ΝΙΤΣΕ!!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

 ΝΙΤΣΕ!!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

 Αν και το άρθρο αυτό είναι μικρό θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να το διαβάσουν, ύστερα όλοι οι Γερμανοί και έπειτα όλος ο κόσμος! Δεν θα πω αλλά διαβάστε το:

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο << Η Γέννηση της Τραγωδίας >> (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.

Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Κανένας
από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.

Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα».

Τι να προσθέσει κανείς σε αυτό……

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


8 Responses to ΝΙΤΣΕ!!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

 1. saman lycan 9 Ιουλίου 2014 at 20:44 #

  panorea6!!!!

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. panorea6 4 Ιουλίου 2014 at 23:37 #

  μαλιστα…..

 3. submarine 28 Αυγούστου 2013 at 12:07 #

  μαλλον εκτος απο τον ορο υπανθρωπο στο κοινωνικο συνολο, ο Νιτσε θα επρεπε να αποδωσει και τον ορο. υπερανθρωπο στους Ελληνες ! καλημερα σας

Αφήστε μια απάντηση

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.