ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

N.A.S.A. ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

H ΝΑSA εξέδωσε την εξής λιτή και αινιγματική ανακοίνωση για όλη αυτήν την τραγική στιγμή:

<< Η τροχιά του μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία ήταν σημαντικά διαφορετική από την τροχιά του αστεροειδή 2012 DA14 γεγονός που δεν συνδέει με κανένα τρόπο τον πρώτο μετεωρίτη με τον DA14 >>.

Οι πληροφορίες εξακολουθούν να συλλέγονται σχετικά με τον μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία και οποιαδήποτε ανάλυση του γεγονότος είναι πρόωρη για να γίνει προς το παρόν αν και κάποιοι επίσημοι εξ αρχής μίλησαν για μη μετεωρίτες…… ύστερα από λίγο ανακάλεσαν!!!!

Στο οπτικό υλικό του μετεωρίτη φαίνεται ότι περνά από αριστερά προς δεξιά σε σχέση με τον Ήλιο όπου ανατέλλει, αυτό είναι κάτι που σημαίνει ότι ταξιδεύει από το βορά προς το νότο. Η τροχιά όμως του DA14 κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση: Από το νότο προς ντο βορά όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία spaceweather!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qrWRtc4t0eU[/youtube]

Με άλλα λόγια η NASA περιορίζεται ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!!! ) στο να πει ότι δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που έπεσε στη Ρωσία ούτε έχουμε νεότερα στοιχεία και ο DA14 έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση!!!!

Κρίσιμα ερωτήματα γεννιούνται από το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση ούτε από τη ΝASA, αλλά και ούτε από την Roscosmos για τους μετεωρίτες που κτύπησαν σήμερα την περιοχή Τσελύαμπινσκ των Ουραλίων και κυρίως από τον αινιγματικό ισχυρισμό τους ότι δεν έχει σχέση το κύμα των μετεωριτών με τον αστεροειδή 2012DA14 ο οποίος σήμερα πρόκειται να περάσει απόσταση αναπνοής  από τη Γη.

Αυτό που ισχυρίζονται NASA και Roscosmos έχει πιθανότητα πολύ χαμηλότερη του ενός δισεκατομμυρίου:

Δηλαδή μετεωρίτες να κτυπήσουν τη Γη από άλλη κατεύθυνση και ταυτοχρόνως ένας αστεροειδής να περάσει σε τόσο μικρή απόσταση από την Γη. Δηλαδή:

Προφανώς απέκρυψαν για ευνόητους λόγους ότι ο DA14 έχει << συνοδά σώματα >>, δηλαδή ότι υπάρχει νέφος μετεωριτών γύρω του, το οποίο προηγείται του αστεροειδή, αλλά και έπεται αυτού. Αν και είναι σπάνιο φαινόμενο είναι υπαρκτό!!!!

Στα νεότερα χρόνια, είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται τόσες ζημιές σε έξι συνολικά πόλεις και τουλάχιστον 800 άνθρωποι να τραυματιστούν!!!! Όλες οι προβλέψεις της NASA για τον DA14 ο οποίος ανακαλύφθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 2012 από ερασιτέχνες αστρονόμους του αστεροσκοπείου OAM Observatory, στην La Sagra της Ισπανίας και όχι από τη NASA βρισκόταν σε απόσταση 4,32 εκατ. χλμ λένε πως ο αστεροειδής δεν πρόκειται να χτυπήσει τη Γη, και ότι αυτός θα περάσει σε απόσταση 27.500 περίπου χιλιομέτρων στις 19:24 σήμερα το βράδυ την ώρα που θα βρίσκεται πάνω από την Ινδονησία.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TBdeMuSKhDc&[/youtube]

Το ίδιο εξακολουθούν να λένε και τώρα επιμένοντας πως παρακολουθούν τον αστεροειδή και η τροχιά του δεν έχει μεταβληθεί με κίνδυνο αυτός να συγκρουστεί με τη Γη. Μπορεί αυτό να είναι ορθό σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάζουν και όντως ο αστεροειδής να προσπεράσει τη Γη, πόσο όμως τυχαίο μπορεί να είναι η βροχή των μετεωριτών αυτών με τον DA14;

Πόσο πιθανό είναι να συμπέσουν δύο σώματα ένα των 50 έως και 70 μέτρων και 180.000 τόνων όπως είναι ο DA14 και ένα σαν αυτό που ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς ήταν την ίδια ημέρα;  Ένα σώμα τουλάχιστον σαν τον DA14 εμφανίζεται κάθε 40 με 50 χρόνια και συντρίβεται στη Γη, κάθε 1200 χρόνια. Περιττό δε, να προσθέσουμε πως ένα τόσο κοντινό πέρασμα στα 27.000 χλμ. είναι εξίσου σπάνιο.

Έτσι εάν ρωτούσατε τον οποιοδήποτε ειδικό πόσο πιθανό είναι έχουμε πτώση μετεωριτών και την προσέγγιση ενός αστεροειδή των 60 μέτρων ταυτόχρονα την ίδια ημέρα είναι σίγουρο πως θα γέλαγε. Και όμως αυτός ο μετεωρίτης που έπεσε στα Ουράλια και ήρθε σύμφωνα με δηλώσεις των Ρώσων από το πουθενά από την πλευρά του Ήλιου χωρίς να γίνει αντιληπτός έρχεται την ίδια ημέρα με τον DA14.

Γιατί η NASA με το περίφημο πρόγραμμα NEO (Near Earth Objects) όπου σε αυτό καταγράφονται όλα τα επικίνδυνα σώματα τα οποία πλησιάζουν τη Γη απέτυχε να καταγράψει την νέο αυτό μετεωρίτη και την είσοδό του στην ατμόσφαιρα;

Γιατί ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το τι ακριβώς και το κυριότερο τι μεγέθους ήταν το σώμα που έπεσε στα Ουράλια; Γιατί ακόμη δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα εάν ο DA14 έχει άλλα << σώματα >> που το συνοδεύουν; Και εν τέλει τι πιθανότητες υπάρχουν και άλλοι μετεωρίτες να κτυπήσουν τη Γη σχετιζόμενοι με την άφιξη του DA14;

Ο μετεωρίτης που έπεσε στην περιφέρεια Τσελύαμπινσκ ζύγιζε μερικές δεκάδες τόνους, ανακοίνωσε ο ανώτερος επιστημονικός λειτουργός του Παρατηρητηρίου του Πούλκοβο Σεργκέι Σμιρνόφ!!!!

<< Πρόκειται για πολύ φωτεινή σφαίρα, πολύ καλά ορατή στον πρωινό ουρανό, σώμα αρκετά μεγάλο με μάζα πολλών δεκάδων τόνων, όπως φαίνεται. Κατά τη πτώση του στην ατμόσφαιρα ένα τέτοιο σώμα αρχίζει να διασπάται, να γίνεται κομμάτια και η ταχύτητά του μετριέται σε χλμ. το δευτερόλεπτο >>, είπε ο Σμιρνόφ.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BybqfMYiu2I[/youtube]

Ο επιστήμονας τόνισε ότι η ανακάλυψη θραυσμάτων του μετεωρίτη θα βοηθήσει τους επιστήμονες να πάρουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Στρατιωτικοί ανακάλυψαν έναν κρατήρα περίπου έξι μέτρων σε διάμετρο, στο σημείο της υποτιθέμενης πτώσης του μετεωρίτη, κοντά στη λίμνη Τσερμπακούλ, ενημέρωσε εκπρόσωπος της Κεντρικής στρατιωτικής περιφέρειας. Η ραδιενέργεια στο σημείο της πτώσης βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ο μετεωρίτης όπου έπεσε στην περιφέρεια Τσελύαμπινσκ το πρωί στις 15 Φεβρουαρίου. Κατά την πτώση σημειώθηκε έκρηξη, εξαιτίας οποίας σε 300 σχεδόν κτήρια σε έξι πόλεις έσπασαν οι τζαμαρίες, ενώ επίσης σημειώθηκαν καταστροφές σε κτήρια. Πάνω από 500 άτομα τραυματίστηκαν, στην πλειοψηφία είναι χτυπήματα και κοψίματα. Πάνω από 400 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τρεις σοβαρά, από την πτώση μετεωριτών στην περιοχή των Ουραλίων, ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ. “Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 250 τραυματίες, από τους οποίους οι τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση”, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ζημιές έχουν καταγραφεί σε έξι πόλεις της περιοχής.

Βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο ίντερνετ δείχνει φλεγόμενους μετεωρίτες να διασχίζουν τον ουρανό σε μικρό ύψος και η πορεία τους να δείχνει ότι θα πέσουν στο έδαφος. Σε άλλο βίντεο, οι κάτοικοι παρατηρούν το φαινόμενο στον ουρανό πάνω από τα σπίτια τους και ακούγονται εκρήξεις. “Ο μετεωρίτης διασπάστηκε πάνω από τα Ουράλια και ανεφλέγη στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Κομμάτια του μετεωρίτη έπεσαν σε αραιοκατοικημένες ζώνες της περιοχής του Τσελύαμπινσκ”, ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων. «Σημειώθηκε βροχή μετεωριτών, χωρίς να πέσουν κομμάτια τους στη Γη. Ένας μετεωρίτης εξερράγη πάνω από την περιοχή του Τσελύαμπινσκ. Από το κρουστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια σε πολλές περιοχές», δήλωσε εκπρόσωπος του τοπικού υπουργείου Αντιμετώπισης Καταστροφών στο πρακτορείο Ιντερφάξ.

Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σχολείο του Τσελύαμπινσκ.

H ρωσική στρατηγική αεράμυνα για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου πέτυχε απευθείας  πήγμα σε ένα τεράστιο τμήμα του αστεροειδούς πρν πλήξει τις πόλεις της Σιβηρίας, ακούγεται ότι μπορεί να έπεφτε και στα περίχωρα της αχανούς Μόσχας αναφέρουν στρατιωτικές πηγές που μίλησαν στο πρακτορείο Russia Today. Το τμήμα αυτό επλήγη από προηγμένο ρωσικό αντιβαλλιστικό σύστημα, πριν ακόμα εισέλθει στην ατμόσφαιρα και πρέπει να είναι ένα από τα νέα συστήματα που έχουν εγκαταστήσει οι Ρώσοι το τελευταίο έτος γύρω από την Μόσχα, τα οποία αναχαιτίζουν τα οχήματα επανεισόδου πριν ακόμα αυτά μπουν στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με πηγές της διοίκησης στρατηγικής αεράμυνας της Ρωσίας μετά το πλήγμα “Ο μετεωρίτης διασπάστηκε πάνω από τα Ουράλια και ανεφλέγη στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Κομμάτια του μετεωρίτη έπεσαν σε αραιοκατοικημένες ζώνες της περιοχής του Τσελύαμπινσκ”, ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.  Aν κτυπούσε σε κατοικημένη πόλη θα την κατέστρεφε ολόκληρη και θα σκότωνε κάθε ζωντανό οργανισμό, καθώς υπολογιζόταν η ισχύς πρόσκρουσης σε 300 Kt.

[[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YlQH8jV7JuI[/youtube]

Το ποιο αινιγματικό ερώτημα από όλα είναι το τι ήταν τελικά!!!! Ήταν μετεωρίτης όπου και κατέρριψε η ρωσική αεράμυνα!;! Η ήταν κάτι άλλο!;! Αν ήταν κάτι άλλο τι μπορεί να ήταν αυτό!;! Αυτό σίγουρα δεν θα το μάθουμε ποτέ και ίσως και να το κουκουλώσουν με το να πουν ότι ήταν ενας μετεωρίτης τελικά!!!! Μπορεί όμως και να ήταν μετεωρίτης όπως λένε  μα αν ήταν τότε γιατί η NASA είπε:

<< ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ >>>

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


10 σκέψεις στο “ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

 1. Researcher!!!!

  ΑΝΑΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…….!!!!

  << Έχει ιδρυθεί απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες. - Δημιουργεί μάλιστα και προφητείες που προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για προσχεδιασμένα απο τους εξουσιαστές γεγονότα, με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών; - Όπως το Hollywood με τις ταινίες που προβάλει προετοιμάζει την κοινή γνώμη, ΄ετσι ακριβώς λειτουργούν και οι ”τεχνιτές” προφητείες ; Η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα τους μάλιστα είναι και ο Γέροντας Παΐσιος! Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ολόκληρο αναλυτικό τμήμα της μυστικής υπηρεσίας, το οποίο ασχολείται με ό,τι θεωρείται απόκρυφο ή μυστικιστικό, και προσπαθεί να «δέσει» το παζλ διαφόρων προφητικών παραδόσεων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, προκειμένου να τα εντάξει στη δική της αναλυτική διαδικασία. Μάλιστα αναφέρουν ότι η μυστική υπηρεσία της Αμερικής ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ κιόλας και προφητίες για να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ την κοινή γνώμη συγκεκριμένων χωρών με τον τρόπο που θέλει, για να καθοδηγήσει τις μάζες έτσι όπως επιτάσουν τα σχέδια της! Πρόσφατες αποκαλύψεις μάλιστα αναφέρουν ότι στη χώρα μας έχουν διαρεύσει κάποιες προφητείες απο συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων και μάλιστα χρησιμοποίησαν πρόσωπα του μοναχισμού για τον σκοπό αυτό μετά το θάνατό τους!… Έβαλαν δηλαδή στο στόμα των μοναχών προφητείες τις οποίες ουδέποτε είπαν ή έγραψαν σε κάποιο βιβλίο, με σκοπό να ΕΦΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ! Ποιά είναι όμως η αλήθεια; Θα μπορούσε όντως να ισχύει κάτι τέτοιο; Συγκεκριμένα μάρτυρες οι οποίοι επισκέφτηκαν τον Παϊσιο πριν 20 χρόνια μαρτυρούν ότι ο Παϊσιος ουδέποτε προφήτεψε με τόσες λεπτομέρειες τα πολιτικά τεκτενόμενα της εποχής μας, παρα μόνο δίδασκε τον Ορθόδοξο τρόπο ζωής και αναφερόταν μόνο σε κάποιες προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού… Τα ίδια άτομα αναρωτιούνται πως και απο που φερόμενες προφητείες που φέρεται ότι προφήτεψε ο Παϊσιος διέρευσαν στη δημοσιότητα… Ποιά είναι όμως η αλήθεια τελικά;…. μήπως ξένες μυστικές υπηρεσίες ”διέυρεσαν” κάποιες "τεχνιτές" προφητείες προς την κοινή γνώμη με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών ενώ κάποιοι εκδοτικοί οίκοι πλούτισαν ”προμοτάρωντας” συγκεκριμένους τίτλους βιβλίων; >>

  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…. ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Searcher!!!!

  ΣΥΧΑΊΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΎΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΨΕΥΤΗ!!!!

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Καλή σου μέρα Saman και σε όλους τους συνομιλητές/σχολιαστές!
  Πράγματι αν αναλογιστούμε την πιθανότητα της “σύμπτωσης” τότε καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ πιθανότερο να ήταν “κάτι άλλο” ή κάτι που εκτράπηκε – στάλθηκε έτσι ώστε να πέσει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στο συγκεκριμένο σημείο.
  Αν ακόμη λάβουμε υπόψη μας την είδηση (φήμη;;) πως στην Μόσχα παράλληλα (ή με την κάλυψη) της συνόδου G20 λαμβάνει χώρα και η σύνοδος μεταξύ Μαύρης και Λευκής αδελφότητας τότε οδηγούμαστε σε ακόμη πιο πιθανά σενάρια.
  Το μόνο σίγουρο που καταλαβαίνω είναι πως τα σημάδια για τα οποία σου είχαν πει όπως μας είπες έχουν αρχίσει να λαμβάνουν χώρα!!!!!

 4. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΈΕΙ Η NASA ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΤΗ ΉΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΌΤΙ ΚΆΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΆ ΜΑΤΙΆ ΆΡΑ ΞΈΡΕΙ ΤΙ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΊΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΉ.ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙΣ ΈΝΑ ΜΕΤΕΩΡΙΥΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΜΈΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΕ ΠΙΈΖΕΙ ΆΣΧΗΜΑ Ο ΧΡΌΝΟΣ ΚΑΙ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΆΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙ ΒΡΩ ΤΗΝ ΆΚΡΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΌΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΉΔΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΆΤΙ.ΝΑ ΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ!

 5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ…….ΑΚΟΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ…ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ….ΑΚΟΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΩΝ ΑΝΗΞΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ……ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑΜΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΕΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ…..ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΗΧΟΥΝ…..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ……ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ…!!!!

 6. SAMAN ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΉΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΏΣ;(ΝΟΜΙΖΩ ΝΑΙ).ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ,ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ ΌΠΩΣ ΕΊΠΕΣ ΚΑΙ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΓΕΡΆ.ΤΏΡΑ Ο ΧΡΌΝΟΣ ΚΥΛΆΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΊΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΦΎΠΝΙΣΗΣ ΈΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΜΌΝΙΣΗΣ(ΚΑΙ ΠΆΛΙ) ΜΕ ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΤΥΠΆΝΕ ΑΛΎΠΗΤΑ,ΕΠΕΙΔΉ ΤΟ ΉΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟ.ΈΤΣΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΕΙΣ ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΆΛΛΟ ΠΛΑΝΉΤΗ Η ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ.ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΆ ΜΑΚΡΙΆ,ΑΛΛΑ ΚΆΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ!

  1. Filanthrwpws!!!!

   ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!!

   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ……!!!!

   ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

   ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ << ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ >>!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση