ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ!!!!

 

Εδώ υπάρχει ένα μυστήριο με αυτήν την φωτογραφία η οποία έφερε την έκπληξη πολλών ανθρώπων όπου και είχαμε γράψει άρθρο για αυτήν!! Οποίος θέλει να διαβάσει και να συγκρίνει τις φωτογραφίες με τις καινούριες δεν έχει παρά να μπει σε αυτήν την διεύθυνση: http://www.invisiblelycans.gr/anthropoidi-ontotita-stin-sellini/

Όμως εμφανίστηκε στο youtube ( γιουτιούμπ ) ένα βιντεοσκοπημένο φωτογραφικό υλικό το οποίο δείχνει ανθρωποειδείς οντότητες στην σελήνη να περπατάνε!!!! Κάποιοι λένε ότι η οντότητα είναι ίδια με αυτήν στο πρώτο άρθρο ενώ η άλλη όχι!!!! Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι η ίδια οντότητα όπου έχει διανύσει μια μεγάλη απόσταση …… όπως και να έχει είναι ένα μεγάλο μυστήριο προτού όμως τελειώσει το βίντεο δείχνει τις εποχή εκείνη 1968 από την αποστολή Αpollo 8 με τις τότε φωτογραφίες μιας άλλη οντότητας !!

Πιστεύω ότι δεν θα λύσουμε ποτέ το μυστήριο αυτό δυστυχώς!!

Δείτε το βίντεο πράγματι οι φωτογραφίες της NASA αξίζουν χρήσεις προσοχής!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9wrTkK2p3B0[/youtube]

Μέχρι την επόμενη  φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


1 σκέψη στο “ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ!!!!

 1. ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!

  ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝASA KAI ΤΩΝ ΡΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ!;! ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΨΕΜΑ!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

  http://www.youtube.com/watch?v=I1gAvuGwweI

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση