ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΙ << CHUPA – CHUPA ΤΣΟΥΠΑ ΤΣΟΥΠΑ >> ΤΗΣ ΝΗΣΟΣ ΚΟΡΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!!

UFO ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΙ << CHUPA – CHUPA ΤΣΟΥΠΑ ΤΣΟΥΠΑ >> ΤΗΣ ΝΗΣΟΣ ΚΟΡΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!!

 

Τον Οκτώβριο-Δεκέμβριο του 1977, και το πρώτο μέρος του 1978. Η Βραζιλιάνικη νήσος Κοράλες – https://en.wikipedia.org/wiki/UFO_sightings_in_Brazil  είχε δεχθεί μια σειρά εμφανίσεων από ΑΤΙΑ τα οποία και προκάλεσαν ένα φαινόμενο όπου δεν έχει ξανά γίνει στα χρονικά της ιστορίας των ΑΤΙΑ!!!! Δεν είχε να κάνει τίποτα με τα μυστηριώδη φώτα περιπλάνησης σε μεγάλα υψόμετρα!!! Ήταν πολλά φωτεινά αντικείμενα, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, που πετούσαν πάνω από την περιοχή Mαράγιο Μπέι σε χαμηλό ύψος, λίγο πάνω από τα δέντρα και πολλοί άνθρωποι που τα αντίκρισαν έπαθαν εγκαύματα τρίτου βαθμού όπου μετά το έγκαυμα φαινόταν ένα σημάδι όπως θα δείτε παρακάτω σε μια φωτογραφία!!!! Οι άνθρωποι που βλάπτονταν από το φαινόμενο, έδωσαν την ονομασία στα φώτα αυτά chupa chupa ( Τσούπα Τσούπα ) ή φώτα των βαμπίρ!!!! Ο λόγος διότι τα παράξενα αυτά φώτα αποζητούσαν το αίμα των ανθρώπων καθώς έστελναν εκκενώσεις ρεύματος στους ανθρώπους αυτούς!!!!

strange lights 1

Μια  δέσμη φωτός  χρησιμοποιείται για να αφήσει μικροσκοπικές οπές στο δέρμα με ένα άσχημο έγκαυμα!!! Μεταξύ των γυναικών, τα σημάδια ήταν στα στήθη τους!!!! Φάνηκαν να έχουν χάσει αίμα κατά τη διάρκεια της επίθεσης!!!! Οι άνδρες και οι γυναίκες παραπονέθηκαν για ζάλη, μούδιασμα στο σώμα και πονοκέφαλος μετά από τις επιθέσεις!!!! Οι κάτοικοι των πόλεων της νήσου Κοράλες πανικοβλήθηκαν από αυτές τις επιθέσεις !!!! Ο πανικός ανέλαβε ακόμα την πρωτεύουσα του κράτους, Μπελέμ, με μια σειρά από παράξενα φώτα και τις επιθέσεις από τα φώτα τσούπα – τσούπα σε διάφορες συνοικίες της πόλης, αφήνοντας έκπληκτες τις αρχές!!!!

Στο τέλος της δεκαετίας του ’70, επιστήμονες από όλο τον κόσμο ήρθαν στην Βραζιλία, αλλά όλοι απέτυχαν να εξηγήσουν το φαινόμενο αυτό!!!! 27 χρόνια αργότερα, τα έγγραφα από την μυστική υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας της Βραζιλίας αποκαλύπτουν ότι αυτά τα φώτα από το διάστημα ήταν κάτι πολύ πιο ανησυχητικά από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε!!!! Η εξήγηση του φαινομένου είναι, ότι δεν υπάρχει εξήγηση!!!!  Ακόμα ένα μεγάλο μυστήριο και μια τεράστια πρόκληση για την επιστήμη και τους εμπειρογνώμονες της Πολεμικής Αεροπορίας!!!! Οι ουφολόγοι, επιστήμονες και ερευνητές από τα πανεπιστήμια της Βραζιλίας με συλλογή υπογραφών ως μια αναφορά παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα για περαιτέρω έρευνες με επισήμανση επείγον!!!!  Ήθελαν από την Πολεμική Αεροπορία  να αποκαλύψει τα συμπεράσματα της έρευνας για την υπόθεση τσούπα τσούπα!!!! Η αναφορά είχε ήδη χιλιάδες υπογραφές, φυσικοί, βιολόγοι, οι δημοσιογράφοι, οι αξιωματικοί και πολιτικοί μεταξύ τους!!!!

Η στρατιωτική έκθεση, που ονομάζεται << ΑΤΙΑ εν λειτουργία >>, έχει 2.000 σελίδες, 500 φωτογραφίες και 16 ώρες των ταινιών από αυτά τα φώτα!!!!  Έχει σταλεί από τους υψηλότερους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας!!!! Εκείνη την εποχή, η χώρα είχε μια κυβέρνηση δικτατορίας και, εξαιτίας αυτού, τα έγγραφα αυτά έχουν κρατηθεί και  ταξινομηθεί για περισσότερο από 23 χρόνια!!!! Το συμπέρασμα της έκθεσης δεν αποκαλύφθηκε!!!! Η στρατιωτικοί φοβόντουσαν κάποια σχέση μεταξύ της εισβολής αντικειμένων και των κομμουνιστών, ίσως ένα νέο όπλο για να αποσταθεροποιήσει το στρατιωτικό καθεστώς……!!!!

Αλλά μέσο από μια γενναία αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, Uyrangê Hollanda ( Ουγράνγκε Χολλάντα ), μέρος της παρούσας έκθεσης ήρθε στο ευρύ κοινό, μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε σε συντάκτη του Βραζιλιάνικου  περιοδικού για ΑΤΙΑ AJ Gevaerd ( Α. Τζ. Τζιβαέρντ )!!!! Ήταν ο διοικητής της επιχείρησης, που αποστέλλονταν από την κυβέρνηση σε αυτήν την μυστική επιχείρηση για να διερευνήσει τα πραγματικά περιστατικά και να πάρει συνέντευξη από τα θύματα των τσούπα – τσούπα!!!! Οι ερευνητές πήραν ένα αντίγραφο της έκθεσης, από όλα τα θύματα είπε στον αξιωματικό, η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία ήταν από μια αγρότισσα που ονομάζεται Claudomira Paixão ( Κλαουντομίρα Παηξάιο ) όπου ζούσε  στην Baia do Sol ( Μπέα ντο Σολ ) είπε ότι, το βράδυ της 18 Οκτωβρίου του 1977, ξύπνησε όταν ένα δυνατό φως εμφανίστηκε μέσα από το παράθυρο του σπιτιού της!!!!

<<  Ο αέρας ήταν ζεστός….. Κατά το πρώτο αντίκρισμα, το φως ήταν πράσινο, άγγιξε το κεφάλι μου και διέσχισε το πρόσωπό μου. Ξύπνησα εντελώς και το φως έγινε κόκκινο. Μπορούσα να διακρίνω ένα πλάσμα μέσα στο φως, σαν ένας άνθρωπος, φορώντας κάτι σαν πανί ενός δύτη. Είχε μια συσκευή όπως ένα πιστόλι. Στόχευε σε μένα και το αντικείμενο ανοιγόκλεισε 3 φορές, αυτά είναι τα σημάδια από το όπλο του, με πετύχαινε σχεδόν πάντα στην ίδια θέση. Ήταν καυτό όπως η φωτιά. Ένιωσα σαν να μου έβαζαν χιλιάδες βελόνες στο στήθος. Μου συλλέγαν το αίμα μου, από την ηλεκτροφόρο ακτίνας έβλεπα το αίμα μου να κυλάει προς την μπάλα. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα καν να κινήσω τα πόδια μου. Σοκαρίστηκα. >>

 Σχεδόν όλες οι ιστορίες μιλούν για τα φώτα που προκαλούν ίλιγγο, αδυναμία και ρίγος του σώματος!!!! Η μόνη εξαίρεση είναι η περίπτωση, επίσης, στη Μπέι ντο Σολ, μιλάμε για την εμφάνιση ενός εξωγήινου ζευγαριού που έδειχναν να μοιάζουν ως άνθρωποι που πυροβόλησαν έναν ψαρά με ένα πιστόλι ακτίνων φωτός, αφήνοντας τον σε κωματώδη κατάσταση για αρκετά λεπτά!!!!

strange lights 2

Τα περίεργα αυτά φώτα τα οποία δεν ξεπερνάνε σε μέγεθος την μπάλα του μπάσκετ!!!!

Κάποιοι ψαράδες στο Κοράλες είδαν επίσης ΑΤΙΑ που πηγαινοέρχονταν μέσα και έξω από τα νερά του κόλπου Μαράτζο!!!! Μερικές φορές, μπορούσαν να δουν ενα γαλαζωπό φως που διακινούνταν κάτω από το νερό!!!! 

strange lights 3

strange lights 4

Η Κλαουντομίρα μετά την επίθεση των παράξενων φώτων και τα σημάδια στο στήθος της!!!

Κάποιοι ερευνητές κάνουν λόγο για μικρότερα σκάφη τα οποία άφηναν τα ΑΤΙΑ ελεύθερα ώστε να κάνουν την περισυλλογή αίματος από τους ανθρώπους και πιστεύουν ότι τα πλάσματα αυτά που έχουν μέσα τα παράξενα αυτά φώτα είναι μικροσκοπικά με πολύ επιθετικές διαθέσεις!!!! Κανείς δεν μπορεί να κάνει λόγο για ποιο λόγο άρπαζαν το αίμα των ανθρώπων βίαια παρά μόνο θεωρίες οι οποίες κάποιες από αυτές είναι εξωπραγματικές μα καθόλου απίθανες μετά από όλα αυτά!!!!

strange lights 5

strange lights 6

strange lights 7

Τα παράξενα φώτα Τσούπα Τσούπα σε εφημερίδες της Βραζιλίας!!!!

Οι εμφανίσεις αυτών των παράξενων φώτων διήρκεσε περίπου γύρω στους 8 μήνες με διαρκείς και έντονες εμφανίσεις μετά των κλοπών αίματος από τα θύματα τους!!!! κάποια έγγραφα στρατιωτικά κάνουν λόγο ότι τα θύματα τα οποία δέχθηκαν επίθεση από αυτά τα παράξενα φώτα εισέρχονται στον αριθμό των 1700 ατόμων!!!! Ξαφνικά όπως εμφανίστηκαν έτσι και εξαφανίστηκαν και από τότε δεν έχει ξανά γίνει κάτι παρόμοιο στην περιοχή αυτή!!!!  Περίπου 230 σελίδες αυτών των στρατιωτικών εγγραφών είναι τα έγγραφα από τις πτήσεις των παράξενων αυτών φώτων και οι υπόλοιπες από τις επιθέσεις των ανθρώπων που τις είχαν δεχθεί, όπου αποκτήθηκαν μέσα από διάφορες πηγές!!!! 

Μέχρι και σήμερα καμία πιστευτή απάντηση δεν έχουν πάρει οι χιλιάδες ή εκατοντάδες άνθρωποι που δέχθηκαν αυτές τις επιθέσεις!!!! Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ήταν!!!! Αν ήταν εξωγήινοι ή εσωγήινοι !!!! Αν και από τις έρευνες μου τείνει προς τους εσωγήινους λόγο του αναστήματος …..!!!! η όλη υπόθεση είναι μια από τις ποιο αινιγματικές υποθέσεις ΑΤΙΑ στον κόσμο όπου δεν έχει δοθεί καμία επίσημη εξήγηση και όπου είναι ακόμα και σήμερα σε έρευνα ( !!!!;;;;!!!! ). Αν πράγματι ψαχτείτε για αυτήν την απίστευτη ιστορία θα βρείτε και άλλα πολλά τα οποία δεν έχω αναφέρει…..!!!!

Πηγές:

http://wiki.razing.net/ufologie.net/htm/colares.htm

http://www.viafanzine.jor.br/site_vf/ufovia/prato.htm

http://www.ufo.com.br/materiaespecial/b … rforce.htm

http://aliencasebook.blogspot.com/2009/ … hotos.html

http://www.ufocasebook.com/colares1977.html 
http://www.ufocasebook.com/brazilianairforceadmits.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Colares_UFO_flap

http://www.ufo.com.br/materiaespecial/operacaoPrato.htm

http://www.mufon.com/bobpratt_frame.htm

http://www.mufon.com/bob_pratt/hollanda.html

http://www.mufon.com/bob_pratt/colares.html

http://www.mufon.com/bob_pratt/brazil.html

http://forgetomori.com/2007/ufos/operat … velations /

http://documents.theblackvault.comτα

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση