ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! ΕΝΑ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! ΕΝΑ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!!

 

Η Τέρι Λι Κοξ κοίταζε το πάρκο, έξω από το παράθυρό της, όταν εντόπισε ένα περίεργο ζώο να τριγυρίζει στο χώρο, περπατώντας στα τέσσερα πόδια.

RRRRR
Αν κοιτάξετε την φωτογραφία καλά θα δείτε ότι υπάρχει το εξής:

Υπάρχει ένα όρμπ αλλά και κάποια κατάλοιπα εκτοπλάσματος όπου δηλώνει παραφυσική δραστηριότητα όπου πιστοποιεί ότι κάτι το ανεξήγητο έγινε εκεί όπως θα δούμε παρακάτω!!!!

Η 17χρονη, είπε ότι ήταν σίγουρη πως δεν πρόκειται για σκύλο ή γάτα καθώς το πλάσμα έμοιαζε πιο πολύ με πίθηκο, πήρε το κινητό της τηλέφωνο και πρόλαβε να βγάλει μια φωτογραφία. Στη συνέχεια, το μυστηρ
ιώδες ζώο σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο και εξαφανίστηκε στα κλαδιά, η ίδια δήλωσε:

UU

« Δεν μπορούσα να πιστέψω τι έβλεπα. Ήμουν σε μεγάλο 
σοκ »!!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται το συγκεκριμένο πλάσμα στο πάρκο, μετά τις φωτογραφίες της Κοξ έκαναν την εμφάνιση τους και άλλοι μάρτυρες που λένε ότι και αυτοί το είδαν την ίδια μέρα με την Κοξ. Η σαράντα-πεντάχρονη Μαίρη Άλλισον γυρνούσε από τα ψώνια της με την εικοσάχρονη κόρη της όταν είδαν το πλάσμα αυτό, η ίδια δήλωσε:

<< Εμφανίστηκε από το πουθενά μπροστά στα μάτια μας!!!! Όταν λέω από το πουθενά εννοώ από το πουθενά σαν να άνοιξε η ατμόσφαιρα και να βγήκε!!!! Έμοιαζε μεταξύ μεγάλης μαϊμούς και αρκούδας, ήταν πολύ γρήγορο και μόλις μας είδε μπροστά του έτρεξε στα δένδρα και χάθηκε!!!! >>

Στην όλη αυτή παράξενη ιστορία φαίνεται να εμπλέκεται και ενας αστυνομικός όπου το είδε ονόματι Κρις Μπείλοου ο οποίος είπε τα εξής:

<< Είχα πεζή περιπολία εκείνη την ημέρα και περνούσα από το πάρκο όπου τελείως ξαφνικά στα δεξιά μου και γύρω στα 50 μέτρα εμφανίστηκε από το πουθενά ένα μεγάλο ζώο όπου έμοιαζε με χιμπατζή με κάτι άλλο συνάμα!!!! Αμέσως το ζώο αυτό στην θεά δυο γυναικών που έτυχε να είναι κοντά του τράπηκε σε φυγή προς τα δένδρα όπου και εξαφανίστηκε!!!! Αν και έδωσα επείγουσα κλήση στο τμήμα και αυτή με την σειρά τους στην υπηρεσία << επιθεωρητών άγριων ζώων >> παρ’ όλο ότι υπηρεσία αυτή απέκλισε όλο το πάρκο δεν βρέθηκε τίποτα αλλά ούτε από κάποιο ζωολογικό κήπο είχε φύγει κάποιο είδος πιθήκου ή γορίλα!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό το ζώο…. >>

Πιστεύω προσωπικά ότι κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το τι μπορεί να ήταν αυτό το ζώο. Πολλά περίεργα και παράξενα συμβαίνουν τριγύρω μας κάθε μέρα και κάποια από αυτά υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι τα βλέπουν και τα καταγράφουν με κάμερες ή φωτογραφικές μηχανές!!!! Ποιο παλιά γινόταν το ίδιο μόνο που δεν υπήρχε η τεχνολογία για να καταγράψει κανείς τα παράξενα γεγονότα κάνοντας τους τότε μάρτυρες να φαίνονται τελείως χαζοί!!!!

 Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας  από το Έσσεξ της Αγγλίας Στέφαν Μπόρς για τις πληροφορίες που μας έστειλε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση