και θα δώσει πολλά ερεθίσματα όταν ανεβάσω την συζήτηση μας στην ιστοσελίδα την οποία γράφω… δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις μα αυτά που θα πω μα θα στα πω…:

Ο σκοπός της επίσκεψης των εξωγήινων οντοτήτων – θεών ήταν να βοηθήσουν την Ανθρωπότητα με συγκεκριμένο τρόπο, για να επιταχύνει την εξέλιξή της!!!!  Στις παραδόσεις των αρχαίων Πολιτισμών αναφέρονται ονομαστικά οι Θεοί, οι οποίοι έδωσαν στην Ανθρωπότητα σαν βοήθεια τη νόηση και του δίδαξαν τα Μυστήρια, τις Τέχνες, τις Επιστήμες και τα Γράμματα. Μετέδωσαν στον άνθρωπο ορισμένα στοιχεία της λατρείας των άστρων και κυρίως του πλανήτη Αφροδίτη και του άστρου Σείριου. Ίχνη αυτής της απόκρυφης γνώσης συναντάμε σε Πολιτισμούς πολύ απομακρυσμένους χωροχρονικά, όπως στους Μάγια, στην Αίγυπτο, στην Ελλάδα, στις φυλές της Αφρικής κλπ. 

Σύμφωνα με την Εσωτερική Παράδοση, οι Μανασαπούτρα (αυτοί που έφεραν το ΜΑΝΑΣ – ΝΟΥ) ήρθαν στη Γη από την Αφροδίτη, πριν από εκατομμύρια χρόνια, για να βοηθήσουν την οικοδόμηση και εξέλιξη της Ανθρωπότητας!!!! Από τον Σείριο ήρθε μια πολύ ανώτερη οντότητα, που εδρεύει στον Πλανήτη Αφροδίτη, για να βοηθήσει στην εξέλιξη του Ηλιακού Συστήματος. Γι’ αυτό οι Μανασαπούτρα δίδαξαν στους Ανθρώπους όχι μόνο την ηλιακή και πλανητική λατρεία, αλλά και τη λατρεία του Σείριου, καθώς και άλλων μεγάλων άστρων, όπως του Ανταρές ή Καρδιά του Σκορπιού (Θεά Σελκίτ στην Αίγυπτο), του Αλντεμπαράν ή Ματιού του Ταύρου (του Θεού Μιν στην Αίγυπτο), του Μπεντελγκές ή Δεξιού Ώμου του Ωρίωνα (του Όσιρι) ή των Πλειάδων. Αυτά τα άστρα, όπως και ο Σείριος του Μεγάλου Κυνός (ο Θεός ΄Ανούβης), αποτελούσαν μέρος των αστερισμών του λεγόμενου Κάθετου Ζωδιακού, σε αντιπαράθεση με τον οριζόντιο Ζωδιακό της γνωστής Αστρολογίας!!!! Οι πυραμίδες σε Δύση και Ανατολή εξυπηρετούσαν την τέλεση των ανώτερων Μυστηρίων, που δίδαξαν αυτές οι εξωγήινες οντότητες-Θεοί, αλλά χρησίμευαν και σαν αστεροσκοπεία μεγάλης ακρίβειας. 

Ακόμα, τα Ανατολικά κείμενα μιλούν για τους Πίτρι Αγνισβάτα, που ήρθαν από τον πλανήτη Ερμή και έδωσαν στην Ανθρωπότητα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το ΒΟΥΔΙ ή Πνευματική Διαίσθηση. Από τον πλανήτη Άρη ήρθε ένα κύμα οντοτήτων, που βοήθησαν να μεταβάλλει ο άνθρωπος την κατώτερη επιθυμία σε Βουλητική ώθηση!!!!

Για όλα αυτά που αναφέραμε μέχρι τώρα, υπάρχουν πλήθος από αποδείξεις, αναφορές και στοιχεία σε πολλούς αρχαίους Πολιτισμούς, που περιμένουν τον κάθε ερευνητή με ανοιχτό μυαλό να τα προσεγγίσει. 
Στη Βόρεια Αμερική οι παραδόσεις των Ινδιάνων Χόπι αναφέρουν τους “Καχίνα“, όντα εξωγήινα που προστάτευαν , συμβούλευαν και βοηθούσαν με υπεράνθρωπες δυνάμεις να υπερνικήσουν οι φυλές των Ινδιάνων δύσκολες καταστάσεις!!!! Έτσι έγινε και με την Κόκκινη Πόλη στο Νότο, όταν ξαφνικά μερικές φυλές των Χόπι δέχτηκαν επίθεση!!!!

Στη Βραζιλία η Φυλή των Καϊάτο, που ζει στην Πολιτεία Μάττο Γκρόσσο, στην Άνω Ξιγκού, θεωρεί ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν από έναν άλλο κόσμο και εγκαταστάθηκαν στη Γη!!!! Διατηρούσαν την επικοινωνία με τον άλλο κόσμο για αρκετά χρόνια, αλλά ένας κακός μάγος έκοψε αυτήν την επικοινωνία και από τότε περιμένουν να ξανανοίξει πάλι αυτός ο τρόπος επικοινωνίας!!!!

Μια άλλη φυλή των Ινδιάνων, οι Καϋάπο, αναφέρουν τον Μπεπ – Κορόρκι, ο οποίος ήρθε στο χωριό της φυλής από το Σύμπαν με τα μαγικά του όπλα, για να τους διδάξει πράγματα άγνωστα σε αυτούς!!!! Έτσι έγινε ο Δάσκαλος και Καθοδηγητής τους!!!!

Οι Ντογκόν, μια φυλή της Αφρικής που ζει στο Μαλί, έγιναν γνωστοί από τους Γκριόλ και Ντετερλίν, οι οποίοι για αρκετά χρόνια ερεύνησαν και έμαθαν αρκετά αποκαλυπτικά στοιχεία μέσα από τις παραδόσεις τους!!!! Το καταπληκτικό είναι ότι μέσα στις παραδόσεις των Ντογκόν (οι οποίες έχουν αρκετές χιλιάδες χρόνια αρχαιότητας) υπάρχουν πολύ ακριβείς γνώσεις για το Σείριο Α, το Σείριο Β, αλλά και για πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος!!!! Εδώ και λίγα χρόνια αυτές οι γνώσεις ανακαλύφθηκαν και από την επιστημονική κοινότητα, με τη χρήση πολύ εξελιγμένων ραδιοτηλεσκοπίων. 

Η Θρησκεία και οι παραδόσεις τους στηρίζονται στην ανατολή και την κίνηση του Σείριου. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται απίστευτο για μία φυλή που ζει στα δάση και δεν έχει καμία επαφή με τη σημερινή τεχνολογία.
Πολλές αφρικάνικες φυλές αναφέρουν μία κάθοδο οντοτήτων στη Γη, η οποία σηματοδοτεί και την αρχή της εξέλιξης:
ΜΑΣΑΪ: Ζευγάρια Θεών γέννησαν τον ανοιχτόχρωμο Ουράνιο λαό με αιώνια ζωή. Ο Θεός έστειλε μερικά παιδιά στη Γη!!!!

ΓΙΑ-ΛΟΥΟ: Ο προπάτορας Αποντό κατέβηκε από τον Ουρανό με τη γυναίκα του και όλα τα αγαθά του πολιτισμού!!!!

ΜΑΝΤΙ-ΜΟΡΟΥ: Οι πρώτοι άνθρωποι κατοικούσαν στον Ουρανό. Μέχρι που το γαλάζιο πουλί κατάφαγε τη σκάλα του Ουρανού, υπήρχε ζωηρή επικοινωνία με τη Γη!!!!

ΓΚΑΝΤΑ: Οι δυο πρώτες γυναίκες έπεσαν από τον Ουρανό!!!!

ΝΥΟΡΟ: Ο Θεός έστειλε το πρώτο ζευγάρι ανθρώπων από τον Ουρανό, όταν έπλασε τον κόσμο. Είχαν ουρά και γέννησαν δυο κορίτσια και ένα αγόρι και αυτά πάλι γέννησαν το χαμαιλέοντα, τον πατέρα της Ανθρωπότητας και το φεγγάρι!!!!

ΠΥΓΜΑΙΟΙ ΚΙΒΟΥ: Ο γενάρχης της φυλής έπεσε από τον Ουρανό!!!!

ΚΟΛΟΥΒΥΕ: Το πρώτο ζευγάρι ανθρώπων ήρθε με σπόρους, τσάπα, τσεκούρι, φυσερό κλπ. από τον Ουρανό!!!!

ΑΣΑΝΤΙ: Επτά άνθρωποι, πλασμένοι από τον Θεό κατέβηκαν από μια αλυσίδα στη Γη. Αφού γέννησαν εκεί ανθρώπους, επέστρεψαν στην Ουράνια πατρίδα τους!!!! 

Αζτέκα, Μάγια, ΄Ινκα και οι άλλοι πολιτισμοί της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, αναφέρουν σαν προγόνους τους Θεότητες, οι οποίες ήταν υπεύθυνες για την εξέλιξη της κάθε φυλής. Γι’ αυτό το σκοπό ενσαρκώθηκαν σαν άνθρωποι-Βασιλιάδες, για να τους οδηγήσουν. Ο Βιρακότσα, ο Μάνκο Κάπακ, ο Κετζαλκοάτλ κλπ. ήταν κάποιοι από αυτούς!!!! Γι’ αυτό και οι θρησκευτικές τους λατρείες και τα ημερολόγιά τους ήταν συντονισμένα με τις κινήσεις πλανητών, όπως η Αφροδίτη, άστρων, όπως ο Ήλιος και η Σελήνη και αστερισμών, όπως ο Σείριος και ο Ωρίων!!!!

Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των αρχαίων πολιτισμών είναι η Ουράνια βοήθεια από ανώτερα όντα, τα οποία πολλές φορές ζούσαν μαζί με τους ανθρώπους, παίρνοντας την ανάλογη μορφή, για να βοηθήσουν στην πνευματική εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Ο άνθρωπος αποτελείται από ένα ουράνιο μέρος, πνευματικό, εξωγήινο και με την κάθοδο και βοήθεια αυτών των εξωγήινων οντοτήτων – θεών προσπαθεί να το αναπτύξει!!!! Κι από ένα γήινο μέρος, υλικό, το οποίο πρέπει να ελέγχει και να το θέτει στην υπηρεσία του ανώτερου!!!!

ΚΑΡΛΟΣ

Πραγματικά μου αρέσει ο τρόπος ο οποίος σκέφτεσαι εκτός από ανορθόδοξος ερευνητής ο τρόπος σκέψης σου δηλώνει ότι είσαι ένθερμος υποστηρικτής της θεωρίας για πολλούς της Μέσης γης!!

SAMAN LYCAN

Πράγματι!!!! Ποιο πολύ ασχολούμε και ερευνώ θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την Μέση Γη παρά με άλλα θέματα. Μα όσο ψάχνω καταλαβαίνω ότι όλα είναι μια αλυσίδα όπου ενώνει σιγά σιγά τον έναν κρίκο με τον άλλον!!!!

ΚΑΡΛΟΣ

Πράγματι έχεις δίκιο! Μα θα σταθούμε στο θέμα των ΑΤΙΑ και κάποια άλλη στιγμή που θα ξανά βρεθούμε θα έχω μελετήσει και εγώ για το θέμα της Μέσης Γης και θα ανταλλάξουμε απόψεις…. Εδώ θέλω να σου πω για έναν πατριώτη σου όπου έχει τις ίδιες ιδέες με μένα και πιο παράτολμες μπορώ να πω όπου έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα….

 
Πρόκειτε για τον Γεώργιο Α. Τσούκαλος, όπως είναι το όνομά του, γεννήθηκε από Έλληνα πατέρα και Αυστριακή μητέρα στις 14 Μαρτίου 1978 στη μικρή πόλη Laufenburg ( Λάεφενμπουργκ ) της Ελβετίας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Βασιλεία. Πήρε το μικρό όνομα του παππού του που ζούσε πάνω από 60 χρόνια στο Μπρούκλιν και το Μπρόνξ της Νέας Υόρκης, αλλά ο ίδιος έμεινε στην Ελβετία και πήγε σχολείο στο ινστιτούτο Μοντάνα, κοντά στις Άλπεις.

Το ότι περνούσε σχεδόν όλα τα καλοκαίρια του στα ελληνικά νησιά, τον βοήθησε να γίνει άριστος χειριστής της ελληνικής γλώσσας, ενώ μιλάει επίσης άπταιστα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και λίγα ισπανικά! Με την εγκατάστασή του στις ΗΠΑ φοίτησε στο κολέγιο Ithaca ( Ιθάκα ), από το οποίο πήρε μπάτσελορ το 1998 στην αθλητική επικοινωνία.

Έστω κι αν ακόμη και σήμερα ασχολείται με την άρση βαρών στις ελεύθερες ώρες του, ο Τζόρτζιο Τσούκαλος αντιλήφθηκε γρήγορα ότι το μέλλον του δεν βρισκόταν κοντά στα αστέρια του αθλητισμού, αλλά στα αστέρια του… Διαστήματος! Οι θεωρίες του διάσημου κατά το ήμισυ συμπατριώτη του Έριχ φον Ντένικεν για τους αρχαίους θεούς που δεν ήταν παρά εξωγήινοι επισκέπτες είχαν συναρπάσει από μικρό τον Τζόρτζιο. Με την ικανότητά του να προμοτάρει ιδέες και γεγονότα, έγινε το δεξί χέρι του Ελβετού ερευνητή και παραμένει επί σχεδόν 15 χρόνια επικεφαλής ερευνών του οργανισμού AASRA (Archaeology, Astronautics and SETI Research Association) που είχε δημιουργήσει: << Συλλέγουμε πληροφορίες, ενδείξεις και αναφορές σχετικά με τις επισκέψεις εξωγήινων στη Γη και τις παρουσιάζουμε σε παγκόσμια συνέδρια. Ο πλανήτης είναι γεμάτος αινιγματικά μνημεία και αντικείμενα που δείχνουν προηγμένη τεχνολογία σε εποχές όπου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και η AASRA αναζητεί την αλήθεια γύρω από αυτά…>> λέει.

Από το 2005 ο Τζόρτζιο Τσούκαλος έχει ιδρύσει το Legendary Times, ένα έντυπο αφοσιωμένο στη θεωρία των αρχαίων αστροναυτών. Αλλά δεν αρκείται στις ξένες μαρτυρίες… Ο ίδιος έχει ταξιδέψει σε όλα τα μυστηριώδη μέρη του πλανήτη, με το διαβατήριό του να έχει σφραγίδες από 54 χώρες στις οποίες έχει κάνει επιτόπιες έρευνες! Ωστόσο έχει δημιουργήσει μερικές πραγματικά ανατρεπτικές θεωρίες σε σχέση με τους υπόλοιπους οπαδούς των << αρχαίων αστροναυτών >> είχε δηλώσει:

<< Πιστεύω ότι οι εξωγήινοι ενέπνευσαν τους γήινους να χτίσουν γιγάντια μνημεία, αλλά δεν τα έχτισαν οι ίδιοι! Ίσως έχτισαν μόνο την Pumapunku στη Βολιβία >> υποστηρίζει αναφερόμενος σε ένα γεωμετρικής κατασκευής συγκρότημα κτιρίων ηλικίας περίπου 12.000 ετών (!) κοντά στην Τιουανάκου, που αποτελείται από τεραστίων διαστάσεων γρανιτένια μπλοκ τα οποία φέρεται ότι μεταφέρθηκαν από απόσταση έως και 100 χιλιομέτρων -άγνωστο πώς- και τοποθετήθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο σε τρόπο που να μη χωρά να περάσει ανάμεσά του ούτε ένα λεπτό φύλλο χαρτί!

Ο Τσούκαλος υποστηρίζει με σθένος ότι εξωγήινοι επισκέπτες λατρεύτηκαν σαν θεοί από λαούς που ούτε την τεχνογνωσία τους διέθεταν, αλλά ούτε και το κατάλληλο λεξιλόγιο για να περιγράψουν αυτά που έβλεπαν. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Ελλάδα: << Οι θεοί της μυθολογίας ήταν διαστημικοί ταξιδιώτες οι οποίοι δημιούργησαν γενετικά μεταλλαγμένα όντα, όπως οι Κύκλωπες και οι Κένταυροι ή ρομπότ όπως ο Τάλως και κινούνταν με ιπτάμενες μηχανές>> υποστηρίζει.

Μια άλλη θεωρία που έχει αναπτύξει ο ελληνικής καταγωγής ερευνητής είναι ότι η Ατλαντίδα δεν ήταν ήπειρος που βυθίστηκε, αλλά ένα… μητρικό διαστημικό σκάφος που χάθηκε στον ουρανό!

SAMAN LYCAN

 Τον Τσούκαλο το γνωρίζω προσωπικά και πιστεύω ότι είναι επηρεασμένος από τον Ντένικεν όπου προσωπικά δεν τον αναγνωρίζω ως ερευνητή αλλά ως έναν εγωκεντρικό άνθρωπο όπου ήθελε να πλουτήσει παραπάνω από όσο ήταν και στην εποχή του ως πρωτοπόρος διέδωσε θεωρίες που στην αρχή ο κόσμος εξεπλάγην αλλά μετέπειτα στα επόμενα χρόνια καταρρίφθηκαν σχεδόν όλες του οι θεωρίες!!!! Οι μόνη θεωρία του η οποία ισχύει και άρχισε και πάλι να πατάει στα πόδια του μετά την οικονομική καταστροφή από την άρνηση του κόσμου να τον πιστέψει πλέον είναι ότι μίλαγε και μιλάει για εξωγήινους θεούς όπου θα συμφωνήσω σε αυτό μαζί του!!!! Λόγο αυτού του γεγονότος με τον Τσούκαλο δεν είμαστε και τόσο ας το πούμε φίλοι!!!! Διότι ήθελε να μου δώσει μηνύματα ότι ο Ντένικεν δεν ήταν παρά μόνο ένας αυθόρμητος ερευνητής και το οποίο έκανε από χόμπι και τίποτα παραπάνω ενώ είναι γνωστό ότι ανήκει σε μυστικά τάγματα πολύ γνωστά και ιδιαίτερα στον αρχαιολογικό τομέα των Μισθόσιανς!!!!

KAΡΛΟΣ

Μισθόσιανς!! Η χειρότερη φάρα των μασόνων!! Το έχω ξανά ακούσει αυτό για τον Ντένικεν αλλά ποτέ δεν είχα την κατάλληλη απόδειξη ότι άνηκε σε μυστικά τάγματα!! Οπότε ξανά συναντηθούμε θα ήθελα να μου πεις για αυτό….

SAMAN LYCAN

Ναι βεβαίως με μεγάλη μου χαρά…. Μα ας συνεχίσουμε στο θέμα μας…. Λοιπόν θυμήθηκα τώρα ένα Άρθρο της ψυχολόγου – κοινωνιολόγου Δρ. Όλγας Καρνάκη, εφημερίδα << Νέοι Άνθρωποι >>, 01.10.1993 όπου λέει τα εξής:

Πολλά άτομα μεταξύ των οποίων και ο καθηγητής Fernado Sesma ( Φερνάντο Σέσμα ) και ο ερευνητής – συγγραφεύς ο R. Jack Perren ( Ρ Τζακ Πήρεν ), δέχθηκαν ανακοίνωση των διαπλανητικών UMMO, για την διέλευση την 10η Ιουνίου του διαστημικού τους οχήματος, καθώς και την προσγείωσή του σε ακριβή τόπο και χρόνο!!!! Η ανακοίνωση είχε δοθεί σε άλλα 40 άτομα. Πράγματι, ο ιπτάμενος δίσκος πέρασε από το SAN JOSE DE VALDERAS και προσγειώθηκε στην περιοχή της Σάντα Μόνικα στις 10 Ιουνίου 1967. Οι κάτοικοι της περιοχής, παρατήρησαν ότι έφερε στο κάτω μέρος του το σύμβολο, το οποίο δεν είναι άλλο, από το κυριότερο γράμμα της μινωικής γραφής, το -]-I-[-, που στρογγυλεύουν οι άκρες του με μια κάθετη γραμμή στο μέσον που σχηματίζει σταυρό και διαβάζεται “Σι”. Επί πλέον ο ερευνητής JONN A. KEEL ( Τζον Κιλ ), ισχυρίζεται ότι οι οντότητες των Α.Τ.Ι.Α., χρησιμοποιούν αρχαία ελληνικά ονόματα, και ομιλούν αρχαία ελληνικά, γι’ αυτό προτρέπει τους αναγνώστες του, να προμηθευθούν βιβλία της Ελληνικής Μυθολογίας!!!! Την πληροφορία αυτήν την αναφέρει ο Τ. Μπέκλεϋ, στα άκρως αποκαλυπτικά βιβλία του “Οι αποσιωπιστές των UFO” (THE UFO SILENCERS) εκ. Ίνερ Αάϊτ Πιμπλικέϊσον 1990, καθώς και στο “Ψυχικές και UFO αποκαλύψεις στις έσχατες μέρες” (PSYCHIC + UFO REVELATIONS, in the last days) εκ. το 1989, και αναφέρεται επίσης στην μυστηριώδη προκήρυξη που κυκλοφορεί ανά τον κόσμο, με την υπογραφή “Ιησούς Χριστός” και στον ρόλο τον οποίον θα διαδραματίσουν οι άγγελοι της χριστιανικής θρησκείας, που τους ταυτίζει με τους Έλληνες θεούς της Ελληνικής Μυθολογίας, στις έσχατες μέρες. Το ίδιο σύμβολο, που φέρουν οι ιπτάμενοι δίσκοι στην κοιλιά τους, έχει χαραγμένο και το μνημείο της Γορίτσας στην Ιωλκό του Βόλου: απ’ όπου κατά τον Έλληνα συγγραφέα Θεόδωρο Αξιώτη (ανώτερο αξιωματικό του στρατού), άρχισε τα ταξίδια της η Αργώ της Αργοναυτικής εκστρατείας. Συμφώνω προς τον ίδιο συγγραφέα “υπάρχουν μαρτυρίες ότι τα ταξίδια της Αργούς (φωτογραφία), συνεχίζονται και στις μέρες μας”. (…)». (Διόρθωση άρθρου: Σχετικά με την εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. στο SAN JOSE DE VALDERAS ( ΣΑΝ ΤΖΟΣΕ ΝΤΕ ΒΑΛΝΤΕΡΑΣ ) το 1967, αυτή έγινε 01.06.1967 και όχι 10.06.1967. Μάλλον από τυπογραφικό ή άλλο λάθος, έχουν αλλάξει σειρά οι αριθμοί 0 και 1. Ήταν 1η Ιουνίου 1967.): Στη φωτογραφία – που είναι παρμένη από τη παλιά ιστοσελίδα του HUFORC – απεικονίζεται σε σχέδιο το σύμβολο που υπήρχε στο κάτω μέρος του ιπτάμενο δίσκου στο SAN JOSE DE VALDERAS το 1967!!!!

Θα συνεχίσω με ένα ερώτημα όπου είχαν οι αρχαίοι Έλληνες Κάρλος:

Το μεγάλο αυτό θέμα είχε απασχολήσει τους αρχαίους Έλληνες όταν, από την εποχή της αναπτύξεως της Αστρονομίας, η ιδέα της υπάρξεως ζωής σε άλλους κόσμους άρχισε να αποκτά κάποια επιστημονική βάση. Είναι γεγονός πως πολλοί Έλληνες φιλόσοφοι, που ήταν και αστρονόμοι συγχρόνως, πίστευαν πως η Γη δεν ήταν μοναδική κατοικία λογικών όντων!!!! Και ήταν καταπληκτική η πρωτοτυπία σκέψεως και ευφυΐα των Ελλήνων της εποχής εκείνης!!!!

Ο Θαλής ο Μιλήσιος δίδασκε πως όλα τα άστρα, ως και η Γη, αποτελούνται από το ίδιο υλικό.

Ο Αναξίμανδρος βεβαίωνε πως οι κόσμοι μπορούσαν να δημιουργηθούν και να καταστραφούν, κάτι που διαπιστώνουμε σήμερα!!!!

Ο Αναξαγόρας πίστευε πως η Σελήνη κατοικείται, δίδασκε μάλιστα πως << αόρατοι σπόροι ζωής >>, από τους οποίους προέρχονται όλα τα ζωντανά όντα υπάρχουν σε ολόκληρο το Σύμπαν!!!! Ο Αναξαγόρας δηλαδή ήταν ο δημιουργός της θεωρίας της << πανσπερμίας >> που προτάθηκε και στην εποχή μας ακόμη από πολλούς επιστήμονες που προσπαθούσαν να εξηγήσουν τον τρόπο δημιουργίας ζωής στον πλανήτη μας.

Οι Επικούρειοι δίδασκαν πως στο διάστημα υπήρχαν πολλοί κατοικήσιμοι κόσμοι, παρόμοιοι με την Γη!!!!*

Και άλλοι ακόμη Έλληνες φιλόσοφοι δίδασκαν πως υπάρχει ζωή σε άλλα άστρα, ως κάποιος Ανάξαρχος, που αναφέρει ο Πλούταρχος, ότι μιλούσε προ του Μ. Αλεξάνδρου << περί πολλών κόσμων >>. Τότε ο Αλέξανδρος δάκρυσε γιατί σκεπτόταν πως << επί απείρων όντων στον κόσμον, δεν ήδυνήθη ακόμη να κατακτήσει τoν ενα καί μόνον, τoν παρόντα >>. Αργότερα τους Έλληνες αντέγραψαν οι Ρωμαίοι και ιδίως ο Λουκρήτιος που στο ποίημα του << Περί Φύσεως των πραγμάτων >> αναφέρει: << Η Φύση δεν είναι μοναδική στον ορατό κόσμο. Πρέπει να πιστεύουμε πως σε άλλες περιοχές του διαστήματος υπάρχουν και άλλες γαίες, κατοικημένες από άλλους ανθρώπους και άλλα ζώα >>. Κατά περίεργο τρόπο ο Λουκρήτιος δεν καταλάβαινε την αληθινή φύση των άστρων που θεωρούσε σαν φωτεινούς γήινους ατμούς!!!!

Κατά την Αναγέννηση, με την ανακάλυψη του τηλεσκοπίου, αναζωπυρώθηκε το θέμα υπάρξεως εξωγήινων και ιδίως Αρειανών, γι’ αυτό και είχε τότε τεθεί το ερώτημα: << Αν ο Άρης κατοικείται τότε οι Αρειανοί κατάγονται και αυτοί από τον Αδάμ και την Εύα; >> Αυτές ήταν οι αντιλήψεις για την ύπαρξη ζωής στο Διάστημα. Όμως τι πιστεύουμε εμείς σήμερα!;!

Θα γνωρίσουμε χωριστά τους πλανήτες με την ταχύτητα της φαντασίας μας και θα τους ερευνήσουμε κατά σειρά αποστάσεως τους από τον ήλιο. Την μορφή του πλανητικού μας συστήματος πρώτος συνέλαβε ο Αρίσταρχος ο Σάμιος. Αυτόν αντέγραψε ο Κοπέρνικος ο οποίος διατύπωσε την θεωρία του << περί του ηλιοκεντρικού συστήματος >> τον 16ον αιώνα – διαβάζοντας και αντιγράφοντας τα πρωτότυπα σχετικά ελληνικά συγγράμματα!!!! Βεβαίως τότε ήταν γνωστοί οι 6 μόνο πλανήτες μέχρι δηλαδή και του Κρόνου. Πολύ αργότερα ανακαλύφθηκαν και οι υπόλοιποι 3 εξωτερικοί πλανήτες με μαθηματικούς υπολογισμούς και φυσικά την χρήση μεγάλων τηλεσκοπίων.

Οι 9 πλανήτες μας είναι: Ερμής και Αφροδίτη, δίχως δορυφόρους, Γη μ’ ένα δορυφόρο, Άρης με 2 δορυφόρους, Δίας με 16, Κρόνος με 17, Ουρανός με 15, Ποσειδών με 2 δορυφόρους και Πλούτων με 1 τον Χάρο. Φυσικά τα ονόματα τους είναι ονόματα Ελλήνων θεών γιατί οι αρχαίοι Έλληνες μελέτησαν με επιστημονικό τρόπο τους πλανήτες και τους έδωσαν θεϊκά ονόματα που σεβάστηκαν οι αστρονόμοι όλου του κόσμου. Ο Ερμής με επιτυχία έλαβε το όνομα αυτό επειδή βρίσκεται κοντά στον ήλιο, από τον οποίο περιμένει εντολές, όπως ο Ολύμπιος ταχυδρόμος. Το όνομα της ωραίας Αφροδίτης έπρεπε να δοθεί στον ωραιότερο και λαμπρότερο πλανήτη. Και τι περίεργο, είναι τόσο… φιλάρεσκη η Αφροδίτη ώστε πάντα είναι σκεπασμένο το σώμα της από ένα πολύ πυκνό πέπλο, αδιαπέραστο στρώμα νεφών, την ατμόσφαιρα της, που μας εμποδίζει να δούμε την επιφάνεια της, σαν να προστατεύει το σώμα της ωραίας θεάς από τα βλέμματα βέβηλων!!!!

Στον ερυθρό πλανήτη δόθηκε το όνομα του θεού του πολέμου Άρη, γιατί το κόκκινο χρώμα του θυμίζει αίμα και φωτιά. Ο Δίας δικαίως έλαβε το όνομα του πατέρα των θεών – πλανητών αφού σε όγκο είναι μεγαλύτερος από όλους μαζί τους πλανήτες και η μάζα του είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη της μάζας όλων συγχρόνως των πλανητών. Ως προς τη Γη είναι 1300 φορές μεγαλύτερός της. Απορεί κανείς πώς οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν ότι ο πλανήτης αυτός ήταν γίγας και του έδωσαν το όνομα του μεγαλυτέρου και ισχυρότερου των θεών του Ελληνικού Πανθέου – του << πατρός ανδρών τε, θεών τε >>. Ο Κρόνος που έρχεται μετά τον Δία πήρε το όνομα του πατέρα του Διός. Εδώ σταματούν οι Έλληνες ως << ανάδοχοι >, επειδή οι τελευταίοι πλανήτες, Ουρανός, Ποσειδών και Πλούτων ήταν άγνωστοι κατά την αρχαιότητα, γιατί απλούστατα δεν τους έβλεπαν. Ως γνωστόν οι πλανήτες αυτοί παρατηρούνται μόνον με τηλεσκόπια.

Ουρανός ονομάσθηκε ο μετά τον Κρόνο πλανήτης γιατί, κατά την μυθολογία μας ήταν πατέρας του Κρόνου. Ο επόμενος ονομάσθηκε Ποσειδών γιατί νομιζόταν πως είναι ο τελευταίος στα βάθη του διαπλανητικού χώρου και πήρε το όνομα του θεού του υγρού στοιχείου!!!! Αλλά όταν τέλος ανακαλύφθηκε ο έσχατος πλανήτης, του έδωσαν το όνομα του Πλούτωνα, του θεού του Άδη, όχι μόνο γιατί στην απόσταση που βρίσκεται επικρατεί βαθύ σκοτάδι, αλλά για να τιμήσουν τον αστρονόμο P. Lowell, ( Π. Λάουελ ) που τον ανακάλυψε με υπολογισμό χωρίς να τον δει ποτέ. Τα δυο μάλιστα αρχικά γράμματα του Πλούτωνα είναι τα πρώτα του ονοματεπώνυμού του P. Lowell. (Παρατηρήθει από τον Tombau-gh το 1930).

Και τώρα που εξιστόρησα όλη την σειρά των πλανητών, έστω και κατά ένα πολύ γενικό τρόπο, ας τους επισκεφθούμε, εξετάζοντας εάν πράγματι υπάρχουν εκεί οι κατάλληλες συνθήκες δημιουργίας και συντηρήσεως ζωής. Ήδη χάρη στις τεράστιες προόδους και τα μέσα που διαθέτει η αστρονομία γνωρίζουμε τι συνθήκες υπάρχουν σε κάθε πλανήτη. Απόδειξη η κατάκτηση της Σελήνης!!!! Οι αστροναύτες δεν μας είπαν περισσότερα από όσα γνωρίζαμε με τις απειράριθμες αστρονομικές μελέτες και παρατηρήσεις μας. Με την έρευνα των αστροναυτών είχαμε το << πείραμα >, την απόδειξη πως πραγματικά δηλαδή ό,τι είχαν διαπιστώσει οι αστρονόμοι ήταν και η πραγματικότητα!!!! Γι’ αυτό και δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος στην Αμερική για τα τεράστια έξοδα που είχαν γίνει για την κατάκτηση της Σελήνης, για να << μάθουμε ό,τι ήδη γνωρίζαμε >>, όπως είπαν οι πολέμιοι των διαστημικών ταξιδιών. Ασχέτως πάντως προς τις γνώμες αυτές, είναι γεγονός πως με τις έρευνες και τα όνειρα μας βυθιστήκαμε στο μέλλον για να τα κάνουμε πραγματικότητα. (…)

*Δίχως αμφιβολία πρώτοι οι Έλληνες ερεύνησαν το διάστημα, κατά «επιστημονικό» τρόπο, δίδαξαν πως υπάρχει εξωγήινη ζωή και ιδίως πως η Σελήνη κατοικείται!!!!

ΚΑΡΛΟΣ

Μένω άναυδος!! Δηλαδή αν ασχολιόσουν με τα ΑΤΙΑ όπως και με την Μέση Γη θα είχες πολλούς εχθρούς μα και συνάμα πολλούς φίλους.

SAMAN LYCAN

Πίστεψε με στο θέμα της Μέσης Γης έχω ήδη πάρα πολλούς εχθρούς και λιγοστούς φίλους!!!!

ΚΑΡΛΟΣ

Είσαι απίθανος….ας συνεχίσουμε..! Ας μιλήσουμε για εξωγήινους ή εξωγήινα όντα τα οποία η αρχαία ελληνική μυθολογία αλλά και όχι μόνο θρυβεί από αυτά! Για μένα αλλά και για πολλούς ερευνητές σαν και μένα δεν είναι τίποτα άλλο από εξωγήινες οντότητες όπου είχαν ξεμείνει όταν έφυγαν οι εξωγήινοι από την γη ή τα είχαν ως ένα μέτρο φόβου προς τους ανθρώπους….:

Οι μυθολογίες και παραδόσεις των λαών είναι γεμάτες από αναφορές σε παράξενα πλάσματα, τα οποία είναι αρκετά έως πολύ διαφορετικά από τα πλάσματα που περιγράφονται στη Ζωολογία και τη Βιολογία που γνωρίζουμε.

Υπάρχουν διάφορες απόψεις που προσπαθούν να εξηγήσουν τις αναφορές αυτές μα οι επικρατέστερες από πολλούς ερευνητές λένε ότι πρόκειτε για εξωγήινη μορφή ζωής. Μια άλλη θεωρία ισχυρίζεται ότι τα μυθικά αυτά πλάσματα ήταν παρακλάδια της Εξέλιξης που πλέον έχουν εξαφανιστεί και έχουν περάσει στη σφαίρα του μύθου. Μια τρίτη άποψη θέλει τα πλάσματα αυτά να είναι προβολές υποσυνείδητων φόβων των λαών και προσπάθεια να δώσουν μορφή, σχήμα και υπόσταση στους φόβους τους, προσωποποιώντας φυσικές δυνάμεις που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν αλλιώς. Μια τελευταία άποψη αναφέρει ότι τα πλάσματα εκείνα είναι υβριδικά, που προέκυψαν από γενετικά πειράματα στο παρελθόν, στα οποία ενεπλάκη η αρχαία υπερεπιστήμη και εξωγήινοι επισκέπτες του πλανήτη η οποία συμπίπτει με την πρώτη και πιστεύω ότι είναι και η πιο επικρατέστερη για μένα.

Αλλά αυτή η τελευταία άποψη είναι και η λιγότερο δυνατό να ερευνηθεί, δεδομένου ότι τα πλάσματα αυτά δεν κυκλοφορούν ευρέως και δεν έχει καταστεί δυνατό να δοθεί οποιαδήποτε απόδειξη της ύπαρξής τους. Συνήθως γίνονται αντιληπτά από μάρτυρες που, για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό να προσκομίσουν σοβαρά στοιχεία που να πιστοποιούν την αλήθεια, ενώ ερευνητικές αποστολές που οργανώθηκαν για τον εντοπισμό τέτοιων πλασμάτων κατέληξαν σε αδιέξοδο, τουλάχιστον επίσημα. Αν και τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει μέσο της μεθόδου του DNA να καταφέρουν τουλάχιστον και να ανακαλύψουν ότι κάποια από αυτά από τρίχες ή δέρμα δεν ανήκουν σε κανένα είδος ζωής στην γη. Αλλά μετά!;! Άκρου του τάφου ησυχία όπως λέτε και εσείς οι Έλληνες…

Ας αρχίσω με κάποια πλάσματα λοιπόν…

Λερναία Ύδρα.

Πρόκειτε για το ποιο γνωστό μυθικό πλάσμα που κατοικούσε μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από τη λίμνη Λέρνη. Ήταν κόρη της Έχιδνας και του Τυφώνα και, δικαιολογώντας απολύτως τα γονίδια των γονέων της, ήταν ένα μυθικό ον σαν φίδι, με επτά ή εννιά κεφάλια, που μόλις του έκοβες το ένα, φύτρωναν άλλα δύο στη θέση του. Το μεσαίο κεφάλι, το κεντρικό, ήταν αθάνατο. Τη σκότωσε ο Ηρακλής σε έναν από τους πλέον γνωστούς άθλους του. Αλλά πως τα κατάφερε ενώ ήταν αθάνατο!;! Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό από πουθενά!;! Ίσως το ακινητοποίησε και το έκλεισε κάπου!

Βασιλίσκος.

Πρόκειτε για  ένα φίδι ή σαύρα, βασιλιάς των ερπετών, που είναι τόσο δηλητηριώδες ώστε αρκεί μια και μόνο ματιά του για να σκοτώσει. Αναφέρθηκε από τον Πλίνιο τον Πρεσβύτερο, από τον Λεονάρντο ντα Βίντσι αλλά και σε μερικά Γριμόρια, στα οποία υπάρχουν μαγικές συνταγές για το πως μπορεί κανείς να φτιάξει έναν Βασιλίσκο. Οπότε αν μιλάμε για την κατασκευή ή την δημιουργία μιας τέτοιας οντότητας τότε μιλάμε για σίγουρη την εξωγήινη επέμβαση από θέμα γνώσεων. Οι περιγραφές του ποικίλουν είναι από ένα μικρό, απλό φίδι, έως ένα τεράστιο ερπετό που μπορεί να εκτοξεύσει φωτιές και τοξικές εκπνοές. Σε μερικές παραδόσεις, παραδόξως, φαίνεται ότι ο κόκορας μπορεί να τον σκοτώσει. Αλλά δεν πρόκειτε για έναν απλό κόκορα αλλά για έναν γιγάντιο κόκορα όπως δείχνουν πολλές παραστάσεις!

 Κένταυροι.

Προτού βγω στην σύνταξη είχα πολλές φορές λογοφέρει σε κάποιες συνδιαλέξεις για τα ποια απίστευτα μα και συνάμα πιστευτά πλάσματα που ήταν άνθρωποι από τη μέση και πάνω και άλογα στο κάτω μέρος. Αυτό γιατί ένας λαός σαν τους αρχαίους Έλληνες δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να εφεύρει μια τέτοια αληθοφανής φανταστική ιστορία αν δεν ήταν πραγματική! Και ήταν πραγματική διότι χάλασαν πολύ μάρμαρο για να σκαλίσουν κάτι το οποίο όπως λένε πολλοί ότι ήταν ψέμα και φαντασία των αρχαίων Ελλήνων! Γιοί του Ηξίωνα και της Νεφέλης ή και του Απόλλωνα, κατοικούσαν στη Θεσσαλία και ο πιο διάσημος από αυτούς ήταν ο Χείρων, που προφανώς ήταν κάτοχος μεγάλων γνώσεων και ίσως ο πιο εξευγενισμένος από αυτούς. Διάσημο θέμα των αρχαίων καλλιτεχνών ήταν ο περίφημος πόλεμός τους με τους Λάπιθες.

 Κέρβερος.

Ο πασίγνωστος σκύλος – φύλακας του κάτω κόσμου των αρχαίων Ελλήνων. Είχε τρία κεφάλια (κατ’ άλλους 50 ή και 100) και ήταν επίσης γιός της Έχιδνας και του Τυφώνα. Του είχε ανατεθεί η φύλαξη της εισόδου του Άδη, ώστε κανένας ζωντανός να μην μπορεί να μπει στο βασίλειο των Νεκρών αλλά και κανείς νεκρός να μην μπορεί να βγει. Ένα τέτοιο σημαντικό πλάσμα σίγουρα φιλούσε κάτι. τι όμως!;! Την πύλη του κάτω κόσμου!;! Αν ναι τότε μιλάμε για άλλη διάσταση και ο Κέρβερος δεν είναι γήινος! Η μήπως φυλούσε την είσοδο ενός διαστημοπλοίου όπως πολλοί ισχυρίζονται!;!

 Χίμαιρα.

Υβριδικό πλάσμα, κάτι ανάμεσα σε λιοντάρι, αίγα και ουρά φιδιού. Σκοτώθηκε από τον ήρωα Βελλεροφόντη. Σκοτώθηκε από έναν απλό γήινο και όχι κάποιο ημίθεο ή θεό αν και κάποιος διαβάσει το τι έκανε αυτό το πλάσμα θα τρομάξει και το πόσο καταστροφικό ήταν. Οπότε πως ένας απλός ήρωας κατάφερε να το σκοτώσει!;! Μόνο αν κάποιος που ήξερε την δομή του πλάσματος θα μπορούσε να του δώσει πληροφορίες και να τα καταφέρει. Και ποιος άλλος εκτός από έναν εξωγήινο θα του έδινε τέτοιες συμβολές!

  Κύκλωπες.

Γιγαντιαία ανθρωπόμορφα πλάσματα με ένα μοναδικό μάτι στο μέσο του μετώπου. Ήταν γιοί του Ουρανού και της Γαίας και ήταν τρεις: ο Βρόντης, ο Στερόπης και ο Άργης, οι οποίοι φυλακίστηκαν από τον Ουρανό στα Τάρταρα και ελευθερώθηκαν αργότερα από τον Δία, για τον οποίο κατασκεύασαν τον Κεραυνό αλλά και όπλα στους υπόλοιπους Θεούς. Ωστόσο, αναφέρονται και άλλοι Κύκλωπες, οι οποίοι κατοικούσαν σε απομονωμένα νησιά, όπως αναφέρεται στην Οδύσσεια. Από τις αναφορές των γονέων τους και μόνο δείχνει ότι έχουν εξωγήινη προέλευση.

 Φοίνικας.

Διάσημο αθάνατο πτηνό, το οποίο έχει την ιδιότητα να αναγεννάται από τις στάχτες του. Έχει όμορφα, χρυσά φτερά. Πράγματι τι θα μπορούσε να καταστραφεί και να ξανά γεννηθεί από τις στάχτες του!;! Κάτι το εξωγήινο το άπιαστο στην σημερνή τεχνολογία. Τεχνολογία όπου κάποιο ον και να μείνουν οι στάχτες του να μπορέσει να αυτοκατασκευαστεί!

 Καλαμοδόντα.

Έτσι ονομάζουν οι κάτοικοι της Αρκαδικής υπαίθρου ένα ανθρωποειδές πλάσμα ή δαίμονα, που χαρακτηρίζεται από πολύ μεγάλα δόντια, τα οποία προεξέχουν από το στόμα του. Γνωστό από την αρχαιότητα και γρήγορο σαν την αστραπή. Σίγουρα εξωγήινο ον όπου επικράτησε η μορφή του μέχρι και σήμερα δηλώνοντας ότι υπάρχουν ακόμα κάπου στην γη.

 Λεβιάθαν.

Θαλάσσιο τέρας που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη και πιο συγκεκριμένα στα βιβλία του Ιώβ, των Ψαλμών και του προφήτη Ησαΐα. Ο τελευταίος αναφέρει ότι ο Κύριος θα σκοτώσει το Λεβιάθαν, ενώ στην απόκρυφη παράδοση θεωρείται πως το τέρας αυτό δημιουργήθηκε την Πέμπτη Ημέρα και θα σκοτωθεί από το Θεό, ώστε από το κρέας του να τραφούν οι Δίκαιοι άνθρωποι των τελευταίων ημερών. Στο χριστιανισμό, το τέρας αυτό ταυτίστηκε με το Διάβολο. Όπως και να έχει μιλάει ο θεός για αυτό οπότε αν ο θεός είναι εξωγήινος μιλάει για κάποιου είδους πλάσματος το οποίο δεν υπάρχει στην γη και φαίνεται να έχει σταλθεί στην θάλασσα της γης.

 Μπεεμόθ.

 Άλλο ένα τέρας που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη και πιο συγκεκριμένα στο βιβλίο του Ιώβ. Υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε μαζί με τον άνθρωπο, είναι φυτοφάγο και ζει σε βάλτους. Όπως ο Λεβιάθαν είναι το μεγαλύτερο ζώο της θάλασσας, έτσι και ο Μπεεμόθ είναι το μεγαλύτερο ζώο της ξηράς, με δυνατό μυοσκελετικό σύστημα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα είναι ο ελέφαντας ή ο ιπποπόταμος. Αλλά και η ονομασία του είναι ονομασία εκπέσωντος αγγέλου! Οπότε μιλάμε για κάτι το εξωγήινο και πάλι!

Γκόλεμ.

Πλάσμα που υποτίθεται ότι μπορεί να δημιουργηθεί από ανόργανη, μη ζωντανή ύλη, όπως είναι ο πηλός. Σύμφωνα με την παράδοση, οι πολύ άγιοι και αγνοί Ραβίνοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα Γκόλεμ με μια μυστική τελετουργία. Πάλι μπορούν οι άνθρωποι να δημιουργήσου κάτι τόσο περίπλοκο…. Εδώ καλά καλά δεν έχουμε ακόμα στον 21 αιώνα να φτιάξουμε ένα ρομπότ που να μοιάζει καταπληκτικά στον άνθρωπο. Οπότε το να φτιάξεις κάτι τέτοιο απαιτεί σίγουρα εξωγήινες γνώσεις βιολογίας και γεννητικής δεν νομίζεις!;!

 Σαυροειδή – ερπετοειδή.

Αποτελεί παγκόσμια παράδοση ανθρώπων είτε διφυών, όπως ο μυθικός Γενάρχης των Αθηναίων Κέκροπας είτε κλασικών ερπετοειδών. Όσο και αν ακούγεται παράδοξο, υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες ανθρώπων για επαφές με τέτοια πλάσματα, ακόμη και στη σύγχρονη εποχή αλλά και ερευνητές που υποστηρίζουν την ύπαρξή τους. Από όσα έχω υπόψη μου, δύο είναι οι επικρατούσες θεωρίες: ότι τα πλάσματα αυτά αποτελούν κρίκους της ανθρώπινης εξέλιξης, αν και κάτι τέτοιο φυσικά δεν έχει αποδειχθεί αλλά ούτε και ευσταθεί σύμφωνα με τις γνώσεις μου και η άλλη ότι τα όντα αυτά δεν είναι παρά εξωγήινα, τα οποία χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα όπως το φίδι το πουκάμισό του. Δανείζονται δηλαδή ένα ανθρώπινο σώμα για να κρύψουν την πραγματική τους εμφάνιση. Οπότε μιλάμε για καθαρούς εξωγήινους!

Υπάρχουν και άλλα πολλά αλλά δεν θα τα αναφέρω όλα γιατί θα μονολογήσω και δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο!

 SAMAN LYCAN

Mια χαρά τα λες Κάρλος αν και πολλά από αυτά είναι πλέον κάτοικοι της Μέσης Γης με πάρα πολλά και άλλα τα οποία δεν ανάφερες. Το θέμα μας βέβαια είναι στο να μπορέσουμε να αποδείξουμε αν υπάρχουν τελικά ή υπήρξαν στην αρχαιότητα οι εξωγήινοι. Για μένα και για σένα υπήρξαν και υπάρχουν μα υπάρχουν πολλοί που αμφιβάλουν για αυτό και μάλιστα κάποιοι δίνουν και τους λόγους γιατί. Θυμάμαι έναν επιστήμονα που είχε πει τα εξής:

Το 1950, ο φυσικός Enrico Fermi ( Eνρίκο Φέρμι ) διατύπωσε το λεγόμενο παράδοξο Fermi ( Φέρμι ). Ουσιαστικά, αυτό που είπε ήταν, εάν η ζωή είναι θεωρητικά τόσο κοινή στον γαλαξία μας, τότε γιατί δεν έχουμε βρει ακόμα αποδεικτικά στοιχεία!;!
Από εκείνη την μέρα γεννήθηκαν 12 λόγοι που πολλοί τα βρίσκουν πολύ λογικά!!!!
12. Οι εξωγήινοι βρίσκονται στη Γη, απαρατήρητοι

Αυτή είναι η αγαπημένη λύση σε κάθε συνωμοσιολογική θεωρεία γύρω από τα ΑΤΙΑ: οι εξωγήινοι βρίσκονται ανάμεσά μας, αλλά είτε περνούν απαρατήρητοι είτε συγκαλύπτονται από κυβερνητικούς αξιωματούχους. Εκτός από την ανικανότητα των κυβερνήσεων να αποσιωπήσουν ακόμα και τα πιο ανούσια μυστικά, δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτή τη θεωρεία. Ενδεχομένως, να μπορεί κάποιος να υποθέσει πως κάποια στιγμή στο παρελθόν είχαν επισκεφτεί τη Γη οι εξωγήινοι, αλλά και πάλι, δεν υπάρχουν στοιχεία που να το αποδεικνύει.

Η δική γνώμη για αυτόν τον λόγο είναι ανάμεικτη. Μα είναι ήδη στην γη και αποδειχθεί επανελειμένος από τα ΑΤΙΑ που βρίσκονται στον εναέριο χώρο της γης. Όσο για τις κυβερνήσεις ποτέ δεν θα έλεγαν ότι ήδη ξέρουν για τους εξωγήινους ή ότι βρίσκονται σε επαφή με αυτούς ή ότι τους βοηθάνε. Το ότι λένε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο στην αρχαιότητα όποιος το λέει είναι ανεγκέφαλος και ηλίθιος σε όλο το μεγαλείο του!!!! Εκτός από τα λίγα στοιχεία που αναλύσαμε εμείς εδώ αν κάποιος κάτσει και βρει τι στοιχεία υπάρχουν στις ιστορίες των αρχαίων πολιτισμών και θρησκειών θα βρει χιλιάδες αποδείξεις ότι εξωγήινοι πολιτισμοί έχουν επισκεφτεί την γη στην αρχαιότητα!!!!
11. Φοβούνται την τεχνολογική μας ανωριμότητα

Ίσως οι νέοι πολιτισμοί, όπως ο δικός μας, να θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι για οποιαδήποτε επαφή. Είμαστε ένα άκρως αρπακτικό είδος και χρησιμοποιούμε αυτή την ικανότητά μας για να εκμεταλλευτούμε τον πλανήτη μας και τα αποθέματά του. Ενδεχομένως, αυτό να προκαλεί σε οποιοδήποτε ώριμο είδος απροθυμία ώστε να μας εντάξει στη γαλαξιακή κοινότητα μέχρι να αποδείξουμε πως μπορούμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο αειφόρου ανάπτυξης. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει ότι γνωρίζουν για την εμφάνισή μας.

 Σε αυτόν τον λόγο συμφωνώ!!!!
10. Η επικοινωνία τους είναι πολύ εξωγήινη για να την κατανοήσουμε

Στη Γη υπάρχουν ευφυή όντα, όπως τα δελφίνια και οι φάλαινες, και το γεγονός ότι δεν έχουμε καταφέρει να ανοίξουμε σημαντικό διάλογο μαζί τους, ίσως να σημαίνει πως η επικοινωνία με μία πραγματικά εξωγήινη μορφή ζωής είναι μάταιη. Θα έχουμε, όμως, κοινή τη γλώσσα της επιστήμης. Οι νόμοι της φυσικής έχουν εφαρμογή σε όλο το σύμπαν που μπορούμε να παρατηρήσουμε και έτσι έχουμε τη δυνατότητα μίας κοινής γλώσσας.

Μα είναι γνωστό ότι η παγκόσμια γλώσσα του σύμπαντος είναι τα μαθηματικά!!!! Και πολλοί επιστήμονες ήταν αυτοί που είχαν δηλώσει ότι αν κάποιος εξωγήινος πολιτισμός ερχότανε στην γη θα επικοινωνούσαμε με τα μαθηματικά!!!! Και δεύτερη παγκόσμια γλώσσα δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από την μουσική όπου και πάλι θα επικοινωνούσαμε με νότες!!!! Μα κανένας δεν αναρωτήθει ότι οι εξωγήινοι ήδη θα ξέρουν την γλώσσα μας με τις τεχνολογίες που θα διαθέτουν, αυτό το λέω διότι δεν μπορεί ένας πολιτισμός να διασχίζει ολόκληρους γαλαξίες και να μην ξέρει το πώς να μιλήσει. Θα έχει ειδικούς μεταφραστές υπολογιστών…
9. Η νοήμων ζωή είναι σπάνια στον Κόσμο

Το 2000, οι Peter Ward ( Πήτερ Γουόρντ ) και Donald Brownlee ( Ντόναλντ Μπρούνλι ) δημοσίευσαν ένα βιβλίο με τίτλο The Rare Earth Hypothesis ( Δε Ρερ Ερθ υπόθεσις – Η  Σπάνια Υπόθεση Της Γης ), το οποίο θεωρούσε πως, αν και η εμφάνιση της απλής ζωής είναι κοινή, εντούτοις η ανάπτυξη της νοημοσύνης ήταν ίσως ένα μεμονωμένο γεγονός.

Στη Γη, η ζωή ήταν αποτέλεσμα μίας ευνοϊκής συγκυρίας γεγονότων – η ύπαρξη της Σελήνης μας, οι τεκτονικές πλάκες, ακόμα και ο πλανήτης Δίας θεωρούνται ως κάποιοι από λόγους για τους οποίους βρισκόμαστε σε αυτή τη σταθερή θέση ενός επικίνδυνου σύμπαντος.
Η ανθρωπότητα σχεδόν εξαφανίστηκε στο τέλος της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων και ταλανιστικά στοιχεία δείχνουν πως οι ελάχιστοι Homo sapiens ( Χόμο Σάπιενς ) που επέζησαν αυτής της γενετικής δυσχέρειας διέθεταν τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία για να δημιουργήσουν τον πολιτισμό των τελευταίων μερικών χιλιάδων χρόνων. Το πόσο, όμως, συχνά, παίζεται αυτού του είδους το δράμα εκεί έξω στον Κόσμο είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να το πει με ένα μόνο δείγμα.

Μα για πιο δράμα μιλάει εδώ!;! Στην Καππαδοκία ήδη οι ίδιοι οι επιστήμονες λένε ότι η υπόγεια αυτή τεράστια πλέον πόλη. Διότι πόλη την ονομάζουν!!!! Δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα τεράστιο καταφύγιο το οποίο δημιουργήθηκε για την εποχή των παγετώνων για να γλυτώσουν οι άνθρωποι για όσα χρόνια και αν χρειάστηκαν να κάτσουν εκεί!!!! Μάλιστα δεν έχει ερευνηθεί όλο ακόμα και χωρούσε λένε κάποιοι επιστήμονες από 13.000 κόσμο και κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για 80.000 κόσμο!!!! Αν λοιπόν κάποιος ψάξει να δει τι είναι αυτή η υπόγεια πόλη θα ανακαλύψει ότι είναι αρχιτεκτονικά απίστευτο να φτιαχτεί ειδικά εκείνη την εποχή από τους ανθρώπους από πολλές αινιγματικές πλευρές!!!! Οπότε κάποιος τους το έφτιαξε ή εξωγήινος ή εσωγήινος!!!!

8. Είμαστε το πρώτο ευφυές είδος που εμφανίστηκε

Κάποιος πρέπει να είναι πρώτος, τουλάχιστον σε αυτή τη γειτονιά του Κόσμου. Γνωρίζουμε πως το Σύμπαν δημιουργήθηκε πριν από 13,7 δισεκατομμύρια χρόνια και η Γη σχηματίστηκε πριν από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια, ενώ χρειάστηκαν περίπου 1 δισεκατομμύριο χρόνια για να δημιουργηθεί ζωή. Ο Ήλιος μας είναι ένας αστέρας 3ης γενιάς, πράγμα που σημαίνει πως το πρώτο-ηλιακό νεφέλωμα από το οποίο συμπυκνώθηκε το ηλιακό μας σύστημα έφερε αρκετά βαρέα στοιχεία ώστε να ξεκινήσει η ζωή. Η διαδρομή από τα άτομα υδρογόνου στα ραδιοτηλεσκόπια ήταν μακριά και ίσως να είμαστε το πρώτο ευφυές είδος που εμφανίστηκε, αν και αυτή η ξεχωριστή «μοίρα» μάλλον είναι απίθανη.

Και εδώ δεν συμφωνώ!!!! Ο λόγος είναι ότι τα νούμερα χρονολογίας τα οποία δίνουνε δεν είναι σταθερά. Δηλαδή πάνε κατά προσέγγιση και σίγουρα κανείς δεν ξέρει πόση ηλικία έχει το σύμπαν. Και μια και μιλάμε για σύμπαν ποια από όλα!;! Το να είμαστε μόνοι μας σε αυτήν την γωνία του σύμπαντος εγώ δεν το πιστεύω!!!!
7. Δεν ενδιαφέρονται για τη Γη

Στα τέλη του 19ου αιώνα, υπήρξε μία πρόταση να μεταβιβαστούν σήματα σε έναν πολιτισμό που υποτίθεται ότι υπήρχε στον Άρη, ανάβοντας μεγάλες πυρκαγιές σε δάση. Αυτή η πρόταση, που σήμερα προκαλεί μόνο γέλιο, δείχνει πως ίσως ακόμα και η σημερινή τεχνολογία να είναι άχρηστη όταν τελικά θα είναι να επικοινωνήσουμε με έναν πολιτισμό ενδεχομένως εκατομμύρια χρόνια πιο μπροστά από τον δικό μας. Επιπλέον, οι εξωγήινοι μπορεί να μην ενδιαφέρονται για εμάς, τουλάχιστον όχι πριν να φτάσουμε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ανάπτυξης. Ίσως να επικοινωνούν με λέιζερ υψηλής συχνότητας ή κάποια μέθοδο που εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα. Ίσως να υπάρχει ένα αντίστοιχο «πλαφόν» για την ένταξή μας στην γαλαξιακή κοινότητα, όπως για παράδειγμα να μπορούμε να στέλνουμε βαρυτικά κύματα μέσω συντονιστικών πουλσάρ ή με άλλες εξωτικές μεθόδους.

Και πάλι δεν συμφωνώ διότι αν ήθελαν οι εξωγήινοι να επικοινωνήσουν μαζί μας θα το είχαν κάνει όπως το έχουν κάνει αν κάποιος ψάξει στο διαδίκτυο. Όχι μόνο μια και δυο αλλά πάρα πολλές φορές και οι κυβερνήσεις το κρύβουν εσκεμμένα!!!!
6. Δεν θέλουν να παρέμβουν

Αυτή η εκδοχή είναι οικεία σε πολλούς χάρη στο Star Trek ( Σταρ Τρεκ ) και την Πρώτη Οδηγία, όπου υπήρχε ένα είδος ηθικού κανόνα στον Κόσμο, που απαγόρευε σε οποιοδήποτε μακρινό διαστημικό πολιτισμό να παρέμβει σε έναν άλλο πρωτόγονο. Όπως, όμως, και πολλές άλλες εκδοχές, έτσι και αυτή δεν μπορεί να υποστηριχθεί με σοβαρά επιχειρήματα.

Σε αυτόν τον λόγο συμφωνώ απολύτως
5. Τα ευφυή είδη δεν επιβιώνουν της τεχνολογικής εφηβείας

Αυτή η εκδοχή θα μπορούσε κάλλιστα να στέκει κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, όταν κάποιοι φοβόντουσαν πως η ανθρώπινη φυλή θα εξαφανιστεί σύντομα με την απόκτηση τεχνολογίας (π.χ. πυρηνικές βόμβες) ικανής για την καταστροφή της ανθρωπότητας. Και ακόμα δεν έχουμε ξεφύγει τον κίνδυνο, καθώς έχουμε μπροστά μας την κλιματική αλλαγή, τις ασθένειες και ίσως κάποια άγνωστη απειλή που θα κληθούμε σύντομα να αντιμετωπίσουμε. Ενδεχομένως να αναπτύσσονται συνέχεια ευφυείς πολιτισμοί και να εξαφανίζονται μόνοι τους κάποιους αιώνες μετά, λόγω ασυγκράτητης κατανάλωσης.

 Εδώ συμφωνώ απόλυτα!!!!

 4. Δεν έχουμε ψάξει αρκετά

Το αρχικό πρόγραμμα Ozma ( Όζμα ) ερευνούσε σε δύο κοντινά αστρικά συστήματα με μία μόνο συχνότητα. Οι σύγχρονες έρευνες του Allen Telescope Array ( Άλεν Τέλεσκοπ Αρέι ) μπορούν να ερευνήσουν μία μεγάλη ζώνη του ουρανού μέσα από εκατομμύρια κανάλια, αλλά θα έπρεπε να ερευνήσουμε κάθε αστέρι του γαλαξία μας σε όλες τις δυνατές συχνότητες τα τελευταία 50 χρόνια, και το μόνο που έχουμε κάνει είναι να μεταδώσουμε υψηλής ισχύος σήματα ραντάρ από την αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ένας πολιτισμός, που βρίσκεται σε απόσταση 70 ετών φωτός, με δυσκολία θα μπορούσε να γνωρίζει την ύπαρξή μας.

 Εδώ συμφωνώ…
3. Δεν ενδιαφέρονται για διαστρικά ταξίδια ή επικοινωνία

Όπως είπαμε και πριν, οι φάλαινες είναι ευφυή όντα αλλά δεν μπορούν να φτιάξουν ραδιοτηλεσκόπια. Ίσως αυτό που πυροδοτεί το ενδιαφέρον μας για την εξερεύνηση του διαστήματος να είναι μία μίξη της επιδεξιότητάς μας, της περιέργειας και της επιθυμίας μας να λύσουμε το μυστήριο. Αυτός ο συνδυασμός χαρακτηριστικών μπορεί να μην προκύπτει συχνά με τη νοημοσύνη. Ή, ίσως, όταν ένας πολιτισμός φτιάξει μία εικονική πραγματικότητα πιο ευχάριστη από την πραγματική, χάνει το ενδιαφέρον του για την εξερεύνηση του διαστήματος.

Πραγματικά πολύ καλός λόγος!!!!
2. Ο Γαλαξίας έχει συγκεκριμένες ζώνες που είναι κατοικήσιμες

Καθώς εξερευνούμε τη θέση μας στο ηλιακό σύστημα, συνειδητοποιούμε πως η Γη βρίσκεται σε μία ζώνη όπου η θερμοκρασία είναι στα κατάλληλα επίπεδα και το νερό μπορεί να υπάρχει σε υγρή μορφή. Αρχίζουμε, όμως, να συνειδητοποιούμε και κάτι ακόμα. Πως ο Γαλαξίας μπορεί να έχει παρόμοιες βιώσιμες ζώνες. Ζώνες όπου η ακτινοβολία δεν είναι τόσο έντονη και υπάρχει η σωστή μίξη στοιχείων, απαραίτητων για την ύπαρξη ζωής. Αυτή η προνομιακή ζώνη που περιστοιχίζει το γαλαξία μας μπορεί να μειώνει τον αριθμό των πολιτισμών που βρίσκονται εκεί έξω και περιμένουν να εντοπιστούν.

 Συμφωνώ!!!!

 1. Ο κοντινότερος πολιτισμός στο διάστημα και το χρόνο είναι υπερβολικά μακριά

 Ο τελευταίος παράγοντας της εξίσωσης Drake ( Ντρέικ ) ίσως να είναι και ο πιο σημαντικός, ενώ πολλές πιθανές εξηγήσεις συναγωνίζονται για το βασικό δίλημμα του πόσο διαρκούν οι ευφυείς πολιτισμοί. Εάν η σωστή απάντηση είναι εκατομμύρια χρόνια, τότε μπορεί να έχουμε γείτονες. Αν, όμως, η απάντηση είναι ένα με δύο αιώνες, τότε ενδεχομένως να μην υπάρχει κανείς να μιλήσουμε σε απόσταση 1.000 ετών φωτός. Βεβαίως, είχαμε τη δυνατότητα, χάρη σε πρόσφατες ανακαλύψεις, να επιβεβαιώσουμε κάποιους παράγοντες της εξίσωσης του Drake, όπως η ύπαρξη εξωπλανητών ή απλές μορφές ζωής σε άλλα μέρη του ηλιακού μας συστήματος. Κανένα όμως από τα δύο δεν αποδεικνύει την ύπαρξη εξωγήινων. Ίσως, κάποια στιγμή της ζωής μας, να μπορούμε να δείξουμε ένα αστέρι στον ουρανό και να πούμε ότι υπάρχει ζωή και εκεί.

Αυτός ο λόγος για μένα δεν στέκει!!!! Διότι αυτό είναι εγωισμός του ότι μόνο εμείς υπάρχουμε!!!! Τα μαθηματικά είναι η γλώσσα των θεών όπου είναι αδιάψευστη και αν κάτι διαψευστεί στην γλώσσα των μαθηματικών τότε επαληθεύετε αυτόματα από κάποια άλλη πράξη!!!! Αυτοί λόγοι …κάποιοι μάλλον από αυτούς όπου είναι αρνητικοί οι πιο πολλοί για την ύπαρξη εξωγήινων βολεύει τις κυβερνήσεις του κόσμου για να κρύβουν αυτά τα οποία θέλουν!!!! Οι εξωγήινοι δεν είναι τόσο ηλίθιοι!!!! Αν ήθελαν να εμφανιστούν θα το έκαναν για δυο και μόνο λόγους. Ο ένας θα ήταν η υποδούλωση μας σε αυτούς με συνέπιες πολέμου όπου και θα χάναμε τα αυγά και τα πασχάλια!!!! Και μην νομίζεις φίλε Κάρλος ότι και καλά θα πέθεναν από κάποιους ιούς μεταδοτικούς της γης όπως δείχνουν κάποια έργα του Χόλυγουντ!!!! Διότι αν διαθέτουν τεχνολογία ώστε να κάνουν διαγαλαξιακά ταξίδια φαντάσου τι τεχνολογία θα υπάρχει στην ιατρική τους!!!! Ο δεύτερος λόγος θα ήταν για να μας δώσουν κάποια φώτα τους σύμπαντος!!!! Μα έχουν διαλέξει να συνεργάζονται με τις δυνατές κυβερνήσεις αυτοί που είναι ήδη εδώ χωρίς να είναι εμφανείς στον κόσμο!!!! Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο από όλα!!!! Αλλά!!! Δείχνει ότι είναι οι εξωγήινοι που έχουν ξεμείνει στην γη ( Δρακονιανοί ) και ψάχνουν να βρουν τον τρόπο το πώς θα γίνουμε πόνημα τα πρόβατα τους και αυτοί να είναι οι τσοπάνηδες με ότι συνεπάγεται στο τελευταίο!!!!

 ΚΑΡΛΟΣ

 Ναι τους έχω ακούσει και γω τους λόγους αυτούς και συμφωνώ μαζί σου. Αλλά είναι πολλοί οι λόγοι όπου οι κυβερνήσεις δεν θέλουν ο κόσμος να μάθει για τους εξωγήινους και είναι όλοι πίστεψε με σκοτεινοί!! Εδώ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Πόσες θεάσεις ΑΤΙΑ έχουν γίνει στην χώρα σου και πόσες έχουν δημοσιοποιηθεί!;!

 SAMAN LYCAN

 Θα σου αναφέρω κάποιες από αυτές που θυμάμαι και κάνανε πολύ ντόρο στην χώρα μας αλλά και ξεχάστηκαν αμέσως …..

 ΧΙΟΣ 1734:

Θυμάμαι ένα απόσπασμα από τον Κώδικα της Χίου αναφέρει ότι ” Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 1734, εμφανίστηκαν τρεις Ήλιοι , ο ένας κατά ανατολάς , ο άλλος βορινά , ο άλλος νότια , και οι δυο είχαν ακτίνες σαν εκείνες που έχει η κυρά Σελήνη . Και βάσταξαν ώρα πολλή και χάθηκαν .”

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 1940:

Οι επίσημες αναφορές στην Ελλάδα ξεκινούν από το 1940 όταν η πολεμική αεροπορία αντιλήφθηκε την ύπαρξη άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων στον Ελληνικό εναέριο χώρο .Οι έρευνες βέβαια έγιναν με πλήρη μυστικότητα και με την βοήθεια υπερδύναμης χώρας!!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 1947:

Η ελληνική κυβέρνηση θορυβήθηκε από παράξενα αντικείμενα που πετούσαν πάνω από την Ελλάδα το 1947. Ανησυχώντας ότι μπορεί να επρόκειτο για σοβιετικούς πύραυλους οι αρχηγοί του Ελληνικού Στράτου έδωσαν εντολή σε ομάδα μηχανικών να ερευνήσει το θέμα . Γρήγορα όμως αντιλήφθηκαν ότι δεν πρόκειται για πύραυλους και τότε αφού ρώτησαν το υπουργείο αμύνης των ΗΠΑ για τα μυστηριώδη αντικείμενα, γρήγορα αναγκάστηκαν να σωπάσουν και να σταματήσουν την ερευνά!!!!

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΜΗΝΑΓΟΥ 1952:

Το 1952 ο αρχηγός του ελληνικού Στράτου ,σμηναγός Χρήστος Δεμέστηχας έγραψε μια αναφορά προς τους ανωτέρους του , περιγράφοντας μυστηριώδη αεροσκάφη που εθεάθησαν στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Ανεξήγητοι ιπτάμενοι δίσκοι , προβλημάτισαν τα βομβαρδιστικά των Συμμάχων στις αποστολές τους πάνω από τα Βαλκάνια!!!!

BAΔΟΥΣΑ ΑΙΓΙΟΥ 1954

Στις 24 Οκτωβρίου του 1954, ο γεωργός Ηλίας Κορομηλάς, 84 χρονών, κατήγγειλε επώνυμα στο αστυνομικό τμήμα της Βαδούσας Αιγίου ότι είδε ένα διαστημόπλοιο στον ουρανό!!!! Η μαρτυρία του έχει καταγραφεί σε δεκάδες ελληνικά και ξένα βιβλία, γιατί ακόμη και το 1954 που συνέβη το περιστατικό κανείς δεν τόλμησε να αμφισβητήσει τα όσα είδε το πρωί της 20ής Οκτωβρίου στην περιοχή Βουλωμένοι της Βόβοδας!!!!

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΚΤΙΟΥ 1966:

Τον Αύγουστο του 1966, κοντά στη Πρέβεζα, συγκεκριμένα στη περιοχή του αεροδρομίου στο Άκτιο, 8 σμηνίτες είδαν κάτι ανεξήγητο γι’ αυτούς. Ήταν 9 το βράδυ, ο καιρός καλός και κάποια στιγμή οι σμηνίτες διακρίνανε στον ουρανό μία φωτεινή κουκίδα που ερχόταν από την μεριά του Ιόνιου Πελάγους, αυξάνοντας την διάμετρο της. Στην αρχή το πέρασαν για κάποιο αεροπλάνο αλλά γρήγορα διαπίστωσαν ότι δεν ήταν!!!! Η φωτεινή κουκίδα είχε πάρει της διαστάσεις της πανσέληνού με χρώμα κόκκινο και κάποια στιγμή άρχισε να αλλάζει από επάνω προς τα κάτω διάφορους χρωματισμούς (κόκκινο, κίτρινο, μπλε). Το φαινόμενο κράτησε 2 ώρες και το αντικείμενο παίρνοντας διάφορες θέσεις στον ουρανό ,κάποια στιγμή έγινε μακρόστενο και άρχισε να βγάζει ένα είδος σύννεφου!!!! Το σύννεφο σκέπασε το αντικείμενο και μετά από αρκετή ώρα το σύννεφο διαλύθηκε, χωρίς να υπάρχει τίποτα πλέον στη περιοχή!

ΛΙΜΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1967:

Στις 3 /9/1967, άγνωστο φωτεινό αντικείμενο εντοπίστηκε από ραντάρ πάνω από την λίμνη των Ιωαννίνων. Όταν εντοπίστηκε οπτικά έδινε την εντύπωση πυρακτωμένης σφαίρας σε ύψος 2 χιλιομέτρων και έμεινε στην ίδια θέση για 1 ώρα τουλάχιστον!!!! Ειδοποιήθηκε η αεροπορία και απογειώθηκαν δυο αεροσκάφη για αναγνώριση. Όταν τα αεροσκάφη έφτασαν σε απόσταση 15 μιλίων το αντικείμενο έκανε ένα ελιγμό προς τα αριστερά κι άρχισε να κατευθύνετε με τρομακτικούς ρυθμούς προς τα επάνω!!!! Ο εντοπισμός της κίνησης έγινε από ραντάρ και στην δεύτερη σάρωση δεν υπήρχε πουθενά. Η εμβέλεια του ραντάρ ήταν 220 μίλια και η σάρωση διαρκεί ένα λεπτό, οπότε υπολογίστε ταχύτητα αντικειμένου στα 13.000 χλμ!!!! Το φαινόμενο έγινε και την άλλη μέρα και ακολούθησε το ίδιο παιχνίδι με τα αεροπλάνα!!!!

ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 1975:

Στις 5/5/1975 στα Χανιά Κρήτης, φωτογραφήθηκε άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο να πετάει ταχύτατα πάνω από το χωριό Βαρύπετρο. Η φωτογράφηση έγινε με κύριο στόχο το αξιοθέατο του χωρίου χωρίς να έχει πέσει στην αντίληψη των μαρτύρων το άγνωστο αντικείμενο. Ο δεύτερος μάρτυρας, αυτός που δεν κράταγε την μηχανή, ίσα που αντιλήφθηκε μία φευγαλέα κίνηση στον ουρανό!!!!

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ 1977:

Στις 18 Ιανουαρίου 1977, στην αεροπορική βάση της Λάρισας, οι εργάτες που δούλευαν στο αεροδρόμιο είδαν ένα δισκοειδές μεταλλικό αντικείμενο να κατεβαίνει μέσα από χαμηλά σύννεφα, να πετά κατά μήκος του διαδρόμου και να αιωρείται πάνω από ένα υπόστεγο επισκευών. Αρκετοί μάρτυρες ανέφεραν ένα οξύ ήχο που δεν μπόρεσαν όμως να προσδιορίσουν!!!! Το περιστατικό αυτό μαζί με άλλα ανεξήγητα, έκαναν τον πρώην αρχηγό της πολεμικής αεροπορίας Κωνσταντίνο Μ. να δηλώσει ότι τα UFO ίσως να αποτελούν σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της χώρας.

ΒΟΛΟΣ 1977:

Πάνω από το Αιγαίο ανοιχτά του Βόλου, το 1977, ένας υποσμηναγός πετούσε σε ύψος 17000μ. Βρισκόταν σε πτήση ρουτίνας όταν λίγο μετά το σούρουπο το βλέμμα του έπεσε σε ένα σημάδι αρκετά μιλιά μακριά. Η πρώτη του σκέψη ήταν ότι πρόκειται για εχθρικό Τούρκικο καταδιωκτικό. Ο υποσμηναγός γύρισε το αεροσκάφος για να δει καλύτερα όταν η κουκίδα έγινε ένα δισκοειδή σκάφος. Το UFO ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το μέρος του αεροπλάνου και ο υποσμηναγός επιχείρησε μανούβρα για να ξεφύγει αλλά το UFO άρχισε να τον κυνηγά!!!! Μετά το γεγονός, ο τότε υπουργός Κ ΑΒΕΡΩΦ είπε, “κάποτε αμφέβαλα για το αν τα UFO είναι αληθινά, δεν έχω όμως πια αυτή την αμφιβολία!!!! ’’ Όσο για το κυνηγητό με το Α7 το UFO ξαφνικά γύρισε νότια και χάθηκε.

ΘΕΑΣΗ ΕΝ ΠΤΗΣΗ 1978:

Στις 28/2/1978, αεροπλάνο της Ολυμπιακής αεροπορίας που εκτελούσε γραμμή εσωτερικού, παρακολουθήθηκε στενά από άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο .Το αντικείμενο που αναβόσβηνε εκτυφλωτικό φως, ακολούθησε το αεροπλάνο σε κοντινή απόσταση και για 10 περίπου λεπτά!!!! Το πλήρωμα όσο και επιβάτες ανέφεραν ότι το αντικείμενο ήταν στρογγυλό με εμφανή παράθυρα ή φινιστρίνια, σχήματος οβάλ. Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από ραντάρ.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 1978:

Στις 25/12/78, UFO εμφανίστηκε σε στρατιωτικό αεροδρόμιο της Πελοποννήσου, σύμφωνα με 5 μάρτυρες. Ήταν περίπου 9-10 το βράδυ, όταν αντιλήφθηκαν ένα φως κοντά στο βουνό που απείχε αρκετά από την βάση. Ξαφνικά το φως άρχισε να αυξάνει την ένταση και να πλησιάζει ταχύτατα προς το αεροδρόμιο .Το αντικείμενο σταμάτησε πάνω από τον διάδρομο σε ύψος 200 περίπου μέτρων, είχε μέγεθος 15-20 μέτρα, έμεινε ακίνητο και άρχισε να αλλάζει χρωματισμούς!!!! Μετά από ένα λεπτό το αντικείμενο χάθηκε και άρχισαν να εμφανίζονται μικρότερα κόκκινου χρώματος και διαμέτρου 2-3 μέτρων το καθένα, κάνοντας μία παλινδρομική κίνηση με μεγάλη ταχύτητα επάνω από την άκρη της πίστας!!!!  Το φαινόμενο πλέον είχε γίνει αντιληπτό από αρκετούς στρατιώτες και αξιωματικούς μέσα στους θαλάμους. Το παράδοξο είναι ότι για 3 ημέρες την ίδια ώρα γινόταν το ίδιο. Το γεγονός αποσιωπήθηκε.

Υπάρχουν και άλλα περιστατικά αλλά αυτά θυμάμαι τώρα…

ΚΑΡΛΟΣ

Κάποια στιγμή θα πρέπει να τα πούμε πολύ αναλυτικά αυτά…..

Είπαμε και άλλα πολλά που δεν είναι τους παρόντος, με τον Κάρλος είναι προγραμματισμένο να ξανά συναντηθούμε τον Ιούνιο. Μέχρι τότε ελπίζω να σας δώσαμε μέσω των συζητήσεων μας κάποιες σημαντικές πληροφορίες και έπετε να σας δώσουμε και άλλες. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


11 σκέψεις στο “ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

 1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

  ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΕΛΕΥΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΒΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!!!! ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑΙ!!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ!;! ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!;1 Η ΜΕΤΑ!;!

  ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΡΗΞΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ…..

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΡΙΞΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Saman συγγνωμη εκανα λαθος διατυπωση. Η σελιδα σας δε μπλοκαρεται απο το firewall. Εγω μιλησα για εκεινο το σημειο που ειναι αναμεσα στα αυτια μας και αν γινεται να ενεργοποιηθει με καποιο τροπο το firewall

 2. ΕΙΝΑΙ Ι ΙΔΕΑ ΜΟΥ ‘Η ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡ-ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ (ΜΑΣ) ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ;; ΜΗ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΟΡΓΙΑΣΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. θΑ ΛΩΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!!!

  1. kitsoklis!!!!

   ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΕ….

   ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Τ0 90% ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΗΤΑΝ ΑΘΕΟΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΊΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΘΕΟ!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΗΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ….. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΊΔΑ ΜΑΣΤΊΓΙΟ!!!! ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΨΑΧΤΩ…

   ΔΗΛΩΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΟΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!!!! ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΩΜΑ ΠΛΑΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΟΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!! ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΩΣΤΕ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ…..!!!! ΚΟΥΦΟ Ε!;! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!

   ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ…ΕΙΔΙΚΑ Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΟΝ…..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση