ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

N.A.S.A.

ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

Πανοραμική φωτογραφία στον Άρη εντόπισε ένα εξωγήινο κρανίο!!!!  Σε ένα κρατήρα που έγινε πριν δισεκατομμύρια χρόνια,  το μηχανοκίνητο τηλεκατευθυνόμενο όχημα της NASA Rover, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις φωτογραφήσεις από την πανοραμική κάμερα (Pancam) στον Άρη.

Η εξερεύνηση Opportunity της NASA Rover δείχνει το κατακόκκινο έδαφος γύρω από την προεξοχή του κρατήρα όπου η μακρόβια εξερεύνηση ( όχημα ) πέρασε τον πιο πρόσφατο χειμώνα του Άρη .

Αυτή η σκηνή, που καταγράφτηκε είναι από τον ιστό-mounted με έγχρωμη κάμερα που περιλαμβάνει το ηλιακό του ρόβερ και συστοιχίες από το κατάστρωμα σε πρώτο πλάνο, παρέχει μια αίσθηση που κάθεται στην κορυφή της Rover με θέα.

Το νέο πανόραμα παρουσιάζεται σε ψευδές χρώμα για να δώσει έμφαση στις διαφορές μεταξύ των υλικών στη σκηνή.

Η απελευθέρωσή της αυτή την εβδομάδα συμπίπτει με δύο ορόσημα: Ευκαιρία ολοκλήρωση 3000 η ημέρα του Άρη στις 2 Ιουλίου, και η NASA συνεχίζει τα τελευταία 15 χρόνια παρουσίας των ρομπότ στον Άρη στις 4 Ιουλίου.

Η θέα προσφέρει πλούσιο γεωλογικό πλαίσιο για τη λεπτομερή εργασία και χημικά ορυκτά και ότι η ομάδα έκανε  διαχύσεις στο Greeley Haven τον πέμπτο Άρη χειμώνα του ρόβερ, καθώς και μια θεαματική λεπτομερή εικόνα του μεγαλύτερου κρατήρα.

Αλλά μετά από την ανάλυση της εικόνας, πρόσφερε μια άλλη εκπληκτική λεπτομέρεια κάτι που μοιάζει με κρανίο εξωγήινου. Αν και πολλοί από τους ερευνητές λένε ότι είναι κρανίο η  NASA ευθέος το αρνείται….. όπως πάντα!!!! Οι φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο στις 6 Ιουλίου 2012. Δείτε τις φωτογραφίες και αποφασίστε εσείς το γιατί πρόκειται. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και να θυμάστε.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BsO3Rco-2Jo[/youtube]

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση