ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑΡΟΥ 13/7/2013!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑΡΟΥ 13/7/2013!!!!

Αν και έχουν περάσει πολλές δεκαετίες από την πρώτη επίσημη εμφάνιση για τον μεγαλοπόδαρο κανείς κρυπτοζωολόγος δεν μπορεί ακόμα να αποδείξει την ύπαρξη του εκτός από κάποια βίντεο όπως αυτό αλλά και κάποιες φωτογραφίες. Αν και ο μεγαλοπόδαρος ήταν καθαρά Αμερικάνικο μυστήριο τα τελευταία δέκα με δεκαπέντε χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους και σε άλλα κράτη. Μερικά από αυτά είναι:

Κίνα

Ρωσία

Ουκρανία

Σερβία

Αλάσκα

Καναδά

Ινδονησία

Παταγονία

Βέβαια οι ποιο πολλές εμφανίσεις έχουν γίνει στις ΗΠΑ με απίστευτες μαρτυρίες…. Τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες έχουν καταφέρει και έχουν συλλέξει όπως λένε τρίχες από το πλάσμα όπου και έχουν ελεγχτεί με την μέθοδο του DNA και οι εξετάσεις έχουν δείξει ότι πρόκειται για ένα άγνωστο τελείως είδος στο ζωικό βασίλειο της γης!

Τρίχες από τον μεγαλοπόδαρο έχουν συλλεχτεί στο Γέλοου Στόουν των ΗΠΑ, Κίνα και Ινδονησία. Αυτό που έδειξαν οι εξετάσεις είναι ότι δεν πρόκειται για το ίδιο πλάσμα μα για διαφορετικά προβληματίζοντας περισσότερο τους επιστήμονες για την ύπαρξη αυτών των πλασμάτων! Για το που μπορεί να βρίσκονται άλλα και το πώς κρύβονται μέσα στα αχανή δάση και δεν μπορεί να τα βρει ο άνθρωπος!

Πολλοί είναι οι επιστήμονες που μιλάνε για μετεξέλιξη του Νεάντερνταλ άλλοι ότι πρόκειται  για ένα είδος σπάνιου πιθηκάνθρωπου άλλοι ότι πρόκειται για Λυκάωνες άλλοι ότι είναι από άλλες διαστάσεις ή ακόμα και από άλλους πλανήτες! Οι εξετάσεις όμως που έγιναν από τους επιστήμονες στις τρίχες αυτών των πλασμάτων λένε ότι πρόκειται για κάποιο είδος ζώου όπου δεν έχει καταγραφεί στο ζωικό βασίλειο χωρίς να ανήκει στους πιθήκους, Λύκους, ή αρκούδες και ότι πρόκειται για κάτι το τελείως καινούριο!

Δείτε λοιπόν αυτό το ολοκαίνουργιο video του θρυλικού Μεγαλοπόδαρου (BigFoot). Είναι αληθινό για τους ειδικούς  και αρκετά τρομακτικό, αφού το πλάσμα ουρλιάζει στον άνθρωπο που το καταγράφει, προφανώς για να τον κάνει να σταματήσει και να φύγει μακριά. Θεωρούμε πως το video είναι αληθινό με την σειρά μας . Δεν μπορούμε βέβαια να διακρίνουμε καλά τις λεπτομέρειες στο πρόσωπο του, αλλά προφανώς καταγράφηκε ένα παράξενο πλάσμα όπου έχει όλα τα στοιχεία του μεγαλοπόδαρου. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε το ύψος του πλάσματος, αφού θα έπρεπε ο μάρτυρας να καταγράψει π.χ. τον εαυτό του δίπλα στα δέντρα, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Στην τελική, ο μάρτυρας φαίνεται να το κυνηγάει (αυτό που ζητάμε πάντα από μάρτυρες φαινομένων) και φαίνεται πραγματικά τρομαγμένος (άλλο ένα στοιχείο αυθεντικότητας)! Να είστε όλοι καλά.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=onaobjHksic[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση