ΝΑΝΟΙ!;! ΜΙΚΡΟΑΝΘΡΩΠΟΙ!;! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!;!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΝΑΝΟΙ!;! ΜΙΚΡΟΑΝΘΡΩΠΟΙ!;! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!;!

 

Μετά από πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα γραφώ για τους νάνους ή τους μικροανθρώπους  ή ότι έχει σχέση γύρω από αυτούς αλλά θα παραθέσω και βίντεο τα οποία κάποια από αυτά είμαι σίγουρος ότι δεν τα έχετε δει ξανά!!!!

Νάνοι:

Οι νάνοι είναι κοντά ανθρωπόμορφα όντα από περιγραφές και της μυθολογίας!!!! Συναντώνται στη σκανδιναβική μυθολογία, στους ιρλανδικούς μύθους , αλλά και σε άλλες πολλές ( κάποιοι τα αναφέρουν ως ξωτικά leprechauns – λέπρεκχαουνς ), στην ελληνική παράδοση πιστεύουν ότι είναι οι ( καλικάντζαροι ), αλλά και σε πολλές άλλες κουλτούρες ενώ όμως δεν είναι!!!!

Νάνοι υπάρχουν συχνά σε παραμύθια ( χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παραμύθι της Χιονάτης και των επτά νάνων όπου μόνο παραμύθι δεν είναι και θα το αναλύσουμε κάποια στιγμή ) αλλά και στην μυθολογία των Εσκιμοών όπου ο Τόλκιν  https://el.wikipedia.org/wiki/T%CE%B6._%CE%A1._%CE%A1._%CE%A4%CF%8C%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%BD  έγραψε την φημισμένη πλέον τριλογία  ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών όπου όμως έκανε πολλές παραλλαγές!!!! Είχα γράψει για αυτό για την μυθολογία των Εσκιμοών όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι μύθοι για τους νάνους συνδέονται πιθανότατα από αυτούς που πάσχουν από νανισμό, αλλά και από νανικές ανθρώπινες φυλές όπως οι πυγμαίοι!!!! Για τους πυγμαίους έχω γράψει ανάλογο άρθρο όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

Τις ποιο πολλές αλλά και έντονες αναφορές για νάνους σε όλο τον κόσμο προέρχεται από την Σκανδιναβία:

Στη Σκανδιναβική μυθολογία οι νάνοι (dvergar ( Ντβεργκάρ ), ενικός dvergr ( Ντβεργκρ ) είναι πολύ σημαντικές οντότητες που σχετίζονται με τους λίθους, τις υπόγειες τοποθεσίες και τη σιδηρουργία  ως τεχνολογικά επιτεύγματα τα οποία μόνο μύθος δεν είναι αν κάποιος το ψάξει!!!!

Οι νάνοι της Σκανδιναβικής μυθολογίας απέκτησαν ύπαρξη ενώ ο Οντίν και οι αδερφοί του Βίλι και Βε κατασκεύαζαν τον κόσμο από το πτώμα του κοσμικού γίγαντα Υμίρ!!!! Αναπαράχθηκαν αμέσως!!!! Οι θεοί αργότερα τους έδωσαν το δώρο της νοημοσύνης και της ανθρωπόμορφης εμφάνισης…..!!!! Περιγράφονται ως μικροί και άσχημοι στο ανθρώπινο μάτι αλλά υπάρχουν και φυλές όπου είναι όμορφοι!!!! Φοβούνται το φως που μπορεί ακόμα και να τα μεταμορφώσει σε πέτρα από την οποία πήραν την ύπαρξή τους, όχι όμως όλες οι φυλές των νάνων κάποιες από αυτές όπου διείσδυσαν πολύ βαθιά στην Μέση Γη!!!!

Η κατοικία τους είναι το υπόγειο βασίλειο Νινταβέλλιρ, ένας από τους εννέα κόσμους που είναι σταθεροποιημένοι στο παγκόσμιο δέντρο Υγκντράσιλ σύμφωνα με την Σκανδιναβική κοσμολογία!!!!!

Θεωρούνται κυρίως εγωιστές, άπληστοι και επιδέξιοι, γκρινιάρηδες αστείοι κτλ. κτλ.!!!! Είναι ικανότατοι μεταλλουργοί και κατασκευαστές των περισσοτέρων τεχνουργημάτων των θεών….χμμμμμ!!!!  Ανάμεσα στις πιο διάσημες δημιουργίες τους είναι το δόρυ Γκούνγκνιρ και το χρυσό δαχτυλίδι Ντράουπνιρ του Οντίν, το σφυρί Μγιόλνιρ του Θωρ, τα χρυσά μαλλιά της Σιφ, το κολιέ Μπρισινγκάμεν της Φρέγια και το πλοίο Σκιντμπλάντνιρ του Φρέι!!!! Κατασκεύαζαν επίσης ένα συγκεκριμένο είδος κρανών, τα huliðshjálmr ( Χούλιοσχατζαλμρ όπου στο μέλλον θα το αναλύσουμε περισσότερο  ), ή μερικές φορές έναν μανδύα, με τα οποία μπορούσαν να γίνουν αόρατοι!!!!

Επίσης τους θεωρούσαν ως ελάσσονες θεότητες, κάτι σαν τα ( φωτεινά όντα όποιος θέλει να διαβάσει για αυτά ας πατήσει ΕΔΩ!!!! )  και ίσως έτσι εξηγείται και η ονομασία ως καλικατζάρια…..!!!!

Ο ρόλος τους στο Ράγκναροκ δεν είναι σαφής μέχρι και σήμερα!!!!

Ένας από τους ποιο δοξασμένους και περιβόητους νάνους στην Σκανδιναβία είναι Fafnir ( Φαφνίρ όπου ανήκει στην κατηγορία των αρχαίων Παλαιών Νορβηγών και Ισλανδών) ή  αλλιώς Frænir ( Φρέηνιρ )ήταν γιος του νάνου βασιλιά Hreidmar ( Χρέηντμαρ ) και ο αδελφός του ήταν ο Regin – Ρεγκιν, Lyngheiðr – Λγνγκχεηρο, Lofnheiðr – Λοφνχεηορ και  ο OTR ( Οτρ )!!!!  Επηρεάστηκαν από την κατάρα του Andvari ( Αντβάρι ) ενός δαχτυλιδιού ( !!!!;;;;;;!!!! χμμμμμ!!!!! ) μαγικού όπου ήταν φτιαγμένο από χρυσό, ο Φαφνίρ  μεταμορφώθηκε σε δράκο και σκοτώθηκε από τον Sigurd ( Σιγκάρντ – https://en.wikipedia.org/wiki/Sigurd )!!!!

Ας δουμε τα βίντεο τα οποία σας υποσχέθηκα και συνεχίζουμε:

 

 

 

 

Ποια είναι εν τέλει όμως η φύση των Νάνων!!;!! Πολεμοχαρείς ήρωες!;! Ταραχοποιά πνεύματα της γης!;! Μισάνθρωποι φονιάδες και φύλακες αμύθητων θησαυρών, όπως οι δράκοι!;!  Στην ουσία οι ιδιότητες που αναφέρθηκαν παραπάνω, σχετικά με τους Νάνους, δεν ανήκουν εξολοκλήρου στην ίδια ράτσα αυτών των πλασμάτων!!!! Άλλο πλάσμα είναι εκείνο που φοβερίζει τους ανθρακωρύχους, άλλο εκείνο που ενοχλεί τα ζωντανά και άλλο εκείνο που βοηθά στα οικιακά!!!! Το κοινό που έχουν αυτά τα πλάσματα ήταν το ύψος, οι μακριές γενειάδες, η εργατικότητα και φυσικά η απόσταση μακριά από το οπτικό πεδίο του ανθρώπου!!!! Μιλάμε δηλαδή για Λέπρεκχαουνς, Κόμπολτς, Γνώμους, Ούλντρα, Ντόμοβους, Μιλθρικάμ, Σκίριμ, Ακουσέμ και διάφορα άλλα μικροσκοπικά όντα που παρεξηγήθηκαν ως Νάνοι, όπως συνέβη αντίστοιχα με τα Ξωτικά, τα οποία οι άνθρωποι μπέρδεψαν με τις νεράιδες, τα αερικά, τα στοιχειά, ακόμα και τα με τα τελώνια!!!!

Πώς ήταν, λοιπόν, οι αυθεντικοί Dwarfes ( Ντγουόρφς ), που αργότερα τη θέση του ( φ ) στο όνομά τους πήρε το ( v ), λόγω της παρέμβασης του γλωσσολόγου ακαδημαϊκού ( !!;!! ) Τόλκιν, με αποτέλεσμα να προφέρονται και να γράφονται πλέον ως Dwarves – Ντγουόρβς!!;!!

Η πιο πιστή αναφορά σε λογοτεχνικό βιβλίο είναι αυτή της Χόλι Μπλακ, στο τέταρτο συγκεκριμένα βιβλίο από το << Χρονικό του Σπάιντεργουικ – https://en.wikipedia.org/wiki/The_Spiderwick_Chronicles  >> ένα καταπληκτικό βιβλίο που αν δεν το έχετε διαβάσει διαβάστε το, επίσης έχει γυριστεί και ταινια με το θέμα του βιβλίου – https://en.wikipedia.org/wiki/The_Spiderwick_Chronicles_(film) όλα αναφέρονται σε αληθινά γεγονότα όπως αφήνει το βιβλίο να θεωρηθεί!!!! Εκεί οι Νάνοι περιγράφονται ως κοντοί άνθρωποι, με μακριές γενειάδες, που ζουν στα υπόγεια και επεξεργάζονται την πέτρα, τα μέταλλα και τους πολύτιμους λίθους, δημιουργώντας τα πιο θαυμαστά αντικείμενα!!!! Μπορούν να κατασκευάζουν μέχρι και δέντρα από ασήμι που να μοιάζουν με αληθινά!!!! Τα μάτια των Νάνων είναι μικρά και σχεδόν τυφλά λόγω του σκότους μέσα στο οποίο ζούνε, το δέρμα τους χλωμό και τα μαλλιά τους σκούρα!!!! Δεν δίνουν μεγάλη σημασία στο ρουχισμό τους, όμως τρελαίνονται για κάθε λογής κοσμήματα όπως βραχιόλια, δαχτυλίδια και περιδέραια, που κατασκευάζουν οι ίδιοι!!!! Είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τις κατασκευές τους αλλά και άπληστοι όπως είπαμε πριν!!!! Μάλιστα, στο συγκεκριμένο βιβλίο οι Νάνοι τιμωρούνται για την απληστία τους….!!!!

Κάπως έτσι ήταν λοιπόν οι Νάνοι της φαντασίας των Ευρωπαίων, που μέσα από παραδόσεις, παραμύθια, ποιήματα και λογοτεχνικά έργα επέζησαν ως τις μέρες μας και αναγνωρίστηκαν ως μια από τις πιο αγαπητές φυλές του φανταστικού!!!! Η μορφή, αυτή καθαυτή, του Νάνου Ντγουόρφ ήταν περισσότερο διαδεδομένη στη Γερμανία και τις βόρειες χώρες…Σκανδιναβικές!!!!

Σύμφωνα με τη σκανδιναβική μυθολογία, λοιπόν, οι Νάνοι ( Ντβέργκαρ ) γεννήθηκαν από το νεκρό σώμα του Γίγαντα Ύμιρ όπως έγραψα και ποιο πάνω!!!! Όταν ο θεός Όντιν και οι αδελφοί του σκότωσαν τον Κοσμικό Γίγαντα, φτιάχτηκε η Γη, οι πέτρες και τα δάση, ενώ από τη σάρκα του βγήκαν κάμπιες που αναπαράχθηκαν με τον καιρό!!!! Ο Όντιν έδωσε στα πλάσματα εκείνα ανθρώπινη μορφή, νοημοσύνη και σοφία!!!! Έτσι έγιναν οι Νάνοι, κοντά ανθρωπάκια, χλομά και μαλλιαρά, που κρύβονταν από τον ήλιο, ώστε να μην γίνουν πέτρα ( όπως τα τρολς όπου μόνο όμως τα τρολς γίνονται πέτρα )!!!! Είχαν ανεπτυγμένη την ικανότητα να κατασκευάζουν αντικείμενα, όπως κοσμήματα και όπλα, και μέσα από την τέχνη τους δημιουργήθηκαν τα ιερά όπλα των θεών όπως το δόρυ του Όντιν και το σφυρί του Θορ!!!

Πολλές φορές οι Νάνοι ( Ντβέργκαρ ) συγχέονταν ή συνδέονταν με τα Σκοτεινά Ξωτικά, δηλαδή με τα Σβάρταλφαρ και τα Ντόκαλφαρ, λόγω των κοινών χαρακτηριστικών!!!! Δηλαδή του χλωμού δέρματος και των μαύρων μαλλιών ( οι Νάνοι της σκανδιναβικής μυθολογίας είχαν μαύρες γενειάδες, εκτός από τους ηλικιωμένους που είχαν λευκές )!!!! Για αυτό και δεν ήταν ξεκάθαρο που βρισκόταν το βασίλειο τους!!!! Η μία θεωρία τους ήθελε να κατοικούν στο Νινταβέλλιρ, έναν από τους Εννιά Κόσμους του Δέντρου της Ζωής ( Υγκντράσιλ ), η άλλη στον ίδιο κόσμο με τα Ξωτικά, όχι όμως στην επιφάνεια αλλά στην Μέση Γη!!!! Οι Νάνοι μπορεί να είχαν ομοιότητες με τα Σκοτεινά Λίθρικαμ, όμως σε αντίθεση με τα δεύτερα που ήταν ταραξίες, οι πρώτοι διέθεταν σοφία!!!! Γι’ αυτό και λίγο αργότερα, οι Σκανδιναβοί συνέδεσαν τους Νάνους με την προγονολατρεία!!!! Πίστευαν, δηλαδή, πως οι Νάνοι, αυτοί οι κοντοί και χλομοί άνθρωποι, ήταν τα πνεύματα των προγόνων τους……( !!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!! )

Στο πέρασμα των αιώνων, άλλαξαν οι αντιλήψεις του κόσμου για τα πάντα, έτσι άλλαξαν και οι Νάνοι στη φαντασία των ανθρώπων….κάποιοι πάντα τα αλλάζουν έτσι!;! Κάποια από τα χαρακτηριστικά τους χάθηκαν, κάποια έμειναν ως είχαν ή άλλαξαν ελαφρώς!!!! Έγιναν περισσότερο κωμικοί, πότε ανεγκέφαλοι και πότε σοφοί, άλλες φορές σύντροφοι και καλοί βοηθοί και άλλες άπληστοι μέχρι εκεί που δεν φτάνει!!!! Ως αποτέλεσμα, σε πολλές χώρες γεννήθηκαν αμέτρητα παραμύθια και λαϊκοί θρύλοι όπου οι Νάνοι είχαν, αν όχι πρωταγωνιστικό, σίγουρα κάποιον μεγάλης σημασίας ρόλο!!!! Στο << Βιβλίο των Νάνων >> της Ρουθ Σάντερς  – https://en.wikipedia.org/wiki/Ruth_Manning-Sanders , που κυκλοφόρησε το 1964, υπάρχουν δεκαεφτά τέτοιες ιστορίες από χώρες της Ευρώπης αλλά και της Ανατολής ( Αραβία και Ιαπωνία ακόμα και από τους Ινδιάνους της Αμερικής αλλά και από τον Αμαζόνιο)!!!! Και ποιος ξέρει πόσοι από εκείνους τους λαογραφικούς θησαυρούς θα είχαν μείνει σήμερα άγνωστοι, δίχως την πρωτοβουλία των Αδελφών Γκρίμ, των πασίγνωστων παραμυθάδων που γυρνούσαν τη Γερμανία από άκρη σε άκρη, συλλέγοντας ιστορίες για μαγικά πλάσματα!!!!

Η προσφορά των Γκρίμ είναι σπουδαιότερη από όσο πιστεύουμε αν και έχουν παραλλάξει πολύ τις ιστορίες!!!! Εκτός του ότι διέσωσαν τα λαϊκά παραμύθια από την αφάνεια στην οποία οδηγούσε η εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης, έδωσαν λίγη από τη φλόγα τους στον συγγραφέα-πατέρα του σύγχρονου Φανταστικού, Τζον Ρόναλντ Τόλκιν!!! Ο ίδιος δήλωσε ότι έγραψε το << Χόμπιτ >> έχοντας << δανειστεί >> τους Νάνους των Γκρίμ ενώ δεν είναι αλήθεια αυτό και φαίνεται από την μυθολογία των Εσκιμοών!!!! Και όποιος έχει διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο, θα θυμάται πόσο ευχάριστες φυσιογνωμίες ήταν οι δεκατρείς Νάνοι που ταξίδεψαν μαζί με τον Μπίλμπο ως το Βουνό του Δράκου Νοσφιστή!!!! Ήταν τότε που η λογοτεχνία του Φανταστικού περνούσε τη νηπιακή ηλικία της νεότερης φάσης της και άρχιζε να διανύει τα γλυκά χρόνια της νιότης της, συντροφιά με τα μαγικά πλάσματα των μύθων και των θρύλων πιστεύουν κάποιοι….!!!! Οι Νάνοι δεν θα έλειπαν από τους πρώτους “κατεργάρηδες” του νεότερου Φανταστικού, τον Τόλκιν, τον Λιούις και τον Λόρδο Ντάνσαν!!!!. Οι δύο τελευταίοι αξιοποίησαν τους Νάνους στις ιστορίες τους, ειδικά ο Λιούις με τη << Νάρνια >>!!!! Τα χαρακτηριστικά των Νάνων στα έργα τους δεν διαφέρουν από εκείνους των παραμυθιών: Κοντοί άνθρωποι, άλλοτε εύθυμοι άλλοτε πονηροί. Κοινό μάλιστα σημείο στις ιστορίες αυτών των δύο συγγραφέων ( στο << Η Κόρη του Βασιλιά της Χώρας των Ξωτικών >> και στα πρώτα βιβλία της <<  Νάρνια >>) οι Νάνοι που είναι υποτακτικοί κάποιων άλλων!!!! Στον Ντάνσανι υπηρετούν τα Ξωτικά!!! Στον Λιούις τη Μάγισσα Τσιαντής και τους σφετεριστές της Νάρνια!!!!

Μα πιο πολύ απ’ όλους οι Νάνοι έμελλε να εξυμνηθούν από τον Τόλκιν και από εκεί κι έπειτα να καταστούν παραδοσιακοί χαρακτήρες στους επόμενους συγγραφείς…..στην σημερινή εποχή μας!!!!

Γενικά έχουν την μορφή πλέον  του γέρου ασχημομούρη και εκπροσωπούν την δύναμη της φύσης που υπάρχει στο εσωτερικό της γης και οι Νάνοι είναι αυτοί που κανονίζουν την βλάστηση και κατεργάζονται τα μέταλλα!!!! Κατοικούν στα έγκατα της γης σε σπηλιές και σε χαράδρες.

Στην Ουαλία και στην Κορνουάλι τους έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύουν ότι τους βοηθάνε στις δουλειές!!!! Το μόνο που ζητάνε είναι να τους αφήνουν ένα πιάτο φαΐ κάθε μέρα και να προσέχουν να μην σφυρίζουν και να μην βρίζουν μπροστά τους!!!!
Στο είδος των Νάνων δεν υπάρχουν γυναίκες και όταν κάποιος πεθάνει ή εξαφανιστεί οι θεοί τους πλάθουν καινούργιους Νάνους για να τους αντικαταστήσει!!!!

Στην Αγγλία περιγράφονται σαν κοντά, χοντρά ανθρωπάκια που ζουν σε δάση και ορυχεία, έχουν πάρα πολύ δύναμη και δουλεύουν ασταμάτητα βγάζοντας κάρβουνο, χρυσό και μεταλλεύματα!!!!

Στην Ιρλανδία λέει ότι όταν δημιουργήθηκαν την πρώτη φορά ήταν τόσο μικρά που κανένας δεν ήθελε να τα βλέπει και κρυβόντουσαν σε σκοτεινά και υπόγεια μέρη μέχρι να έρθει το βράδυ και να κοιμηθούν οι άνθρωποι!!!! Αν κάποιος Νάνος ξεχαστεί και τον βρει το φως της ημέρας γινόταν πέτρα!!!!

Οι νάνοι στην Γερμανική μυθολογία λένε ότι στην αρχή της δημιουργίας του κόσμου ήταν κάμπιες μέσα στην σάρκα του γίγαντα Υμιρ!!!! Όταν αυτός σκοτώθηκε από τον Όντιν και τα αδέλφια του λένε ότι του διαμελίσανε το σώμα του και από τα κομμάτια του φτιάχτηκαν οι πλανήτες, από ένα τέτοιο κομμάτι του φτιάχτηκε και η γη!!!! Οι θεοί μεταμόρφωσαν τις κάμπιες σε Νάνους και έτσι παρέμειναν υπόγεια πλάσματα συνεχίζοντας να δουλεύουν μέσα στην γη!!!! Πολλές φορές κρατούν μια κόκκινη κούπα που την ονομάζουν tarnkappe και τους κάνει αόρατους στα ανθρώπινα μάτια!!!!!

Στην Ιαπωνία λέγονται Sukunabikona – Σακουναμπικονά – https://pl.wikipedia.org/wiki/Sukunabikonahttps://books.google.gr/books?id=gqs-y9R2AekC&pg=PA256&lpg=PA256&dq=Sukunabikona&source=bl&ots=Q-3J2-jBkm&sig=0umRU7_g1mOn-GIDmqIqcrWn09Y&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwiEq53b6a3JAhXEPxQKHbB2AwEQ6AEIMzAG#v=onepage&q=Sukunabikona&f=false

Στην Αμερική μια ινδιάνικη φυλή που λέγεται Ιράκονα πιστεύουν ότι οι Νάνοι είναι η αίτιοι που τα τοπία της γης έχουν τόσο ομορφιά αφού αυτοί είναι που χαράζουν τις χαράδρες, τα ρυάκια, φαράγγια και βράχους!!!!

Στην Αφρική τους ονομάζουν Mbilikimo ( Μπιλικίμο )  είναι άσχημοι και ζουν στα πυκνά δάση της, δεν έχουν σχέση παρόλο που μοιάζουν σωματικά με τις φυλές των πυγμαίων ( Watma – Βάτμα )!!!

Στο Ζαΐρ λέγονται Eloko ( Ελόκο https://en.wikipedia.org/wiki/Eloko ) και φυλάνε τους θησαυρούς της γης δηλαδή τους σπάνιους καρπούς των δέντρων!!!!

Στη Σουηδία λέγονται << Άνθρωποι της Γης >> και βοηθούν τους ανθρώπους στις γεωργικές τους εργασίες!!!!

Στην Ελλάδα έχουμε πολλές ιστορίες για νάνους που άμα τις αναφέρω πρέπει να γράψω ένα βιβλίο θα αναφέρω όμως την ποιο πρόσφατη που απασχόλησε και τα κανάλια:

Ο Νάνος στο Αραχναίο
Το χωριό Αραχναίο ( ή Χέλι ) βρίσκεται στα βορειοανατολικά του νομού και αποτελεί μια πολύ κλειστή κοινωνία για την οποία υπάρχουν ένα σωρό φήμες, οι περισσότερες όχι και τόσο καλές!!!! Η περιοχή “φημίζεται” για την ύπαρξη ενός δαιμονικού πνεύματος με μορφή Νάνου και μάλιστα η παράδοση θέλει τους παλιούς κατοίκους της περιοχής να έχουν στους κήπους τους ένα συγκεκριμένο φυτό, χάρη στο οποίο ο Νάνος δεν μπορεί να πλησιάσει τα σπίτια τους!!!! Πριν 4 – 5 χρόνια είχε επισκεφτεί την περιοχή ένα τηλεοπτικό συνεργείο σε μια προσπάθεια να καταγράψει οποιαδήποτε παράξενη κίνηση!!!! Το έβαλαν στα πόδια, προφανώς καταδιωγμένοι από το φόβο που προκαλεί ο θόρυβος της φύσης τη νύχτα… αλλά η κάμερα αργότερα είχε καταγράψει κάτι το οποίο δεν δόθηκε στην δημοσιότητα!!!!

Οι νάνοι οι μικράνθρωποι αλλιώς υπάρχουν…κάθε τόσο γεννιέται και μια καινούρια ιστορία από θεάσεις τέτοιων πλασμάτων ειδικά τώρα τελευταία που υπάρχει η τεχνολογία έχουν καταγραφεί ένα σορό…. Υπάρχουν και τα ψεύτικα βίντεο αλλά αυτά τα οποία σας έχω αναρτήσει έχουν περάσει από έλεγχο και θεωρούνται γνησιότατα!!!! Προτού κλείσω το θέμα αυτό θα σας θυμίσω το άρθρο που έγραψα πρόσφατα όπου αποδεικνύει ατράνταχτα ότι νάνοι ή μικράνθρωποι υπάρχουν και είναι πέρα για πέρα αληθινοί!!!! Το άρθρο αυτό είναι από ένα ρεπορτάζ από το Άνιμαλ Πλάνετ!!!! Όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


57 σκέψεις στο “ΝΑΝΟΙ!;! ΜΙΚΡΟΑΝΘΡΩΠΟΙ!;! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!;!

 1. Μια παροιμια λεει: “Με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις”. Ετσι κι’ εγω μελετωντας τοσο καιρο τις ερευνες σου
  και τον τροπο σκεψης σου εχω αρχισει και συνδεω και βλεπω τα πραγματα διαφορετικα..
  Θελω καθε φορα που μπορει να βρεθεις στο σταυροδρομι της αμφισβητισης και της αμφιβολιας οπως βρισκομαστε ολοι σε καποιες φασεις της
  ζωης μας να θυμασαι και να ανατρεχεις σε αυτο το σχολιο: “Τι πιο σημαντικο απο απο το ακονιζεις μυαλα και να αφυπνιζεις συνειδησεις” !!!!!
  Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Εγω με τους κωδικες δεν τα παω καλα αλλα που θα μου παει, θα το μαθουμε κι’ αυτο..
  Πανω που ειχα αρχισει να ψιλοπιανω την ανορθογραφια, μου το αλλαζεις!!! Τεσπα.. Σε θεωρω αδελφο μου και σου και σου εχω αδυναμια…
  Θα το πιουμε και αυτο το ποτηρι.. χαχαχαχα. Αλλωστε πρεπει να προχωραμε κι’ ολας στην ζωη μας…
  Βασικη προϋποθεση γι’ αυτο ειναι να ημαστε ανοιχτοι και μην κολλαμε σε δογματισμους και ξυλινους λογους. Αλλωστε για μενα κανεις δεν κατεχει
  την απολυτη αληθεια ειτε το απολυτο δικιο ειτε την απολυτη πραγματικοτητα και σιγουρα την οχι απολυτη γνωση. Η προσπαθεια μας ειναι και πρεπει
  να ειναι το να γινομαστε καλυτεροι, προσπαθωντας να ερθουμε οσο πιο κοντα γινεται σε ολα αυτα βοηθωντας στη πορεια και ο ενας τον αλλον..
  Θα τα πουμε κι’ απο κοντα αδελφε μου!!!

  1. huancarlos!!!!

   ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ….Η προσπαθεια μας ειναι και πρεπει
   να ειναι το να γινομαστε καλυτεροι, προσπαθωντας να ερθουμε οσο πιο κοντα γινεται σε ολα αυτα βοηθωντας στη πορεια και ο ενας τον αλλον..!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 2. ΣΑΜΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ,ΛΕΓΕΤΑΙ “ΕΠΑΦΗ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΤΥΠΟΥ“!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…..!!!!ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!!!!ΞΕΡΕΙΣ,Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ……!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΗΣΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΠΝΟΥΣ,ΙΣΩΣ…….!!!!!!!
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ…….!!!!!!!!!ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΟΥΜΕΡΙΑΝΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ…….ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΗΣΑ ΜΕ ΑΥΠΝΟΥΣ……!!!!!”ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!

  1. peggy2015!!!!

   ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ….ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΗΘΕΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΡΑΜΙΔΙΑ ΑΘΟΣ ΤΟ ΑΤΙΑ ΤΑ ΤΡΑΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΑ Ο ΑΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ….!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΟ….ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΤΑ ΟΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ….ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ…

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  2. Καλη μου φιλη peggy2015, τι κανεις; Μου αρεσει να ξερεις ο ενθουσιασμος σου και η αγνοτητα με την οποια βλεπεις
   ολα αυτα που συζηταμε εδω μεσα.. Φοβερη ταινια οντως!! Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους τους φιλους εδω.
   Συνδιαζει πραγματικα γεγονοτα και μαρτυριες με μοναδικο τροπο.. Αν βγει τωρα ο Saman και μας πει οτι εχει παει
   στο συγκεκριμενο χωριο στην Αλασκα και εχει μιλησει με τους κατοικους και εχει κανει τις ερευνες του και εκει, εγω
   παντως δεν θα εκπλαγω!! Ειμαι ετοιμος για ολα πλεον με τον απιστευτο φιλο μας.. χαχαχαχα
   Εμενα με μπερδεψε παντως η ταινια αυτη.. Εκτος αν αϋπνοι και γκριζοι συνεργαζονται κατα καποιο τροπο!!
   Επισης γιατι Σουμεριακα;; Και εδω μπλεγμενος ο κουφαλας ο Ενκις;;!!! Ενταξει η μορφη της κουκουβαγιας..
   εξηγειται καθως οι αϋπνοι μπορουν να παρουν οποια μορφη θελησουν αλλα με απαγωγες τι δουλεια εχουν;;
   Μπερδεγουεϊ η δουλεια.. Χαθηκε η μπαλα παλι!! Η γνωμη σου αδελφε;;

   1. Για να σε προλαβω αδελφε και να μην σε κουραζω με απαντησεις που εχεις δωσει ηδη μαλλον,
    μολις τελειωσα την ανασκοπηση στο αρθρο παρατηρητες νο2 οπου μιλας με την Λινκραλα και
    μας λεει οτι οι αϋπνοι συνεργαζονται με τους δρακονιανους και αλλες φυλες εξωγηϊνων και σε
    απαγωγες ανθρωπων!!!!! Παλι μπροστα μου σε βρισκω!!!!Αλλη μια επιβεβαιωση μεσω της
    συκεκριμενης ταινιας που βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα και μαρτυριες..!!!!
    Να πω και κατι ακομα ομως.. Οτι πολυ μπροστα ειναι και ο φιλος μας ο kitsoklis που ελεγε τοσο
    καιρο “κουφαλα” τον Ενκι που απ’ οτι φαινεται ζει ακομη και δεν τον πιανει τιποτα!!!!
    Επταψυχος ο ατιμος!!! Ο ορισμος της “κουφαλας” λεμε!!!

    1. huancarlos!!!!

     ΛΟΙΠΟΝ ( ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΚΙ )….. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΕΜΠΙΡΙΑΣ!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΩΜΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΕΠΙΔΕΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ ΟΧΙ!!!! ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙ ΔΙΧΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!! ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΑΝΗΨΟΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΣΑ…. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1942 ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 39 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΟΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….:

     << ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΘΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ....>>

     ΙΣΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΕΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!! Η ΛΙΝΚΡΑΛΑ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ….ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Nα πω τωρα οτι δεν το περιμενα οτι το ειχες ψαξει, θα πω ψεμματα..
      Εισαι οπως παντα ανπεχταμπλ αδελφε!!!
      Ερωτησις: Η κουκουβαγια θα μπορουσε να εχει σχεση με αυτη που προσκυναει
      το αφαν σκατε στο δασος της Βοημειας; Επισης τα Σουμεριακα ειναι η αγαπημενη
      γλωσσα των αϋπνων- δαιμονων καθως και στην αρχαια Βαβυλωνα συνανταμε πολλους
      απο δ’ αυτους;

     2. huancarlos!!!!

      ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ…ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ!!!! ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΠΛΕΩΝ!!!! ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ!!!!

      ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ!!!! ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

      ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ…ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!

      ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ …ΕΙΔΑΛΩ Σ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!

      << ΑΥΠΝΟΙ...ΣΚΙΟΜΟΡΦΙΩΝ...1800 - 2039- ΕΚ ΤΟΥ ΛΕΡΚΕΝ...ΩΣ ΕΝΟΥΝΝΑΙΚ ΝΕ ΛΑΜΑΡ....ΕΝ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΟΥΚ ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΘΕΟΥΣ....ΙΑΧΒΕ Η ΚΒΑΧΟΣ!;! ΙΔΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΟ ΑΙΝΗΓΜΑ....ΤΟ ΜΗ ΕΡΧΟΜΕΝΟ....!!!! >>

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

    2. Εδω εχει βαλει χοντρα το χερακι του και ο ανθρωπινος νους δεν εχει firewall οπως θα επρεπε… ενα για τα οποια ειναι μεγαλη κουφαλα !!!!

     Αυτη η επαναληψη των γεγονοτων βρε σαμαν δεν εχει αποφερει καθολου καρπους στην ανθρωπινη υπαρξη !!!! Για αυτο ειχε πει στο Σολων ο αιγυπτιος ιερας οτι εσεις οι ελληνες(προφανως εννοουσε ολους τους ανθρωπους) ειστε ακομα σα μικρα παιδια,οσον αφορα το μνημονικο(και τα μνημονια τα σημερινα) για τα ιστορικα γεγονοτα πχ ατλαντιδα κατακλυσμους κτλ κτλ κτλ…

     θα επαναλθω καποια στιγμη για να συνεχισω…

     αν το θυμηθω !!!

   2. huancarlos!!!!!

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ,ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ!!!!ΝΑΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ……ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ…!!!!
    ΞΕΡΕΙΣ,ΟΜΩΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ…….
    ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ,ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ!!!ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ,ΑΦΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΠΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΕΠΙΣΗΣ,ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΑΜΑΝΔΡΕΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΑ ΕΕΕΕ!!!????!!!
    ΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ,ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΓΗ!!!!!ΑΡΑ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ!!!!

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΟΥ…ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝ…!!!

    1. Αααα,και κάτι που ξέχασα να πω,η συγκεκριμένη κουκουβάγια ειχε μεγάλα μάτια,και εμένα προσωπικά μου θύμησαν τα μάτια των γκρίζων….άρα θα μπορούσε να αποτυποθεί ετσι στο μυαλό τους,γιατι αν θυμάσε ελεγε οτι τους ανάγκαζαν να τουσ ξεχνάνε!!!!!

     1. ΝΑΙ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ…..!!!!!ΤΩΡΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΒΟΡΙΟΙ….

     2. peggy2015!!!!

      OI ΥΠΕΡΒΟΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ …..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΡΙΟΥΣ!!!!!

      ΤΟ ΥΠΕΡ ΔΗΛΩΝΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΑ!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!! Η ΣΤΟΝ ΒΟΡΙΟ ΠΟΛΟ Η ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΒΟΡΙΑ ΕΝΝΩΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΒΟΡΙΑ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. ΣΑΜΑΝ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!
  ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΝ ΛΥΚΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ….ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑΣ….!!!!?????

 4. Saman lycan ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ , ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΟΛΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΥΣΑΥΡΟΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟ , ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ; ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

  1. nuntis!!!!

   ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ…ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ!!!! ΠΑΝΤΑ ΧΕΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΟΜΕΝΟΣ!!!! ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!

   ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΟΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΑ ΠΑΓΟΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΚΑΤΙ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ!!!! ΜΗΝ ΕΠΙΧΥΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΤΟ…..ΚΑΝΕ ΟΠΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ…. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ….ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΥΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ….ΠΡΟΧΟΡΑ 177 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΥΚΟ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΟΤΙΔΗΠΩΤΕ ΕΙΝΑΙ…ΑΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΑ!!!! ΒΑΛΕ ΣΤΑ ΤΡΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕ…ΠΗΓΕΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΣ!!!! ΟΤΙ ΔΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!! ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΕΣ…. ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΤΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ…ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ!!!!

   ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ…!!!! ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΥΣΧΗΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…..!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!! ΑΝΑΨΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕ!! ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ , ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

   2. Σάμαν χαιρετώ σε!! Χαιρετώ επίσης τους αδερφούς Λυκάωνες* αλλά και πάσης φύσεως πλάσματα που τυγχάνει να διαβάζουν τούτη τη σελίδα..!…εκτός από κάτι κουφάλες Ένκιδες και κάτι σαμιαμίδια από τον Άραλου βεβαίως βεβαίως!

    Σύντομα θα γίνει εξόρμηση προσεκτική στο μέρος, μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Υπάρχουν δυο καταρράκτες που παγώνουν και έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να μου πεις σε ποιον από τους δυο αναφέρεσαι? Ο ένας είναι πιο τουριστικός οπότε μάλλον στον άλλον αναφέρεσαι σωστά?

    Και μια δεύτερη ερώτηση: Έχω φάει τα λυσσακά μου να βρω πληροφορίες για τον κώδικα ανορθογραφίας αλλά πέφτω συνέχεια πάνω στα συνηθισμένα. Είναι τρέλα να διαβάζω σχόλια σου τα οποία κάποιες φορές ίσως είναι και καλύτερα από το ίδιο το άρθρο και να μην καταφέρνω να διαβάσω το “μήνυμα”…!
    Υπάρχει περίπτωση να τον μάθουμε και εμείς με κάποιο τρόπο η είναι τόσο μυστικός και μόνο για “μυημένους”, όποτε να το πάρω απόφαση ότι δεν..?

    Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη γνώση που μοιράζεσαι! Να είσαι καλά εσύ και οι δικοί σου!
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

    *Έχω βρει τρία βίντεο όπου είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως είναι Λυκάωνες και νομίζω πως παίζουν με τους ανθρώπους περνώντας σφαίρα από δίπλα τους και εκείνοι φταρώνονται!ΧΑΟΧΟΑ
    Νομίζω το ένα πρέπει να το έχεις βάλει σε κάποιο από τα άρθρα σου, εάν θα ήθελες θα τα στείλω.

    1. Eretrianos!!!!!

     ΒΙΝΤΕΟ Ε!;! ΣΤΕΙΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ!!!!

     ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΙΟ!;! ΧΜΜΜΜΜΜΜ ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ Ε!;! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΟ ΔΕΞΙ ΔΡΟΜΟ Η …ΤΟΝ ΑΡΗΣΤΕΡΟ!;!

     ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ!;! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΞΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΞΩ!!!! ΟΧΙ ΑΠΟ Η ΜΕΗΛ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ Η ΤΗΛΕΦΩΝΑ Η ΣΚΑΗΠ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ….!!!!

     Π.Χ. ΨΑΞΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Η ΑΡΘΡΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΥΘΗΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ…… ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ!!!! ΟΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΦΩΝΟΣ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ…..!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Σάμαν σε ευχαριστώ!!!

      Έπρεπε να γυρίσω πίσω χρονολογικά για να βρω ποιος είναι..!
      Αναμένουμε μέχρι να παγώσει.

      Όσο για τον κώδικα ναι, Θα ήθελα κάποια στιγμή, τουλάχιστον να προσπαθήσω να τον μάθω μιας και υπομονή έχω και επιμονή, και “μέχρι ένα σημείο” μπορώ να κολυμπήσω..

      Το να σε συναντήσω θα ήταν μεγάλη μου τιμή γιατί όσο μεγάλη είναι η προσφορά σου σαν αόρατος, τουλάχιστον άλλο τόσο, (για μένα μεγαλύτερη), είναι η προσφορά σου στην ανθρωπότητα σαν ορατός πολίτης με επώνυμη δράση…!!!

      Είθε καλέ μου Σάμαν μου, να συνωμοτήσουν οι προσωπικοί μας παρατηρητές και να σμίξουμε!

      Εδώ ότι έχω βρει μέχρι τώρα για τα αδέρφια μας, όπου κάποια ίσως είναι κάτι άλλο, αλλά τα περισσότερα θαρρώ πως είναι:

      https://youtu.be/Ba6oiZdL-7E
      https://youtu.be/Nhz_po0L5no
      https://youtu.be/MGce3Zk_ESc
      https://youtu.be/FMRPOMCGohw
      https://youtu.be/brBK5qh8q5M

      Να είστε όλοι καλά!

     2. Lycan!!!!

      TA BINTEO AYTA ΔΕΝ ΔΙΧΝΟΥΝ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΡ!!!!

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     3. Καλημερα saman σε σενα ,τους φιλους λυκαωνες και σε ολους τους αναγνωστες. Την αναγνωριστικη μου επισκεψη την εκανα , τελευταια φορα που παγωσε ηταν πριν 3 χρονια. Θα ξαναπαω φυσικα, δεξια η αριστερα ανεφερες τη δυτικη πλευρα….το υψος ειναι που με παιδευει! Δε το βαζω κατω ομως!
      Οσο για το κωδικα ανορθογραφιας που αναφερει παραπανω ο φιλος eretrianos ,αποτελει και δικη μου επιθυμια και το μονο που ευχομαι τοτε ειναι μια συναντηση!
      Συνεχισε να αναβεις φωτιες στα φτωχα μας μυαλα!

 5. ΣΑΜΑΝ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΣ!!ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΣΑΝ ΟΡΑΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΙ ΗΤΑΝ,ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ!!ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΦΡΑΣΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΑΡΤ 30!!ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΙΝ-ΜΕΡΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΙ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΣ,ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟ ΕΓΩ ΤΟ ΟΚ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ!!!ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ!!

  ΣΑΜΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ LOCKRAN LOCKRAN ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!.
  ΑΥΤΑ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!
  ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!ΟΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!

  1. peggy2015!!!!

   Ο ΛΟΚΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΟΠΟΣ ΕΧΟΥΝ …..ΙΣΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ…ΙΣΟΣ!!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ….!!!!

   ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!!

   ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ…ΑΣΤΩ ΝΑ ΚΙΛΥΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ….ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ….!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ!!!Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ!!ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΛΕΕΙ!!ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο GKKL ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΛΕΕΙ!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ!!ΑΛΛΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ!!ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΜΑΙ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ,ΝΑ ΨΑΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!!ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΕΔΕΨΕΙ!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

    1. ΣΑΜΑΝ,ΑΚΟΥ,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!!ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ:Η.Π.Α.(ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙΑ),ΡΩΣΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΙΡΑΝ,ΙΡΑΚ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ISIS ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ(ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΤΟΣ,ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)!!!!!
     ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Ο Ο.Η.Ε. ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!!ΑΡΑ,ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…..!!!!

     ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΕ!!!

     1. peggy2015!!!!

      ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!

      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

    1. ΕΕΕ,ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΣΑΜΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ,ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ…!!!
     ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ…
     ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙΡΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΜΕ ΑΙΩΝΑΣ!!!ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΑ…

     ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ,Ε,GKKL!!!

   2. ΣΑΜΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ….!!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΠΑΤΗΣΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!!!
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙΤΗΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΡΕΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΞΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ!!!

    ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ…!!!!ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΑ….!!!!ΑΛΛΟ ΕΨΑΧΝΑ ΑΛΛΟ ΕΜΑΘΑ…!!!!ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ….!!!

 6. ΣΑΜΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΘΡΟ,ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ!!
  ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ:ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΙΑΤΡΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ?!?

 7. Υπάρχει ένας οικισμός εκεί κοντά στην Ιεράπετρα που τον κατοικούσαν Νάνοι καθώς και παραδώσεις για χαράδρες με κριμένους θησαυρούς και μυστικές εισόδους και επιδρομές από πειρατές….
  Τα λέμε !!!!

Αφήστε μια απάντηση