ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!

 

Βαθιά μέσα στη Ρωσική ύπαιθρο υπάρχει ένα μέρος με ένα παράξενο αντικείμενο. Είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από ξύλο και ονομάζεται << Η Μισή Γέφυρα Της Ελπίδας >>.

Μοιάζει με μια ξύλινη γέφυρα από τη μια πλευρά του λόφου που ξαφνικά τελειώνει στα μισά της. Δεν έχει καμία λογική έννοια ή πρακτικό σκοπό, απλά βρίσκεται ανάμεσα σε ένα από τα πολυάριθμα ρωσικά χωριά, κανείς δεν ξέρει ποιος το έφτιαξε  και είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ξύλο……  Γύρω από αυτή τη << γέφυρα >> υπάρχουν και κάποιες άλλες περίεργες δομές που χτίστηκαν αργότερα, επίσης αποκλειστικά από ξύλο. Ένα που λέγεται από τους χωρικούς << παγοκρύσταλλος >>, οι ντόπιοι πιστεύουν ότι είναι κάτι που από τότε που φτιάχτηκε εκεί όλοι οι χειμώνες είναι πολύ ήπιοι πλέων.  Το άλλο ονομάζεται << Ο Πύργος>> που είναι φτιαγμένο από ξύλο και σανό.

Σίγουρα είναι ανθρώπινα έργα…. μπορεί όμως και όχι!!! οι ντόπιοι τριγύρω ισχυρίζονται ότι δεν είδαν κανέναν να τα φτιάχνει αυτά τόσο παράξενα τεχνουργήματα και πιστεύουν ότι τα φτιάξανε τα ξωτικά της περιοχής για κάποιους λόγους. Αυτό το λένε γιατί όσες γυναίκες δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά και ανεβούν στην μισή γέφυρα, όταν κατέβουν από εκεί αποκτούν παΐδι με τον σύντροφο τους!! για αυτό και ονομάστηκε << Η Μισή Γέφυρα Της Ελπίδας >>

 Για τα άλλα παράξενα τεχνουργήματα δεν έχει ακουστεί κάτι το περίεργο ή να έχουν κάποιες ιδιότητες έκτος του κρυστάλλου. Από τότε που φτιάχτηκε το παράξενο αυτό τεχνούργημα υποστηρίζουν οι ντόπιοι κάτοικοι των χωριών ότι όλοι οι χειμώνες που έχουν περάσει είναι πολύ ήπιοι και ήρεμοι. Επίσης στις μεγάλες πυρκαγιές της Ρωσίας που έγιναν πριν δυο χρόνια αν και η φωτιά είχε πορεία προς το μέρος με τα παράξενα τεχνουργήματα η πυρκαγιά κύκλωσε την γύρω περιοχή χωρίς να καούν ούτε τα χωριά άλλα ούτε και τα τεχνουργήματα και η φωτιά συνέχισε το καταστροφικό της έργο για να σβήσει μετά από πολλές μέρες!!!

 Για τους κατοίκους αυτών των χωριών δεν τους ενδιαφέρει ποιος τα έφτιαξε, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι ότι από τότε που φτιάχτηκαν έχει καλυτερέψει η ζωή τους από πολλές πλευρές. Κατά ένα περίεργο τρόπο υπάρχουν φήμες ότι έχουν αρχίσει και εμφανίζονται και σε άλλα μέρη της Ρωσίας τέτοια έργα. Παρ’ όλο τις έρευνες που κάναμε μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει τίποτα!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση