ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ( !!;!! ) ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ!!;!! ΜΑΓΙΣΣΕΣ!!!! Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!;!! ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ( !!;!! ) ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ!!;!! ΜΑΓΙΣΣΕΣ!!!! Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!;!! ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!

 

Σαν ερευνητής του παράξενου, του υπερφυσικού αλλά και του περίεργου τόσα χρόνια ερευνών έχουν δει πολλά τα μάτια μου!!!! Τόσα πολλά που κάποιες φορές σκέφτομαι ότι άμα σας πω ή σας δείξω τι έχω φωτογραφήσει στην ζωή μου θα με περάσετε για τρελό ή απατεώνα ή ακόμα και για κατασκευαστή μύθων και συνομωσιών!!!! Είναι δύσκολο να μιλάς για κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι γνωστά στον κόσμο!!!! Ειδικά όταν πρόκειται για κάποιους ανθρώπους όπου δείχνουν να μην είναι άνθρωποι από περιστατικά όπως:

Να πέφτουν από κτήρια και χωρίς να πάθουν κάτι να σηκώνονται άνετοι και να φεύγουν, να πέφτουν μέσα στην φωτιά για ώρα και να μην καίγονται, να πέφτουν από αεροπλάνα και να μην παθαίνουν τίποτα κτλ. κτλ.….!!!! Σας φαίνεται απίστευτο ε!;! Και γω όταν πρώτο είδα τέτοια περιστατικά στην ζωή μου…δυστυχώς όμως ποτέ δεν κατάφερα να βιντεοσκοπήσω κάτι τέτοιο…..!!!! Τώρα όμως αυτό έχει γίνει….βιντεοσκοπήθηκε τέτοια περίπτωση…. Η οποία πρόκειται για δύο αδελφές( !;!) από την Σουηδία όπως λένε οι Βρετανικές αρχές!!!!

Τα ονόματα των αδελφών δεν θα τα αναφέρω τα αναφέρουν τα βίντεο και ο λόγος είναι ότι η Βρετανική κυβέρνηση είχε κάνει ανακοίνωση ότι θα διώκονται όσοι το κάνουν διότι πρόκειται από όσο ανακάλυψαν στο τέλος για δύο αδελφές με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα!!!! Βέβαια δεν μας λένε πως επέζησαν από τα σκληρά χτυπήματα αυτοκινήτων που δέχθηκαν όταν έπεσαν επάνω τους στην εθνική οδό ή ακόμα πως μια από τις δύο όταν την πάτησε κυριολεκτικά μια νταλίκα και θα έπρεπε να είχε πεθάνει από τα τραύματα της να είναι μια χαρά σήμερα!;!

Μια περίληψη για εσάς που δεν ξέρετε αγγλικά προτού δείτε τα βίντεο:

Δύο γυναίκες πέρυσι βρέθηκαν να είναι σε μια από τις εθνικές οδούς της Βρετανίας!!!! Στα καλά καθούμενα και ενώ ήταν πεζές διέσχισαν την μια λουρίδα πέρασαν τα κιγκλιδώματα και έπεσαν επάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα τα οποία ερχόντουσαν με μεγάλη ταχύτητα!!!! Όλα έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας!!!! Η τροχαία αμέσως πήγε στο σημείο όπου με έκπληξη είδαν ότι ήταν μια χαρά και μάλιστα τσακωνόντουσαν με κάποιους εκεί όπως θα δείτε στο βίντεο!!!! Αμέσως ενεπλάκη η τροχαία για περεταίρω εξηγήσεις όπου μπροστά στα μάτια τους η μια από τις γυναίκες ξανά βούτηξε στον δρόμο όπου και την χτυπά και πάλι ένα αυτοκίνητο, αμέσως μετά η άλλη γυναίκα κάνει το ίδιο ξεφεύγοντας των αστυνομικών και την χτυπά αλλά και την πατάει στην κυριολεξία μια νταλίκα ….. δείτε λοιπόν τα βίντεο και συνεχίζω μετά από αυτά:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UpUoQaAuptc[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bfPB_7_H2T4&list=PLAB0EwmxxUxqgST3gJ-ydoSuDcMGqzN0p[/youtube]

 

Πάθατε ε!;! μακάρι να ήταν η μόνη περίπτωση…υπάρχουν και άλλες!!!! Αλήθεια σας λέω που με το καιρό θα σας δείξω!!!! Πέρασαν από κάθε είδους ιατρικής εξέτασης και βρέθηκαν καθαρές ακόμα και τα χτυπήματα τα οποία είχαν υποστεί ειδικά η μια που πατήθηκε από την 18τροχη νταλίκα δεν υπήρχαν μετά από λίγο …..( !!!;;;!!! ) και όμως ούτε σε άσυλο στάλθηκαν ούτε σε κάποιο ειδικό κέντρο αλλά μετά από την περιποίηση των αρχών αφέθηκαν ελεύθερες να γυρίσουν στην ώρα τους!!!!

Το λοιπόν!;! Ποιο λοιπόν όμως!;! Διότι τα πράγματα αν τα δει κάποιος με άλλο μάτι εκτός ότι είναι άφθαρτες και ίσως και αθάνατες  δείχνει ότι δεν έχει να κάνει με απλούς ανθρώπους!!!! Κάποιοι λοιπόν από τους ερευνητές μιλάνε και λένε ότι πρόκειται για εξωγήινες αδελφές, κάποιοι άλλοι για μάγισσες, κάποιοι άλλοι ότι πρόκειται για Χρονίρ ( άμα δεν ξέρετε τι είναι τα Χρονίρ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο για αυτά ΕΔΩ!!!! ) μα εγώ δεν πιστεύω ότι είναι Χρονίρ…., ίσως να είναι από κάποιους παράλληλους κόσμους ή άλλες διαστάσεις, ή τι άλλο θα μπορούσε όμως να είναι!;! Διότι απλοί άνθρωποι δεν νομίζω να είναι και από ότι είδατε ούτε και εσείς θα το νομίζετε πλέον!!!!

Η στάση τους, τα λεγόμενα τους, η συμπεριφορά τους, οι κινήσεις τους, δείχνουν διαταραγμένες γυναίκες όπου έχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα!!!! Είναι όμως έτσι!;! Ας πούμε ότι είναι έτσι όμως τα άλλα πως δικαιολογούνται ειδικά κάποια τα οποία είναι πολύ περίεργα…. Όπως δεν λένε να αφήσουν τα σακβουαγιάζ από τα χέρια τους στο τέλος των βίντεο λες και κουβαλάνε κάτι το μοναδικό, μάλιστα οι αφηγητές κάνουν λόγο ότι κρατάνε τα σακβουαγιάζ λες και έχουν βόμβα μέσα τους!!!! Από εκεί που ήταν εξαγριωμένες και χαμένες στις αρχές άρχισαν να γίνονται φιλικές και καλές τόσο που στο τέλος έγιναν σαν να ήταν οι καλύτεροι φίλοι μαζί τους …..!!!! Ακόμα και κάποιοι αστυνομικοί που ήταν μπροστά στο συμβάν αναφέρουν στα βίντεο ότι μέχρι και σήμερα δεν έχουν καταλάβει με το τι είχαν να κάνουν!!!!

Παρόλο ότι αυτό το συμβάν έχει γίνει και έχει δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο στα ΜΜΕ δεν έχει αναφερθεί παρά μετά από κάποιο καιρό τελείως ως ψηλά γράμματα σαν να μην είχε γίνει κάτι το τραγικό!!!! Τι ήταν αυτές οι δύο γυναίκες!;! Γιατί δεν τις κράτησαν μην τυχόν ξανά κάνουν το ίδιο πράγμα ( το οποίο και δεν έγινε )!!;!!

Τι λένε κάποιοι ερευνητές του θέματος:

Λένε λοιπόν ότι είχαν να κάνουν με δύο εξωγήινες αδελφές όπου είναι υβρίδια!!!! Δηλαδή ότι ένας από τους γονείς ήταν εξωγήινος!!!!

Άλλοι λένε ότι είναι μάγισσες και ότι είναι ένα απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο ότι υπήρχαν αλλά και ακόμα μέχρι και στις μέρες μας υπάρχουν!!!!

Άλλοι λένε ότι πρόκειται για κάποιο πείραμα γενετικό που πήγε στραβά και το είχαν σκάσει από την μονάδα ερευνών!!!!

Άλλοι λένε ότι πρόκειται για διαταραγμένα άτομα τα οποία ήταν πολύ τυχερά στην ζωή τους και επέζησαν από τέτοιου είδους ατυχημάτων, όπως ότι η νταλίκα δεν πάτησε την γυναίκα την μια για τα καλά ( πράγμα που δεν έγινε ) ή ότι τα χτυπήματα που δέχθηκαν από τα αυτοκίνητα ήταν απαλά ( ούτε και αυτό ισχύει ), μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο για περίπτωση σπάνια όπου τραύματα ανθρώπων αυτό θεραπεύονται πολύ γρήγορα!!!! Εδώ όμως μιλάμε για ρεκόρ γκίνες ως αυτό θεραπεία!!!!

Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά τι ήταν αυτές οι γυναίκες!;! Κανείς!!!! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το να λεμέ θεωρίες περί ονείρων θερινής νυκτός!!!! Που είναι σήμερα αυτές οι γυναίκες!;! Κανείς δεν γνωρίζει….

Καταλαβαίνετε  τώρα όταν λέω ποιο πάνω ότι άμα σας πω τι έχω δει ή φωτογραφήσει ότι κατά κάποιο τρόπο θα με πάρουν με τις πέτρες έτσι!;!  Μετά όμως από τον ντόρο που έγινε στο διαδίκτυο η << Παγκόσμια Ελίτ >> ποια να είναι άραγε αυτοί!;! Διαμόρφωσαν κάποιες άλλες εκδοχές όπου λένε τα εξής στα παρακάτω βίντεο που θα δείτε για αυτήν την περίπτωση!!!! Ότι μια από τις αδελφές πέθανε!!!! Και ότι η άλλη δικάστηκε για τον θάνατο της αδελφή στης όπου και κλείστηκε σε ψυχιατρείο για 5 χρόνια!!!! Μάλιστα ότι ο δικαστής δήλωσε ότι δεν είχε ξανά βρεθεί σε τέτοια περίπτωση…. Οι ψυχίατροι όπου μάλιστα κάνουν λόγο όπου εξέτασαν την μια διότι η άλλη είχε πεθάνει λένε ένα σορό θεωρίες το τι μπορεί να έχει η απομείνουσα αδελφή!!!! Δείτε και αυτά τα βίντεο και τα λεμέ μετά:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nb8vX300x3M[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xTUi1uYwvto[/youtube]

 

Αν κάποιος παρατηρήσει στα βίντεο τα πρώτα αλλά και στο τρίτο δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια από την μια αδελφή στην άλλην όπου η μια εσκεμμένα θέλει να σκοτώσει την άλλη!!!! Άραγε με τι κατηγορίες την δίκασαν αν την δίκασαν διότι πολλοί είναι αυτοί οι ερευνητές που λένε ότι δεν δικάστηκε η αδελφή και ότι όλα αυτά είναι μια κάλυψη από τους << Ιλλουμινάτοι >> για να μην καταλάβει ο κόσμος τι κυκλοφορεί ανάμεσα στους ανθρώπους!!!! Είναι όμως έτσι!;!στο δεύτερο βίντεο αν και τα λέει κάπως μπερδεμένα μας δείχνει ότι φεύγουν τελικά εφόσον έχουν γίνει καλά στα άλλα όμως όχι!!!! Τι μπορεί κάποιος να πιστέψει από αυτά!;! Ποια είναι η αλήθεια σε αυτό το θέμα!;!

Κάποιοι  άλλοι ερευνητές λένε ότι από αυτήν την τραγική κατάσταση κάποιοι επιτήδειοι έτρεξαν να εκμεταλλευτούν τα βίντεο και να ανακοινώσουν ότι πρόκειται για εξωγήινες αδελφές ή μάγισσες ενώ δεν ήταν έτσι και ότι πρόκειται για μια περίπτωση βαριάς σχιζοφρένιας!!!! Να το δεχθώ…υπάρχουν όμως πολλά ερωτηματικά τα οποία θα θέσω τώρα αμέσως!!!!

Α) Που ήταν αυτές οι γυναίκες με την βαριά σχιζοφρένια πριν το συμβάν!;!

Β) Πως έφτασαν μέχρι εκεί!;!

Γ) Γιατί αποφάσισαν να πέσουν στις ρόδες των αυτοκινήτων!;!

Δ) Γιατί λένε ότι η μια αδελφή ήθελε να σκοτώσει την άλλη εφόσον τα βίντεο δεν δείχνουν κάτι τέτοιο!;! Αλλά δείχνουν ότι και οι δυο πηδάνε αυτόνομα στην άσφαλτο στα καλά καθούμενα!!!!

Ε) Γιατί ενώ μπροστά στις κάμερες έγινε το συμβάν τα άλλα δυο βίντεο λένε τελείως διαφορετικά πράγματα από τα πρώτα ή ακόμα και μπερδεμένα!;!

Αν συνεχίσω με τις ερωτήσεις για αυτήν την περίπτωση θα τραβήξει πολύ, το θέμα είναι πολύ περίεργο από μόνο του… Ειδικά με την νταλίκα…… δεν θα πω άλλα!!!! Αν με ρωτήσετε εμένα τώρα το τι πιστεύω για όλο αυτό το θέμα θα σας πω τα εξής:

Εγώ είμαι ερευνητής του παράξενου όλη αυτή η υπόθεση είναι πολύ παράξενη!!!! Το τι έχει γίνει από την στιγμή που τις συλλάβανε…με συγχωρείται τις περιθάλψανε και μετά δεν μπορώ να το γνωρίζω!!!! Το να κάνω εικασίες μπορώ χίλιες δυο!!!! Ποιος έχει δίκιο στο αν πρόκειται για κάτι το παράξενο ή το περίεργο αυτό και πάλι φαίνεται στα βίντεο….οπότε καταλαβαίνεται και από μόνοι σας!!!! Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι πρόκειται για μια πολύ μα για πάρα πολύ περίεργη υπόθεση χωρίς να υπάρχει μια λογική εξήγηση….από αυτές τις δυο γυναίκες( !!!!;;;;!!!! ) όπου τις ονόμασαν εξωγήινες αδελφές  ή μάγισσες!!!! Προτού κλείσω το άρθρο αυτό θα ήθελα να σα πω να δείτε το πρόσωπο της αδελφής που λένε ότι έζησε στα πρώτα βίντεο και δείτε το μετά στο τρίτο βίντεο….!!!!

Τώρα το τι θέλετε να πιστέψετε εσείς!;! Εσείς όμως και όχι εγώ ή όλοι οι άλλοι αυτό είναι μόνο στην δικιά σας κρίση!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


12 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ( !!;!! ) ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ!!;!! ΜΑΓΙΣΣΕΣ!!!! Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!;!! ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!

 1. Στο 9:13 λεπτο του πρώτου βίντεο μια απο τις δυο γυναίκες λέει “they’re gonna steal my organs” (“θα πάρουν τα όργανα μου”) πιο μετά ζητάει βοήθεια, φωνάζει ότι αυτοί δεν είναι η αστυνομία και στο επόμενο βίντεο part 2 λέει στην αρχή ότι δεν την προστατεύουν(“you are not protecting me”) [ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται σε μένα].
  Τώρα μπορούν να υπάρξουν και άλλες εξηγήσεις από όσες ανέφερες Saman Lycan δηλ. απο το να είναι εξωγήινες ή να είναι μάγισσες. Ακόμη, επειδή λένε ότι είναι αδερφές δίδυμες μπορεί να μήν ισχύει ή να μην ισχύει πλήρως(δηλ. να είναι κλόνοι).
  Τώρα εγώ προσωπικά, επειδή αποδήχτηκε απο τα βίντεο και όχι μόνο το ότι αντέχουν δυνατά χτυπήματα(φαίνεται από τα αμάξια που τις χτύπησαν) και ότι έχουν μεγάλη δύναμη απο το φυσιολογικό(φαίνεται από τους πολλούς τους αστυνομικούς που χρειάστηκε να τις κρατήσουν). Επομένως, δεν είναι πιθανό να έχουν Folie à deux ή αλλιώς Επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή και ταυτόχρονα να έχουν και τα παραπάνω.
  Θα κάνω λοιπόν την εικασία ότι αυτές είναι από κάποια προγράμματα ή πειράματα που πιστεύω πως κάνει η ελιτ ή έχει κάνει εκείνο τον καιρό, τον Μάιο του 2008(Project MKUltra, Project Monarch… κτλ).
  Έτσι θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε και γιατί τρέχουν απρόσεκτα, τρέχουν για τη ζωή τους, δεν είναι σίγουρες αν πράγματι αυτοί που τις κρατάνε ώς αστυνομία είναι η πραγματική αστυνομία και ακόμα και όταν νομίζουν πως είναι οι πραγματικοί, υποστηρίζουν ότι “δεν μπορούν να τις προστατέψουν”.!..! …από τους μυστικούς πράκτορες της ελιτ οι οποίοι όπως όλοι γνωρίζουμε μπορούν να προσποιηθούν τον οποιονδήποτε. -Αυτή είναι η γνώμη μου-
  ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ(εκτός από αυτά που ήδη ανέφερες Saman), στο 5:51 λεπτό του πρώτου βίντεο ένας αστυνόμικός ή “αστυνομικός” λέει “it’s ok Nona stay where you are”. Γιατί την φωνάζει Νόνα !?!??!! και πιο μετά ρωτάει ο ένας “are they irish?” και αμέσως απαντάει ο άλλος “no they are swedish!” …. πώς το ήξεραν ήδη αυτό?!?
  Γενικά, η όλη ιστορία μοιάζει να είναι φτιαχτή λόγω της πληθώρας ερωτημάτων και της έλλειψης πληροφοριών για τα δυο αυτά άτομα και να είναι ένα κάλυμα για το τι πραγματικά συμβαίνει.

  1. Lycan Researcher!!!!

   ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!;! ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΤΙ!!!!

   ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ….ΑΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣ!!!!

   Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ…..ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!!!

   ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Saman κάτι ίσως άσχετο. Ποιά είναι η γνώμη σου για το deep web? Παρατήρησα ότι δεν έχεις κάνει άρθρο και ίσως δεν έχεις αναφερθεί ποτέ για αυτο το θέμα. Σχετίζεται ή αλλιώς υπάρχει κάποια πραγματική και όχι ψεύτικη πληροφορία για τους εξωγηινους-εσωγηινους και γενικότερα με το (πραγματικό) παράξενο και υπερφυσικό (και όχι τα τρολαρίσματα ή τις ψυχασθένειες-γιατί αυτά εξηγούνται)έκτος από όλα τα άλλα…?!? Εγώ φανταζομαι πως ναι! Εφόσον δεχτούμε πως δεν υπάρχει περιορισμός πληροφοριών. Το ίδιο βεβαια θα μπορούσαμε να πουμε και για το επιφανειακό web-υπάρχει έκφραση γνωμης μέσα από τα forums,… κτλ όπως όλοι λένε! Τι λες εσύ?

    1. Lycan Researcher!!!!!

     ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!;!

     ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…. To Deep Web (επίσης γνωστό και ως Deepnet, Undernet, το αόρατο Web ή το κρυμμένο Web) αναφέρεται στο περιεχόμενο του World Wide Web που δεν ανήκει στον Επιφανειακό Web (Surface Web), το οποίο δεικτοδοτείται από μία συνηθισμένη μηχανή αναζήτησης.
     Ο Mike Bergman, ιδρυτής του BrightPlanet, που επινόησε τη φράση, είχε πει πως το να ψάχνει κανείς στο Internet σήμερα είναι σαν να σέρνει ένα δίχτυ στην επιφάνεια του ωκεανού: πολλά μπορεί να πιαστούν στο δίχτυ, αλλά υπάρχει ένας πλούτος πληροφοριών που βρίσκονται βαθιά και επομένως δεν μπορούν να πιαστούν. Οι περισσότερες πληροφορίες του Web είναι θαμμένες μέσα σε ιστότοπους με δυναμικά παραγόμενες ιστοσελίδες, και οι συνηθισμένες μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να τις εντοπίσουν. Οι παραδοσιακές μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να ανακτήσουν το περιεχόμενο του deep Web. Αυτές οι σελίδες δεν υπάρχουν μέχρι να δημιουργηθούν δυναμικά ως το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης αναζήτησης. Το deep Web είναι αρκετές τάξεις μεγέθους μεγαλύτερο από το επιφανειακό Web.

     ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ….. ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ …:Σύμφωνα με εκτιμήσεις που έγιναν σε μία μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, Μπέρκλεϋ (University of California, Berkeley) το 2001, το deep Web αποτελείται περίπου από 91.000 terabytes. Αντίθετα το επιφανειακό Web (που είναι εύκολα προσπελάσιμο από τις μηχανές αναζήτησης) είναι περίπου 167 terabytes. Η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, υπολογίστηκε πως το 1997 είχε 3.000 terabytes. Το 2011, το YouTube υπολογίζεται ότι είχε αποθηκευμένα περίπου 200 εκατομμύρια βίντεο, συνολικού μεγέθους 5 petabytes ή 5000 terabytes. Ο υπολογισμός του μεγέθους του web διαφέρει από πηγή σε πηγή και έτσι υπάρχει ένα μεγάλο περιθώριο λάθους και κανένας αριθμός δε μπορεί να θεωρηθεί ως ακριβής. Ωστόσο σχετικά με τον αριθμό των πηγών του deep Web υπάρχουν πιο ακριβείς εκτιμήσεις: Το 2004 ο He ανακάλυψε 300.000 deep web sites σε ολόκληρο το Web , και σύμφωνα με τον Shestakov, περίπου 14.000 deep web sites υπήρχαν στο Ρώσικο τμήμα του Web το 2006.

     ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ…..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: Οι πληροφορίες του Deep Web ανήκουν σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες:
     Δυναμικά παραγόμενο περιεχόμενο: δυναμικές ιστοσελίδες οι οποίες δημιουργούνται ως αποτέλεσμα της εκτέλεσης κάποιας επερώτησης (query) ή προσπελαύνονται μόνο μέσω κάποιας φόρμας.
     Μη συνδεδεμένο περιεχόμενο: ιστοσελίδες οι οποίες δεν περιέχουν συνδέσμους από άλλες ιστοσελίδες, εμποδίζοντας έτσι τα προγράμματα που κάνουν Web crawling να επισκεφθούν το περιεχόμενό τους.
     Ιδιωτικό Web: ιστότοποι που απαιτούν εγγραφή (registration) και κωδικό πρόσβασης.
     Περιεχόμενο περιορισμένης πρόσβασης: ιστότοποι που περιορίζουν την πρόσβαση στις σελίδες τους με τεχνικό τρόπο (π.χ. χρησιμοποιώντας το Robots Exclusion Standard, CAPTCHAs, ή το no-cache Pragma στις επικεφαλίδες του πρωτοκόλλου HTTP, τα οποία απαγορεύουν στις μηχανές αναζήτησης να πλοηγούνται στις ιστοσελίδες τους.
     Περιεχόμενο που δεν είναι σε μορφή HTML: κείμενα που συμπεριλαμβάνονται σε multimedia αρχεία (εικόνες ή video) ή που έχουν συγκεκριμένη μορφή την οποία δεν μπορούν να χειριστούν οι μηχανές αναζήτησης.
     Κείμενα που χρησιμοποιούν το παλαιότερο πρωτόκολλο Gopher και αρχεία που βρίσκονται σε διακομιστές FTP και τα οποία δεν μπορούν να εντοπιστούν από τις περισσότερες μηχανές αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google δεν δεικτοδοτούν ιστοσελίδες που βρίσκονται έξω από το πρωτόκολλο HTTP.

     ΧΜΜΜΜΜΜ ΓΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ….: Οι μηχανές αναζήτησης ανακαλύπτουν περιεχόμενο στο Web, χρησιμοποιώντας web crawlers που ακολουθούν συνδέσμους. Αυτή η τεχνική είναι ιδανική για να ανακαλύψει κανείς πληροφορίες στο Επιφανειακό Web (Surface Web) αλλά είναι αναποτελεσματική στην εύρεση πληροφοριών από το deep Web. Για παράδειγμα, αυτοί οι crawlers δεν προσπαθούν να βρουν δυναμικές ιστοσελίδες που προέρχονται από ερωτήματα σε βάσεις δεδομένων επειδή τα ερωτήματα αυτά θα ήταν θεωρητικά άπειρα.
     Το 2005, η Yahoo! έκανε ένα μικρό κομμάτι του deep Web ερευνήσιμο με τη χρήση των Yahoo! Subscriptions. Αυτή η μηχανή αναζήτησης ψάχνει μόνο μέσω λίγων συνδρομητικών ιστοτόπων. Κάποιοι τέτοιοι ιστότοποι εμφανίζουν όλο τους το περιεχόμενο στα robots των μηχανών αναζήτησης, έτσι ώστε να εμφανίζονται στις αναζητήσεις των χρηστών, αλλά μετά εμφανίζουν στους χρήστες μία σελίδα για login ή συνδρομή.

     ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ…. http://brightplanet.com/images/uploads/12550176481-deepwebwhitepaper.pdf
     ↑ Άλμα πάνω, στο: 2,0 2,1 Wright, Alex (2009-02-22). «Exploring a ‘Deep Web’ That Google Can’t Grasp». The New York Times. Ανακτήθηκε στις 2009-02-23.
     ↑ Άλμα πάνω, στο: 3,0 3,1 Bergman, Michael K (August 2001). «The Deep Web: Surfacing Hidden Value». The Journal of Electronic Publishing 7 (1). doi:10.3998/3336451.0007.104.
     Άλμα πάνω ↑ Michael, Lesk. “How much information is there in the world?”. Retrieved on 2009-02-24.
     Άλμα πάνω ↑ He, Bin; Patel, Mitesh; Zhang, Zhen; Chang, Kevin Chen-Chuan (May 2007). «Accessing the Deep Web: A Survey». Communications of the ACM (CACM) 50 (2): 94–101. doi:10.1145/1230819.1241670.
     Άλμα πάνω ↑ Denis Shestakov (2011). «Sampling the National Deep Web» (PDF). Proceedings of the 22nd International Conference on Database and Expert Systems Applications (DEXA). Springer, pp. 331-340. Ανακτήθηκε στις 2011-10-06.
     Άλμα πάνω ↑ pragma:no-cache/cache-control:no-cache «HTTP 1.1: Header Field Definitions (14.32 Pragma)». HTTP — Hypertext Transfer Protocol. World Wide Web Consortium. 1999. Ανακτήθηκε στις 2009-02-24.
     Άλμα πάνω ↑ «Gopher — DeepGeek». http://www.talkgeektome.us. 29 November 2009. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 25 July 2011. Ανακτήθηκε στις 25 Juli 2011.

     ΚΑΙ ΔΩ…. Barker, Joe (Jan 2004), «Invisible Web: What it is, Why it exists, How to find it, and its inherent ambiguity», Teaching Library Internet Workshops, Berkeley, CA, USA: UC.
     Gruchawka, Steve (June 2006), How-To Guide to the Deep Web.
     Hamilton, Nigel (2003), The Mechanics of a Deep Net Metasearch Engine, 12th World Wide Web Conference.
     He, Bin (2003). «Statistical Schema Matching across Web Query Interfaces» (PDF). Proceedings of the 2003 ACM SIGMOD International Conference on Management of Data.
     Ipeirotis, Panagiotis G. (2001). «Probe, Count, and Classify: Categorizing Hidden-Web Databases» (PDF). Proceedings of the 2001 ACM SIGMOD International Conference on Management of Data, pp. 67–78.
     King, John D.; Li, Yuefeng; Tao, Daniel; Nayak, Richi (November 2007). «Mining World Knowledge for Analysis of Search Engine Content» (PDF). Web Intelligence and Agent Systems: an International Journal 5 (3): 233–53.
     McCown, Frank; Liu, Xiaoming; Nelson, Michael L; Zubair, Mohammad (Mar/Apr 2006). «Search Engine Coverage of the OAI-PMH Corpus» (PDF). IEEE Internet Computing 10 (2): 66–73. doi:10.1109/MIC.2006.41.
     Price, Gary; Sherman, Chris (July 2001). The Invisible Web: Uncovering Information Sources Search Engines Can’t See. CyberAge Books. ISBN 0-910965-51-X.
     Shestakov, Denis (June 2008). Search Interfaces on the Web: Querying and Characterizing. TUCS Doctoral Dissertations 104, University of Turku
     Wright, Alex (Mar 2004), In Search of the Deep Web, Salon.
     Caio, Noilson (Jul 2011), Introdução a invisible web.

     ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ…..ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ:

     http://osarena.net/faqs/odigos-toy-deep-web.html

     http://www.thehiddenwiki.net/el/

     http://securityzap.com/massive-deep-web-links-2015-updated-june-2015/

     http://smallbusiness.chron.com/advantages-disadvantages-risks-deep-search-engines-74087.html

     http://www.komando.com/tips/304161/dark-web-101-the-internets-dark-side-you-dont-know/all

     ΑΝ ΚΑΤΑΝΩΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ…. ΑΝ ΟΜΟΣ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΞΩ ΗΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΗΤΕ ΟΧΙ:

     The Mystery of the Strange Messages…. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 1957…ΨΑΧΤΩ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΗΔΗΠΟΤΕ…ΨΑΞΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 43 ΚΑΙ 88 ΚΑΝΕ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!;;!! ΕΣΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!!!! ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ ΟΠΟΣ ΛΥΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Deep Web!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ….!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Ποοοοοοο υπαρχουν και τέτοιοι π είναι και αυθαρτοι και αθάνατοι!Είναι σίγουρα φιλικές?Αλλα τα χρονιρ όπως λες μπορούν να είναι αυθαρτα απο αυτά π λες εγώ ήξερα οτι απλα μπορούν να τηλεμεταφερθουν πολύ γρήγορα δν καταλαβα

     1. Συγνώμη π σε ταλεπορω αλλά το χμμμ είναι ναι η όχι η απλα λες χμμμ και άντε γεια αχα

 3. Πολύ ωραίο άρθρο όπως πάντα!! Όσον αφορά τα βίντεο είναι πράγματι απίστευτα..θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι σίγουρα εξωγήινες!, αν και πιστεύω ότι είναι μια πολύ!! καλή επίδειξη των δυνατοτήτων ή μάλλον της δύναμης της άρχουσας τάξης.Όπως και να ΄χει είναι ένα ενδιαφέρον περιστατικό.

Αφήστε μια απάντηση